Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , MELINASP είπε:

Κοριτσακι μ κάποια στιγμή που ξαναμπήκα τώρα μετά από καιρό το είχα ξεχάσει κ; ι πάτησα το ξέχασα τον κωδικό και μ ήρθε mail και πάτησα τον σύνδεσμο και το άλλαξα. 

Πως είσαι; η μανούλα σου; 

Καλή επιτυχια σήμερα! 

Αι καλέ που θα τις ανταλαζες οι πάνω φαίνονται σε όλο το κόσμο και πλακωνόμαστε στις βαφές και τα σπρέι. 

Δεν γερνάει είναι γοητεία χαχαχαχα

Πως καλέ;;;; τα εμοτζι δεν τα παιρνει

Καλημέρα Χρυσούλακι πως πάει η περίοδος ήρθε;; 

Ααα τώρα το είδα χαχαχαχαχα

Ναι ρε συ από όταν φτιάχτηκε το πάρκο στο δέλτα κάτω είναι απλισιαστα. Εμείς μένουμε σε ιδιόκτητο του άντρα μ πάλι καλά. Παλιό θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Και με τις εξωσωματικές δεν βγαίνει παράλληλα όλα. Αλλά κουτσά κουτσά κάτι κάνω. 

Καλέ ναι εδώ εγώ κοικιοδουλη του θανατά χαχαχαχαχαχαχ

Η διαφήμιση δεν είσαι ο εαυτός σου όταν πείνας;;; Ε εγώ είμαι χαχαχαχαχα

Άσε και από σήμερα το ράβω γτ από τις γιορτές και μετά το εχεσα και έχω πάρει 5-6 και όλο λέω ραφτω κ δεν το ράβω. Ε τώρα το λέω επίσημα χαχαχαχαχα

Ναι τα emoji δεν τα παίρνει μόνο τη καρδούλα λόγω Βαλεντίνου ίσως ;❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

❤️❤️❤️❤️

πρίν από 18 λεπτά , silvy22 είπε:

Ναι τα emoji δεν τα παίρνει μόνο τη καρδούλα λόγω Βαλεντίνου ίσως ;❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Αααααα τέλειο;;; ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Άσε τις καρδούλες και κατουρα κανένα τεστακι να δούμε πιο έντονη γραμμή!!

Αααα  ελα δες έβαλα χθεσινό 

σημερα δεν έκανα πάλι …

νομίζω απο το βήχα δεν θα έχει μείνει τίποτα εκεί κάτω 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Αααα  ελα δες έβαλα χθεσινό 

σημερα δεν έκανα πάλι …

νομίζω απο το βήχα δεν θα έχει μείνει τίποτα εκεί κάτω 

Πιο έντονη η γραμμούλα στο χθεσινό. Απο ολίγον έγκυος πας προς το πολύ έγκυος :)

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 39 λεπτά , silvy22 είπε:

Ναι ναι ανεβαίνω επίπεδα σιγά σιγά 

Ρε συ!! Είναι καραμπινάτο!!!! Αχχχχχ πολύ χαίρομαι βρε κοριτσάκι μου!!! Μπράβο!!! Άντε με το καλό και η χοριακη να βγει με ένα υπέροχα χορταστικό νούμερο!!!Αυτός ο παλιό covid ρε π@@στη μου! Τώρα βρήκε;!:lol:

Τεστ ♥️♥️♥️♥️

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

❤️ ναιιιι με copy paste δουλεύει και απο υπολογιστή

πρίν από 8 λεπτά , Kiddo είπε:

Ρε συ!! Είναι καραμπινάτο!!!! Αχχχχχ πολύ χαίρομαι βρε κοριτσάκι μου!!! Μπράβο!!! Άντε με το καλό και η χοριακη να βγει με ένα υπέροχα χορταστικό νούμερο!!!Αυτός ο παλιό covid ρε π@@στη μου! Τώρα βρήκε;!:lol:

Τεστ ♥️♥️♥️♥️

Τέλεια!! Μπαίνουν καρδούλες!!!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

:lol::lol::lol:

• Μου αρέσει 2

OiAXp2.pngbfhkp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Kiddo είπε:

Τεστ ♥️♥️♥️♥️

Τέλεια!! Μπαίνουν καρδούλες!!!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

:lol::lol::lol:

Ευχαριστώ πολύ και στα δικά σου !!!! Early predictor πολύ καλό 

καρδουλες παντού 

❤️❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα γειτόνισσα!!! Ωραία περιοχή το Μοσχάτο. Ψάχνουμε σπίτι να μετακομίσουμε εμείς αλλά τα ενοίκια εκεί είναι απλησίαστα!! Και στον Πειραιά βεβαίως βεβαίως φωτιά και λάβρα !!! 

Εν τω μεταξύ διάβαζα τα υπόλοιπα κορίτσια που γυμνάζονται και καλά κάνουν εννοείται και με έλουζε κρύος ιδρώτας χαχαχα. Μόλις διάβασα τα δικά σου ανσκουφιστηκα!! Ε λέω δε μπορεί μία κοιλιοδουλη δεν θα έχει το παρεάκι μας?

Καλημέρα καλημέρα!! καλά μη φανταστείς ότι τρελαίνομαι και στη γυμναστική. Μισή ωρίτσα κάθε μέρα άντε 40 λεπτά με το στρετσινγκ γιατί δουελύω από υπολογιστή και πιάνεται η μέση μου (λέω στον κόσμο, αλλά στην πραγματικότητα το κάνω για να τρώω πιο πολλές λιχουδιές χαχαχα). Εμένα μόλις μου ήρθε περίοδος Χρυσουλίτσα! Άρα λογικά κι εσένα θα σου έρθει όπου να 'ναι!

@MELINASP κι εγώ από τις γιορτές δεν ξαναήρθα στον ίσιο δρόμο!! Τι συμβαίνει? Με έχει πιάσει τέτοια άρνηση για διατροφή....! Ασε που μια φίλη μου που περιμένει διδυμάκια με δότρια και είναι στις 6 βδομάδες έχει τρελλαθεί στους εμετούς και δεν μπορεί να φάει τίποτα και λέω ας φάμε τώρα που μπορούμε γιατί μετά....... (στις δικαιολογίες είμαι πολύ καλή χαχαχα)

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

Άντε κάλε που αγχωθηκατε. Καλή η γυμναστική αλλά και το παγωτάκι κ τα συναφή εξαιρετικά. Κι αν υπάρχει άνθρωπος που στις γιορτές δεν έφαγε ένα τάπερ μελομακάρονα να μου πει τον τρόπο . Από περιέργεια δλδ όχι ότι θα το έκανα, 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , silvy22 είπε:

Ευχαριστώ πολύ και στα δικά σου !!!! Early predictor πολύ καλό 

καρδουλες παντού 

❤️❤️❤️❤️❤️

Πιο έγκυος δε γίνεται!!!!!!!!!!!! καρδούλες παντού ,,,,,, γιουπιιιιιιιιιιι,,,,τελικά χοριακή μπορείς να βγεις να κανεις ή οχι ακομα?

Όσο για τη γυμναστική κοριτσια , εγώ ξεκίνησα φέτος , πριν 3 μήνες personal pilates,,,,εχω δει καταπληκτική διαφορά στο τέντωμα του κορμιου μου (σα να ψηλωσα 2 ποντους,,,αχαχαχα) και δεν ποναω στην περιοδο , ενω ούρλιαζα πριν ! Εν τω μεταξύ μας "καιει" η τυπισσα την ωρα των ασκησεων,,,και της λεω,,,αν ο γλουτος δεν κοιταει τον ουρανο ως το καλοκαιρι και αν στους κοιλιακους μου δεν παιζω πιανο θα τα καψω τα κολαν μου μετα από τοση επιμονή και προσπάθεια,,αχαχαχαχαα. Αλλά είναι τοσο καλή σε αυτο που κανει που ποτε δεν πονεσα, δεν τραυματιστηκα , δεν βλαστημισα,,,οποτε συνεχιζω ως τον Μάιο σίγουρα. 

Κοριτσια θελω να σας παραδεχτω την απολυτη ευτυχια που ζω με τα ουτρο,,,,,τα ΛΑΤΡΕΥΩ,,,η μαστουρα, η υπνηλια και η ευφορία που αισθάνομαι οταν τα παιρνω απο το στομα δεν υπαρχει,,,,αχαχαχαχαχαχα,,,,φιλικά η εθισμένη στην προγεστερόνη,,,,αχαχαχα

@geozak πως είσαι λουλούδι ομορφο? 

• Χαχα 10

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...