Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 20 λεπτά , chitaneta είπε:

Είχες δίκιο!!! Βγηκε 834!

Αχ Θεε μου τι αγωνια πρεπει να περναμε συνεχεια σε οτι σταδιο και να ειμαστε!

Μπράβο ρε κορίτσι, πάει και αυτό. Τώρα πιο χαλαρά, δεν χρειάζεται τοσο αγωνία, σουπερ το νούμερο, πήρε φόρα….

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Μίλησες με παθολόγο; 

Phyto bisolvon complete σιρόπι φυτικό κ τέλειο για το βηχα

Ρε συ εγώ το θέλω πραγματικά αλλά έχω τον άντρα μ μια να πάρει βαφλα μια να πάρει σουβλάκια μια να κάνω γιουβέτσι και πορτοκαλοπιτα και εγ όλο από αύριο δίαιτα χαχαχαχαχα

Ταπερ;;;;; σε παρακαλώ χρυσή μ εδώ κατεβάζουμε ταψιά ολόκληρα χαχαχαχχα

Ξέρεις πόσο τη λαχτάρα αυτή τη μαστούρα;;; δεν φαντάζεσαι! Ο τελευταίος γιατρός μ τα έδινε κολπικά κ γκρίνιαζα

Απόλαυσε το!!!❤️ 

Κατά θετική η γραμμούλα παιδί μ τι ολίγον έγκυος ΚΆΡΓΑ ΕΓΚΥΟΣ είσαι!!! ❤️ 

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω! Είναι πολύ λιχούδης ο γλυκούλης μου. Δεν μπορεί να πάει στο σουπερ και να μη γυρίσει με σοκολάτες και μπισκότα!! Και επίσης είναι και η πεθερά μου που κάθε τρεις και λίγο μας φέρνει πίτες, γλυκά, παστίτσιο και ότι αλλο μπορείς να φανταστείς! Δεν μπορεί μια φορά να μας φέρει στήθος κοτόπουλο? χαχαχα

@Fili το ένα τάπερ κάντο 20 και είσαι μέσα χαχαχαχαχα

• Χαχα 4

πρίν από 8 λεπτά , MaryH είπε:

Εμενα το πεταξε ο αντρας μου, γιατι ηταν λεει κατουρημενο:mrgreen:

Ευτυχως, το κρατησα φωτο στον υπολογιστη.

Μεχρι που αλλαξαμε υπολογιστη, κ αδειασε τα αρχεια. 

Τωρα λεω να πεταξω τον αντρα απ το παραθυρο, χαχαχαχααχ!

Χαχαχαχα!!! Εγω θα τον πεταξω σιγουρα αν το ακουμπησει...!!! :-D

• Χαχα 6

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, geozak είπε:

Κορίτσια συγνώμη...αλλα απο το πονο της ψυχής μου δεν μπηκα χθες.λοιπόν απο 220 την Παρασκευή 751 σήμερα...περιμένω οδηγιες 

Γλυκό μου αυξήθηκε!! Αυτό είναι καλό έτσι δεν είναι? Θα τα καταφέρεις  θα δεις. Να προσπαθήσεις και πάλι να μιλήσεις με το γιατρό να του πεις αυτά που σε απασχολούν. Να μη στεναχωριέσαι άδικα!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , chitaneta είπε:

Είχες δίκιο!!! Βγηκε 834!

Αχ Θεε μου τι αγωνια πρεπει να περναμε συνεχεια σε οτι σταδιο και να ειμαστε!

μπράβο μπράβο!!!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , MaryH είπε:

Εμενα το πεταξε ο αντρας μου, γιατι ηταν λεει κατουρημενο:mrgreen:

Ευτυχως, το κρατησα φωτο στον υπολογιστη.

Μεχρι που αλλαξαμε υπολογιστη, κ αδειασε τα αρχεια. 

Τωρα λεω να πεταξω τον αντρα απ το παραθυρο, χαχαχαχααχ!

Χχχχααα ναι θα κάνω Αύριο και θα σου πω 

800; τι λες τωρα ! Δίδυμα ;

εμεις χθες κάναμε κ την αντίστοιχη φωτογράφηση με τον καλό μου , συμβουλευτικά το Pinterest !!!! Για τις πόζες 

Διαφημίσεις

1 hour ago, chitaneta είπε:

Μακαρι να ανηφορίσει γιατί ωσπου να με πάρουν τηλέφωνο θα βγάλω σπυριά απο το άγχος!:shock:

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!! Στην κορυφή του Ολύμπου τη βλέπω σύντομα!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!! καλά μη φανταστείς ότι τρελαίνομαι και στη γυμναστική. Μισή ωρίτσα κάθε μέρα άντε 40 λεπτά με το στρετσινγκ γιατί δουελύω από υπολογιστή και πιάνεται η μέση μου (λέω στον κόσμο, αλλά στην πραγματικότητα το κάνω για να τρώω πιο πολλές λιχουδιές χαχαχα). Εμένα μόλις μου ήρθε περίοδος Χρυσουλίτσα! Άρα λογικά κι εσένα θα σου έρθει όπου να 'ναι!

@MELINASP κι εγώ από τις γιορτές δεν ξαναήρθα στον ίσιο δρόμο!! Τι συμβαίνει? Με έχει πιάσει τέτοια άρνηση για διατροφή....! Ασε που μια φίλη μου που περιμένει διδυμάκια με δότρια και είναι στις 6 βδομάδες έχει τρελλαθεί στους εμετούς και δεν μπορεί να φάει τίποτα και λέω ας φάμε τώρα που μπορούμε γιατί μετά....... (στις δικαιολογίες είμαι πολύ καλή χαχαχα)

Άμα σου ήρθε περίοδος τότε έρχεται και η δοτρια!!! Και μην ανησυχείτε αγαπημένες μου λιχουδιτσες. Με την ολική άλεση τα ρόδια και τον ανανά καμία μας δεν πρόκοψε χαχαχα!!! Καλά κάνουμε και τρώμε κατιτις απαγορευμένο μια στις τόσες.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , silvy22 είπε:

Χχχχααα ναι θα κάνω Αύριο και θα σου πω 

800; τι λες τωρα ! Δίδυμα ;

εμεις χθες κάναμε κ την αντίστοιχη φωτογράφηση με τον καλό μου , συμβουλευτικά το Pinterest !!!! Για τις πόζες 

Ειχα 9η μερα 420. Και ναι ηταν διδυμα.

Εσυ εισαι δεκατη μερα τωρα?

Τώρα μου βγήκαν όλα είχε κολλήσει το ρημαδι το κινητό και μάλιστα σκεφτούν που είναι οι τσαπερδωνες σήμερα. Και κάνω μια επανεκκίνηση και βλέπω έχετε γράψει τα άπαντα χαχαχαχα. @geozak και @chitaneta μπράβο αγάπες μου συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε δυναμικά μέχρι τον υπέρηχο. Μπράβο και στη @silvy22 μας που μέχρι να δει νούμερο χοριακης θα κατουράει ανελλιπώς τα τεστακια της!!! @Condios τόσο καλή είναι είναι η θολούρα του ουτρο? Δεν έχω πάρει ποτέ μου λες να έχω πρόβλημα στη δουλειά?? Το ποσό γελαω με τις περιγραφές σου είσαι απίστευτη!! 

λοιπόν κορίτσια με τους άντρες τους λιχουδηδες να κάνετε ότι δεν βλέπετε τις φουρτούνες που κάνουν. Εμένα που είναι φανατικός με τα γαριδάκια ξέρω ότι κάθε βράδυ μόλις ξεκινήσει ο σπασμός θα φάει...ε λοιπόν τρώω μισή ώρα πριν ένα γισουρτακι και το παίζω Χορτιάτη. Αλλά τα γλυκά κορίτσια είναι η μεγάλη μου αμαρτία.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

πρίν από 21 λεπτά , MaryH είπε:

Ειχα 9η μερα 420. Και ναι ηταν διδυμα.

Εσυ εισαι δεκατη μερα τωρα?

10η ναι με Πήρε η βοηθός μ είπε θέλει ένα κατεβατό μαζί με τη χοριακη να δούμε ποτέ θα τις κάνω …

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...