Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , chitaneta είπε:

Αντε μπράβο γλυκια μου! Τωρα μπορω να γχωνομαι μονο για μενα, που δεν εχει βγει ακομα το αποτελεσμα!

Το νουμερο απο οτι καταλαβαινω ειναι μια χαρά! Οσο κι αν ειναι δυσκολο προσπαθησε να χλαρωσεις τωρα, και να ξεκουραστεις!

Και εσυ στην ανηφορα της εισαι,,,της χοριακης ε?! γιατι η αλλη ανηφορα της προσπαθειας,,,επιτελους ευθειασε αγαπημενη!!!!!!!!!!!! περιμενουμε τη νουμεραρα σου!!!!!!! πολλή αγαπη και αγκαλιες

@marina86,,,,και εγω σαν τουβλο κοιμαμαι αλλα δε θα με χαλαγε η μαστουρα του "ζαλιζομαι, χανομαι τί ωραια αισθηση"!!!!!!!! χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, geozak είπε:

Κορίτσια συγνώμη...αλλα απο το πονο της ψυχής μου δεν μπηκα χθες.λοιπόν απο 220 την Παρασκευή 751 σήμερα...περιμένω οδηγιες 

Άντε βρε κορίτσι μου μας έβγαλες την ψυχή!!!όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι καθόλου κ να στέλνεις μήνυμα στον γιατρό σου μην ντρέπεσαι 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Condios είπε:

Και εσυ στην ανηφορα της εισαι,,,της χοριακης ε?! γιατι η αλλη ανηφορα της προσπαθειας,,,επιτελους ευθειασε αγαπημενη!!!!!!!!!!!! περιμενουμε τη νουμεραρα σου!!!!!!! πολλή αγαπη και αγκαλιες

@marina86,,,,και εγω σαν τουβλο κοιμαμαι αλλα δε θα με χαλαγε η μαστουρα του "ζαλιζομαι, χανομαι τί ωραια αισθηση"!!!!!!!! χαχαχαχα

Μακαρι να ανηφορίσει γιατί ωσπου να με πάρουν τηλέφωνο θα βγάλω σπυριά απο το άγχος!:shock:

πρίν από 4 λεπτά , chitaneta είπε:

Μακαρι να ανηφορίσει γιατί ωσπου να με πάρουν τηλέφωνο θα βγάλω σπυριά απο το άγχος!:shock:

καλε δρομο τον ανηφορο θα εχει παρει,,,σαν τις φακες στο Ζηκο,,,,που πηραν μια μια τα μυρμηγκια στην πλατη,,,,,ασε τα σπυρια και ετοιμασε τα γελια μεχρι δακρυων απο χαρα!!!!!!!! ειναι power το 2022!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, geozak είπε:

Κορίτσια συγνώμη...αλλα απο το πονο της ψυχής μου δεν μπηκα χθες.λοιπόν απο 220 την Παρασκευή 751 σήμερα...περιμένω οδηγιες 

Μπραβο!!! Ολα καλα λοιπον!!! Η χοριακη ανεβαινει τελεια!!! Ξεκουρασου!!!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 6 λεπτά , chitaneta είπε:

Είχες δίκιο!!! Βγηκε 834!

Αχ Θεε μου τι αγωνια πρεπει να περναμε συνεχεια σε οτι σταδιο και να ειμαστε!

❤️❤️❤️❤️

ωραιο χορταστικό νούμερο !!!!

σφαιρα πας συγχαρητήρια !!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιουπι γιουπι γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και ομμμμμμμμμμμ,,,,

ειναι γεγονός πως η αγωνία δεν έχει στοπ,,,,αλλά όταν το κάθε βήμα έρχεται και είναι θετικό η ψυχή παίρνει τη θέση της και χαμογελάει!!!!!!!!!! Όλα υπέροχα χιονούλα μου θα πάνε!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , MaryH είπε:

Souper ροζ γραμμη! Μπραβο κοριτσι!! Τι τεστακι ειναι?

Early predictor πολύ καλό , είδα σχόλιο απο άλλη κοπέλα κ το πήρα 

αυριο θα κάνω ένα clear blue που έχω …

2 ώρες πρίν, geozak είπε:

Όλα καλά θα πάνε θα δεις.. Καταλαβαίνω τους φόβους και την αγωνία σου μετά από τις ατυχίες που είχες..Τώρα όμως είναι μια άλλη προσπάθεια. Ξέχασε το παρελθόν. Κοίτα μπροστά με ελπίδα. Θετικές σκέψεις και ξεκούραση τώρα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , chitaneta είπε:

Μπραβο!!!! Χαλαλι η αγωνια κοριτσι μου!!! 

• Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Σε μενα ετσι ηταν η μπλε γραμμη στο κλιαρμπλου κ ειχα 8η μερα, χοριακη περιπου 300.

Κανε αυριο κλιαρμπλου κ θα σου πω. Ειμαι ειδικη στη μελετη κλιαρμπλου, χαχαχαχαχα!

• Χαχα 2

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Κ εγω ειχα κανει το predictor express και το εχω στο κομοδινο μου και το καμαρωνω..χαχαχα

• Χαχα 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...