Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , MELINASP είπε:

Αντε με το καλό αγάπη μ! 

Εγώ θα με η τελευταία καλέ έχουμε να δούμε αυτά τα δύο έμβρυα και μετά αν δεν πάνε καλά να βρούμε. Δότη και δοτρια έχουμε πολύ μέλλον εμεις

Κανένας δεν ασχολείστε κορίτσια μ με το σπέρμα εμένα έβλεπαν ποσότητα και κατατμιση και δεν τους συφκινουσε καν η κατατμιση γτ λέει είχε ποσοτητα

Εμένα από την δεύτερη αποβολή φυσικής σύλληψης το πρότεινε απευθείας ο γυναικολόγος ο απλος

Με το καλό να πας αγάπη σήμερα να δεις τα μωράκια σου :)

Μαζί θα πάμε εμείς θαρρώ χαχαχαχαχα

Κανονικά στη διατροφή την προληπτική για τη γλουτενη τρως ότι θες αυτά που λένε χωρίς γλουτενη δεν ψάχνεις για ίχνη κλπ

Το είπες στη μανουλιτσα;; 

Ναι βεβαια, τους το ειπα εχτες! Κι αυριο τελικα βγαινει επιτελους κι απο το νοσοκομειο!

Το κακο με τα προιοντα χωρις γλουτενη ειναι οτι ειναι πανάκριβα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 6 λεπτά , chitaneta είπε:

Ναι βεβαια, τους το ειπα εχτες! Κι αυριο τελικα βγαινει επιτελους κι απο το νοσοκομειο!

Το κακο με τα προιοντα χωρις γλουτενη ειναι οτι ειναι πανάκριβα!

Αντε μπράβο η μανούλα σ σιδερένια αγάπη μ!!!  

Ναι ρε συ άσε πανακριβα και πολυ λίγα για τα λεφτά τους

Αγαοες με πήραν από το ιασω έβγαλαν από τη καταψυξη τα έμβρυα κια τα δύο τα κατάφερναν στην απόψυξη παρόλο που είναι 4 χρόνια. Και τα κατάφεραν και στις βιοψιες. Σε καμία 20 μέρες τα αποτελέσματα! 

• Μου αρέσει 8

@MELINASP  Καλε τι τέλεια περιγραφη αυτη με το σύζυγο κ την ωοληψια!!!χχχ...πολλές φορές ετσι του ελεγα κ εγω....κ τι κανετε οι άντρες κ δυσκολευεστε;;; για κατι γραμμαρια σπερμα κ εμεις τοσα χειρουργεία υπνωσεις φάρμακα κτλ..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 23 λεπτά , Villi είπε:

Μήπως ξέρεις γιατι δεν κανει ντεκαφ και light? Απο το θετικό τεστ ή απο την ετ σου τα είπε αυτά ; Εγώ μονο τέτοια πίνω..:blink:

Νομιζω οτι ο ντεκαφ δεν ειναι γενικα καλος λογω της επεξεργασιας που εχει...και τα light γιατι εχουν πολλες φορες καποιες γλυκαντικες ουσιες που δεν ειναι καθολου καλες...

• Ευχαριστώ 1

6 minutes ago, MELINASP said:

Αγαοες με πήραν από το ιασω έβγαλαν από τη καταψυξη τα έμβρυα κια τα δύο τα κατάφερναν στην απόψυξη παρόλο που είναι 4 χρόνια. Και τα κατάφεραν και στις βιοψιες. Σε καμία 20 μέρες τα αποτελέσματα! 

Ρε παγωτινια Τούρμπο δυνατά μέχρι στιγμής .Είδες τα αουτσάιντερ ;)

Θα κάνω αύριο μακαρόνια χωρίς γλουτένη (προηγούμενη φορά που δοκίμασα ήταν άθλια ελπιζω να αλλάξω γνώμη) και θα το φάω όλο το πακέτο. Πάρτυ κ.Στέφανε χαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , MELINASP είπε:

Μπράβο! Μακαρι να σας εκπλήξουν ευχαριστα τα αποτελεσματα! Αλλιως θα ξερετε ότι κανατε οτι μπορουσατε πριν τα απορριψετε και συνεχιζετε στο επομενο βημα!

πρίν από 11 λεπτά , geozak είπε:

@MELINASP  Καλε τι τέλεια περιγραφη αυτη με το σύζυγο κ την ωοληψια!!!χχχ...πολλές φορές ετσι του ελεγα κ εγω....κ τι κανετε οι άντρες κ δυσκολευεστε;;; για κατι γραμμαρια σπερμα κ εμεις τοσα χειρουργεία υπνωσεις φάρμακα κτλ..

Ε μα για πες μ εσύ;;; μακάρι όλες οι εξετάσεις και εμάς να ήταν με έναν οργασμό χαχαχαχα

πρίν από 11 λεπτά , Fili είπε:

Ρε παγωτινια Τούρμπο δυνατά μέχρι στιγμής .Είδες τα αουτσάιντερ ;)

Θα κάνω αύριο μακαρόνια χωρίς γλουτένη (προηγούμενη φορά που δοκίμασα ήταν άθλια ελπιζω να αλλάξω γνώμη) και θα το φάω όλο το πακέτο. Πάρτυ κ.Στέφανε χαχαχαχα

Ναι ξαφνιάστηκα πολύ ευχάριστα!!! 

Τα μέλισσα τρώγονται κάπως καλύτερα αλλά θέλουν λίγο πιο πολύ βράσιμο. Και να τα φαςς εκείνη την ώρα αργότερα δεν τρώγονται. 

Φάε όλο το πακέτο να στανιαρεις να φάει κ το μωρουλινι!!! 

πρίν από 7 λεπτά , chitaneta είπε:

Μπράβο! Μακαρι να σας εκπλήξουν ευχαριστα τα αποτελεσματα! Αλλιως θα ξερετε ότι κανατε οτι μπορουσατε πριν τα απορριψετε και συνεχιζετε στο επομενο βημα!

Μακάρι αγάπη μ γλυκια μακάρι τι να πω! 

Αλλιώς ναι όπως είπες θα ξέρω μέσα μ ότι δοκίμασα τα πάντα! 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, MELINASP είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχα τι κερδίζωωωω πείτε μου παρακαλώ χαχαχαχα

Ναι κάθε δύο μέρες θέλει δουλίτσα εγώ οτ; Ν βαριόμουν του έλεγα τραβά γι; μπανακι χαχαχαχαχαχαχα

Με το καλό να φτιάξει να ησυχάστε 

Αν δεν φτιάξει στο περιθώριο αυτό τι γίνεται; διπλή δωρεά; 

Να κάνουμε ένα give away βρε αδελφέ 

• Χαχα 2

4 ώρες πρίν, geozak είπε:

Ήμουν πολύ απογοητευμένη...εκανα κ 2 τσιγαρα...εστειλα το σύζυγο να παρει τα αποτελέσματα κ του ειπα να μη μου τηλ αλλα απο κοντα οταν σχολάσει για να με παρηγορήσει 

Κορίτσια  220 !!!!!!!!!!υπάρχει θεος κ για μενα τελικά!!!!!!!!!συνεχώς κλαιω απο τη συγκίνηση μου...

Συγχαρητήρια κορίτσι!!! Εύχομαι να έχεις μια όμορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη!!❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Villi είπε:

Μήπως ξέρεις γιατι δεν κανει ντεκαφ και light? Απο το θετικό τεστ ή απο την ετ σου τα είπε αυτά ; Εγώ μονο τέτοια πίνω..:blink:

Απο την ετ επινα 2 καφεδες..μονο το τσιγαρο εκοψα..μετα τη χοριακη επινα 1..μου ειπε οτι τους καφεδες τους decaf τους ξεπλενουν με ακετολη..για τα αναψυκτικα δεν μου ειπε γιατι...

• Ευχαριστώ 2

nzSsp2.png

Λοιπόν φίλες μου. Έχω νέα για τη γλουτένη. Μου είπε ο doc ότι εγώ έχω μόνο το γονίδιο. Οι υπόλοιποι δείκτες μου είναι χαμηλοί. Οπότε όχι μόνο δεν έχω κοιλιοκάκη αλλά δεν φαίνεται να το έχω καν λίγο ενεργοποιημένο. Το γονίδιο είναι πολύ συχνό και από αυτούς που το έχουν, εμφανίζει κοιλιοκάκη το 5%. Οπότε μου είπε να μην τρελαίνομαι κι όλας... Δεν θα πάθω κάτι αν φάω γλουτένη. 

Ρωτησα όμως κ για εσάς και είπα, αν κάποια ΔΕΝ έχει ούτε το γονίδιο, η γλουτένη μπορεί να βλάψει; Και μου είπε κάθετα όχι.

ΥΓ1. Εγώ για να είμαι ειλικρινής, πάλι δεν θα φάω γλουτένη λίγο πριν κ μετά την ετ, έτσι για παν ενδεχόμενο... Αδιόρθωτη! Χαχαχα 

ΥΓ2. Για εμένα τα καλύτερα χωρίς γλουτένη είναι τα barilla... Χαχαχα 

ΥΓ3. Ρώτησα κ για Αργινίνη και μου είπε να το συζητήσω με γυναικολόγο δεν ήξερε την επίδραση στο πάχος του ενδομητρίου. Φοβάμαι ότι ο γιατρός μου, αν τον ρωτήσω, θα μου πει μας έχεις πρήξει χριστιανή μου!!! 

ΥΓ4. Του έκανα κ κάποιες άλλες ερωτήσεις, αλλά δεν σας τις γράφω γιατί μου τις απέρριψε οπότε δεν έχω ευρήματα... Χαχαχα

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, MELINASP είπε:

Μπράβο κορίτσι μου. Δυνατά τα παγωτινια σου. Ελπίζω να είναι υγειεστατα και να είναι τα τυχερουλια σου!!! 

Έχω κλάψει με τον άντρα σου!! Δεν υπάρχει λέμε ..εμένα με είχαν ήδη ναρκώσει για ωοληψια όταν τον φώναξαν να δώσει. Αλλά θυμάμαι έντονα όταν πήγαμε παρέα στο Ρέα να δώσει δείγμα και να υπογράψουμε τα χαρτιά της δωρεάς μπήκε μέσα και μέχρι να βγω έξω να κάνω τσιγάρο  βγήκε. Μπαμ μπαμ. Πιστολέρο χαχαχαχα. Και μου έλεγε πάμε να φύγουμε δεν αισθάνομαι άνετα. 

πρίν από 26 λεπτά , marina_86 είπε:

Λοιπόν φίλες μου. Έχω νέα για τη γλουτένη. Μου είπε ο doc ότι εγώ έχω μόνο το γονίδιο. Οι υπόλοιποι δείκτες μου είναι χαμηλοί. Οπότε όχι μόνο δεν έχω κοιλιοκάκη αλλά δεν φαίνεται να το έχω καν λίγο ενεργοποιημένο. Το γονίδιο είναι πολύ συχνό και από αυτούς που το έχουν, εμφανίζει κοιλιοκάκη το 5%. Οπότε μου είπε να μην τρελαίνομαι κι όλας... Δεν θα πάθω κάτι αν φάω γλουτένη. 

Ρωτησα όμως κ για εσάς και είπα, αν κάποια ΔΕΝ έχει ούτε το γονίδιο, η γλουτένη μπορεί να βλάψει; Και μου είπε κάθετα όχι.

ΥΓ1. Εγώ για να είμαι ειλικρινής, πάλι δεν θα φάω γλουτένη λίγο πριν κ μετά την ετ, έτσι για παν ενδεχόμενο... Αδιόρθωτη! Χαχαχα 

ΥΓ2. Για εμένα τα καλύτερα χωρίς γλουτένη είναι τα barilla... Χαχαχα 

ΥΓ3. Ρώτησα κ για Αργινίνη και μου είπε να το συζητήσω με γυναικολόγο δεν ήξερε την επίδραση στο πάχος του ενδομητρίου. Φοβάμαι ότι ο γιατρός μου, αν τον ρωτήσω, θα μου πει μας έχεις πρήξει χριστιανή μου!!! 

ΥΓ4. Του έκανα κ κάποιες άλλες ερωτήσεις, αλλά δεν σας τις γράφω γιατί μου τις απέρριψε οπότε δεν έχω ευρήματα... Χαχαχα

Ευχαριστούμε κυρία γιατρινα μας!!! Πάντα με επιστημονικά τεκμήρια βεβαίως βεβαίως!!! Καλά και εγώ λίγο πριν την ετ και κατά την διάρκεια της θα κόψω κάτι λιχουδιτσες που τρώω μια φορά την εβδομάδα. Θα πέσει ασπράδι αυγού ανανάς και ομμμμμμμ

• Χαχα 5

5 hours ago, chitaneta said:

Νομίζω καλή μου είναι νωρίς για μένα... Αλλά για σένα ειναι τελειως φυσιολογικο και φαντασου οτι εχεις και τρια εμβρυακια οποτε το σωμα ειναι σε κατασταση υπερπαραγωγης ορμονων! Φαντασου ποση δουλεια έχει! γι αυτό σου λεω και τη μια να κλαις και την άλλη να γελάς μες στο παιχνίδι είναι!

Αν θες μπορω να σου γραψω σε λίγο για ένα ανθοιαμα που βοηθαει για τον πρωτο καιρο της εγκυμοσυνης και όχι μονο, σε επιπεδο συναισθηματικο εννοώ. Δεν ξερω αν έχεις δοκιμασει ποτε ανθοιαματα, του Μπαχ είναι τα πιο γνωστα. Εμενα με εχουν βοηθησει παρα πολλες φορες στην ζωή μου σε σοβαρες καταστασεις, όπως και τώρα. Λειτουργουν κάπως σαν τα ομοιοπαθητικα...

Θα το ψαξω και θα στο γραψω

Ευχαριστώ πολύ Τροία μου! Και σε σενα σου ευχομαι να χαιρεσαι την μικρή σου!(αν θυμαμαι καλά, κοριτσάκι δεν είναι;)

Σου γράφω σε άσχετο σημείο γιατί με τον μπέμπη είναι λίγο δυσκολα...Έμπαινα για να διαβάσω τα νέα σου και ενθουσιάστηκα!Συγχαρητήρια!Επιτέλους!Σου εύχομαι μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...