Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ θα κάνω τώρα και μου έχει γράψει ovitrelle αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Τώρα είδαμε και 2 ωοθυλακια και ίσως πάω να τα πάρω αν μεγαλώσουν και φαίνονται οκ όπου εκεί σίγουρα θα χρησιμέψει. 

Μήπως κάνεις προετοιμασία σε φυσικό κύκλο; Μπορεί να σου την έγραψε για να πάρετε και αυτά τα δύο που είπες. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μου τα πας πολύ καλά !!!

εγω μετά το θετικό κορωνοτεστ χθες χτύπησα και ένα εγκυμοσύνης 8η μέρα σήμερα βλέπω μια άχνη γραμμουλα !!!!

το έβαλα στο προφίλ … η ΠΑναγια μαζί μας :wub:

Καλεεεεεε είσαι εγκυουλαααα ναιιιιιιι γιουπιιιιιιιιιιιιιιι φαίνεται ξεκάθαρα το τεστακι!!!!! Με το καλό και η χοριακη!!!! Μόνο ευχάριστα μόνο!!!!!  Φτου φτου φτου φτου!!!!! Τι ωραία μέρα και σήμερα Θεέ μου! Ευχαριστούμε

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 16 λεπτά , Neli83 είπε:

Ναιιι!!! Την ειδα τη γραμμουλα!!! Συγχαρητηρια!!!! Μια τεραστια χοριακη τωρα!!!!!

Ευχαριστώ πολύ !!! Χάραξες το δρόμο 

πρίν από 15 λεπτά , MaryH είπε:

Mπραβο κορωνιασμενη εγκυουλα μας!!!! Τι καλα! Με δικα σου ετσι?

!!!! Δικά μας ναι με πολύ κόπο αλλά θα ταν απο τις τελευταίες μετά θα κοιτάγαμε για δανεικά 

πρίν από 13 λεπτά , Condios είπε:

Καλεεεεεε είσαι εγκυουλαααα ναιιιιιιι γιουπιιιιιιιιιιιιιιι φαίνεται ξεκάθαρα το τεστακι!!!!! Με το καλό και η χοριακη!!!! Μόνο ευχάριστα μόνο!!!!!  Φτου φτου φτου φτου!!!!! Τι ωραία μέρα και σήμερα Θεέ μου! Ευχαριστούμε

Φτου φτου να συνεχίσουμε έτσι !!! 
μου τελείωσαν οι καρδούλες ποτέ επανέρχονται ;

• Μου αρέσει 3

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

!!!! Δικά μας ναι με πολύ κόπο αλλά θα ταν απο τις τελευταίες μετά θα κοιτάγαμε για δανεικά 

Πωπω ακομη καλυτερα. Τελευταια και τυχερα! Μπραβο κοπελα μου!!

πρίν από 18 λεπτά , silvy22 είπε:

μου τελείωσαν οι καρδούλες ποτέ επανέρχονται ;

Θα σου πω το εξής για να πάρεις θάρρος,,,φίλη από Θεσσαλονίκη μένει έγκυος μέσα στις γιορτές Χριστουγέννων,,,χαμπάρι,,,,κολλάει κοβιντ όντας δίπλα εμβολιασμενη,,,το περνάει κάπως και συνεχίζει χαμπάρι ,,,ανακάλυψε την 6η εβδομάδα ότι ήταν έγκυος ,,,προχωράει τέλεια !!!! Οπότε ,,,όλα τέλεια θα πάνε !!!!!

πρίν από 6 λεπτά , Condios είπε:

Θα σου πω το εξής για να πάρεις θάρρος,,,φίλη από Θεσσαλονίκη μένει έγκυος μέσα στις γιορτές Χριστουγέννων,,,χαμπάρι,,,,κολλάει κοβιντ όντας δίπλα εμβολιασμενη,,,το περνάει κάπως και συνεχίζει χαμπάρι ,,,ανακάλυψε την 6η εβδομάδα ότι ήταν έγκυος ,,,προχωράει τέλεια !!!! Οπότε ,,,όλα τέλεια θα πάνε !!!!!

Μπράβο το κορίτσι !!! Ανεμελιά χαχα 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

356 κορίτσια γιουπιιιιιιιιιιιιιιι,,,πήρε καλά τον ανήφορο !!!! Λογικά θα έδωσε και το ενδομήτριο με τέτοια Ε2...αφού και στο 6.25 που ήταν , φαινόταν τριζωνικοτατο!!!! Αμήν Παναγία μου. Ρίζα τελικά δεν έβαψα ,,,κρύωνα και τους είπα να με κουρεψουν μόνο σε στεγνό,,,ποιος λούζεται με -3?????? Αχαχχαχαχχαχα ευτυχώς έχω ελάχιστα λευκά στου κροτάφους μόνο και θα πάρω το σπρέι (ξέρετε αυτά τα μαγικά) ,,, σκέφτηκα μη με επηρεάσει και η αμμωνία και μου γυρίσει τίποτα σε καμιά μέτρηση και λέω αστή τη ρίζα ,,,τέλος Φλεβάρη πάλι.

Έδωσε ενέργεια η μπέμπα της φίλης μου μάλλον. Αχαχχαχαχα δόξα σοι!!!! 

Δε θυμάμαι ποια περιμένουμε σήμερα?????? Με το καλό ότι ευχάριστο εδώ είμαστε και ότι σε απορία πάλι εδώ !!!! 

Αυτή η γλουτένη στο σβέρκο μου κάθεται ,,, είναι το "πρέπει" βαρύ αλλά χαλάλι όλα αν χρειαστεί! 

Καλημέρα!!! Ωωωωω είσαι πάρα πολύ καλή οι εξετάσεις μια χαρά!!! Άντε να δούμε!!!καλέ με τέτοιο ψοφο ούτε εγώ θα έβαφα. Και το κούρεμα ανανεώνει μη νομίζεις!!! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Fili είπε:

Περιμένουμε λοιπον τα ευχάριστα νέα! Καλημέρα! Καλό καφεδάκι με φίλη. Αχ αυτή η ρίζα θα πω... Χεχχεχε

@MELINASP @marina_86 κι εδώ γονίδιο  οπότε πρόταση της ήταν γενικά αποφυγή και ειδικά στην προσπάθεια και μέχρι 14-15 εβδομάδα. Βέβαια εγώ πριν την ετ και ψωμάκι έτρωγα ζεας η καλαμπόκι κ μακαρονια κτλ. Τώρα οκ για να είμαι σίγουρη τίποτα από αυτα

Αχ και κάτι άλλο περιμένουμε σήμερα Σάββατο εκτός από @Condios ή μπερδεύω μέρες; 

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!

Τα προϊόντα φτιαγμένα με ζέας/ χαρουπαλευρο/ καλαμποκαλευρο/ ριζαλευρο δεν περιέχουν γλουτένη!! Η γλουτένη βρίσκεται στα προϊόντα σίτου. Από μακαρόνια επίσης υπάρχουν χωρίς γλουτένη ή μακαρόνια φτιαγμένα από όσπρια για όσες ενδιαφέρονται. Λύσεις υπάρχουν για όσες θέλουν να την αποφύγουν, έχει και στο Lidl σχετικά πιό οικονομικά με άλλα σούπερ μάρκετ, σίγουρα δε χρειάζεται να στερουμαστε τίποτα!

Οπότε @Fili μου φάε ζέας χωρίς τύψεις!!

@silvy22 μου!!!! Με το καλό γλυκιά μου ένα τεράστιο νούμερο χοριακης!!! Θα πάς νωρίτερα τώρα με το θετικό τεστακι ή τη Τετάρτη όπως σου είπαν;

• Μου αρέσει 2

OiAXp2.pngbfhkp3.png

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

εγω μετά το θετικό κορωνοτεστ χθες χτύπησα και ένα εγκυμοσύνης 8η μέρα σήμερα βλέπω μια άχνη γραμμουλα !!!!

Καλημέρα!!! Μα τι όμορφη η γραμμουλα σου. Είσαι ολίγον έγκυος φίλη μου και η χαρά μου είναι απερίγραπτη ..τώρα οομμμμ που λέμε κ εμείς εδώ υπομονή και βουρ για χοριακη να μας το επιβεβαιώσει. Ερώτηση: θα πρέπει να μείνεις κλεισμένη σπίτι που είσαι θετική η μπορείς να βγεις έστω για μια εξέταση?

πρίν από 11 λεπτά , Kiddo είπε:

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!

Τα προϊόντα φτιαγμένα με ζέας/ χαρουπαλευρο/ καλαμποκαλευρο/ ριζαλευρο δεν περιέχουν γλουτένη!! Η γλουτένη βρίσκεται στα προϊόντα σίτου. Από μακαρόνια επίσης υπάρχουν χωρίς γλουτένη ή μακαρόνια φτιαγμένα από όσπρια για όσες ενδιαφέρονται. Λύσεις υπάρχουν για όσες θέλουν να την αποφύγουν, έχει και στο Lidl σχετικά πιό οικονομικά με άλλα σούπερ μάρκετ, σίγουρα δε χρειάζεται να στερουμαστε τίποτα!

Οπότε @Fili μου φάε ζέας χωρίς τύψεις!!

@silvy22 μου!!!! Με το καλό γλυκιά μου ένα τεράστιο νούμερο χοριακης!!! Θα πάς νωρίτερα τώρα με το θετικό τεστακι ή τη Τετάρτη όπως σου είπαν;

@chrysa1982 Έχουμε μια άχνη  γραμμουλα ναι «ολίγον» για την ώρα 

@Kiddo λόγω κοβιντ πρέπει να βγω αρνητική πρώτα να πάω για αίματος δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη λύση 

μη πληρώσω και 100€ τη χοριακη για ΚΑΤ οίκον 

Θα ρωτήσω κ το γιατρό μήπως βγει κάποιος απο το γένεσις έξω , δεν θέλω να κολλήσω κανέναν 

ας βγαίνουν τα τεστ θετικά κ πάω και σε δέκα μέρα για χοριακη 

• Μου αρέσει 4

Κορίτσια μετά το υπέροχο ποδαρικο της @Neli83 όλα μας πάνε καλά. Μπορεί να έχουμε μπλέξει κάποιες με αναμονή, κύστες και εξετάσεις αλλά δεν είναι τραγικά τα πράγματα έτσι; Όσες κάνανε ετ αυτή τη στιγμή είναι εγκυουλες. Είμαστε τόσο αγαπημένες και ενωμένες που η θετική διάθεση τρυπώνει παντού σε όλη την Ελλάδα όπου βρίσκεται η κάθε μία μας. Η @silvy22 μας που μας κάνει παρειτσα αμέσως της μεταφέραμε τόση θετική ενέργεια και να που τα κατάφερε. Άλλη μια μαχητρια!! Άλλη μια νίκη δική μας!!!

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μετά το υπέροχο ποδαρικο της @Neli83 όλα μας πάνε καλά. Μπορεί να έχουμε μπλέξει κάποιες με αναμονή, κύστες και εξετάσεις αλλά δεν είναι τραγικά τα πράγματα έτσι; Όσες κάνανε ετ αυτή τη στιγμή είναι εγκυουλες. Είμαστε τόσο αγαπημένες και ενωμένες που η θετική διάθεση τρυπώνει παντού σε όλη την Ελλάδα όπου βρίσκεται η κάθε μία μας. Η @silvy22 μας που μας κάνει παρειτσα αμέσως της μεταφέραμε τόση θετική ενέργεια και να που τα κατάφερε. Άλλη μια μαχητρια!! Άλλη μια νίκη δική μας!!!

Μπεμπεδοσκονη παντού όλες τρέχαμε μ αυτό το χιονια!!!

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Ωωωωω είσαι πάρα πολύ καλή οι εξετάσεις μια χαρά!!! Άντε να δούμε!!!καλέ με τέτοιο ψοφο ούτε εγώ θα έβαφα. Και το κούρεμα ανανεώνει μη νομίζεις!!! 

Ευχαριστώ,,,μακάρι ,,,για να φεύγουν ένα ένα να είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο!! Αλλά πιστεύω ειλικρινά ότι είναι θέμα κύκλου,,,ήταν να είναι καλός αυτό το μήνα ! Βοηθά φυσικά και η θετική ενέργεια όλων σας και το ποδαρικο της @Neli83 μας,,,μια μια στο χορό όλες θα το σύρουμε το καρότσι!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιι και οοοομμμμμ...

Αυτή τη γλουτενηηηηηηηηηηη εφιάλτη θα την έχω ,,, χαχαχα

Τα ανθοϊάματα του Μπαχ όμως πολύ μου άρεσαν ,, θα τα ψάξω ,,, @chitaneta βγήκε η μανούλα? Χόρεψε η χορευταρου απ'τη χαρά της η ψυχούλα!!!!! 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου??????

Πάλι κάνει τα δικά του εδώ αλλά εγώ θα γράψω τα νέα μου.

Αλληλούια!!!!!!!! Παρασκευή πρωί κάνω τι ΕΡΑ και τα υπόλοιπα!!!!!! Αύριο ξεκινάω προγεστερόνη. @marina86 σέρνω το πόδι μου να έρθεις από πίσω αγαπημένη! Μετά την ίδια μέρα θα βάλω και τον Πιστοφ... ένα ένα να δούμε τί και πώς ,,,, και μετά ζωαρα σκ στην Αθήνα με φίλους ,,,, θα ξετιναξω το "Βαλεντίνο" μου στα ψώνια και στις βόλτες αχαχχαχαχα

• Μου αρέσει 6

πρίν από 12 λεπτά , Condios είπε:

Κορίτσια μου??????

Αλληλούια!!!!!!!! Παρασκευή πρωί κάνω τι ΕΡΑ και τα υπόλοιπα!!!!!! Αύριο ξεκινάω προγεστερόνη. @marina86 σέρνω το πόδι μου να έρθεις από πίσω αγαπημένη! Μετά την ίδια μέρα θα βάλω και τον Πιστοφ... ένα ένα να δούμε τί και πώς ,,,, και μετά ζωαρα σκ στην Αθήνα με φίλους ,,,, θα ξετιναξω το "Βαλεντίνο" μου στα ψώνια και στις βόλτες αχαχχαχαχα

Μπραβο κοριτσαρα μου!! Πολυ χαιρομαι που μπαινουν ολα σε σειρουλα!!! Να κανεις και τα τεστ,να κανεις και ζωαρα στην Αθηνα!! Πολυ μου αρεσεις!!!!ολα πανε τελεια στο παρεακι μας!!!!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 51 λεπτά , Condios είπε:

Κορίτσια μου??????

Επιτελουςςςςς!!! Τέλεια νεααα!!! Έρχομαι κι εγώ από πίσω (ελπίζω...) ❤️❤️❤️ Κι εσύ θα κάνεις την ίδια μέρα κ λαπαροσκόπηση; Κι εγώ!

4 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Γλυκούλα μου τι χαρά είναι αυτή!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά, η γραμμουλα να γίνει γραμμάρα και μετά μια μεγάλη χοριακη!!❤️ Για να γίνουν όλα αυτά, ως γιατρός θα σου μιλήσω, πρέπει να μπαίνεις υποχρεωτικά στην παρέα μας δύο φορές τη μέρα μέχρι να ακούσεις καρδούλα!!!❤️❤️❤️ Χαχαχα

• Χαχα 8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...