Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 42 λεπτά , silvy22 είπε:

ναι αγαπη μου τη θυμάμαι την ιστορία .. αν θυμάμαι καλά είχατε φύγει και είχατε πάει επαρχία?
έχε πίστη, η προσευχή βοηθάει και ομμμμ
το σημαντικό είναι οτι είστε αγαπημένοι και υγιής!
θα προσπαθήσω!!!!

**ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ**

ΧΟΡΙΑΚΗ 205!!!!

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ!!!! @ΝΙΚΗΑΝΤΩΝΙΑ

Συγχαρητήρια κοριτσι!!! Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!! ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

ναι αγαπη μου τη θυμάμαι την ιστορία .. αν θυμάμαι καλά είχατε φύγει και είχατε πάει επαρχία?
θα προσπαθήσω!!!!

**ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ**

ΧΟΡΙΑΚΗ 205!!!!

ειναι τελειααα α α α α!!!!!!!! Μπραβο κοριτσακι μας για την υπεροχη επιβεβαιωση!!!!! με το καλο να δεχτεις γερο μωρακι στην αγκαλιτσα σου,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Ντρέπομαι για αυτό που θα πω κορίτσια μου αλλά θα το πω...εμένα αν μου ζητούσε ο γιατρός τις εν λόγω εξετάσεις δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τις κάνω. Δεν υπάρχει σάλιο....μόνο τα λεφτά της ετ που τα φυλάμε ευλαβικά χαχαχαχαχα. εδώ πχ πάω χωρίς υστεροσκοπηση και κάνω τον σταυρό μου!!! Να είστε καλά κορίτσι μου και να σκέφτεσαι ότι τελειώνοντας με τις ρημαδες θα είσαι πιο κοντά στο όνειρο!!

Ελπίζω να είναι τα τελευταία που ξοδεύονται σε επεμβάσεις κ εξετάσεις. 

Όσο για το μαντήλι...μη σκας...μια από τα ίδια κ εμείς. 

Χρυσουλακι μου, μην ανησυχείς για την υστεροσκοπηση. Να σου θυμίσω ότι κι εγώ έκανα άλλες δύο μέσα στο 2021. Και τι έγινε; Τίποτα! Εγώ είμαι σίγουρη ότι θα μείνεις έγκυος με την πρώτη!!!❤️❤️❤️ 

Όσον αφορά για εξετάσεις... Για εμένα νομίζω ότι ποτέ δεν θα έχει τέλος αυτό το βασανιστήριο. Μέχρι να μου πει ο σύζυξ άντε κοριτσάκι μου παράτα μας, δεν μας βγαίνει τι να κάνουμε; Και να ηρεμήσω... 

Μελλοντικές μανούλες, γλυκά μου κορίτσια,σας ευχαριστώ πολύ μια προς μια για τις ευχές σας και την συμπαράσταση .. Εύχομαι σύντομα και στα δικά σας,τα χαρμόσυνα..Στις ήδη εγκυουλες να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος. Σας διαβάζω με μεγάλη προσοχή.. Χαίρομαι με την χαρά σας και αγωνιώ και στεναχωριέμαι μαζί σας όταν κάτι δεν πάει καλά.Σας φιλώ γλυκά. Πάω να δω Ρουκ Ζουκ. 

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

1 hour ago, Condios είπε:

Αυτο με το κατεψυγμενο υλικο πες τους,,,,στο λαιμο μου καθεται! Ελεος,,το βρηκαν ολοι,,,,εχουμε freeze ειμαστε οκ? @Nephele78 ξαναπες τα και εσυ! Συγκρίνεται το φρέσκο ωάριο με το κατεψυγμένο? Πως να συγκριθεί τοτε και το κατεψυγμενο σπερμα με το φρέσκο? Δε μιλάμε για βλαστοκύστες και υαλοποιηση,,,,αλλά για "α' ύλη". Ίσιωμα όλα τα έχουν κάνει! Αν ήταν έτσι γιατί δεν έχουν άπειρα ωάρια καβάτζα κατεψυγμένα και να ενώνουν όποτε τους καπνίσει ?????? Σορυ αγαπημένη αλλά ξερεις και την αποψη μου και καταλαβαίνω την ταλαιπωρια της αναμονής σου,,,ποσο μαλλον της "οτι να ναι" τους συμπεριφορα,,,,

Εγώ ρώτησα προχθες,,,θελετε pcr για να δωσει και ο συζυγος σπερμα? Μου λεει γιατί ? Για κατάψυξη? Όχι βεβαια,,,μονο φρέσκο θελουμε,,,γιατί δεν έχει τη δυνατότητα για φρέσκο? Φυσικά λεω και την έχει,,,,ασυζητητί μου απαντά φρέσκο και μόνο! 

Σίγουρα καλυτερα φρεσκο συμφωνα με το δικο μου γιατρο παντα,γιατι οπως εχουμε καταλαβει άλλα λεει ο ενας γιατρος ,άλλα ο αλλος..εγω με φυσικους μαζευα και επειδη δεν ηθελα να χασω μηνα που θα ελειπε ο αντρας μου ..του λεω του γιατρου να καταψυξει ;; κ μου λεει αστο καλυτερα ελατε τον αλλο μηνα..και με αριστο σπερμα ετσι; Αλλα αν υπερχει θεμα οπως λεει το κοριτσι μας κ δε γινεται διαφορετικα πας αναγκαστικα με καταψυγμενο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , silvy22 είπε:

**ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ**

ΧΟΡΙΑΚΗ 205!!!!

Συγχαρητήρια γλυκούλα μου!!! Όλα να πάνε καλά από εδώ κ πέρα.❤️❤️❤️ Πότε θα ξανακάνεις; Περιμένουμε να μας πεις κ τις συμβουλές σου!!!❤️❤️❤️

Εν τω μεταξύ εγώ είχα περάσει κοβιντ τα Χριστούγεννα. Κόλλησα από τον σύζυγο. Ξυπνάω με 38και πυρετό και πόνους, πάω να κάνω Ράπιντ για να το στείλω επισήμως κ στη δουλειά και βγαίνει αρνητικό! Λέω παιδιά έχω σίγουρα, ζω με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ξανακαντε. Ξανακάνουν... πάλι αρνητικό. Αχ λέω θα τρελαθώ! Ούτε το Ράπιντ δεν μου βγαίνει θετικό! Χαχαχαχαχα (τελικά έκανα μοριακό κ όντως είχα κοβιντ).

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Άσε αγαπημένη, Κι εμένα στο λαιμό μου κάθεται!!!! Εντάξει υπάρχει δυσκολία γιατί για φρέσκο θα χρειαστεί να γίνε παρακέντηση γιατί του άφησε κουσούρια ένα μεγάλο χειρουργείο αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι ότι ο εξωσωματικός μας, ο ανδρολόγος και το κέντρο κατάψυξης επιμένουν ότι πρέπει ασυζητητί να χρησιμοποιήσουμε το κατεψυγμένο υλικό, το οποίο δεν είναι καν σπέρμα αλλά ορχικός ιστός και δεν ξέρουμε τι στο καλό θα βγει και από εκεί! Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν τόσο πολύ όλοι. Από το κέντρο κατάψυξης λένε ότι από τη στιγμή που δεν μπαίνει άζωτο δεν μπορεί να αλλοιωθεί. Τους λέω ρε παιδιά ίδιο πράγμα είναι να φας ψάρι κατεψυγμένο και ίδιο να το φας φρέσκο?  Λένε ότι είναι καλύτερο εκείνο. Αν δεν καταφέρουμε να βγάλουμε βλαστοκύστες θα τους πω την επόμενη δότρια δώρο θα μου την κάνετε με τόση αναμονή και επιμονή στο κατεψυγμένο!!!!!!

Ο σύζυγος είναι ο μεγαλύτερος μαχητής από όλους μας! Να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα υγιής και νικητής!!!❤️❤️❤️

Όλα τ' αλλά γίνονται αγαπημένη μου!!! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, silvy22 είπε:

θα προσπαθήσω!!!!

**ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ**

ΧΟΡΙΑΚΗ 205!!!!

Μπουαχαχα σας έφαγα χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!

Μα πόση χαρά παίρνουμε εδώ μέσα κορίτσια μου μετά από θετικές χοριακες!

Συγχαρητηρια και πάλι κοριτσάρα!!!! Μπράβο !!!!! Ένα γερό μωράκι να σου στείλει ο θεός!

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 3

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 22 λεπτά , marina_86 είπε:

Συγχαρητήρια γλυκούλα μου!!! Όλα να πάνε καλά από εδώ κ πέρα.❤️❤️❤️ Πότε θα ξανακάνεις; Περιμένουμε να μας πεις κ τις συμβουλές σου!!!❤️❤️❤️

Εν τω μεταξύ εγώ είχα περάσει κοβιντ τα Χριστούγεννα. Κόλλησα από τον σύζυγο. Ξυπνάω με 38και πυρετό και πόνους, πάω να κάνω Ράπιντ για να το στείλω επισήμως κ στη δουλειά και βγαίνει αρνητικό! Λέω παιδιά έχω σίγουρα, ζω με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ξανακαντε. Ξανακάνουν... πάλι αρνητικό. Αχ λέω θα τρελαθώ! Ούτε το Ράπιντ δεν μου βγαίνει θετικό! Χαχαχαχαχα (τελικά έκανα μοριακό κ όντως είχα κοβιντ).

Ο σύζυγος είναι ο μεγαλύτερος μαχητής από όλους μας! Να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα υγιής και νικητής!!!❤️❤️❤️

Όλα τ' αλλά γίνονται αγαπημένη μου!!! ❤️❤️❤️

Σ ευχαριστώ πολύ !!! Παρασκευή πάλι , είναι σημαντική η 2η να δούμε ότι διπλασιάζεται εδώ θα σας ζαλίζω με την αγωνία μου θα σας τα γράψω ναι !!!

πρίν από 9 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μπουαχαχα σας έφαγα χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!

Μα πόση χαρά παίρνουμε εδώ μέσα κορίτσια μου μετά από θετικές χοριακες!

Συγχαρητηρια και πάλι κοριτσάρα!!!! Μπράβο !!!!! Ένα γερό μωράκι να σου στείλει ο θεός!

Ευχαριστώ πολύ queen μας σύντομα και σε σένα !!! Κ γώ με τις άλλες χαίρομαι παρά πολύ με τη δικιά μου αγχώνομαι λιγάκι χαχα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Σας εχει τυχει να μην "καρφωνεται" με τιποτα η βελονα με την προλουτεξ,,????????? παιζει ρολο το αυτοκολλητο που ηταν χθες εκει λετε,,,,αλλα αλλαξα τοσα σημεια,,, μολις πεταξα μια , την πηρα μαζι στο γραφειο να την κανω και δεν ειχα εφεδρικη 2η βελονα.....θα την κανω 17.30 αντι για 15,00 ,,,,, προσπαθησα σε 5 διαφορετικα σημεια,,,ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Άντε και στα δικά σου και σύντομα!! Για αρχή εύχομαι καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου (πανάκριβες όμως απαπαπα). Άσε που δεν ξέρω την τύφλα μου τι δείχνουν...και αν πρέπει να τα κάνω κ εγώ...

Δώσε πρόβλεψη για την χοριακη..κάνουν δώρο ωάρια εμαθα!!!

Χρύσα μου όσο είσαι στον συγκεκριμένο γιατρό δεν έχει νόημα να ανησυχείς για το αν πρέπει να τις κάνεις. Να σου πω ότι εγώ που τις έχω κάνει τις συγκεκριμένες εξετάσεις και τις έδειξα στον Κουρ.. ούτε καν τις κοιτάει. Δεν ξέρω γιατί. Απο εσένα παραδειγματίζομαι και λέω απο μέσα μου «ας δείξω εμπιστοσύνη ..». 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Villi είπε:

Χρύσα μου όσο είσαι στον συγκεκριμένο γιατρό δεν έχει νόημα να ανησυχείς για το αν πρέπει να τις κάνεις. Να σου πω ότι εγώ που τις έχω κάνει τις συγκεκριμένες εξετάσεις και τις έδειξα στον Κουρ.. ούτε καν τις κοιτάει. Δεν ξέρω γιατί. Απο εσένα παραδειγματίζομαι και λέω απο μέσα μου «ας δείξω εμπιστοσύνη ..». 

Και εγώ εμπιστοσύνη του δείχνω κ ας μην καταλαβαίνω πάντα το σκεπτικό του. Αλλά να σου πω και κάτι?? Έχεις τόσες επιτυχίες που σίγουρα ξέρει τι κάνει!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Condios είπε:

Σας εχει τυχει να μην "καρφωνεται" με τιποτα η βελονα με την προλουτεξ,,????????? παιζει ρολο το αυτοκολλητο που ηταν χθες εκει λετε,,,,αλλα αλλαξα τοσα σημεια,,, μολις πεταξα μια , την πηρα μαζι στο γραφειο να την κανω και δεν ειχα εφεδρικη 2η βελονα.....θα την κανω 17.30 αντι για 15,00 ,,,,, προσπαθησα σε 5 διαφορετικα σημεια,,,ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Μπορει να φταιει το αυτοκολλητο γιατι δεν μου εχει τυχει ποτε..

nzSsp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Condios είπε:

Ποια βελόνα έχεις ; Εγώ έχω πάρει κάτι ενεσεις λεπτές πορτοκαλί π είναι για ινσουλίνη κ τραβάω με μια μεγάλη κ αλλάζω τη βελόνα , αλλά στην ινοχέπ δυσκολεύομαι πιο πολύ στο τρύπημα , θέλει να πηγαίνεις σε σημείο που κάνει δίπλα το δέρμα και να πιέζεις 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...