Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

8 minutes ago, silvy22 said:

Έχεις βρει κανα κολπάκι να μην ποναει τοσο η ένεση ? το φάρμακο με πεθαίνει μεχρι την επομενη μερα πονοσ

Όχι ρε κι εγώ δεν έχω βρει κανενα άλλο κόλπο. Πέρα από αυτό που λίγο το ζεσταίνω στα χέρια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

Έχεις βρει κανα κολπάκι να μην ποναει τοσο η ένεση ? το φάρμακο με πεθαίνει μεχρι την επομενη μερα πονοσ

Κανω αυτο που ειπε μια κοπελα απο εδω, τωρα δεν θυμαμαι ποια, και ζεσταινουμε το μπουκαλακι στα χερια μας πανω απο τη σομπα και μετα μου τη βαζει ο σύντροφος σιγα σιγα. Και ως τωρα ευτυχως ολα καλα και δεν ποναω. Αλλά απο οτι μου ειπε κι η μαια, καποιες κοπελες πονανε και καποιες οχι... Εσενα σε ποναει παντα;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , chitaneta είπε:

Κανω αυτο που ειπε μια κοπελα απο εδω, τωρα δεν θυμαμαι ποια, και ζεσταινουμε το μπουκαλακι στα χερια μας πανω απο τη σομπα και μετα μου τη βαζει ο σύντροφος σιγα σιγα. Και ως τωρα ευτυχως ολα καλα και δεν ποναω. Αλλά απο οτι μου ειπε κι η μαια, καποιες κοπελες πονανε και καποιες οχι... Εσενα σε ποναει παντα;

Πάντα ναι με πονάει το ζεσταίνω στα χέρια αλλά μάλλον θέλει πιο πολύ θα το δω …

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Αργώ ακόμα αλλά καλό είναι να συλλέξω πολύτιμες πληροφορίες από τις παθουσες χαχαχαχα. Εν τω μεταξύ επειδή κάνω και πολλά εξωτερικά ραντεβού φοβάμαι μην ψευδιζω και με περάσουν για junky 

Κάτσε παιδί μου στα αυγά σου!!! Δεν βλέπεις τις άλλες τι ωραία που παραπατουν χαχαχαχα. Εγώ παίζει σοβαρά να ζητήσω ενέσιμη προγεστερόνη το προτιμώ. 

πρίν από 28 λεπτά , silvy22 είπε:

Πάντα ναι με πονάει το ζεσταίνω στα χέρια αλλά μάλλον θέλει πιο πολύ θα το δω …

Κοριτσια τις ενεσεις για ποσο καιρο σας ειπςν οτι θα τις κανετε μετα την ετ; Χρυσα εσυ γιατι κανεις απο τωρα; Τις κανουμε και πριν; πωπω μαυρα μεσανυχτα εχω!

πρίν από 13 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσια τις ενεσεις για ποσο καιρο σας ειπςν οτι θα τις κανετε μετα την ετ; Χρυσα εσυ γιατι κανεις απο τωρα; Τις κανουμε και πριν; πωπω μαυρα μεσανυχτα εχω!

Εγώ ξεκίνησα μετά την ωοληψια 5 μέρες πριν την ετ δηλ, με πήρε γιατρός κ μαία κ μου είπαν μεχρι τον τρίτο μήνα cyclacur k προγεστερονη 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Viv37 είπε:

Αγάπη δεν κάνω από τώρα!! Κάτσε πρώτα να κάνουμε ετ χαχαχαχα. Τις ενέσεις τις έκανα στην πρώτη μου ετ μέχρι την χοριακη μου είχε πει..βέβαια σαν γνωστή γκαντεμοσαυρα εγώ αδιαθετησα 2 μέρες πριν την χοριακη.

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Κάνω εισπνοές γιατί έχω άσθμα χρόνιο, αλλά απο χθες βράδυ είναι το κάτι άλλο σαν να προσπαθεί να φύγει απο πάνω μου 

αντε ξου ξου απο δω 

Να ασχοληθούμε με τα γυναικολογικά μας 

Αντε να ηρεμήσεις να βγεις και από το σπίτι να πας ντοκ γρήγορα για χοριακη σούπερ!! 

6 ώρες πρίν, geozak είπε:

Κορίτσια συγνώμη...αλλα απο το πονο της ψυχής μου δεν μπηκα χθες.λοιπόν απο 220 την Παρασκευή 751 σήμερα...περιμένω οδηγιες 

Μπράβο ρε κορίτσι μου φτου φτου μπραβοοο!!! 

Όλα καλά πάνε 

6 ώρες πρίν, Fili είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου… ανεβαίνει η χοριακη. Αυτό είναι καλό σημάδι, ελπιζω να μίλησες με γιατρό ή να μιλήσεις σύντομα και να σε ηρεμησει

@MELINASP υπάρχουν πολλών ειδών και μεγεθών τάπερ. Χοχοοχοχ

Αν εννοείς τι τεραστιο που είναι για τις πίτες όταν πας πικ νικ οκ το δέχομαι χαχαχαχαχαχα

5 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ουφφφφφ ανακούφιση!!!! Όλα καλά θα πάνε!!!❤️❤️❤️

Εμένα ο Χριστοφ μου έδινε μελατονίνη γιατί βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων. Καλά, εμένα δε με βοήθησε αλλά γνωρίστηκα με τη μελατονίνη! Να πω όμως ότι εγώ κοιμάμαι σαν το τούβλο εντός πενταλεπτου... Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν είδα κάποια διαφορά με τη μελατονίνη!!! Χαχαχαχα Ωστόσο, ο σύζυγός που συχνά δυσκολεύεται με τον ύπνο, κουμπώνει δύο και γεια σας!!! Χαχαχαχ Είναι φυτικό κ εγώ παίρνω ένα που έχει κ λίγη βαλεριάνα μέσα. 

Τούβλο νούμερο δύο εδω χαχαχαχαχαχα

Από τίτλους αρχής απλά σβήνω χαχαχαχαχα

5 ώρες πρίν, geozak είπε:

Ευχαριστώ πολυ κορίτσια @silvy22 @chitaneta @Filli @Kiddo @Condios @marina86  .Παρασκευή παλι χοριακη κ ξεκούραση....

Αντε μπράβο κορίτσι μου ξάπλα και χαλάρωσε πάνε καλά τα πράγματα!!! 

4 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Είχες δίκιο!!! Βγηκε 834!

Αχ Θεε μου τι αγωνια πρεπει να περναμε συνεχεια σε οτι σταδιο και να ειμαστε!

Μπραβοοο οοο σούπερ κοριτσακι μου δόξα τον Θεό όλα καλά πάνε!!! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 49 λεπτά , gigi 72 είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο..Είναι 2 οι σάκοι..Μετά από 2 εβδομάδες μου είπε να ξαναπάω.. Τότε θα ακούσουμε καρδούλες.. Είμαι πολύ ευτυχισμένη.. Σήμερα έτσι? Αύριο θα αρχίσουν πάλι οι αγωνίες. Χαχαχα.. Ε, δεν αλλάζουμε με τίποτα. Την κάτσαμε τη βάρκα το λέω εγώ.. 

Αχουου!!!! Διδυμάκια … μπράβο σας κορίτσι μου, συγχαρητήρια,  το όνειρό μου είναι τα διδυμάκια. Όλα να πάνε καλά και πάντα να είσαι τοσο ευτυχισμένη! 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 13 λεπτά , gigi 72 είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γυναικολόγο..Είναι 2 οι σάκοι..Μετά από 2 εβδομάδες μου είπε να ξαναπάω.. Τότε θα ακούσουμε καρδούλες.. Είμαι πολύ ευτυχισμένη.. Σήμερα έτσι? Αύριο θα αρχίσουν πάλι οι αγωνίες. Χαχαχα.. Ε, δεν αλλάζουμε με τίποτα. Την κάτσαμε τη βάρκα το λέω εγώ.. 

μπραβο συγχαρητηρια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Εμενα το πεταξε ο αντρας μου, γιατι ηταν λεει κατουρημενο:mrgreen:

Ευτυχως, το κρατησα φωτο στον υπολογιστη.

Μεχρι που αλλαξαμε υπολογιστη, κ αδειασε τα αρχεια. 

Τωρα λεω να πεταξω τον αντρα απ το παραθυρο, χαχαχαχααχ!

Καλέ εεεε πάει καλά;;; θα τον κατούραγαν εκείνον μετά χαχαχαχαχαχχα

4 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω! Είναι πολύ λιχούδης ο γλυκούλης μου. Δεν μπορεί να πάει στο σουπερ και να μη γυρίσει με σοκολάτες και μπισκότα!! Και επίσης είναι και η πεθερά μου που κάθε τρεις και λίγο μας φέρνει πίτες, γλυκά, παστίτσιο και ότι αλλο μπορείς να φανταστείς! Δεν μπορεί μια φορά να μας φέρει στήθος κοτόπουλο? χαχαχα

@Fili το ένα τάπερ κάντο 20 και είσαι μέσα χαχαχαχαχα

Καλά σούπερ τον παίρνω μαζί μ μια φορά στα 3 χρόνια δεν συμφέρει. Στάνταρ ένα 30€ παραπάνω σε τέτοιες μπούρδες. 

Εγώ το θέμα πεθεράς δεν το έχω η δική μ δεν το έχει καθόλου με τη κουζίνα πάλι καλά. 

Η ώρα είναι 8.30 και μπορώ να πω ότι στάθηκα κυρία στο 1,60 ύψος μ σήμερα πρώτη μέρα χαχαχαχα

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Τώρα μου βγήκαν όλα είχε κολλήσει το ρημαδι το κινητό και μάλιστα σκεφτούν που είναι οι τσαπερδωνες σήμερα. Και κάνω μια επανεκκίνηση και βλέπω έχετε γράψει τα άπαντα χαχαχαχα. @geozak και @chitaneta μπράβο αγάπες μου συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε δυναμικά μέχρι τον υπέρηχο. Μπράβο και στη @silvy22 μας που μέχρι να δει νούμερο χοριακης θα κατουράει ανελλιπώς τα τεστακια της!!! @Condios τόσο καλή είναι είναι η θολούρα του ουτρο? Δεν έχω πάρει ποτέ μου λες να έχω πρόβλημα στη δουλειά?? Το ποσό γελαω με τις περιγραφές σου είσαι απίστευτη!! 

λοιπόν κορίτσια με τους άντρες τους λιχουδηδες να κάνετε ότι δεν βλέπετε τις φουρτούνες που κάνουν. Εμένα που είναι φανατικός με τα γαριδάκια ξέρω ότι κάθε βράδυ μόλις ξεκινήσει ο σπασμός θα φάει...ε λοιπόν τρώω μισή ώρα πριν ένα γισουρτακι και το παίζω Χορτιάτη. Αλλά τα γλυκά κορίτσια είναι η μεγάλη μου αμαρτία.

Συγνώμη τρώει γσροδακια( σαλια αν είχα εμοτζι θα έβαζα) ωκαο εσύ κυρία με το γιαουρτακι; θέα μπράβο σου ειλικρινά!!! 

3 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Κάνω εισπνοές, έχω κ το νου μ στο σκούπισμα μη δω αίμα , εσυ είχε πάλι κάτι ; Ή άλλο σύμπτωμα ;

Να πάρεις κ σιρόπι μαζί μιλά με παθολόγο δεν θα σ πει οχι

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Προλουτεξ;

Να κρατάς το μπουκαλάκι λίγο στο χέρι να το ζεστάνεις γιατί είναι λαδάκι. Τρίψε το και λίγο στα χέρια το μπουκάλι γίνεται πιο ρευστό. Και την ένεση κάνε την αρκετά αργά. 

πρίν από 22 λεπτά , gigi 72 είπε:

Ψυχουλες μ μωρεεε κι άλλα δυδυμακια γερά και καλότυχο κοριτσακι μ γλυκό!!! 

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

πρίν από 32 λεπτά , gigi 72 είπε:

Ωωωω.....έχω μείνει άφωνη!!! Μπράβο αγάπη μου όλα να πάνε καλά!!! Πώς νιώθεις;; Θα γίνεις διδυμομανουλα. Μη φοβάσαι τίποτα. Έχεις εμάς εδώ!!! 

Μαρή @Neli83 τι ποδαρικο είναι αυτό που έκανες;; Δεν θα σταματήσω να το λέω...

πρίν από 25 λεπτά , MELINASP είπε:

Καλέ εεεε πάει καλά;;; θα τον κατούραγαν εκείνον μετά χαχαχαχαχαχχα

Καλά σούπερ τον παίρνω μαζί μ μια φορά στα 3 χρόνια δεν συμφέρει. Στάνταρ ένα 30€ παραπάνω σε τέτοιες μπούρδες. 

Εγώ το θέμα πεθεράς δεν το έχω η δική μ δεν το έχει καθόλου με τη κουζίνα πάλι καλά. 

Η ώρα είναι 8.30 και μπορώ να πω ότι στάθηκα κυρία στο 1,60 ύψος μ σήμερα πρώτη μέρα χαχαχαχα

Συγνώμη τρώει γσροδακια( σαλια αν είχα εμοτζι θα έβαζα) ωκαο εσύ κυρία με το γιαουρτακι; θέα μπράβο σου ειλικρινά!!! 

Να πάρεις κ σιρόπι μαζί μιλά με παθολόγο δεν θα σ πει οχι

Προλουτεξ;

Να κρατάς το μπουκαλάκι λίγο στο χέρι να το ζεστάνεις γιατί είναι λαδάκι. Τρίψε το και λίγο στα χέρια το μπουκάλι γίνεται πιο ρευστό. Και την ένεση κάνε την αρκετά αργά. 

Ψυχουλες μ μωρεεε κι άλλα δυδυμακια γερά και καλότυχο κοριτσακι μ γλυκό!!! 

Τι να κάνω η δολια μέλλουσα μανούλα;; Στέκομαι στο ύψος μου..για τη Μερέντα πάντως και τα σοκολατοειδη γίνεται σφαγή!! Εκεί ξεχνάω τους καλούς τρόπους μου !!?

• Χαχα 2

πρίν από 38 λεπτά , gigi 72 είπε:

Τι υπεροχα νεα!!!! Να εχεις μια τελειομηνη χαλαρη εγκυμοσύνη!!!

πρίν από 45 λεπτά , gigi 72 είπε:

Τέλεια !!! μπράβο κοπέλα μου !! Καμία αγωνία όλα πάνε όπως πρέπει φιλάκια τα ζουζούνια σου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...