Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 31 λεπτά , geozak είπε:

Ήμουν πολύ απογοητευμένη...εκανα κ 2 τσιγαρα...εστειλα το σύζυγο να παρει τα αποτελέσματα κ του ειπα να μη μου τηλ αλλα απο κοντα οταν σχολάσει για να με παρηγορήσει 

Κορίτσια  220 !!!!!!!!!!υπάρχει θεος κ για μενα τελικά!!!!!!!!!συνεχώς κλαιω απο τη συγκίνηση μου...

τι λες τωρα ...κ αλλο σερι.. καλε χαμος γινεται εδω μεσα.. μπραβο σ κοπελαρα μ....φυσικα υπάρχει θεος κ για σενα κ για ολες εδω μεσα....τα συγχαρητήρια μ...κλαψε παο χαρα ανακούφισης....καλεεεεεε στο πα????? θα γινεις  φουσκαααααααα.......τα φιλια μ καλη εγκυμοσύνη να εχεις αγαπη .

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 17 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

τι λες τωρα ...κ αλλο σερι.. καλε χαμος γινεται εδω μεσα.. μπραβο σ κοπελαρα μ....φυσικα υπάρχει θεος κ για σενα κ για ολες εδω μεσα....τα συγχαρητήρια μ...κλαψε παο χαρα ανακούφισης....καλεεεεεε στο πα????? θα γινεις  φουσκαααααααα.......τα φιλια μ καλη εγκυμοσύνη να εχεις αγαπη .

Ραφαελιτσα να μπαίνεις συχνότερα!!! By the way είδες επιτυχίες ο γιατρός μας??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , geozak είπε:

Ήμουν πολύ απογοητευμένη...εκανα κ 2 τσιγαρα...εστειλα το σύζυγο να παρει τα αποτελέσματα κ του ειπα να μη μου τηλ αλλα απο κοντα οταν σχολάσει για να με παρηγορήσει 

Κορίτσια  220 !!!!!!!!!!υπάρχει θεος κ για μενα τελικά!!!!!!!!!συνεχώς κλαιω απο τη συγκίνηση μου...

Συγχαρητηρια εγκυουλα μας!!!!! Το ζωηρο παρεακι σκιζει!!!!

πρίν από 21 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Καλε φιλεναδα τι γινεται εδω?? Τοσα σερι επιτυχιων???? Ειχαμε τοτε στο παρεακι μας τοσες επιτυχιες μαζεμενες? Δε θυμαμαι. Τοτε ηταν αγνωστος ο γιατρουλης σου βεβαια. Δεν ειχε παρει μπρος να τις γκαστρωνει ολες:lol:

πρίν από 45 λεπτά , Fili είπε:

Αααααααααα αα!!!! Μπράβοοοοο συγχαρητήρια κορίτσι μας! Έσκασα από το πρωί κι εγώ όπως όλες. 

Χρύσα... Φλοπ. Ξέρεις εσύ.. Μπαμ κτλ 

Μια ήρεμη καλή εγκυμοσύνη εύχομαι. Εδώ εμείς για θετική ενέργεια, αγάπη και ευχουλες. 

Έλα μια μια παρακαλώ να παίρνουμε σειρά ❤️❤️❤️

Ολα καλα να πανε απο δω και μπρος για το γλυκο σου εμβρυακι!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ραφαελιτσα να μπαίνεις συχνότερα!!! By the way είδες επιτυχίες ο γιατρός μας??

αν ειδα λεει...απλα τον αγαπω αυτον τον άνθρωπο.οχι μονο γοατο με εκανε μαμα ενος υπεροχου κοκοβιου αλλα γιατι οταν μ ειπε παψε να κλαις εγω θα σε κανω μανα...το πε κ το κανε....οταν εγω ενιωθα μιση χωρις αυγα ....κλουβια αποκαλουσα τον εαυτο μ πολλα χρονια τωρα...αχαχχαχαχχα τωρα ποια μ αρεσει κιολας.ηταν εκεί  παντα  διπλα μ να μ πει να μ εξηγησει να μ μιλήσει....με βοηθησε οχι μονο στο να με κανει μανα αλλα να αγαπησω κ τον εαυτο μ που ενιωθα χαλια μετα απο 11 χρονια που παλευα για ενα παιδι.

τον αγαπω  λεμε θα τον παρω τηλ μετα να τ το θυμησω ...πολυ καιρο εχει να με πάρει  κ αυτος...αλλα που με εσας εδω μεσα...γκαστρωνει αβερτα λεμε....

μπαινω χρυσα μ καθε μερα κ σας διαβαζω....κλαιω γελαω ανχωνομαι κ χαίρομαι παραλληλα μαζι σας... 

ομως η μικρη  μ δεν μ αφήνει  πολλα περιθώρια  αλλα ουτε κ οι δουλεια μ πλεον....

υποσχομαι ομως να ειμαι παντα εδω μαζι σας σε ολα αυτα που εχετε να αντιμετωπίσετε...

πρίν από 11 λεπτά , MaryH είπε:

Συγχαρητηρια εγκυουλα μας!!!!! Το ζωηρο παρεακι σκιζει!!!!

Καλε φιλεναδα τι γινεται εδω?? Τοσα σερι επιτυχιων???? Ειχαμε τοτε στο παρεακι μας τοσες επιτυχιες μαζεμενες? Δε θυμαμαι. Τοτε ηταν αγνωστος ο γιατρουλης σου βεβαια. Δεν ειχε παρει μπρος να τις γκαστρωνει ολες:lol:

Ολα καλα να πανε απο δω και μπρος για το γλυκο σου εμβρυακι!

οχι δεν ειχαμε εμεις τετοια σερι φιλη μ....πηρε φορα όντως  ο γιατρός μας....το καλο που τ θελω να συνεχισει ετσι μην τον παρωτηλ κ τον κατσαδιασω...αχαχχαχαχα

• Μου αρέσει 12
  • Χαχα 1

πρίν από 58 λεπτά , geozak είπε:

Ωρε τι γίνεται, ωρέ!!!!!;;;;; 

Μπράβο γλυκούλα μου!!!

Είδες που αγχωνοσουν; Κ είδες που τα τεστακια μερικές φορές είναι επικίνδυνα; Μπράβο μπράβο μπράβο!!!❤️❤️❤️ 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , marina_86 είπε:

Ωρε τι γίνεται, ωρέ!!!!!;;;;; 

Μπράβο γλυκούλα μου!!!

Είδες που αγχωνοσουν; Κ είδες που τα τεστακια μερικές φορές είναι επικίνδυνα; Μπράβο μπράβο μπράβο!!!❤️❤️❤️ 

πως την έκανες  την μακαροναδα εχτες φιλη μας???? για πες???? τα λατρεύω απλα....αχαχχαχαχαχχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

πως την έκανες  την μακαροναδα εχτες φιλη μας???? για πες???? τα λατρεύω απλα....αχαχχαχαχαχχαχαχαχα

Χαχαχαχα Με βουτυρακι και τριμμένο κεφαλοτύρι!!!!❤️❤️❤️❤️

Και για να το ξεφτυλισω εντελώς (επειδή καταπιεστηκα με τα όχι κ τα μη) πήρα σύζυξ και βγήκαμε να πιούμε και ένα τζινακι!!! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Πολύ μου αρέσει να βλέπω κάθε μέρα να συζητάμε και να γεμίζουν οι σελίδες του καφέ μας. @geozak έχω φυλαγμένο καπνογόνο θα μας πεις τα νέα σου?? @Neli83 καλό υπέρηχο σήμερα!!! Ελπίζω να ακούσετε καρδουλες δυνατές !!! Θα δεις τα μωράκια σου σαν ανθρωπακια μικροσκοπικά και θα πάθεις την πλάκα σου. Πριν σε πιάσουν τα δάκρυα να μπεις να μας πεις λεπτομεριες. @Aria.@Viv37 νομιζεται θα πάτε παρέα εσείς;; Πριτς 

Δεν έχω αδιαθετησει οπότε κολαουζος κ εγώ με εσάς. @νικηαντωνια81και ο άντρας μου τα ίδια. Όλο ουφ και ουφ και αχ βαχ όταν είναι να κάνει εξετάσεις. Κατά τα άλλα συμπάσχει στον αγώνα μαζί μου μιλώντας πάντα στον πληθυντικό..κάνουμε υπέρηχο παίρνουμε φάρμακα χαχαχαχα.

Ξέρεις ότι χωρίς εσένα δεν μπορώ! Ελπίζω να μας τραβήξεις εσύ λίγο να συντομεύουμε!!!

• Χαχα 1

πρίν από 7 λεπτά , marina_86 είπε:

Χαχαχαχα Με βουτυρακι και τριμμένο κεφαλοτύρι!!!!❤️❤️❤️❤️

Και για να το ξεφτυλισω εντελώς (επειδή καταπιεστηκα με τα όχι κ τα μη) πήρα σύζυξ και βγήκαμε να πιούμε και ένα τζινακι!!! Χαχαχαχα

κολασμενα ετσι κ σκετα ....αχιοςςςςςς κ πολυ  καλα εκανες κ βγηκες κ ηπιες κ τζιν....μπραβο σ.....σιγα μην μασαμε εμεις απο τετοια....ζηστε κ απολαύστε τα παντα...η ζωη ειναι μικρη...

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, geozak είπε:

Είδες που σου είπαμε να μην εμπιστεύεσαι τα χαζοτεστ?!!!!!!!Τζάμπα έφαγες τόση στεναχώρια!!!!!!!Μπράβο κοριτσάκι μου γλυκό!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!! Τι υπέροχα νέα!!!!!! Εδώ κλαίμε εμείς βρε αγάπη μου εσύ δε θα κλαις?

Κορίτσια θα τρελαθώ!!!! Είμαστε 5 στα 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

αν ειδα λεει...απλα τον αγαπω αυτον τον άνθρωπο.οχι μονο γοατο με εκανε μαμα ενος υπεροχου κοκοβιου αλλα γιατι οταν μ ειπε παψε να κλαις εγω θα σε κανω μανα...το πε κ το κανε....οταν εγω ενιωθα μιση χωρις αυγα ....κλουβια αποκαλουσα τον εαυτο μ πολλα χρονια τωρα...αχαχχαχαχχα τωρα ποια μ αρεσει κιολας.ηταν εκεί  παντα  διπλα μ να μ πει να μ εξηγησει να μ μιλήσει....με βοηθησε οχι μονο στο να με κανει μανα αλλα να αγαπησω κ τον εαυτο μ που ενιωθα χαλια μετα απο 11 χρονια που παλευα για ενα παιδι.

τον αγαπω  λεμε θα τον παρω τηλ μετα να τ το θυμησω ...πολυ καιρο εχει να με πάρει  κ αυτος...αλλα που με εσας εδω μεσα...γκαστρωνει αβερτα λεμε....

μπαινω χρυσα μ καθε μερα κ σας διαβαζω....κλαιω γελαω ανχωνομαι κ χαίρομαι παραλληλα μαζι σας... 

ομως η μικρη  μ δεν μ αφήνει  πολλα περιθώρια  αλλα ουτε κ οι δουλεια μ πλεον....

υποσχομαι ομως να ειμαι παντα εδω μαζι σας σε ολα αυτα που εχετε να αντιμετωπίσετε...

οχι δεν ειχαμε εμεις τετοια σερι φιλη μ....πηρε φορα όντως  ο γιατρός μας....το καλο που τ θελω να συνεχισει ετσι μην τον παρωτηλ κ τον κατσαδιασω...αχαχχαχαχα

Εκανες την αρχη εσυ με τον κοκοβιο. Μετα χαμος!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Viv37 είπε:

Είδες που σου είπαμε να μην εμπιστεύεσαι τα χαζοτεστ?!!!!!!!Τζάμπα έφαγες τόση στεναχώρια!!!!!!!Μπράβο κοριτσάκι μου γλυκό!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!! Τι υπέροχα νέα!!!!!! Εδώ κλαίμε εμείς βρε αγάπη μου εσύ δε θα κλαις?

Κορίτσια θα τρελαθώ!!!! Είμαστε 5 στα 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ που σαι αξομα έρχεται η σειρα σ κ τις χρυσας...ετσι σερι θα ειμαστε ολες εδω μεσα...τερμα ποια τα κλαμματα...ολες σας η μια μετα την αλλη θα γινετε φουσκες μπαλοκοιλιες....κ οπως ειπε κ η φιλη μας αρια μοα κ αργει απ οτι καταλαβα με το σπερμα θα κλείσει τον κύκλο  με τα 2δυμα μας της κ αυτη.( ετσι μ ρθε κ ειπα 2δυμααχαχχαχα ) κ ολες μετα θα τρίβετε κοιλιες κ θα σκατε .....

• Μου αρέσει 5

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες....βέβαια φοβάμαι αρκετα γιατί εχω ζήσει πολλες φορες στις ατυχείς εγκυμοσύνες μου το σίριαλ με τη σταγόνα στις χοριακες μου...αλλα αυτη τη φορά αςειμαι θετικη.....κ οπως είπε κ η @Villi νωρίτερα ναι...να αρχισω κ εγω μετα απο τοσο πολύ αγωνα να κανω όνειρα!!!!!!:-P:x

• Μου αρέσει 9

πρίν από 6 λεπτά , MaryH είπε:

Εκανες την αρχη εσυ με τον κοκοβιο. Μετα χαμος!!!!

αχχαχαχαχαχα τπυς εχω στείλει  τοση αγαπη εδω μεσα κ κοκοβιοσκονη που δεν υπηρχε περίπτωση να μην πιασουν οι κοπέλες μας...αχαχαχχαχαχα 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

αχχαχαχαχαχα τπυς εχω στείλει  τοση αγαπη εδω μεσα κ κοκοβιοσκονη που δεν υπηρχε περίπτωση να μην πιασουν οι κοπέλες μας...αχαχαχχαχαχα 

Κι αμα βγουν ολα σαν τον δικο σου κοκοβιο και την σαυριτσα τη δικη μου, Παναγια μου!!!! Κοριτσια καντε gym να ειστε σε φορμα! Τα power μωρα ερχονταιιιιιιι!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...