Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Fili είπε:

@Aria. σκούπισε τα μάτια σου και μην αφήνεις ένα κρετίνο να σου ρίχνει την ψυχολογία κοπέλα μου. Αρχικά από τη στιγμή που ο ίδιος δεν ασχολείται με εξωσωματικές από που κι ως που να σου πει για τη διαδικασία με τις δότριες κτλ. Εχω φίλη που δουλεύει παρά πολλά χρόνια σε κέντρα της Θεσσαλονίκης και μου έχει πει ότι είναι πολύ αυστηροί με το κομμάτι αυτό, . Κάνουν όλες τις εξέτασεις κανονικότατα όσες φορές κι αν πάει η ίδια δοτρια, 

Μακάρι ....μακάρι γιατί είναι κρίμα τόσο κόπο κάνουμε κ τόσα έχουμε περάσει όλες μας δεν είναι σωστό να παίζουν μαζί μας...οκ το καταλαβαίνω όλα είναι εμπόριο πλέον στην εποχή μας αλλά αυτό δ θα έπρεπε ...δ θυμάμαι ποια κοπέλα το έγραψε πριν έπρεπε να δίνουν επιδότηση !!!ΕΣΠΑ !!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

@Viv37μπραβο σου ,όχι αλήθεια ΜΠΡΑΒΟ που ξανά πήρες τηλέφωνο. Έτσι σε θέλω! Αγάπη μου να περάσετε υπέροχα στο ταξίδι με το γλυκό σου και εύχομαι να αφήσετε όλες τις δυσκολίες πίσω κι από εδώ και πέρα μόνο γέλια, χαρές , και σύντομα παιδικές φωνούλες !!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , Aria. είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Η αλήθεια είναι ότι με το που έκλεισα το τηλέφωνο είπα στον άντρα μου θα στείλω στα κορίτσια κ μου λέει όχι μην στέλνεις κ τις τάραξεις κ αυτες..μου δώσατε δύναμη όμως κ με ηρεμισατε γιατί κ εσείς περνάτε η έχετε περασει αυτό το άγχος...

Ελπίζω η μανουλα σου να ειναι καλύτερα κ να προσέχεις κοριτσάκι μου...σου εύχομαι την πιο γλυκιά εγκυμοσύνη να έχεις...και εσύ κ όλα τα κορίτσια εδώ μέσα...είναι υπέροχο δώρο η μητροτητα

Καλή μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σου! Η μαμα αναρρωνει καλα, πια ειναι στο σπιτακι της!

Μην μου κλαις ομως και μου στεναχωριεσαι. Και φυσικα δεν μας ταραζεις πες στο συζηγο, να μας τα λετε να σας βοηθαμε και τους δυο οσο μπορουμε!

Εαν εχεις/εχετε κουραστει και θελετε να μεινετε με το ενα σας παιδακι, με γεια σας με χαρα σας! Αλλά αν ειναι η γνωμη καποιου κι ας ειναι γιατρος να σου ριξει την ψυχολογια και να μην προχωρησεις εξαιτιας του...ε κριμα ειναι!

Μιλα και με τον Κουρ οταν μπορεσεις νομιζω θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα!

Πολλά φιλια!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλή μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σου! Η μαμα αναρρωνει καλα, πια ειναι στο σπιτακι της!

Μην μου κλαις ομως και μου στεναχωριεσαι. Και φυσικα δεν μας ταραζεις πες στο συζηγο, να μας τα λετε να σας βοηθαμε και τους δυο οσο μπορουμε!

Εαν εχεις/εχετε κουραστει και θελετε να μεινετε με το ενα σας παιδακι, με γεια σας με χαρα σας! Αλλά αν ειναι η γνωμη καποιου κι ας ειναι γιατρος να σου ριξει την ψυχολογια και να μην προχωρησεις εξαιτιας του...ε κριμα ειναι!

Μιλα και με τον Κουρ οταν μπορεσεις νομιζω θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα!

Πολλά φιλια!

Το θέμα είναι ότι θέλουμε πολύ άλλο ένα παιδάκι κ αυτός σήμερα μας έκοψε τα φτερά...ναι αύριο να δω πως θα είμαι μετά την υστεροσκοπιση κ θα του πω ..τι θα καταλάβω από την μαστουρα δ ξέρω...

Φιλια πολλά σε όλες σας κ σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολυ

πρίν από 10 λεπτά , Aria. είπε:

Μακάρι ....μακάρι γιατί είναι κρίμα τόσο κόπο κάνουμε κ τόσα έχουμε περάσει όλες μας δεν είναι σωστό να παίζουν μαζί μας...οκ το καταλαβαίνω όλα είναι εμπόριο πλέον στην εποχή μας αλλά αυτό δ θα έπρεπε ...δ θυμάμαι ποια κοπέλα το έγραψε πριν έπρεπε να δίνουν επιδότηση !!!ΕΣΠΑ !!!

Αν και δεν εχω φτασει στη δωρεά ακομη τουλαχιστον ,θα σου πω πως το βλεπω εγω.. με τη λογικη του συγκεκριμένου θα επρεπε να αμφιβάλουμε για ολα για το αν οταν κανω ωοληψια τα δικα μου ωάρια  γονιμοποιουνται  με το υλικο του δικού μου αντρα.. οτι οταν μου λενε τοσα προχώρησαν οντως ειναι τοσα.. αν αρχιζουμε κ σκεφτομαστε ετσι δε θα πρεπε να ειχαμε εμπιστοσυνη σε κανεναν,Οχι μονο στην εξωσωματικη σε κανενα γιατρο για καμια ειδικότητα .. ναι μεν ειναι εμπόριο ολα κ εκμετάλλευση συμφωνω γιατι ειναι κ ιδιωτικά σχεδον ολα αλλα μην τα ισοπεδώνουμε εντελως ουτε μπορεις να κανεις Μπακάλοδουλειες.. σε τετοιες περιπτωσεις ουτως η αλλως πληρώνονται αρκετα καλα ολοι για να κανουν τη δουλεια τους σωστα ξ με πληρη διαφάνεια .. να μην ανησυχεις καθολου και μην συγχύζεσαι απο τετοια..❤️

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , ksvolimi είπε:

Αν και δεν εχω φτασει στη δωρεά ακομη τουλαχιστον ,θα σου πω πως το βλεπω εγω.. με τη λογικη του συγκεκριμένου θα επρεπε να αμφιβάλουμε για ολα για το αν οταν κανω ωοληψια τα δικα μου ωάρια  γονιμοποιουνται  με το υλικο του δικού μου αντρα.. οτι οταν μου λενε τοσα προχώρησαν οντως ειναι τοσα.. αν αρχιζουμε κ σκεφτομαστε ετσι δε θα πρεπε να ειχαμε εμπιστοσυνη σε κανεναν,Οχι μονο στην εξωσωματικη σε κανενα γιατρο για καμια ειδικότητα .. ναι μεν ειναι εμπόριο ολα κ εκμετάλλευση συμφωνω γιατι ειναι κ ιδιωτικά σχεδον ολα αλλα μην τα ισοπεδώνουμε εντελως ουτε μπορεις να κανεις Μπακάλοδουλειες.. σε τετοιες περιπτωσεις ουτως η αλλως πληρώνονται αρκετα καλα ολοι για να κανουν τη δουλεια τους σωστα ξ με πληρη διαφάνεια .. να μην ανησυχεις καθολου και μην συγχύζεσαι απο τετοια..❤️

Μα και εγώ αυτό σκέφτηκα δλδ λέω τι γίνεται κ με δικά μου να πάω θα ξέρω ότι ήταν τα δικά μου? Δλδ κόλλησα άσχημα δ έχω κ ψυχολογία καλή αυτές τις μέρες γιατί πληρώνω τις βλακείες του προηγούμενου γιατρού μου κ ήρθε κ αυτός κ έδεσε το γλυκό!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Aria. είπε:

Μα και εγώ αυτό σκέφτηκα δλδ λέω τι γίνεται κ με δικά μου να πάω θα ξέρω ότι ήταν τα δικά μου? Δλδ κόλλησα άσχημα δ έχω κ ψυχολογία καλή αυτές τις μέρες γιατί πληρώνω τις βλακείες του προηγούμενου γιατρού μου κ ήρθε κ αυτός κ έδεσε το γλυκό!!

Ακριβως αυτο! 

πρίν από 10 λεπτά , Aria. είπε:

Το θέμα είναι ότι θέλουμε πολύ άλλο ένα παιδάκι κ αυτός σήμερα μας έκοψε τα φτερά...ναι αύριο να δω πως θα είμαι μετά την υστεροσκοπιση κ θα του πω ..τι θα καταλάβω από την μαστουρα δ ξέρω...

Απ'οτι καταλαβα απο την melina ο τυπος ειναι οτι να'ναι...και απο αυτα που γραφεις φαινεται οτι ειναι γελοιος..δεν ειχε επισης κανενα δικαιωμα να σου πει αν θα πας με δοτρια ή οχι..ή που σου ειπε οτι θα μεινεις με ενα παιδι...ειμαστε σοβαροι??? Να μην επηρεαζεσαι απο κανεναν..να ακους μονο τον γιατρο σου που πρεπει να ειναι φοβερος..σου στελνω μια αγκαλια για την λαχταρα που περασες σημερα με τον βλακα..

• Μου αρέσει 5

nzSsp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Neli83 είπε:

Απ'οτι καταλαβα απο την melina ο τυπος ειναι οτι να'ναι...και απο αυτα που γραφεις φαινεται οτι ειναι γελοιος..δεν ειχε επισης κανενα δικαιωμα να σου πει αν θα πας με δοτρια ή οχι..ή που σου ειπε οτι θα μεινεις με ενα παιδι...ειμαστε σοβαροι??? Να μην επηρεαζεσαι απο κανεναν..να ακους μονο τον γιατρο σου που πρεπει να ειναι φοβερος..σου στελνω μια αγκαλια για την λαχταρα που περασες σημερα με τον βλακα..

Όντως τι χοντράδα ήταν αυτή? Άκου εκεί να μείνεις με ένα! Μου θύμησες την Άννα από δω από το φόρουμ, που της είχαν πει 2 καθηγητές πανεπιστημίου ότι δεν θα κάνει παιδιά και τώρα έχει ένα μωράκι. 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 11 λεπτά , Aria. είπε:

Μην τον αφησετε να σας χαλαει. Αμα το θελετε θα το κανετε!

Αφου οπως βλεπω ειναι και διασημος με τις παπαρ@###ες του!

Ασε, ξεχασετο απλα το σκηνικο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , MELINASP είπε:

Αγάπη μ γλυκιά εννοείται κάνε μια εξέταση για μικρόβιο να είσαι σίγουρη αλλά εγώ ένα πράγμα θα σ πω. 

Έγραψες αυτά που σ είπε κ; ι κατευθείαν κατάλαβα για ποιον λες δεν είναι τυχαίο ο άνθρωπος είναι κούκου. Μπλέκεται σε πολλά λυμερια και δεν θα έπρεπε. Εμένα όταν είχα πάει ήθελε να πάρει ο άντρας μ άλλη αγωγή όχι αυτή του ανδρολογου. Μέχρι και τι χάπια για τον θυροειδη μ έλεγε τι να αλλάξω. Με είχε βγάλει εμένα με όλα τα μικρόβια! 

Είναι πολύ καλό κέντρο έχει καλά μηχανήματα αλλά ο συγκεκριμένος είναι μικρόβιο λόγος. Δεν εινα ούτε ανδρολογογ ούτε ουρολόγος ουρλτε εξωσωματικος. Σκούπισε τα ματάκια σου ψυχή μ και ανέβα σπιτάκι σου. 

Κάνε μια εξέταση για μικρόβιο για να σ φύγει από το κεφάλι και αν έχει δεν είναι κάτι αντιβίωση και όλα καλά

Που πολλές φορές δεν τους νοιάζει καν 

Εμένα ο άντρας μου 5 χρόνια παλεύουμε και έχει πάντα ουρεοπλασμα μυκοπλασμα ότι θες από όλα. Και δεν είναι αυτό το θέμα μας απλά by the way Τα βρίσκουμε κ αυτα

Εννοείται θα συνεχίσεις να κάνεις κ άλλο παιδακι

Να αγιάσει το στόμα σου MELINASP

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Annaforyou είπε:

Όντως τι χοντράδα ήταν αυτή? Άκου εκεί να μείνεις με ένα! Μου θύμησες την Άννα από δω από το φόρουμ, που της είχαν πει 2 καθηγητές πανεπιστημίου ότι δεν θα κάνει παιδιά και τώρα έχει ένα μωράκι. 

Ε μα..νευριασα..ειμαι και λιγο πιο ευαισθητη σ'αυτο το θεμα τωρα..εχω 3 εμβρυα στην κοιλια απο δοτρια αλλιως θα εμενα ατεκνη..ποιος και με ποιο δικαιωμα θα πει σε μια γυναικα αν θα γινει μανα και με ποιον τροπο...λιγο ελεος δλδ... ουφ...τα ειπα και ξαλαφρωσα!!! 

• Μου αρέσει 8

nzSsp2.png

πρίν από 39 λεπτά , Aria. είπε:

Αυτο που ο καθε ένας έχει άποψη για τα πάντα με ξεπερνάει. Να πει για το σπερμα το καταλαβαινω για μικρόβια κλπ ολα τα αλλα που ειπε ειναι καθαρά δικές του προκαταλήψεις, και όπως βλέπεις καμία άλλη εδώ μέσα δεν ταράζεται με τις μ@λκς που άκουσες. Άκου aids.. 

Κι εμενα πριν τρεις μέρες μου είπε ένας γιατρός να υιοθετήσω παιδί και να μην κάνω εξωσωματικη επειδή ειμαι 46, λες και ρώτησα την άποψη του. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 11 λεπτά , Villi είπε:

Αυτο που ο καθε ένας έχει άποψη για τα πάντα με ξεπερνάει. Να πει για το σπερμα το καταλαβαινω για μικρόβια κλπ ολα τα αλλα που ειπε ειναι καθαρά δικές του προκαταλήψεις, και όπως βλέπεις καμία άλλη εδώ μέσα δεν ταράζεται με τις μ@λκς που άκουσες. Άκου aids.. 

Κι εμενα πριν τρεις μέρες μου είπε ένας γιατρός να υιοθετήσω παιδί και να μην κάνω εξωσωματικη επειδή ειμαι 46, λες και ρώτησα την άποψη του. 

Αλλος π@π@ρ@ς αυτος..χωρις να τον ρωτησεις κιολας... :mad:

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...