Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Εμείς πήγαμε λίμνη Κερκίνη με κάτι φίλους. Ήταν πολύ όμορφα, βέβαια έχουμε πάει 4,5 φορές αλλά μας αρέσει εκεί το σκηνικό κ το φαγητό.

Το θέμα μου είναι να ετοιμαστεί σωστά το ενδομήτριο γιατί οι ορμόνες μου κάνουν κάτι τρελές. Αν ετοιμαστεί σωστά τότε θα τα κάνω όλα!!!! Υστεροσκοπησεις, λαπαροσκοπησεις, τεστ! Χαμός θα γίνει.... (Λίγο άγχος αλλά τέλος πάντων... Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...)

Αγαπημένη μου, μάντεψε! Κυριακή σταμάτησα τα καφέ και... περιμένω!!! Χαχαχαχα Αυτά τα καφέ θα μας τρελάνουν! Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα εμφανιστεί!!!.... 

Εσύ έχεις κάνα προειδοποιητικό σύμπτωμα;;; Ότι κάτι έρχεται;

Αχ ωραία δεν έχω πάει ποτέ αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ ωραία! 

Σωστά θα ετοιμαστεί να τα κάνεις όλα να ξεμπερδεύεις!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Κορίτσια μου τι κάνετε ? Χαίρομαι που διαβάζω ότι αυξάνονται οι εγκυουλες μας!!!

Εγώ σήμερα δ είμαι κ τόσο στα καλά μου.αυριο πάω Αθήνα για την υστεροσκοπιση να βγάλουμε τον πολύποδα με τον Κουρ ...οκ αυτό δ με αγχωνει κ τόσο έχω περάσει κ πιο δύσκολα...το θέμα μου είναι άλλο κ θέλω τα φώτα σας γιατί κάποιος μου έβαλε ένα ζουζουνι στο μυαλό κ θα τρελαθώ...

Η ιστορία έχει ως εξής: πήρα σε ένα εξειδικευμένο κέντρο για να ρωτήσω για τον κατακερματισμο μας τι άλλο μπορούμε να κάνουμε...ο κυριουλης ήταν πολύ καλός κ εξυπηρετικός μου είπε κάποια πράγματα για την εξέταση μας κ εκεί που του διάβασα το αποτέλεσμα μου λέει άδικα παίρνει ο άντρας σου τα androfertil ο άνθρωπος έχει φλεγμονή ....εγκεφαλικό εγώ γιατι πλήρωσα 270€ τις βιταμινες αλλά κ γιατί πήγα σε ουρολόγο ανδρολογο κ δ είπε τπτ !!!μου λέει έχετε μικρόβιο ίσως ουρεοπλασμα,μυκοπλασμα χλαμύδια ψαχτειται του λέω είχα ουρεοπλασμα έχω πάρει αγωγή κ όλα οκ...κ μου είπε ότι ο άντρας μου έπρεπε να είχε πάρει για 1 μήνα την αγωγή κ όχι όσο εγώ...λέω οκ θα πάμε να κάνουμε εξετάσεις κ θα την πάρει προλαβαίνουμε λέω εγώ...

Μετά με ρώτησε για την αμι μου του την είπα κ μου λέει άστο μείνε με ένα παιδάκι ...δεύτερο εγκεφαλικό..

Μετά του λέω πάμε με δωρεά ωαρίων κ εκεί με τελείωσε ρε κορίτσια άρχισε να μου λέει κ που ξέρεις την δοτρια κ τι είναι αυτά...θέλω να βάλω τα κλάματα αλήθεια κρατιέται με το ζόρι...συγνώμη εάν σας αγχωνω εάν σας δημιουργώ πρόβλημα αλλά αυτός μου είπε ότι οι δοτριες δ είναι κ η αφρόκρεμα κ δ ξέρεις εάν έχουν. Aids γιατί αυτό φαίνεται μετά από καιρό κ μην είσαι σίγουρη ότι κάνουν όλες τις εξετάσεις.

Δ θυμάμαι το όνομα της κοπέλας που ήταν δοτρια εδώ εάν μπορεί να με βοηθήσει να μου πει τι γίνεται τι εξετάσεις κάνουν  κ εάν υπάρχουν κριτήρια.ας πουμε ο κουρ που τον ρωτησα για την κυστική ίνωση μου είπε ότι εάν έχει έστω κ μια ανωμαλία η δοτρια κόβεται ...σας ζητάω κ πάλι συγνώμη αλλά δ ξέρω που να απευθυνθώ κ να μάθω την αλήθεια...

• Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, marina_86 είπε:

Χρυσουλακι μου, μην ανησυχείς για την υστεροσκοπηση. Να σου θυμίσω ότι κι εγώ έκανα άλλες δύο μέσα στο 2021. Και τι έγινε; Τίποτα! Εγώ είμαι σίγουρη ότι θα μείνεις έγκυος με την πρώτη!!!❤️❤️❤️ 

Όσον αφορά για εξετάσεις... Για εμένα νομίζω ότι ποτέ δεν θα έχει τέλος αυτό το βασανιστήριο. Μέχρι να μου πει ο σύζυξ άντε κοριτσάκι μου παράτα μας, δεν μας βγαίνει τι να κάνουμε; Και να ηρεμήσω... 

Για τη @Chrussa1982 κι εγώ το έχω σίγουρο ότι θα πετύχει με την πρώτη, δεν ξέρω γιατί.. όσον αφορά το βασανιστήριο των εξετάσεων,  μετά απο αυτές που θα κάνεις τώρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια άλλη διαγνωστική εξέταση. Το έχεις κυκλώσει πλέον Μαρίνα, όλα καλά θα πάνε!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Villi είπε:

Για τη @Chrussa1982 κι εγώ το έχω σίγουρο ότι θα πετύχει με την πρώτη, δεν ξέρω γιατί.. όσον αφορά το βασανιστήριο των εξετάσεων,  μετά απο αυτές που θα κάνεις τώρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια άλλη διαγνωστική εξέταση. Το έχεις κυκλώσει πλέον Μαρίνα, όλα καλά θα πάνε!!

Σ' ευχαριστώ αγαπημένη μου. Μαζί!❤️

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Λοποιν εκανα σελφ κ βγηκε ανρνητικο ουουο φλοπ η σαμπανια
@chrysa1982
(ο συζηγοσ ακομα θετικος, αλλα δεν μασ νοιαζει χαχαχ)

@Neli83 @MELINASP Ο βηχας λιγο καλυτερα γι αυτο πήρα το

θαρρος και πηγα για τις εξετάσεις το απογευμα

θα εχουμε τη χοριακη τα τατ α τα

ομμμμμμμμμμμ

Αντε μπραβοοο επιτέλους!!! Σιδερένια κορίτσι μ με ένα σούπερ νούμερα κι!!! 

3 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

ευχαριστώ κορίτσια για το support
τώρα κάνω σενάρια,
αφου παρασκευη δεν ανιχνευσε το one step
σαββατο που το επιασε θα ηταν 10? λέει οτι είναι πολύ ευαίσθητο
αρα σκευτομαι σημερα θα ειναι
κοντα στο 80? πφφφ τι αγχος κ αυτό

ελα ξεκινησα εγω το forecast
θα κανουμε κ δωρο πακετο με ωαρια στη νικήτρια!
εχω παρει χαρτι κ στυλο!

Χμμμμμ τι 80 καλεεεε εδώ εγώ θα σ πω που έχω πάρει δόκτορα στα clear blue σίγουρα 150 το λιγότερο με 250 εκτός και αν έχεις δίδυμα μην σπάσει το σερί μας και εκεί θα πω 300-400 και πάνω λέω εγώ!!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , MELINASP είπε:

Αντε μπραβοοο επιτέλους!!! Σιδερένια κορίτσι μ με ένα σούπερ νούμερα κι!!! 

Χμμμμμ τι 80 καλεεεε εδώ εγώ θα σ πω που έχω πάρει δόκτορα στα clear blue σίγουρα 150 το λιγότερο με 250 εκτός και αν έχεις δίδυμα μην σπάσει το σερί μας και εκεί θα πω 300-400 και πάνω λέω εγώ!!! 

Ελα ρε Μελινα όντως ντοκτορά 205 χχχααα αν ειχες μπει πιο πριν θα ήσουν η νικήτρια 

3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Μόλις τηλεφώνησα και μου είπαν ότι δε γνωρίζουν και αυτοί να μου πουν και ότι μπορώ να πάω γιατί έτσι κ αλλιώς δε μας χρειάζονται εμάς εκεί για να ενώσουν τα σπερματοζωάρια με τα ωάρια (έχουμε κατεψυγμένο υλικό του άντρα μου και θα χρησιμοποιήσουμε εκείνο). Παραπάνω πληροφορίες δεν έδωσαν. Τους είπα δηλαδή αν υπάρχει κανένα νεότερο και μου είπαν ότι ισχύει ότι μου είπαν και την άλλη φορά. Πφφφφ Τίποτα δηλαδή! Ο άντρας μου λέει αν είμαστε τόσο γκαντέμιδες και απ΄τους 9 μήνες που περιμένουμε πέσει στις 4 μέρες που θα λείψουμε θα χαρεί να πετάξει τα λεφτά του ταξιδιού πάρα πολύ! Χαχαχα οπότε μάλλον θα το κλείσουμε και ας γίνει ότι είναι να γίνει με το θέμα της ετ.

Καλέ πήγαινε να ξεσκάσει!!! Και μόλις γυρίσεις ρίξε καντήλια πάλι γτ μας έχουν ζαλίσει τόσο καιρό! 

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Λες? Μακάρι γιατί με έπιασε μια απαιδιοδοξία σήμερα και μια μαυρίλα αλλο πράγμα. Σκέφτομαι ότι θα κάνει 3 μήνες να έρθει και μετά το σπέρμα μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση από την κατάψυξη και να χρειαστεί να περιμένουμε άλλον έναν χρόνο...

Τέλεια πολύ χαίρομαι που είσαι αρνητική. Αντε να βγουν και τα αποτελέσματα της χοριακής να επιβεβαιώσουν τα καραθετικά τεστάκια σου!! Μπράβο!

Πραγματικά! Εγώ τώρα που μου ήρθε έκανα πάρτυ! Γύρισε ο άντρας μου από τη δουλειά και μου λέει τι κέφια είναι αυτά? Φαντάσου!! Θα σου έρθει κι εσένα μωρέ. Έτσι κ αλλιώς και να μην έρθει τώρα αν όντως ήταν περίοδος αυτό που σου είχε έρθει, ο μισός μήνας πέρασε. Ακόμα λίγο και θα έρθει κανονικά στην ώρα της,

Το σπέρμα δεν έχει κανένα θέμα όσο είναι καταψυξη μιλάμε για λίγους μήνες έξτρα όχι δεκαετία. Μην σε αγχώνει αυτό καθόλου!! 

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Είναι μεν κατάψυξη αλλά είναι και μετά από καρκίνο και χημειοθεραπείες και δεν ξέρω πόσο θα έχει επηρεαστεί και σε τι κατάσταση θα είναι (άσε τι πέρασε το πουλάκι μου!!).

Έχουν δει τα ματάκια μου και 2000 χοριακή στην 9η μέρα. Μιας φίλης που περιμένει διδυμάκια. Οπότε σήμερα που είμαι down θέλω νουμεράρα για να μου φτιάξεις τη διάθεση! Ομμμμμμμμμμμμμμ

Αχ βρε κορίτσι μ γέροι να είστε πάντα και σύντομα. Με ένα φασολακι❤️❤️❤️

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ντρέπομαι για αυτό που θα πω κορίτσια μου αλλά θα το πω...εμένα αν μου ζητούσε ο γιατρός τις εν λόγω εξετάσεις δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τις κάνω. Δεν υπάρχει σάλιο....μόνο τα λεφτά της ετ που τα φυλάμε ευλαβικά χαχαχαχαχα. εδώ πχ πάω χωρίς υστεροσκοπηση και κάνω τον σταυρό μου!!! Να είστε καλά κορίτσι μου και να σκέφτεσαι ότι τελειώνοντας με τις ρημαδες θα είσαι πιο κοντά στο όνειρο!!

Ελπίζω να είναι τα τελευταία που ξοδεύονται σε επεμβάσεις κ εξετάσεις. 

Όσο για το μαντήλι...μη σκας...μια από τα ίδια κ εμείς. 

Καλέ τι ντρέπεσαι τόσα λεφτά έχουμε δώσει! Τόσα λεφτά είναι λες κ κάθε χρόνο παίρνω ένα αμάξι κ το καίω χαχαχαχαχαχα

Χαλάλι Παναγία μ να κάνουμε όλες παιδάκι! 

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

ναι αγαπη μου τη θυμάμαι την ιστορία .. αν θυμάμαι καλά είχατε φύγει και είχατε πάει επαρχία?
έχε πίστη, η προσευχή βοηθάει και ομμμμ
το σημαντικό είναι οτι είστε αγαπημένοι και υγιής!
θα προσπαθήσω!!!!

**ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ**

ΧΟΡΙΑΚΗ 205!!!!

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ!!!! @ΝΙΚΗΑΝΤΩΝΙΑ

Μπράβο κοριτσάκι μου τώρα το διάβασα φτου φτου!!! ❤️

πρίν από 14 λεπτά , MELINASP είπε:

Καλέ πήγαινε να ξεσκάσει!!! Και μόλις γυρίσεις ρίξε καντήλια πάλι γτ μας έχουν ζαλίσει τόσο καιρό! 

Το σπέρμα δεν έχει κανένα θέμα όσο είναι καταψυξη μιλάμε για λίγους μήνες έξτρα όχι δεκαετία. Μην σε αγχώνει αυτό καθόλου!! 

Αχ βρε κορίτσι μ γέροι να είστε πάντα και σύντομα. Με ένα φασολακι❤️❤️❤️

Καλέ τι ντρέπεσαι τόσα λεφτά έχουμε δώσει! Τόσα λεφτά είναι λες κ κάθε χρόνο παίρνω ένα αμάξι κ το καίω χαχαχαχαχαχα

Χαλάλι Παναγία μ να κάνουμε όλες παιδάκι! 

Μπράβο κοριτσάκι μου τώρα το διάβασα φτου φτου!!! ❤️

❤️❤️❤️

πρίν από 34 λεπτά , Aria. είπε:

πήρα σε ένα εξειδικευμένο κέντρο για να ρωτήσω για τον κατακερματισμο μας τι άλλο μπορούμε να κάνουμε...ο κυριουλης ήταν πολύ καλός κ εξυπηρετικός

Τι ειδικότητα είχε ο κυριούλης ; Ηλικία; Το ονομα της κοπέλας ειναι @Annaforyou.

1 hour ago, Condios είπε:

Σας εχει τυχει να μην "καρφωνεται" με τιποτα η βελονα με την προλουτεξ,,????????? παιζει ρολο το αυτοκολλητο που ηταν χθες εκει λετε,,,,αλλα αλλαξα τοσα σημεια,,, μολις πεταξα μια , την πηρα μαζι στο γραφειο να την κανω και δεν ειχα εφεδρικη 2η βελονα.....θα την κανω 17.30 αντι για 15,00 ,,,,, προσπαθησα σε 5 διαφορετικα σημεια,,,ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Ωωωωω ναι πολλές φορές καλό είναι να κάνεις σε φρέσκο κομμάτι 

Που να το βρω θα μ πεις και θα έχεις δίκιο. Όταν ψιλό γέμιζα εγώ την έκανα με λίγο παραπάνω φορά τη βελόνα να μπει με το τσακ δηλαδή σχεδόν η μισή βελόνα μεσα

πρίν από 40 λεπτά , Condios είπε:

Εννοειται πως αλλαζω βελονα,,,με μεγαλη τραβαω,,,,με μικρη γκρι καρφωνω και αφου σηκωσω το δερμα,,,ρουτινα σου λεω τις εχω για πρωινο,,,,μα σα βουτυρο περναγε,,,σοκ επαθα,,,,πρωτη φορα μου συνεβη,,,,και ημουν , ξεβρακωτη , στο υπογειο μπανιο της εταιριας, εκανε ψοφοκρυο,,,ουτε σημα δεν ειχα να παρω τηλεφωνο καμια φιλη,,,,,ε την τραβαω μια και την αδειαζω και την πεταω,,,,, κλαιν δε χαθηκε ο κοσμος...μονο 2,5 ωρες διαφορα,,,,οοοοομμμμμμμμμμμμμ και ανασες 

@Neli83 και εγω το αυτοκολλητο σκεφτηκα αλλα συμβαινει που και που μου ειπε μια φιλη που αντιστοιχα εχει εμπειρια 6 ετ ,,, υπομονη 

Όχι δεν είναι από αυτοκόλλητο είναι από την ίδια τη προλυτεξ αν έχει κάνει πιγμα μέσα έτσι μ είχαν πει τπτε

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Villi είπε:

Τι ειδικότητα είχε ο κυριούλης ; Ηλικία; 

Ο κυριουλης δ ξέρω την ηλικία του αλλά ήταν ανδρολογία ουρολόγος ο ιδιοκτήτης του κέντρου ...κ ήταν γνώστης δλδ κάποια που μου είπε χωρίς να έχει δει εξετάσεις μας η ιστορικό τα πέτυχε...

πρίν από 41 λεπτά , Condios είπε:

Εννοειται πως αλλαζω βελονα,,,με μεγαλη τραβαω,,,,με μικρη γκρι καρφωνω και αφου σηκωσω το δερμα,,,ρουτινα σου λεω τις εχω για πρωινο,,,,μα σα βουτυρο περναγε,,,σοκ επαθα,,,,πρωτη φορα μου συνεβη,,,,και ημουν , ξεβρακωτη , στο υπογειο μπανιο της εταιριας, εκανε ψοφοκρυο,,,ουτε σημα δεν ειχα να παρω τηλεφωνο καμια φιλη,,,,,ε την τραβαω μια και την αδειαζω και την πεταω,,,,, κλαιν δε χαθηκε ο κοσμος...μονο 2,5 ωρες διαφορα,,,,οοοοομμμμμμμμμμμμμ και ανασες 

@Neli83 και εγω το αυτοκολλητο σκεφτηκα αλλα συμβαινει που και που μου ειπε μια φιλη που αντιστοιχα εχει εμπειρια 6 ετ ,,, υπομονη 

Πω πω τι σου ετυχε... εμενα δεν μου εχει συμβει ως τωρα, μονο με τις αντιπηκτικες... Αλλά για να το λεει η φιλη σου κατι θα ξερει...

Ευχομαι να πανε ολα καλα με την προετοιμασια σου και ολες τις εξετασεις, να τελειωνεις απο ολα αυτα και συντομα να πας για ετ. Εχεις πολύ δυναμη!

πρίν από 38 λεπτά , Aria. είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε ? Χαίρομαι που διαβάζω ότι αυξάνονται οι εγκυουλες μας!!!

Εγώ σήμερα δ είμαι κ τόσο στα καλά μου.αυριο πάω Αθήνα για την υστεροσκοπιση να βγάλουμε τον πολύποδα με τον Κουρ ...οκ αυτό δ με αγχωνει κ τόσο έχω περάσει κ πιο δύσκολα...το θέμα μου είναι άλλο κ θέλω τα φώτα σας γιατί κάποιος μου έβαλε ένα ζουζουνι στο μυαλό κ θα τρελαθώ...

Η ιστορία έχει ως εξής: πήρα σε ένα εξειδικευμένο κέντρο για να ρωτήσω για τον κατακερματισμο μας τι άλλο μπορούμε να κάνουμε...ο κυριουλης ήταν πολύ καλός κ εξυπηρετικός μου είπε κάποια πράγματα για την εξέταση μας κ εκεί που του διάβασα το αποτέλεσμα μου λέει άδικα παίρνει ο άντρας σου τα androfertil ο άνθρωπος έχει φλεγμονή ....εγκεφαλικό εγώ γιατι πλήρωσα 270€ τις βιταμινες αλλά κ γιατί πήγα σε ουρολόγο ανδρολογο κ δ είπε τπτ !!!μου λέει έχετε μικρόβιο ίσως ουρεοπλασμα,μυκοπλασμα χλαμύδια ψαχτειται του λέω είχα ουρεοπλασμα έχω πάρει αγωγή κ όλα οκ...κ μου είπε ότι ο άντρας μου έπρεπε να είχε πάρει για 1 μήνα την αγωγή κ όχι όσο εγώ...λέω οκ θα πάμε να κάνουμε εξετάσεις κ θα την πάρει προλαβαίνουμε λέω εγώ...

Μετά με ρώτησε για την αμι μου του την είπα κ μου λέει άστο μείνε με ένα παιδάκι ...δεύτερο εγκεφαλικό..

Μετά του λέω πάμε με δωρεά ωαρίων κ εκεί με τελείωσε ρε κορίτσια άρχισε να μου λέει κ που ξέρεις την δοτρια κ τι είναι αυτά...θέλω να βάλω τα κλάματα αλήθεια κρατιέται με το ζόρι...συγνώμη εάν σας αγχωνω εάν σας δημιουργώ πρόβλημα αλλά αυτός μου είπε ότι οι δοτριες δ είναι κ η αφρόκρεμα κ δ ξέρεις εάν έχουν. Aids γιατί αυτό φαίνεται μετά από καιρό κ μην είσαι σίγουρη ότι κάνουν όλες τις εξετάσεις.

Δ θυμάμαι το όνομα της κοπέλας που ήταν δοτρια εδώ εάν μπορεί να με βοηθήσει να μου πει τι γίνεται τι εξετάσεις κάνουν  κ εάν υπάρχουν κριτήρια.ας πουμε ο κουρ που τον ρωτησα για την κυστική ίνωση μου είπε ότι εάν έχει έστω κ μια ανωμαλία η δοτρια κόβεται ...σας ζητάω κ πάλι συγνώμη αλλά δ ξέρω που να απευθυνθώ κ να μάθω την αλήθεια...

Ο κύριος αυτός είναι από το spermlab? Βουλγ@ριδης;;;;;;; Που είναι Αθήνα στη Συγγρού;;; 

Καταρχήν ηρέμησε σε παρακαλώ πολύ μην ακούς τον καθένα από το τηλ τι σου λέει. 

Δεύτερον μην ζητάς συγνώμη θα σε πελεκισω

3ον ο άντρας σου έχει αποτεμεατα εξετάσεων σπέρματος για μικρόβιο;; ; που ξέρει ο κύριος από το σπέρμα διάγραμμα ότι έχει μικρόβιο;;;

πρίν από 32 λεπτά , silvy22 είπε:

Ελα ρε Μελινα όντως ντοκτορά 205 χχχααα αν ειχες μπει πιο πριν θα ήσουν η νικήτρια 

Χαχαχαχαχαχα δεν πειράζει είχα πάρει giveaway πακέτο ωαριων την προηγούμενη εβδομάδα μην είμαι άπιστη χαχαχαχαχα

Συγχαρητήρια κοριτσακι μ γλυκό!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , MELINASP είπε:

Ωωωωω ναι πολλές φορές καλό είναι να κάνεις σε φρέσκο κομμάτι 

Που να το βρω θα μ πεις και θα έχεις δίκιο. Όταν ψιλό γέμιζα εγώ την έκανα με λίγο παραπάνω φορά τη βελόνα να μπει με το τσακ δηλαδή σχεδόν η μισή βελόνα μεσα

Όχι δεν είναι από αυτοκόλλητο είναι από την ίδια τη προλυτεξ αν έχει κάνει πιγμα μέσα έτσι μ είχαν πει τπτε

Αν δεν μπει και η επομενη να δω τι θα γινει! Θα την πιω αντι να την κανω ενεση την Proloutex αχαχαχαχα ικανη με εχω

πρίν από 5 λεπτά , chitaneta είπε:

Πω πω τι σου ετυχε... εμενα δεν μου εχει συμβει ως τωρα, μονο με τις αντιπηκτικες... Αλλά για να το λεει η φιλη σου κατι θα ξερει...

Ευχομαι να πανε ολα καλα με την προετοιμασια σου και ολες τις εξετασεις, να τελειωνεις απο ολα αυτα και συντομα να πας για ετ. Εχεις πολύ δυναμη!

αυτα ειναι αστεια μπροστα στο στοχο μας. σε ευχαριστώ πολύ αγαπημενη μου,,,,μακάρι! 

για να δειτε τι τραβανε και αυτα τα κοριτσια στα κεντρα ομως ε? ενω τα ειπαμε τηλεφωνικα τι θα κανω τα ξημερωματα της Παρασκευής, επειδη θα παω μ μεθη,,,,μου εστειλε σημερα ΚΑΙ μηνυμα,,,και της λεω,,,,τα ειπαμε, τα θυμαμαι,,,,μου λεει για επιβεβαιωση,,,,ουτε καν,,,καμμενες και αυτες !!!!!!! αχαχαχαχα

• Χαχα 2

πρίν από 7 λεπτά , MELINASP είπε:

Ο κύριος αυτός είναι από το spermlab?  Που είναι Αθήνα στη Συγγρού;;; 

Καταρχήν ηρέμησε σε παρακαλώ πολύ μην ακούς τον καθένα από το τηλ τι σου λέει. 

Δεύτερον μην ζητάς συγνώμη θα σε πελεκισω

3ον ο άντρας σου έχει αποτεμεατα εξετάσεων σπέρματος για μικρόβιο;; ; που ξέρει ο κύριος από το σπέρμα διάγραμμα ότι έχει μικρόβιο;;;

Χαχαχαχαχαχα δεν πειράζει είχα πάρει giveaway πακέτο ωαριων την προηγούμενη εβδομάδα μην είμαι άπιστη χαχαχαχαχα

Συγχαρητήρια κοριτσακι μ γλυκό!!! 

ΑΑ Ναι ναι με το 20.000 σχόλιο !!!

@aria και μένα ο άντρας μου είχε πολλές φορές αυτά τα μικρόβια και τα έγραφε η καλλιέργεια , να πάτε σ έναν αξιόλογο ουρολόγο αντδρολ εμάς ο ασβ μας βοήθησε πολύ 

αν έχει κάποιο μικρόβιο κάνει την αγωγή και μετά κάνει επαναληπτική καλλιέργεια 

κατι τέτοιες βλακείες μας έλεγε μια Ενδοκριν που πήγαμε πέρυσι και είχα πάθει σοκ όχι ορέξη για παιδί δεν είχαμε μετά αλλά ούτε για την ίδια τη ζωή 

οοο Θεέ μου σε παρακαλώ σήκωσε κέφαλι και κάνε τα σωστά βήματα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...