Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Πω πω σπόντα!!!!!!!!! 

Μα πως είναι δυνατόν κάθε δυο μέρες να αδειάζει;;;;; Εγω δεν την παλεύω 

Χαχαχα άσε είχε κέφια χθες...τι να σου πω κ εγώ δ αντεχω πλέον...παλιά δ θα είχα θέμα...τώρα κυκλοφορεί κ ένα 8χρονο στο σπίτι οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι περιορισμενος ο χρόνος...

Ελπίζω να φτιάξει αν κ ο Λυμπερόπουλος που τον πήρα όταν άκουσε το ποσοστό κομπιασε η αλήθεια είναι...

πρίν από 55 λεπτά , MELINASP είπε:

Μπραβοοο ποτέ με το καλό πάλι υπέρηχο να δούμε τα ζουζούνια; 

Αυπνιες;; Έλα ρε εγώ σε όλες κοιμόμουν όρθια χαχαχαχα

Μακάρι αγαοη μ 

Ποτε με το καλό η εξέταση του; 

Ένα είναι να την κάνει στις 75 μέρες είναι μέσα Μαρτίου αλλιώς τέλη Μαρτίου ...οπότε κορίτσια μου όπως καταλαβαίνετε  η τελευταία θα ειμαι...μέχρι να βρεθεί κ δοτρια....αχ αχ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 8 λεπτά , Aria. είπε:

Χαχαχα άσε είχε κέφια χθες...τι να σου πω κ εγώ δ αντεχω πλέον...παλιά δ θα είχα θέμα...τώρα κυκλοφορεί κ ένα 8χρονο στο σπίτι οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι περιορισμενος ο χρόνος...

Ελπίζω να φτιάξει αν κ ο Λυμπερόπουλος που τον πήρα όταν άκουσε το ποσοστό κομπιασε η αλήθεια είναι...

Κ η κούραση μεγάλη ρε συ! Εγω κάθε βράδυ είμαι εξαντλημένη !

Πρέπει να πείσω κ τον δικό μου άντρα να κάνει dfi. Δεν έχει κάνει ποτέ.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 8 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Εμείς είχαμε τις αποβολές κ για αυτό το έκανε...βέβαια το σπερμοδιαγραμμα του δ ήταν τέλειο...αλλά κανείς δ σκέφτηκε να μας πει αυτή την εξέταση...εάν έχετε θέμα ρώτα τον γιατρό σου κ να την κάνει...

πρίν από 16 λεπτά , Aria. είπε:

Εμείς είχαμε τις αποβολές κ για αυτό το έκανε...βέβαια το σπερμοδιαγραμμα του δ ήταν τέλειο...αλλά κανείς δ σκέφτηκε να μας πει αυτή την εξέταση...εάν έχετε θέμα ρώτα τον γιατρό σου κ να την κάνει...

Α γιαυτο σας το πρότεινε σωστά!

ποσο κακό ήταν το σπερμοδιαγραμμα;

ειναι δύσκολο να το κάνει όπως για όλους τους άντρες φυσικά 

Δεν είναι συνεργάσιμος 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 31 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Και μένα που την έκανε εγώ επέμενα … έχουμε γίνει και γιατροί 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Και μένα που την έκανε εγώ επέμενα … έχουμε γίνει και γιατροί 

Ναι γιατί οι γυναικολόγοι δεν την προτείνουν.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 16 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ναι γιατί οι γυναικολόγοι δεν την προτείνουν.

Λέω για τους 2 ουρολόγους - ανδρολόγους που ειχε πάει !!! Την κάναμε μόνοι μας κ πήγε σε 3ο γιατρό όπου πιστεύω τον βοήθησε 

πρίν από 59 λεπτά , Aria. είπε:

Ναι διορθώνεται αλλά είναι πολύ υψηλό !!!εγώ έχω την εντύπωση ότι φταίει ο άντρας μου για αυτό γιατί πίστευε ότι να κρατάει το σπέρμα πιο πολλές μέρες θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα !!!κ ο γιατρός λέει όχι κάθε δύο μέρες θέλει άδειασμα η δεξαμενή ...

Ναι ήταν ξεκάθαρος από την αρχή ότι αν δ φτιάξει το σπέρμα δ προχωράμε...κ του λέω χθες ότι διάβασα κάπου αν είναι νέα η δοτρια ότι φτιάχνει λίγο η φάση ...κ μου λέει που μορφώνεσαι???στο ίντερνετ του λέω...γελουσε ...αυτά σας φάγανε μου απάντησε...

Πωπω έτσι τα πετάει ο γιατρός μας κάτι τέτοια !!! Ξέρεις πόσες φορές με πιάσαν τα γέλια στον υπέρηχο;; Αλλά για αυτό τον αγαπάμε 

• Χαχα 3

1 hour ago, MELINASP είπε:

Αντε με το καλό αγάπη μου! 

Λογικό να σε αγχώνουν τα 3 έμβρυα δεν το συζητάμε αυτό. Αλλά κάτσε πρώτα να δούμε αν θα προχωρήσει και το τρίτο. Σε ποιο δεν είχες ακούσει καρδούλα το μόνο του ή τα ομοζυγωτικα; 

Αχ ψεματα θα σου πω...δεν ξερω απο ποιο δεν ακουσα καρδουλα!

1 hour ago, Viv37 είπε:

Καλό υπέρηχο γλυκούλα μου. Πωπω ναι αν αρχίσεις να τα σκέφτεσαι τη νύχτα στο κρεβάτι μετά άντε να κοιμηθείς. Το πρωί με την αυγούλα ίσως... Υπομονή!

Ευχαριστω πολυ!!! Δεν μπορω να το κουμανταρω το ατιμο το μυαλο..!!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

1 hour ago, Aria. είπε:

Ένα είναι να την κάνει στις 75 μέρες είναι μέσα Μαρτίου αλλιώς τέλη Μαρτίου ...οπότε κορίτσια μου όπως καταλαβαίνετε  η τελευταία θα ειμαι...μέχρι να βρεθεί κ δοτρια....αχ αχ 

Πουλάκι και η δικιά μου η δότρια δε νομίζω να έχει προσγειωθεί νωρίτερα. Όλο και κάποια βλάβη θα έχει το διαστημόπλοιο. Μπορεί να μη βγαίνει και η βίζα εισόδου στον πλανήτη. Μη μου ανησυχείς. Θα έχεις παρέα!

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ακόμα δεν εχουμε νεα απο την  @geozak βλεπω... Ευχομαι να πανε όλα καλα!

@Fili εσύ εχεις κι αλλη χοριακη σημερα;

Διάβασα γι αυτο που λεγατε για το γονιδιο και την γλουτενη και αναρωτιεμαι, αν κάποιος δεν έχει κάνει το τεστ για το γονιδιο δεν ξερει αν το έχει...μήπως γι αυτό η Λευκού λεει σε όλες να μην τρωνε γλουτενη τους τρεις πρωτους μηνες;

Να ρωτήσω και κατι; απο ροφηματα τι κανετε, πινετε καφε ή τσαι με τείνη;

@aria πιστευω θα πανε όλα καλα, λιγο υπομονη να περάσει ο καιρός να ξανακανει την εξεταση ο άντρας σου, αλλά πιστευω θα φτιάξουν τα πράματα και θα προχωρησετε μια χαρα μετα!

πρίν από 16 λεπτά , Viv37 είπε:

Πουλάκι και η δικιά μου η δότρια δε νομίζω να έχει προσγειωθεί νωρίτερα. Όλο και κάποια βλάβη θα έχει το διαστημόπλοιο. Μπορεί να μη βγαίνει και η βίζα εισόδου στον πλανήτη. Μη μου ανησυχείς. Θα έχεις παρέα!

Όχι δ σε θέλω για παρέα χαχαχαχα!!!να προχωρήσεις να τελειώνεις κοριτσάκι μου  έχεις τόσο καιρό πριν από εμένα!!!

κορίτσια μου ας μείνω τελευταία να το καθαρίσω κ να το κλειδώσω το φόρουμ αφού θα έχουμε όλες μετακομίσει στο επόμενο!!!δ ξέρω πως θα το λέμε φουσκωμένες κοιλιτσες ? Δ ξέρω αρκεί να έχουμε όλες προχωρήσει από αυτό το σταδιο...

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 1

@Neli83 α τωρα το είδα! Εχεις παλι υπερηχο σημερα! Ωραία περιμενουμε νεα σου!

Προσπαθησε καλή μου να μην ταραζεσαι με σκεψεις...κάτσε να δεις αν θα προχωρησει και το τριτο και θα δειτε μετα.

Αυτή την στιγμή σκέψου τι γινεται μέσα στο σώμα σου με τις ορμόνες, πόσες αλλάγες και σκαμπανεβασματα, ότι και να νιώθεις απολυτα φυσιολογικό είναι! Θα περάσει κι αυτό!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , chitaneta είπε:

Προσπαθησε καλή μου να μην ταραζεσαι με σκεψεις...κάτσε να δεις αν θα προχωρησει και το τριτο και θα δειτε μετα.

Αυτή την στιγμή σκέψου τι γινεται μέσα στο σώμα σου με τις ορμόνες, πόσες αλλάγες και σκαμπανεβασματα, ότι και να νιώθεις απολυτα φυσιολογικό είναι! Θα περάσει κι αυτό!

Γλυκουλα μου!! Σ'ευχαριστω πολυ!! Η αληθεια ειναι οτι νιωθω σαν εργοστασιο ορμονων και συναισθηματων... εσυ νιωθεις καμια διαφορα?? Κουραση,υπνηλια? Εισαι πιο ευαισθητη?

nzSsp2.png

πρίν από 15 λεπτά , chitaneta είπε:

πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Χάρηκα πολύ, ειλικρινά! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σε 8 μήνες να κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...