Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Neli83 είπε:

Γλυκουλα μου!! Σ'ευχαριστω πολυ!! Η αληθεια ειναι οτι νιωθω σαν εργοστασιο ορμονων και συναισθηματων... εσυ νιωθεις καμια διαφορα?? Κουραση,υπνηλια? Εισαι πιο ευαισθητη?

Νομίζω καλή μου είναι νωρίς για μένα... Αλλά για σένα ειναι τελειως φυσιολογικο και φαντασου οτι εχεις και τρια εμβρυακια οποτε το σωμα ειναι σε κατασταση υπερπαραγωγης ορμονων! Φαντασου ποση δουλεια έχει! γι αυτό σου λεω και τη μια να κλαις και την άλλη να γελάς μες στο παιχνίδι είναι!

Αν θες μπορω να σου γραψω σε λίγο για ένα ανθοιαμα που βοηθαει για τον πρωτο καιρο της εγκυμοσυνης και όχι μονο, σε επιπεδο συναισθηματικο εννοώ. Δεν ξερω αν έχεις δοκιμασει ποτε ανθοιαματα, του Μπαχ είναι τα πιο γνωστα. Εμενα με εχουν βοηθησει παρα πολλες φορες στην ζωή μου σε σοβαρες καταστασεις, όπως και τώρα. Λειτουργουν κάπως σαν τα ομοιοπαθητικα...

Θα το ψαξω και θα στο γραψω

πρίν από 7 λεπτά , Troia είπε:

πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Χάρηκα πολύ, ειλικρινά! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σε 8 μήνες να κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου!

Ευχαριστώ πολύ Τροία μου! Και σε σενα σου ευχομαι να χαιρεσαι την μικρή σου!(αν θυμαμαι καλά, κοριτσάκι δεν είναι;)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 19 λεπτά , chitaneta είπε:

Ευχαριστώ πολύ Τροία μου! Και σε σενα σου ευχομαι να χαιρεσαι την μικρή σου!(αν θυμαμαι καλά, κοριτσάκι δεν είναι;)

Ναι, κοριτσάκι. Σε λίγες μέρες κλείνω έναν χρόνο από την τελευταία μου περίοδο κι εκείνη τους 3 μήνες!

• Μου αρέσει 4

1 ώρα πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Α γιαυτο σας το πρότεινε σωστά!

ποσο κακό ήταν το σπερμοδιαγραμμα;

ειναι δύσκολο να το κάνει όπως για όλους τους άντρες φυσικά 

Δεν είναι συνεργάσιμος 

Ποιος δ είναι συνεργάσιμος? Ο γιατρός σου? Άλλαξε τον...εγώ έτσι έχασα πόσα χρόνια κ πόσα χρήματα...ο γιατρός που είχα κατά βάση ήταν στον κόσμο του...τώρα τα βλέπω 

Το σπερμοδιαγραμμα μας είχε ποσότητα δ είχε ανωμαλίες αλλά ήταν τεμπέλικα μας είχαν πει...κ όμως ο κατακερματισμός είναι μεγάλος...

πρίν από 36 λεπτά , chitaneta είπε:

Νομίζω καλή μου είναι νωρίς για μένα... Αλλά για σένα ειναι τελειως φυσιολογικο και φαντασου οτι εχεις και τρια εμβρυακια οποτε το σωμα ειναι σε κατασταση υπερπαραγωγης ορμονων! Φαντασου ποση δουλεια έχει! γι αυτό σου λεω και τη μια να κλαις και την άλλη να γελάς μες στο παιχνίδι είναι!

Αν θες μπορω να σου γραψω σε λίγο για ένα ανθοιαμα που βοηθαει για τον πρωτο καιρο της εγκυμοσυνης και όχι μονο, σε επιπεδο συναισθηματικο εννοώ. Δεν ξερω αν έχεις δοκιμασει ποτε ανθοιαματα, του Μπαχ είναι τα πιο γνωστα. Εμενα με εχουν βοηθησει παρα πολλες φορες στην ζωή μου σε σοβαρες καταστασεις, όπως και τώρα. Λειτουργουν κάπως σαν τα ομοιοπαθητικα...

Θα το ψαξω και θα στο γραψω

Ναι γραψε μου οποτε μπορεις!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Πολύ μου αρέσει να βλέπω κάθε μέρα να συζητάμε και να γεμίζουν οι σελίδες του καφέ μας. @geozak έχω φυλαγμένο καπνογόνο θα μας πεις τα νέα σου?? @Neli83 καλό υπέρηχο σήμερα!!! Ελπίζω να ακούσετε καρδουλες δυνατές !!! Θα δεις τα μωράκια σου σαν ανθρωπακια μικροσκοπικά και θα πάθεις την πλάκα σου. Πριν σε πιάσουν τα δάκρυα να μπεις να μας πεις λεπτομεριες. @Aria.@Viv37 νομιζεται θα πάτε παρέα εσείς;; Πριτς 

Δεν έχω αδιαθετησει οπότε κολαουζος κ εγώ με εσάς. @νικηαντωνια81και ο άντρας μου τα ίδια. Όλο ουφ και ουφ και αχ βαχ όταν είναι να κάνει εξετάσεις. Κατά τα άλλα συμπάσχει στον αγώνα μαζί μου μιλώντας πάντα στον πληθυντικό..κάνουμε υπέρηχο παίρνουμε φάρμακα χαχαχαχα.

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Aria. είπε:

Ποιος δ είναι συνεργάσιμος? Ο γιατρός σου? Άλλαξε τον...εγώ έτσι έχασα πόσα χρόνια κ πόσα χρήματα...ο γιατρός που είχα κατά βάση ήταν στον κόσμο του...τώρα τα βλέπω 

Το σπερμοδιαγραμμα μας είχε ποσότητα δ είχε ανωμαλίες αλλά ήταν τεμπέλικα μας είχαν πει...κ όμως ο κατακερματισμός είναι μεγάλος...

Όχι όχι ο σύζυγος!!!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

@MELINASP εύχομαι τα εμβρυακθα να κάνουν την ανατροπή και να μας καταπλήξουν όλες! 

@Viv37 πραγματικά πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έρθει η πολυπόθητη λατρεμένη εξωτική διαστημική σου δοτρια

@Neli83 μου περιμένω νέα από τον υπέρηχο. Να ηρεμήσεις κι εσύ λιγάκι. Το βράδυ χαδακια όμορφες σκέψεις εικόνες για ύπνο νωρίς. Τουλάχιστον αυτό προσπαθώ κι εγώ. Οοομμμμμ

@chitanetaόταν βρεις το ανθοιαμα πες το κι αυτό. Τόσα καταπινουμε λίγο Μπαχ καλό θα μας κάνει. Έπαιρνα κι εγω πολύ παλιότερα κι όντως βοηθούσαν

Η @geozak δε φάνηκε ακόμα ε; διαβάζω προς τα πίσω να βρω.. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , geozak είπε:

Ήμουν πολύ απογοητευμένη...εκανα κ 2 τσιγαρα...εστειλα το σύζυγο να παρει τα αποτελέσματα κ του ειπα να μη μου τηλ αλλα απο κοντα οταν σχολάσει για να με παρηγορήσει 

Κορίτσια  220 !!!!!!!!!!υπάρχει θεος κ για μενα τελικά!!!!!!!!!συνεχώς κλαιω απο τη συγκίνηση μου...

Πω ρε φιλε!!! ΝΑΙΙΙΙ!!!! Δεν μπορω να σου εκφρασω το ποσο χαιρομαι!!!! Συγχαρητηρια!!! Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!! 

• Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

πρίν από 9 λεπτά , geozak είπε:

Ήμουν πολύ απογοητευμένη...εκανα κ 2 τσιγαρα...εστειλα το σύζυγο να παρει τα αποτελέσματα κ του ειπα να μη μου τηλ αλλα απο κοντα οταν σχολάσει για να με παρηγορήσει 

Κορίτσια  220 !!!!!!!!!!υπάρχει θεος κ για μενα τελικά!!!!!!!!!συνεχώς κλαιω απο τη συγκίνηση μου...

Μπραβοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

10 minutes ago, geozak said:

Αααααααααα αα!!!! Μπράβοοοοο συγχαρητήρια κορίτσι μας! Έσκασα από το πρωί κι εγώ όπως όλες. 

Χρύσα... Φλοπ. Ξέρεις εσύ.. Μπαμ κτλ 

Μια ήρεμη καλή εγκυμοσύνη εύχομαι. Εδώ εμείς για θετική ενέργεια, αγάπη και ευχουλες. 

Έλα μια μια παρακαλώ να παίρνουμε σειρά ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 40 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Πολύ μου αρέσει να βλέπω κάθε μέρα να συζητάμε και να γεμίζουν οι σελίδες του καφέ μας. @geozak έχω φυλαγμένο καπνογόνο θα μας πεις τα νέα σου?? @Neli83 καλό υπέρηχο σήμερα!!! Ελπίζω να ακούσετε καρδουλες δυνατές !!! Θα δεις τα μωράκια σου σαν ανθρωπακια μικροσκοπικά και θα πάθεις την πλάκα σου. Πριν σε πιάσουν τα δάκρυα να μπεις να μας πεις λεπτομεριες. @Aria.@Viv37 νομιζεται θα πάτε παρέα εσείς;; Πριτς 

Δεν έχω αδιαθετησει οπότε κολαουζος κ εγώ με εσάς. @νικηαντωνια81και ο άντρας μου τα ίδια. Όλο ουφ και ουφ και αχ βαχ όταν είναι να κάνει εξετάσεις. Κατά τα άλλα συμπάσχει στον αγώνα μαζί μου μιλώντας πάντα στον πληθυντικό..κάνουμε υπέρηχο παίρνουμε φάρμακα χαχαχαχα.

Ελα ρε πολύ γλυκός!!!!!!!!! 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 29 λεπτά , geozak είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου !! Πω πωωω μας πέθανες μιλάμε , Άι  στο καλό του το το κωλο τεστ ! Όλα καλά να πάνε απο δω και πέρα, να χαμογελάς και να ονειρεύεσαι. Πολλα φιλια 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 28 λεπτά , geozak είπε:

Μπράβο κορίτσι μου.. Συγχαρητήρια.. Υπέροχα νέα.. Με το καλό και εσύ.. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 28 λεπτά , geozak είπε:

ΝΑΙ!!!!!!!!  Μπράβο ρε κοριτσάρα μπράβο!!! Άλλη μια επιτυχία δικιά μας άλλη μια μέρα χαράς!!!! Σου αξίζει κάθε δάκρυ χαράς!!! 

Κορίτσια παραπηρσμε φορά!!!! Δεν μας σταματάει κάνεις κ τίποτα!!!

πρίν από 9 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ελα ρε πολύ γλυκός!!!!!!!!! 

Ναι ο καλουλης μου!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...