Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, geozak είπε:

Τι να κάνω;;; πηρα χθες τη μαια του τσιρ διότι με τον ιδιο δεν μιλησα ποτέ στο τηλ κ οταν της ειπα θέλω να με παρακολουθεί ο τσιρ μου λέει είναι νωρις μετα απο 4 χοριακες..της τηλ μολις ειδα το αίμα μου ειπε να κανω 2 προλουτεξ κ 2 ουτροτζ για το βραδυ κ μετά;; θα σε παρω μου λέει. Τιποτα!!! Κ σε ολη τη διαδικασία παντα την κυνηγούσα για επικοινωνία..περασα χάλια σε αυτό το κομμάτι στο κεντρο τους.ο τσιρ με πηρε τηλ οταν έκλεισα ραντεβού γιατι μολις ειδε Την ηλικία μου λέει η δανεικά η μη κλείσεις ραντεβού μαζι μου ....να τον παρω;; ντρέπομαι 

Εγω όταν ντρέπομαι, και μου συμβαίνει πολύ συχνά, βάζω τον άντρα μου να πάρει τηλ.. ..για το γιατρό μιλάω … τη μαία σιγά μην τη λυπηθώ. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 15 λεπτά , Villi είπε:

Εγω όταν ντρέπομαι, και μου συμβαίνει πολύ συχνά, βάζω τον άντρα μου να πάρει τηλ.. ..για το γιατρό μιλάω … τη μαία σιγά μην τη λυπηθώ. 

Ναι κ εγω το έχω κάνει, ειδικά ο προηγούμενος  ήταν πολύ μεγάλος Μ@λ κ τον έπαιρνε ο άντρας μου , δεν ήθελα να τον ακούσω , τωρα δεν έχω θέμα, ακόμα για για μέτριας σημασίας θέματα στέλνω μειλ κ με Παίρνουν κατευθείαν τηλ. @geozak αν δεις Ότι δεν νιώθεις καλά η δεις πάλι αίμα να τον πάρει τηλ ο καλός σου 

Οχι αιμα...λιγα καφε...το κοκκινο σε 2 ωρες είχε φύγει...δεν απαντησε ο τσιρ ουτε σε μνν ουτε σε βαιμπερ.τη Μαρινέλλα δεν την παίρνω..παντα ετσι μου λέει κ με συνδεει με το κάιρο.θα σε παρω κ δεν με παίρνει..θα τη  παρω το πρωι.ετσι κ αλλιώς για αποψε δεν υπάρχει κάτι αλλο να κανω...εκανα ηδη 2 προλουτεξ...Ευχαριστώ που με ενθαρρύνετε αλλιώς δε θα είχα στείλει μνμ

2 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταρχήν σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. Τον είχα και εγώ τον τσιριγωτη γιατρό σε μια πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Καταρχάς μάλλον ακόμα μιλάς με την συντονίστρια την μαριλενα η με την Αφροδίτη μιλάς; όποια και να είναι πάρε τηλέφωνο μην ντρέπεσαι καθόλου. Ειναι πολύ καλά κορίτσια και τα δύο. Πάρε η στείλε μήνυμα ότι ώρα και να είναι. Εγώ τουλάχιστον δεν είχα τέτοιο θέμα. Και τον Μαρίνο τον έπαιρνα. Αν δεν τον έβρισκα του έστελνα στο βαιμπερ και με έπαιρνε αυτός. Μην ανησυχείς για το αίμα. Εγώ ξεκίνησα με πιο μικρή χοριακη από την δική σου και είχα δίδυμα και έχασα το ένα όμως είχα αίμα μέχρι και την αυχενική. Κάθε μέρα σχεδόν έπαιρνα τηλέφωνο την Αφροδίτη. 

Δηλ οταν εκανες χοριακη λογω της αποβολής του ενος ειχες μικρότερη χοριακη;

Διαφημίσεις

7 minutes ago, geozak said:

Οχι αιμα...λιγα καφε...το κοκκινο σε 2 ωρες είχε φύγει...δεν απαντησε ο τσιρ ουτε σε μνν ουτε σε βαιμπερ.τη Μαρινέλλα δεν την παίρνω..παντα ετσι μου λέει κ με συνδεει με το κάιρο.θα σε παρω κ δεν με παίρνει..θα τη  παρω το πρωι.ετσι κ αλλιώς για αποψε δεν υπάρχει κάτι αλλο να κανω...εκανα ηδη 2 προλουτεξ...Ευχαριστώ που με ενθαρρύνετε αλλιώς δε θα είχα στείλει μνμ

Καλά έκανες και του έστειλες. Δεν τον ξέρω αλλά ελπιζω και πιστεύω να σου απαντήσει το πρωί η να σου τηλεφωνήσει. Αν δεν το κάνει να ξανά πάρεις εσυ. Δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι κ;ι να σκέφτεσαι εκατομμύρια σενάρια το δευτερόλεπτο. 
Χαδακια, ανασουλες , και εύχομαι να έχεις ένα όμορφο ήσυχο βράδυ. Θετικές σκέψεις!!!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ε τότε βουρ!!! Θα περάσετε τέλεια και θα γυρίσετε ανανεωμένοι και ακόμα πιο ερωτευμένοι. Θα είναι το τελευταίο ταξίδι που θα κάνετε ως ζευγάρι. Του χρόνου θα έχετε το μπομπιρακι/κια σας και θα τρέχετε!!! Και μόλις γυρίσετε θα βρείτε μήνυμα στον τηλεφωνητή ότι η δοτρια σας περιμένει!!!

Φανταζεσαι; Μαγικο θα ειναι αυτο! Μακαρι βεβαια να ερθει η δοτρια νωριτερα και ας χασουμε και το ταξιδι! Χαχαχα

2 ώρες πρίν, geozak είπε:

Τι να κάνω;;; πηρα χθες τη μαια του τσιρ διότι με τον ιδιο δεν μιλησα ποτέ στο τηλ κ οταν της ειπα θέλω να με παρακολουθεί ο τσιρ μου λέει είναι νωρις μετα απο 4 χοριακες..της τηλ μολις ειδα το αίμα μου ειπε να κανω 2 προλουτεξ κ 2 ουτροτζ για το βραδυ κ μετά;; θα σε παρω μου λέει. Τιποτα!!! Κ σε ολη τη διαδικασία παντα την κυνηγούσα για επικοινωνία..περασα χάλια σε αυτό το κομμάτι στο κεντρο τους.ο τσιρ με πηρε τηλ οταν έκλεισα ραντεβού γιατι μολις ειδε Την ηλικία μου λέει η δανεικά η μη κλείσεις ραντεβού μαζι μου ....να τον παρω;; ντρέπομαι 

Φυσικα θα τον παρεις! Δε χωρανε ντροπες εδω! Μπορει να ειναι κατι που διορθωνεται με φαρμακα ή να σου πεο οτι πρεπει να σε δει απο κοντα ή οτι δεν ειναι τιποτα. Οπως και να χει αυτο συμπεριλαμβανεται στα καθηκοντα του. Παρτον οπωσδηποτε!

πρίν από 10 λεπτά , geozak είπε:

Δηλ οταν εκανες χοριακη λογω της αποβολής του ενος ειχες μικρότερη χοριακη;

Ξεκίνησα με 112 μετά 230 και η τρίτη 510 ανά δύο μέρες. Μετά την τρίτη το ίδιο βράδυ είχα πολύ αίμα. Και ενώ είχαμε πει ότι θα πήγαινα για υπέρηχο την επόμενη εβδομάδα μου το ακύρωσε και μου είπε θα πάω σε δύο εβδομάδες. Το αίμα σαν περίοδο κάθε μέρα. Μίλαγα με την Αφροδίτη πια και μαζί του. Μου είπε μην τολμήσεις να πας για άλλη χοριακη εγώ όμως πήγα και μετά από μέρες και από εκεί που περίμενα να δω περίπου 16000 είδα 7500. Σοκ. Τον πήρα τηλέφωνο και του το είπα και άρχισε να φωνάζει ότι κακός πήγα. Εγώ είχα τρελαθεί δύο βδομάδες στο κρεβάτι και πίστευα ότι όλα είχαν τελειώσει όμως τελικά είχε δίκιο ο γιατρός. Το μωρό που γέννησα είχε πιαστεί πολύ χαμηλά στον τράχηλο και το άλλο που απεβαλα κόντεψε να το παρασύρει και αυτό. 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

@geozak πολύ καλά σου είπε η @marina_86 να πάρεις τώρα αμέσως και να μην το κλείσεις αν δε σου απαντήσει κ δεν νιώσεις λίγο καλυτερα. 

Αυτό το πράγμα με τη ντροπή και να μην ενοχλήσω πραγματικά έξαλλη με κάνει. Και δεν το λεω μόνο για σένα αλλά γι ολες μας που μπορεί να πέφτουμε σε αυτή την παγίδα κάπου . 

Εκτός από τη @marina_86 η Μαρίνα ξέρει. Δεν κάνει τέτοια λάθη :wub:

Φυσικά δεν εχω αλλά ριακτιονς  μα τι στο καλό, φορολογούνται ?

Ε μα ναι! Και παντα οταν τα χρειαζομαστε δεν εχουμε αλλα! Τι στο καλο! Αλλα καλα τς ειπες.

. @geozak ακου τα κοριτσια! Κι εγω δεν επαιρνα και αν δε με μαλωναν εδω δε θα ειχα παρει ποτε και δε θα εοχα βγαλει ακρη. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ξεκίνησα με 112 μετά 230 και η τρίτη 510 ανά δύο μέρες. Μετά την τρίτη το ίδιο βράδυ είχα πολύ αίμα. Και ενώ είχαμε πει ότι θα πήγαινα για υπέρηχο την επόμενη εβδομάδα μου το ακύρωσε και μου είπε θα πάω σε δύο εβδομάδες. Το αίμα σαν περίοδο κάθε μέρα. Μίλαγα με την Αφροδίτη πια και μαζί του. Μου είπε μην τολμήσεις να πας για άλλη χοριακη εγώ όμως πήγα και μετά από μέρες και από εκεί που περίμενα να δω περίπου 16000 είδα 7500. Σοκ. Τον πήρα τηλέφωνο και του το είπα και άρχισε να φωνάζει ότι κακός πήγα. Εγώ είχα τρελαθεί δύο βδομάδες στο κρεβάτι και πίστευα ότι όλα είχαν τελειώσει όμως τελικά είχε δίκιο ο γιατρός. Το μωρό που γέννησα είχε πιαστεί πολύ χαμηλά στον τράχηλο και το άλλο που απεβαλα κόντεψε να το παρασύρει και αυτό. 

Τι ιστορίες έχουμε ακούσει μαχήτριες μου, να σου ζήσει το παιδάκι σου γερό και καλοτυχο να είναι 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Τι ιστορίες έχουμε ακούσει μαχήτριες μου, να σου ζήσει το παιδάκι σου γερό και καλοτυχο να είναι 

Ευχαριστώ κορίτσι μου. Και εσύ με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι. Σας διαβάζω κάθε μέρα γιατί έφτασα ένα βήμα πριν την δωρεά και εγώ όμως ο γιατρός μου ήθελε μια τελευταία προσπάθεια με δικό μας υλικό και για άλλη μια φορά είχε δίκιο. 

• Μου αρέσει 1

22 minutes ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

Να στο ζήσει! Ευτυχισμένο να είναι :)

Μου έστειλε τωρα να συνεχισω τα φάρμακα οπως πριν κ τη δευτερα χοριακη αντι για τριτη. Ομως τωρα ειδα ενα μικρο πηγμα κ ενω ειχα καφε απο το μεσημέρι  βλέπω κ κατι σταγόνες κόκκινες..παω για αποβολη.ο σύζυγος θέλει να πιστεύει οτι ηταν δίδυμα κ επεσε το ενα.αυτα

πρίν από 19 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου. Και εσύ με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι. Σας διαβάζω κάθε μέρα γιατί έφτασα ένα βήμα πριν την δωρεά και εγώ όμως ο γιατρός μου ήθελε μια τελευταία προσπάθεια με δικό μας υλικό και για άλλη μια φορά είχε δίκιο. 

Τι ηλικια εχεις...να σου ζησει

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

Να στο ζήσει! Ευτυχισμένο να είναι :)

Ευχαριστώ κορίτσι μου και εσείς με γερά μωράκια όλες!!!! Και μιας και μιλάμε να σας πω κάτι για την τραπεζαρία που λέγατε. Η δική μου βγήκε στην βεράντα και την θέση της πήρε ένας φραχτης παιδότοπος. Εκεί επενδύστε κορίτσια όχι σε τραπεζαρία. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 8 λεπτά , geozak είπε:

Μου έστειλε τωρε να συνεχισω τα φάρμακα οπως πριν κ τη δευτερα χοριακη αντι για τριτη. Ομως τωρα ειδα ενα μικρο πηγμα κ ενω ειχα καφε απο το μεσημέρι  βλέπω κ κατι σταγόνες κόκκινες..παω για αποβολη.ο σύζυγος θέλει να πιστεύει οτι ηταν δίδυμα κ επεσε το ενα.αυτα

Τι ηλικια εχεις...να σου ζησει

Ξαναστειλτου και πες του αυτο που βλεπεις τωρα κοριτσι μου

πρίν από 6 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου και εσείς με γερά μωράκια όλες!!!! Και μιας και μιλάμε να σας πω κάτι για την τραπεζαρία που λέγατε. Η δική μου βγήκε στην βεράντα και την θέση της πήρε ένας φραχτης παιδότοπος. Εκεί επενδύστε κορίτσια όχι σε τραπεζαρία. 

Να οριστε! Τζαμπα στεναχωριομαστε που δε μας μενουν λεφτα για επιπλωση! Εχεις απολυτο δικιο. Να σας ζησει το νινακι σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...