Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

10η ναι με Πήρε η βοηθός μ είπε θέλει ένα κατεβατό μαζί με τη χοριακη να δούμε ποτέ θα τις κάνω …

πως εισαι σημερα κοριτσι? λιγο καλυτερα απο βηχα κλπ? τα σελφ τεστ συνεχιζουν θετικα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 11 λεπτά , nina21 είπε:

πως εισαι σημερα κοριτσι? λιγο καλυτερα απο βηχα κλπ? τα σελφ τεστ συνεχιζουν θετικα?

Καλύτερα το μπούκωμα

χειρότερα ο βήχας δυστυχώς

θα κάνω αύριο σελφ 5η μέρα 

ο συζηγος σήμερα 7η είναι ακόμη θετικός 

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλύτερα το μπούκωμα

χειρότερα ο βήχας δυστυχώς

θα κάνω αύριο σελφ 5η μέρα 

ο συζηγος σήμερα 7η είναι ακόμη θετικός 

υπομονη βρε κοριτσι μου...μηπως να παρεις κανενα σιροπι για το βηχα?

πρίν από 8 λεπτά , nina21 είπε:

υπομονη βρε κοριτσι μου...μηπως να παρεις κανενα σιροπι για το βηχα?

Κάνω εισπνοές, έχω κ το νου μ στο σκούπισμα μη δω αίμα , εσυ είχε πάλι κάτι ; Ή άλλο σύμπτωμα ;

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

Κάνω εισπνοές, έχω κ το νου μ στο σκούπισμα μη δω αίμα , εσυ είχε πάλι κάτι ; Ή άλλο σύμπτωμα ;

μωρε προσπαθω να μην δινω σημασια...θεωρω οτι ολα ειναι απο τα φαρμακα! εχω κατι τραβηγματα χαμηλα δεξια...οχι εντονα αλλα περιεργα...σαν μουδιασματα...σαν μιρμιγκισματα...

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Τώρα μου βγήκαν όλα είχε κολλήσει το ρημαδι το κινητό και μάλιστα σκεφτούν που είναι οι τσαπερδωνες σήμερα. Και κάνω μια επανεκκίνηση και βλέπω έχετε γράψει τα άπαντα χαχαχαχα. @geozak και @chitaneta μπράβο αγάπες μου συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε δυναμικά μέχρι τον υπέρηχο. Μπράβο και στη @silvy22 μας που μέχρι να δει νούμερο χοριακης θα κατουράει ανελλιπώς τα τεστακια της!!! @Condios τόσο καλή είναι είναι η θολούρα του ουτρο? Δεν έχω πάρει ποτέ μου λες να έχω πρόβλημα στη δουλειά?? Το ποσό γελαω με τις περιγραφές σου είσαι απίστευτη!! 

λοιπόν κορίτσια με τους άντρες τους λιχουδηδες να κάνετε ότι δεν βλέπετε τις φουρτούνες που κάνουν. Εμένα που είναι φανατικός με τα γαριδάκια ξέρω ότι κάθε βράδυ μόλις ξεκινήσει ο σπασμός θα φάει...ε λοιπόν τρώω μισή ώρα πριν ένα γισουρτακι και το παίζω Χορτιάτη. Αλλά τα γλυκά κορίτσια είναι η μεγάλη μου αμαρτία.

Αν χρειαζεται να δουλευεις να τα βαζεις κολπικα,,,,αλλιως η θολουρα-μαστουρα-τρελα είναι ολοφανερη σε βαθμο που θα σε ρωτανε αν εχεις πάρει κατι απαγορευμενο ή αν εισαι πιωμενη...αχαχαχαχαχα,,,αλλα ναι είναι ονειρο ζω μη με ξυπνατε τα ατιμα!!!!!!!!

• Χαχα 2

2 hours ago, chitaneta said:

Είχες δίκιο!!! Βγηκε 834!

Αχ Θεε μου τι αγωνια πρεπει να περναμε συνεχεια σε οτι σταδιο και να ειμαστε!

Ολεεεεεεε!! Χορό τρελό τωρα η μαμά σου! 

2 hours ago, Neli83 said:

Κ εγω ειχα κανει το predictor express και το εχω στο κομοδινο μου και το καμαρωνω..χαχαχα

Α κι εγώ δύο predictor, 2 clear blue και δύο που δε θυμάμαι τώρα τι ήταν. Τα έχω όλα ακόμα κρατημένα χαχαχαχχαχα

2 hours ago, Chrussa1982 said:

Άμα σου ήρθε περίοδος τότε έρχεται και η δοτρια!!! Και μην ανησυχείτε αγαπημένες μου λιχουδιτσες. Με την ολική άλεση τα ρόδια και τον ανανά καμία μας δεν πρόκοψε χαχαχα!!! Καλά κάνουμε και τρώμε κατιτις απαγορευμένο μια στις τόσες.

Ρε φάε τώρα ότι μπορείς!!!! 

1 hour ago, Condios said:

Αν χρειαζεται να δουλευεις να τα βαζεις κολπικα,,,,αλλιως η θολουρα-μαστουρα-τρελα είναι ολοφανερη σε βαθμο που θα σε ρωτανε αν εχεις πάρει κατι απαγορευμενο ή αν εισαι πιωμενη...αχαχαχαχαχα,,,αλλα ναι είναι ονειρο ζω μη με ξυπνατε τα ατιμα!!!!!!!!

Κοίτα να δεις  τι χάνω τόσο καιρό που τα παίρνω κολπικά.!!! 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

πρίν από 42 λεπτά , Fili είπε:

Ολεεεεεεε!! Χορό τρελό τωρα η μαμά σου! 

Α κι εγώ δύο predictor, 2 clear blue και δύο που δε θυμάμαι τώρα τι ήταν. Τα έχω όλα ακόμα κρατημένα χαχαχαχχαχα

Ρε φάε τώρα ότι μπορείς!!!! 

Κοίτα να δεις  τι χάνω τόσο καιρό που τα παίρνω κολπικά.!!! 

στην προηγούμενη που τα έπαιρνα απο το στόμα μιλάμε για μαστούρα, εβγαλα τον εαυτο μου βιντεο που προσπαθουσα να μετρησω μεχρι το δεκα κ ψευδιζα!!!
@chrysa1982 το νου σου μη σε περάσουν για μεθυσμένη 8)8-)

• Χαχα 8

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Είχες δίκιο!!! Βγηκε 834!

Αχ Θεε μου τι αγωνια πρεπει να περναμε συνεχεια σε οτι σταδιο και να ειμαστε!

Συγχαρητήρια βρε chitaneta μου!!!!! Μα τι όμορφο νούμερο χοριακης!!! Μπράβο!!!!! Θα κάνεις τη μανούλα σου πάλι γιαγιά γλυκιά μου!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!! Όλα καλά θα πάνε!!:wub:♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

• Ευχαριστώ 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

6 minutes ago, silvy22 said:

στην προηγούμενη που τα έπαιρνα απο το στόμα μιλάμε για μαστούρα, εβγαλα τον ευατο μου βιντεο που προσπαθουσα να μετρησω μεχρι το δεκα κ ψευδιζα!!!

Αααααα μου εξαπτεται τη φαντασία. Να πω το γιατρό μου να πάρω ένα από το στόμα για να δω τι γινετ; ι;!! Χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 12 λεπτά , silvy22 είπε:

στην προηγούμενη που τα έπαιρνα απο το στόμα μιλάμε για μαστούρα, εβγαλα τον ευατο μου βιντεο που προσπαθουσα να μετρησω μεχρι το δεκα κ ψευδιζα!!!

Αργώ ακόμα αλλά καλό είναι να συλλέξω πολύτιμες πληροφορίες από τις παθουσες χαχαχαχα. Εν τω μεταξύ επειδή κάνω και πολλά εξωτερικά ραντεβού φοβάμαι μην ψευδιζω και με περάσουν για junky 

πρίν από 12 λεπτά , Fili είπε:

Αααααα μου εξαπτεται τη φαντασία. Να πω το γιατρό μου να πάρω ένα από το στόμα για να δω τι γινετ; ι;!! Χαχαχαχ

Κάτσε παιδί μου στα αυγά σου!!! Δεν βλέπεις τις άλλες τι ωραία που παραπατουν χαχαχαχα. Εγώ παίζει σοβαρά να ζητήσω ενέσιμη προγεστερόνη το προτιμώ. 

πρίν από 7 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αργώ ακόμα αλλά καλό είναι να συλλέξω πολύτιμες πληροφορίες από τις παθουσες χαχαχαχα. Εν τω μεταξύ επειδή κάνω και πολλά εξωτερικά ραντεβού φοβάμαι μην ψευδιζω και με περάσουν για junky 

Δουλεια και χαπι απο το στομα δεν παιζει με τιποτα! Οχι να μιλησεις δεν θα μπορεις αλλά απλα κλεινουν τα φλεβαρα και τερμα! Τουλαχιστον εμενα ετσι λειτουργουσε ειδικα οταν δεν ειχα φαει τιποτα το βραδυ...

Αλλά μην ανησυχεις γιατι το πιο πιθανο ειναι ο Κουρ να σου δωσει πρωι μεσημερι, κολπικα, και το βραδυ μονο απο το στομα και καλα ονειρα! Εμενα μου την εδινε γιατι δεν μπορουσα ουτε να τελειωσω να δω μια ταινια! Αυτην την φορα κανω ενεσεις προγεστερονης οποτε δεν μου δινει απο το στομα...και το προτιμω, αλλά οπως βλεπεις καθεμια εχει τις προτιμησεις της :D

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , chitaneta είπε:

Δουλεια και χαπι απο το στομα δεν παιζει με τιποτα! Οχι να μιλησεις δεν θα μπορεις αλλά απλα κλεινουν τα φλεβαρα και τερμα! Τουλαχιστον εμενα ετσι λειτουργουσε ειδικα οταν δεν ειχα φαει τιποτα το βραδυ...

Αλλά μην ανησυχεις γιατι το πιο πιθανο ειναι ο Κουρ να σου δωσει πρωι μεσημερι, κολπικα, και το βραδυ μονο απο το στομα και καλα ονειρα! Εμενα μου την εδινε γιατι δεν μπορουσα ουτε να τελειωσω να δω μια ταινια! Αυτην την φορα κανω ενεσεις προγεστερονης οποτε δεν μου δινει απο το στομα...και το προτιμω, αλλά οπως βλεπεις καθεμια εχει τις προτιμησεις της :D

Έχεις βρει κανα κολπάκι να μην ποναει τοσο η ένεση ? το φάρμακο με πεθαίνει μεχρι την επομενη μερα πονοσ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...