Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , MaryH είπε:

Κι αμα βγουν ολα σαν τον δικο σου κοκοβιο και την σαυριτσα τη δικη μου, Παναγια μου!!!! Κοριτσια καντε gym να ειστε σε φορμα! Τα power μωρα ερχονταιιιιιιι!!!!!!!!!

δεν τους σωνει τιποτα λεμε

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, geozak είπε:

Ήμουν πολύ απογοητευμένη...εκανα κ 2 τσιγαρα...εστειλα το σύζυγο να παρει τα αποτελέσματα κ του ειπα να μη μου τηλ αλλα απο κοντα οταν σχολάσει για να με παρηγορήσει 

Κορίτσια  220 !!!!!!!!!!υπάρχει θεος κ για μενα τελικά!!!!!!!!!συνεχώς κλαιω απο τη συγκίνηση μου...

Sigxaritiria!!! Iperoxa nea :)

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, geozak είπε:

Ήμουν πολύ απογοητευμένη...εκανα κ 2 τσιγαρα...εστειλα το σύζυγο να παρει τα αποτελέσματα κ του ειπα να μη μου τηλ αλλα απο κοντα οταν σχολάσει για να με παρηγορήσει 

Κορίτσια  220 !!!!!!!!!!υπάρχει θεος κ για μενα τελικά!!!!!!!!!συνεχώς κλαιω απο τη συγκίνηση μου...

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο,,,φυσικά και υπάρχει γλυκιά μου Θεός,,,και ολα τα βλεπει είπαμε και όλα δίκαια τα μοιράζει!!!! Απόλαυσε και κλάψε απο τη χαρά σου!!!!!!!!!!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιι,,,,ρε το χέρι του κοντούλη μας!!!!!!!!!!! Μόνο χαρές από δω και στο εξής.

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, geozak είπε:

Συγχαρητήρια ναιιι μπραβοοοοοοοοο

καλη τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις κούκλα μου

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , geozak είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες....βέβαια φοβάμαι αρκετα γιατί εχω ζήσει πολλες φορες στις ατυχείς εγκυμοσύνες μου το σίριαλ με τη σταγόνα στις χοριακες μου...αλλα αυτη τη φορά αςειμαι θετικη.....κ οπως είπε κ η @Villi νωρίτερα ναι...να αρχισω κ εγω μετα απο τοσο πολύ αγωνα να κανω όνειρα!!!!!!:-P:x

Καλέ. Θυμάσαι που πήγαινες μόνη σου μέσα στον χιονιά να κάνεις την ετ;  Που σου είχε βγει η πίστη και έλεγες πώς θα γυρίσεις και στο σπίτι σου μετά; Φλασια μου ήρθε τώρα! Α ρε γλυκούλα μου!!! ❤️❤️❤️ 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, geozak είπε:

Έλα κοπέλα μου, κι αγωνιούσα! Τώρα το ειδα!

Μπραβο!!!! Συγχαρητηρια!!!!

Πάμε μαζί αγκαζε!

Α βρε @Neli83 με τετοιο ποδαρικο που μας εκανες στο νεο ετος, το έχουμε πάρει σερί το θέμα! :wub:

Μακαρι κοριτσια να μας πανε όλα καλα απο εδω και περα! Σε όλες!!!

• Μου αρέσει 5

2 ώρες πρίν, geozak είπε:

Μπράβο κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε!! φιλιά πολλά μία όμορφη εγκυμοσύνη σού εύχομαι μεγάλη χαρά μας έδωσες...❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Villi είπε:

@geozak  Να μην ξεχνιόμαστε.. με την πρώτη προσπάθεια ο Τσιριγ…μπράβο στο γιατρό σου!

είναι γατα είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάταααααααααα!!!!!!!!!!!! αν είναι η στιγμή ,,, και στο γιατρο μπραβο και στη μελλοντική μανούλα μπραβο, και στο χιονιά μπράβο και στο Θεό ευχαριστώ!!!!!!!!!!!! Όλα γίνονται κοριτσια,,θέλει πιστη και δύναμη! 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 54 λεπτά , geozak είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες....βέβαια φοβάμαι αρκετα γιατί εχω ζήσει πολλες φορες στις ατυχείς εγκυμοσύνες μου το σίριαλ με τη σταγόνα στις χοριακες μου...αλλα αυτη τη φορά αςειμαι θετικη.....κ οπως είπε κ η @Villi νωρίτερα ναι...να αρχισω κ εγω μετα απο τοσο πολύ αγωνα να κανω όνειρα!!!!!!:-P:x

Ναι καλή μου σε καταλαβαινω...κι εγω είμαι πολυ συγκρατημενη. Αλλά ας ειμαστε θετικες και ήρεμες κι ας χαρουμε αυτες τις στιγμες!!!

Ποτε θα ξανακανεις εσυ χοριακή;

• Μου αρέσει 1

Τεταρτη χοριακη σήμερα 4836. Συμπαθητικά πάμε λέει καλουλης μου και θα μας σκάσει μέχρι να ηρεμήσουμε. Μου είπε να μην κάνω άλλη κ να πάω Πέμπτη ξανά για υπέρηχο. Φυσικά τώρα σαν ανάποδο πλάσμα σκέφτομαι ότι μπορεί κ να κάνω άλλη μια την Τρίτη. Χχαχαχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...