Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Condios είπε:

Πιο έγκυος δε γίνεται!!!!!!!!!!!! καρδούλες παντού ,,,,,, γιουπιιιιιιιιιιι,,,,τελικά χοριακή μπορείς να βγεις να κανεις ή οχι ακομα?

Όσο για τη γυμναστική κοριτσια , εγώ ξεκίνησα φέτος , πριν 3 μήνες personal pilates,,,,εχω δει καταπληκτική διαφορά στο τέντωμα του κορμιου μου (σα να ψηλωσα 2 ποντους,,,αχαχαχα) και δεν ποναω στην περιοδο , ενω ούρλιαζα πριν ! Εν τω μεταξύ μας "καιει" η τυπισσα την ωρα των ασκησεων,,,και της λεω,,,αν ο γλουτος δεν κοιταει τον ουρανο ως το καλοκαιρι και αν στους κοιλιακους μου δεν παιζω πιανο θα τα καψω τα κολαν μου μετα από τοση επιμονή και προσπάθεια,,αχαχαχαχαα. Αλλά είναι τοσο καλή σε αυτο που κανει που ποτε δεν πονεσα, δεν τραυματιστηκα , δεν βλαστημισα,,,οποτε συνεχιζω ως τον Μάιο σίγουρα. 

Κοριτσια θελω να σας παραδεχτω την απολυτη ευτυχια που ζω με τα ουτρο,,,,,τα ΛΑΤΡΕΥΩ,,,η μαστουρα, η υπνηλια και η ευφορία που αισθάνομαι οταν τα παιρνω απο το στομα δεν υπαρχει,,,,αχαχαχαχαχαχα,,,,φιλικά η εθισμένη στην προγεστερόνη,,,,αχαχαχα

@geozak πως είσαι λουλούδι ομορφο? 

❤️❤️❤️❤️

μιλαω με μια γνωστή μήπως γίνεται να πάω σε νοσοκομείο αναφοράς για τη χοριακη 

συνεχισε τη γυμναστικούλα σου ειναι ότι το καλύτερο εμενα μου λείπει ήδη !!!

ναι η προγεστερονη δεν υπάρχει εγώ δεν άντεχα κ μ έδωσε ένεση κ παίρνω ένα απο το στόμα πριν κοιμηθώ

❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

❤️❤️❤️❤️

ναι η προγεστερονη δεν υπάρχει εγώ δεν άντεχα κ μ έδωσε ένεση κ παίρνω ένα απο το στόμα πριν κοιμηθώ

❤️❤️❤️❤️

Είναι ξεκάθαρες οι γραμμές αγαπη μου!!!!

Συγχαρητηρια! Η Παναγία μαζί σου!

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

11 minutes ago, Condios said:

Πιο έγκυος δε γίνεται!!!!!!!!!!!! καρδούλες παντού ,,,,,, γιουπιιιιιιιιιιι,,,,τελικά χοριακή μπορείς να βγεις να κανεις ή οχι ακομα?

Όσο για τη γυμναστική κοριτσια , εγώ ξεκίνησα φέτος , πριν 3 μήνες personal pilates,,,,εχω δει καταπληκτική διαφορά στο τέντωμα του κορμιου μου (σα να ψηλωσα 2 ποντους,,,αχαχαχα) και δεν ποναω στην περιοδο , ενω ούρλιαζα πριν ! Εν τω μεταξύ μας "καιει" η τυπισσα την ωρα των ασκησεων,,,και της λεω,,,αν ο γλουτος δεν κοιταει τον ουρανο ως το καλοκαιρι και αν στους κοιλιακους μου δεν παιζω πιανο θα τα καψω τα κολαν μου μετα από τοση επιμονή και προσπάθεια,,αχαχαχαχαα. Αλλά είναι τοσο καλή σε αυτο που κανει που ποτε δεν πονεσα, δεν τραυματιστηκα , δεν βλαστημισα,,,οποτε συνεχιζω ως τον Μάιο σίγουρα. 

Κοριτσια θελω να σας παραδεχτω την απολυτη ευτυχια που ζω με τα ουτρο,,,,,τα ΛΑΤΡΕΥΩ,,,η μαστουρα, η υπνηλια και η ευφορία που αισθάνομαι οταν τα παιρνω απο το στομα δεν υπαρχει,,,,αχαχαχαχαχαχα,,,,φιλικά η εθισμένη στην προγεστερόνη,,,,αχαχαχα

Κι εγώ τα ίδια! Ανυπομονώ να πάρω την προγεστερονη μου. Όταν την έκοψα τον Ιανουάριο είχα δυο μέρες σύνδρομο στέρησης, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ξυπνούσα μέσα στο βράδυ κλπ :roll:

• Χαχα 2

πρίν από 31 λεπτά , Viv37 είπε:

@silvy22 τώρα είναι πεντακάθαρη η γραμμή!!  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Μπράβο κορίτσι μου.. Με το καλό και η χοριακή με ένα μεγάλο νούμερο 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, silvy22 είπε:

Αααα  ελα δες έβαλα χθεσινό 

σημερα δεν έκανα πάλι …

νομίζω απο το βήχα δεν θα έχει μείνει τίποτα εκεί κάτω 

Μίλησες με παθολόγο; 

Phyto bisolvon complete σιρόπι φυτικό κ τέλειο για το βηχα

πρίν από 37 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!! καλά μη φανταστείς ότι τρελαίνομαι και στη γυμναστική. Μισή ωρίτσα κάθε μέρα άντε 40 λεπτά με το στρετσινγκ γιατί δουελύω από υπολογιστή και πιάνεται η μέση μου (λέω στον κόσμο, αλλά στην πραγματικότητα το κάνω για να τρώω πιο πολλές λιχουδιές χαχαχα). Εμένα μόλις μου ήρθε περίοδος Χρυσουλίτσα! Άρα λογικά κι εσένα θα σου έρθει όπου να 'ναι!

@MELINASP κι εγώ από τις γιορτές δεν ξαναήρθα στον ίσιο δρόμο!! Τι συμβαίνει? Με έχει πιάσει τέτοια άρνηση για διατροφή....! Ασε που μια φίλη μου που περιμένει διδυμάκια με δότρια και είναι στις 6 βδομάδες έχει τρελλαθεί στους εμετούς και δεν μπορεί να φάει τίποτα και λέω ας φάμε τώρα που μπορούμε γιατί μετά....... (στις δικαιολογίες είμαι πολύ καλή χαχαχα)

Ρε συ εγώ το θέλω πραγματικά αλλά έχω τον άντρα μ μια να πάρει βαφλα μια να πάρει σουβλάκια μια να κάνω γιουβέτσι και πορτοκαλοπιτα και εγ όλο από αύριο δίαιτα χαχαχαχαχα

πρίν από 35 λεπτά , Fili είπε:

Άντε κάλε που αγχωθηκατε. Καλή η γυμναστική αλλά και το παγωτάκι κ τα συναφή εξαιρετικά. Κι αν υπάρχει άνθρωπος που στις γιορτές δεν έφαγε ένα τάπερ μελομακάρονα να μου πει τον τρόπο . Από περιέργεια δλδ όχι ότι θα το έκανα, 

Ταπερ;;;;; σε παρακαλώ χρυσή μ εδώ κατεβάζουμε ταψιά ολόκληρα χαχαχαχχα

πρίν από 28 λεπτά , Condios είπε:

Ξέρεις πόσο τη λαχτάρα αυτή τη μαστούρα;;; δεν φαντάζεσαι! Ο τελευταίος γιατρός μ τα έδινε κολπικά κ γκρίνιαζα

Απόλαυσε το!!!❤️ 

πρίν από 26 λεπτά , silvy22 είπε:

❤️❤️❤️❤️

❤️❤️❤️❤️

Κατά θετική η γραμμούλα παιδί μ τι ολίγον έγκυος ΚΆΡΓΑ ΕΓΚΥΟΣ είσαι!!! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , MELINASP είπε:

Μίλησες με παθολόγο; 

Phyto bisolvon complete σιρόπι φυτικό κ τέλειο για το βηχα

Ρε συ εγώ το θέλω πραγματικά αλλά έχω τον άντρα μ μια να πάρει βαφλα μια να πάρει σουβλάκια μια να κάνω γιουβέτσι και πορτοκαλοπιτα και εγ όλο από αύριο δίαιτα χαχαχαχαχα

Ταπερ;;;;; σε παρακαλώ χρυσή μ εδώ κατεβάζουμε ταψιά ολόκληρα χαχαχαχχα

Ξέρεις πόσο τη λαχτάρα αυτή τη μαστούρα;;; δεν φαντάζεσαι! Ο τελευταίος γιατρός μ τα έδινε κολπικά κ γκρίνιαζα

Απόλαυσε το!!!❤️ 

Κάνω εισπνοές γιατί έχω άσθμα χρόνιο, αλλά απο χθες βράδυ είναι το κάτι άλλο σαν να προσπαθεί να φύγει απο πάνω μου 

αντε ξου ξου απο δω 

Να ασχοληθούμε με τα γυναικολογικά μας 

• Χαχα 2

24 minutes ago, geozak said:

Κορίτσια συγνώμη...αλλα απο το πονο της ψυχής μου δεν μπηκα χθες.λοιπόν απο 220 την Παρασκευή 751 σήμερα...περιμένω οδηγιες 

Αχ βρε κορίτσι μου… ανεβαίνει η χοριακη. Αυτό είναι καλό σημάδι, ελπιζω να μίλησες με γιατρό ή να μιλήσεις σύντομα και να σε ηρεμησει

@MELINASP υπάρχουν πολλών ειδών και μεγεθών τάπερ. Χοχοοχοχ

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 18 λεπτά , geozak είπε:

Κορίτσια συγνώμη...αλλα απο το πονο της ψυχής μου δεν μπηκα χθες.λοιπόν απο 220 την Παρασκευή 751 σήμερα...περιμένω οδηγιες 

Πάει φανταστικά κοριτσάκι μου!! Μπράβο!!!!! Προσπάθησε να μη παρασύρεσαι σε σκέψεις από τις προηγούμενες εμπειρίες σου και πίστεψε στο/α σπορακι/α σου που είναι δυνατό και μεγαλώνει μέσα σου!!! Όλα θα πάνε καλά!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Θετική σκέψη και ενέργεια και οοοοομμμμμμμμμμ που λέει και η φίλη μας!! Χαχαχαχαχαχα!!

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

πρίν από 42 λεπτά , geozak είπε:

Μπραβο μπράβο μπράβο !!! Εύχομαι να ηρέμησες λίγο, το νούμερο φαίνεται φανταστικό! Σε φιλώ και σου εύχομαι να μην πάρεις άλλη λαχτάρα, όλα να κυλήσουν ήρεμα απο δω και στο εξής.  ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , geozak είπε:

❤️❤️❤️ καρδούλες παντού μπράβο πας πολύ καλά 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Αααα  ελα δες έβαλα χθεσινό 

σημερα δεν έκανα πάλι …

νομίζω απο το βήχα δεν θα έχει μείνει τίποτα εκεί κάτω 

Αντε με το καλο! Θα κανεις χοριακη σημερα τελικα;

Σε ταλαιπωρει πολυ ο κοβιντ; ευχομαι γρηγορη αναρρωση!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️ (copy paste!!!)

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Dindindan είπε:

Κι εγώ τα ίδια! Ανυπομονώ να πάρω την προγεστερονη μου. Όταν την έκοψα τον Ιανουάριο είχα δυο μέρες σύνδρομο στέρησης, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ξυπνούσα μέσα στο βράδυ κλπ :roll:

Λένε οτι η μελατονίνη βοηθά στον ύπνο και είναι το ίδιο σαν αίσθηση με την προγεστερόνη,,,,βρε λες???????? να αρχισουμε μελατονινη???????

@geozak σουπερ ειναι το νουμερο,,,,ολα πανε κατ' ευχήν,,,,κανε το σταυρο σου και απολαυσε το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 hour ago, geozak είπε:

Αντε μπράβο γλυκια μου! Τωρα μπορω να γχωνομαι μονο για μενα, που δεν εχει βγει ακομα το αποτελεσμα!

Το νουμερο απο οτι καταλαβαινω ειναι μια χαρά! Οσο κι αν ειναι δυσκολο προσπαθησε να χλαρωσεις τωρα, και να ξεκουραστεις!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, geozak είπε:

Ουφφφφφ ανακούφιση!!!! Όλα καλά θα πάνε!!!❤️❤️❤️

πρίν από 13 λεπτά , Condios είπε:

Λένε οτι η μελατονίνη βοηθά στον ύπνο και είναι το ίδιο σαν αίσθηση με την προγεστερόνη,,,,βρε λες???????? να αρχισουμε μελατονινη???????

Εμένα ο Χριστοφ μου έδινε μελατονίνη γιατί βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων. Καλά, εμένα δε με βοήθησε αλλά γνωρίστηκα με τη μελατονίνη! Να πω όμως ότι εγώ κοιμάμαι σαν το τούβλο εντός πενταλεπτου... Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν είδα κάποια διαφορά με τη μελατονίνη!!! Χαχαχαχα Ωστόσο, ο σύζυγός που συχνά δυσκολεύεται με τον ύπνο, κουμπώνει δύο και γεια σας!!! Χαχαχαχ Είναι φυτικό κ εγώ παίρνω ένα που έχει κ λίγη βαλεριάνα μέσα. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...