Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, geozak είπε:

Δυστυχώς δεν εχω καλα νεα...Κατά τις 11 ειδα αιμα....εκανα αμέσως prolutex κ χάπι buscopan οπως μου ειπε η μαια.. κ θα με παρει μέχρι το βράδυ..τωρα το αιμα εχει γίνει καφε...κ οχι πολυ....φοβάμαι ομως αλλα δεν εχω άλλα ψυχικα αποθέματα για ΝΑ κλάψω..κουραστηκα..εχω βιωσει 4 αποβολές με φυσικη σύλληψη !!!!... διαβαζω οτι πολλες τα κατάφεραν κ έτσι κ ότιειναι συνηθισμένο...συνηθως ομως εγω ειμαι στις κακες εξαιρέσεις 

Γλυκεια μου μην προδικαζεις. Ειδες και με το τεστ που ηταν αρνητικο αλλα τελικα η χοριακη ηταν σουπερ. Θα πας στο γιατρο να δεις τι γινεται; Τι σου ειπε; Να δεις που μια χαρα θα ειναι το νινακι σου. Να σκεφτεσαι θετικα οσο μπορεις. Κι εμεις θα στειλουμε ολη μαςντη θετικη ενεργεια!

1 hour ago, Neli83 είπε:

3 καρδουλες ακουσαμε..!! Ναι!!!και τα μωρα ειναι 1εκ!!  Ολοκληρα παιδια!! Χαχαχαχα!!!

Ψυχουλες!!!! Τι ωραια! Μπραβο!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 35 λεπτά , Neli83 είπε:

Αναμεικτα συναισθηματα..αποφασισαμε οτι θα κανουμε μειωση και ειναι λιγο περιεργο να εχεις ακουσει μια καρδουλα και να την σταματησεις..πρεπει να το δουλεψω λιγο μεσα μου αυτο..

Γλυκούλα μου ναι, δούλεψε το. Ωστόσο, είναι απόλυτα λογική η απόφαση σας. Βαριά αλλά λογική. Ο γιατρός σου θα την κάνει; Γιατί η @MaryH σου είχε πει για έναν πολύ καλό κ εξειδικευμένο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Neli83 είπε:

Αναμεικτα συναισθηματα..αποφασισαμε οτι θα κανουμε μειωση και ειναι λιγο περιεργο να εχεις ακουσει μια καρδουλα και να την σταματησεις..πρεπει να το δουλεψω λιγο μεσα μου αυτο..

Εκανες την καλυτερη επιλογη κατα τη γμωμη μου. Ετσι θα κρατησεις ασφαλη τα 2 μωρακια σου. Απο το να υπαρχει κινδυνος και για τα 3 νομιζω οτι δεν ειχες και αλλη επιλογη. Θα ηταν πολυ μεγαλο το ρισκο. 1εκ δεν ειναι ακομα μωρακια. Ειναι ασχηματιστα κυτταρα. Ετσι να το σκεφτεσαι....οσο μπορεις. Εμεις εδω ειμαστε αν μας χρειαστεις και γι να σε παρηγορησουμε αν νιωσεις ασχημα και οτι αλλο χρειαστεις. Πολλα φιλια και τεραστιες αγκαλιες! 

• Μου αρέσει 4

2 hours ago, geozak said:

Δυστυχώς δεν εχω καλα νεα...Κατά τις 11 ειδα αιμα....εκανα αμέσως prolutex κ χάπι buscopan οπως μου ειπε η μαια.. κ θα με παρει μέχρι το βράδυ..τωρα το αιμα εχει γίνει καφε...κ οχι πολυ....φοβάμαι ομως αλλα δεν εχω άλλα ψυχικα αποθέματα για ΝΑ κλάψω..κουραστηκα..εχω βιωσει 4 αποβολές με φυσικη σύλληψη !!!!... διαβαζω οτι πολλες τα κατάφεραν κ έτσι κ ότιειναι συνηθισμένο...συνηθως ομως εγω ειμαι στις κακες εξαιρέσεις 

Κορίτσι μου γλυκό αρχικά πάρε βαθιές ανάσες. Και ξανά . Είπαμε οοοοομμμμμμμμ Τι νομίζετε τυχαία βάζω πολλά ο και μ? Κατανοώ ότι όλο αυτό είναι πολύ αγχωτικό ,για όλες . Προσπαθούμε όμως να σκεφτόμαστε θετικά η έστω ήρεμα . Μόλις μιλήσεις με γιατρό πες. Στέλνω φιλί κ πολύ πολύ θετική σκέψη. 

πρίν από 30 λεπτά , Condios είπε:

Ευχαριστώ φίλη,,,,,όλα καλά είναι επιτέλους ναι. Κλαίω από τα γέλια με με τα άσπρα χαμηλά ,, είναι δυνατόν να βγουν πρώτα εκεί άσπρες τρίχες πριν βγουν στο πάνω κεφάλι μας???? Να κάνεις lazer θα σωθείς ,,,, και τρίχες δε θα έχεις και άσπρες δε θα βλέπεις χαχαχαχαχαχ ! Όσο για βαφή στο πάνω κεφάλι,,,αν δεν έχεις άσπρα μην το συζητάς καν,,,κάνε ένα καστανό προς τη ρίζα (ή τελοσπαντων κάτι προς το φυσικό σου και κάνε ένα ομπρε στις μέσες άκρες αν θες να έχεις χρώμα, το λατρεύω  προσωπικά). 

@geozak μη σκας ψυχούλα μου,,,τα καφέ δεν είναι κακό όντως!!!! Λίγο προγεστερόνη παραπάνω και ξεκούραση!!!! Θα δεις !!!!! Όλα είναι υπέροχα , να είσαι δυνατή για το νινακι!!!! 

Δεν τις πιανει το λειζερ τι ατιμες! Δουλευει με τη μελανινη μου λενε! Τις υπολοιπες με λειζερ και τις ασπρες κερι μου φαινεται χαχαχαχαχα!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , marina_86 είπε:

Γλυκούλα μου ναι, δούλεψε το. Ωστόσο, είναι απόλυτα λογική η απόφαση σας. Βαριά αλλά λογική. Ο γιατρός σου θα την κάνει; Γιατί η @MaryH σου είχε πει για έναν πολύ καλό κ εξειδικευμένο.

Εχουμε ακομα λιγες βδομαδες μπροστα μας..μου ειπε οτι μαλλον θα με στειλει θεσσαλονικη..θα δουμε..

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

2 hours ago, Viv37 said:

Πωπω δοκιμασα κ εγω χωρις γλουτενη και ηταν αηδια! Εβαλα ενα κιλο τυρια για να κατεβαινει! Και επισης για 2 ατομα δεν πολυεφτασε το πακετο!!!! Εχω και ενα πακετο ακομα αλλα δε θελω να το μαγειρεψω. Μπλιαξ! 

Ναι ρε κι εγω αυτό ακριβώς!! Τι τριμμένο τυρί έβαλα τι μπόλικο πιπέρι που μ αρέσει κιόλας ΧΑΛΙΑ και να σκεφτείς ότι τρελή μακαρονου, δεν παίζει να τα πετούσα αλλιώς.

πρίν από 8 λεπτά , Viv37 είπε:

Εκανες την καλυτερη επιλογη κατα τη γμωμη μου. Ετσι θα κρατησεις ασφαλη τα 2 μωρακια σου. Απο το να υπαρχει κινδυνος και για τα 3 νομιζω οτι δεν ειχες και αλλη επιλογη. Θα ηταν πολυ μεγαλο το ρισκο. 1εκ δεν ειναι ακομα μωρακια. Ειναι ασχηματιστα κυτταρα. Ετσι να το σκεφτεσαι....οσο μπορεις. Εμεις εδω ειμαστε αν μας χρειαστεις και γι να σε παρηγορησουμε αν νιωσεις ασχημα και οτι αλλο χρειαστεις. Πολλα φιλια και τεραστιες αγκαλιες! 

Ναι πρεπει να το παρω αλλιως... το ξερω οτι ειστε εδω κοριτσια μου και αυτο μου δινει κουραγιο..αν πεσω,θα με σηκωσετε!! Τεραστια αγκαλια κι απο μενα!!

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

πρίν από 51 λεπτά , marina_86 είπε:

@Chrussa1982 μου εμένα μου έχει τύχει μετά τη λήψη προγεστερόνης να μου έρθει περίοδος και μετά από 10 ημέρες. Τώρα παίρνω κι εγώ τα καφέ και μου είπε ο γιατρός να τα παίρνω μέχρι Κυριακή και θα μου έρθει σε ένα 3ημερο. Λέω ναι ... στάνταρ! Τι 3ημερο βρε αγάπη; Χαχαχα Ωστόσο, επειδή θεωρώ ότι σαν εμάς δεν ξέρει ΚΑΝΕΙΣ το σώμα μας, για να επιμένεις εσύ ότι το αίμα που είχες ήταν περίοδος... κάτι θα ξέρεις. Αλλά να σε ρωτήσω. Από τότε που σου σταμάτησε μετά από πόσες μέρες έκανες τις εξετάσεις αίματος που μας είπες;

Κοίτα, μη σε παίρνει από κάτω. Πάμπολλες περιπτώσεις έχουν μικρές αιμορραγίες τον πρώτο καιρό. Είναι θετικό το ότι έγινε καφέ. Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου, μη λέμε και χαζά κι εγώ έτσι θα ήμουν. Αλλά πραγματικά μην το λες αυτό για την κακή εξαίρεση. Γιατί συνέχεια κι εγώ αυτό λέω στον εαυτό μου και καμιά φορά νιώθω ότι προκαλώ την τύχη μου. Ή να πω την ατυχία μου... Οπότε, σκέψου θετικά και πες όπως σε χιλιάδες γυναίκες που είχαν αιμορραγία πήγαν όλα καλά, θα πάνε και σε μένα. Σε πήρε η μαία; 

Τις εξετάσεις τις έκανα ενώ έπαιρνα ήδη τα καφέ σικλ. Τις έκανα Σάββατο και αποτελέσματα είχα την Δευτέρα όπου και μου είπε να σταματήσω. Και όταν δω αίμα να αρχίσω τα λευκά. 

@Viv37 τώρα που λαχταράμε την περίοδο εκείνη μας κάνει τερτιπια. Ρε λες να είμαστε έγκυες χαχαχαχαχαχα. Μη γελάς..αυτό με ρώτησε τιεσημερι.ο.αντρας μου την ώρα που έτρωγα το ψαράκι μου και πνίγηκα χαχαχαχα. Όσο για τις τρίχες ..εμένα είναι άσπρο το κεφάλι μου και κατάμαυρο το πιπι μου. Γερνάω φυσιολογικά χαχαχαχα. Το βάφω και ξανθό το μαλλί κ πρέπει να σκεφτώ σοβαρά τι θα κάνω για να μην είμαι γύφτισσα έγκυος. Το ταξιδακι τώρα....ακόμα να φτιάξεις βαλίτσα??? Να πας να πας και να περάσεις όμορφα. Ρώτα όμως το κέντρο. Εμείς δώσαμε νωρίς νωρίς σπέρμα και δεν είχα το άγχος αν έχει βρεθεί δοτρια. Σε εσάς μπορεί να θέλουν να δώσει με την ωοληψια. Αχ ταξιδακι...το πιο μακρινό μέρος που έχω πάει είναι η Θεσσαλονίκη για 3 ώρες .

πρίν από 25 λεπτά , marina_86 είπε:

Αν ρωτάς εμένα... η απάντηση είναι μία: ΠΑΝΕ!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Και να βρεθεί η δοτρια δεν θα περάσουν κάποιες μέρες προετοιμασίας; Ή θα σου πουν τη βρήκαμε, την ετοιμάσαμε κι όλας αύριο ωοληψια; Να ορίστε, ευκαιρία να πάρεις το κέντρο κ να πεις ήθελα να ρωτήσω θα με ειδοποιήσετε μόλις βρεθεί ΠΡΙΝ ξεκινήσει προετοιμασία ή όταν είναι έτοιμη για ωοληψια; Ρωτάω γιατί θα λείψω κάποιες μέρες και μου είχατε πει ότι είμαι η πρώτη στη λίστα οπότε περιμένω από μέρα σε μέρα... (Το πιάσατε το υπονοούμενο...) :-P Χαχαχαχα (πρήχτενννν)

Αφού έχω αρχίσει να πιστεύω ότι επειδή μπαίνω κ ξαναμπαινω στο φόρουμ θα μείνω από μόνη μου έγκυος σε λιγο! Χαχαχα

Χαχαχαχαχα θα με πεθανεις αληθεια χαχαχα! Ησουν πολυ πειστικη! Θα παω!!

Και θα ξαναπαρω και τηλ. στην κκινικη Θα παρω και το γιατρο να ρωτησω ταχα τι να κανω που δε μου ερχεται περιοδος και με την ευκαιρια θα του τα πρηξω λιγο.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Viv37 είπε:

Χαχαχαχαχα θα με πεθανεις αληθεια χαχαχα! Ησουν πολυ πειστικη! Θα παω!!

Και θα ξαναπαρω και τηλ. στην κκινικη Θα παρω και το γιατρο να ρωτησω ταχα τι να κανω που δε μου ερχεται περιοδος και με την ευκαιρια θα του τα πρηξω λιγο.

Για κάθε γιατί δεν μας έρχεται περίοδος και στείλε ενημερωση

Αχ ρε @Viv37  ακριβώς αυτό παθαίνω κι εγω. μπαίνω βλέπω οοοο πολλά νέα. Αρχίζω διαβάζω και θέλω να σχολιάσω τα πάντα . Μετά λέω κάτσε να δω τι είπαν παρακάτω και χάνω τη μπάλα! χαχχαχχαχα για τις λευκές πάνω θα πω είσαι πολύ τυχερή. Εγω λευκά από τα 26 μου στο πάνω . Κάτω ευτυχώς άργησε αρκετά. Παρ’ολα αυτά θα συμφωνήσω με τη λύση του λέιζερ . Ότι καλύτερο . Απλα να ξέρετε λευκές δε φεύγουν με λέιζερ γι αυτό σημαντικό το κανείς πριν 

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Τις εξετάσεις τις έκανα ενώ έπαιρνα ήδη τα καφέ σικλ. Τις έκανα Σάββατο και αποτελέσματα είχα την Δευτέρα όπου και μου είπε να σταματήσω. Και όταν δω αίμα να αρχίσω τα λευκά. 

@Viv37 τώρα που λαχταράμε την περίοδο εκείνη μας κάνει τερτιπια. Ρε λες να είμαστε έγκυες χαχαχαχαχαχα. Μη γελάς..αυτό με ρώτησε τιεσημερι.ο.αντρας μου την ώρα που έτρωγα το ψαράκι μου και πνίγηκα χαχαχαχα. Όσο για τις τρίχες ..εμένα είναι άσπρο το κεφάλι μου και κατάμαυρο το πιπι μου. Γερνάω φυσιολογικά χαχαχαχα. Το βάφω και ξανθό το μαλλί κ πρέπει να σκεφτώ σοβαρά τι θα κάνω για να μην είμαι γύφτισσα έγκυος. Το ταξιδακι τώρα....ακόμα να φτιάξεις βαλίτσα??? Να πας να πας και να περάσεις όμορφα. Ρώτα όμως το κέντρο. Εμείς δώσαμε νωρίς νωρίς σπέρμα και δεν είχα το άγχος αν έχει βρεθεί δοτρια. Σε εσάς μπορεί να θέλουν να δώσει με την ωοληψια. Αχ ταξιδακι...το πιο μακρινό μέρος που έχω πάει είναι η Θεσσαλονίκη για 3 ώρες .

Χαχαχαχαχα! Ωραια αφου ολες λετε να παω θα παω! Εμεις δεν εχουμε τετοιο θεμα γιατι θα χρησιμοποιησουμε σερμα απο τομ ορχικο ιστο που εχει καταψυξει ηδη ο αντρας μου. Ο αγαπουλης μου ταλαιπωρηθηκε πολυ με καρκινο στα 26 του και απο τοτε εχει κατεψυγμενο και μας ειπαν να χρησιμοποιησουμε αυτο. Ευτυχως απο τοτε 2ινςι περδικι αλλα δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τωρινο σπερμα εκτος κςι αν κανουμε παρακεντηση στον ορχη. Οποτε δε χρειαζεται καν να παει. Θα κανουν χωρις εμας τη διαδικασια. Αρα μπορουμε να παμε! Πωπω εχουμε να παμε καπου απο την αρχη του covid!! Τι ωραια που θα ειναι!!!

@Neli83 μου ότι είναι καλύτερο για σένα , για το σύντροφο σου και τα παιδάκια σου θα κανεις. Σου εχω απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαι μαζί σου νοερά στην απόφαση σου . Κι όταν φρικάρεις εδώ είμαστε ! 
καλα ναι το άγχος @Neli83 και. @gigi 72 πραγματικά δεν υπάρχει. Εμείς που παίρνουμε ένα μπούστ μα από τεστ μα από χοριακη μα από υπέρηχο ούπς λες κι αλλάζει πίστα και μηδενίζει κοντέρ κ πάμε ξανά. Τς τς. Τς

• Μου αρέσει 1

Και μολις συνεοδητοποιησα οτι εστειλα 200 μηνυματα μαζεμενα γιατι δεν ειχα μπει στπ φορουμ απο χθες και μαζευτηκαν πολλα! Σας τα πρηξα κ εσας. Κανω εξασκηση να να μπορω να κανω το ιδιο με το γιατρο. Χαχαχα

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...