Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Condios είπε:

Αυτο με το κατεψυγμενο υλικο πες τους,,,,στο λαιμο μου καθεται! Ελεος,,το βρηκαν ολοι,,,,εχουμε freeze ειμαστε οκ? @Nephele78 ξαναπες τα και εσυ! Συγκρίνεται το φρέσκο ωάριο με το κατεψυγμένο? Πως να συγκριθεί τοτε και το κατεψυγμενο σπερμα με το φρέσκο? Δε μιλάμε για βλαστοκύστες και υαλοποιηση,,,,αλλά για "α' ύλη". Ίσιωμα όλα τα έχουν κάνει! Αν ήταν έτσι γιατί δεν έχουν άπειρα ωάρια καβάτζα κατεψυγμένα και να ενώνουν όποτε τους καπνίσει ?????? Σορυ αγαπημένη αλλά ξερεις και την αποψη μου και καταλαβαίνω την ταλαιπωρια της αναμονής σου,,,ποσο μαλλον της "οτι να ναι" τους συμπεριφορα,,,,

Εγώ ρώτησα προχθες,,,θελετε pcr για να δωσει και ο συζυγος σπερμα? Μου λεει γιατί ? Για κατάψυξη? Όχι βεβαια,,,μονο φρέσκο θελουμε,,,γιατί δεν έχει τη δυνατότητα για φρέσκο? Φυσικά λεω και την έχει,,,,ασυζητητί μου απαντά φρέσκο και μόνο! 

Άσε αγαπημένη, Κι εμένα στο λαιμό μου κάθεται!!!! Εντάξει υπάρχει δυσκολία γιατί για φρέσκο θα χρειαστεί να γίνε παρακέντηση γιατί του άφησε κουσούρια ένα μεγάλο χειρουργείο αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι ότι ο εξωσωματικός μας, ο ανδρολόγος και το κέντρο κατάψυξης επιμένουν ότι πρέπει ασυζητητί να χρησιμοποιήσουμε το κατεψυγμένο υλικό, το οποίο δεν είναι καν σπέρμα αλλά ορχικός ιστός και δεν ξέρουμε τι στο καλό θα βγει και από εκεί! Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν τόσο πολύ όλοι. Από το κέντρο κατάψυξης λένε ότι από τη στιγμή που δεν μπαίνει άζωτο δεν μπορεί να αλλοιωθεί. Τους λέω ρε παιδιά ίδιο πράγμα είναι να φας ψάρι κατεψυγμένο και ίδιο να το φας φρέσκο?  Λένε ότι είναι καλύτερο εκείνο. Αν δεν καταφέρουμε να βγάλουμε βλαστοκύστες θα τους πω την επόμενη δότρια δώρο θα μου την κάνετε με τόση αναμονή και επιμονή στο κατεψυγμένο!!!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 30 λεπτά , marina_86 είπε:

Α καλά... Ότι να ναι οι τιμές. Εμένα μου είπαν 700 για το ΕΡΑ συν 270 για το endometriome. Εκτός αν σε εμένα είναι πιο ακριβό το endometriome γιατί θα πρέπει να σταλεί το δείγμα από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Τι να πω; Το ΕΡΑ όμως γιατί; Η Θεσσαλονίκη είναι πιο κοντά στη Μαδρίτη; Χαχαχα Πάντως σαν σύνολο πάνω κάτω ίδιο βγαίνει 

@Chrussa1982 είναι πολλά τα λεφτά... Βάλε στα παραπάνω συν 2000 για κλινική και γιατρό κτλ κτλ... Γιατί εγώ θα κάνω κ λαπαροσκόπηση μαζί.  Ο σύζυγός λέει ότι τον Μάρτιο δεν θα έχουμε μαντήλι να κλάψουμε... :-( 

Ντρέπομαι για αυτό που θα πω κορίτσια μου αλλά θα το πω...εμένα αν μου ζητούσε ο γιατρός τις εν λόγω εξετάσεις δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τις κάνω. Δεν υπάρχει σάλιο....μόνο τα λεφτά της ετ που τα φυλάμε ευλαβικά χαχαχαχαχα. εδώ πχ πάω χωρίς υστεροσκοπηση και κάνω τον σταυρό μου!!! Να είστε καλά κορίτσι μου και να σκέφτεσαι ότι τελειώνοντας με τις ρημαδες θα είσαι πιο κοντά στο όνειρο!!

Ελπίζω να είναι τα τελευταία που ξοδεύονται σε επεμβάσεις κ εξετάσεις. 

Όσο για το μαντήλι...μη σκας...μια από τα ίδια κ εμείς. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , marina_86 είπε:

Α καλά... Ότι να ναι οι τιμές. Εμένα μου είπαν 700 για το ΕΡΑ συν 270 για το endometriome. Εκτός αν σε εμένα είναι πιο ακριβό το endometriome γιατί θα πρέπει να σταλεί το δείγμα από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Τι να πω; Το ΕΡΑ όμως γιατί; Η Θεσσαλονίκη είναι πιο κοντά στη Μαδρίτη; Χαχαχα Πάντως σαν σύνολο πάνω κάτω ίδιο βγαίνει 

@Chrussa1982 είναι πολλά τα λεφτά... Βάλε στα παραπάνω συν 2000 για κλινική και γιατρό κτλ κτλ... Γιατί εγώ θα κάνω κ λαπαροσκόπηση μαζί.  Ο σύζυγός λέει ότι τον Μάρτιο δεν θα έχουμε μαντήλι να κλάψουμε... :-( 

Πόσο κυριολεκτικά ότι να 'ναι? όσα τους λείπουν χρεώνουν τελικά? 

Καλά για τη λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση ακόμα δεν έχω βγάλει κοστολόγιο,,,την Παρασκευή βράδυ θα δω πιστοφ και θα σου πω αφου συζητησω μαζί του. 

Μόλις μίλησα με λογιστήριο,,,ακουσον ακουσον,,,,το ΕΡΑ ειναι 680€ (θα κοπει τιμολογιο για αυτο το ποσο) + γιατρός + αναισθησιολογος (κανά 220€ επιπλέον),,,το pcr endometriome ειναι 120€ τα καταθετω απευθειας εκει που θα βγει το αποτελεσμα λεει,,,περιμενω αυριο ξανα τηλεφωνο τους για το αν θα μου κοψει απο τα του γιατρου αναισθησιολογου,,,εχω φαει αναισθησία όσο 10 αλογα με τοσα που εχω κανει η ερμη πια,,,,

Τα μαντήλια έλιωσαν φιλεναδα απο τα κλαματα,,,θα αρχισω να σκουπιζομαι στα μανικια οπως καποτε που ειμασταν παιδια,,,,αχαχαχα

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

ναι αγαπη μου τη θυμάμαι την ιστορία .. αν θυμάμαι καλά είχατε φύγει και είχατε πάει επαρχία?
έχε πίστη, η προσευχή βοηθάει και ομμμμ
το σημαντικό είναι οτι είστε αγαπημένοι και υγιής!
θα προσπαθήσω!!!!

Όχι εγώ είμαι από επαρχία και όταν γνωριστήκαμε ήρθα να μείνω μαζί του στη Θεσσαλονίκη. Κι αυτός ο γλυκούλης επειδή δεν τον γνώριζα οταν είναι το πρόβλημα τώρα δεν μπορεί να τα συζητάει και μου τα βγάζει λίγα λίγα και σιγά σιγά γιατί τον στεναχωρεί και δε θέλει να τα θυμάται οπότε κι εγώ βγάζω τα συμπεράσματά μου λίγο λίγο χαχαχα

Άντε βάλε τα δυνατά σου. Θέλω να κερδίσω το giveaway. Η δότρια από τον Άρη αργεί

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Viv37 είπε:

Άσε αγαπημένη, Κι εμένα στο λαιμό μου κάθεται!!!! Εντάξει υπάρχει δυσκολία γιατί για φρέσκο θα χρειαστεί να γίνε παρακέντηση γιατί του άφησε κουσούρια ένα μεγάλο χειρουργείο αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι ότι ο εξωσωματικός μας, ο ανδρολόγος και το κέντρο κατάψυξης επιμένουν ότι πρέπει ασυζητητί να χρησιμοποιήσουμε το κατεψυγμένο υλικό, το οποίο δεν είναι καν σπέρμα αλλά ορχικός ιστός και δεν ξέρουμε τι στο καλό θα βγει και από εκεί! Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν τόσο πολύ όλοι. Από το κέντρο κατάψυξης λένε ότι από τη στιγμή που δεν μπαίνει άζωτο δεν μπορεί να αλλοιωθεί. Τους λέω ρε παιδιά ίδιο πράγμα είναι να φας ψάρι κατεψυγμένο και ίδιο να το φας φρέσκο?  Λένε ότι είναι καλύτερο εκείνο. Αν δεν καταφέρουμε να βγάλουμε βλαστοκύστες θα τους πω την επόμενη δότρια δώρο θα μου την κάνετε με τόση αναμονή και επιμονή στο κατεψυγμένο!!!!!!

Πάω πάσο όταν μιλάει συσσωμη η επιστημονική ομάδα και επιμένει λόγω του θέματος. Μη σκέφτεσαι τί μπορεί να μην πάει καλά,,,,αλλά το ότι θα έρθει η στιγμή που θα μπείτε σε μια σειρά. Η διαδικασία να ξεκινήσει,,,τα υπόλοιπα ερχονται μόνα τους και είναι κατι που δε μπορεις να επηρεασεις όσο και αν θες. Οπότε,,,,giveaway δώρο απο τη @silvy22 , παρτο στη χαριζω και τη δικη μου συμμετοχη. αχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Condios είπε:

Πόσο κυριολεκτικά ότι να 'ναι? όσα τους λείπουν χρεώνουν τελικά? 

Καλά για τη λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση ακόμα δεν έχω βγάλει κοστολόγιο,,,την Παρασκευή βράδυ θα δω πιστοφ και θα σου πω αφου συζητησω μαζί του. 

Μόλις μίλησα με λογιστήριο,,,ακουσον ακουσον,,,,το ΕΡΑ ειναι 680€ (θα κοπει τιμολογιο για αυτο το ποσο) + γιατρός + αναισθησιολογος (κανά 220€ επιπλέον),,,το pcr endometriome ειναι 120€ τα καταθετω απευθειας εκει που θα βγει το αποτελεσμα λεει,,,περιμενω αυριο ξανα τηλεφωνο τους για το αν θα μου κοψει απο τα του γιατρου αναισθησιολογου,,,εχω φαει αναισθησία όσο 10 αλογα με τοσα που εχω κανει η ερμη πια,,,,

Τα μαντήλια έλιωσαν φιλεναδα απο τα κλαματα,,,θα αρχισω να σκουπιζομαι στα μανικια οπως καποτε που ειμασταν παιδια,,,,αχαχαχα

Εύχομαι να είναι αυτά και μετά μόνο τα λεφτά της δότριας και να μη χρειαστεί να ξοδέψετε άλλα. Να γίνεις κ εσύ μανούλα επιτέλους! Φτάνει τόσο παίδεμα!! Αυτοί έχουν γίνει εκατομμυριούχοι κι εμείς δε θα έχουμε βρακί να βάλουμε σε λίγο!!!

πρίν από 6 λεπτά , Condios είπε:

Πάω πάσο όταν μιλάει συσσωμη η επιστημονική ομάδα και επιμένει λόγω του θέματος. Μη σκέφτεσαι τί μπορεί να μην πάει καλά,,,,αλλά το ότι θα έρθει η στιγμή που θα μπείτε σε μια σειρά. Η διαδικασία να ξεκινήσει,,,τα υπόλοιπα ερχονται μόνα τους και είναι κατι που δε μπορεις να επηρεασεις όσο και αν θες. Οπότε,,,,giveaway δώρο απο τη @silvy22 , παρτο στη χαριζω και τη δικη μου συμμετοχη. αχαχαχαχα 

χαχαχα γλυκούλα μου!! Ευχαριστώ! Να είμαστε εγκυούλες όλες μέχρι το καλοκαίρι θα ευχηθώ εγώ και μετά όλα τα προβλήματα, τα λεφτά που ξοδέψαμε, οι ατελείωτες εξετάσεις να μας φαίνονται μακρινή ανάμνηση.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Viv37 είπε:

Εύχομαι να είναι αυτά και μετά μόνο τα λεφτά της δότριας και να μη χρειαστεί να ξοδέψετε άλλα. Να γίνεις κ εσύ μανούλα επιτέλους! Φτάνει τόσο παίδεμα!! Αυτοί έχουν γίνει εκατομμυριούχοι κι εμείς δε θα έχουμε βρακί να βάλουμε σε λίγο!!!

Σε ευχαριστώ αλλά γελασα πολυ να ξερεις,,,,αυτα τωρα ειναι 1200€ για πλακα , ανεβα κατεβα, τεστ και μπλα μπλα μπλα....μετα θελω αλλο ενα 3000€ για λαπαροσκοπηση μπλα μπλα μπλα και μετα αλλο ενα 5000€ για νεα δοτρια και 1ετ.....

Α στο μεσοδιαστημα πρεπει και να ζουμε ε? Ήδη σουτιεν τα κατηργησα σχεδον,,,δεν τα θελω καθολου, φοραω κατι απλα λιτα και χωρις μπανελες γιατι με σφίγγουν και δε μπορω αλλο ζορι. Αν καταργησω και το βρακι,,,οϊμέ και αλίμονό μας,,,αχαχαχαχαχα,,,,,,

Με κοιταει ανθρωπος και στην ιδεα οτι θα με ρωτησει κατι για "παιδί" θελω να ορμήξω και να τον δειρω,,,,η παραβίαση προσωπικου χωρου στο συγκεκριμενο κομματι με εχει επηρρεάσει πολυ και εχω άρνηση γιατι πραγματικα δεν καταλαβαινει κανεις που ειναι εξω απο αυτο το χορό. Τεσπα,,,,υγεια και μπαινακης βγαινακης,,,μεχρι να βγει και κανα βαρβατο φωνηεν στο βγαινακης,,,αχαχαχα

• Χαχα 3

πρίν από 47 λεπτά , Viv37 είπε:

Λες? Μακάρι γιατί με έπιασε μια απαιδιοδοξία σήμερα και μια μαυρίλα αλλο πράγμα. Σκέφτομαι ότι θα κάνει 3 μήνες να έρθει και μετά το σπέρμα μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση από την κατάψυξη και να χρειαστεί να περιμένουμε άλλον έναν χρόνο...

Τέλεια πολύ χαίρομαι που είσαι αρνητική. Αντε να βγουν και τα αποτελέσματα της χοριακής να επιβεβαιώσουν τα καραθετικά τεστάκια σου!! Μπράβο!

Πραγματικά! Εγώ τώρα που μου ήρθε έκανα πάρτυ! Γύρισε ο άντρας μου από τη δουλειά και μου λέει τι κέφια είναι αυτά? Φαντάσου!! Θα σου έρθει κι εσένα μωρέ. Έτσι κ αλλιώς και να μην έρθει τώρα αν όντως ήταν περίοδος αυτό που σου είχε έρθει, ο μισός μήνας πέρασε. Ακόμα λίγο και θα έρθει κανονικά στην ώρα της,

Ειναι ατελειωτη η αναμονη σου και λογικο να σε ποιανει απαισιοδοξια..το σπερμα μια χαρα θα ειναι απο την καταψυξη..σκεψου μονο οτι εμπλεξες στο παρεακι εδω μεσα οποτε δεν φευγεις αν δεν αποκτησεις τουλαχιστον διδυμα!!! ❤

• Μου αρέσει 5

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

ναι αγαπη μου τη θυμάμαι την ιστορία .. αν θυμάμαι καλά είχατε φύγει και είχατε πάει επαρχία?
θα προσπαθήσω!!!!

**ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ**

ΧΟΡΙΑΚΗ 205!!!!

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ!!!! @ΝΙΚΗΑΝΤΩΝΙΑ

Μπραβο ρε κοριτσαρα μου!!! Καλο διπλασιασμο και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 13 λεπτά , silvy22 είπε:

θα προσπαθήσω!!!!

**ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ**

ΧΟΡΙΑΚΗ 205!!!!

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ!!!! @ΝΙΚΗΑΝΤΩΝΙΑ

και επισημα λοιπον συγχαρητηρια! καλη τελειομηνη ανεφελη εγκυμοσυνη! στειλε μπεμπεδοσκομη τωρα σε μας!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Neli83 είπε:

Μπραβο ρε κοριτσαρα μου!!! Καλο διπλασιασμο και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

@nina21 ευχαριστώ πολύ κορίτσια είμαστε σπουδαία παρέα
μπεμπεδόσκονη παντού στέλνω !!! έγινα επίσημη!

• Μου αρέσει 4

Βρακί?? Τι είναι αυτό?? Ούτε καν θυμάμαι πότε αγόρασα καινούρια εσώρουχα χαχαχα. Ούτε βρακιά λοιπόν ούτε έπιπλα!!! Εμείς πλέον ακόμα πιο σφιχτά τα λουριά με την ατυχία με το σκυλάκι μας που πλέον τροφή κ φάρμακα πάνε  200+..τον μηνα. πολλές φορές στεναχωρήθηκα και είπα γιατί να μη μπορώ να πάω σαν άνθρωπος ένα κομμωτήριο. Ποτέ μα ποτέ όμως δεν βαρυγκομισα. Η θυσία που κάνουμε κορίτσια μου αξίζει τα πάντα. Τα πάντα όμως. Όλες το ξέρετε αυτό όλες το έχετε περάσει. Υγεία και αγάπη να έχουμε αγαπημενες μου και όλα θα γίνουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε. Με έναν σκασμό εξετάσεις, με αναμονή ατελείωτη για δοτρια, με με με....για εμένα η χαρά που περνώ όταν βλέπω ότι τα καταφέρνει ένα ένα κορίτσι από την παρέα δεν περιγράφεται!!! Σημαίνει ότι έρχεται και η δική μας σειρά. Και χάρη σε εσάς όλες η αναμονή και η διαδικασια γίνεται ευχάριστη..

Έλα...έχουμε και μια χοριακη να περιμένουμε και όλες έχουμε ποντάρει χαχαχαχα 

πρίν από 12 λεπτά , silvy22 είπε:

@nina21 ευχαριστώ πολύ κορίτσια είμαστε σπουδαία παρέα
μπεμπεδόσκονη παντού στέλνω !!! έγινα επίσημη!

φτου!!! Έχασα στο παρά τσακ!!! Πάνε τα ωάρια χαχαχαχα. Μπράβο κοριτσάκι μου!! Και επισήμως πια με τριψήφια χοριακη εγκυουλα. Να το χαρείς με την ψυχή σου αυτό το συναίσθημα. Ξεκινάει κάτι μοναδικό για εσένα. 

Καλούς διπλασιασμους και όλα μα όλα να πάνε καλά. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και την θετική ενέργεια στο νέο μας μπεμπέ. Στείλε μπεμπεδοσκονη σε εμάς!!!

Και το σερί συνεχίζεται ακαθεκτο

• Μου αρέσει 3

πρίν από 15 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Βρακί?? Τι είναι αυτό?? Ούτε καν θυμάμαι πότε αγόρασα καινούρια εσώρουχα χαχαχα. Ούτε βρακιά λοιπόν ούτε έπιπλα!!! Εμείς πλέον ακόμα πιο σφιχτά τα λουριά με την ατυχία με το σκυλάκι μας που πλέον τροφή κ φάρμακα πάνε  200+..τον μηνα. πολλές φορές στεναχωρήθηκα και είπα γιατί να μη μπορώ να πάω σαν άνθρωπος ένα κομμωτήριο. Ποτέ μα ποτέ όμως δεν βαρυγκομισα. Η θυσία που κάνουμε κορίτσια μου αξίζει τα πάντα. Τα πάντα όμως. Όλες το ξέρετε αυτό όλες το έχετε περάσει. Υγεία και αγάπη να έχουμε αγαπημενες μου και όλα θα γίνουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε. Με έναν σκασμό εξετάσεις, με αναμονή ατελείωτη για δοτρια, με με με....για εμένα η χαρά που περνώ όταν βλέπω ότι τα καταφέρνει ένα ένα κορίτσι από την παρέα δεν περιγράφεται!!! Σημαίνει ότι έρχεται και η δική μας σειρά. Και χάρη σε εσάς όλες η αναμονή και η διαδικασια γίνεται ευχάριστη..

αγαπημενη 205  το έγραψα παραπάνω φλοπ φλοπ!!!
νίκησε η ΝΙΚΗ ΑΝΤΩΝΊΑ ΤΟ ΚΟΡΊΤΣΙ ΜΟΥ!!!
Παρασκευή ξαναπάω!

η TSH αυξήθηκε κ αλλο παρόλου που αυξήσαμε το χάπι πήγε απο 2,99 στο 3,5 και τωρα θα πάρω την ενδοκρινολόγο
μου είπε η κοπέλα είναι λογικό
ασε που ανοίγω το αρχείο και βλέπω 33 που ηταν η d3 Κ επαθα ενα σοκ

πρίν από 15 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

φτου!!! Έχασα στο παρά τσακ!!! Πάνε τα ωάρια χαχαχαχα. Μπράβο κοριτσάκι μου!! Και επισήμως πια με τριψήφια χοριακη εγκυουλα. Να το χαρείς με την ψυχή σου αυτό το συναίσθημα. Ξεκινάει κάτι μοναδικό για εσένα. 

Καλούς διπλασιασμους και όλα μα όλα να πάνε καλά. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και την θετική ενέργεια στο νέο μας μπεμπέ. Στείλε μπεμπεδοσκονη σε εμάς!!!

Και το σερί συνεχίζεται ακαθεκτο

εχουμε καλό σερί ναι !!!
ευχαριστώ πολύ σύντομα με θετικές χοριακές όλα τα κορίτσια!
να πάνε όλα καλά και θα κάνω μια ανάρτηση με το τι αλλάξαμε στην τελευταία προσπάθεια απο τις προηγούμενες!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...