Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , MaryH είπε:

Ωχ, κι εγω εχω πιει τονους ντεκαφ στην εγκυμοσυνη.

Και τον ελληνικο ντεκαφ?

Δεν εχω ιδεα..οτι μου ειπε..δεν ρωτησα τιποτα γιατι μου αρκουσε που μου αφηνε να πινω το καφεδακι μου!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 18 λεπτά , Neli83 είπε:

Κοριτσια πηγα στο γιατρο,τα μωρα πανε super..σε 2 βδομαδες παλι..

Μπράβο οι σταλιτσες σας!!!!!! Έτσι να προχωράτε σούπερ!!!! Αφού είσαι ήσυχη μανούλα,,, ήρεμη! Έτσι θα συνεχίσουν!!! 

@Fili εξαιρετικη η χοριακη ξανά!!!! Οοοομμμμμμμ !!!!! 

@marina86 θαυμάζω την ενέργεια σου,,,σε χαίρομαι! Αύριο πάω για επαναληπτική Ε2. Θα καταλάβω ελπίζω, ανάλογα με το τι θα δείξει και θα ενημερώσω. 

Σας διαβάζω όλες (5 σελίδες αδιαβαστες βρήκα όταν μπήκα πάλι lol ) και κρατάω αρκετά απ'όσα γράφετε αλλά είμαστε πολλεςςςςς και μπερδεύομαι μερικές φορές για το ποια είπε τι! Μην παρεξηγείτε αλλά αυτές που θυμούνται τα πάντα τις υπερθαυμαζω!!!! Αισθάνομαι "καμμένη" ώρες ώρες , απ'την κούραση? Απ'την πολλή πληροφορία? Σίγουρα όχι από χαλάρωση χαχαχα.

Εύχομαι σε όλες ένα υπέροχο σκ ,,με ανακοινώσεις , νέα , ηλιόλουστες βόλτες και ξεκούραση!!!!!!

• Μου αρέσει 8
  • Χαχα 1

5 ώρες πρίν, Villi είπε:

Μήπως ξέρεις γιατι δεν κανει ντεκαφ και light? Απο το θετικό τεστ ή απο την ετ σου τα είπε αυτά ; Εγώ μονο τέτοια πίνω..:blink:

5 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Όσο αναφορά τα ανθοιάματα του Μπαχ @Fili kai @Neli83 και οποιο άλλο κοριτσι ενδιαφερεται:

Walnut: για την μεταβατική κατάσταση της εγκυμοσυνης, στην οποια ο οργανισμός καλείται να υποστεί και να πραγματοποιησει μεγάλες αλλαγες.

Εαν έχετε ναυτιες βοηθάει το scleranthus.

To Larch για αυτοπεποίθηση

Το Gentian για αισιοδοξία

Το Chicory αν η εγκυμονούσα γίνεται πολυ ευαίσθητη και υπερ-συναισθηματική

Πρέπει να βρειτε φαρμακειο που φταχνει το μιξ που θα διαλεξετε. Συνηθως φτιαχνουν εκει που φταχνουν και ομοιοπαθητικα. Στην Αθηνα το μπουκαλακι 30ml (κραταει γυρω στις 2 εβδομαδες), κοστιζει 6-8 ευρώ. Μην σας μπερδεψουν με τα μητρικα οπως τα λενε ανθοιαματα, όπου απο εκει φτιαχνεται το μειγμα, γιατι κανουν αλλά ειναι πολυ πιο ακριβα.

Πίνεις 7 σταγόνες σε λιγο νερακι, 4 φορες την ημέρα

Αν θελετε πληροφορίες για φαρμακεια στην Αθηνα, ξερω ενα στο Παγκρατι και ενα στη Σολωνος.

Επίσης, αν καποια την ενδιαφερει το θέμα, μπορειται να βρειτε το βιβλιο της Μαρινας Αγγελής (Ψυχιατρος και ψυχοθεραπευτριας): Ανθοθεραπεια με τα ιαματα Μπαχ.

Αυτο το βιβλιο το συμβουλευομαι χρονια και φετος είχα την τιμη να την γνωρισω γιατι κανει και συνεδριες ψυχοθεραπειας... Ημουν χαλια ψυχολογικα, αλλά χαλια σας λέω ...στα πατώματα και μεσα σε ενα μηνα με το μιξ που μου εδωσε, ο συντροφος μου δεν με αναγνωριζε! Την συστηνω ανεπιφυλακτα! Είναι Αθηνα αλλά κανει συνεδριες και online.

Οτι άλλο θελετε με ρωτατε!

Α...εναν καφε σου επιτρεπει ε; Αρα και ενα τσαγακι μαυρο ή πρασινο θα ειναι το ιδιο...

4 ώρες πρίν, geozak είπε:

Κ εγω απο την ετ πινω 1 ντεκαφ την ημερα...εχει ρωτήσει καποια κοπέλα το γιατρο της;;;

4 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Αντε μπράβο η μανούλα σ σιδερένια αγάπη μ!!!  

Ναι ρε συ άσε πανακριβα και πολυ λίγα για τα λεφτά τους

Αγαοες με πήραν από το ιασω έβγαλαν από τη καταψυξη τα έμβρυα κια τα δύο τα κατάφερναν στην απόψυξη παρόλο που είναι 4 χρόνια. Και τα κατάφεραν και στις βιοψιες. Σε καμία 20 μέρες τα αποτελέσματα! 

4 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Νομιζω οτι ο ντεκαφ δεν ειναι γενικα καλος λογω της επεξεργασιας που εχει...και τα light γιατι εχουν πολλες φορες καποιες γλυκαντικες ουσιες που δεν ειναι καθολου καλες...

πρίν από 56 λεπτά , Neli83 είπε:

Ουυφφφ... Τελείωσα! Δυστυχώς τελείωσαν και τα reactions οπότε καρδούλωμα από εδώ σε όλες σας!!!

@Villi, @chitaneta & για όποια άλλη ρώτησε για τον decaffeinate δεν τον θέλουμε στην εγκυμοσύνη λόγο του ότι έχει υποστεί χημική επεξεργασία και είναι χειρότερο για το έμβρυο σε σχέση με λίγη ποσότητα καφεΐνης την ημέρα.. προτιμήστε τον ελληνικό καφέ ο οποίος έχει τη μικρότερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Για τα light αναψυκτικά φαντάζομαι ισχύει το ίδιο καθότι περιέχουν γλυκαντικά τα οποία είναι χημικά παρασκευασμένα αλλά αυτό το λέω με μια επιφύλαξη καθώς δεν πίνω γενικότερα και δεν με έχει απασχολήσει για να το ψάξω.. αλλά χωρίς καφέ δε ζω!! :lol:

@chitaneta διάβαζα εντωμεταξύ που γράφατε για Μπαχ.. τέλεια λέω πιάσαμε τη κλασική μουσική για χαλάρωση.. και είναι και ο αγαπημένος μου της Μπαρόκ εποχής! Ευτυχώς που διάβασα τη συνέχεια πριν σχολιάσω και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!:oops::lol: Ε ρε πόσα μαθαίνουμε εδώ μέσα!! Χαχαχαχαχαχα!!

@MELINASP μπράβο κοριτσάκι μου!! Σούπερ δυνατά τα εμβρυακια σου!! Εύχομαι ολόψυχα να είναι υγιή και να βρίσκονται εκεί τα παιδάκια σου!! Και αν όχι δε πτοούμαστε, ευτυχώς υπάρχει και η δωρεά!! Μανούλα πάντως θα γίνεις!!

@Neli83 μου!! Αχχ μπράβο βρε κοριτσάκι μου!! Πολύ χαίρομαι! Πάει και αυτό το σκαλοπάτι! Σε δύο εβδομάδες να τα δείς και να τα ακούσεις πάλι με το καλό!!! Τώρα ζεν και ξεκούραση όσο μπορείς!

Δε ξέρω για εσάς κορίτσια μου, εγώ φουλαρα πολύ με θετική ενέργεια από τις εγκυμονούσες μας και ειμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά για όλες μας!!! Με τον όποιο σταυρό της η κάθε μία.. όλα θα πάνε καλά για όλες μας!! Ακούς;! Όλες θα τα καταφέρουμε!

Σας φιλώ και σας καρδουλώνω όλες!!!

• Μου αρέσει 15

OiAXp2.pngbfhkp3.png

3 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Γλυκούλα μουουουου!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Τέλεια!!!

5 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Σίγουρα ο γλυκούλης θα ένιωθε άσχημα ...ένα το σκεφτείς κ το αναλύσεις ναι το παίρνεις όλο επάνω σου...έτσι κ εγώ ένιωθα πάρα πολύ χάλια κάθε φορά με τις αποβολές χωρίς όμως να μου έχει πει κανείς ποτέ τπτ...

Πλάκα κάνεις; Εδώ εγώ με διπλή δωρεά και δύο μηδενικές το ίδιο σκέφτομαι. Κάθε πρωί μου λέει "κούκλα είσαι" και κάθε πρωί του λέω "ναι, από έξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα"- με λυπημένη φάτσα.. Ε, μετά με μαλώνει κ τα γνωστά. Αλλά εγώ το εννοώ. Το παίρνω πάνω μου κ το πιστεύω ότι το μέσα "δε δουλεύει"... 

3 ώρες πρίν, Condios είπε:

@marina86 θαυμάζω την ενέργεια σου,,,σε χαίρομαι! Αύριο πάω για επαναληπτική Ε2. Θα καταλάβω ελπίζω, ανάλογα με το τι θα δείξει και θα ενημερώσω. 

Και θα σου πω ότι μόλις γύρισα από έξοδο με την κολλητή μου!!! Χαχαχαχα Όχι, πες. Κάνω φοβερή προετοιμασία ή όχι; Θα μου πεις... Άι μαρή και μας πρηζεις με τη γλουτένη κ τη βιταμίνη e... κάτσε στα αυγά σου! Θα σου πω δίκιο έχεις!❤️

Να με ενημερώσεις απαραιτήτως γιατί αν δε δώσεις πράσινο φως δεν προχωράω!❤️

• Μου αρέσει 3

5 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Αχ άσε με αν δ φτιάξει κορίτσια μου τέλος...μένουμε με το παιδάκι που έχουμε και μια κατάθλιψη που θα πάθω εγώ ..ελπίζω να πάνε όλα καλά.δεν ξέρω είμαι αισιόδοξη κ νιώθω μια περίεργη εμπιστοσύνη στον γιατρό γιατί μου δείχνει ότι δε βλέπει σαν πορτοφόλι αλλά σαν γυναίκα.δλδ χθες θα μπορούσε να μου πάρει κ άλλα χρήματα για να κάνουμε μια εξέταση ειδική για να δούμε τον πολύποδα κ το ινωμυομα αλλά αυτός την έκανε με απλό υπέρηχο...κ δ είναι ιδιαίτερα μεγάλα 6 χιλιοστά το κάθε ένα..

Και εγώ πιστεύω ότι θ; πάει καλά κοριτσακι μ!!! Εξάλλου έχετε ήδη ένα παιδάκι αν ήταν τόσο χάλια να πω δεν φτιάχνει θα σ ήταν δύσκολο τότε. 

Κουρτ έχεις ε; τα καλύτερα ακούω. 

Εμπιστοσύνη κ όλα καλά!!! 

5 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Τέλεια η μαμά! Η δική μου μάλλον θα μου έλεγε "ρε, πάμε να φύγουμε. Κρατήστε το 5χιλιαρο και κάντε ζωάρα.". Γι'αυτό και δεν την έχω πάρει ποτέ! Χαχαχα 

Λογικά εσύ θα είδες και τους υπόλοιπους δείκτες γιατί η Λευκ τα βλέπει όλα. Αν είχες κ τους άλλους θα σου έλεγαν ότι είσαι ένα βήμα πριν το κοιλιοκάκη!!! 

Θα σου πρότεινα να την κόψεις από όταν θα ξεκινήσεις τα cyclacur. Δηλαδή, από πριν την ετ. 

❤️❤️❤️

Σωστή κ η δική σ η μανούλα μωρέ. Πονάνε μαζί μας

Δεν μ έκανε άλλους δείκτες. Αλλά μ είπε να κάνω βιοψία γαστροσκοπιση να δούμε αν είναι σε έξαρση και έκανα ήταν αρνητική και μ είπε αυτά που είπε και σε σένα. 

Αααα γτ πιο πριν; πόσο πριν; να ξέρω πότε να φάω τη σαπίλα μ χαχαχαχα

5 ώρες πρίν, Aria. είπε:

@MELINASP σου εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να τα καταφέρετε!!! Σημασία έχει να φτάσουμε στον στόχο.γερο μωράκι...

Κανείς όμως βρε κορίτσι μου κάνεις τόσοι γυναικολόγοι πήγα...δ ξέρω πλέον προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο θετικά κ παρόλο τα προβλήματα που προκειπτουν λέω όλα οκ θα πάνε...υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά από τα δικά μας...

Σε ευχαριστώ κοριτσακι μ να σαι καλά αυτό που λες ένα γερό μωράκι με το καλό σε όλες μας!!! 

Θετικά θα σκέφτεσαι και μαζί με τον γιατρό που τον εμπιστεύεσαι θα προχωρήσεις. 

5 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Και να συμπληρώσω αυτά που γράφετε για τους συζύγους.... ΓΚΡΙΝΙΑ, ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΟΣ. Νομίζω ότι όταν συμφώνησα στην επιλογή του δότη ξελαφρωσε το είναι του. Ξανανιωσε. Γιατί, για να είμαι ειλικρινής, ο δικός μου -περα από την ντροπή του θεματος- το έπαιρνε κ μέσα του. Ότι εξαιτίας του ταλαιπωρουμαι και άλλα τέτοια. Ένιωθε δηλαδή άσχημα κ λόγω ολιγοασθενοσπερμιας. Νομίζω ότι αυτός ήταν κ ο βασικός λόγος...

Εμένα πάλι που δεν ηθελε να βάλω ξένα ωάρια αλλά μόνο δότη τι σου λέει; χαχαχαχαχα 

Εμένα ήθελε τουλάχιστον ένα από τα δύο ειδικά τα ωάρια να ναι δικό μ

Αλλά δεν γίνεται τι να κάνουμε γαργαρα

5 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Από την στιγμή που ξεκίνησα εγώ τη δωρεά λέω και τον σύζυγο να πάει κ αυτός... Του πήρε 2 χρόνια να το πάρει απόφαση γτ φοβόταν ότι θα βρουν το σπέρμα του τζουφιο. Να μου λέει, είμαι πολύ νέος για να μάθω στα 31 μου ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Ρε άνθρωπε να του λέω πήγαινε κ αν δεν είναι καλό, να το ξέρουμε τουλάχιστον! Πάει που λέτε όλα καλά, δίνει το δείγμα σχετικά χαλαρά, οπότε τώρα είναι σε φάση αναμονής και είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Μου λέει ένα πρωί με σοβαρό ύφος : πφφφ, δεν με  παίρνουνε γιατι είμαι τζουφιος κ δεν ξέρουν πώς να μου το πουν. Εντάξει έκλαψα απ' τα  γέλια!!!!

Πέρα από την πλάκα ρε κορίτσια! Πόσο καιρό κάνει να βγει ένα σπερματοδιαγραμμα; Έχουν περάσει 2 βδομάδες

Θα έπρεπε να έχει βγει στις 5 μέρες Μαξ δέκα αν βάλεις κ κατατμισης κ μικρόβια. Έλα μωρέ ι γλυκούλης! 

Εμένα τώρα έχει πάει σε αλλο λεβελ τρολαρει τον εαυτό τ 

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Θεός και ο δικός σου χαχαχαχα!!! Νομίζουν πχ ότι αν έχουν θέμα με το σπέρμα ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Εμένα φαντάσου επειδή είχα εγκυμοσύνη πριν τον γνωρίσω όσο καιρό προσπαθούσαμε φυσιολογικά έλεγε συνέχεια είμαι τζουφιος κ για αυτό δεν πιάνεις παιδί..μόλις όμως έκανε το πρώτο σπερματοδιαγραμμα που ήταν σούπερ ξαφνικά αναθάρρησε!! Τι κ αν τα υπόλοιπα μετά βγαίνουν με 1% ομαλές μορφές; Εμείς κρατάμε το πρώτο αποτέλεσμα που μας συμφέρει χαχαχαχα 

Χαχαχαχαχα έτσι τον συμφέρει τον άνθρωπο να νιώθει καλυτερα

Μωρέ είναι διαφορετικό για αυτούς. Εκείνος σ λέει το σπέρμα βάζω μόνο ενώ εμείς τι κυοφορουμε κιόλας. 

4 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Μπράβο κοριτσακι μ γλυκό! Πόσο είσαι τωρα;

3 ώρες πρίν, Condios είπε:

Μπράβο οι σταλιτσες σας!!!!!! Έτσι να προχωράτε σούπερ!!!! Αφού είσαι ήσυχη μανούλα,,, ήρεμη! Έτσι θα συνεχίσουν!!! 

@Fili εξαιρετικη η χοριακη ξανά!!!! Οοοομμμμμμμ !!!!! 

Σας διαβάζω όλες (5 σελίδες αδιαβαστες βρήκα όταν μπήκα πάλι lol ) και κρατάω αρκετά απ'όσα γράφετε αλλά είμαστε πολλεςςςςς και μπερδεύομαι μερικές φορές για το ποια είπε τι! Μην παρεξηγείτε αλλά αυτές που θυμούνται τα πάντα τις υπερθαυμαζω!!!! Αισθάνομαι "καμμένη" ώρες ώρες , απ'την κούραση? Απ'την πολλή πληροφορία? Σίγουρα όχι από χαλάρωση χαχαχα.

Εύχομαι σε όλες ένα υπέροχο σκ ,,με ανακοινώσεις , νέα , ηλιόλουστες βόλτες και ξεκούραση!!!!!!

Αντε με το καλό αγάπη αύριο η επαναληπτική! 

Μην αγχώνεσαι κ εγώ χαμένα τα έχω μπερδεύω ποια είναι σε ποιο γιατρό ποια έχει περάσει τι αχταρμά τα έχω που θα πάει θα τα θυμάμαι κάποια στιγμή όλα :)

3 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

Ουυφφφ... Τελείωσα! Δυστυχώς τελείωσαν και τα reactions οπότε καρδούλωμα από εδώ σε όλες σας!!!

@Villi, @chitaneta & για όποια άλλη ρώτησε για τον decaffeinate δεν τον θέλουμε στην εγκυμοσύνη λόγο του ότι έχει υποστεί χημική επεξεργασία και είναι χειρότερο για το έμβρυο σε σχέση με λίγη ποσότητα καφεΐνης την ημέρα.. προτιμήστε τον ελληνικό καφέ ο οποίος έχει τη μικρότερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Για τα light αναψυκτικά φαντάζομαι ισχύει το ίδιο καθότι περιέχουν γλυκαντικά τα οποία είναι χημικά παρασκευασμένα αλλά αυτό το λέω με μια επιφύλαξη καθώς δεν πίνω γενικότερα και δεν με έχει απασχολήσει για να το ψάξω.. αλλά χωρίς καφέ δε ζω!! :lol:

@chitaneta διάβαζα εντωμεταξύ που γράφατε για Μπαχ.. τέλεια λέω πιάσαμε τη κλασική μουσική για χαλάρωση.. και είναι και ο αγαπημένος μου της Μπαρόκ εποχής! Ευτυχώς που διάβασα τη συνέχεια πριν σχολιάσω και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!:oops::lol: Ε ρε πόσα μαθαίνουμε εδώ μέσα!! Χαχαχαχαχαχα!!

@MELINASP μπράβο κοριτσάκι μου!! Σούπερ δυνατά τα εμβρυακια σου!! Εύχομαι ολόψυχα να είναι υγιή και να βρίσκονται εκεί τα παιδάκια σου!! Και αν όχι δε πτοούμαστε, ευτυχώς υπάρχει και η δωρεά!! Μανούλα πάντως θα γίνεις!!

@Neli83 μου!! Αχχ μπράβο βρε κοριτσάκι μου!! Πολύ χαίρομαι! Πάει και αυτό το σκαλοπάτι! Σε δύο εβδομάδες να τα δείς και να τα ακούσεις πάλι με το καλό!!! Τώρα ζεν και ξεκούραση όσο μπορείς!

Δε ξέρω για εσάς κορίτσια μου, εγώ φουλαρα πολύ με θετική ενέργεια από τις εγκυμονούσες μας και ειμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά για όλες μας!!! Με τον όποιο σταυρό της η κάθε μία.. όλα θα πάνε καλά για όλες μας!! Ακούς;! Όλες θα τα καταφέρουμε!

Σας φιλώ και σας καρδουλώνω όλες!!!

Εδώ μαζί θα ξεφτιλιζομασταν με τον Μπαχ και εγώ τα ίδια νόμιζα στην αρχή πριν διαβάσω παρακάτω χαχαχαχχα

Σε ευχαριστώ αγάπη μ να σαι καλά μακάρι να ναι αυτά τα γερά μας! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Και εγώ πιστεύω ότι θ; πάει καλά κοριτσακι μ!!! Εξάλλου έχετε ήδη ένα παιδάκι αν ήταν τόσο χάλια να πω δεν φτιάχνει θα σ ήταν δύσκολο τότε. 

Κουρτ έχεις ε; τα καλύτερα ακούω. 

Εμπιστοσύνη κ όλα καλά!!! 

Σωστή κ η δική σ η μανούλα μωρέ. Πονάνε μαζί μας

Δεν μ έκανε άλλους δείκτες. Αλλά μ είπε να κάνω βιοψία γαστροσκοπιση να δούμε αν είναι σε έξαρση και έκανα ήταν αρνητική και μ είπε αυτά που είπε και σε σένα. 

Αααα γτ πιο πριν; πόσο πριν; να ξέρω πότε να φάω τη σαπίλα μ χαχαχαχα

Σε ευχαριστώ κοριτσακι μ να σαι καλά αυτό που λες ένα γερό μωράκι με το καλό σε όλες μας!!! 

Θετικά θα σκέφτεσαι και μαζί με τον γιατρό που τον εμπιστεύεσαι θα προχωρήσεις. 

Εμένα πάλι που δεν ηθελε να βάλω ξένα ωάρια αλλά μόνο δότη τι σου λέει; χαχαχαχαχα 

Εμένα ήθελε τουλάχιστον ένα από τα δύο ειδικά τα ωάρια να ναι δικό μ

Αλλά δεν γίνεται τι να κάνουμε γαργαρα

Ναι,ναι πριν. Εγώ θα σου έλεγα από όταν θα ξεκινήσεις προγεστερόνη. Καλά, η Λευκ γράφει στο πρωτόκολλο να την αποφεύγω γενικά στη ζωή μου... Αλλά εσύ ξεκίνησε την πριν μη γίνει καμία χαζομάρα και μας ξυπνήσει το γονίδιο μια μέρα πριν την ετ. Κάπως μου το έλεγε η Λευκ.. "να μένει ήρεμο" κάπως έτσι...

Εν τω μεταξύ κ ο δικός μου έτσι ήθελε!!!  Να πάρουμε δότη με τα δικά μου ωάρια. @MELINASP πολύ ταιριάζουμε! Μέχρι κ στα γονίδια!! Χαχαχαχαχαχα Μετά έκανα εγώ την αντιπρόταση και κάναμε την ντιλιά που λένε και τα κορίτσια! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα καλημέρα καλημέρα,,, -3 πρωί πρωί αναμονή στο αιματολογικό,,,ευτυχώς τώρα πίνω καφεδάκι με την εγκυουλα φίλη μου να πάρω μπεμπεδοσκονη απευθείας χαχαχαχα , ως ότου ανοίξει και το κομμωτήριο το ρημαδι να βάψουμε καμία ρίζα !!! Φιλάκια πολλά

• Μου αρέσει 10

πρίν από 6 λεπτά , Condios είπε:

Καλημέρα καλημέρα καλημέρα,,, -3 πρωί πρωί αναμονή στο αιματολογικό,,,ευτυχώς τώρα πίνω καφεδάκι με την εγκυουλα φίλη μου να πάρω μπεμπεδοσκονη απευθείας χαχαχαχα , ως ότου ανοίξει και το κομμωτήριο το ρημαδι να βάψουμε καμία ρίζα !!! Φιλάκια πολλά

Ε, εντάξει! Θεά! ❤️❤️❤️ 

Περιμένω με αγωνία!!!

• Μου αρέσει 1

11 minutes ago, Condios said:

Περιμένουμε λοιπον τα ευχάριστα νέα! Καλημέρα! Καλό καφεδάκι με φίλη. Αχ αυτή η ρίζα θα πω... Χεχχεχε

@MELINASP @marina_86 κι εδώ γονίδιο  οπότε πρόταση της ήταν γενικά αποφυγή και ειδικά στην προσπάθεια και μέχρι 14-15 εβδομάδα. Βέβαια εγώ πριν την ετ και ψωμάκι έτρωγα ζεας η καλαμπόκι κ μακαρονια κτλ. Τώρα οκ για να είμαι σίγουρη τίποτα από αυτα

Αχ και κάτι άλλο περιμένουμε σήμερα Σάββατο εκτός από @Condios ή μπερδεύω μέρες; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Δεν εχω ιδεα..οτι μου ειπε..δεν ρωτησα τιποτα γιατι μου αρκουσε που μου αφηνε να πινω το καφεδακι μου!

Εγω δεν μπορουσα να πιω καφε γιατι ειχα ταχυκαρδιες. Το τσαι ειχε καφεινη, το χαμομηλι το φοβομουν, οποτε... Τεσπα

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Ε, εντάξει! Θεά! ❤️❤️❤️ 

Περιμένω με αγωνία!!!

356 κορίτσια γιουπιιιιιιιιιιιιιιι,,,πήρε καλά τον ανήφορο !!!! Λογικά θα έδωσε και το ενδομήτριο με τέτοια Ε2...αφού και στο 6.25 που ήταν , φαινόταν τριζωνικοτατο!!!! Αμήν Παναγία μου. Ρίζα τελικά δεν έβαψα ,,,κρύωνα και τους είπα να με κουρεψουν μόνο σε στεγνό,,,ποιος λούζεται με -3?????? Αχαχχαχαχχαχα ευτυχώς έχω ελάχιστα λευκά στου κροτάφους μόνο και θα πάρω το σπρέι (ξέρετε αυτά τα μαγικά) ,,, σκέφτηκα μη με επηρεάσει και η αμμωνία και μου γυρίσει τίποτα σε καμιά μέτρηση και λέω αστή τη ρίζα ,,,τέλος Φλεβάρη πάλι.

1 ώρα πρίν, Fili είπε:

Περιμένουμε λοιπον τα ευχάριστα νέα! Καλημέρα! Καλό καφεδάκι με φίλη. Αχ αυτή η ρίζα θα πω... Χεχχεχε

@MELINASP @marina_86 κι εδώ γονίδιο  οπότε πρόταση της ήταν γενικά αποφυγή και ειδικά στην προσπάθεια και μέχρι 14-15 εβδομάδα. Βέβαια εγώ πριν την ετ και ψωμάκι έτρωγα ζεας η καλαμπόκι κ μακαρονια κτλ. Τώρα οκ για να είμαι σίγουρη τίποτα από αυτα

Αχ και κάτι άλλο περιμένουμε σήμερα Σάββατο εκτός από @Condios ή μπερδεύω μέρες; 

Έδωσε ενέργεια η μπέμπα της φίλης μου μάλλον. Αχαχχαχαχα δόξα σοι!!!! 

Δε θυμάμαι ποια περιμένουμε σήμερα?????? Με το καλό ότι ευχάριστο εδώ είμαστε και ότι σε απορία πάλι εδώ !!!! 

Αυτή η γλουτένη στο σβέρκο μου κάθεται ,,, είναι το "πρέπει" βαρύ αλλά χαλάλι όλα αν χρειαστεί! 

• Μου αρέσει 9

πρίν από 11 λεπτά , Condios είπε:

356 κορίτσια γιουπιιιιιιιιιιιιιιι,,,πήρε καλά τον ανήφορο !!!! Λογικά θα έδωσε και το ενδομήτριο με τέτοια Ε2...αφού και στο 6.25 που ήταν , φαινόταν τριζωνικοτατο!!!! Αμήν Παναγία μου. Ρίζα τελικά δεν έβαψα ,,,κρύωνα και τους είπα να με κουρεψουν μόνο σε στεγνό,,,ποιος λούζεται με -3?????? Αχαχχαχαχχαχα ευτυχώς έχω ελάχιστα λευκά στου κροτάφους μόνο και θα πάρω το σπρέι (ξέρετε αυτά τα μαγικά) ,,, σκέφτηκα μη με επηρεάσει και η αμμωνία και μου γυρίσει τίποτα σε καμιά μέτρηση και λέω αστή τη ρίζα ,,,τέλος Φλεβάρη πάλι.

Έδωσε ενέργεια η μπέμπα της φίλης μου μάλλον. Αχαχχαχαχα δόξα σοι!!!! 

Δε θυμάμαι ποια περιμένουμε σήμερα?????? Με το καλό ότι ευχάριστο εδώ είμαστε και ότι σε απορία πάλι εδώ !!!! 

Αυτή η γλουτένη στο σβέρκο μου κάθεται ,,, είναι το "πρέπει" βαρύ αλλά χαλάλι όλα αν χρειαστεί! 

Μπράβο βρε κορίτσι μου τα πας πολύ καλά !!!

εγω μετά το θετικό κορωνοτεστ χθες χτύπησα και ένα εγκυμοσύνης 8η μέρα σήμερα βλέπω μια άχνη γραμμουλα !!!!

το έβαλα στο προφίλ … η ΠΑναγια μαζί μας :wub:

• Μου αρέσει 11

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

εγω μετά το θετικό κορωνοτεστ χθες χτύπησα και ένα εγκυμοσύνης 8η μέρα σήμερα βλέπω μια άχνη γραμμουλα !!!!

Ναιιι!!! Την ειδα τη γραμμουλα!!! Συγχαρητηρια!!!! Μια τεραστια χοριακη τωρα!!!!!

nzSsp2.png

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Mπραβο κορωνιασμενη εγκυουλα μας!!!! Τι καλα! Με δικα σου ετσι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...