Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , geozak είπε:

Μου έστειλε τωρα να συνεχισω τα φάρμακα οπως πριν κ τη δευτερα χοριακη αντι για τριτη. Ομως τωρα ειδα ενα μικρο πηγμα κ ενω ειχα καφε απο το μεσημέρι  βλέπω κ κατι σταγόνες κόκκινες..παω για αποβολη.ο σύζυγος θέλει να πιστεύει οτι ηταν δίδυμα κ επεσε το ενα.αυτα

Τι ηλικια εχεις...να σου ζησει

43 σχεδόν όταν ξεκινήσαμε. Κάναμε δύο τροποποιημενους πήραμε οκτώ ωάρια και φτιάξαμε 5 βλαστοκυστες. 

πρίν από 11 λεπτά , Viv37 είπε:

Ξαναστειλτου και πες του αυτο που βλεπεις τωρα κοριτσι μου

Να οριστε! Τζαμπα στεναχωριομαστε που δε μας μενουν λεφτα για επιπλωση! Εχεις απολυτο δικιο. Να σας ζησει το νινακι σας!

Ευχαριστώ πολύ και εσύ με το καλό σύντομα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Κοριτσια να ρωτηεω κατι γιατι θα μου στριψει. Διαβασα σε 2 διαφορετικα site οτι τα στρωματα γυμναστικης ειναι τοξικα για τις γυναικες που κανουν εξωσωματικη γιατι λεει εχουν πλαστικο που αλληλεπιδρα ασχημα δτις υπογονιμες γυναικες. Εγω που καθε μερα κυλιεμαι στο στρωματακι μου δηλαδη πρεπει να το κοψω κ αυτο; Τι βλακειες ειναι αυτες! Αληθεια τωρα; Δηλαδη οοοοολα τα αλλα πλαστικα ειναι οκ ή πρεπει να τα κοψουμε κ εκεινα; Και να μην τρωμε και γλουτενη και ζαχαρι και αλευρι και γλυκαντικα και καφε και αλκοολ και λιναροσπορο και λευκο ρυζι και και και και....

Στο τελος θα μας πουν να παμε στα βουνα και να ζουμε με αντιδια για να ειμαστε σιγουρες οτι δεν κανουμε κατι κακο. Ελεος δηλαδη!!!! Πφφφφφ

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 7

Προσωπικά μακάρι να μπορούσα να πάω να ζήσω σε βουνό αλλά άσχετο . Χαχαχα Το θεωρώ υπερβολικό. Η άσκηση μας βοηθά να αισθανόμαστε καλυτερα κ σωματικά και ψυχολογικά. Δλδ μας πειράζουν τα στρώματα και αλλά όχι το καυσαέριο;η τα συντηρητικά στα φαγητά η τα κινητά η δεν ξέρω κι εγω τι άλλο. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 11 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσια να ρωτηεω κατι γιατι θα μου στριψει. Διαβασα σε 2 διαφορετικα site οτι τα στρωματα γυμναστικης ειναι τοξικα για τις γυναικες που κανουν εξωσωματικη γιατι λεει εχουν πλαστικο που αλληλεπιδρα ασχημα δτις υπογονιμες γυναικες. Εγω που καθε μερα κυλιεμαι στο στρωματακι μου δηλαδη πρεπει να το κοψω κ αυτο; Τι βλακειες ειναι αυτες! Αληθεια τωρα; Δηλαδη οοοοολα τα αλλα πλαστικα ειναι οκ ή πρεπει να τα κοψουμε κ εκεινα; Και να μην τρωμε και γλουτενη και ζαχαρι και αλευρι και γλυκαντικα και καφε και αλκοολ και λιναροσπορο και λευκο ρυζι και και και και....

Στο τελος θα μας πουν να παμε στα βουνα και να ζουμε με αντιδια για να ειμαστε σιγουρες οτι δεν κανουμε κατι κακο. Ελεος δηλαδη!!!! Πφφφφφ

Αν βάζεις απο πάνω πετσέτα ;;;:?:

τι να πω πια … εγώ ξέρω ότι δεν κάνει γενικότερα για την υγεία μας το ζεστό φαγητό να το βάζουμε σε πλαστικο τάπερ ή πιάτο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, geozak είπε:

Μου έστειλε τωρα να συνεχισω τα φάρμακα οπως πριν κ τη δευτερα χοριακη αντι για τριτη. Ομως τωρα ειδα ενα μικρο πηγμα κ ενω ειχα καφε απο το μεσημέρι  βλέπω κ κατι σταγόνες κόκκινες..παω για αποβολη.ο σύζυγος θέλει να πιστεύει οτι ηταν δίδυμα κ επεσε το ενα.αυτα

Εγώ έχω να σου πω ότι η αδερφή μου στο πρώτο της παιδί είχε αιμορραγία, πήγε στο μητέρα και της έκαναν μια lengogest (αν τη λέω σωστα) και όλα πηγαν καλά. μικρή αποκόλληση της ειπαν

στο Δεύτερο παιδάκι αίμα πολύ και πηγματα και πάλι μικρή αποκόλληση. 

και τις δυο φορές μια χαρα πήγαν οι εγκυμοσύνες της.

Εγώ 5&6 εβδομάδα είχα κάθε μέρα καφέ! Κάθε μέρα…και τώρα αισίως μπήκα στην 13η

εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε εσένα! 

• Μου αρέσει 3

9 ώρες πρίν, geozak είπε:

Μολις του έστειλα μνμ...η Μαρινέλλα παντα μα παντα ειναι αδιάφορη ...περιμένω...Ευχαριστώ 

Καλημέρα! Απάντησε ο γιατρός; Έχεις ακόμα καφέ ή σταμάτησαν εντελώς;

8 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Λίγο υπερβολικό το ακούω... Άντε, η διατροφή μπορεί να επηρεάσει κάποιους δείκτες, το στρώμα γυμναστικής τι επηρεάζει;

Με την ευκαιρία να σας ρωτήσω. Τι γυμναστική κάνετε; Έχω διαβάσει ότι καλό είναι να σταματάς την έντονη γυμναστική ή τα βάρη λίγο καιρό πριν. Εν τω μεταξύ εμένα αυτά μου αρέσουν σε συνδυασμό με pilates. Η yoga δε με ξετρελαίνει... Καλά, δεν είμαι κ ο Πύρρος Δήμας! Απλά μου αρέσει να προσθέτω λίγα βάρη. Εσείς τι κάνετε;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , marina_86 είπε:

Λίγο υπερβολικό το ακούω... Άντε, η διατροφή μπορεί να επηρεάσει κάποιους δείκτες, το στρώμα γυμναστικής τι επηρεάζει;

Με την ευκαιρία να σας ρωτήσω. Τι γυμναστική κάνετε; Έχω διαβάσει ότι καλό είναι να σταματάς την έντονη γυμναστική ή τα βάρη λίγο καιρό πριν. Εν τω μεταξύ εμένα αυτά μου αρέσουν σε συνδυασμό με pilates. Η yoga δε με ξετρελαίνει... Καλά, δεν είμαι κ ο Πύρρος Δήμας! Απλά μου αρέσει να προσθέτω λίγα βάρη. Εσείς τι κάνετε;

Εγώ εκάνα Pilates reformer που μου αρέσει πολύ ναι δεν θέλει πολλά βάρη και πριν την ετ πχ μην έχουν πιαστεί οι μύες της κοιλιάς και κάνουν συσπάσεις , τελευταίο μάθημα νομίζω είχα Πέμπτη και Σάββατο έκανα μεταφορά την τελευταία εβδομάδα χαλάρωσα λίγο τις αντιστάσεις , και περπάτημα όσο μπορούσα.

• Μου αρέσει 1

20 minutes ago, marina_86 said:

Εγω πριν yoga, τρέξιμο στο δάσος και αναρρίχηση . Το τελευταίο διάστημα πριν την ετ πιο χαλαρά. Τώρα προς το παρόν δεν κάνω τίποτα και μου φαίνεται παράξενο η αλήθεια. Σίγουρα θέλω να συνεχίσω γιόγκα αν συμφωνήσει ο γιατρός κ φυσικά αν μου πουν οι δάσκαλοι που είχα ότι μπορώ μπορούν,

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Γλυκουλα μου καλα αποτελεσματα αυριο ευχομαι! 

@marina_86 μου μια χαρα δουλευει και το μεσα! Απλώς θελει να μας ταλαιπωρησει λιγο για να κανουμε υπεροχα νινακια! Στην πριζα εισαι παντως! Τοση ενεργεια που τη βρισκεις; Δωσε μου λιγη! Χαχαχα

@MELINASP τι γλυκουλης μωρε! Πρεπει να σ' αγαπαει παρα πολυ για να θελει το ωαριο να ειναι δικο σου και να μημ τον απασχολει η δικη του συνεισφορα! Εγω στο ειπα. Εχω καλο προαισθημα για τα τελευταια παγωτινια σου ( @Chrussa1982 κατωχηρωθηκε χαχαχα). Θα ειναι θαυματακια!

@MaryH το χαμομηλι γιατι το φοβοσουν;;;! 

@Condios δεν καταλαβα και πολλα απο τις εξετασεις σου αλλα απο την αντιδραση σου λογικα ειναι τελειες! Φτου φτου φτου λοιπον! Εγω ριζα σκεφτομαι απο τωρα να τη βαψω στο φυσικο μου να μη γινω τρικολορε οταν με το καλο ερθει η δοτρια. Ασπρα ευτυχως δε βγηκαν ακομα στο κεφαλι αλλα δυστυχως βγηκαν στο "κατω κεφαλι" σνιφ σνιφ σνιφ! Μου γερασε;;;;; σνιιιιοιοφ!!!! Σορρυ για την μπλιαξ περιγραφη χαχαχα!

@silvy22 περαστικα σου κοριτσι μου! Ελπιζω να μην εχεις συμπτωματα με τον κορωνοιο.  Η αχνη γραμμουλα μετραει ως θετικη λενε για τα τεστ εγκυμοσυνης! Μακαρι! Περιμεμουμε τη χοριακη σου!

Ειχα διαβασει οτι προκαλει συσπασεις. Βεβαια καποιες λιγες φορες ηπια κ ολα καλα πηγαν

14 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Εχουμε ακομα λιγες βδομαδες μπροστα μας..μου ειπε οτι μαλλον θα με στειλει θεσσαλονικη..θα δουμε..

Σου εστειλα πμ

11 ώρες πρίν, geozak είπε:

Μολις του έστειλα μνμ...η Μαρινέλλα παντα μα παντα ειναι αδιάφορη ...περιμένω...Ευχαριστώ 

Κοριτσακι μου κ εγω ειχα αιμορραγια στην 6η εβδομαδα για δυο ωρες κ μετα καφε μονο. Ολα ηταν αψογα. Μετα εβγαζα συχνα καφε κ ξαπλωνα. Δεν ηταν τιποτα

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Το πόσο συμφωνώ δε λέγεται! Cyclacur κ άγιος ο θεός! Εδώ τους προτείνεις διαφορετικό φάρμακο κ ταράζονται, με την αργινίνη θα ασχοληθούν; Έλεγα στη γιατρό μου για τη b12 πχ κ στραβωνε ειρωνικά. Ή αυτό που μου την έδινε ακόμα παραπάνω ήταν η ερώτηση "πού το διάβασες αυτό; Σου έχω πει να μην μπαίνεις στα φόρουμ. Εκεί γράφει η καθεμία". Την κοιτούσα κ δε μιλούσα αλλά ειδικά μετά τη δεύτερη αποτυχία ήθελα να της πω η καθεμία όμως ασχολήθηκε μαζί μου κ προσπάθησε να με βοηθήσει και η καθεμία με τον πόνο της προσπαθεί να προστατέψει κι άλλες γυναίκες. Εσύ τι μου είπες; Ότι δεν ξέρεις τι έφταιξε κ δεν έχεις τπτ άλλο να μου πεις! 

Και τώρα που τα είπα συνειδητοποιώ ότι εντελώς εκτός θέματος βγήκα!!!! Πώς μου ήρθαν αυτές οι φλασιες από την αργινίνη; Τα 'χω παίξει ή μου φαίνεται; Μπορεί να φταίει η υπερκατανάλωση γλουτένης τις τελευταίες μέρες! Χαχαχαχαχαχα 

Ποτέ δε βγαίνουμε εκτός θέματος εδώ μέσα! Αν διάβαζες λίγους μήνες πριν, όλα αυτά τα έχουμε συζητήσει πολλάκις εδώ μέσα. Τώρα, η αργινίνη είναι συμπλήρωμα διατροφής, διάβασε, ενημερώσου και πράξε ανάλογα. Δες όμως το βιβλίο it starts with the egg, γιατί είναι κι άλλα πράγματα που βοηθάνε στο ενδομήτριο, π.χ. η βιταμίνη ε. Επίσης μπορείς να το βοηθήσεις με τη διατροφή σου. Εν ολίγοις θα σου πω ότι το βοηθάει ό,τι κάνει καλό στο αίμα, δηλ. κόκκινα φρούτα και ειδικά ρόδι (μπορείς να παίρνεις χυμό όταν δεν είναι η εποχή του) και κόκκινο κρέας (καλύτερα αρνί και κατσίκι μου είχε πει η Τσεκούρα). Επίσης γλυκοπατάτες. Αν δεν μπορέσεις να κατεβάσεις το βιβλίο, πες μου να σου στείλω το link να το κατεβάσεις δωρεάν.

Και τελευταία συμβουλή: να δίνουμε στους γυναικολόγους μας μόνο το (μικρό, κατά τη γνώμη μου) ρόλο που τους αναλογεί. Να συμβουλευόμαστε ενδοκρινολόγο, ουρολόγο και αιματολόγο για όλα τα άλλα και να το ψάχνουμε μόνες μας με τη διατροφή, τα συμπληρώματα κτλ. Δυστυχώς προσωπικά όσο κι αν είμαι ευχαριστημένη από το γυναικολόγο μου, σε αυτά δεν τον εμπλέκω καν, γιατί έχει παραδεχτεί ότι δεν έχει ασχοληθεί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μου είχε πει ρητά ότι δε μπορώ να κάνω κάτι για την ποιότητα των ωαρίων μου, γιατί είναι γενετικά προδιαγεγραμμένη. Και αν διαβάσεις το βιβλίο, θα δεις ότι γράφει το ακριβώς αντίθετο!!!!

16 ώρες πρίν, Fili είπε:

@Troiaευχαριστω για πληροφορίες . Επειδή εχω το γονίδιο προσπαθώ να μη τρώω καθόλου. Δεν ξέρω πως να ερμηνεύσω το καλό να αποφεύγεις ποτέ το έκοψα . Με τα φαγητά δεν εχω πρόβλημα , πολλές επιλογές .Στο ψωμί ζορίζομαι να βρω και το Ζέας μου είχαν πει ότι έχει όποτε δεν το προτιμούσα. Αλλά λεω να σε ακούσω :)  μια φετούλα την ημέρα υποθέτω δε θα πειράζει .

Εγώ εδώ στο προάστιο της Αθήνας που ζω το βρίσκω πανεύκολα! όπως και ποικιλία αλεύρων στα σουπερμάρκετ και στα καταστήματα με τα βιολογικά. Ακόμα και ψωμί ζέας για τοστ υπάρχει. Όμως εγώ δεν έχω καν το γονίδιο, το έκανα στη φάση της τεκνοποίησης καθαρά για τις φλεγμονές. Και τώρα έχω επιστρέψει στα παλιά.

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Η καλύτερη άσκηση γι' αυτή τη φάση είναι η yoga. Αμέσως μετά το περπάτημα για να αιματώνεται η μήτρα. Ανετνδείκνυται η έντονη άσκηση, καθώς και το κολύμπι το χειμώνα, όπως και σε πισίνα με χημικά. Εγώ αναγκάστηκα να αποχωριστώ για αρκετό καιρό το κολύμπι που ήταν η μοναδική άσκηση που έκανα εδώ και 20 χρόνια...

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Μαλλον το δωρο σου ειναι τα σουπερ παγωτινια σου Μελινακι! Για το give away ωαριων πώς παιρνουμε μερος στο διαγωνισμο; Χαχαχαχαχα

Αμήν αγάπη μ! 

Χαχαχαχα Έλα μ ντε;;;; τους όρους του διαγωνισμου παρακαλώ χαχαχαχαχα

19 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ευχαροστουμε για το ξεκαθαρισμα Μαρινακι! Αρα θα πεσω με τα μουτρα στις κανονικες μακαροναδες! 

Χαχαχαχαχα! Γαματη η μαμα!!!! Χαχαχα θελεις να τη φερεις και στη δικια μας ετ να μας χαλαρωσει; χαχαχα!

Δεν ειναι τελεια; Κι εμενα απο εξω με πειραζουν τα ψωμια και τα γλυκα. Με πιανει το στομαχι μου καθε φορα. Γι' αυτο κατεφυγα σε σπιτικες συνταγες που ξερω και τι βαζω μεσα. Ειναι κ ευκολα αυτα. Δε θελουν πολυ ωρα.

@Neli83 μου τι ωραια! Μπραβο! 3 καρδουλες ακουσατε; 

Αχ ρε κοριτσια ςυτο το πηγαινε ελα με τα μηνυματα μου εχει κατακολλήσει το κινητο! Σε καθε απαντηση με παει στην τελευταια σελιδα και αντε να γυροσω παλι πισω και να βρω που ειχα μεινει! Θελω να τα σχολιασω και ολα τρομαρα μου! Μη χασω χαχαχα! 

Πραγματικά δεν φαντάζεσαι τι γέλιο ρίξαμε αφού σε κάποια στιγμή όλο το σαλονάκι γέλαγε και την είχαν πάρει χαμπάρι και άντρες από πριν μπουν και τη βλεπαν όταν βγαίναν από το δωμάτιο και της έκλειναν γι μάτι χαχαχαχαχαχαχα

18 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

3 καρδουλες ακουσαμε..!! Ναι!!!και τα μωρα ειναι 1εκ!!  Ολοκληρα παιδια!! Χαχαχαχα!!!

Ψυχουλες μου γλυκές μωρεεεε

Καρδούλες καρδούλες καρδούλες (δεν ξέρω να βάζω χαχαχαχαχαχα) 

17 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Γλυκουλα μου καλα αποτελεσματα αυριο ευχομαι! 

@marina_86 μου μια χαρα δουλευει και το μεσα! Απλώς θελει να μας ταλαιπωρησει λιγο για να κανουμε υπεροχα νινακια! Στην πριζα εισαι παντως! Τοση ενεργεια που τη βρισκεις; Δωσε μου λιγη! Χαχαχα

@MELINASP τι γλυκουλης μωρε! Πρεπει να σ' αγαπαει παρα πολυ για να θελει το ωαριο να ειναι δικο σου και να μημ τον απασχολει η δικη του συνεισφορα! Εγω στο ειπα. Εχω καλο προαισθημα για τα τελευταια παγωτινια σου ( @Chrussa1982 κατωχηρωθηκε χαχαχα). Θα ειναι θαυματακια!

@MaryH το χαμομηλι γιατι το φοβοσουν;;;! 

@Condios δεν καταλαβα και πολλα απο τις εξετασεις σου αλλα απο την αντιδραση σου λογικα ειναι τελειες! Φτου φτου φτου λοιπον! Εγω ριζα σκεφτομαι απο τωρα να τη βαψω στο φυσικο μου να μη γινω τρικολορε οταν με το καλο ερθει η δοτρια. Ασπρα ευτυχως δε βγηκαν ακομα στο κεφαλι αλλα δυστυχως βγηκαν στο "κατω κεφαλι" σνιφ σνιφ σνιφ! Μου γερασε;;;;; σνιιιιοιοφ!!!! Σορρυ για την μπλιαξ περιγραφη χαχαχα!

@silvy22 περαστικα σου κοριτσι μου! Ελπιζω να μην εχεις συμπτωματα με τον κορωνοιο.  Η αχνη γραμμουλα μετραει ως θετικη λενε για τα τεστ εγκυμοσυνης! Μακαρι! Περιμεμουμε τη χοριακη σου!

Ναι μωρέ μαγαπαει αλλά με ταλαιπωρεί μέχρι να καταλάβει χαχαχαχαχα χρόνο καθυστέρηση οι αντρες

Χαχαχαχαχα ρε τι τυχερή που είσαι;;; ; μακάρι να μ είχε γίνει το κάτω κεφάλι ασπρο και όχι το πάνω!! Εμένα από 20 χρόνων άρχισαν οι άσπρες. Και μετά από κάθε αποβολή είχα και έξτρα τούφες. Πλέον στα 34 αν κάθε μήνα δεν κάνω ρίζα το στεφάνι μπροστά όλο είναι Βαμβακι! 

17 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Αναμεικτα συναισθηματα..αποφασισαμε οτι θα κανουμε μειωση και ειναι λιγο περιεργο να εχεις ακουσει μια καρδουλα και να την σταματησεις..πρεπει να το δουλεψω λιγο μεσα μου αυτο..

Δεν μπορώ να μπω στην θέση σου αλλά θα σου πω μονάχα ότι και εγώ στην θέση σου το ίδιο θα έκανα. Και αυτό που κάνεις το κάνεις για να μπορείς να δώσεις στο η στα παιδάκια σ ότι καλύτερο 

17 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Χρυσα κι εγω τελειωσα τα χαπια μου για το μηνα και επρεπε να μου εχει ερθει περιοδος αλλα επισης αγνοειται χαχαχαχαχα! Τι στο καλο μας συμβαινει; 

Η παρεα μου θελει να κλεισει ενα ταξιδακι για 4 μερες για αρχες μαρτιου στην Αγγλια. Τι λετε να παω ή θα ειναι γκαντεμογατα και θα φτασει η δοτρια μολις φυγω εγω; Εχει σκασει και ο αγαπουλης μου κλεισμενος συνεχεια. Μην του το στερησω το ταξιδακι...ε;;!!

Καλέ πήγαινε 4 μερούλες είναι πήγαινε να χαλαρώσετε αγάπη μ! 

17 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Το πόσο συμφωνώ δε λέγεται! Cyclacur κ άγιος ο θεός! Εδώ τους προτείνεις διαφορετικό φάρμακο κ ταράζονται, με την αργινίνη θα ασχοληθούν; Έλεγα στη γιατρό μου για τη b12 πχ κ στραβωνε ειρωνικά. Ή αυτό που μου την έδινε ακόμα παραπάνω ήταν η ερώτηση "πού το διάβασες αυτό; Σου έχω πει να μην μπαίνεις στα φόρουμ. Εκεί γράφει η καθεμία". Την κοιτούσα κ δε μιλούσα αλλά ειδικά μετά τη δεύτερη αποτυχία ήθελα να της πω η καθεμία όμως ασχολήθηκε μαζί μου κ προσπάθησε να με βοηθήσει και η καθεμία με τον πόνο της προσπαθεί να προστατέψει κι άλλες γυναίκες. Εσύ τι μου είπες; Ότι δεν ξέρεις τι έφταιξε κ δεν έχεις τπτ άλλο να μου πεις! 

Και τώρα που τα είπα συνειδητοποιώ ότι εντελώς εκτός θέματος βγήκα!!!! Πώς μου ήρθαν αυτές οι φλασιες από την αργινίνη; Τα 'χω παίξει ή μου φαίνεται; Μπορεί να φταίει η υπερκατανάλωση γλουτένης τις τελευταίες μέρες! Χαχαχαχαχαχα

Χαχαχαχαχαχαχα φάε γλουτενη τώρα που μπορούμε 

• Μου αρέσει 2

19 ώρες πρίν, geozak είπε:

Τι να κάνω;;; πηρα χθες τη μαια του τσιρ διότι με τον ιδιο δεν μιλησα ποτέ στο τηλ κ οταν της ειπα θέλω να με παρακολουθεί ο τσιρ μου λέει είναι νωρις μετα απο 4 χοριακες..της τηλ μολις ειδα το αίμα μου ειπε να κανω 2 προλουτεξ κ 2 ουτροτζ για το βραδυ κ μετά;; θα σε παρω μου λέει. Τιποτα!!! Κ σε ολη τη διαδικασία παντα την κυνηγούσα για επικοινωνία..περασα χάλια σε αυτό το κομμάτι στο κεντρο τους.ο τσιρ με πηρε τηλ οταν έκλεισα ραντεβού γιατι μολις ειδε Την ηλικία μου λέει η δανεικά η μη κλείσεις ραντεβού μαζι μου ....να τον παρω;; ντρέπομαι 

Ο Χριστός καλέ είμαστε με τα καλά μας τι συμπεριφορά είναι αυτή;; 

Χαρά στο κουράγιο σου εγώ θα τον είχα στείλει 

Εννοείται να τον πάρεις τηλέφωνο να του πεις τι γίνεται γιατρέ δεν με πήρατε πίσω θα πρέπει να μπορείς να μιλάς με τον γιατρό σο αγάπη μ και το θα πει μετά τις 4 χοριακες;;; 

Ε δεν πάμε καλά! 

Να τον πάρεις τηλέφωνο και αν δεν το σηκώσει πάρεις και τη μαια. 

16 ώρες πρίν, geozak είπε:

Οχι αιμα...λιγα καφε...το κοκκινο σε 2 ωρες είχε φύγει...δεν απαντησε ο τσιρ ουτε σε μνν ουτε σε βαιμπερ.τη Μαρινέλλα δεν την παίρνω..παντα ετσι μου λέει κ με συνδεει με το κάιρο.θα σε παρω κ δεν με παίρνει..θα τη  παρω το πρωι.ετσι κ αλλιώς για αποψε δεν υπάρχει κάτι αλλο να κανω...εκανα ηδη 2 προλουτεξ...Ευχαριστώ που με ενθαρρύνετε αλλιώς δε θα είχα στείλει μνμ

Δηλ οταν εκανες χοριακη λογω της αποβολής του ενος ειχες μικρότερη χοριακη;

Αγάπη μ όλα πάνε καλά αφού δεν έχεις ξαναδεί αίμα είσαι σούπερ. 

Αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το κοιτάξεις γτ εισαι εγκυουλα και θα πρέπει να σου απαντάνε στα τηλέφωνα. Δεν έκανες σφράγισμα και σου έφυγε. Παιδάκι έχεις μέσα σου και το θεωρώ ανεπίτρεπτο να μην μπορείς να βρεις το γιατρό. 

16 ώρες πρίν, geozak είπε:

Να τον ξαναπάρεις να του πεις αυτό που βλέπεις κορίτσι μ

15 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Μωρή θα σε πελεκισω τι διαβάζεις;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

Κυληδου παιδάκι μ ελευθερα

7 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Βόλτες για περπατημα με τον άντρα και το σκυλάκι στο ποτάμι ότι πιο έντονο σε άσκηση χαχαχαχχαχαχαχαχαχα

Α και έντονο περπάτημα από καναπέ ψυγείο χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...