Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , Neli83 είπε:

Ελπιζω αυτα τα μωρακια να ειναι τα τυχερα σου!! Να μπουν στην κοιλιτσα και να μεινουν 9 μηνες!!! Για τον γιατρο που πας τωρα εχω διαβασει τα καλυτερα!

Κοριτσια σας διαβαζω συνεχεια,δεν χανω ουτε μια λεξη κι ας μην γραφω αυτες τις μερες..

@geozak ανυπομονουμε μαζι σου!! Ελπιζω να πηγες πρωι πρωι!!

Μανουλιτσα μου γλυκιά τι κάνεις; πως είσαι;; 

Σε ευχαριστώ αγάπη μ να σαι καλά αν και δεν έχουν καλές προοπτικές και οι έμβρυολόγοι μας το είπαν κατά 95% και αυτά παθολογικά θα είναι. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 24 λεπτά , MELINASP είπε:

Μανουλιτσα μου γλυκιά τι κάνεις; πως είσαι;; 

Σε ευχαριστώ αγάπη μ να σαι καλά αν και δεν έχουν καλές προοπτικές και οι έμβρυολόγοι μας το είπαν κατά 95% και αυτά παθολογικά θα είναι. 

Καλα ειμαι αγαπουλα! Με τις φρικες μου και τις αυπνιες μου αλλα ολα καλα! Αν δεν ειναι καλες να καταστραφουν να παμε παρακατω! Εσυ μενεις ευκολα εγκυος οποτε με τη δωρεα θα πανε ολα τελεια! Αντε να μπαινουμε σε σειρουλα!!!

nzSsp2.png

1 ώρα πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Μόνο κατακερματισμο θέλετε να βελτιώσετε κορίτσι μου; Δεν θυμάμαι μου είχες πεις προχθές αλλά έχω Αλτσχάιμερ 

Καλημερα στην όμορφη παρέα!!!!!

Καλημέρα!!!ναι τον υψηλό κατακερματισμό ... Έχουμε 41%!!!κ ο θεός βοηθός δ ξέρω κατά πόσο θα φτιάξει...

πρίν από 11 λεπτά , Neli83 είπε:

Καλα ειμαι αγαπουλα! Με τις φρικες μου και τις αυπνιες μου αλλα ολα καλα! Αν δεν ειναι καλες να καταστραφουν να παμε παρακατω! Εσυ μενεις ευκολα εγκυος οποτε με τη δωρεα θα πανε ολα τελεια! Αντε να μπαινουμε σε σειρουλα!!!

Μπραβοοο ποτέ με το καλό πάλι υπέρηχο να δούμε τα ζουζούνια; 

Αυπνιες;; Έλα ρε εγώ σε όλες κοιμόμουν όρθια χαχαχαχα

Μακάρι αγαοη μ 

πρίν από 10 λεπτά , Aria. είπε:

Καλημέρα!!!ναι τον υψηλό κατακερματισμό ... Έχουμε 41%!!!κ ο θεός βοηθός δ ξέρω κατά πόσο θα φτιάξει...

Ποτε με το καλό η εξέταση του; 

πρίν από 6 λεπτά , MELINASP είπε:

Μπραβοοο ποτέ με το καλό πάλι υπέρηχο να δούμε τα ζουζούνια; 

Αυπνιες;; Έλα ρε εγώ σε όλες κοιμόμουν όρθια χαχαχαχα

Μακάρι αγαοη μ 

Ποτε με το καλό η εξέταση του; 

Σημερα εχω παλι υπερυχο..κ εγω νιωθω πολυ κουραση κ νυστα αλλα εχω κ τοσο αγχος..με αγχωνουν τα 3 εμβρυα κ μετα βρυκολακιαζω..

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Neli83 είπε:

Σημερα εχω παλι υπερυχο..κ εγω νιωθω πολυ κουραση κ νυστα αλλα εχω κ τοσο αγχος..με αγχωνουν τα 3 εμβρυα κ μετα βρυκολακιαζω..

Αντε με το καλό αγάπη μου! 

Λογικό να σε αγχώνουν τα 3 έμβρυα δεν το συζητάμε αυτό. Αλλά κάτσε πρώτα να δούμε αν θα προχωρήσει και το τρίτο. Σε ποιο δεν είχες ακούσει καρδούλα το μόνο του ή τα ομοζυγωτικα; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , MELINASP είπε:

Αντε με το καλό αγάπη μου! 

Λογικό να σε αγχώνουν τα 3 έμβρυα δεν το συζητάμε αυτό. Αλλά κάτσε πρώτα να δούμε αν θα προχωρήσει και το τρίτο. Σε ποιο δεν είχες ακούσει καρδούλα το μόνο του ή τα ομοζυγωτικα; 

Το τωρινό σου σχόλιο ήταν το νουμ.20000 !!! Στη συζήτηση χαχα 

• Χαχα 2

13 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!ναι ευτυχώς με έβαλε πολύ γρήγορα...θα χρειαστούμε ναι γιατί είναι 41%!!!κ ελπίζω να φτιάξει γιατί τπτ δ είναι σίγουρο...

Αχ πόσες φορές τα έχω ακούσει να ήξερες...αν μου έδιναν κ ένα κέρμα κάθε φορά τώρα θα είχα κότερα !!!

Νομίζω ότι πρέπει να τους ζητάμε λεφτά όποτε το λένε. Σοβαρά. "Μην αγχώνεσαι!" "Δώσε μου ένα ευρώ και δε θα αγχώνομαι". Θα μαζέψουμε λεφτά για την επίπλωση στο πι και φι χαχχαχα

• Χαχα 8

πρίν από 43 λεπτά , Aria. είπε:

ΚΑλε διορθώνεται. Από εδώ το έχω μάθει και εγω. Μην αγχώνεσαι καθόλου.

Απλα μου έκανε εντύπωση που στο τόνισε ο γιατρός μπράβο του.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

13 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Σε αγαπώ. Ολοσωστη! 

Φοβερό αυτό που έγραψες. Με συγκίνησε. Έτσι είναι ακριβώς! ❤️

Ερώτηση: εσύ γιατί αγχώνεσαι μαρή τόσο πολύ; Όλα πάνε παραπάνω καλά από το καλά. Εσύ στην αναμονή ήσουν φουλ ζεν!!! Τώρα που όλα είναι τέλεια αγχωθηκες;;; Θα με τρελάνεις!!! 

Λοιπόν, κάνεις δυνατή έρευνα στο ίντερνετ. Μια στο ινστα με το donor child, μία τώρα με τη yoga. Μπράβο κ πάλι μπράβο!!! Περιμένουμε και άλλες ψηφιακές προτάσεις!!!❤️

Εσύ ανάλαβε τα ιατρικά - ψυχολογία! Εγώ αναλαμβάνω την ψυχαγωγία - fitness χαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Viv37 είπε:

Νομίζω ότι πρέπει να τους ζητάμε λεφτά όποτε το λένε. Σοβαρά. "Μην αγχώνεσαι!" "Δώσε μου ένα ευρώ και δε θα αγχώνομαι". Θα μαζέψουμε λεφτά για την επίπλωση στο πι και φι χαχχαχα

Έτσι ακριβώς....λες κ αν ήταν στη θέση μας αυτοί θα ήταν χαλαροί!!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! @Fili πήγες για χοριακη; @MELINASP πότε θα έχεις τα αποτελέσματα του προεμφυτικου; Αν θυμάμαι καλά είχες πει ότι θα κάνατε απόψυξη στα παγωτινια σας; 

Δεν αδιαθετησα τελικά χτες για να δούμε θα έρθει το σκ άραγε?

Τα παγωτίνια?? χαχαχαχαχα Σ' αγαπώ!!!

Θα αδιαθετήσεις που θα πάει!

πρίν από 11 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

ΚΑλε διορθώνεται. Από εδώ το έχω μάθει και εγω. Μην αγχώνεσαι καθόλου.

Απλα μου έκανε εντύπωση που στο τόνισε ο γιατρός μπράβο του.

Ναι διορθώνεται αλλά είναι πολύ υψηλό !!!εγώ έχω την εντύπωση ότι φταίει ο άντρας μου για αυτό γιατί πίστευε ότι να κρατάει το σπέρμα πιο πολλές μέρες θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα !!!κ ο γιατρός λέει όχι κάθε δύο μέρες θέλει άδειασμα η δεξαμενή ...

Ναι ήταν ξεκάθαρος από την αρχή ότι αν δ φτιάξει το σπέρμα δ προχωράμε...κ του λέω χθες ότι διάβασα κάπου αν είναι νέα η δοτρια ότι φτιάχνει λίγο η φάση ...κ μου λέει που μορφώνεσαι???στο ίντερνετ του λέω...γελουσε ...αυτά σας φάγανε μου απάντησε...

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

πρίν από 6 λεπτά , Aria. είπε:

Ναι διορθώνεται αλλά είναι πολύ υψηλό !!!εγώ έχω την εντύπωση ότι φταίει ο άντρας μου για αυτό γιατί πίστευε ότι να κρατάει το σπέρμα πιο πολλές μέρες θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα !!!κ ο γιατρός λέει όχι κάθε δύο μέρες θέλει άδειασμα η δεξαμενή ...

Ναι ήταν ξεκάθαρος από την αρχή ότι αν δ φτιάξει το σπέρμα δ προχωράμε...κ του λέω χθες ότι διάβασα κάπου αν είναι νέα η δοτρια ότι φτιάχνει λίγο η φάση ...κ μου λέει που μορφώνεσαι???στο ίντερνετ του λέω...γελουσε ...αυτά σας φάγανε μου απάντησε...

Πω πω σπόντα!!!!!!!!! 

Μα πως είναι δυνατόν κάθε δυο μέρες να αδειάζει;;;;; Εγω δεν την παλεύω 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 45 λεπτά , Neli83 είπε:

Καλό υπέρηχο γλυκούλα μου. Πωπω ναι αν αρχίσεις να τα σκέφτεσαι τη νύχτα στο κρεβάτι μετά άντε να κοιμηθείς. Το πρωί με την αυγούλα ίσως... Υπομονή!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...