Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , MELINASP είπε:

Ο κύριος αυτός είναι από το spermlab?  Που είναι Αθήνα στη Συγγρού;;; 

Καταρχήν ηρέμησε σε παρακαλώ πολύ μην ακούς τον καθένα από το τηλ τι σου λέει. 

Δεύτερον μην ζητάς συγνώμη θα σε πελεκισω

3ον ο άντρας σου έχει αποτεμεατα εξετάσεων σπέρματος για μικρόβιο;; ; που ξέρει ο κύριος από το σπέρμα διάγραμμα ότι έχει μικρόβιο;;;

Χαχαχαχαχαχα δεν πειράζει είχα πάρει giveaway πακέτο ωαριων την προηγούμενη εβδομάδα μην είμαι άπιστη χαχαχαχαχα

Συγχαρητήρια κοριτσακι μ γλυκό!!! 

@MELINASP ναι ...πήρα γιατί διάβασα ότι κάνει μια πιο εξειδικευμένη dfi...εγώ σκέψου είχα ουρεοπλασμα όταν ήμουν έγκυος το γιο μου κ πήρα αγωγή υπόθετα ..κ ο άντρας μου ...έκανα Ξανα είχε περάσει...μετά από δύο τρία χρόνια ξανακάνω είχα πάλι πήρα πάλι αγωγή όλα οκ περισυ έκανα ξανά δεν είχα...αυτός λέει ότι το 15 που έδωσε στην ποσότητα ο άντρας μου δείχνει ότι υπάρχει φλεγμονή...

Δ έχει κάνει εξέταση για μικρόβιο ο ουρολόγος που πήγαμε εδώ μετά το dfi μας είπε ότι δ χρειάζεται τπτ...τώρα θα τον βάλω να πάει να κάνει...βρε κορίτσια όλο κάποιο εμπόδιο όλο κάτι γίνεται δ ξέρω μήπως είναι σημάδι να σταματήσω κ να μείνω με το παιδάκι μου ...για αυτό προσπαθώ να μην είναι μόνο του αντοχές δ έχω άλλες ψυχολογία δάπεδο...είμαι μέσα στο αυτοκίνητο κ κλαίω να μην με δουν στο σπίτι ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 7 λεπτά , Condios είπε:

Αν δεν μπει και η επομενη να δω τι θα γινει! Θα την πιω αντι να την κανω ενεση την Proloutex αχαχαχαχα ικανη με εχω

αυτα ειναι αστεια μπροστα στο στοχο μας. σε ευχαριστώ πολύ αγαπημενη μου,,,,μακάρι! 

για να δειτε τι τραβανε και αυτα τα κοριτσια στα κεντρα ομως ε? ενω τα ειπαμε τηλεφωνικα τι θα κανω τα ξημερωματα της Παρασκευής, επειδη θα παω μ μεθη,,,,μου εστειλε σημερα ΚΑΙ μηνυμα,,,και της λεω,,,,τα ειπαμε, τα θυμαμαι,,,,μου λεει για επιβεβαιωση,,,,ουτε καν,,,καμμενες και αυτες !!!!!!! αχαχαχαχα

Θα μπει καντο με λίγο παραπάνω φορά το καρφώματα κι και θα μπει! 

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

ΑΑ Ναι ναι με το 20.000 σχόλιο !!!

@aria και μένα ο άντρας μου είχε πολλές φορές αυτά τα μικρόβια και τα έγραφε η καλλιέργεια , να πάτε σ έναν αξιόλογο ουρολόγο αντδρολ εμάς ο ασβ μας βοήθησε πολύ 

αν έχει κάποιο μικρόβιο κάνει την αγωγή και μετά κάνει επαναληπτική καλλιέργεια 

κατι τέτοιες βλακείες μας έλεγε μια Ενδοκριν που πήγαμε πέρυσι και είχα πάθει σοκ όχι ορέξη για παιδί δεν είχαμε μετά αλλά ούτε για την ίδια τη ζωή 

οοο Θεέ μου σε παρακαλώ σήκωσε κέφαλι και κάνε τα σωστά βήματα 

Το κεφάλι θα το σηκώσω γιατί έχω μάθει να μάχομαι στην ζωή μου αλλά δ σου το κρύβω έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου...

πρίν από 56 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Και εγώ εμπιστοσύνη του δείχνω κ ας μην καταλαβαίνω πάντα το σκεπτικό του. Αλλά να σου πω και κάτι?? Έχεις τόσες επιτυχίες που σίγουρα ξέρει τι κάνει!!!

Τι να σας πω κι εγω δεν καταλαβαινα πολλες φορες το σκεπτικο του, αλλά τελικα σε πολλα παραγματα ειχε δικιο.. Τον ειχα τσεκαρει και με αυτα που μου ειχε πει η ανοσολογος στο Ελενα χεχεχε... Πάντως εγω επεμεινα και μου εκανε υστεροσκοπηση για σκρατσινγκ, παρόλο που δεν μας περισσευαν τα χρηματα...

Πιστευω πάντως ότι εχεις πολλες πιθανοτητες να πετυχεις με την πρωτη και οτι δεν χρειαζεται να κανεις προς το παρων τιποτα αλλο. Κι αν σπάσει ο διαολος το ποδαρι του και δεν πετυχει η πρωτη τοτε βλεπεις μηπως κανεις το πολυ πολυ καμια υστεροσκοπηση. Εμενα κατι μου λεει οτι θα σας πανε ολα καλα με την πρωτη!

Οσον αναφορα που ζοριζομαστε με τα οικονομικα να μην μου νρεπεσαι καθολου! Δεν φτανει που ταλαιπωριομαστε γενικα οι ντροπη μας ελειπε!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 13 λεπτά , Aria. είπε:

@MELINASP ναι ...πήρα γιατί διάβασα ότι κάνει μια πιο εξειδικευμένη dfi...εγώ σκέψου είχα ουρεοπλασμα όταν ήμουν έγκυος το γιο μου κ πήρα αγωγή υπόθετα ..κ ο άντρας μου ...έκανα Ξανα είχε περάσει...μετά από δύο τρία χρόνια ξανακάνω είχα πάλι πήρα πάλι αγωγή όλα οκ περισυ έκανα ξανά δεν είχα...αυτός λέει ότι το 15 που έδωσε στην ποσότητα ο άντρας μου δείχνει ότι υπάρχει φλεγμονή...

Δ έχει κάνει εξέταση για μικρόβιο ο ουρολόγος που πήγαμε εδώ μετά το dfi μας είπε ότι δ χρειάζεται τπτ...τώρα θα τον βάλω να πάει να κάνει...βρε κορίτσια όλο κάποιο εμπόδιο όλο κάτι γίνεται δ ξέρω μήπως είναι σημάδι να σταματήσω κ να μείνω με το παιδάκι μου ...για αυτό προσπαθώ να μην είναι μόνο του αντοχές δ έχω άλλες ψυχολογία δάπεδο...είμαι μέσα στο αυτοκίνητο κ κλαίω να μην με δουν στο σπίτι ...

Αγάπη μ γλυκιά εννοείται κάνε μια εξέταση για μικρόβιο να είσαι σίγουρη αλλά εγώ ένα πράγμα θα σ πω. 

Έγραψες αυτά που σ είπε κ; ι κατευθείαν κατάλαβα για ποιον λες δεν είναι τυχαίο ο άνθρωπος είναι κούκου. Μπλέκεται σε πολλά λυμερια και δεν θα έπρεπε. Εμένα όταν είχα πάει ήθελε να πάρει ο άντρας μ άλλη αγωγή όχι αυτή του ανδρολογου. Μέχρι και τι χάπια για τον θυροειδη μ έλεγε τι να αλλάξω. Με είχε βγάλει εμένα με όλα τα μικρόβια! 

Είναι πολύ καλό κέντρο έχει καλά μηχανήματα αλλά ο συγκεκριμένος είναι μικρόβιο λόγος. Δεν εινα ούτε ανδρολογογ ούτε ουρολόγος ουρλτε εξωσωματικος. Σκούπισε τα ματάκια σου ψυχή μ και ανέβα σπιτάκι σου. 

Κάνε μια εξέταση για μικρόβιο για να σ φύγει από το κεφάλι και αν έχει δεν είναι κάτι αντιβίωση και όλα καλά

Που πολλές φορές δεν τους νοιάζει καν 

Εμένα ο άντρας μου 5 χρόνια παλεύουμε και έχει πάντα ουρεοπλασμα μυκοπλασμα ότι θες από όλα. Και δεν είναι αυτό το θέμα μας απλά by the way Τα βρίσκουμε κ αυτα

Εννοείται θα συνεχίσεις να κάνεις κ άλλο παιδακι

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου δεν σας προλαβαίνω!! 1 σελίδα διαβάζω 3 γράφετε!!! Συγχαρητήρια σε @gigi 72 και @silvy22!! Ευγενική χορηγία από μένα 10 χρυσά αυγά στη νικήτρια του give away!!! @aria @Aria. Εγώ είμαι δότρια ότι θέλεις να με ρωτήσεις. Εχω πάει σε δύο κέντρα εδώ Θεσσαλονίκη και μου κάνανε και στα δύο όλες τις εξετάσεις. Παρόλο που στο δεύτερο τους είπα ότι έχω ξαναδώσει πριν 5 μήνες μου κάνανε όλες τις εξετάσεις και αυτοί. Με ένα άλλο κέντρο της Κύπρου κόπηκα στις εξετάσεις γτ έδειξαν χαμηλή ΑΜΗ. Μια φίλη μου που πήγε σε κέντρο της Αθήνας και πάλι της έκαναν όλες τις εξετάσεις.  Τώρα το να κολλήσει κάποια AIDS μέσα στο διάστημα αυτό, τι να πω. Απίθανο μου φαίνεται. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 9 λεπτά , MELINASP είπε:

Αγάπη μ γλυκιά εννοείται κάνε μια εξέταση για μικρόβιο να είσαι σίγουρη αλλά εγώ ένα πράγμα θα σ πω. 

Έγραψες αυτά που σ είπε κ; ι κατευθείαν κατάλαβα για ποιον λες δεν είναι τυχαίο ο άνθρωπος είναι κούκου. Μπλέκεται σε πολλά λυμερια και δεν θα έπρεπε. Εμένα όταν είχα πάει ήθελε να πάρει ο άντρας μ άλλη αγωγή όχι αυτή του ανδρολογου. Μέχρι και τι χάπια για τον θυροειδη μ έλεγε τι να αλλάξω. Με είχε βγάλει εμένα με όλα τα μικρόβια! 

Είναι πολύ καλό κέντρο έχει καλά μηχανήματα αλλά ο συγκεκριμένος είναι μικρόβιο λόγος. Δεν εινα ούτε ανδρολογογ ούτε ουρολόγος ουρλτε εξωσωματικος. Σκούπισε τα ματάκια σου ψυχή μ και ανέβα σπιτάκι σου. 

Κάνε μια εξέταση για μικρόβιο για να σ φύγει από το κεφάλι και αν έχει δεν είναι κάτι αντιβίωση και όλα καλά

Που πολλές φορές δεν τους νοιάζει καν 

Εμένα ο άντρας μου 5 χρόνια παλεύουμε και έχει πάντα ουρεοπλασμα μυκοπλασμα ότι θες από όλα. 

Αυτός μου είπε ότι είναι ο πρόεδρος συλλόγου τον ουρολογων τι να σου πω ειλικρινά μου δίνεις δύναμη κ σε ευχαριστώ ...αλήθεια κάποια πράγματα τα πέτυχε χωρίς να ξέρει το ιστορικό μας ίσως τελικά να μην είμαι κ τόσο περίπλοκη περίπτωση όσο νομίζω τι να πω...θα πάει να κάνει εξετάσεις ναι...δ γίνεται γιατί εάν έχει ο άντρας μου τότε έχω κ εγώ αν κ μερικοί γυναικολόγοι από τους 13 που έχω πάει μου έλεγαν ότι το ουρεοπλασμα δεν είναι υπεύθυνο για τις αποβολές...τώρα τι να πω στα τόσα φάρμακα που έχω πάρει θα πάρω κ αυτα

πρίν από 8 λεπτά , Annaforyou είπε:

Κορίτσια μου δεν σας προλαβαίνω!! 1 σελίδα διαβάζω 3 γράφετε!!! Συγχαρητήρια σε @gigi 72 και @silvy22!! Ευγενική χορηγία από μένα 10 χρυσά αυγά στη νικήτρια του give away!!! @aria @Aria. Εγώ είμαι δότρια ότι θέλεις να με ρωτήσεις. Εχω πάει σε δύο κέντρα εδώ Θεσσαλονίκη και μου κάνανε και στα δύο όλες τις εξετάσεις. Παρόλο που στο δεύτερο τους είπα ότι έχω ξαναδώσει πριν 5 μήνες μου κάνανε όλες τις εξετάσεις και αυτοί. Με ένα άλλο κέντρο της Κύπρου κόπηκα στις εξετάσεις γτ έδειξαν χαμηλή ΑΜΗ. Μια φίλη μου που πήγε σε κέντρο της Αθήνας και πάλι της έκαναν όλες τις εξετάσεις.  Τώρα το να κολλήσει κάποια AIDS μέσα στο διάστημα αυτό, τι να πω. Απίθανο μου φαίνεται. 

Καλησπέρα @Annaforyou δεν θυμόμουν το όνομα σου μέσα στον πανικό μου...σε ευχαριστώ που απάντησες θα ηρεμισω και θα σου στείλω  inbox γιατί με τρέλανε πραγματικά ο τύπος...αλλά δ θέλω να μεταδώσω άγχος κ στα κορίτσια...

• Μου αρέσει 1

Αχ @Viv37 μου, πολυ στην αναμονη σε εχουνε. Μακαρι να μην σε κανουν να περιμενεις πολυ ακομα... Το ταξιδακι σας ομως να το κανετε αναιξαρτητα απο το τι θα γινει στο κεντρο. Θα σας τονωσει πολυ!

Οσον αναφορα για τα κατεψυγμενα πιστευω οτι ολα καλα θα πανε. Ειναι θεμα γιατρου τι θεωρειται καλυτερο, αλλά παρα πολλοι το κανουν με κατεψυγμενα με επιτυχιες..

@marina_86 ευχομαι να σου πανε οσο πιο γρηγορα γινεται ολα στην προετοιμασια, να μπορεσεις να κανεις κι εσυ τις εξετασεις σου, να φυγει κι αυτο και ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα και φυσικα θα τα καταφερεις κι εσυ! Ποσο υπομονη και επιμονη εχεις μονο εσυ το ξερεις, κι εσυ βεβαια και ολα τα κοριτσια!

Σας στελνω μια αγκαλια μεγαλη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Aria. είπε:

Αυτός μου είπε ότι είναι ο πρόεδρος συλλόγου τον ουρολογων τι να σου πω ειλικρινά μου δίνεις δύναμη κ σε ευχαριστώ ...αλήθεια κάποια πράγματα τα πέτυχε χωρίς να ξέρει το ιστορικό μας ίσως τελικά να μην είμαι κ τόσο περίπλοκη περίπτωση όσο νομίζω τι να πω...θα πάει να κάνει εξετάσεις ναι...δ γίνεται γιατί εάν έχει ο άντρας μου τότε έχω κ εγώ αν κ μερικοί γυναικολόγοι από τους 13 που έχω πάει μου έλεγαν ότι το ουρεοπλασμα δεν είναι υπεύθυνο για τις αποβολές...τώρα τι να πω στα τόσα φάρμακα που έχω πάρει θα πάρω κ αυτα

Καλά και εμάς τις ίδιες μπαρούφες έλεγε και ότι έχει βοηθό του τον υπουργό υγείας ψωναρα ήταν. 

Και επειδή με τσάντισε και τότε είχα ψάξει το βιογραφικό του. Ο κύριος αυτός έχει σπουδάσει βιολογία και ειδίκευση φυσιοπαθογολια. Δεν πήγε ιατρική ποτέ του!! 

Το ότι έπεσε μέσα αγάπη μ είναι λογικό γτ η δουλειά τ είναι να κάνει εξετάσεις σε σπέρμα. Δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο σε ότι λέει και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει διαγνώσεις μέσα από το τηλέφωνο για άλλη ειδικότητα. 

Εμείς σε αυτόν κάναμε τις εξετάσεις παλιά ώσπου μετά μας είπε ο πρώτη γιατρός μ για το κέντρο κρυογονια. Είναι εξαιρετικοί!!! Αν είσαι Αθήνα θα σ πρότεινα εκεί να κάνεις τις εξετάσεις. Και επίσης όταν κάποια στιγμή πήρα τηλ να ρωτήσω κάτι για τα αποτελέσματα του άντρα μ η ιδιοκτήτρια δεν μ είπε τίποτα μ είπε εγώ κάνω τους ελέγχους γνωμάτευση θα σας δώσει ο ειδικός. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Λυσσάξατε πάλι. Χαχχαχαχ τι να πρώτο σχολιάσω και τι να πω. Κάτσε να τα διαβάσω όλα . 
θα πω μόνο @silvy22 συγχαρητηριαααααααααα μια εύκολη και καλή εγκυμοσύνη κοριτσάκι 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , MELINASP είπε:

Καλά και εμάς τις ίδιες μπαρούφες έλεγε και ότι έχει βοηθό του τον υπουργό υγείας ψωναρα ήταν. 

Και επειδή με τσάντισε και τότε είχα ψάξει το βιογραφικό του. Ο κύριος αυτός έχει σπουδάσει βιολογία και ειδίκευση φυσιοπαθογολια. Δεν πήγε ιατρική ποτέ του!! 

Το ότι έπεσε μέσα αγάπη μ είναι λογικό γτ η δουλειά τ είναι να κάνει εξετάσεις σε σπέρμα. Δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο σε ότι λέει και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει διαγνώσεις μέσα από το τηλέφωνο για άλλη ειδικότητα. 

Εμείς σε αυτόν κάναμε τις εξετάσεις παλιά ώσπου μετά μας είπε ο πρώτη γιατρός μ για το κέντρο κρυογονια. Είναι εξαιρετικοί!!! Αν είσαι Αθήνα θα σ πρότεινα εκεί να κάνεις τις εξετάσεις. Και επίσης όταν κάποια στιγμή πήρα τηλ να ρωτήσω κάτι για τα αποτελέσματα του άντρα μ η ιδιοκτήτρια δεν μ είπε τίποτα μ είπε εγώ κάνω τους ελέγχους γνωμάτευση θα σας δώσει ο ειδικός. 

Κατάλαβα ...η αλήθεια είναι ότι είχε μια έπαρση στο τηλέφωνο.εμενα μου είχαν πει για το Λυμπερόπουλο θα το σημειώσω όμως κ αυτό που λες.κοιταξε να δεις το κέντρο που έρχεται εδώ ο γιατρός Μ δ το εμπιστεύομαι κ τόσο δλδ τα αποτελέσματα που μας έδωσαν ήταν ένα μπακαλοχαρτο..

Το σίγουρο είναι ότι θα έρθει Αθήνα να  κάνει την εξέταση για τον κατακερματισμο...

1 hour ago, Aria. είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε ? Χαίρομαι που διαβάζω ότι αυξάνονται οι εγκυουλες μας!!!

Εγώ σήμερα δ είμαι κ τόσο στα καλά μου.αυριο πάω Αθήνα για την υστεροσκοπιση να βγάλουμε τον πολύποδα με τον Κουρ ...οκ αυτό δ με αγχωνει κ τόσο έχω περάσει κ πιο δύσκολα...το θέμα μου είναι άλλο κ θέλω τα φώτα σας γιατί κάποιος μου έβαλε ένα ζουζουνι στο μυαλό κ θα τρελαθώ...

Η ιστορία έχει ως εξής: πήρα σε ένα εξειδικευμένο κέντρο για να ρωτήσω για τον κατακερματισμο μας τι άλλο μπορούμε να κάνουμε...ο κυριουλης ήταν πολύ καλός κ εξυπηρετικός μου είπε κάποια πράγματα για την εξέταση μας κ εκεί που του διάβασα το αποτέλεσμα μου λέει άδικα παίρνει ο άντρας σου τα androfertil ο άνθρωπος έχει φλεγμονή ....εγκεφαλικό εγώ γιατι πλήρωσα 270€ τις βιταμινες αλλά κ γιατί πήγα σε ουρολόγο ανδρολογο κ δ είπε τπτ !!!μου λέει έχετε μικρόβιο ίσως ουρεοπλασμα,μυκοπλασμα χλαμύδια ψαχτειται του λέω είχα ουρεοπλασμα έχω πάρει αγωγή κ όλα οκ...κ μου είπε ότι ο άντρας μου έπρεπε να είχε πάρει για 1 μήνα την αγωγή κ όχι όσο εγώ...λέω οκ θα πάμε να κάνουμε εξετάσεις κ θα την πάρει προλαβαίνουμε λέω εγώ...

Μετά με ρώτησε για την αμι μου του την είπα κ μου λέει άστο μείνε με ένα παιδάκι ...δεύτερο εγκεφαλικό..

Μετά του λέω πάμε με δωρεά ωαρίων κ εκεί με τελείωσε ρε κορίτσια άρχισε να μου λέει κ που ξέρεις την δοτρια κ τι είναι αυτά...θέλω να βάλω τα κλάματα αλήθεια κρατιέται με το ζόρι...συγνώμη εάν σας αγχωνω εάν σας δημιουργώ πρόβλημα αλλά αυτός μου είπε ότι οι δοτριες δ είναι κ η αφρόκρεμα κ δ ξέρεις εάν έχουν. Aids γιατί αυτό φαίνεται μετά από καιρό κ μην είσαι σίγουρη ότι κάνουν όλες τις εξετάσεις.

Δ θυμάμαι το όνομα της κοπέλας που ήταν δοτρια εδώ εάν μπορεί να με βοηθήσει να μου πει τι γίνεται τι εξετάσεις κάνουν  κ εάν υπάρχουν κριτήρια.ας πουμε ο κουρ που τον ρωτησα για την κυστική ίνωση μου είπε ότι εάν έχει έστω κ μια ανωμαλία η δοτρια κόβεται ...σας ζητάω κ πάλι συγνώμη αλλά δ ξέρω που να απευθυνθώ κ να μάθω την αλήθεια...

Καλό μου κοριτσι σε καταλαβαινω να σε ταραξε τοσο πολύ, ειδικα αυτα που αρχισε να σου λεει για τις δοτριες! Αν ειναι δυνατόν! Κατα την ταπεινη μου γνωμη όλα αυτα που σου ειπε προερχονται απο προκαταλειψεις και άγνοια του θεματος! Ναι σιγα μην εχουν και συφιλη! Αν θες πες τα και στον Κουρτη να δεις τι θα σου πει! Μην στενοχωριεσαι καθολου για αυτο!

Για την φλεγμονη ή για τα μικροβια που σου ειπε, δεν ειμαι γιατρος και δεν ξερω, αν θελετε να το εξακριβωσετε ας κανει ο συζηγος μια μικροβιολογικη εξεταση και θα φανει, χρονο εχετε μπροστα σας. Μην στενοχωριεσαι, χρονο χρειαζεστε να βελτιωθει ο κατακερματισμος και ολα καλα θα πανε!

• Μου αρέσει 2

@Aria. σκούπισε τα μάτια σου και μην αφήνεις ένα κρετίνο να σου ρίχνει την ψυχολογία κοπέλα μου. Αρχικά από τη στιγμή που ο ίδιος δεν ασχολείται με εξωσωματικές από που κι ως που να σου πει για τη διαδικασία με τις δότριες κτλ. Εχω φίλη που δουλεύει παρά πολλά χρόνια σε κέντρα της Θεσσαλονίκης και μου έχει πει ότι είναι πολύ αυστηροί με το κομμάτι αυτό, . Κάνουν όλες τις εξέτασεις κανονικότατα όσες φορές κι αν πάει η ίδια δοτρια, 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλό μου κοριτσι σε καταλαβαινω να σε ταραξε τοσο πολύ, ειδικα αυτα που αρχισε να σου λεει για τις δοτριες! Αν ειναι δυνατόν! Κατα την ταπεινη μου γνωμη όλα αυτα που σου ειπε προερχονται απο προκαταλειψεις και άγνοια του θεματος! Ναι σιγα μην εχουν και συφιλη! Αν θες πες τα και στον Κουρτη να δεις τι θα σου πει! Μην στενοχωριεσαι καθολου για αυτο!

Για την φλεγμονη ή για τα μικροβια που σου ειπε, δεν ειμαι γιατρος και δεν ξερω, αν θελετε να το εξακριβωσετε ας κανει ο συζηγος μια μικροβιολογικη εξεταση και θα φανει, χρονο εχετε μπροστα σας. Μην στενοχωριεσαι, χρονο χρειαζεστε να βελτιωθει ο κατακερματισμος και ολα καλα θα πανε!

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Η αλήθεια είναι ότι με το που έκλεισα το τηλέφωνο είπα στον άντρα μου θα στείλω στα κορίτσια κ μου λέει όχι μην στέλνεις κ τις τάραξεις κ αυτες..μου δώσατε δύναμη όμως κ με ηρεμισατε γιατί κ εσείς περνάτε η έχετε περασει αυτό το άγχος...

Ελπίζω η μανουλα σου να ειναι καλύτερα κ να προσέχεις κοριτσάκι μου...σου εύχομαι την πιο γλυκιά εγκυμοσύνη να έχεις...και εσύ κ όλα τα κορίτσια εδώ μέσα...είναι υπέροχο δώρο η μητροτητα

@Chrussa1982 μου ποιες ντροπές κάλε ! Εδώ βγάζουμε τα σωψυχα μας και είμαστε μια για όλες και όλες για μια. Με τα γέλια και τα κλάματα τα ομμμ και τα πειράγματα , με τις εμπειριες  και τις φοβίες μας. Και εγω δεν έκανα όλες αυτές τι εξετάσεις που αναφέρονται κατά καιρούς στις κουβέντες μας- κινεζικά μου φαίνονται - Άκου το γιατρό σου που τον εμπιστεύεσαι, απόλαυσε τον αντρουλη σου κ το χρόνο σου κι όλα θα γίνουν. Άσε που κι εγω πιστεύω με τόση μπεμπεδοσκονη και ενέργεια εδώ μέσα όλα θα γίνουν μπαμ και κάτω!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...