Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , anoulious είπε:

Σου γράφω σε άσχετο σημείο γιατί με τον μπέμπη είναι λίγο δυσκολα...Έμπαινα για να διαβάσω τα νέα σου και ενθουσιάστηκα!Συγχαρητήρια!Επιτέλους!Σου εύχομαι μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου! Τωρα αναμονή και υπομονη και ευχομαστε να πανε ολα καλα!

πρίν από 39 λεπτά , marina_86 είπε:

Λοιπόν φίλες μου. Έχω νέα για τη γλουτένη. Μου είπε ο doc ότι εγώ έχω μόνο το γονίδιο. Οι υπόλοιποι δείκτες μου είναι χαμηλοί. Οπότε όχι μόνο δεν έχω κοιλιοκάκη αλλά δεν φαίνεται να το έχω καν λίγο ενεργοποιημένο. Το γονίδιο είναι πολύ συχνό και από αυτούς που το έχουν, εμφανίζει κοιλιοκάκη το 5%. Οπότε μου είπε να μην τρελαίνομαι κι όλας... Δεν θα πάθω κάτι αν φάω γλουτένη. 

Ρωτησα όμως κ για εσάς και είπα, αν κάποια ΔΕΝ έχει ούτε το γονίδιο, η γλουτένη μπορεί να βλάψει; Και μου είπε κάθετα όχι.

ΥΓ1. Εγώ για να είμαι ειλικρινής, πάλι δεν θα φάω γλουτένη λίγο πριν κ μετά την ετ, έτσι για παν ενδεχόμενο... Αδιόρθωτη! Χαχαχα 

ΥΓ2. Για εμένα τα καλύτερα χωρίς γλουτένη είναι τα barilla... Χαχαχα 

ΥΓ3. Ρώτησα κ για Αργινίνη και μου είπε να το συζητήσω με γυναικολόγο δεν ήξερε την επίδραση στο πάχος του ενδομητρίου. Φοβάμαι ότι ο γιατρός μου, αν τον ρωτήσω, θα μου πει μας έχεις πρήξει χριστιανή μου!!! 

ΥΓ4. Του έκανα κ κάποιες άλλες ερωτήσεις, αλλά δεν σας τις γράφω γιατί μου τις απέρριψε οπότε δεν έχω ευρήματα... Χαχαχα

Οπότε θα ηταν καλο να κανω το τεστ για το γονιδιο λες; Αλλιώς που να ξερεις σε ποια κατηγορια ανηκεις;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 44 λεπτά , marina_86 είπε:

Λοιπόν φίλες μου. Έχω νέα για τη γλουτένη. Μου είπε ο doc ότι εγώ έχω μόνο το γονίδιο. Οι υπόλοιποι δείκτες μου είναι χαμηλοί. Οπότε όχι μόνο δεν έχω κοιλιοκάκη αλλά δεν φαίνεται να το έχω καν λίγο ενεργοποιημένο. Το γονίδιο είναι πολύ συχνό και από αυτούς που το έχουν, εμφανίζει κοιλιοκάκη το 5%. Οπότε μου είπε να μην τρελαίνομαι κι όλας... Δεν θα πάθω κάτι αν φάω γλουτένη. 

Ρωτησα όμως κ για εσάς και είπα, αν κάποια ΔΕΝ έχει ούτε το γονίδιο, η γλουτένη μπορεί να βλάψει; Και μου είπε κάθετα όχι.

ΥΓ1. Εγώ για να είμαι ειλικρινής, πάλι δεν θα φάω γλουτένη λίγο πριν κ μετά την ετ, έτσι για παν ενδεχόμενο... Αδιόρθωτη! Χαχαχα 

ΥΓ2. Για εμένα τα καλύτερα χωρίς γλουτένη είναι τα barilla... Χαχαχα 

ΥΓ3. Ρώτησα κ για Αργινίνη και μου είπε να το συζητήσω με γυναικολόγο δεν ήξερε την επίδραση στο πάχος του ενδομητρίου. Φοβάμαι ότι ο γιατρός μου, αν τον ρωτήσω, θα μου πει μας έχεις πρήξει χριστιανή μου!!! 

ΥΓ4. Του έκανα κ κάποιες άλλες ερωτήσεις, αλλά δεν σας τις γράφω γιατί μου τις απέρριψε οπότε δεν έχω ευρήματα... Χαχαχα

Θεαρα μουυυ σαγαπω απλά! Ποιοι είναι οι υπόλοιποι δείκτες; για το κοιλιακακη;; πες να τους κάνω κ εγώ που έχω το γονίδιο. 

Καλά σίγουρα και εγώ θα τη κόψω από Εμ και μετά. 

Ναι ρεεε καλά λες τα Barilla έχω τα μέλισσα τώρα μέσα και τα ξέχασα τα μπαριλα γτ τα είχα τσακίσει χαχαχαχα

Α ρώτησα κ εγώ χθες για την αργινίνη τον γυναικολόγο και μ είπε ότι δεν το πιστεύει αλλά αν θέλω να το πάρω. Θα το ξεκινήσω από αύριο. Μια είπες ντοκ μ;; 

πρίν από 29 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου. Δυνατά τα παγωτινια σου. Ελπίζω να είναι υγειεστατα και να είναι τα τυχερουλια σου!!! 

Έχω κλάψει με τον άντρα σου!! Δεν υπάρχει λέμε ..εμένα με είχαν ήδη ναρκώσει για ωοληψια όταν τον φώναξαν να δώσει. Αλλά θυμάμαι έντονα όταν πήγαμε παρέα στο Ρέα να δώσει δείγμα και να υπογράψουμε τα χαρτιά της δωρεάς μπήκε μέσα και μέχρι να βγω έξω να κάνω τσιγάρο  βγήκε. Μπαμ μπαμ. Πιστολέρο χαχαχαχα. Και μου έλεγε πάμε να φύγουμε δεν αισθάνομαι άνετα. 

Ευχαριστούμε κυρία γιατρινα μας!!! Πάντα με επιστημονικά τεκμήρια βεβαίως βεβαίως!!! Καλά και εγώ λίγο πριν την ετ και κατά την διάρκεια της θα κόψω κάτι λιχουδιτσες που τρώω μια φορά την εβδομάδα. Θα πέσει ασπράδι αυγού ανανάς και ομμμμμμμ

Σε ευχαριστώ αγάπη μ να σαι καλά! 

Χαχαχαχαχα θεούλης κ ο δικός σου! Πιστολέρο χαχαχαχα

Ρε το υπέρτατο ήταν με τη μαμά μου την είχα πάρει μαζί μου μια φορά σε εμ στο ιασω και καθόμασταν σαλονάκι και όποιον έβλεπε να βγαίνει από τα δωμάτιακια μέσα τον έβλεπε και του έλεγε πονηρά "ξέρω τι έκανες εκεί μέσα" σου λέω είχαμε πεθάνει στο γέλιο χαχαχαχαχαχα

• Χαχα 13

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Πολύ μου αρέσει να βλέπω κάθε μέρα να συζητάμε και να γεμίζουν οι σελίδες του καφέ μας. @geozak έχω φυλαγμένο καπνογόνο θα μας πεις τα νέα σου?? @Neli83 καλό υπέρηχο σήμερα!!! Ελπίζω να ακούσετε καρδουλες δυνατές !!! Θα δεις τα μωράκια σου σαν ανθρωπακια μικροσκοπικά και θα πάθεις την πλάκα σου. Πριν σε πιάσουν τα δάκρυα να μπεις να μας πεις λεπτομεριες. @Aria.@Viv37 νομιζεται θα πάτε παρέα εσείς;; Πριτς 

Δεν έχω αδιαθετησει οπότε κολαουζος κ εγώ με εσάς. @νικηαντωνια81και ο άντρας μου τα ίδια. Όλο ουφ και ουφ και αχ βαχ όταν είναι να κάνει εξετάσεις. Κατά τα άλλα συμπάσχει στον αγώνα μαζί μου μιλώντας πάντα στον πληθυντικό..κάνουμε υπέρηχο παίρνουμε φάρμακα χαχαχαχα.

Βρε τελευταία θα πάω κ αν θα πάω ...χαχαχαχα κλαίω από τα γέλια να ξέρεις!!!όλοι ίδιοι όμως όλοι!!!!!!

5 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Όχι όχι ο σύζυγος!!!!!!!

Θίγεται ο ανδρισμός τους ίσως τι να πω...μην νομίζεις ότι εμένα πάει μες στην τρελή χαρά ..με μούτρα πάει... Αφού τηνερα του dfi λέει ο κουρτης ο σύζυγος είναι βαρύς!!!χαχαχαχ πέθανα όχι του λέει είμαι άυπνος είχα βάρδια νύχτα ...

• Χαχα 2

πρίν από 24 λεπτά , chitaneta είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου! Τωρα αναμονή και υπομονη και ευχομαστε να πανε ολα καλα!

Οπότε θα ηταν καλο να κανω το τεστ για το γονιδιο λες; Αλλιώς που να ξερεις σε ποια κατηγορια ανηκεις;

Σιγά καλέ μην κάνεις το τεστ για το γονίδιο!!! Έκανες κανονικοτατη εμφύτευση, αν δεν έκανες να το συζητούσαμε. Τώρα αν θες, για παν ενδεχόμενο, μην πλακωνεσαι κι εσύ στις μακαρονάδες και στις πίτες κάθε μέρα. Όχι ότι αν φας θα πάθεις κάτι, για όνομα του Θεού! Απλά μην τρως κάθε μέρα φαγητό με γλουτένη. Έτσι κι αλλιώς τα πολλά ζυμαρικά, τα πιτοειδη ανεβάζουν κ άλλους δείκτες. Ρυζακι, πατατουλα μια χαρά! Χαχαχα Κοντιζας θα βγει το μωρό!❤️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

2 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχα τι κερδίζωωωω πείτε μου παρακαλώ χαχαχαχα

Ναι κάθε δύο μέρες θέλει δουλίτσα εγώ οτ; Ν βαριόμουν του έλεγα τραβά γι; μπανακι χαχαχαχαχαχαχα

Με το καλό να φτιάξει να ησυχάστε 

Αν δεν φτιάξει στο περιθώριο αυτό τι γίνεται; διπλή δωρεά; 

Αχ άσε με αν δ φτιάξει κορίτσια μου τέλος...μένουμε με το παιδάκι που έχουμε και μια κατάθλιψη που θα πάθω εγώ ..ελπίζω να πάνε όλα καλά.δεν ξέρω είμαι αισιόδοξη κ νιώθω μια περίεργη εμπιστοσύνη στον γιατρό γιατί μου δείχνει ότι δε βλέπει σαν πορτοφόλι αλλά σαν γυναίκα.δλδ χθες θα μπορούσε να μου πάρει κ άλλα χρήματα για να κάνουμε μια εξέταση ειδική για να δούμε τον πολύποδα κ το ινωμυομα αλλά αυτός την έκανε με απλό υπέρηχο...κ δ είναι ιδιαίτερα μεγάλα 6 χιλιοστά το κάθε ένα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , MELINASP είπε:

Θεαρα μουυυ σαγαπω απλά! Ποιοι είναι οι υπόλοιποι δείκτες; για το κοιλιακακη;; πες να τους κάνω κ εγώ που έχω το γονίδιο. 

Καλά σίγουρα και εγώ θα τη κόψω από Εμ και μετά. 

Ναι ρεεε καλά λες τα Barilla έχω τα μέλισσα τώρα μέσα και τα ξέχασα τα μπαριλα γτ τα είχα τσακίσει χαχαχαχα

Α ρώτησα κ εγώ χθες για την αργινίνη τον γυναικολόγο και μ είπε ότι δεν το πιστεύει αλλά αν θέλω να το πάρω. Θα το ξεκινήσω από αύριο. Μια είπες ντοκ μ;; 

Σε ευχαριστώ αγάπη μ να σαι καλά! 

Χαχαχαχαχα θεούλης κ ο δικός σου! Πιστολέρο χαχαχαχα

Ρε το υπέρτατο ήταν με τη μαμά μου την είχα πάρει μαζί μου μια φορά σε εμ στο ιασω και καθόμασταν σαλονάκι και όποιον έβλεπε να βγαίνει από τα δωμάτιακια μέσα τον έβλεπε και του έλεγε πονηρά "ξέρω τι έκανες εκεί μέσα" σου λέω είχαμε πεθάνει στο γέλιο χαχαχαχαχαχα

Τέλεια η μαμά! Η δική μου μάλλον θα μου έλεγε "ρε, πάμε να φύγουμε. Κρατήστε το 5χιλιαρο και κάντε ζωάρα.". Γι'αυτό και δεν την έχω πάρει ποτέ! Χαχαχα 

Λογικά εσύ θα είδες και τους υπόλοιπους δείκτες γιατί η Λευκ τα βλέπει όλα. Αν είχες κ τους άλλους θα σου έλεγαν ότι είσαι ένα βήμα πριν το κοιλιοκάκη!!! 

Θα σου πρότεινα να την κόψεις από όταν θα ξεκινήσεις τα cyclacur. Δηλαδή, από πριν την ετ. 

❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

2 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Αντε με το καλό αγάπη μ! 

Εγώ θα με η τελευταία καλέ έχουμε να δούμε αυτά τα δύο έμβρυα και μετά αν δεν πάνε καλά να βρούμε. Δότη και δοτρια έχουμε πολύ μέλλον εμεις

Κανένας δεν ασχολείστε κορίτσια μ με το σπέρμα εμένα έβλεπαν ποσότητα και κατατμιση και δεν τους συφκινουσε καν η κατατμιση γτ λέει είχε ποσοτητα

Εμένα από την δεύτερη αποβολή φυσικής σύλληψης το πρότεινε απευθείας ο γυναικολόγος ο απλος

Με το καλό να πας αγάπη σήμερα να δεις τα μωράκια σου :)

Μαζί θα πάμε εμείς θαρρώ χαχαχαχαχα

Κανονικά στη διατροφή την προληπτική για τη γλουτενη τρως ότι θες αυτά που λένε χωρίς γλουτενη δεν ψάχνεις για ίχνη κλπ

Το είπες στη μανουλιτσα;; 

@MELINASP σου εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να τα καταφέρετε!!! Σημασία έχει να φτάσουμε στον στόχο.γερο μωράκι...

Κανείς όμως βρε κορίτσι μου κάνεις τόσοι γυναικολόγοι πήγα...δ ξέρω πλέον προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο θετικά κ παρόλο τα προβλήματα που προκειπτουν λέω όλα οκ θα πάνε...υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά από τα δικά μας...

• Μου αρέσει 2

Και να συμπληρώσω αυτά που γράφετε για τους συζύγους.... ΓΚΡΙΝΙΑ, ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΟΣ. Νομίζω ότι όταν συμφώνησα στην επιλογή του δότη ξελαφρωσε το είναι του. Ξανανιωσε. Γιατί, για να είμαι ειλικρινής, ο δικός μου -περα από την ντροπή του θεματος- το έπαιρνε κ μέσα του. Ότι εξαιτίας του ταλαιπωρουμαι και άλλα τέτοια. Ένιωθε δηλαδή άσχημα κ λόγω ολιγοασθενοσπερμιας. Νομίζω ότι αυτός ήταν κ ο βασικός λόγος...

• Μου αρέσει 3

Από την στιγμή που ξεκίνησα εγώ τη δωρεά λέω και τον σύζυγο να πάει κ αυτός... Του πήρε 2 χρόνια να το πάρει απόφαση γτ φοβόταν ότι θα βρουν το σπέρμα του τζουφιο. Να μου λέει, είμαι πολύ νέος για να μάθω στα 31 μου ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Ρε άνθρωπε να του λέω πήγαινε κ αν δεν είναι καλό, να το ξέρουμε τουλάχιστον! Πάει που λέτε όλα καλά, δίνει το δείγμα σχετικά χαλαρά, οπότε τώρα είναι σε φάση αναμονής και είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Μου λέει ένα πρωί με σοβαρό ύφος : πφφφ, δεν με  παίρνουνε γιατι είμαι τζουφιος κ δεν ξέρουν πώς να μου το πουν. Εντάξει έκλαψα απ' τα  γέλια!!!!

Πέρα από την πλάκα ρε κορίτσια! Πόσο καιρό κάνει να βγει ένα σπερματοδιαγραμμα; Έχουν περάσει 2 βδομάδες

• Χαχα 3

πρίν από 10 λεπτά , marina_86 είπε:

Και να συμπληρώσω αυτά που γράφετε για τους συζύγους.... ΓΚΡΙΝΙΑ, ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΟΣ. Νομίζω ότι όταν συμφώνησα στην επιλογή του δότη ξελαφρωσε το είναι του. Ξανανιωσε. Γιατί, για να είμαι ειλικρινής, ο δικός μου -περα από την ντροπή του θεματος- το έπαιρνε κ μέσα του. Ότι εξαιτίας του ταλαιπωρουμαι και άλλα τέτοια. Ένιωθε δηλαδή άσχημα κ λόγω ολιγοασθενοσπερμιας. Νομίζω ότι αυτός ήταν κ ο βασικός λόγος...

Σίγουρα ο γλυκούλης θα ένιωθε άσχημα ...ένα το σκεφτείς κ το αναλύσεις ναι το παίρνεις όλο επάνω σου...έτσι κ εγώ ένιωθα πάρα πολύ χάλια κάθε φορά με τις αποβολές χωρίς όμως να μου έχει πει κανείς ποτέ τπτ...

πρίν από 10 λεπτά , Annaforyou είπε:

Από την στιγμή που ξεκίνησα εγώ τη δωρεά λέω και τον σύζυγο να πάει κ αυτός... Του πήρε 2 χρόνια να το πάρει απόφαση γτ φοβόταν ότι θα βρουν το σπέρμα του τζουφιο. Να μου λέει, είμαι πολύ νέος για να μάθω στα 31 μου ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Ρε άνθρωπε να του λέω πήγαινε κ αν δεν είναι καλό, να το ξέρουμε τουλάχιστον! Πάει που λέτε όλα καλά, δίνει το δείγμα σχετικά χαλαρά, οπότε τώρα είναι σε φάση αναμονής και είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Μου λέει ένα πρωί με σοβαρό ύφος : πφφφ, δεν με  παίρνουνε γιατι είμαι τζουφιος κ δεν ξέρουν πώς να μου το πουν. Εντάξει έκλαψα απ' τα  γέλια!!!!

Πέρα από την πλάκα ρε κορίτσια! Πόσο καιρό κάνει να βγει ένα σπερματοδιαγραμμα; Έχουν περάσει 2 βδομάδες

Όχι βρε άργησαν πολύ!! Εμας το dfi έκανε 10 μέρες.το σπερμοδιαγραμμα νομίζω την επόμενη μετά από δύο μέρες δ έκανε παραπάνω...ελπίζω να έχετε καλά αποτελέσματα !!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , marina_86 είπε:

Σιγά καλέ μην κάνεις το τεστ για το γονίδιο!!! Έκανες κανονικοτατη εμφύτευση, αν δεν έκανες να το συζητούσαμε. Τώρα αν θες, για παν ενδεχόμενο, μην πλακωνεσαι κι εσύ στις μακαρονάδες και στις πίτες κάθε μέρα. Όχι ότι αν φας θα πάθεις κάτι, για όνομα του Θεού! Απλά μην τρως κάθε μέρα φαγητό με γλουτένη. Έτσι κι αλλιώς τα πολλά ζυμαρικά, τα πιτοειδη ανεβάζουν κ άλλους δείκτες. Ρυζακι, πατατουλα μια χαρά! Χαχαχα Κοντιζας θα βγει το μωρό!❤️

Μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά μωρε...γιατι γενικα δεν εχω και την καλυτερη σχεση με την γλουτενη και για αυτο δεν τρωω ετσι κι αλλιως συχνα. Αν και υποπτευομαι οτι κυριως με ενοχλουν τα χαλια σταρενια αλευρια  και οχι στην πραγματικοτητα οτι εχει γλουτενη. Το λεω γιατι με μακαρονια και καλα αλευρια, δεν εχω ποτε προβλημα, αλλά με οτιδηποτε εχει σχεση με αγοραστα ψωμοειδη και ειδικα αν ειναι γλυκα, δηλαδη σε συνδυασμο με ζαχαρη το νιωθω οτι καλο δεν μου κανουν! Αλλά τα φοβερα banana muffins της @viv37 με αλευρι βρωμης και μελι...μμμμ.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 43 λεπτά , Annaforyou είπε:

Θεός και ο δικός σου χαχαχαχα!!! Νομίζουν πχ ότι αν έχουν θέμα με το σπέρμα ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Εμένα φαντάσου επειδή είχα εγκυμοσύνη πριν τον γνωρίσω όσο καιρό προσπαθούσαμε φυσιολογικά έλεγε συνέχεια είμαι τζουφιος κ για αυτό δεν πιάνεις παιδί..μόλις όμως έκανε το πρώτο σπερματοδιαγραμμα που ήταν σούπερ ξαφνικά αναθάρρησε!! Τι κ αν τα υπόλοιπα μετά βγαίνουν με 1% ομαλές μορφές; Εμείς κρατάμε το πρώτο αποτέλεσμα που μας συμφέρει χαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Βρε κορίτσια μου;! Τι χαμός είναι αυτός;! Τι έγινε; Μπαίνω και λέει +85 νέες δημοσιεύσεις.. άντε να τα διαβάσω εγώ τώρα όλα αυτά!! Χαχαχαχαχαχα!! Πολύ σας χαίρομαι!! Πάω πίσω να συνεχίσω την ανάγνωση.. :D

6 ώρες πρίν, geozak είπε:

Ήμουν πολύ απογοητευμένη...εκανα κ 2 τσιγαρα...εστειλα το σύζυγο να παρει τα αποτελέσματα κ του ειπα να μη μου τηλ αλλα απο κοντα οταν σχολάσει για να με παρηγορήσει 

Κορίτσια  220 !!!!!!!!!!υπάρχει θεος κ για μενα τελικά!!!!!!!!!συνεχώς κλαιω απο τη συγκίνηση μου...

Μπράβο βρε geozak!!!  Συγχαρητήρια!!!!!!! Είσαι έγκυος!!! Τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!! Να έχεις υπέροχα χορταστικους διπλασιασμους και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Αχχχχχ πολύ χάρηκα πάλι!! Συγχαρητήρια σε όλες σας βρε κορίτσια μου!! Έχω συγκινηθεί απίστευτα με όλα αυτά τα τέλεια νούμερα χοριακης που έρχονται το ένα πίσω από το άλλο!! Με το καλό να συνεχίσουν έτσι και οι επόμενες!!! :wub:

• Μου αρέσει 8

OiAXp2.pngbfhkp3.png

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Νομιζω οτι ο ντεκαφ δεν ειναι γενικα καλος λογω της επεξεργασιας που εχει...και τα light γιατι εχουν πολλες φορες καποιες γλυκαντικες ουσιες που δεν ειναι καθολου καλες...

Ωχ, κι εγω εχω πιει τονους ντεκαφ στην εγκυμοσυνη.

2 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Απο την ετ επινα 2 καφεδες..μονο το τσιγαρο εκοψα..μετα τη χοριακη επινα 1..μου ειπε οτι τους καφεδες τους decaf τους ξεπλενουν με ακετολη..για τα αναψυκτικα δεν μου ειπε γιατι...

Και τον ελληνικο ντεκαφ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...