Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

6 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μου τα πας πολύ καλά !!!

εγω μετά το θετικό κορωνοτεστ χθες χτύπησα και ένα εγκυμοσύνης 8η μέρα σήμερα βλέπω μια άχνη γραμμουλα !!!!

το έβαλα στο προφίλ … η ΠΑναγια μαζί μας :wub:

Μπράβο καλή μου!!! Συνεχιζεται το σερι !!! Αντε να ερθει κι η Δευτερα :)

4 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

@chrysa1982 Έχουμε μια άχνη  γραμμουλα ναι «ολίγον» για την ώρα 

@Kiddo λόγω κοβιντ πρέπει να βγω αρνητική πρώτα να πάω για αίματος δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη λύση 

μη πληρώσω και 100€ τη χοριακη για ΚΑΤ οίκον 

Θα ρωτήσω κ το γιατρό μήπως βγει κάποιος απο το γένεσις έξω , δεν θέλω να κολλήσω κανέναν 

ας βγαίνουν τα τεστ θετικά κ πάω και σε δέκα μέρα για χοριακη 

Πω πω ναι...εχεις κι αυτό, δεν μπορεις απλα ετσι να πας για την εξεταση... Ευχομαι να βρεθει μια λυση, αλλιως κανεις καμια δεκαρια τεστ στο σπιτι να το εχεις σιγουρο!  :)

3 ώρες πρίν, Condios είπε:

Ευχαριστώ,,,μακάρι ,,,για να φεύγουν ένα ένα να είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο!! Αλλά πιστεύω ειλικρινά ότι είναι θέμα κύκλου,,,ήταν να είναι καλός αυτό το μήνα ! Βοηθά φυσικά και η θετική ενέργεια όλων σας και το ποδαρικο της @Neli83 μας,,,μια μια στο χορό όλες θα το σύρουμε το καρότσι!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιι και οοοομμμμμ...

Αυτή τη γλουτενηηηηηηηηηηη εφιάλτη θα την έχω ,,, χαχαχα

Τα ανθοϊάματα του Μπαχ όμως πολύ μου άρεσαν ,, θα τα ψάξω ,,, @chitaneta βγήκε η μανούλα? Χόρεψε η χορευταρου απ'τη χαρά της η ψυχούλα!!!!! 

Βγήκε καλή μου! Πριν λίγο εφτασε σπιτι!

Ακόμα δεν χορεψε ειναι κουρασμενη, αλλά κι εγω ειμαι πολύ συγκρατημενη, ασε να παω και την Δευτερα να δουμε...

Κορίτσια μου??????

Πάλι κάνει τα δικά του εδώ αλλά εγώ θα γράψω τα νέα μου.

Αλληλούια!!!!!!!! Παρασκευή πρωί κάνω τι ΕΡΑ και τα υπόλοιπα!!!!!! Αύριο ξεκινάω προγεστερόνη. @marina86 σέρνω το πόδι μου να έρθεις από πίσω αγαπημένη! Μετά την ίδια μέρα θα βάλω και τον Πιστοφ... ένα ένα να δούμε τί και πώς ,,,, και μετά ζωαρα σκ στην Αθήνα με φίλους ,,,, θα ξετιναξω το "Βαλεντίνο" μου στα ψώνια και στις βόλτες αχαχχαχαχα

Αντε με το καλό!

Να περάσεις καλα και να το γλεντισεις!

• Μου αρέσει 3

8 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ναι,ναι πριν. Εγώ θα σου έλεγα από όταν θα ξεκινήσεις προγεστερόνη. Καλά, η Λευκ γράφει στο πρωτόκολλο να την αποφεύγω γενικά στη ζωή μου... Αλλά εσύ ξεκίνησε την πριν μη γίνει καμία χαζομάρα και μας ξυπνήσει το γονίδιο μια μέρα πριν την ετ. Κάπως μου το έλεγε η Λευκ.. "να μένει ήρεμο" κάπως έτσι...

Εν τω μεταξύ κ ο δικός μου έτσι ήθελε!!!  Να πάρουμε δότη με τα δικά μου ωάρια. @MELINASP πολύ ταιριάζουμε! Μέχρι κ στα γονίδια!! Χαχαχαχαχαχα Μετά έκανα εγώ την αντιπρόταση και κάναμε την ντιλιά που λένε και τα κορίτσια! ❤️ 

Αααα οκ κάτι γίνεται αυτό το δέχομαι με την προγεστερονη περίμενα να μ πεις από περίοδο χαχαχαχαχαχα

Πραγματικά πολύ ταιριάζουμε εμείς αγαπημένη μ! 

Ναι αλλά ο δικός σ το δέχτηκε καλά στα διπλά. Εμένα μ έβγαλε το λάδι χαχαχαχαχαχα

8 ώρες πρίν, Condios είπε:

Καλημέρα καλημέρα καλημέρα,,, -3 πρωί πρωί αναμονή στο αιματολογικό,,,ευτυχώς τώρα πίνω καφεδάκι με την εγκυουλα φίλη μου να πάρω μπεμπεδοσκονη απευθείας χαχαχαχα , ως ότου ανοίξει και το κομμωτήριο το ρημαδι να βάψουμε καμία ρίζα !!! Φιλάκια πολλά

Καλά αποτελέσματα αγάπη μ 

Ωωωω beaute σήμερα μια χαρά σε βρίσκω!!! 

8 ώρες πρίν, Fili είπε:

Περιμένουμε λοιπον τα ευχάριστα νέα! Καλημέρα! Καλό καφεδάκι με φίλη. Αχ αυτή η ρίζα θα πω... Χεχχεχε

@MELINASP @marina_86 κι εδώ γονίδιο  οπότε πρόταση της ήταν γενικά αποφυγή και ειδικά στην προσπάθεια και μέχρι 14-15 εβδομάδα. Βέβαια εγώ πριν την ετ και ψωμάκι έτρωγα ζεας η καλαμπόκι κ μακαρονια κτλ. Τώρα οκ για να είμαι σίγουρη τίποτα από αυτα

Αχ και κάτι άλλο περιμένουμε σήμερα Σάββατο εκτός από @Condios ή μπερδεύω μέρες; 

Κοιλιοκακη κ εσύ για κοίτα που γίναμε μεγάλη παρέα με το έντερα κι μας χαχαχαχα

6 ώρες πρίν, Condios είπε:

356 κορίτσια γιουπιιιιιιιιιιιιιιι,,,πήρε καλά τον ανήφορο !!!! Λογικά θα έδωσε και το ενδομήτριο με τέτοια Ε2...αφού και στο 6.25 που ήταν , φαινόταν τριζωνικοτατο!!!! Αμήν Παναγία μου. Ρίζα τελικά δεν έβαψα ,,,κρύωνα και τους είπα να με κουρεψουν μόνο σε στεγνό,,,ποιος λούζεται με -3?????? Αχαχχαχαχχαχα ευτυχώς έχω ελάχιστα λευκά στου κροτάφους μόνο και θα πάρω το σπρέι (ξέρετε αυτά τα μαγικά) ,,, σκέφτηκα μη με επηρεάσει και η αμμωνία και μου γυρίσει τίποτα σε καμιά μέτρηση και λέω αστή τη ρίζα ,,,τέλος Φλεβάρη πάλι.

Έδωσε ενέργεια η μπέμπα της φίλης μου μάλλον. Αχαχχαχαχα δόξα σοι!!!! 

Δε θυμάμαι ποια περιμένουμε σήμερα?????? Με το καλό ότι ευχάριστο εδώ είμαστε και ότι σε απορία πάλι εδώ !!!! 

Αυτή η γλουτένη στο σβέρκο μου κάθεται ,,, είναι το "πρέπει" βαρύ αλλά χαλάλι όλα αν χρειαστεί! 

Μπράβο ρε κοριτσαρα σούπερ!!!! 

Πήρες τον ντοκ; 

Αυτά τα σπρέι μας έχουν σώσει!!!! Αλλιώς με βλέπει πριν λουστώ ο συζηξ και αλλιώς όταν βγαίνω χαχαχαχχα

6 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μου τα πας πολύ καλά !!!

εγω μετά το θετικό κορωνοτεστ χθες χτύπησα και ένα εγκυμοσύνης 8η μέρα σήμερα βλέπω μια άχνη γραμμουλα !!!!

το έβαλα στο προφίλ … η ΠΑναγια μαζί μας :wub:

Μπράβο κοριτσακι μ με το καλό μια τέλειαχοριακη!!! Όλα καλά!!! 

Ωπα τι εννοείς θετικό κορονοτεστ;; πως το περνάς; 

• Μου αρέσει 2

23 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Θες να γελάσεις;; πρώτη φορά που πάω να κάνω ωοληψια στη ζωή μου εγώ φουλ άγχος γιατί ήταν πρώτη φορά, αν θα είναι καλά τα έμβρυα, πόσα θα είναι γιατί είχα κάνει κ υπερδιέγερση, πόσα θα είναι καλά, πόσα θα γονιμοποιηθουν, αν θα με πειράξει η αναισθησία (έχω ένα θέμα με τη διασωληνωση αν χρειαστεί) και να έχω τον άντρα μου να κάνει πάνω κάτω που θα πήγαινε να παίξει το πουλί του. Σε φάση τόσο άγχους ο κύριος που σκέψου ήρθε η μαια και μου λέει βρε κοριτσακι μου είναι πολύ αγχωμένος μήπως να καθυστερηδουμε λίγο την ωοληψια να μπεις μαζί του στον θάλαμο; 

Χαχαχαχαχαχαχα

Δεν απαντησα απλά την κοίταξα κ έφυγε χαχαχαχαχα

Μπραβοοο οοοο φτο φτου κοριτσακι μου γλυκό οο μανουλιτσα μ νέα!!!! 

Σε ευχαριστώ αγάπη μ να σαι καλά!!! 

Ολα καλα θα πάνε αυτή τη φορά κοριτσακι μ με το καλό σε έναν σούπερ διπλασιασμό και μετά υπέρηχο να δεις το μωράκι σου!!! 

Το κωλι του κοκοβιου μου το ανηψουδι ι μου :)

Χαχαχαχαχαχαχα! Εμ ευκοκο το χεις το παιξιμο; Θελει εμπνευση! Δεν ειναι απλο πραγμα χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , Neli83 είπε:

@gigi 72 πως εισαι κοριτσι μου?? Πηγες για υπερυχο?

@Neli83καλά είμαι κορίτσι μου γενικά.. Κάτι πονακια χαμηλά, κάτι τσιμπιματακια και κάτι εφιδρωσεις το βράδυ μέχρι εκεί.. Συνεχίζουμε την φαρμακευτική αγωγή όπως και πριν,με  θρησκευτική ευλάβεια. Την Δευτέρα το απόγευμα υπέρηχο. Ξεκουράζομαι οπότε μπορώ καθ'ότι πρέπει τώρα να φροντίζω και τον ηλικιωμένο πατέρα μου, όχι πολλά πράγματα, φαγητό και τέτοια μόνο. Βοηθάει και αυτός ο καλομοιρης όσο μπορεί και ο άντρας μου επίσης. Απλά εγώ είμαι λίγο γκρινιάρα γιατί φοβάμαι η αλήθεια είναι.. Ανησυχώ ακόμη για την εξέλιξη.. Πολλές αποβολές ακούω στο 2ο και 3ο μήνα και ανυπομονώ να περάσουν να φτάσω τουλάχιστον στον 4ο με 5ο.Δεν βοηθάει και η ηλικία μου.Δεν θέλω να κλαίγομαι συνέχεια γι'αυτό, αλλά η ανησυχία και η αγωνία υπερτερούν καμία φορά.. Έχουμε δρόμο μπροστά. Δεν είναι μόνο η σύλληψη. 

• Μου αρέσει 4

Κορίτσια μου??????

Πάλι κάνει τα δικά του εδώ αλλά εγώ θα γράψω τα νέα μου.

Αλληλούια!!!!!!!! Παρασκευή πρωί κάνω τι ΕΡΑ και τα υπόλοιπα!!!!!! Αύριο ξεκινάω προγεστερόνη. @marina86 σέρνω το πόδι μου να έρθεις από πίσω αγαπημένη! Μετά την ίδια μέρα θα βάλω και τον Πιστοφ... ένα ένα να δούμε τί και πώς ,,,, και μετά ζωαρα σκ στην Αθήνα με φίλους ,,,, θα ξετιναξω το "Βαλεντίνο" μου στα ψώνια και στις βόλτες αχαχχαχαχα

Μπραβοοο οοοοο ρε κορίτσι μουυυ αντε να ησυχάσεις σ βγήκε το λάδι να τις κάνεις αυτές τις εξετάσεις!!!! 

• Μου αρέσει 1

Δυστυχώς δεν εχω καλα νεα...Κατά τις 11 ειδα αιμα....εκανα αμέσως prolutex κ χάπι buscopan οπως μου ειπε η μαια.. κ θα με παρει μέχρι το βράδυ..τωρα το αιμα εχει γίνει καφε...κ οχι πολυ....φοβάμαι ομως αλλα δεν εχω άλλα ψυχικα αποθέματα για ΝΑ κλάψω..κουραστηκα..εχω βιωσει 4 αποβολές με φυσικη σύλληψη !!!!... διαβαζω οτι πολλες τα κατάφεραν κ έτσι κ ότιειναι συνηθισμένο...συνηθως ομως εγω ειμαι στις κακες εξαιρέσεις 

• Λυπημένη/-ος 2

23 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Όσο αναφορά τα ανθοιάματα του Μπαχ @Fili kai @Neli83 και οποιο άλλο κοριτσι ενδιαφερεται:

Walnut: για την μεταβατική κατάσταση της εγκυμοσυνης, στην οποια ο οργανισμός καλείται να υποστεί και να πραγματοποιησει μεγάλες αλλαγες.

Εαν έχετε ναυτιες βοηθάει το scleranthus.

To Larch για αυτοπεποίθηση

Το Gentian για αισιοδοξία

Το Chicory αν η εγκυμονούσα γίνεται πολυ ευαίσθητη και υπερ-συναισθηματική

Πρέπει να βρειτε φαρμακειο που φταχνει το μιξ που θα διαλεξετε. Συνηθως φτιαχνουν εκει που φταχνουν και ομοιοπαθητικα. Στην Αθηνα το μπουκαλακι 30ml (κραταει γυρω στις 2 εβδομαδες), κοστιζει 6-8 ευρώ. Μην σας μπερδεψουν με τα μητρικα οπως τα λενε ανθοιαματα, όπου απο εκει φτιαχνεται το μειγμα, γιατι κανουν αλλά ειναι πολυ πιο ακριβα.

Πίνεις 7 σταγόνες σε λιγο νερακι, 4 φορες την ημέρα

Αν θελετε πληροφορίες για φαρμακεια στην Αθηνα, ξερω ενα στο Παγκρατι και ενα στη Σολωνος.

Επίσης, αν καποια την ενδιαφερει το θέμα, μπορειται να βρειτε το βιβλιο της Μαρινας Αγγελής (Ψυχιατρος και ψυχοθεραπευτριας): Ανθοθεραπεια με τα ιαματα Μπαχ.

Αυτο το βιβλιο το συμβουλευομαι χρονια και φετος είχα την τιμη να την γνωρισω γιατι κανει και συνεδριες ψυχοθεραπειας... Ημουν χαλια ψυχολογικα, αλλά χαλια σας λέω ...στα πατώματα και μεσα σε ενα μηνα με το μιξ που μου εδωσε, ο συντροφος μου δεν με αναγνωριζε! Την συστηνω ανεπιφυλακτα! Είναι Αθηνα αλλά κανει συνεδριες και online.

Οτι άλλο θελετε με ρωτατε!

Α...εναν καφε σου επιτρεπει ε; Αρα και ενα τσαγακι μαυρο ή πρασινο θα ειναι το ιδιο...

Τα ανθοιαματα τι ακριβως; Ειναι; Πρωτη φορα τ' ακουω!! Μηπως μπορεις να μου πεις κοστος συνεδριας με την ψυχολογο; Πολυ πιθανο να τη χρειαστω αλλα αν ειναι ακριβη δυσκολο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , geozak είπε:

Δυστυχώς δεν εχω καλα νεα...Κατά τις 11 ειδα αιμα....εκανα αμέσως prolutex κ χάπι buscopan οπως μου ειπε η μαια.. κ θα με παρει μέχρι το βράδυ..τωρα το αιμα εχει γίνει καφε...κ οχι πολυ....φοβάμαι ομως αλλα δεν εχω άλλα ψυχικα αποθέματα για ΝΑ κλάψω..κουραστηκα..εχω βιωσει 4 αποβολές με φυσικη σύλληψη !!!!... διαβαζω οτι πολλες τα κατάφεραν κ έτσι κ ότιειναι συνηθισμένο...συνηθως ομως εγω ειμαι στις κακες εξαιρέσεις 

Μην απογοητεύεσαι και μην στεναχωριέσαι ..Μπορει να είναι τυχαίο γεγονός Κάνε τον σταυρό σου στην Παναγία και ξάπλωσε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. 

πρίν από 8 λεπτά , gigi 72 είπε:

@Neli83καλά είμαι κορίτσι μου γενικά.. Κάτι πονακια χαμηλά, κάτι τσιμπιματακια και κάτι εφιδρωσεις το βράδυ μέχρι εκεί.. Συνεχίζουμε την φαρμακευτική αγωγή όπως και πριν,με  θρησκευτική ευλάβεια. Την Δευτέρα το απόγευμα υπέρηχο. Ξεκουράζομαι οπότε μπορώ καθ'ότι πρέπει τώρα να φροντίζω και τον ηλικιωμένο πατέρα μου, όχι πολλά πράγματα, φαγητό και τέτοια μόνο. Βοηθάει και αυτός ο καλομοιρης όσο μπορεί και ο άντρας μου επίσης. Απλά εγώ είμαι λίγο γκρινιάρα γιατί φοβάμαι η αλήθεια είναι.. Ανησυχώ ακόμη για την εξέλιξη.. Πολλές αποβολές ακούω στο 2ο και 3ο μήνα και ανυπομονώ να περάσουν να φτάσω τουλάχιστον στον 4ο με 5ο.Δεν βοηθάει και η ηλικία μου.Δεν θέλω να κλαίγομαι συνέχεια γι'αυτό, αλλά η ανησυχία και η αγωνία υπερτερούν καμία φορά.. Έχουμε δρόμο μπροστά. Δεν είναι μόνο η σύλληψη. 

Ναι πολυ λογικα μου φαινονται ολα...σαν να γραφεις για μενα..αυτος ο ατιμος ο φοβος δε φευγει με τιποτα..εχθες πηγα στο γιατρο κ ηρεμησα και σημερα παλι φοβο εχω...αι στο καλο μας!! Ολα καλα θα πανε! Εμεις το κανουμε δυσκολο!! Θα περιμενω νεα απο την υπερυχο!!!❤

• Μου αρέσει 3

nzSsp2.png

πρίν από 10 λεπτά , geozak είπε:

Το ότι το αίμα έχει γίνει καφέ είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι μου. Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου και τη στεναχώρια σου. Όμως τίποτα δεν έχει κριθει. Εγω 7 εγκυμοσύνες σε όλες αιμορςγιες συμβαίνει συχνά. Και ειλικρινά το ότι έχει γίνει καφέ είναι ΣΟΎΠΕΡ!! 

ξάπλωσε και προσπάθησε να χαλαρώσεις λιγο

• Μου αρέσει 2

23 ώρες πρίν, Fili είπε:

Ρε παγωτινια Τούρμπο δυνατά μέχρι στιγμής .Είδες τα αουτσάιντερ ;)

Θα κάνω αύριο μακαρόνια χωρίς γλουτένη (προηγούμενη φορά που δοκίμασα ήταν άθλια ελπιζω να αλλάξω γνώμη) και θα το φάω όλο το πακέτο. Πάρτυ κ.Στέφανε χαχαχαχα

Πωπω δοκιμασα κ εγω χωρις γλουτενη και ηταν αηδια! Εβαλα ενα κιλο τυρια για να κατεβαινει! Και επισης για 2 ατομα δεν πολυεφτασε το πακετο!!!! Εχω και ενα πακετο ακομα αλλα δε θελω να το μαγειρεψω. Μπλιαξ! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...