Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , geozak είπε:

Δυστυχώς δεν εχω καλα νεα...Κατά τις 11 ειδα αιμα....εκανα αμέσως prolutex κ χάπι buscopan οπως μου ειπε η μαια.. κ θα με παρει μέχρι το βράδυ..τωρα το αιμα εχει γίνει καφε...κ οχι πολυ....φοβάμαι ομως αλλα δεν εχω άλλα ψυχικα αποθέματα για ΝΑ κλάψω..κουραστηκα..εχω βιωσει 4 αποβολές με φυσικη σύλληψη !!!!... διαβαζω οτι πολλες τα κατάφεραν κ έτσι κ ότιειναι συνηθισμένο...συνηθως ομως εγω ειμαι στις κακες εξαιρέσεις 

Ευχομαι να μην ειναι τιποτα..μην βαζεις το κακο στο νου σου..εχουμε διαβασει για αιμοραγιες και οι εγκυμοσυνες να προχωρουν κανονικα..ξεκουρασου και ηρεμησε..

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

22 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Μια παρτίδα ωαρια giveaway να κάνουμε χαχαχαχαχα τόσα έχουμε δώσει 

Μαλλον το δωρο σου ειναι τα σουπερ παγωτινια σου Μελινακι! Για το give away ωαριων πώς παιρνουμε μερος στο διαγωνισμο; Χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

22 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Λοιπόν φίλες μου. Έχω νέα για τη γλουτένη. Μου είπε ο doc ότι εγώ έχω μόνο το γονίδιο. Οι υπόλοιποι δείκτες μου είναι χαμηλοί. Οπότε όχι μόνο δεν έχω κοιλιοκάκη αλλά δεν φαίνεται να το έχω καν λίγο ενεργοποιημένο. Το γονίδιο είναι πολύ συχνό και από αυτούς που το έχουν, εμφανίζει κοιλιοκάκη το 5%. Οπότε μου είπε να μην τρελαίνομαι κι όλας... Δεν θα πάθω κάτι αν φάω γλουτένη. 

Ρωτησα όμως κ για εσάς και είπα, αν κάποια ΔΕΝ έχει ούτε το γονίδιο, η γλουτένη μπορεί να βλάψει; Και μου είπε κάθετα όχι.

ΥΓ1. Εγώ για να είμαι ειλικρινής, πάλι δεν θα φάω γλουτένη λίγο πριν κ μετά την ετ, έτσι για παν ενδεχόμενο... Αδιόρθωτη! Χαχαχα 

ΥΓ2. Για εμένα τα καλύτερα χωρίς γλουτένη είναι τα barilla... Χαχαχα 

ΥΓ3. Ρώτησα κ για Αργινίνη και μου είπε να το συζητήσω με γυναικολόγο δεν ήξερε την επίδραση στο πάχος του ενδομητρίου. Φοβάμαι ότι ο γιατρός μου, αν τον ρωτήσω, θα μου πει μας έχεις πρήξει χριστιανή μου!!! 

ΥΓ4. Του έκανα κ κάποιες άλλες ερωτήσεις, αλλά δεν σας τις γράφω γιατί μου τις απέρριψε οπότε δεν έχω ευρήματα... Χαχαχα

Όσες από εσάς έχετε τη σύσταση απλώς να αποφεύγετε τη γλουτένη, μπορείτε να τρώτε ζυμαρικά και ψωμί ζέας. Η ζέα έχει λιγότερη γλουτένη, η οποία είναι καλύτερης ποιότητας, αυτό μου είχαν πει στο κατάστημα με τα βιολογικά που ψωνίζω. Τα προϊόντα ζέας είναι εύκολο να τα βρεις σε πολλά σουπερμάρκετ κι επίσης πολλοί φούρνοι παράγουν ψωμί ζέας. Ένα ερώτημα που μου είχε θέσει η Τσεκούρα βέβαια είναι αν όντως είναι ζέας, διότι η ζέα είναι δύσκολη στην επεξεργασία. 

Για την αργινίνη, αν βρεις γυναικολόγο που να έχει άποψη γι' αυτά τα θέματα, πες μου κι εμένα ποιος είναι, γιατί προσωπικά δεν έχω συναντήσει κανέναν...Κατέβασε το βιβλίο it starts with the egg για να δεις τις επιστημονικές παραπομπές. Εγώ, όσο κι αν αυτό φαίνεται περίεργο, δεν ενέπλεξα το γυναικολόγο μου ποτέ σε αυτά τα εναλλακτικά, γιατί απλώς δεν τα γνώριζε. Εκείνος θα μου έδινε απλά cyclacur για το ενδομήτριο, εγώ έκανα από μόνη μου ό,τι χρειαζόταν ώστε να μην πάρω, αλλά να μπορέσω να υποστηρίξω εγκυμοσύνη και με τις δικές μου ορμόνες.

• Μου αρέσει 2

22 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Λοιπόν φίλες μου. Έχω νέα για τη γλουτένη. Μου είπε ο doc ότι εγώ έχω μόνο το γονίδιο. Οι υπόλοιποι δείκτες μου είναι χαμηλοί. Οπότε όχι μόνο δεν έχω κοιλιοκάκη αλλά δεν φαίνεται να το έχω καν λίγο ενεργοποιημένο. Το γονίδιο είναι πολύ συχνό και από αυτούς που το έχουν, εμφανίζει κοιλιοκάκη το 5%. Οπότε μου είπε να μην τρελαίνομαι κι όλας... Δεν θα πάθω κάτι αν φάω γλουτένη. 

Ρωτησα όμως κ για εσάς και είπα, αν κάποια ΔΕΝ έχει ούτε το γονίδιο, η γλουτένη μπορεί να βλάψει; Και μου είπε κάθετα όχι.

ΥΓ1. Εγώ για να είμαι ειλικρινής, πάλι δεν θα φάω γλουτένη λίγο πριν κ μετά την ετ, έτσι για παν ενδεχόμενο... Αδιόρθωτη! Χαχαχα 

ΥΓ2. Για εμένα τα καλύτερα χωρίς γλουτένη είναι τα barilla... Χαχαχα 

ΥΓ3. Ρώτησα κ για Αργινίνη και μου είπε να το συζητήσω με γυναικολόγο δεν ήξερε την επίδραση στο πάχος του ενδομητρίου. Φοβάμαι ότι ο γιατρός μου, αν τον ρωτήσω, θα μου πει μας έχεις πρήξει χριστιανή μου!!! 

ΥΓ4. Του έκανα κ κάποιες άλλες ερωτήσεις, αλλά δεν σας τις γράφω γιατί μου τις απέρριψε οπότε δεν έχω ευρήματα... Χαχαχα

Ευχαροστουμε για το ξεκαθαρισμα Μαρινακι! Αρα θα πεσω με τα μουτρα στις κανονικες μακαροναδες! 

21 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Θεαρα μουυυ σαγαπω απλά! Ποιοι είναι οι υπόλοιποι δείκτες; για το κοιλιακακη;; πες να τους κάνω κ εγώ που έχω το γονίδιο. 

Καλά σίγουρα και εγώ θα τη κόψω από Εμ και μετά. 

Ναι ρεεε καλά λες τα Barilla έχω τα μέλισσα τώρα μέσα και τα ξέχασα τα μπαριλα γτ τα είχα τσακίσει χαχαχαχα

Α ρώτησα κ εγώ χθες για την αργινίνη τον γυναικολόγο και μ είπε ότι δεν το πιστεύει αλλά αν θέλω να το πάρω. Θα το ξεκινήσω από αύριο. Μια είπες ντοκ μ;; 

Σε ευχαριστώ αγάπη μ να σαι καλά! 

Χαχαχαχαχα θεούλης κ ο δικός σου! Πιστολέρο χαχαχαχα

Ρε το υπέρτατο ήταν με τη μαμά μου την είχα πάρει μαζί μου μια φορά σε εμ στο ιασω και καθόμασταν σαλονάκι και όποιον έβλεπε να βγαίνει από τα δωμάτιακια μέσα τον έβλεπε και του έλεγε πονηρά "ξέρω τι έκανες εκεί μέσα" σου λέω είχαμε πεθάνει στο γέλιο χαχαχαχαχαχα

Χαχαχαχαχα! Γαματη η μαμα!!!! Χαχαχα θελεις να τη φερεις και στη δικια μας ετ να μας χαλαρωσει; χαχαχα!

21 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά μωρε...γιατι γενικα δεν εχω και την καλυτερη σχεση με την γλουτενη και για αυτο δεν τρωω ετσι κι αλλιως συχνα. Αν και υποπτευομαι οτι κυριως με ενοχλουν τα χαλια σταρενια αλευρια  και οχι στην πραγματικοτητα οτι εχει γλουτενη. Το λεω γιατι με μακαρονια και καλα αλευρια, δεν εχω ποτε προβλημα, αλλά με οτιδηποτε εχει σχεση με αγοραστα ψωμοειδη και ειδικα αν ειναι γλυκα, δηλαδη σε συνδυασμο με ζαχαρη το νιωθω οτι καλο δεν μου κανουν! Αλλά τα φοβερα banana muffins της @viv37 με αλευρι βρωμης και μελι...μμμμ.

Δεν ειναι τελεια; Κι εμενα απο εξω με πειραζουν τα ψωμια και τα γλυκα. Με πιανει το στομαχι μου καθε φορα. Γι' αυτο κατεφυγα σε σπιτικες συνταγες που ξερω και τι βαζω μεσα. Ειναι κ ευκολα αυτα. Δε θελουν πολυ ωρα.

@Neli83 μου τι ωραια! Μπραβο! 3 καρδουλες ακουσατε; 

Αχ ρε κοριτσια ςυτο το πηγαινε ελα με τα μηνυματα μου εχει κατακολλήσει το κινητο! Σε καθε απαντηση με παει στην τελευταια σελιδα και αντε να γυροσω παλι πισω και να βρω που ειχα μεινει! Θελω να τα σχολιασω και ολα τρομαρα μου! Μη χασω χαχαχα! 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 29 λεπτά , Viv37 είπε:

Ευχαροστουμε για το ξεκαθαρισμα Μαρινακι! Αρα θα πεσω με τα μουτρα στις κανονικες μακαροναδες! 

Χαχαχαχαχα! Γαματη η μαμα!!!! Χαχαχα θελεις να τη φερεις και στη δικια μας ετ να μας χαλαρωσει; χαχαχα!

Δεν ειναι τελεια; Κι εμενα απο εξω με πειραζουν τα ψωμια και τα γλυκα. Με πιανει το στομαχι μου καθε φορα. Γι' αυτο κατεφυγα σε σπιτικες συνταγες που ξερω και τι βαζω μεσα. Ειναι κ ευκολα αυτα. Δε θελουν πολυ ωρα.

@Neli83 μου τι ωραια! Μπραβο! 3 καρδουλες ακουσατε; 

Αχ ρε κοριτσια ςυτο το πηγαινε ελα με τα μηνυματα μου εχει κατακολλήσει το κινητο! Σε καθε απαντηση με παει στην τελευταια σελιδα και αντε να γυροσω παλι πισω και να βρω που ειχα μεινει! Θελω να τα σχολιασω και ολα τρομαρα μου! Μη χασω χαχαχα! 

3 καρδουλες ακουσαμε..!! Ναι!!!και τα μωρα ειναι 1εκ!!  Ολοκληρα παιδια!! Χαχαχαχα!!!

• Μου αρέσει 9
  • Χαχα 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Neli83 είπε:

3 καρδουλες ακουσαμε..!! Ναι!!!και τα μωρα ειναι 1εκ!!  Ολοκληρα παιδια!! Χαχαχαχα!!!

Μπράβο ρε παιδιά. Τρεις καρδούλες εε; Η μελωδία της ευτυχίας. ❤️

19 ώρες πρίν, Condios είπε:

Μπράβο οι σταλιτσες σας!!!!!! Έτσι να προχωράτε σούπερ!!!! Αφού είσαι ήσυχη μανούλα,,, ήρεμη! Έτσι θα συνεχίσουν!!! 

@Fili εξαιρετικη η χοριακη ξανά!!!! Οοοομμμμμμμ !!!!! 

@marina86 θαυμάζω την ενέργεια σου,,,σε χαίρομαι! Αύριο πάω για επαναληπτική Ε2. Θα καταλάβω ελπίζω, ανάλογα με το τι θα δείξει και θα ενημερώσω. 

Σας διαβάζω όλες (5 σελίδες αδιαβαστες βρήκα όταν μπήκα πάλι lol ) και κρατάω αρκετά απ'όσα γράφετε αλλά είμαστε πολλεςςςςς και μπερδεύομαι μερικές φορές για το ποια είπε τι! Μην παρεξηγείτε αλλά αυτές που θυμούνται τα πάντα τις υπερθαυμαζω!!!! Αισθάνομαι "καμμένη" ώρες ώρες , απ'την κούραση? Απ'την πολλή πληροφορία? Σίγουρα όχι από χαλάρωση χαχαχα.

Εύχομαι σε όλες ένα υπέροχο σκ ,,με ανακοινώσεις , νέα , ηλιόλουστες βόλτες και ξεκούραση!!!!!!

Γλυκουλα μου καλα αποτελεσματα αυριο ευχομαι! 

@marina_86 μου μια χαρα δουλευει και το μεσα! Απλώς θελει να μας ταλαιπωρησει λιγο για να κανουμε υπεροχα νινακια! Στην πριζα εισαι παντως! Τοση ενεργεια που τη βρισκεις; Δωσε μου λιγη! Χαχαχα

@MELINASP τι γλυκουλης μωρε! Πρεπει να σ' αγαπαει παρα πολυ για να θελει το ωαριο να ειναι δικο σου και να μημ τον απασχολει η δικη του συνεισφορα! Εγω στο ειπα. Εχω καλο προαισθημα για τα τελευταια παγωτινια σου ( @Chrussa1982 κατωχηρωθηκε χαχαχα). Θα ειναι θαυματακια!

@MaryH το χαμομηλι γιατι το φοβοσουν;;;! 

@Condios δεν καταλαβα και πολλα απο τις εξετασεις σου αλλα απο την αντιδραση σου λογικα ειναι τελειες! Φτου φτου φτου λοιπον! Εγω ριζα σκεφτομαι απο τωρα να τη βαψω στο φυσικο μου να μη γινω τρικολορε οταν με το καλο ερθει η δοτρια. Ασπρα ευτυχως δε βγηκαν ακομα στο κεφαλι αλλα δυστυχως βγηκαν στο "κατω κεφαλι" σνιφ σνιφ σνιφ! Μου γερασε;;;;; σνιιιιοιοφ!!!! Σορρυ για την μπλιαξ περιγραφη χαχαχα!

@silvy22 περαστικα σου κοριτσι μου! Ελπιζω να μην εχεις συμπτωματα με τον κορωνοιο.  Η αχνη γραμμουλα μετραει ως θετικη λενε για τα τεστ εγκυμοσυνης! Μακαρι! Περιμεμουμε τη χοριακη σου!

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Δόκτωρ @marina_86 πολύ μου αρέσει η επιστημονική σου κατάρτηση χαχαχαχα. χαχαχαχα. Για δώστε τα φώτα σου πληζ...έκτη μέρα χωρίς φάρμακα και περίοδος γιοκ. Αρχίζω να πιστεύω την αρχική μου θεωρία ότι τελικά ήμουν όντως αδιαθετη τόσες μέρες και θα αδιαθετησω πάλι σε 20 μέρες. Αν συμβεί αυτό θα τραβάει τα μαλλιά του ο Κουρ...αααα και επειδή είμαι καλό κορίτσι μόλις έβαλα στον φούρνο κεηκ με φαρίνα ολικής .και φάγαμε ψάρι ψητό με σαλάτα. 

@Chrussa1982 μου εμένα μου έχει τύχει μετά τη λήψη προγεστερόνης να μου έρθει περίοδος και μετά από 10 ημέρες. Τώρα παίρνω κι εγώ τα καφέ και μου είπε ο γιατρός να τα παίρνω μέχρι Κυριακή και θα μου έρθει σε ένα 3ημερο. Λέω ναι ... στάνταρ! Τι 3ημερο βρε αγάπη; Χαχαχα Ωστόσο, επειδή θεωρώ ότι σαν εμάς δεν ξέρει ΚΑΝΕΙΣ το σώμα μας, για να επιμένεις εσύ ότι το αίμα που είχες ήταν περίοδος... κάτι θα ξέρεις. Αλλά να σε ρωτήσω. Από τότε που σου σταμάτησε μετά από πόσες μέρες έκανες τις εξετάσεις αίματος που μας είπες;

1 ώρα πρίν, geozak είπε:

Δυστυχώς δεν εχω καλα νεα...Κατά τις 11 ειδα αιμα....εκανα αμέσως prolutex κ χάπι buscopan οπως μου ειπε η μαια.. κ θα με παρει μέχρι το βράδυ..τωρα το αιμα εχει γίνει καφε...κ οχι πολυ....φοβάμαι ομως αλλα δεν εχω άλλα ψυχικα αποθέματα για ΝΑ κλάψω..κουραστηκα..εχω βιωσει 4 αποβολές με φυσικη σύλληψη !!!!... διαβαζω οτι πολλες τα κατάφεραν κ έτσι κ ότιειναι συνηθισμένο...συνηθως ομως εγω ειμαι στις κακες εξαιρέσεις 

Κοίτα, μη σε παίρνει από κάτω. Πάμπολλες περιπτώσεις έχουν μικρές αιμορραγίες τον πρώτο καιρό. Είναι θετικό το ότι έγινε καφέ. Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου, μη λέμε και χαζά κι εγώ έτσι θα ήμουν. Αλλά πραγματικά μην το λες αυτό για την κακή εξαίρεση. Γιατί συνέχεια κι εγώ αυτό λέω στον εαυτό μου και καμιά φορά νιώθω ότι προκαλώ την τύχη μου. Ή να πω την ατυχία μου... Οπότε, σκέψου θετικά και πες όπως σε χιλιάδες γυναίκες που είχαν αιμορραγία πήγαν όλα καλά, θα πάνε και σε μένα. Σε πήρε η μαία; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Villi είπε:

Μπράβο ρε παιδιά. Τρεις καρδούλες εε; Η μελωδία της ευτυχίας. ❤️

Αναμεικτα συναισθηματα..αποφασισαμε οτι θα κανουμε μειωση και ειναι λιγο περιεργο να εχεις ακουσει μια καρδουλα και να την σταματησεις..πρεπει να το δουλεψω λιγο μεσα μου αυτο..

• Μου αρέσει 6
  • Μπερδεμένη/-ος 1

nzSsp2.png

6 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μετά το υπέροχο ποδαρικο της @Neli83 όλα μας πάνε καλά. Μπορεί να έχουμε μπλέξει κάποιες με αναμονή, κύστες και εξετάσεις αλλά δεν είναι τραγικά τα πράγματα έτσι; Όσες κάνανε ετ αυτή τη στιγμή είναι εγκυουλες. Είμαστε τόσο αγαπημένες και ενωμένες που η θετική διάθεση τρυπώνει παντού σε όλη την Ελλάδα όπου βρίσκεται η κάθε μία μας. Η @silvy22 μας που μας κάνει παρειτσα αμέσως της μεταφέραμε τόση θετική ενέργεια και να που τα κατάφερε. Άλλη μια μαχητρια!! Άλλη μια νίκη δική μας!!!

Οπως τα λες γλυκουλα μου! Τετοιο θετικο κλιμα ειναι σιγουρα μεταδοτικο!  Α ρε @Neli83 θαυματα εκανες στην ομαδα! Θα συνεχισουμε με τις υπεροχες εγκυμοσυνες κοριτσια!! Πηραμε φορα τωρα! Θελω κι αλλα τετοια νεα!!!!!!!

@marina_86 χαχαχα! Τελειωσαν τα reactions αλλα δεν μπορουσα να κρατηθω!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Viv37 είπε:

Γλυκουλα μου καλα αποτελεσματα αυριο ευχομαι! 

@marina_86 μου μια χαρα δουλευει και το μεσα! Απλώς θελει να μας ταλαιπωρησει λιγο για να κανουμε υπεροχα νινακια! Στην πριζα εισαι παντως! Τοση ενεργεια που τη βρισκεις; Δωσε μου λιγη! Χαχαχα

@MELINASP τι γλυκουλης μωρε! Πρεπει να σ' αγαπαει παρα πολυ για να θελει το ωαριο να ειναι δικο σου και να μημ τον απασχολει η δικη του συνεισφορα! Εγω στο ειπα. Εχω καλο προαισθημα για τα τελευταια παγωτινια σου ( @Chrussa1982 κατωχηρωθηκε χαχαχα). Θα ειναι θαυματακια!

@MaryH το χαμομηλι γιατι το φοβοσουν;;;! 

@Condios δεν καταλαβα και πολλα απο τις εξετασεις σου αλλα απο την αντιδραση σου λογικα ειναι τελειες! Φτου φτου φτου λοιπον! Εγω ριζα σκεφτομαι απο τωρα να τη βαψω στο φυσικο μου να μη γινω τρικολορε οταν με το καλο ερθει η δοτρια. Ασπρα ευτυχως δε βγηκαν ακομα στο κεφαλι αλλα δυστυχως βγηκαν στο "κατω κεφαλι" σνιφ σνιφ σνιφ! Μου γερασε;;;;; σνιιιιοιοφ!!!! Σορρυ για την μπλιαξ περιγραφη χαχαχα!

@silvy22 περαστικα σου κοριτσι μου! Ελπιζω να μην εχεις συμπτωματα με τον κορωνοιο.  Η αχνη γραμμουλα μετραει ως θετικη λενε για τα τεστ εγκυμοσυνης! Μακαρι! Περιμεμουμε τη χοριακη σου!

Ευχαριστώ φίλη,,,,,όλα καλά είναι επιτέλους ναι. Κλαίω από τα γέλια με με τα άσπρα χαμηλά ,, είναι δυνατόν να βγουν πρώτα εκεί άσπρες τρίχες πριν βγουν στο πάνω κεφάλι μας???? Να κάνεις lazer θα σωθείς ,,,, και τρίχες δε θα έχεις και άσπρες δε θα βλέπεις χαχαχαχαχαχ ! Όσο για βαφή στο πάνω κεφάλι,,,αν δεν έχεις άσπρα μην το συζητάς καν,,,κάνε ένα καστανό προς τη ρίζα (ή τελοσπαντων κάτι προς το φυσικό σου και κάνε ένα ομπρε στις μέσες άκρες αν θες να έχεις χρώμα, το λατρεύω  προσωπικά). 

@geozak μη σκας ψυχούλα μου,,,τα καφέ δεν είναι κακό όντως!!!! Λίγο προγεστερόνη παραπάνω και ξεκούραση!!!! Θα δεις !!!!! Όλα είναι υπέροχα , να είσαι δυνατή για το νινακι!!!! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Γιουπι!! Άλλο ένα βηματακι γερό και σταθερό!! Άντε είδες έρχεται και η δική σου η στιγμή!! Να κάνεις το ΕΡΑ σου και τα υπόλοιπα. Να χαλαρώσεις να περάσεις σούπερ να ανανεωθείς και να φας !!! 

Δόκτωρ @marina_86 πολύ μου αρέσει η επιστημονική σου κατάρτηση χαχαχαχα. χαχαχαχα. Για δώστε τα φώτα σου πληζ...έκτη μέρα χωρίς φάρμακα και περίοδος γιοκ. Αρχίζω να πιστεύω την αρχική μου θεωρία ότι τελικά ήμουν όντως αδιαθετη τόσες μέρες και θα αδιαθετησω πάλι σε 20 μέρες. Αν συμβεί αυτό θα τραβάει τα μαλλιά του ο Κουρ...αααα και επειδή είμαι καλό κορίτσι μόλις έβαλα στον φούρνο κεηκ με φαρίνα ολικής .και φάγαμε ψάρι ψητό με σαλάτα. 

Χρυσα κι εγω τελειωσα τα χαπια μου για το μηνα και επρεπε να μου εχει ερθει περιοδος αλλα επισης αγνοειται χαχαχαχαχα! Τι στο καλο μας συμβαινει; 

Η παρεα μου θελει να κλεισει ενα ταξιδακι για 4 μερες για αρχες μαρτιου στην Αγγλια. Τι λετε να παω ή θα ειναι γκαντεμογατα και θα φτασει η δοτρια μολις φυγω εγω; Εχει σκασει και ο αγαπουλης μου κλεισμενος συνεχεια. Μην του το στερησω το ταξιδακι...ε;;!!

1 hour ago, Troia είπε:

Όσες από εσάς έχετε τη σύσταση απλώς να αποφεύγετε τη γλουτένη, μπορείτε να τρώτε ζυμαρικά και ψωμί ζέας. Η ζέα έχει λιγότερη γλουτένη, η οποία είναι καλύτερης ποιότητας, αυτό μου είχαν πει στο κατάστημα με τα βιολογικά που ψωνίζω. Τα προϊόντα ζέας είναι εύκολο να τα βρεις σε πολλά σουπερμάρκετ κι επίσης πολλοί φούρνοι παράγουν ψωμί ζέας. Ένα ερώτημα που μου είχε θέσει η Τσεκούρα βέβαια είναι αν όντως είναι ζέας, διότι η ζέα είναι δύσκολη στην επεξεργασία. 

Για την αργινίνη, αν βρεις γυναικολόγο που να έχει άποψη γι' αυτά τα θέματα, πες μου κι εμένα ποιος είναι, γιατί προσωπικά δεν έχω συναντήσει κανέναν...Κατέβασε το βιβλίο it starts with the egg για να δεις τις επιστημονικές παραπομπές. Εγώ, όσο κι αν αυτό φαίνεται περίεργο, δεν ενέπλεξα το γυναικολόγο μου ποτέ σε αυτά τα εναλλακτικά, γιατί απλώς δεν τα γνώριζε. Εκείνος θα μου έδινε απλά cyclacur για το ενδομήτριο, εγώ έκανα από μόνη μου ό,τι χρειαζόταν ώστε να μην πάρω, αλλά να μπορέσω να υποστηρίξω εγκυμοσύνη και με τις δικές μου ορμόνες.

Το πόσο συμφωνώ δε λέγεται! Cyclacur κ άγιος ο θεός! Εδώ τους προτείνεις διαφορετικό φάρμακο κ ταράζονται, με την αργινίνη θα ασχοληθούν; Έλεγα στη γιατρό μου για τη b12 πχ κ στραβωνε ειρωνικά. Ή αυτό που μου την έδινε ακόμα παραπάνω ήταν η ερώτηση "πού το διάβασες αυτό; Σου έχω πει να μην μπαίνεις στα φόρουμ. Εκεί γράφει η καθεμία". Την κοιτούσα κ δε μιλούσα αλλά ειδικά μετά τη δεύτερη αποτυχία ήθελα να της πω η καθεμία όμως ασχολήθηκε μαζί μου κ προσπάθησε να με βοηθήσει και η καθεμία με τον πόνο της προσπαθεί να προστατέψει κι άλλες γυναίκες. Εσύ τι μου είπες; Ότι δεν ξέρεις τι έφταιξε κ δεν έχεις τπτ άλλο να μου πεις! 

Και τώρα που τα είπα συνειδητοποιώ ότι εντελώς εκτός θέματος βγήκα!!!! Πώς μου ήρθαν αυτές οι φλασιες από την αργινίνη; Τα 'χω παίξει ή μου φαίνεται; Μπορεί να φταίει η υπερκατανάλωση γλουτένης τις τελευταίες μέρες! Χαχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

2 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

@Neli83καλά είμαι κορίτσι μου γενικά.. Κάτι πονακια χαμηλά, κάτι τσιμπιματακια και κάτι εφιδρωσεις το βράδυ μέχρι εκεί.. Συνεχίζουμε την φαρμακευτική αγωγή όπως και πριν,με  θρησκευτική ευλάβεια. Την Δευτέρα το απόγευμα υπέρηχο. Ξεκουράζομαι οπότε μπορώ καθ'ότι πρέπει τώρα να φροντίζω και τον ηλικιωμένο πατέρα μου, όχι πολλά πράγματα, φαγητό και τέτοια μόνο. Βοηθάει και αυτός ο καλομοιρης όσο μπορεί και ο άντρας μου επίσης. Απλά εγώ είμαι λίγο γκρινιάρα γιατί φοβάμαι η αλήθεια είναι.. Ανησυχώ ακόμη για την εξέλιξη.. Πολλές αποβολές ακούω στο 2ο και 3ο μήνα και ανυπομονώ να περάσουν να φτάσω τουλάχιστον στον 4ο με 5ο.Δεν βοηθάει και η ηλικία μου.Δεν θέλω να κλαίγομαι συνέχεια γι'αυτό, αλλά η ανησυχία και η αγωνία υπερτερούν καμία φορά.. Έχουμε δρόμο μπροστά. Δεν είναι μόνο η σύλληψη. 

Με τα δανεικα ωαρια δεν παιζεο τοσο ρολο η ηλικια. Λογικο να ανησυχεις βεβαια. Με τοσα που περναμε δυσκολευομαστε να το χαρουμε οταν επιτελους τα καταφερνουμε. Αλλα η doctor @marina_86 ειπε ποια ειναι η σωστή αντιμετωπιση. Εισοδος στο φορουμ 2 φορες τη μερα και θα φτασεις στον 9ο μηνα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

πρίν από 7 λεπτά , Viv37 είπε:

Η παρεα μου θελει να κλεισει ενα ταξιδακι για 4 μερες για αρχες μαρτιου στην Αγγλια. Τι λετε να παω ή θα ειναι γκαντεμογατα και θα φτασει η δοτρια μολις φυγω εγω; Εχει σκασει και ο αγαπουλης μου κλεισμενος συνεχεια. Μην του το στερησω το ταξιδακι...ε;;!!

Αν ρωτάς εμένα... η απάντηση είναι μία: ΠΑΝΕ!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Και να βρεθεί η δοτρια δεν θα περάσουν κάποιες μέρες προετοιμασίας; Ή θα σου πουν τη βρήκαμε, την ετοιμάσαμε κι όλας αύριο ωοληψια; Να ορίστε, ευκαιρία να πάρεις το κέντρο κ να πεις ήθελα να ρωτήσω θα με ειδοποιήσετε μόλις βρεθεί ΠΡΙΝ ξεκινήσει προετοιμασία ή όταν είναι έτοιμη για ωοληψια; Ρωτάω γιατί θα λείψω κάποιες μέρες και μου είχατε πει ότι είμαι η πρώτη στη λίστα οπότε περιμένω από μέρα σε μέρα... (Το πιάσατε το υπονοούμενο...) :-P Χαχαχαχα (πρήχτενννν)

πρίν από 6 λεπτά , Viv37 είπε:

Με τα δανεικα ωαρια δεν παιζεο τοσο ρολο η ηλικια. Λογικο να ανησυχεις βεβαια. Με τοσα που περναμε δυσκολευομαστε να το χαρουμε οταν επιτελους τα καταφερνουμε. Αλλα η doctor @marina_86 ειπε ποια ειναι η σωστή αντιμετωπιση. Εισοδος στο φορουμ 2 φορες τη μερα και θα φτασεις στον 9ο μηνα!

Αφού έχω αρχίσει να πιστεύω ότι επειδή μπαίνω κ ξαναμπαινω στο φόρουμ θα μείνω από μόνη μου έγκυος σε λιγο! Χαχαχα

• Χαχα 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...