Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Σε ευχαριστώ αλλά γελασα πολυ να ξερεις,,,,αυτα τωρα ειναι 1200€ για πλακα , ανεβα κατεβα, τεστ και μπλα μπλα μπλα....μετα θελω αλλο ενα 3000€ για λαπαροσκοπηση μπλα μπλα μπλα και μετα αλλο ενα 5000€ για νεα δοτρια και 1ετ.....

Α στο μεσοδιαστημα πρεπει και να ζουμε ε? Ήδη σουτιεν τα κατηργησα σχεδον,,,δεν τα θελω καθολου, φοραω κατι απλα λιτα και χωρις μπανελες γιατι με σφίγγουν και δε μπορω αλλο ζορι. Αν καταργησω και το βρακι,,,οϊμέ και αλίμονό μας,,,αχαχαχαχαχα,,,,,,

Με κοιταει ανθρωπος και στην ιδεα οτι θα με ρωτησει κατι για "παιδί" θελω να ορμήξω και να τον δειρω,,,,η παραβίαση προσωπικου χωρου στο συγκεκριμενο κομματι με εχει επηρρεάσει πολυ και εχω άρνηση γιατι πραγματικα δεν καταλαβαινει κανεις που ειναι εξω απο αυτο το χορό. Τεσπα,,,,υγεια και μπαινακης βγαινακης,,,μεχρι να βγει και κανα βαρβατο φωνηεν στο βγαινακης,,,αχαχαχα

χαχαχαχαχα αχ ναι είναι μια θεια στην πόλη μου και όποτε πάω αρχίζει άντε τι το καθυστερείς! Δεν είσαι μικρή τι κάθεσαι? Και νευριάζει κιόλας!!Μου ρχεται να της χώσω μπουνιά!!!

@Neli83 τουλάχιστον διδυμα ε? Μακάρι!! Εγώ εντωμεταξύ από μικρή πάντα έλεγα ότι θέλω δίδυμα! Πριν αποκτήσω το πρόβλημα ακόμα! Ψέκασέ με με μπεμπεδόσκονη μπόλικη να πραγματοποιηθεί η ευχή μου!

@silvy22 τώρα είδα ότι βγήκε η χοριακή! Όρθια κοιμάμαι!!! Το εγραψες και με bold χαχαχα! Συγχαρητήρια και επίσημα κοριτσάκι μου|! Μπράβο σου! Τελειόμηνη και ανέφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι από δω και πέρα! Εντάξει τώρα μάλιστα! Μου έφυγε η μαυρίλα!!! Να μας πεις τι αλλάξατε ναι!!

@Chrussa1982 μετά την ετ και όταν πια θα έχουμε αποκτήσει τα μπεμπάκια μας θα μας έρχονται λεφτά στα χέρια και θα λέμε τώρα αυτά τι να τα κάνουμε? Δε θα ξέρουμε πώς να τα ξοδέψουμε. Όχι ένα βρακί όλη τη συλλογή από victoria's secret θα πάω να πάρω. Μη σου πω και τα φτερά που φοράνε στις επιδείξεις  χαχαχαχαχα

@Silvy

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ότι να ναι οι τιμές. Εμένα μου είπαν 700 για το ΕΡΑ συν 270 για το endometriome.

Για το ngs πλήρωσα ίδια, το ΕΡΑ όμως το πλήρωσα περισσότερα, τζάμπα πράγμα παίρνεις.

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 8 λεπτά , Viv37 είπε:

χαχαχαχαχα αχ ναι είναι μια θεια στην πόλη μου και όποτε πάω αρχίζει άντε τι το καθυστερείς! Δεν είσαι μικρή τι κάθεσαι? Και νευριάζει κιόλας!!Μου ρχεται να της χώσω μπουνιά!!!

@Neli83 τουλάχιστον διδυμα ε? Μακάρι!! Εγώ εντωμεταξύ από μικρή πάντα έλεγα ότι θέλω δίδυμα! Πριν αποκτήσω το πρόβλημα ακόμα! Ψέκασέ με με μπεμπεδόσκονη μπόλικη να πραγματοποιηθεί η ευχή μου!

@silvy22 τώρα είδα ότι βγήκε η χοριακή! Όρθια κοιμάμαι!!! Το εγραψες και με bold χαχαχα! Συγχαρητήρια και επίσημα κοριτσάκι μου|! Μπράβο σου! Τελειόμηνη και ανέφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι από δω και πέρα! Εντάξει τώρα μάλιστα! Μου έφυγε η μαυρίλα!!! Να μας πεις τι αλλάξατε ναι!!

@Chrussa1982 μετά την ετ και όταν πια θα έχουμε αποκτήσει τα μπεμπάκια μας θα μας έρχονται λεφτά στα χέρια και θα λέμε τώρα αυτά τι να τα κάνουμε? Δε θα ξέρουμε πώς να τα ξοδέψουμε. Όχι ένα βρακί όλη τη συλλογή από victoria's secret θα πάω να πάρω. Μη σου πω και τα φτερά που φοράνε στις επιδείξεις  χαχαχαχαχα

@Silvy

Ευχαριστώ πολύ κουκλάκι μου προσεύχομαι και Στέλνω θετικά vipes για τη δότρια σου !!!!

πρίν από 9 λεπτά , MaryH είπε:

Souper!!! Πιστευω 300+

Ελα Μαιρούλα που είσαι και ξύπνησα απο το χάραμα !!! 205 είμαστε καλά περιμένουμε την Παρασκευή τωρα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Και εγώ εμπιστοσύνη του δείχνω κ ας μην καταλαβαίνω πάντα το σκεπτικό του. Αλλά να σου πω και κάτι?? Έχεις τόσες επιτυχίες που σίγουρα ξέρει τι κάνει!!!

Μακάρι … ούτε για την υστεροσκοπηση να ανησυχείς, δεν παίζει. Το Σάββατο που πήγα για υπέρηχο του ζήτησα να κάνουμε υστεροσκοπηση και δεν μου κάνει. 

@silvy22 πολλά συγχαρητήρια. Καλούς διπλασιασμούς να έχεις και μια ομορφη εγκυμοσύνη. 

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Καλημέρα !!! Ανέβασα clear blue !!!

συνεχίζω εγώ τα τεστ … 

Μπράβο τελειο!!! Αφου ζηλεψα κι εγω χαχαχα... λες να παω να κανω κ εγω ενα για να το κρατησω αναμνηστικο; :lol:

Με το καλο να σου βγει αρνητικο του κωροναιου και να πας και για την χοριακη σου! Είσαι καλυτερα απο τον βηχα;

Επισης θυμηθηκα οτι η βιταμινη d βοηθαει (συμφωνα με ερευνες) να το περνας πιο ελαφρια. Αν δεν παιρνεις ηδη συμπληρωμα μηπως να επαιρνες; Τουλαχιστον 2000 θα ελεγα, εκτος αν εχεις d πανω απο 40

πρίν από 7 λεπτά , Villi είπε:

Μακάρι … ούτε για την υστεροσκοπηση να ανησυχείς, δεν παίζει. Το Σάββατο που πήγα για υπέρηχο του ζήτησα να κάνουμε υστεροσκοπηση και δεν μου κάνει. 

Που αλλου να ζητουσαμε πάρτυ θα έκαναν χαχαχαχα. Βλέπει μωρέ στον υπέρηχο τι παίζει θαρρώ. Αν έβλεπε κάτι ύποπτο θα μας έκανε δε μπορεί...περιττό να πω πως όταν είναι στις καλές του είναι απόλαυση ο γιατρός μας!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Villi είπε:

@silvy22 πολλά συγχαρητήρια. Καλούς διπλασιασμούς να έχεις και μια ομορφη εγκυμοσύνη. 

Ευχαριστώ πολύ!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️ να ξέρετε επίσης δεν μπαίνουν άλλο χρώμα καρδούλες μόνο κόκκινες ❤️❤️❤️

• Χαχα 2

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

Ποια βελόνα έχεις ; Εγώ έχω πάρει κάτι ενεσεις λεπτές πορτοκαλί π είναι για ινσουλίνη κ τραβάω με μια μεγάλη κ αλλάζω τη βελόνα , αλλά στην ινοχέπ δυσκολεύομαι πιο πολύ στο τρύπημα , θέλει να πηγαίνεις σε σημείο που κάνει δίπλα το δέρμα και να πιέζεις 

Εννοειται πως αλλαζω βελονα,,,με μεγαλη τραβαω,,,,με μικρη γκρι καρφωνω και αφου σηκωσω το δερμα,,,ρουτινα σου λεω τις εχω για πρωινο,,,,μα σα βουτυρο περναγε,,,σοκ επαθα,,,,πρωτη φορα μου συνεβη,,,,και ημουν , ξεβρακωτη , στο υπογειο μπανιο της εταιριας, εκανε ψοφοκρυο,,,ουτε σημα δεν ειχα να παρω τηλεφωνο καμια φιλη,,,,,ε την τραβαω μια και την αδειαζω και την πεταω,,,,, κλαιν δε χαθηκε ο κοσμος...μονο 2,5 ωρες διαφορα,,,,οοοοομμμμμμμμμμμμμ και ανασες 

@Neli83 και εγω το αυτοκολλητο σκεφτηκα αλλα συμβαινει που και που μου ειπε μια φιλη που αντιστοιχα εχει εμπειρια 6 ετ ,,, υπομονη 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 50 λεπτά , marina_86 είπε:

Χρυσουλακι μου, μην ανησυχείς για την υστεροσκοπηση. Να σου θυμίσω ότι κι εγώ έκανα άλλες δύο μέσα στο 2021. Και τι έγινε; Τίποτα! Εγώ είμαι σίγουρη ότι θα μείνεις έγκυος με την πρώτη!!!❤️❤️❤️ 

Όσον αφορά για εξετάσεις... Για εμένα νομίζω ότι ποτέ δεν θα έχει τέλος αυτό το βασανιστήριο. Μέχρι να μου πει ο σύζυξ άντε κοριτσάκι μου παράτα μας, δεν μας βγαίνει τι να κάνουμε; Και να ηρεμήσω... 

Τώρα που είμαστε παρεούλα θα σε παρασύρουν οι εγκυούλες της ομάδας και θα τα καταφέρεις κ εσύ! Είπαμε έχει πολλή δύναμη αυτή η ομάδα!

πρίν από 48 λεπτά , marina_86 είπε:

Συγχαρητήρια γλυκούλα μου!!! Όλα να πάνε καλά από εδώ κ πέρα.❤️❤️❤️ Πότε θα ξανακάνεις; Περιμένουμε να μας πεις κ τις συμβουλές σου!!!❤️❤️❤️

Εν τω μεταξύ εγώ είχα περάσει κοβιντ τα Χριστούγεννα. Κόλλησα από τον σύζυγο. Ξυπνάω με 38και πυρετό και πόνους, πάω να κάνω Ράπιντ για να το στείλω επισήμως κ στη δουλειά και βγαίνει αρνητικό! Λέω παιδιά έχω σίγουρα, ζω με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ξανακαντε. Ξανακάνουν... πάλι αρνητικό. Αχ λέω θα τρελαθώ! Ούτε το Ράπιντ δεν μου βγαίνει θετικό! Χαχαχαχαχα (τελικά έκανα μοριακό κ όντως είχα κοβιντ).

Ο σύζυγος είναι ο μεγαλύτερος μαχητής από όλους μας! Να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα υγιής και νικητής!!!❤️❤️❤️

Όλα τ' αλλά γίνονται αγαπημένη μου!!! ❤️❤️❤️

Ευχαριστώ Μαρινάκι μου. η αλήθεια είναι ότι είναι gladiator το παλικάρι μου. Ο τρόπος που τα αντιμετώπισε όλα και τα αντιμετωπίζει και τώρα με κάνει να λέω καμιά φορά σκάσε και μη γκρινιάζεις γιατί αυτός πέρασε τόσα και ήταν δυνατός σε όλα. Αφού και τώρα αν καμιά φορά πονάω κάπου μου λέει μακάρι να μπορούσα να πάρω εγώ τον πόνο σου. Άρα να είμαστε καλά και όλα τα άλλα θα γίνουν. Όπως το λες

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , chitaneta είπε:

Μπράβο τελειο!!! Αφου ζηλεψα κι εγω χαχαχα... λες να παω να κανω κ εγω ενα για να το κρατησω αναμνηστικο; :lol:

Με το καλο να σου βγει αρνητικο του κωροναιου και να πας και για την χοριακη σου! Είσαι καλυτερα απο τον βηχα;

Επισης θυμηθηκα οτι η βιταμινη d βοηθαει (συμφωνα με ερευνες) να το περνας πιο ελαφρια. Αν δεν παιρνεις ηδη συμπληρωμα μηπως να επαιρνες; Τουλαχιστον 2000 θα ελεγα, εκτος αν εχεις d πανω απο 40

Να πάρεις ναι 

Θα ανεβάσω κ τα δυο μαζί μ άρεσε κ το ροζ εμενα 

βγήκα αρνητική ευττχως έχουμε χοριακη 205 

παιρνω d ναι απο 24 πήγε 33 με τα σημερινά αποτελέσματα !!!

πρίν από 11 λεπτά , Condios είπε:

Εννοειται πως αλλαζω βελονα,,,με μεγαλη τραβαω,,,,με μικρη γκρι καρφωνω και αφου σηκωσω το δερμα,,,ρουτινα σου λεω τις εχω για πρωινο,,,,μα σα βουτυρο περναγε,,,σοκ επαθα,,,,πρωτη φορα μου συνεβη,,,,και ημουν , ξεβρακωτη , στο υπογειο μπανιο της εταιριας, εκανε ψοφοκρυο,,,ουτε σημα δεν ειχα να παρω τηλεφωνο καμια φιλη,,,,,ε την τραβαω μια και την αδειαζω και την πεταω,,,,, κλαιν δε χαθηκε ο κοσμος...μονο 2,5 ωρες διαφορα,,,,οοοοομμμμμμμμμμμμμ και ανασες 

@Neli83 και εγω το αυτοκολλητο σκεφτηκα αλλα συμβαινει που και που μου ειπε μια φιλη που αντιστοιχα εχει εμπειρια 6 ετ ,,, υπομονη 

Μήπως αν είναι κρύο το δέρμα κ σφίγγει πολύ ; Εγώ τις έβαλα βράδυ να έχω μόνο το υπόθετο για τη δουλεια αλλά αν καμία μέρα  βγούμε βόλτα πρέπει να τις έχω μαζί 

5 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Λοποιν εκανα σελφ κ βγηκε ανρνητικο ουουο φλοπ η σαμπανια
@chrysa1982
(ο συζηγοσ ακομα θετικος, αλλα δεν μασ νοιαζει χαχαχ)

@Neli83 @MELINASP Ο βηχας λιγο καλυτερα γι αυτο πήρα το

θαρρος και πηγα για τις εξετάσεις το απογευμα

θα εχουμε τη χοριακη τα τατ α τα

ομμμμμμμμμμμ

Αααα τωρα το διαβασα! Βρε μπας εχει βγει κι η χοριακη κι εγω ειμαι πισω;;; Παω να διαβασω απο το τελος!

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Να πάρεις ναι 

Θα ανεβάσω κ τα δυο μαζί μ άρεσε κ το ροζ εμενα 

βγήκα αρνητική ευττχως έχουμε χοριακη 205 

παιρνω d ναι απο 24 πήγε 33 με τα σημερινά αποτελέσματα !!!

Μήπως αν είναι κρύο το δέρμα κ σφίγγει πολύ ; Εγώ τις έβαλα βράδυ να έχω μόνο το υπόθετο για τη δουλεια αλλά αν καμία μετρ βγούμε βόλτα πρέπει να τις έχω μαζί 

Μπραβο, μπράβο και μπραβο!!!!

Και η d μια χαρα παει!

Επιτελους να ηρεμησεις και να ξεκουραστεις τωρα!

• Χαχα 1

πρίν από 16 λεπτά , silvy22 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κουκλάκι μου προσεύχομαι και Στέλνω θετικά vipes για τη δότρια σου !!!!

Ελα Μαιρούλα που είσαι και ξύπνησα απο το χάραμα !!! 205 είμαστε καλά περιμένουμε την Παρασκευή τωρα 

Τελεια! Τριψηφια λοιπον! Κοντα πεσαμε χαχα!!

Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη απο δω και μπρος:wub:

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Μήπως αν είναι κρύο το δέρμα κ σφίγγει πολύ ; Εγώ τις έβαλα βράδυ να έχω μόνο το υπόθετο για τη δουλεια αλλά αν καμία μετρ βγούμε βόλτα πρέπει να τις έχω μαζί 

Εκανε κρυο,,,,δεν εχω και πολυ λίπος ειναι η αλήθεια,,,έτυχε κιολας,,,ηρθε και εδεσε,,,τι να πω? μεσημερι τη θελουν ,,,πρωι βραδυ εχω ουτρο...ολα καλα,,,,θα γινει,,δεν ειναι στο χερι της ξερεις χεχε,,,οοοοοοομμμμμμμμμ

πρίν από 6 λεπτά , MaryH είπε:

Τελεια! Τριψηφια λοιπον! Κοντα πεσαμε χαχα!!

Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη απο δω και μπρος:wub:

Ευχαριστώ πολύ !!!

πρίν από 6 λεπτά , Condios είπε:

Εκανε κρυο,,,,δεν εχω και πολυ λίπος ειναι η αλήθεια,,,έτυχε κιολας,,,ηρθε και εδεσε,,,τι να πω? μεσημερι τη θελουν ,,,πρωι βραδυ εχω ουτρο...ολα καλα,,,,θα γινει,,δεν ειναι στο χερι της ξερεις χεχε,,,οοοοοοομμμμμμμμμ

Και γώ π έχω λίπος αλλά είναι σφιχτό ο δέρμα ;;; Όλα τα έχουμε δει , 5 προσπάθειες φίλη θα πόνεσες πολύ 

ελα το κρύο ήταν 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...