Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Τεταρτη χοριακη σήμερα 4836. Συμπαθητικά πάμε λέει καλουλης μου και θα μας σκάσει μέχρι να ηρεμήσουμε. Μου είπε να μην κάνω άλλη κ να πάω Πέμπτη ξανά για υπέρηχο. Φυσικά τώρα σαν ανάποδο πλάσμα σκέφτομαι ότι μπορεί κ να κάνω άλλη μια την Τρίτη. Χχαχαχαχαχαχαχα

Γιατί το λεει απλα συμπαθητικα αυτο το νουμερο;;;

Αντε τωρα να περιμενεις ως την Πεμπτη ε; Μπορει να ακουσετε και καρδουλα; :wub:

Μονο τσαι του βουνου ε; μαλιστα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 11 λεπτά , chitaneta είπε:

Γιατί το λεει απλα συμπαθητικα αυτο το νουμερο;;;

Αντε τωρα να περιμενεις ως την Πεμπτη ε; Μπορει να ακουσετε και καρδουλα; :wub:

Μονο τσαι του βουνου ε; μαλιστα!

Εγω πινω καφε..εναν τη μερα μου ειπε ο γιατρος..μου ειπε οχι ντεκαφεινε κ οχι αναψυκτικα light..

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

@chitanetaΥποθέτω επειδή δεν είναι διπλασιασμός ακριβώς. Και γενικά είναι συγκρατημένος και χαμηλά τη μπάλα όπως λέει . Ο γλυκούλης μου λέει ότι το κάνει για να είναι σίγουρος

. Αχ μακάρι!!! Η μαία στη fivi μου είχε πει ότι αν θέλω ένα ελληνικό να τον πίνω και τσαγακι . Απλα προσπαθώ να τα κάνω όλα by the book για ψυχολογικούς κυρίως λογους

Αλλιώς θα χτυπούσα μια μακαρονάδα με σάλτσα κ τυρί τριμμένο και θα γινόταν πανικός !!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

1 hour ago, marina_86 είπε:

Καλέ. Θυμάσαι που πήγαινες μόνη σου μέσα στον χιονιά να κάνεις την ετ;  Που σου είχε βγει η πίστη και έλεγες πώς θα γυρίσεις και στο σπίτι σου μετά; Φλασια μου ήρθε τώρα! Α ρε γλυκούλα μου!!! ❤️❤️❤️ 

Κ οχι μονο...απο τις 10.30 που πηγα στο ραντεβού εκανα κ την τρελη..!!!.ειχε χιονια, εντελώς μονη , ανασφάλεια αν βρω ταξι να φυγω κ η ετ εγινε στις 2....περιμένα 3.5 ώρες!!!!!τους φωναξα...κ μόνο η πιεση με τα ουρα εξάντλησε την υπομονη μου..σε ευχαριστώ πολύ....η μαμα ειναι Αθήνα..δεν το λεω σε κανέναν...ισως να παμε στον τσιρ για τον πρωτο υπερηχο για καρδια κ να την φέρουμε κ της κανω εκπληξη..κανω ονειρα ε;; τριτη η επόμενη χοριακη μου ειπαν..

• Μου αρέσει 6

πρίν από 41 λεπτά , chitaneta είπε:

Η επομενη είσαι εσύ;

Ναι την επόμενη εβδομάδα εγώ 

αλλα είναι κ αλλά κορίτσια πριν απο μένα δίπλα απο το καφέ ;)

εμενα μ αρέσει η παρέα σας εδώ :wub:

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Το τωρινό σου σχόλιο ήταν το νουμ.20000 !!! Στη συζήτηση χαχα 

Χαχαχαχαχαχαχαχα τι κερδίζωωωω πείτε μου παρακαλώ χαχαχαχα

5 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Ναι διορθώνεται αλλά είναι πολύ υψηλό !!!εγώ έχω την εντύπωση ότι φταίει ο άντρας μου για αυτό γιατί πίστευε ότι να κρατάει το σπέρμα πιο πολλές μέρες θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα !!!κ ο γιατρός λέει όχι κάθε δύο μέρες θέλει άδειασμα η δεξαμενή ...

Ναι ήταν ξεκάθαρος από την αρχή ότι αν δ φτιάξει το σπέρμα δ προχωράμε...κ του λέω χθες ότι διάβασα κάπου αν είναι νέα η δοτρια ότι φτιάχνει λίγο η φάση ...κ μου λέει που μορφώνεσαι???στο ίντερνετ του λέω...γελουσε ...αυτά σας φάγανε μου απάντησε...

Ναι κάθε δύο μέρες θέλει δουλίτσα εγώ οτ; Ν βαριόμουν του έλεγα τραβά γι; μπανακι χαχαχαχαχαχαχα

Με το καλό να φτιάξει να ησυχάστε 

Αν δεν φτιάξει στο περιθώριο αυτό τι γίνεται; διπλή δωρεά; 

πρίν από 12 λεπτά , silvy22 είπε:

Και εμάς η δική σου!! 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Χαχαχα άσε είχε κέφια χθες...τι να σου πω κ εγώ δ αντεχω πλέον...παλιά δ θα είχα θέμα...τώρα κυκλοφορεί κ ένα 8χρονο στο σπίτι οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι περιορισμενος ο χρόνος...

Ελπίζω να φτιάξει αν κ ο Λυμπερόπουλος που τον πήρα όταν άκουσε το ποσοστό κομπιασε η αλήθεια είναι...

Ένα είναι να την κάνει στις 75 μέρες είναι μέσα Μαρτίου αλλιώς τέλη Μαρτίου ...οπότε κορίτσια μου όπως καταλαβαίνετε  η τελευταία θα ειμαι...μέχρι να βρεθεί κ δοτρια....αχ αχ 

Αντε με το καλό αγάπη μ! 

Εγώ θα με η τελευταία καλέ έχουμε να δούμε αυτά τα δύο έμβρυα και μετά αν δεν πάνε καλά να βρούμε. Δότη και δοτρια έχουμε πολύ μέλλον εμεις

5 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Εμείς είχαμε τις αποβολές κ για αυτό το έκανε...βέβαια το σπερμοδιαγραμμα του δ ήταν τέλειο...αλλά κανείς δ σκέφτηκε να μας πει αυτή την εξέταση...εάν έχετε θέμα ρώτα τον γιατρό σου κ να την κάνει...

Κανένας δεν ασχολείστε κορίτσια μ με το σπέρμα εμένα έβλεπαν ποσότητα και κατατμιση και δεν τους συφκινουσε καν η κατατμιση γτ λέει είχε ποσοτητα

4 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Ναι γιατί οι γυναικολόγοι δεν την προτείνουν.

Εμένα από την δεύτερη αποβολή φυσικής σύλληψης το πρότεινε απευθείας ο γυναικολόγος ο απλος

4 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Αχ ψεματα θα σου πω...δεν ξερω απο ποιο δεν ακουσα καρδουλα!

Ευχαριστω πολυ!!! Δεν μπορω να το κουμανταρω το ατιμο το μυαλο..!!

Με το καλό να πας αγάπη σήμερα να δεις τα μωράκια σου :)

4 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Πουλάκι και η δικιά μου η δότρια δε νομίζω να έχει προσγειωθεί νωρίτερα. Όλο και κάποια βλάβη θα έχει το διαστημόπλοιο. Μπορεί να μη βγαίνει και η βίζα εισόδου στον πλανήτη. Μη μου ανησυχείς. Θα έχεις παρέα!

Μαζί θα πάμε εμείς θαρρώ χαχαχαχαχα

4 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Ακόμα δεν εχουμε νεα απο την  @geozak βλεπω... Ευχομαι να πανε όλα καλα!

@Fili εσύ εχεις κι αλλη χοριακη σημερα;

Διάβασα γι αυτο που λεγατε για το γονιδιο και την γλουτενη και αναρωτιεμαι, αν κάποιος δεν έχει κάνει το τεστ για το γονιδιο δεν ξερει αν το έχει...μήπως γι αυτό η Λευκού λεει σε όλες να μην τρωνε γλουτενη τους τρεις πρωτους μηνες;

Να ρωτήσω και κατι; απο ροφηματα τι κανετε, πινετε καφε ή τσαι με τείνη;

@aria πιστευω θα πανε όλα καλα, λιγο υπομονη να περάσει ο καιρός να ξανακανει την εξεταση ο άντρας σου, αλλά πιστευω θα φτιάξουν τα πράματα και θα προχωρησετε μια χαρα μετα!

Κανονικά στη διατροφή την προληπτική για τη γλουτενη τρως ότι θες αυτά που λένε χωρίς γλουτενη δεν ψάχνεις για ίχνη κλπ

Το είπες στη μανουλιτσα;; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , Neli83 είπε:

Εγω πινω καφε..εναν τη μερα μου ειπε ο γιατρος..μου ειπε οχι ντεκαφεινε κ οχι αναψυκτικα light..

Μήπως ξέρεις γιατι δεν κανει ντεκαφ και light? Απο το θετικό τεστ ή απο την ετ σου τα είπε αυτά ; Εγώ μονο τέτοια πίνω..:blink:

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Πολύ μου αρέσει να βλέπω κάθε μέρα να συζητάμε και να γεμίζουν οι σελίδες του καφέ μας. @geozak έχω φυλαγμένο καπνογόνο θα μας πεις τα νέα σου?? @Neli83 καλό υπέρηχο σήμερα!!! Ελπίζω να ακούσετε καρδουλες δυνατές !!! Θα δεις τα μωράκια σου σαν ανθρωπακια μικροσκοπικά και θα πάθεις την πλάκα σου. Πριν σε πιάσουν τα δάκρυα να μπεις να μας πεις λεπτομεριες. @Aria.@Viv37 νομιζεται θα πάτε παρέα εσείς;; Πριτς 

Δεν έχω αδιαθετησει οπότε κολαουζος κ εγώ με εσάς. @νικηαντωνια81και ο άντρας μου τα ίδια. Όλο ουφ και ουφ και αχ βαχ όταν είναι να κάνει εξετάσεις. Κατά τα άλλα συμπάσχει στον αγώνα μαζί μου μιλώντας πάντα στον πληθυντικό..κάνουμε υπέρηχο παίρνουμε φάρμακα χαχαχαχα.

Θες να γελάσεις;; πρώτη φορά που πάω να κάνω ωοληψια στη ζωή μου εγώ φουλ άγχος γιατί ήταν πρώτη φορά, αν θα είναι καλά τα έμβρυα, πόσα θα είναι γιατί είχα κάνει κ υπερδιέγερση, πόσα θα είναι καλά, πόσα θα γονιμοποιηθουν, αν θα με πειράξει η αναισθησία (έχω ένα θέμα με τη διασωληνωση αν χρειαστεί) και να έχω τον άντρα μου να κάνει πάνω κάτω που θα πήγαινε να παίξει το πουλί του. Σε φάση τόσο άγχους ο κύριος που σκέψου ήρθε η μαια και μου λέει βρε κοριτσακι μου είναι πολύ αγχωμένος μήπως να καθυστερηδουμε λίγο την ωοληψια να μπεις μαζί του στον θάλαμο; 

Χαχαχαχαχαχαχα

Δεν απαντησα απλά την κοίταξα κ έφυγε χαχαχαχαχα

3 ώρες πρίν, geozak είπε:

Ήμουν πολύ απογοητευμένη...εκανα κ 2 τσιγαρα...εστειλα το σύζυγο να παρει τα αποτελέσματα κ του ειπα να μη μου τηλ αλλα απο κοντα οταν σχολάσει για να με παρηγορήσει 

Κορίτσια  220 !!!!!!!!!!υπάρχει θεος κ για μενα τελικά!!!!!!!!!συνεχώς κλαιω απο τη συγκίνηση μου...

Μπραβοοο οοοο φτο φτου κοριτσακι μου γλυκό οο μανουλιτσα μ νέα!!!! 

3 ώρες πρίν, Fili είπε:

@MELINASP εύχομαι τα εμβρυακθα να κάνουν την ανατροπή και να μας καταπλήξουν όλες! 

@Viv37 πραγματικά πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έρθει η πολυπόθητη λατρεμένη εξωτική διαστημική σου δοτρια

@Neli83 μου περιμένω νέα από τον υπέρηχο. Να ηρεμήσεις κι εσύ λιγάκι. Το βράδυ χαδακια όμορφες σκέψεις εικόνες για ύπνο νωρίς. Τουλάχιστον αυτό προσπαθώ κι εγώ. Οοομμμμμ

@chitanetaόταν βρεις το ανθοιαμα πες το κι αυτό. Τόσα καταπινουμε λίγο Μπαχ καλό θα μας κάνει. Έπαιρνα κι εγω πολύ παλιότερα κι όντως βοηθούσαν

Η @geozak δε φάνηκε ακόμα ε; διαβάζω προς τα πίσω να βρω.. 

Σε ευχαριστώ αγάπη μ να σαι καλά!!! 

2 ώρες πρίν, geozak είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες....βέβαια φοβάμαι αρκετα γιατί εχω ζήσει πολλες φορες στις ατυχείς εγκυμοσύνες μου το σίριαλ με τη σταγόνα στις χοριακες μου...αλλα αυτη τη φορά αςειμαι θετικη.....κ οπως είπε κ η @Villi νωρίτερα ναι...να αρχισω κ εγω μετα απο τοσο πολύ αγωνα να κανω όνειρα!!!!!!:-P:x

Ολα καλα θα πάνε αυτή τη φορά κοριτσακι μ με το καλό σε έναν σούπερ διπλασιασμό και μετά υπέρηχο να δεις το μωράκι σου!!! 

2 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

αχχαχαχαχαχα τπυς εχω στείλει  τοση αγαπη εδω μεσα κ κοκοβιοσκονη που δεν υπηρχε περίπτωση να μην πιασουν οι κοπέλες μας...αχαχαχχαχαχα 

Το κωλι του κοκοβιου μου το ανηψουδι ι μου :)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Όσο αναφορά τα ανθοιάματα του Μπαχ @Fili kai @Neli83 και οποιο άλλο κοριτσι ενδιαφερεται:

Walnut: για την μεταβατική κατάσταση της εγκυμοσυνης, στην οποια ο οργανισμός καλείται να υποστεί και να πραγματοποιησει μεγάλες αλλαγες.

Εαν έχετε ναυτιες βοηθάει το scleranthus.

To Larch για αυτοπεποίθηση

Το Gentian για αισιοδοξία

Το Chicory αν η εγκυμονούσα γίνεται πολυ ευαίσθητη και υπερ-συναισθηματική

Πρέπει να βρειτε φαρμακειο που φταχνει το μιξ που θα διαλεξετε. Συνηθως φτιαχνουν εκει που φταχνουν και ομοιοπαθητικα. Στην Αθηνα το μπουκαλακι 30ml (κραταει γυρω στις 2 εβδομαδες), κοστιζει 6-8 ευρώ. Μην σας μπερδεψουν με τα μητρικα οπως τα λενε ανθοιαματα, όπου απο εκει φτιαχνεται το μειγμα, γιατι κανουν αλλά ειναι πολυ πιο ακριβα.

Πίνεις 7 σταγόνες σε λιγο νερακι, 4 φορες την ημέρα

Αν θελετε πληροφορίες για φαρμακεια στην Αθηνα, ξερω ενα στο Παγκρατι και ενα στη Σολωνος.

Επίσης, αν καποια την ενδιαφερει το θέμα, μπορειται να βρειτε το βιβλιο της Μαρινας Αγγελής (Ψυχιατρος και ψυχοθεραπευτριας): Ανθοθεραπεια με τα ιαματα Μπαχ.

Αυτο το βιβλιο το συμβουλευομαι χρονια και φετος είχα την τιμη να την γνωρισω γιατι κανει και συνεδριες ψυχοθεραπειας... Ημουν χαλια ψυχολογικα, αλλά χαλια σας λέω ...στα πατώματα και μεσα σε ενα μηνα με το μιξ που μου εδωσε, ο συντροφος μου δεν με αναγνωριζε! Την συστηνω ανεπιφυλακτα! Είναι Αθηνα αλλά κανει συνεδριες και online.

Οτι άλλο θελετε με ρωτατε!

πρίν από 59 λεπτά , Neli83 είπε:

Α...εναν καφε σου επιτρεπει ε; Αρα και ενα τσαγακι μαυρο ή πρασινο θα ειναι το ιδιο...

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Fili είπε:

Τεταρτη χοριακη σήμερα 4836. Συμπαθητικά πάμε λέει καλουλης μου και θα μας σκάσει μέχρι να ηρεμήσουμε. Μου είπε να μην κάνω άλλη κ να πάω Πέμπτη ξανά για υπέρηχο. Φυσικά τώρα σαν ανάποδο πλάσμα σκέφτομαι ότι μπορεί κ να κάνω άλλη μια την Τρίτη. Χχαχαχαχαχαχαχα

Σουπερ είσαι αγάπη μ μπράβο!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Villi είπε:

Μήπως ξέρεις γιατι δεν κανει ντεκαφ και light? Απο το θετικό τεστ ή απο την ετ σου τα είπε αυτά ; Εγώ μονο τέτοια πίνω..:blink:

Κ εγω απο την ετ πινω 1 ντεκαφ την ημερα...εχει ρωτήσει καποια κοπέλα το γιατρο της;;;

πρίν από 37 λεπτά , silvy22 είπε:

Α ναι σωστα εχει κι άλλα!:wub:

1 hour ago, Neli83 είπε:

Έλα ρε συ γτ όχι light δεν το έχω ξανακούσει αυτό. 

1 hour ago, Fili είπε:

@chitanetaΥποθέτω επειδή δεν είναι διπλασιασμός ακριβώς. Και γενικά είναι συγκρατημένος και χαμηλά τη μπάλα όπως λέει . Ο γλυκούλης μου λέει ότι το κάνει για να είναι σίγουρος

. Αχ μακάρι!!! Η μαία στη fivi μου είχε πει ότι αν θέλω ένα ελληνικό να τον πίνω και τσαγακι . Απλα προσπαθώ να τα κάνω όλα by the book για ψυχολογικούς κυρίως λογους

Αλλιώς θα χτυπούσα μια μακαρονάδα με σάλτσα κ τυρί τριμμένο και θα γινόταν πανικός !!!!

Από ένα νούμερο και πάνω νομίζω 1200-1500 δεν κάνει ακριβώς διπλασιασμό αγάπη οπότε είσαι μια χαρά! 

Καλέ φάε τη μακαρονάδα σιγά τι θα πάθεις τάισε το παιδί γρήγορα αα χαχαχαχα

πρίν από 39 λεπτά , geozak είπε:

Κ οχι μονο...απο τις 10.30 που πηγα στο ραντεβού εκανα κ την τρελη..!!!.ειχε χιονια, εντελώς μονη , ανασφάλεια αν βρω ταξι να φυγω κ η ετ εγινε στις 2....περιμένα 3.5 ώρες!!!!!τους φωναξα...κ μόνο η πιεση με τα ουρα εξάντλησε την υπομονη μου..σε ευχαριστώ πολύ....η μαμα ειναι Αθήνα..δεν το λεω σε κανέναν...ισως να παμε στον τσιρ για τον πρωτο υπερηχο για καρδια κ να την φέρουμε κ της κανω εκπληξη..κανω ονειρα ε;; τριτη η επόμενη χοριακη μου ειπαν..

Τι τράβηξες εκείνη τη μέρα και όμως σε αντάμειψε η τύχη στο δεκαπλάσια!!! Τέλειο αυτό που σκέφτηκες για τη μανούλα σου!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...