Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Viv37 είπε:

Ελπιζω να ερθει κι εμενα η δοτρια μου μεσα στο 22 γιατι ετσι οπως το παει φοβαμαι μην τη φαω την παπαρα μου!

Καλε ερχεται...!!! Αρκει που πηρες εκεινο το τηλ και τα πηραν τα χαμπαρια τους!!! Νομιζω θα βρεθει πριν το 3μηνο που σου ειπαν..

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

2 hours ago, gigi 72 said:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο..Είναι 2 οι σάκοι..Μετά από 2 εβδομάδες μου είπε να ξαναπάω.. Τότε θα ακούσουμε καρδούλες.. Είμαι πολύ ευτυχισμένη.. Σήμερα έτσι? Αύριο θα αρχίσουν πάλι οι αγωνίες. Χαχαχα.. Ε, δεν αλλάζουμε με τίποτα. Την κάτσαμε τη βάρκα το λέω εγώ.. 

Ω ωωωωω μπράβο αγάπη μου!! Μια καλή, εύκολη εγκυμοσύνη να εχεις!!! 

(όπως τα λες ακριβώς είναι...) 

2 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο..Είναι 2 οι σάκοι..Μετά από 2 εβδομάδες μου είπε να ξαναπάω.. Τότε θα ακούσουμε καρδούλες.. Είμαι πολύ ευτυχισμένη.. Σήμερα έτσι? Αύριο θα αρχίσουν πάλι οι αγωνίες. Χαχαχα.. Ε, δεν αλλάζουμε με τίποτα. Την κάτσαμε τη βάρκα το λέω εγώ.. 

Αυτό θα πει,,,το καλύτερο στο φύλαγε για το τέλος!!!!!!!!!! Μπράβο για τα διδυμακια,,,με το καλό να έρθουν γερά στην αγκαλιά σας,,, και με το καλό να ακούσετε τώρα τις καρδούλες τους!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Μα τι ωραία νέα ! Πόσο ευχάριστα ξεκίνησε και αυτή η εβδομάδα!!!!!

• Μου αρέσει 2

@Viv37αύριο Τριτη. Τέλεια μέρα για τηλέφωνο!!!

@Neli83 @silvy22 και μενα η κοιλιά έχει γίνει πράσινη από τις μελανιες. Αν και κάποιες μέρες όντως η ινοχεπ με πονάει περισσότερο. Αλλά κι εγώ αυτό λέω. Ας πάνε όλα καλά και τις κάνω μέχρι τη γέννα που λέει ο λόγος! Και να φανταστείτε στην πρώτη ετ τις έκανε με δάκρυα στα μάτια γιατί φοβόμουν. Τώρα έχω πάρει το κολαι

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου, εχθές πήγαμε μια εκδρομουλα και σήμερα ήμουν από το πρωί γραφείο γιατί είχαν συσσωρευτεί διάφορα θέματα. Έμπαινα όμως κ σας διάβαζα και έχω να πω... πολύ μου λείψατε! Σας φιλώ!!!❤️❤️❤️ 

@Condios αγαπημένη, προετοιμάζεσαι για την Παρασκευή; Σε θέλω δύναμη! Εκτός από ΕΡΑ θα κάνεις τελικά και ngs ή emma - Alice;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ωωωω.....έχω μείνει άφωνη!!! Μπράβο αγάπη μου όλα να πάνε καλά!!! Πώς νιώθεις;; Θα γίνεις διδυμομανουλα. Μη φοβάσαι τίποτα. Έχεις εμάς εδώ!!! 

Μαρή @Neli83 τι ποδαρικο είναι αυτό που έκανες;; Δεν θα σταματήσω να το λέω...

Τι να κάνω η δολια μέλλουσα μανούλα;; Στέκομαι στο ύψος μου..για τη Μερέντα πάντως και τα σοκολατοειδη γίνεται σφαγή!! Εκεί ξεχνάω τους καλούς τρόπους μου !!?

Χαχαχαχαχα φάε φσε το έχεις ανάγκη κοριτσακι μ! 

1 hour ago, marina_86 είπε:

Κορίτσια μου, εχθές πήγαμε μια εκδρομουλα και σήμερα ήμουν από το πρωί γραφείο γιατί είχαν συσσωρευτεί διάφορα θέματα. Έμπαινα όμως κ σας διάβαζα και έχω να πω... πολύ μου λείψατε! Σας φιλώ!!!❤️❤️❤️ 

@Condios αγαπημένη, προετοιμάζεσαι για την Παρασκευή; Σε θέλω δύναμη! Εκτός από ΕΡΑ θα κάνεις τελικά και ngs ή emma - Alice;

Καλέ ναι έτοιμη είμαι,,,τηρώ ευλαβικά τη λήψη των φαρμάκων,,, όλα θα τα κάνω τα τεστ ,,, τα ngs τι είναι (ρώτησε η άσχετη)? Την 3πλετα ΕΡΑ, ΕΜΜΑ & ΑΛΙΣ θα κάνω! 

Εκδρομουλα ε????? Περάσατε ωραία???? Πολύ καλά κάνατε,είχε υπέροχη μέρα!!!

• Μου αρέσει 2

13 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Σε μενα ετσι ηταν η μπλε γραμμη στο κλιαρμπλου κ ειχα 8η μερα, χοριακη περιπου 300.

Κανε αυριο κλιαρμπλου κ θα σου πω. Ειμαι ειδικη στη μελετη κλιαρμπλου, χαχαχαχαχα!

Καλημέρα !!! Ανέβασα clear blue !!!

συνεχίζω εγώ τα τεστ … 

• Μου αρέσει 7
  • Χαχα 1

8 ώρες πρίν, Condios είπε:

Καλέ ναι έτοιμη είμαι,,,τηρώ ευλαβικά τη λήψη των φαρμάκων,,, όλα θα τα κάνω τα τεστ ,,, τα ngs τι είναι (ρώτησε η άσχετη)? Την 3πλετα ΕΡΑ, ΕΜΜΑ & ΑΛΙΣ θα κάνω! 

Εκδρομουλα ε????? Περάσατε ωραία???? Πολύ καλά κάνατε,είχε υπέροχη μέρα!!!

Καλημέρα κορίτσια!❤️ 

Γίνεται εκδρομουλα και να μην είναι ωραία; Μακάρι να πηγαίναμε κάθε ΣΚ!

Ngs είναι ουσιαστικά η μοριακή μέθοδος ανάλυσης του δείγματος. Και το Emma Alice αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούν. Το αντίστοιχο ελληνικό τεστ είναι το endometriome, και το λέμε ngs για συντομία. Εγώ μάλλον θα κάνω era και το ελληνικό. Βέβαια οικονομικά συμφέρει νομίζω η τριπλέτα γιατί σου κάνουν μια καλύτερη τιμή αν κάνεις και τα 3. Σαν αποτέλεσμα απ' ότι κατάλαβα είναι το ίδιο. Και τον γιατρό που ρώτησα, αυτό μου είπε. 

Έτσι, έτσι. Να τηρείς ευλαβικά τις ώρες φαρμάκων. Εγώ περιμένω να αδιαθετησω και να δούμε αν θα μπορέσουμε να τα κάνουμε όλα σε αυτόν τον κύκλο. Ουφφφφφ... :blink: 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

συνεχίζω εγώ τα τεστ … 

Φτου φτου καρά θετικό κορίτσι μου!!! 

Καλημέρα! Πως είσαι με τον βήχα; 

πρίν από 29 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!❤️ 

Γίνεται εκδρομουλα και να μην είναι ωραία; Μακάρι να πηγαίναμε κάθε ΣΚ!

Ngs είναι ουσιαστικά η μοριακή μέθοδος ανάλυσης του δείγματος. Και το Emma Alice αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούν. Το αντίστοιχο ελληνικό τεστ είναι το endometriome, και το λέμε ngs για συντομία. Εγώ μάλλον θα κάνω era και το ελληνικό. Βέβαια οικονομικά συμφέρει νομίζω η τριπλέτα γιατί σου κάνουν μια καλύτερη τιμή αν κάνεις και τα 3. Σαν αποτέλεσμα απ' ότι κατάλαβα είναι το ίδιο. Και τον γιατρό που ρώτησα, αυτό μου είπε. 

Έτσι, έτσι. Να τηρείς ευλαβικά τις ώρες φαρμάκων. Εγώ περιμένω να αδιαθετησω και να δούμε αν θα μπορέσουμε να τα κάνουμε όλα σε αυτόν τον κύκλο. Ουφφφφφ... :blink: 

Αχ ωραία εκδρομουλα που πήγατε;; 

Εμείς λιμνη Μαραθώνα για καφέ και ήταν κλειστά η καφετέρια στο φράγμα καλό;;; χαχαχαχαχα

Γτ να μην μπορέσεις να τα κάνεις όλα σε αυτό το κύκλο; 

4 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

συνεχίζω εγώ τα τεστ … 

Καλημέρα!! Τόσο θετικό κάνει μπαμ!! Είσαι πολύ έγκυος καλέ!!! Θα πας για χοριακη η οποία θα είναι τεράστια!!! Πόσο χαίρομαι για εσένα!!!

1 ώρα πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Άψογο!!!! Καλημέρα! Νομίζω θα πας κατευθείαν για υπέρηχο!!!!!

Καλημέρα!!! Κάθε μέρα μας τροφοδοτεί υλικό η φιλενάδα μας

Κορίτσια διαβάζω για εκδρομουλες και πολύ σας χαίρομαι!! Αλλάζει η διάθεση όπως και να το κάνουμε. Εμείς κάνουμε νοερά ταξίδια για την ώρα και περιμένουμε το πασχα πως και πως να ξεφύγουμε λίγο. @marina_86 ποτέ περιμένεις;; @MELINASP ελπίζω να μην πτοηθηκατε που ήταν κλειστή η καφετέρια. Δεν είχε καμία χασαποταβερνα εκεί κοντά;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!! Τόσο θετικό κάνει μπαμ!! Είσαι πολύ έγκυος καλέ!!! Θα πας για χοριακη η οποία θα είναι τεράστια!!! Πόσο χαίρομαι για εσένα!!!

Κορίτσια διαβάζω για εκδρομουλες και πολύ σας χαίρομαι!! Αλλάζει η διάθεση όπως και να το κάνουμε. Εμείς κάνουμε νοερά ταξίδια για την ώρα και περιμένουμε το πασχα πως και πως να ξεφύγουμε λίγο. @marina_86 ποτέ περιμένεις;; @MELINASP ελπίζω να μην πτοηθηκατε που ήταν κλειστή η καφετέρια. Δεν είχε καμία χασαποταβερνα εκεί κοντά;

Καλημέρα! Πήγαμε παραλία είχε κύκνους τέλεια ήταν ήπιαμε καφεδάκι και φάγαμε σουβλακαρα! Είδαμε χασαποταωερνες αλλά οι δύο ήταν κλειστά γτ πήγαμε νωρίς το μεσημέρι και η μία ανοιχτή γινόταν χαμός και φοβήθηκα 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 15 λεπτά , MELINASP είπε:

Φτου φτου καρά θετικό κορίτσι μου!!! 

Καλημέρα! Πως είσαι με τον βήχα; 

Αχ ωραία εκδρομουλα που πήγατε;; 

Εμείς λιμνη Μαραθώνα για καφέ και ήταν κλειστά η καφετέρια στο φράγμα καλό;;; χαχαχαχαχα

Γτ να μην μπορέσεις να τα κάνεις όλα σε αυτό το κύκλο; 

Εμείς πήγαμε λίμνη Κερκίνη με κάτι φίλους. Ήταν πολύ όμορφα, βέβαια έχουμε πάει 4,5 φορές αλλά μας αρέσει εκεί το σκηνικό κ το φαγητό.

Το θέμα μου είναι να ετοιμαστεί σωστά το ενδομήτριο γιατί οι ορμόνες μου κάνουν κάτι τρελές. Αν ετοιμαστεί σωστά τότε θα τα κάνω όλα!!!! Υστεροσκοπησεις, λαπαροσκοπησεις, τεστ! Χαμός θα γίνει.... (Λίγο άγχος αλλά τέλος πάντων... Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...)

πρίν από 17 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αγαπημένη μου, μάντεψε! Κυριακή σταμάτησα τα καφέ και... περιμένω!!! Χαχαχαχα Αυτά τα καφέ θα μας τρελάνουν! Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα εμφανιστεί!!!.... 

Εσύ έχεις κάνα προειδοποιητικό σύμπτωμα;;; Ότι κάτι έρχεται;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , marina_86 είπε:

Εμείς πήγαμε λίμνη Κερκίνη με κάτι φίλους. Ήταν πολύ όμορφα, βέβαια έχουμε πάει 4,5 φορές αλλά μας αρέσει εκεί το σκηνικό κ το φαγητό.

Το θέμα μου είναι να ετοιμαστεί σωστά το ενδομήτριο γιατί οι ορμόνες μου κάνουν κάτι τρελές. Αν ετοιμαστεί σωστά τότε θα τα κάνω όλα!!!! Υστεροσκοπησεις, λαπαροσκοπησεις, τεστ! Χαμός θα γίνει.... (Λίγο άγχος αλλά τέλος πάντων... Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...)

Αγαπημένη μου, μάντεψε! Κυριακή σταμάτησα τα καφέ και... περιμένω!!! Χαχαχαχα Αυτά τα καφέ θα μας τρελάνουν! Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα εμφανιστεί!!!.... 

Εσύ έχεις κάνα προειδοποιητικό σύμπτωμα;;; Ότι κάτι έρχεται;

Φιλενάδα μου άντε με το καλό να σου έρθει!! Ότι θα περιμέναμε σαν τρελές την περίοδο μου φαίνεται ανέκδοτο!!! Κανένα σημάδι εγώ..θυμάσαι που έλεγα ότι είμαι σίγουρη ότι είχα κανονική και ας λέει ο γιατρός τα δικά του; Οπότε θεωρητικά μιλώντας πάντα περιμένω τέλος του μήνα.

Ηρέμησα πολύ πάντως που δεν καταπίνω τα καφέ. Μέχρι και τα νευρα μου πέρασαν χαχαχα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...