Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Viv37 είπε:

Χαχαχαχαχα! Ωραια αφου ολες λετε να παω θα παω! Εμεις δεν εχουμε τετοιο θεμα γιατι θα χρησιμοποιησουμε σερμα απο τομ ορχικο ιστο που εχει καταψυξει ηδη ο αντρας μου. Ο αγαπουλης μου ταλαιπωρηθηκε πολυ με καρκινο στα 26 του και απο τοτε εχει κατεψυγμενο και μας ειπαν να χρησιμοποιησουμε αυτο. Ευτυχως απο τοτε 2ινςι περδικι αλλα δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τωρινο σπερμα εκτος κςι αν κανουμε παρακεντηση στον ορχι. Οποτε δε χρειαζεται καν να παει. Θα κανουν χωρις εμας τη διαδικασια. Αρα μπορουμε να παμε! Πωπω εχουμε να παμε καπου απο την αρχη του covid!! Τι ωραια που θα ειναι!!!

Ε τότε βουρ!!! Θα περάσετε τέλεια και θα γυρίσετε ανανεωμένοι και ακόμα πιο ερωτευμένοι. Θα είναι το τελευταίο ταξίδι που θα κάνετε ως ζευγάρι. Του χρόνου θα έχετε το μπομπιρακι/κια σας και θα τρέχετε!!! Και μόλις γυρίσετε θα βρείτε μήνυμα στον τηλεφωνητή ότι η δοτρια σας περιμένει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

44 minutes ago, Viv37 said:

Χρυσα κι εγω τελειωσα τα χαπια μου για το μηνα και επρεπε να μου εχει ερθει περιοδος αλλα επισης αγνοειται χαχαχαχαχα! Τι στο καλο μας συμβαινει; 

Η παρεα μου θελει να κλεισει ενα ταξιδακι για 4 μερες για αρχες μαρτιου στην Αγγλια. Τι λετε να παω ή θα ειναι γκαντεμογατα και θα φτασει η δοτρια μολις φυγω εγω; Εχει σκασει και ο αγαπουλης μου κλεισμενος συνεχεια. Μην του το στερησω το ταξιδακι...ε;;!!

Ιιιιιιιιιιιιιιι ταξιδάκι! Εννοείται ΝΑΙ . Ευκαιρία να πάρεις τηλέφωνο ξανά και στο κέντρο να σου πουν τα νέα για τη δικιά σου ,τη δότρια ντε χεχχεχε

πρίν από 13 λεπτά , Fili είπε:

@Neli83 μου ότι είναι καλύτερο για σένα , για το σύντροφο σου και τα παιδάκια σου θα κανεις. Σου εχω απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαι μαζί σου νοερά στην απόφαση σου . Κι όταν φρικάρεις εδώ είμαστε ! 
καλα ναι το άγχος @Neli83 και. @gigi 72 πραγματικά δεν υπάρχει. Εμείς που παίρνουμε ένα μπούστ μα από τεστ μα από χοριακη μα από υπέρηχο ούπς λες κι αλλάζει πίστα και μηδενίζει κοντέρ κ πάμε ξανά. Τς τς. Τς

Σ'ευχαριστω πολυ!! Ελπιζω να ειναι το σωστο...εχω κ εσας για στηριγμα!!εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε..

nzSsp2.png

@Troiaευχαριστω για πληροφορίες . Επειδή εχω το γονίδιο προσπαθώ να μη τρώω καθόλου. Δεν ξέρω πως να ερμηνεύσω το καλό να αποφεύγεις ποτέ το έκοψα . Με τα φαγητά δεν εχω πρόβλημα , πολλές επιλογές .Στο ψωμί ζορίζομαι να βρω και το Ζέας μου είχαν πει ότι έχει όποτε δεν το προτιμούσα. Αλλά λεω να σε ακούσω :)  μια φετούλα την ημέρα υποθέτω δε θα πειράζει .

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Viv37 είπε:

Γλυκεια μου μην προδικαζεις. Ειδες και με το τεστ που ηταν αρνητικο αλλα τελικα η χοριακη ηταν σουπερ. Θα πας στο γιατρο να δεις τι γινεται; Τι σου ειπε; Να δεις που μια χαρα θα ειναι το νινακι σου. Να σκεφτεσαι θετικα οσο μπορεις. Κι εμεις θα στειλουμε ολη μαςντη θετικη ενεργεια!

Ψυχουλες!!!! Τι ωραια! Μπραβο!!!!!!!

Εννοείται θα πάτε ταξίδι θα φτιάξει παρά πολύ η ψυχολογία σου και το Λονδινακι είναι πάντα υπέροχο !!! Και μείς πήγαμε αρχές Γενάρη ταξίδι και γυρίσαμε άλλοι άνθρωποι !!!!

Τι να κάνω;;; πηρα χθες τη μαια του τσιρ διότι με τον ιδιο δεν μιλησα ποτέ στο τηλ κ οταν της ειπα θέλω να με παρακολουθεί ο τσιρ μου λέει είναι νωρις μετα απο 4 χοριακες..της τηλ μολις ειδα το αίμα μου ειπε να κανω 2 προλουτεξ κ 2 ουτροτζ για το βραδυ κ μετά;; θα σε παρω μου λέει. Τιποτα!!! Κ σε ολη τη διαδικασία παντα την κυνηγούσα για επικοινωνία..περασα χάλια σε αυτό το κομμάτι στο κεντρο τους.ο τσιρ με πηρε τηλ οταν έκλεισα ραντεβού γιατι μολις ειδε Την ηλικία μου λέει η δανεικά η μη κλείσεις ραντεβού μαζι μου ....να τον παρω;; ντρέπομαι 

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 9 λεπτά , geozak είπε:

Τι να κάνω;;; πηρα χθες τη μαια του τσιρ διότι με τον ιδιο δεν μιλησα ποτέ στο τηλ κ οταν της ειπα θέλω να με παρακολουθεί ο τσιρ μου λέει είναι νωρις μετα απο 4 χοριακες..της τηλ μολις ειδα το αίμα μου ειπε να κανω 2 προλουτεξ κ 2 ουτροτζ για το βραδυ κ μετά;; θα σε παρω μου λέει. Τιποτα!!! Κ σε ολη τη διαδικασία παντα την κυνηγούσα για επικοινωνία..περασα χάλια σε αυτό το κομμάτι στο κεντρο τους.ο τσιρ με πηρε τηλ οταν έκλεισα ραντεβού γιατι μολις ειδε Την ηλικία μου λέει η δανεικά η μη κλείσεις ραντεβού μαζι μου ....να τον παρω;; ντρέπομαι 

Θέλετε να με πεθάνετε; Αυτό θέλετε;

Παρτον τηλέφωνο χριστιανή μου που σας έχει τρομοκρατήσει! Θα πεις είχατε πει ότι θα με πάρετε και είμαι στην αναμονή και στην αγωνία. Τι θα γίνει; Να κάνω κ αύριο αυξημένη προγεστερόνη; Να πάω κάπου; Να κάνω μια χοριακη; Να μείνω ξαπλωμένη; Να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο; Πείτε μου! 

Και πώς τυχαίνουν όλα ΣΚ!! :evil:

@geozak πολύ καλά σου είπε η @marina_86 να πάρεις τώρα αμέσως και να μην το κλείσεις αν δε σου απαντήσει κ δεν νιώσεις λίγο καλυτερα. 

Αυτό το πράγμα με τη ντροπή και να μην ενοχλήσω πραγματικά έξαλλη με κάνει. Και δεν το λεω μόνο για σένα αλλά γι ολες μας που μπορεί να πέφτουμε σε αυτή την παγίδα κάπου . 

Εκτός από τη @marina_86 η Μαρίνα ξέρει. Δεν κάνει τέτοια λάθη :wub:

Φυσικά δεν εχω αλλά ριακτιονς  μα τι στο καλό, φορολογούνται ?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 20 λεπτά , geozak είπε:

Η @marina_86 σου τα ειπε πολυ καλα..παρε οπωσδηποτε τηλ...

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , geozak είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταρχήν σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. Τον είχα και εγώ τον τσιριγωτη γιατρό σε μια πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Καταρχάς μάλλον ακόμα μιλάς με την συντονίστρια την μαριλενα η με την Αφροδίτη μιλάς; όποια και να είναι πάρε τηλέφωνο μην ντρέπεσαι καθόλου. Ειναι πολύ καλά κορίτσια και τα δύο. Πάρε η στείλε μήνυμα ότι ώρα και να είναι. Εγώ τουλάχιστον δεν είχα τέτοιο θέμα. Και τον Μαρίνο τον έπαιρνα. Αν δεν τον έβρισκα του έστελνα στο βαιμπερ και με έπαιρνε αυτός. Μην ανησυχείς για το αίμα. Εγώ ξεκίνησα με πιο μικρή χοριακη από την δική σου και είχα δίδυμα και έχασα το ένα όμως είχα αίμα μέχρι και την αυχενική. Κάθε μέρα σχεδόν έπαιρνα τηλέφωνο την Αφροδίτη. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 35 λεπτά , geozak είπε:

Καλησπερα, να του στειλεις τωρα μηνυμα απανταει αμεσως. Και αν θεωρησει οτι ειναι σοβαρο θα σε παρει και τηλεφωνο. Παντως στα μηνυματα απανταει αμεσα. Μην ανησυχεις να σεις δε θα ειναι τιποτα. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 50 λεπτά , geozak είπε:

Αγάπη μου να επιμείνεις. Οφείλουν να σου δώσουν οδηγίες και όχι πάρε τώρα αυτά και αύριο βλέπουμε. Έλεος δηλ. Δεν θα αναφέρω το γεγονός ότι ακουμπήσετε έναν σκασμό λεφτά αλλά τώρα ειδικά η ψυχολογική και ιατρική υποστήριξη είναι απαραίτητη.

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, geozak είπε:

Ακόμα δεν του έστειλες μήνυμα????????? Για να μην πω τηλέφωνο!!!!! Άμα λέω εγώ θέλουν μπινελικια μετά θα με λέτε ασεβή και αθυροστομη!!!!! Μάλλον είσαι πολύ ψυχούλα !!!!! Απαιτεις αυτή τη στιγμή και έχεις 1000000000% το δίκιο όλο δικό σου,,,,άκου μετά τις 4 χοριακες θα σε δει! Αν ήταν καμιά σελεμπριτι στο ταψί θα χόρευε όχι μόνο ο Τσιρ,,,όλοι !  Και η μαία έχει πολλά στο κεφάλι της,,,,και σε αυτή να επιμενεις τηλεφωνικά ! Φιλάκια πολλά και μεγάλη αγκαλιά,,, τίποτα δε θα είναι όμως ,,, θα δεις,,, όλα θα πάνε καλά!!!! Και στον κράζω εγώ που είναι ο γιατρός μου αντίστοιχα!!!!! Αλλά αυτός δε γνωρίζει να είσαι σίγουρη,,,ότι του μεταφέρουν ξέρει!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...