Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, Condios είπε:

Κορίτσια μου??????

Πάλι κάνει τα δικά του εδώ αλλά εγώ θα γράψω τα νέα μου.

Αλληλούια!!!!!!!! Παρασκευή πρωί κάνω τι ΕΡΑ και τα υπόλοιπα!!!!!! Αύριο ξεκινάω προγεστερόνη. @marina86 σέρνω το πόδι μου να έρθεις από πίσω αγαπημένη! Μετά την ίδια μέρα θα βάλω και τον Πιστοφ... ένα ένα να δούμε τί και πώς ,,,, και μετά ζωαρα σκ στην Αθήνα με φίλους ,,,, θα ξετιναξω το "Βαλεντίνο" μου στα ψώνια και στις βόλτες αχαχχαχαχα

Γιουπι!! Άλλο ένα βηματακι γερό και σταθερό!! Άντε είδες έρχεται και η δική σου η στιγμή!! Να κάνεις το ΕΡΑ σου και τα υπόλοιπα. Να χαλαρώσεις να περάσεις σούπερ να ανανεωθείς και να φας !!! 

Δόκτωρ @marina_86 πολύ μου αρέσει η επιστημονική σου κατάρτηση χαχαχαχα. χαχαχαχα. Για δώστε τα φώτα σου πληζ...έκτη μέρα χωρίς φάρμακα και περίοδος γιοκ. Αρχίζω να πιστεύω την αρχική μου θεωρία ότι τελικά ήμουν όντως αδιαθετη τόσες μέρες και θα αδιαθετησω πάλι σε 20 μέρες. Αν συμβεί αυτό θα τραβάει τα μαλλιά του ο Κουρ...αααα και επειδή είμαι καλό κορίτσι μόλις έβαλα στον φούρνο κεηκ με φαρίνα ολικής .και φάγαμε ψάρι ψητό με σαλάτα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 56 λεπτά , marina_86 είπε:

Επιτελουςςςςς!!! Τέλεια νεααα!!! Έρχομαι κι εγώ από πίσω (ελπίζω...) ❤️❤️❤️ Κι εσύ θα κάνεις την ίδια μέρα κ λαπαροσκόπηση; Κι εγώ!

Γλυκούλα μου τι χαρά είναι αυτή!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά, η γραμμουλα να γίνει γραμμάρα και μετά μια μεγάλη χοριακη!!❤️ Για να γίνουν όλα αυτά, ως γιατρός θα σου μιλήσω, πρέπει να μπαίνεις υποχρεωτικά στην παρέα μας δύο φορές τη μέρα μέχρι να ακούσεις καρδούλα!!!❤️❤️❤️ Χαχαχα

Γιατρέ μου θα ακολουθήσω τη συνταγή σας !!! Ε ναι δεν σας αφήνω ….όλες οι εγκυουλες παρακαλώ να έρχονται να ρίχνουν μπεμπεδοσκονη και θετικά vipes 

@chrysa1982 δεν έχεις καθόλου συμπτώματα περιόδου ; Άντε να έρθει …ομμμμμμ

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

Γιατρέ μου θα ακολουθήσω τη συνταγή σας !!! Ε ναι δεν σας αφήνω ….όλες οι εγκυουλες παρακαλώ να έρχονται να ρίχνουν μπεμπεδοσκονη και θετικά vipes 

@chrysa1982 δεν έχεις καθόλου συμπτώματα περιόδου ; Άντε να έρθει …ομμμμμμ

Τίποτα. Αλλά τίποτα όμως. Εντάξει είχα κοντά 10 μέρες περίοδο την τρίτη καθάρισα εντελώς. 

Πάντως να σου πω επειδή παρακολουθώ και το δίπλα καφέ πολύ μου αρέσει που είσαι και στη δική μας παρέα. Και διάβασα τα νέα σου πρώτα εδώ και μετά τα είδα και δίπλα!! Κάτι ξέρει η Μαρίνα να την ακούς χαχαχα 

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

Κορίτσια μου??????

Πάλι κάνει τα δικά του εδώ αλλά εγώ θα γράψω τα νέα μου.

Αλληλούια!!!!!!!! Παρασκευή πρωί κάνω τι ΕΡΑ και τα υπόλοιπα!!!!!! Αύριο ξεκινάω προγεστερόνη. @marina86 σέρνω το πόδι μου να έρθεις από πίσω αγαπημένη! Μετά την ίδια μέρα θα βάλω και τον Πιστοφ... ένα ένα να δούμε τί και πώς ,,,, και μετά ζωαρα σκ στην Αθήνα με φίλους ,,,, θα ξετιναξω το "Βαλεντίνο" μου στα ψώνια και στις βόλτες αχαχχαχαχα

@Condios  με το καλό κορίτσι μου.. Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι και να μπεις και εσύ στο club, να χαρούμε και για σένα. 

23 ώρες πρίν, Fili είπε:

Τεταρτη χοριακη σήμερα 4836. Συμπαθητικά πάμε λέει καλουλης μου και θα μας σκάσει μέχρι να ηρεμήσουμε. Μου είπε να μην κάνω άλλη κ να πάω Πέμπτη ξανά για υπέρηχο. Φυσικά τώρα σαν ανάποδο πλάσμα σκέφτομαι ότι μπορεί κ να κάνω άλλη μια την Τρίτη. Χχαχαχαχαχαχαχα

Χαχαχα! Κρατησου μεχρι την Πεμπτη μπορεις!!!! Ομμμμμμμμ!!!

Συμπαθητικα;;; Μονο συμπαθητικα; Τεραστια ειναι! Τελεια παμε!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , gigi 72 είπε:

@Condios  με το καλό κορίτσι μου.. Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι και να μπεις και εσύ στο club, να χαρούμε και για σένα. 

@gigi 72 πως εισαι κοριτσι μου?? Πηγες για υπερυχο?

nzSsp2.png

23 ώρες πρίν, geozak είπε:

Κ οχι μονο...απο τις 10.30 που πηγα στο ραντεβού εκανα κ την τρελη..!!!.ειχε χιονια, εντελώς μονη , ανασφάλεια αν βρω ταξι να φυγω κ η ετ εγινε στις 2....περιμένα 3.5 ώρες!!!!!τους φωναξα...κ μόνο η πιεση με τα ουρα εξάντλησε την υπομονη μου..σε ευχαριστώ πολύ....η μαμα ειναι Αθήνα..δεν το λεω σε κανέναν...ισως να παμε στον τσιρ για τον πρωτο υπερηχο για καρδια κ να την φέρουμε κ της κανω εκπληξη..κανω ονειρα ε;; τριτη η επόμενη χοριακη μου ειπαν..

Κακα κανεις και κανεις ονειρα καλη μου! Ειπαμε να ειμαστε συγκρατημενες αλλα δεν ειμαστε και ρομποτ! Το ονειρα ειναι και αναποφευκτα και απαραιτητα!

18 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Ωχ, κι εγω εχω πιει τονους ντεκαφ στην εγκυμοσυνη.

Και τον ελληνικο ντεκαφ?

Αφού η μπεμπούλα βγηκε μια χαρα, no problem! Ετσι κι αλλιώς καλο ειναι να μην ειμαστε και υπρβολικοι με όλα αυτα γιατι στο τελος θα τρελαθουμε...

17 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

Ουυφφφ... Τελείωσα! Δυστυχώς τελείωσαν και τα reactions οπότε καρδούλωμα από εδώ σε όλες σας!!!

@Villi, @chitaneta & για όποια άλλη ρώτησε για τον decaffeinate δεν τον θέλουμε στην εγκυμοσύνη λόγο του ότι έχει υποστεί χημική επεξεργασία και είναι χειρότερο για το έμβρυο σε σχέση με λίγη ποσότητα καφεΐνης την ημέρα.. προτιμήστε τον ελληνικό καφέ ο οποίος έχει τη μικρότερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Για τα light αναψυκτικά φαντάζομαι ισχύει το ίδιο καθότι περιέχουν γλυκαντικά τα οποία είναι χημικά παρασκευασμένα αλλά αυτό το λέω με μια επιφύλαξη καθώς δεν πίνω γενικότερα και δεν με έχει απασχολήσει για να το ψάξω.. αλλά χωρίς καφέ δε ζω!! :lol:

@chitaneta διάβαζα εντωμεταξύ που γράφατε για Μπαχ.. τέλεια λέω πιάσαμε τη κλασική μουσική για χαλάρωση.. και είναι και ο αγαπημένος μου της Μπαρόκ εποχής! Ευτυχώς που διάβασα τη συνέχεια πριν σχολιάσω και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!:oops::lol: Ε ρε πόσα μαθαίνουμε εδώ μέσα!! Χαχαχαχαχαχα!!

@MELINASP μπράβο κοριτσάκι μου!! Σούπερ δυνατά τα εμβρυακια σου!! Εύχομαι ολόψυχα να είναι υγιή και να βρίσκονται εκεί τα παιδάκια σου!! Και αν όχι δε πτοούμαστε, ευτυχώς υπάρχει και η δωρεά!! Μανούλα πάντως θα γίνεις!!

@Neli83 μου!! Αχχ μπράβο βρε κοριτσάκι μου!! Πολύ χαίρομαι! Πάει και αυτό το σκαλοπάτι! Σε δύο εβδομάδες να τα δείς και να τα ακούσεις πάλι με το καλό!!! Τώρα ζεν και ξεκούραση όσο μπορείς!

Δε ξέρω για εσάς κορίτσια μου, εγώ φουλαρα πολύ με θετική ενέργεια από τις εγκυμονούσες μας και ειμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά για όλες μας!!! Με τον όποιο σταυρό της η κάθε μία.. όλα θα πάνε καλά για όλες μας!! Ακούς;! Όλες θα τα καταφέρουμε!

Σας φιλώ και σας καρδουλώνω όλες!!!

Κι ο Μπαχ που λες ωραίος είναι! Να τον ακούμε να χαλαρώνουμε! χα χα χα :lol:

Καρδούλες πολλές και σε σενα!:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Επιτελουςςςςς!!! Τέλεια νεααα!!! Έρχομαι κι εγώ από πίσω (ελπίζω...) ❤️❤️❤️ Κι εσύ θα κάνεις την ίδια μέρα κ λαπαροσκόπηση; Κι εγώ!

Ευχαριστώ πολύ,,, έρχεσαι κανονικότατα και με φορά και με όρεξη!!! Όχι δε θα κάνω την ίδια μέρα τίποτα,,το ευτυχές θα είναι να έχει ο Πιστοφ ρντβ την ίδια μέρα να γνωριστούμε από κοντά για πρώτη φορά και να συζητήσουμε τα πάντα και να δούμε τί θα κάνουμε και πότε!!!! Αν είναι να κάνω λαπαροσκοπηση θα μου την κάνει αυτός,αν μη τι άλλο θέλω τον καλύτερο! Σου είπα,,άλλο ο εξωσωματικος για μένα άλλο ο χειρουργός,,,έκαστος στο είδος του.

@Neli83 αμήν και βόλτες όσο μπορώ,,, μετά έχει ο Θεός !!!!!! Είσαι εσύ η αρχηγαρα μας αυτή τη χρονιά !!!!!

@Chrussa1982 μου σε ευχαριστώ πολύ,ηρέμησα που επιτέλους κάτι πάει καλα, όσο για σένα νομίζω μέχρι και 14 μέρες μετά τα χάπια είναι νορμάλ να αδιαθετησεις !! Νομίζω πάντα! Το σίγουρο είναι ότι θα έρθει και τότε και εσύ θα ξεκινήσεις τα βήματα για να μπεις στο χορό της κοιλιάς ,,,να μεγαλώνει το χαρέμι!! Οσο για το κέικ ολικής ,,,σας θαυμάζω ,,,,το λέω και θα το ξαναλέω!!!!! 

@gigi 72 σε ευχαριστώ πολύ,,,αμήν και δόξα !!! Εσυ και όλες οι εγκυουλες τώρα οοομμμμ και μπεμπεδοσκονη σε εμάς τις υπόλοιπες!!!!  

Πάντως για μια ακόμη φορά θα πω,,, πρέπει να είμαστε καταπάνω. Μου λέει αρχικά η κοπέλα,,,"θα έρθετε 11 το πρωί με την κύστη σχετικά γεμάτη",,,"συγνώμη,,,αλλά επειδή πάντα πάω με μέθη είστε σίγουρη?" "Ναι είναι σαν ΠΑΠ"/, δεν πονάει",,,"ρωτήστε σας παρακαλώ γιατί είναι σοβαρό για μένα" Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο σε λίγο "ευτυχώς που το αναφέρατε,,,με μέθη και τώρα , θα έρθετε απ'τις 10:00 και μπλα μπλα μπλα έτσι η κύστη έτσι το φαι έτσι η ούρηση" και λέω,,,,οοοοοοομμμμμμμ μην τη βρίσεις δε φταίει οοοοοομμμμμμ όλα καλααααα αχαχαχχαχαχαχαχ 

10000000% ερωτήσεις και επιβεβαιωσεις σας παρακαλώ,,,για αυτούς είναι ρουτίνα , για μας ο ανώτερος σκοπός και όνειρο!!!!!! Ξετιναξτε τους !!!!! 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Μπεμπεδοσκονη παντού όλες τρέχαμε μ αυτό το χιονια!!!

Μα τη ευχάριστα νέα ρε κορίτσι! Μπράβο μας έκανες έκπληξη σμρ. Να πας να κανείς χοριακη την Δευτέρα βαλε διπλή μάσκα 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 10 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μα τη ευχάριστα νέα ρε κορίτσι! Μπράβο μας έκανες έκπληξη σμρ. Να πας να κανείς χοριακη την Δευτέρα βαλε διπλή μάσκα 

Νίκη μου λες ; Θα το δω , έχω πολύ φτέρνισμα , να συνέλθω λίγο , μήπως πάω Τετάρτη π θέλει κ ο γιατρός 

και στα δικά σου σύντομα !!!

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

Νίκη μου λες ; Θα το δω , έχω πολύ φτέρνισμα , να συνέλθω λίγο , μήπως πάω Τετάρτη π θέλει κ ο γιατρός 

και στα δικά σου σύντομα !!!

Έκανες ραπιντ ή σελφ;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...