Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια!

Τώρα καταφερα να σας διαβασω! Πράγματι αυτό το μπρος πισω για να μπορεις να γραψεις στην καθεμια παιρνει πολύ ωρα! Εγω εχω ξεχασει και τον κωδικο μου για να συνδεομαι απο οπου θελω ή απο το κινητο μου και για να μπορω να συνδεστω πρεπει να ειμαι σπιτι στον υπολογιστή μου! Εχω στειλει επανηλημενα e mail στη σελιδα για να αντικαταστησω τον κωδικο μου, αλλά απάντηση καμια... Το εχει πάθει καποια κοπελα εδω;

@geozak καλή μου πως εισαι; ξαναμιλησες με τον γιατρο σου; Να ξερεις οτι εχω ακουσει απειρες ιστοριες εγκυων και απο φυσικη συλληψη και μετα απο ετ που υπηρχε αιμοραγια και πιο πολυ και όλα καλα πηγαν. Βέβαια αλλο να το ακους κι αλλο να σου συμβαινει, ότι και να λεμε λιγο ειναι... Ευχομαι να ειναι ολα καλα και η χοριακη σου να ειναι αυριο σουπερ. Περιμενουμε να σου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

On 5/2/2022 at 5:42 ΜΜ, Viv37 είπε:

Τα ανθοιαματα τι ακριβως; Ειναι; Πρωτη φορα τ' ακουω!! Μηπως μπορεις να μου πεις κοστος συνεδριας με την ψυχολογο; Πολυ πιθανο να τη χρειαστω αλλα αν ειναι ακριβη δυσκολο

Καλησπέρα! Κατα αρχην κατι διαβασα για ταξιδακι; Να πας σιγουρα και να περασεις τελεια! Μην χασεις αυτην την ευκαιρια! Ασε που εχεις δικαιολογια να παρεις στο κεντρο και να ξαναρωτησεις αν εχουν κανα νεο, γιατι θα λειψεις καποιο καιρο απο την πολη σου...

Οσον αναφορα τα ανθοιαματα, είναι κατι πολύ παρομοιο με τα ομοιοπαθητικα, αλλα προερχονται μονο απο ανθη. Λειτουργουν σε ενα επιπεδο παρα πολυ λεπτοφυες και συνηθως όσο πιο βαθυς ειναι ο λογος που χρειαζεσαι ενα ανθοιαμα τοσο ποιον πολυ καιρο χρειαζεσαι να τα παιρνεις.

Η αληθεια ειναι οτι για πολλους ανθρωπους ακουγεται τελειως ψευτικο και ισως θεωρειται απο πολλους ως επιδραση placebo. Ο μονος τροπος για να πειστει κάποιος ειναι να τα δοκιμασει στο εαυτο του (ή σται παιδια ή στα ζωα, όπου λειτουργουν πιο αμεσα και πιο διαισθητικα), με την καθοδηγηση φυσικα καποιου που θα του υποδειξει το καταλληλο μειγμα.

Απο την μερια μου, και νομιζω ειμαι αρκετα καχυποπτη σαν χαρακτηρας. επανειλημμενα εχω μεινει εκλπηκτη με το αποτελεσμα. Και ειδικα αυτην τη φορα που πηγα στην ψυχοθεραπευτρια που ανεφερα. Και όχι δεν παιρνω ποσοστα! χαχαχα

Αλλά για δεοντολογικους λογους σου γραφω πμ για την τιμη της συνεδριας. Το καλο ειναι παντως οτι δεν χρειαζεται σωνει και καλα να κανεις πολλες συνεδριες, όσο θελεις κι οσο σε παιρνει. Κραταει 1 ωρα και μιση και μετα θα σου γραψει ποια πρεπει να παρεις για 2-3 εβδομαδες και μετα αν θες ξαναμιλατε.

Συγγνωμη για το σεντονι...

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Κοριτσια που έχετε αύριο χοριακή @chitaneta και @geozak καλή σας επιτυχία, να είναι ολα τέλεια. @gigi 72 εύχομαι και σε εσένα καλη επιτυχία στον υπέρηχο, να μας πεις τα νεα σου. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλησπέρα! Κατα αρχην κατι διαβασα για ταξιδακι; Να πας σιγουρα και να περασεις τελεια! Μην χασεις αυτην την ευκαιρια! Ασε που εχεις δικαιολογια να παρεις στο κεντρο και να ξαναρωτησεις αν εχουν κανα νεο, γιατι θα λειψεις καποιο καιρο απο την πολη σου...

Οσον αναφορα τα ανθοιαματα, είναι κατι πολύ παρομοιο με τα ομοιοπαθητικα, αλλα προερχονται μονο απο ανθη. Λειτουργουν σε ενα επιπεδο παρα πολυ λεπτοφυες και συνηθως όσο πιο βαθυς ειναι ο λογος που χρειαζεσαι ενα ανθοιαμα τοσο ποιον πολυ καιρο χρειαζεσαι να τα παιρνεις.

Η αληθεια ειναι οτι για πολλους ανθρωπους ακουγεται τελειως ψευτικο και ισως θεωρειται απο πολλους ως επιδραση placebo. Ο μονος τροπος για να πειστει κάποιος ειναι να τα δοκιμασει στο εαυτο του (ή σται παιδια ή στα ζωα, όπου λειτουργουν πιο αμεσα και πιο διαισθητικα), με την καθοδηγηση φυσικα καποιου που θα του υποδειξει το καταλληλο μειγμα.

Απο την μερια μου, και νομιζω ειμαι αρκετα καχυποπτη σαν χαρακτηρας. επανειλημμενα εχω μεινει εκλπηκτη με το αποτελεσμα. Και ειδικα αυτην τη φορα που πηγα στην ψυχοθεραπευτρια που ανεφερα. Και όχι δεν παιρνω ποσοστα! χαχαχα

Αλλά για δεοντολογικους λογους σου γραφω πμ για την τιμη της συνεδριας. Το καλο ειναι παντως οτι δεν χρειαζεται σωνει και καλα να κανεις πολλες συνεδριες, όσο θελεις κι οσο σε παιρνει. Κραταει 1 ωρα και μιση και μετα θα σου γραψει ποια πρεπει να παρεις για 2-3 εβδομαδες και μετα αν θες ξαναμιλατε.

Συγγνωμη για το σεντονι...

Μπορείς να μου στείλεις κι εμένα τα στοιχεία της ψυχολόγου;

πρίν από 15 λεπτά , Villi είπε:

Κοριτσια που έχετε αύριο χοριακή @chitaneta και @geozak καλή σας επιτυχία, να είναι ολα τέλεια. @gigi 72 εύχομαι και σε εσένα καλη επιτυχία στον υπέρηχο, να μας πεις τα νεα σου. 

Σ ευχαριστώ, μολις μαθω θα σας πω! Ευχομαι κι εγω να ειναι ολα καλα για ολα τα κοριτσια

πρίν από 6 λεπτά , Troia είπε:

Μπορείς να μου στείλεις κι εμένα τα στοιχεία της ψυχολόγου;

Ναι, σου στελνω τωρα πμ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλημέρα! Απάντησε ο γιατρός; Έχεις ακόμα καφέ ή σταμάτησαν εντελώς;

Λίγο υπερβολικό το ακούω... Άντε, η διατροφή μπορεί να επηρεάσει κάποιους δείκτες, το στρώμα γυμναστικής τι επηρεάζει;

Με την ευκαιρία να σας ρωτήσω. Τι γυμναστική κάνετε; Έχω διαβάσει ότι καλό είναι να σταματάς την έντονη γυμναστική ή τα βάρη λίγο καιρό πριν. Εν τω μεταξύ εμένα αυτά μου αρέσουν σε συνδυασμό με pilates. Η yoga δε με ξετρελαίνει... Καλά, δεν είμαι κ ο Πύρρος Δήμας! Απλά μου αρέσει να προσθέτω λίγα βάρη. Εσείς τι κάνετε;

Μαρινακι μου εγω βαρακια κανω συνηθως και επισης πιλατες μπολικο και γιογκα για κλεισιμο. Τεννις μια στο τοσο και 1-2 φορες την εβδομαδα εκανα και hiit αλλα ακουσα κ εγω οτι καλο ειναι να μη στρεσαρουμε τον οργανισμο με αεροβικες πριν την ετ και το αραιωσα λιγο. Τι να πω δεν εχω ιδεα τι ισχυει τελικα. Πχ στην Ελλαδα ολοι οι γιατροι μετα την εξωσωματικη λενε ξεκουραση οχι πολλα πολλα. Στην Αμερικη τους λενε 2 μερες προσοχη και μετα κανονικα τα παντα οπως πριν. Και γυμναστικες και ολα! Τι να πω;

@Fili θα το δοκιμασω κ αυτο.

@MELINASP οτι μ@#$κια βρισκω μπροστα μου διαβαζω ειναι η αληθεια χαχαχαχαχα! Εγω νςνσου πω την αληθεια θα ανταλλαζα ευχαριστως τις κατω ασπρες τριχες με πανω! Δεν ξερω δε θελω να γερασει το γλυλουλι μου!!! Θελω να μεινει για παντα νεο! Χαχαχαχαχα

@Chrussa1982 κλαμα! Διαβασα το μηνυμα σου στον αντρα μου και αφου σταματησε να γελαει μου λεει αυτα διαβαζες χθες το βραδυ και ετρωγες γλυκα 12 η ωρα το βραδυ; χαχαχαχαχα

@Troia εγω θα ηθελα το link για το βιβλιο αν μπορεις!!

@chitaneta μου ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες! Εγω γενικα ποστευω πολυ στη δυναμη της φυσης. Εχει να μας δωσει πολλα οποτε ισως να με οφελησουν αυτα. Θα δειξει! :x

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 3

πρίν από 39 λεπτά , Villi είπε:

@Villiευχαριστώ πολύ κορίτσι μου .. Εννοείται.. Το βράδυ θα έχω νέα.. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 17 λεπτά , silvy22 είπε:

❤️❤️❤️❤️❤️
ανακάλυψη:

τις καρδούλες τις βάζουμε απο το πληκτρολόγιο του κινητού 

❤️❤️❤️❤️❤️

Αααα, γι αυτο απο τον υπολογιστη εσπαγα το κεφαλι μου να τις βρω;:lol:

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Fili είπε:

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!!! 

Καλές χοριακες, καλή προετοιμασία κι αποτελέσματα στις υπόλοιπες! 

@Chrussa1982 βρακάκι ακόμα λευκό κ μόσχο μυρωδάτο; 

Καλημέρα!! Λευκό λευκό και πεντακάθαρο. Τι να κάνω υπομονή....θα έρθει που θα πάει;;

18 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Έχουμε πάνω κάτω το ίδιο πρόγραμμα άσκησης χαχαχαχα εμείς δεν πάμε στο ποτάμι με τον σκύλο αλλά στα βράχια της Πειραϊκής ..κάνω επίσης και διατάσεις άνω άκρων ανοίγω ντουλάπι τεντώνω το χέρι στο πάνω πάνω ράφι, ανασύρω απαγορευμένη λιχουδια 

Μετά κάνω γιόγκα προσώπου ανοίγω στόμα χλαπακιαζω σοκολάτες και πατατάκια μασάω, βγάζω ήχους απόλαυσης χαχαχαχα.τελεθωνω το πρόγραμμα μου κάνοντας ασκήσεις μπροστά στον καθρέπτη. Κοιτάζω το πρόσωπο μου αυστηρά και μου λέω " α να χαθείς γουρούνα δείξε εγκράτεια".

Μελίνα έχω πεθάνει στο γέλιο με το καναπές ψυγειο

Χαχαχαχαχαχαχα θεαρα είσαι σαγαπω απλά!!! Καλέ τον ίδιο γυμναστή έχουμε εμείς οι δύο!!! 

Κοντοχοριανες είμαστε κιόλας Μοσχάτο εγώ ερωτικός μετανάστης χααχαχα

πρίν από 12 λεπτά , MELINASP είπε:

Χαχαχαχαχαχαχα θεαρα είσαι σαγαπω απλά!!! Καλέ τον ίδιο γυμναστή έχουμε εμείς οι δύο!!! 

Κοντοχοριανες είμαστε κιόλας Μοσχάτο εγώ ερωτικός μετανάστης χααχαχα

Καλημέρα γειτόνισσα!!! Ωραία περιοχή το Μοσχάτο. Ψάχνουμε σπίτι να μετακομίσουμε εμείς αλλά τα ενοίκια εκεί είναι απλησίαστα!! Και στον Πειραιά βεβαίως βεβαίως φωτιά και λάβρα !!! 

Εν τω μεταξύ διάβαζα τα υπόλοιπα κορίτσια που γυμνάζονται και καλά κάνουν εννοείται και με έλουζε κρύος ιδρώτας χαχαχα. Μόλις διάβασα τα δικά σου ανσκουφιστηκα!! Ε λέω δε μπορεί μία κοιλιοδουλη δεν θα έχει το παρεάκι μας?

15 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!

Τώρα καταφερα να σας διαβασω! Πράγματι αυτό το μπρος πισω για να μπορεις να γραψεις στην καθεμια παιρνει πολύ ωρα! Εγω εχω ξεχασει και τον κωδικο μου για να συνδεομαι απο οπου θελω ή απο το κινητο μου και για να μπορω να συνδεστω πρεπει να ειμαι σπιτι στον υπολογιστή μου! Εχω στειλει επανηλημενα e mail στη σελιδα για να αντικαταστησω τον κωδικο μου, αλλά απάντηση καμια... Το εχει πάθει καποια κοπελα εδω;

@geozak καλή μου πως εισαι; ξαναμιλησες με τον γιατρο σου; Να ξερεις οτι εχω ακουσει απειρες ιστοριες εγκυων και απο φυσικη συλληψη και μετα απο ετ που υπηρχε αιμοραγια και πιο πολυ και όλα καλα πηγαν. Βέβαια αλλο να το ακους κι αλλο να σου συμβαινει, ότι και να λεμε λιγο ειναι... Ευχομαι να ειναι ολα καλα και η χοριακη σου να ειναι αυριο σουπερ. Περιμενουμε να σου

Κοριτσακι μ κάποια στιγμή που ξαναμπήκα τώρα μετά από καιρό το είχα ξεχάσει κ; ι πάτησα το ξέχασα τον κωδικό και μ ήρθε mail και πάτησα τον σύνδεσμο και το άλλαξα. 

Πως είσαι; η μανούλα σου; 

Καλή επιτυχια σήμερα! 

14 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Μαρινακι μου εγω βαρακια κανω συνηθως και επισης πιλατες μπολικο και γιογκα για κλεισιμο. Τεννις μια στο τοσο και 1-2 φορες την εβδομαδα εκανα και hiit αλλα ακουσα κ εγω οτι καλο ειναι να μη στρεσαρουμε τον οργανισμο με αεροβικες πριν την ετ και το αραιωσα λιγο. Τι να πω δεν εχω ιδεα τι ισχυει τελικα. Πχ στην Ελλαδα ολοι οι γιατροι μετα την εξωσωματικη λενε ξεκουραση οχι πολλα πολλα. Στην Αμερικη τους λενε 2 μερες προσοχη και μετα κανονικα τα παντα οπως πριν. Και γυμναστικες και ολα! Τι να πω;

@Fili θα το δοκιμασω κ αυτο.

@MELINASP οτι μ@#$κια βρισκω μπροστα μου διαβαζω ειναι η αληθεια χαχαχαχαχα! Εγω νςνσου πω την αληθεια θα ανταλλαζα ευχαριστως τις κατω ασπρες τριχες με πανω! Δεν ξερω δε θελω να γερασει το γλυλουλι μου!!! Θελω να μεινει για παντα νεο! Χαχαχαχαχα

@Chrussa1982 κλαμα! Διαβασα το μηνυμα σου στον αντρα μου και αφου σταματησε να γελαει μου λεει αυτα διαβαζες χθες το βραδυ και ετρωγες γλυκα 12 η ωρα το βραδυ; χαχαχαχαχα

@Troia εγω θα ηθελα το link για το βιβλιο αν μπορεις!!

@chitaneta μου ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες! Εγω γενικα ποστευω πολυ στη δυναμη της φυσης. Εχει να μας δωσει πολλα οποτε ισως να με οφελησουν αυτα. Θα δειξει! :x

Αι καλέ που θα τις ανταλαζες οι πάνω φαίνονται σε όλο το κόσμο και πλακωνόμαστε στις βαφές και τα σπρέι. 

Δεν γερνάει είναι γοητεία χαχαχαχα

12 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

❤️❤️❤️❤️❤️
ανακάλυψη:

τις καρδούλες τις βάζουμε απο το πληκτρολόγιο του κινητού 

❤️❤️❤️❤️❤️

Πως καλέ;;;; τα εμοτζι δεν τα παιρνει

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα αγαπημένες μου και καλή εβδομάδα!!! Καλά αποτελέσματα στα κορίτσια μας που πάνε για επαναληπτική χοριακη!! 

Καλημέρα Χρυσούλακι πως πάει η περίοδος ήρθε;; 

πρίν από 23 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!! Λευκό λευκό και πεντακάθαρο. Τι να κάνω υπομονή....θα έρθει που θα πάει;;

Ααα τώρα το είδα χαχαχαχαχα

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα γειτόνισσα!!! Ωραία περιοχή το Μοσχάτο. Ψάχνουμε σπίτι να μετακομίσουμε εμείς αλλά τα ενοίκια εκεί είναι απλησίαστα!! Και στον Πειραιά βεβαίως βεβαίως φωτιά και λάβρα !!! 

Εν τω μεταξύ διάβαζα τα υπόλοιπα κορίτσια που γυμνάζονται και καλά κάνουν εννοείται και με έλουζε κρύος ιδρώτας χαχαχα. Μόλις διάβασα τα δικά σου ανσκουφιστηκα!! Ε λέω δε μπορεί μία κοιλιοδουλη δεν θα έχει το παρεάκι μας?

Ναι ρε συ από όταν φτιάχτηκε το πάρκο στο δέλτα κάτω είναι απλισιαστα. Εμείς μένουμε σε ιδιόκτητο του άντρα μ πάλι καλά. Παλιό θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Και με τις εξωσωματικές δεν βγαίνει παράλληλα όλα. Αλλά κουτσά κουτσά κάτι κάνω. 

Καλέ ναι εδώ εγώ κοικιοδουλη του θανατά χαχαχαχαχαχαχ

Η διαφήμιση δεν είσαι ο εαυτός σου όταν πείνας;;; Ε εγώ είμαι χαχαχαχαχα

Άσε και από σήμερα το ράβω γτ από τις γιορτές και μετά το εχεσα και έχω πάρει 5-6 και όλο λέω ραφτω κ δεν το ράβω. Ε τώρα το λέω επίσημα χαχαχαχαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...