Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Λοποιν εκανα σελφ κ βγηκε ανρνητικο ουουο φλοπ η σαμπανια
@chrysa1982
(ο συζηγοσ ακομα θετικος, αλλα δεν μασ νοιαζει χαχαχ)

@Neli83 @MELINASP Ο βηχας λιγο καλυτερα γι αυτο πήρα το

θαρρος και πηγα για τις εξετάσεις το απογευμα

θα εχουμε τη χοριακη τα τατ α τα

ομμμμμμμμμμμ

περιμένουμε τα νέα τα δυνατά τα τα τα ...... !!!!!!!!!!!!!! Χοριακάρα! Δρόμο τον ανήφορο όλα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 13 λεπτά , Condios είπε:

περιμένουμε τα νέα τα δυνατά τα τα τα ...... !!!!!!!!!!!!!! Χοριακάρα! Δρόμο τον ανήφορο όλα!!!!!!!!

Άντε και στα δικά σου και σύντομα!! Για αρχή εύχομαι καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου (πανάκριβες όμως απαπαπα). Άσε που δεν ξέρω την τύφλα μου τι δείχνουν...και αν πρέπει να τα κάνω κ εγώ...

Δώσε πρόβλεψη για την χοριακη..κάνουν δώρο ωάρια εμαθα!!!

• Χαχα 2

πρίν από 9 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Άντε και στα δικά σου και σύντομα!! Για αρχή εύχομαι καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου (πανάκριβες όμως απαπαπα). Άσε που δεν ξέρω την τύφλα μου τι δείχνουν...και αν πρέπει να τα κάνω κ εγώ...

Δώσε πρόβλεψη για την χοριακη..κάνουν δώρο ωάρια εμαθα!!!

Σε ευχαριστώ Χρυσουλάκι μου καλό! Αχρείαστα να σου είναι αυτά που κάνω εύχομαι.

Θα κάνω πρόβλεψη γιατί δεν έχω καβάτζα βλαστοκύστες και τα θελω τα ωαριακια.....λοιπόν.... περιμένω 450 !!!!!!! αλα ουνα τεστ,,, αλα ντούε τεστ, αλά 450 χοριακή !!!!!!! 

Εε? τη μάτιασα τη μαστουρα απο τα ουτρο,,,χθες βραδυ και σημερα δεν καταλαβα τιποτα,,,κλαψ και σνιφ,,,,εν τω μεταξυ περασε το 6μηνο των ανοσολογικων και θελουν νεες,,,παω στο αγαπημενο μου και γρήγορο μικροβιολογικό και λεω παρε αιμα,,,δινω παραπεμπτικο,,καθομαι,,σκουμπωνομαι και ειμαι ετοιμη να με ξανατρυπησει,,,,και ερχεται ο μαγκας και μου λεει,,,μην εισαι χαζή , εφυγες,,εχω κρατημενο αιμα σου απο προχθες,,,μου κανει αυτο, θα το ξεπαγωσω και θα σου στειλω τα αποτελεσματα την Πεμπτη,,,,τον αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωω,,,,αν ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας!!!!!!! 

• Μου αρέσει 9

15 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Πήρες κάνα τηλ να πεις θέλω να πάω ταξίδι κτλ ;

Μόλις τηλεφώνησα και μου είπαν ότι δε γνωρίζουν και αυτοί να μου πουν και ότι μπορώ να πάω γιατί έτσι κ αλλιώς δε μας χρειάζονται εμάς εκεί για να ενώσουν τα σπερματοζωάρια με τα ωάρια (έχουμε κατεψυγμένο υλικό του άντρα μου και θα χρησιμοποιήσουμε εκείνο). Παραπάνω πληροφορίες δεν έδωσαν. Τους είπα δηλαδή αν υπάρχει κανένα νεότερο και μου είπαν ότι ισχύει ότι μου είπαν και την άλλη φορά. Πφφφφ Τίποτα δηλαδή! Ο άντρας μου λέει αν είμαστε τόσο γκαντέμιδες και απ΄τους 9 μήνες που περιμένουμε πέσει στις 4 μέρες που θα λείψουμε θα χαρεί να πετάξει τα λεφτά του ταξιδιού πάρα πολύ! Χαχαχα οπότε μάλλον θα το κλείσουμε και ας γίνει ότι είναι να γίνει με το θέμα της ετ.

• Μου αρέσει 6

πρίν από 24 λεπτά , Condios είπε:

Καλημέρα καλημέρα,,,με κάλυψες απόλυτα τότε,,,το Ngs θα μου κάνει το endometriome το ελληνικό αλλά όντως δε συμφέρει γιατί το ΕΡΑ μου είπε 850€ (ενώ ξέρω ότι τόσο κοστίζει η τριπλέτα όλων στην Igenomix,,,,ενώ τώρα θέλω +150€ για το ελληνικό,,,,μη χ...σω,,,,, και θελω και 100€ για τον αναισθησιολόγο....αστα βραστα...

Τώρα θα πάρω λογιστήριο να τσακωθώ,,,αχαχαχαχ και θα σου πω

Α καλά... Ότι να ναι οι τιμές. Εμένα μου είπαν 700 για το ΕΡΑ συν 270 για το endometriome. Εκτός αν σε εμένα είναι πιο ακριβό το endometriome γιατί θα πρέπει να σταλεί το δείγμα από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Τι να πω; Το ΕΡΑ όμως γιατί; Η Θεσσαλονίκη είναι πιο κοντά στη Μαδρίτη; Χαχαχα Πάντως σαν σύνολο πάνω κάτω ίδιο βγαίνει 

@Chrussa1982 είναι πολλά τα λεφτά... Βάλε στα παραπάνω συν 2000 για κλινική και γιατρό κτλ κτλ... Γιατί εγώ θα κάνω κ λαπαροσκόπηση μαζί.  Ο σύζυγός λέει ότι τον Μάρτιο δεν θα έχουμε μαντήλι να κλάψουμε... :-( 

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Condios είπε:

Σε ευχαριστώ Χρυσουλάκι μου καλό! Αχρείαστα να σου είναι αυτά που κάνω εύχομαι.

Θα κάνω πρόβλεψη γιατί δεν έχω καβάτζα βλαστοκύστες και τα θελω τα ωαριακια.....λοιπόν.... περιμένω 450 !!!!!!! αλα ουνα τεστ,,, αλα ντούε τεστ, αλά 450 χοριακή !!!!!!! 

Εε? τη μάτιασα τη μαστουρα απο τα ουτρο,,,χθες βραδυ και σημερα δεν καταλαβα τιποτα,,,κλαψ και σνιφ,,,,εν τω μεταξυ περασε το 6μηνο των ανοσολογικων και θελουν νεες,,,παω στο αγαπημενο μου και γρήγορο μικροβιολογικό και λεω παρε αιμα,,,δινω παραπεμπτικο,,καθομαι,,σκουμπωνομαι και ειμαι ετοιμη να με ξανατρυπησει,,,,και ερχεται ο μαγκας και μου λεει,,,μην εισαι χαζή , εφυγες,,εχω κρατημενο αιμα σου απο προχθες,,,μου κανει αυτο, θα το ξεπαγωσω και θα σου στειλω τα αποτελεσματα την Πεμπτη,,,,τον αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωω,,,,αν ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας!!!!!!! 

ΤΙ ΚΑΛΟΣ!!! ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

σε σημείωσα για το giveaway

πρίν από 12 λεπτά , Viv37 είπε:

Μόλις τηλεφώνησα και μου είπαν ότι δε γνωρίζουν και αυτοί να μου πουν και ότι μπορώ να πάω γιατί έτσι κ αλλιώς δε μας χρειάζονται εμάς εκεί για να ενώσουν τα σπερματοζωάρια με τα ωάρια (έχουμε κατεψυγμένο υλικό του άντρα μου και θα χρησιμοποιήσουμε εκείνο). Παραπάνω πληροφορίες δεν έδωσαν. Τους είπα δηλαδή αν υπάρχει κανένα νεότερο και μου είπαν ότι ισχύει ότι μου είπαν και την άλλη φορά. Πφφφφ Τίποτα δηλαδή! Ο άντρας μου λέει αν είμαστε τόσο γκαντέμιδες και απ΄τους 9 μήνες που περιμένουμε πέσει στις 4 μέρες που θα λείψουμε θα χαρεί να πετάξει τα λεφτά του ταξιδιού πάρα πολύ! Χαχαχα οπότε μάλλον θα το κλείσουμε και ας γίνει ότι είναι να γίνει με το θέμα της ετ.

οκ τοτε δεν εχετε πρακτικο θεμα, μπορείς να κάνεις μεταφορά και στον επόμενο που ποση ατυχια πχιαααααααα
καλά έκανες και πήρες, δείχνεις παρούσα!!!

• Χαχα 1

15 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Καλε ερχεται...!!! Αρκει που πηρες εκεινο το τηλ και τα πηραν τα χαμπαρια τους!!! Νομιζω θα βρεθει πριν το 3μηνο που σου ειπαν..

Λες? Μακάρι γιατί με έπιασε μια απαιδιοδοξία σήμερα και μια μαυρίλα αλλο πράγμα. Σκέφτομαι ότι θα κάνει 3 μήνες να έρθει και μετά το σπέρμα μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση από την κατάψυξη και να χρειαστεί να περιμένουμε άλλον έναν χρόνο...

3 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Λοποιν εκανα σελφ κ βγηκε ανρνητικο ουουο φλοπ η σαμπανια
@chrysa1982
(ο συζηγοσ ακομα θετικος, αλλα δεν μασ νοιαζει χαχαχ)

@Neli83 @MELINASP Ο βηχας λιγο καλυτερα γι αυτο πήρα το

θαρρος και πηγα για τις εξετάσεις το απογευμα

θα εχουμε τη χοριακη τα τατ α τα

ομμμμμμμμμμμ

Τέλεια πολύ χαίρομαι που είσαι αρνητική. Αντε να βγουν και τα αποτελέσματα της χοριακής να επιβεβαιώσουν τα καραθετικά τεστάκια σου!! Μπράβο!

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Φιλενάδα μου άντε με το καλό να σου έρθει!! Ότι θα περιμέναμε σαν τρελές την περίοδο μου φαίνεται ανέκδοτο!!! Κανένα σημάδι εγώ..θυμάσαι που έλεγα ότι είμαι σίγουρη ότι είχα κανονική και ας λέει ο γιατρός τα δικά του; Οπότε θεωρητικά μιλώντας πάντα περιμένω τέλος του μήνα.

Ηρέμησα πολύ πάντως που δεν καταπίνω τα καφέ. Μέχρι και τα νευρα μου πέρασαν χαχαχα.

Πραγματικά! Εγώ τώρα που μου ήρθε έκανα πάρτυ! Γύρισε ο άντρας μου από τη δουλειά και μου λέει τι κέφια είναι αυτά? Φαντάσου!! Θα σου έρθει κι εσένα μωρέ. Έτσι κ αλλιώς και να μην έρθει τώρα αν όντως ήταν περίοδος αυτό που σου είχε έρθει, ο μισός μήνας πέρασε. Ακόμα λίγο και θα έρθει κανονικά στην ώρα της,

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Viv37 είπε:

Λες? Μακάρι γιατί με έπιασε μια απαιδιοδοξία σήμερα και μια μαυρίλα αλλο πράγμα. Σκέφτομαι ότι θα κάνει 3 μήνες να έρθει και μετά το σπέρμα μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση από την κατάψυξη και να χρειαστεί να περιμένουμε άλλον έναν χρόνο...

Τέλεια πολύ χαίρομαι που είσαι αρνητική. Αντε να βγουν και τα αποτελέσματα της χοριακής να επιβεβαιώσουν τα καραθετικά τεστάκια σου!! Μπράβο!

αο οτι έχω καταλάβει δεν παιζει ρόλο αν είναι στην κατάψυξη 1 μηνα ή 5
όπως μπαίνει βγαίνει
ομμμ και θετικές σκέψεις!!!

περιμένω μ αγωνία και σας ζαλίζωωωω :wub:

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, νικηαντωνια81 είπε:

Ναι πέσουν τα στοιχήματα στο τραπέζι παρακαλώ για το νούμερο της χοριακάρας!!!!!!

Εγώ ψηφίζω 652. Θα είναι υπερτεράστια και θα είναι διδυμάκια! Έτσι λέω. χαχαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , marina_86 είπε:

Α καλά... Ότι να ναι οι τιμές. Εμένα μου είπαν 700 για το ΕΡΑ συν 270 για το endometriome. Εκτός αν σε εμένα είναι πιο ακριβό το endometriome γιατί θα πρέπει να σταλεί το δείγμα από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Τι να πω; Το ΕΡΑ όμως γιατί; Η Θεσσαλονίκη είναι πιο κοντά στη Μαδρίτη; Χαχαχα Πάντως σαν σύνολο πάνω κάτω ίδιο βγαίνει 

@Chrussa1982 είναι πολλά τα λεφτά... Βάλε στα παραπάνω συν 2000 για κλινική και γιατρό κτλ κτλ... Γιατί εγώ θα κάνω κ λαπαροσκόπηση μαζί.  Ο σύζυγός λέει ότι τον Μάρτιο δεν θα έχουμε μαντήλι να κλάψουμε... :-( 

Έχουν γ!@#θει στις επιδοτήσεις σε όλων τον κόσμο και ενώ γκρινιάζουν ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται μας έχον αφήσει στο έλεος! Μια επιδοτησούλα και από δω ρε λεβέντες!!! Ότι βγάζουμε για την ετ πάει! Βοηθήστε λίγο!!!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

πρίν από 22 λεπτά , Viv37 είπε:

Αυτο με το κατεψυγμενο υλικο πες τους,,,,στο λαιμο μου καθεται! Ελεος,,το βρηκαν ολοι,,,,εχουμε freeze ειμαστε οκ? @Nephele78 ξαναπες τα και εσυ! Συγκρίνεται το φρέσκο ωάριο με το κατεψυγμένο? Πως να συγκριθεί τοτε και το κατεψυγμενο σπερμα με το φρέσκο? Δε μιλάμε για βλαστοκύστες και υαλοποιηση,,,,αλλά για "α' ύλη". Ίσιωμα όλα τα έχουν κάνει! Αν ήταν έτσι γιατί δεν έχουν άπειρα ωάρια καβάτζα κατεψυγμένα και να ενώνουν όποτε τους καπνίσει ?????? Σορυ αγαπημένη αλλά ξερεις και την αποψη μου και καταλαβαίνω την ταλαιπωρια της αναμονής σου,,,ποσο μαλλον της "οτι να ναι" τους συμπεριφορα,,,,

Εγώ ρώτησα προχθες,,,θελετε pcr για να δωσει και ο συζυγος σπερμα? Μου λεει γιατί ? Για κατάψυξη? Όχι βεβαια,,,μονο φρέσκο θελουμε,,,γιατί δεν έχει τη δυνατότητα για φρέσκο? Φυσικά λεω και την έχει,,,,ασυζητητί μου απαντά φρέσκο και μόνο! 

πρίν από 12 λεπτά , silvy22 είπε:

σοκ χαχα!!!! 11η μέρα είμαι ακόμη... ουφφ

Είναι μεν κατάψυξη αλλά είναι και μετά από καρκίνο και χημειοθεραπείες και δεν ξέρω πόσο θα έχει επηρεαστεί και σε τι κατάσταση θα είναι (άσε τι πέρασε το πουλάκι μου!!).

Έχουν δει τα ματάκια μου και 2000 χοριακή στην 9η μέρα. Μιας φίλης που περιμένει διδυμάκια. Οπότε σήμερα που είμαι down θέλω νουμεράρα για να μου φτιάξεις τη διάθεση! Ομμμμμμμμμμμμμμ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Viv37 είπε:

Έχουν γ!@#θει στις επιδοτήσεις σε όλων τον κόσμο και ενώ γκρινιάζουν ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται μας έχον αφήσει στο έλεος! Μια επιδοτησούλα και από δω ρε λεβέντες!!! Ότι βγάζουμε για την ετ πάει! Βοηθήστε λίγο!!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο. Από δικό μου άνθρωπο ξέρω ότι στο εξωτερικό η βασική τους ασφάλεια τους καλύπτει κάποιες προσπάθειες εξωσωματικής εντελώς δωρεάν... σε κλινική της επιλογής τους! Σε εμάς τις ενεσουλες, με χιλιάδες δικαιολογητικά και λέμε και ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Viv37 είπε:

Είναι μεν κατάψυξη αλλά είναι και μετά από καρκίνο και χημειοθεραπείες και δεν ξέρω πόσο θα έχει επηρεαστεί και σε τι κατάσταση θα είναι (άσε τι πέρασε το πουλάκι μου!!).

Έχουν δει τα ματάκια μου και 2000 χοριακή στην 9η μέρα. Μιας φίλης που περιμένει διδυμάκια. Οπότε σήμερα που είμαι down θέλω νουμεράρα για να μου φτιάξεις τη διάθεση! Ομμμμμμμμμμμμμμ

ναι αγαπη μου τη θυμάμαι την ιστορία .. αν θυμάμαι καλά είχατε φύγει και είχατε πάει επαρχία?
έχε πίστη, η προσευχή βοηθάει και ομμμμ
το σημαντικό είναι οτι είστε αγαπημένοι και υγιής!
θα προσπαθήσω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...