Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , marina_86 είπε:

Μα κι εμένα αυτό μου βρήκε. Το γονίδιο. Και νόμιζα ότι οκ είμαι μια σπάνια περίπτωση κ ότι πράγματι δεν πρέπει να τρώω γλουτένη. Και μετά άρχισα να βλέπω από άλλες κοπέλες να πετάνε τη λέξη γλουτένη μαζί με τη λέξη λευκού. Και λέω, μάλλον γενικά σε όλες λέει να αποφεύγουν τη γλουτένη...

Πάντως για τη γλουτένη θα ρωτήσω γιατρό εμπιστοσύνης κ θα σας πω γιατί κι εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι κ υπερβολικό. Τι στο καλό; Με τη barilla συνεργάζεται;

@Condios ξέρεις κι εγώ πόσες φορές σκέφτηκα για τις άλλες που ούτε προσέχουν, καπνίζουν μέχρι να το καταλάβουν, πάνε γυμναστήριο και αν τους πω λέξεις τύπου NGS, ERA, τριζωνικο (χαχαχα) θα με κοιτάνε με απορία; Αλλά είχε γράψει πολύ εύστοχα μια άλλη κοπέλα εδώ (δεν θυμάμαι ποια) ότι "δυστυχώς δεν είμαστε η άλλη γυναίκα"... Κι επειδή παίζονται πολλά λεφτά και πολύς πόνος γι'αυτό γινόμαστε ψείρες με όλα. Δεν λέω τώρα για τη γλουτένη. Κλάιν η γλουτένη. Για όλα αυτά που κάνουμε λέω...

Δεν έχω πάει στην κυρια Λευκ,,,αλλά ευτυχώς ο Τσιρ με έβαλε και τα έκανα όλα μα όλα όταν με ανέλαβε,,,μέχρι και καμπύλη σακχάρου έχω κάνει. Ακομα και το ΕΡΑ μετά την βιοχημική του καλοκαιριού μου το πρότεινε ,,,εγώ δεν ήθελα να το κάνω γιατί λέω αν Δεν Και οι άλλες 2 Βλαστοκυστες τότε ναι,,,,και η επόμενη τελικά βιοχημική και να που ήρθε η ώρα να το κάνω. Θρομβοφιλια δεν έχω πουθενά , σε κανένα δείκτη μα κανένα απολύτως, σάκχαρο τέλεια, θυρεοειδή τέλειο, d , φυλλικό, b12, σίδηρο , όλα όλα άψογα. Ενδομητριο τριζωνικο πάντα,,,,φατα τα πάντα και τα κοάλα και ζατς !!!!!! Για τον Πιστοφ....(επειδή μαζί άνοιξαν το Ακεσώ πριν 20 χρόνια) και ξέρω καλά ότι ο Τσιρ είναι καλός εξωσωματικος αλλά ο Πιστοφ είναι ένας εξαιρετικός ,αν όχι ο καλύτερος, λαπαροσκοπος της Ελλάδας και του είπα,,,θα πάω να τον δω και αυτόν ,,,γιατί αν το ΕΡΑ βγει τέλειο και ξανακάνω με άλλη δοτρια ετ,,,και δεν πετύχει? Τί θα μου πεις? Φταίει η ενδομητριωση? Άρα θα τα ψάξω όλα και αφού τα αποκλείσω ιατρικά και αν χρειαστεί τα διορθώσω τότε θα τα ξαναπούμε. Εν τω μεταξύ η κύστη που έχω μεγάλωσε πφφφφφφφ,,,,και να ακυρωθεί πάλι το ΕΡΑ θα κατέβω μόνο για τον Πιστοφ δεν αφήνω πλέον άλλο την κατάσταση έτσι. Αν για οποιοδήποτε λόγο φταίνε οι σάλπιγγες μου (παρόλο που δεν είναι υδροσαλπιγγες) ίσως τις κλείσω ,,, αλλά και ο λαπαροσκοπος σηκώνει τα χέρια ψηλά και μόνο από κοντά θα τα δούμε όλα. Για αυτό λέω,,,έχω εγώ καιροοοοοοο,,,όλες θα σας αποκαταστήσω με μωράκια,,για να είναι το δικό μου το μικρότερο, το βενιαμινακι της παρέας δε με πειράζει καθόλου,αρκεί να έρθει αχαχχαχαχααχα

Προφανώς και "δυστυχώς δεν είμαστε αυτή η γυναίκα,," αλλά είμαστε και εμείς μοναδικές , περιπτωσαρες, γυναικάρες, γιατί μόνο η υπερβολή μας ταιριάζει με όσα περνάμε!!!!!! Για αυτό και θα κάνουμε μωραρες με ματαρες και μπουταρες για να λιώνουμε !!!!!!! 

Οοοοοομμμμμμ και ένα τζόκερ με μια οικιακή βοηθό!!!!!!! Τα άλλα έρχονται!!!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 24 λεπτά , marina_86 είπε:

Μα κι εμένα αυτό μου βρήκε. Το γονίδιο. Και νόμιζα ότι οκ είμαι μια σπάνια περίπτωση κ ότι πράγματι δεν πρέπει να τρώω γλουτένη. Και μετά άρχισα να βλέπω από άλλες κοπέλες να πετάνε τη λέξη γλουτένη μαζί με τη λέξη λευκού. Και λέω, μάλλον γενικά σε όλες λέει να αποφεύγουν τη γλουτένη...

Πάντως για τη γλουτένη θα ρωτήσω γιατρό εμπιστοσύνης κ θα σας πω γιατί κι εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι κ υπερβολικό. Τι στο καλό; Με τη barilla συνεργάζεται;

@Condios ξέρεις κι εγώ πόσες φορές σκέφτηκα για τις άλλες που ούτε προσέχουν, καπνίζουν μέχρι να το καταλάβουν, πάνε γυμναστήριο και αν τους πω λέξεις τύπου NGS, ERA, τριζωνικο (χαχαχα) θα με κοιτάνε με απορία; Αλλά είχε γράψει πολύ εύστοχα μια άλλη κοπέλα εδώ (δεν θυμάμαι ποια) ότι "δυστυχώς δεν είμαστε η άλλη γυναίκα"... Κι επειδή παίζονται πολλά λεφτά και πολύς πόνος γι'αυτό γινόμαστε ψείρες με όλα. Δεν λέω τώρα για τη γλουτένη. Κλάιν η γλουτένη. Για όλα αυτά που κάνουμε λέω...

Για τη γλουτένη λένε να την αποφεύγεις επειδή είναι ανάμεσα σε αυτά που προκαλούν φλεγμονές. Αλλά αν δεν υπάρχει εύρημα στις εξετάσεις σου λένε απλώς χαλαρά ότι καλό είναι να την αποφεύγεις, δηλ. Δε χριάζεται να είμαστε αυστηροί και απόλυτοι. Τη γλουτένη οι γιατροί λένε να την αποφεύγουμε για πολλούς λόγους. Και στη μητέρα μου είπε η παθολόγος να την αποφεύγει για άσχετο πρόβλημα.

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Καρδούλες καρδούλες γιατί δεν έχω άλλες να πατήσω!!! 

Να το χαρείτε το αξίζετε!!!

Θα γίνουμε σίγουρα. Δε βλέπεις τι γίνεται εδώ μέσα;; Μια μια περνούμε σειρά!!

Αμήν!!!!!!

πρίν από 36 λεπτά , MELINASP είπε:

Μα ρε συ ξέρεις τι σκέφτομαι εγώ πες οκ έχω το γονίδιο της κοιλιοκακη (όχι τη νόσο) και η λευκού φοβάται μην μ ξυπνήσει η νόσος σε ετ. Εσείς γιατί να το κάνετε αυτό τζάμπα;;;; 

Κουλό! 

Αχ όπως τα λες θα γίνουμε δοκτορες μέχρι να κάνουμε παιδί ομμμμ

Χαχαχαχαχαχα

Α καλά αυτό που λες είναι μεγάλη κουβέντα γτ πίστεψε με όλες εδώ μέσα έχουμε αλλάξει γιατρό. Γτ απλά δεν τα κάνουν όλα. Ή τουλάχιστον να μας δώσουν εμάς της επιλογή άστο. 

Πάλι καλά που υπάρχει το γκρουπ και βλέπουμε 5 πράγματα παραπάνω αλλά κυρίως που καταλαβαίνουμε η μία την άλλη!!! 

Το γονίδιο καλά θα κάνει να μείνει ήρεμο όταν με το καλό θα μείνεις έγκυος. Ξυπνάνε όλα ξαφνικά,,, άιντε! Οοοομμμμμμμ (γουσα και μουσφραμπα έλεγαν στην ταινία "the bad boys" για να ηρεμήσουν χαχαχαχαχα,,,το θυμόσαστε?) 

πρίν από 41 λεπτά , chitaneta είπε:

Ελπίζω να παω νωρις να βγουν πιο γρηγορα! Σημερα αργησα να παω τρομαρα μου!

Πρωι πρωι να πας! Μη σου πω να περιμενεις απ εξω να ανοιξουν! 

πρίν από 18 λεπτά , Condios είπε:

Δεν έχω πάει στην κυρια Λευκ,,,αλλά ευτυχώς ο Τσιρ με έβαλε και τα έκανα όλα μα όλα όταν με ανέλαβε,,,μέχρι και καμπύλη σακχάρου έχω κάνει. Ακομα και το ΕΡΑ μετά την βιοχημική του καλοκαιριού μου το πρότεινε ,,,εγώ δεν ήθελα να το κάνω γιατί λέω αν Δεν Και οι άλλες 2 Βλαστοκυστες τότε ναι,,,,και η επόμενη τελικά βιοχημική και να που ήρθε η ώρα να το κάνω. Θρομβοφιλια δεν έχω πουθενά , σε κανένα δείκτη μα κανένα απολύτως, σάκχαρο τέλεια, θυρεοειδή τέλειο, d , φυλλικό, b12, σίδηρο , όλα όλα άψογα. Ενδομητριο τριζωνικο πάντα,,,,φατα τα πάντα και τα κοάλα και ζατς !!!!!! Για τον Πιστοφ....(επειδή μαζί άνοιξαν το Ακεσώ πριν 20 χρόνια) και ξέρω καλά ότι ο Τσιρ είναι καλός εξωσωματικος αλλά ο Πιστοφ είναι ένας εξαιρετικός ,αν όχι ο καλύτερος, λαπαροσκοπος της Ελλάδας και του είπα,,,θα πάω να τον δω και αυτόν ,,,γιατί αν το ΕΡΑ βγει τέλειο και ξανακάνω με άλλη δοτρια ετ,,,και δεν πετύχει? Τί θα μου πεις? Φταίει η ενδομητριωση? Άρα θα τα ψάξω όλα και αφού τα αποκλείσω ιατρικά και αν χρειαστεί τα διορθώσω τότε θα τα ξαναπούμε. Εν τω μεταξύ η κύστη που έχω μεγάλωσε πφφφφφφφ,,,,και να ακυρωθεί πάλι το ΕΡΑ θα κατέβω μόνο για τον Πιστοφ δεν αφήνω πλέον άλλο την κατάσταση έτσι. Αν για οποιοδήποτε λόγο φταίνε οι σάλπιγγες μου (παρόλο που δεν είναι υδροσαλπιγγες) ίσως τις κλείσω ,,, αλλά και ο λαπαροσκοπος σηκώνει τα χέρια ψηλά και μόνο από κοντά θα τα δούμε όλα. Για αυτό λέω,,,έχω εγώ καιροοοοοοο,,,όλες θα σας αποκαταστήσω με μωράκια,,για να είναι το δικό μου το μικρότερο, το βενιαμινακι της παρέας δε με πειράζει καθόλου,αρκεί να έρθει αχαχχαχαχααχα

Προφανώς και "δυστυχώς δεν είμαστε αυτή η γυναίκα,," αλλά είμαστε και εμείς μοναδικές , περιπτωσαρες, γυναικάρες, γιατί μόνο η υπερβολή μας ταιριάζει με όσα περνάμε!!!!!! Για αυτό και θα κάνουμε μωραρες με ματαρες και μπουταρες για να λιώνουμε !!!!!!! 

Να σε ρωτήσω κατι; Της σαλπιγγες γιατι πρεπει να τις ελεγξεις; Με την εξωσωματικη δεν κανουν καποια δουλεια σωστα; Ή λαθος τα εχω καταλάβει; 

πρίν από 23 λεπτά , Condios είπε:

Αχ. Και διαβάζω μετά όλα αυτά και σκέφτομαι γλουτένη και γελάω! Θα πάω να φάω μια μακαρονάδα το βράδυ έτσι για το γαμώτο!

Το ότι είμαστε μοναδικές, εεε... αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!!!!! Το εννοώ. Θέλει πολλά κοτσια για να κάνεις αυτό που κάνουμε. Εγώ έχω φίλη που μου λέει δεν πρόκειται να κάνω. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό! Και είναι 44 στα 45 και λέει αν έρθει μόνο του. Μπορεί κ να έρθει, δεν λέω αυτό. Θέλω να τονίσω ότι το απορρίπτει. Είμαστε μαχητριες!!!

Είσαι θεά @Condios . Και το εννοώ. Μπράβο. ❤️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Ειστε οι πρωτες που το μαθαινετε εκτος απο εμας!

Καλώς ήρθες στο club κοριτσάκι.. Σπουδαία και πολύ ευχάριστα νέα.. Σου εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν.. Φιλί μεγάλο. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 32 λεπτά , Troia είπε:

Για τη γλουτένη λένε να την αποφεύγεις επειδή είναι ανάμεσα σε αυτά που προκαλούν φλεγμονές. Αλλά αν δεν υπάρχει εύρημα στις εξετάσεις σου λένε απλώς χαλαρά ότι καλό είναι να την αποφεύγεις, δηλ. Δε χριάζεται να είμαστε αυστηροί και απόλυτοι. Τη γλουτένη οι γιατροί λένε να την αποφεύγουμε για πολλούς λόγους. Και στη μητέρα μου είπε η παθολόγος να την αποφεύγει για άσχετο πρόβλημα.

Α, ναι ε; Μπράβο, δεν το ήξερα αυτό. Ευχαριστώ πολύ!!!❤️❤️❤️

πρίν από 37 λεπτά , Viv37 είπε:

Πρωι πρωι να πας! Μη σου πω να περιμενεις απ εξω να ανοιξουν! 

Να σε ρωτήσω κατι; Της σαλπιγγες γιατι πρεπει να τις ελεγξεις; Με την εξωσωματικη δεν κανουν καποια δουλεια σωστα; Ή λαθος τα εχω καταλάβει; 

Καταρχάς τις ηλεγξα,,,έχω κάνει σαλπιγγογραφια,,,δεν έχω υδροσαλπιγγες,,,ίσα ίσα μετά από εκεί έπιασα μόνη μου..αλλά λέω,,,μια στο εκατομμύριο αν η ενδομητριωση τις έχει επηρεάσει και μήπως παρόλο που δε συμμετέχουν ρίχνουν κάτι στο ενδομήτριο και το καθιστούν μη δεκτικό. Αυτά θα μου λύσει ως απορίες ο λαπαροσκοπος,,κατάλαβες? Αν δεν έχεις από πού να πιαστείς φίλη,,, σκέφτεσαι σενάρια , τί να πω? 

πρίν από 26 λεπτά , marina_86 είπε:

Αχ. Και διαβάζω μετά όλα αυτά και σκέφτομαι γλουτένη και γελάω! Θα πάω να φάω μια μακαρονάδα το βράδυ έτσι για το γαμώτο!

Το ότι είμαστε μοναδικές, εεε... αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!!!!! Το εννοώ. Θέλει πολλά κοτσια για να κάνεις αυτό που κάνουμε. Εγώ έχω φίλη που μου λέει δεν πρόκειται να κάνω. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό! Και είναι 44 στα 45 και λέει αν έρθει μόνο του. Μπορεί κ να έρθει, δεν λέω αυτό. Θέλω να τονίσω ότι το απορρίπτει. Είμαστε μαχητριες!!!

Και εγώ έχω τέτοια φίλη,,,αυτό είναι απόφαση ,,, και εγώ σκέφτομαι πως αν δεν είναι γραφτό να μην έχουμε παιδάκι θα έχουμε ο ένας τον άλλον και την αγάπη μας ,,, αλλά όσο έχω αντοχές θα το παλέψω. Το αγόρι μου με έχει αφήσει ελεύθερη να αποφασίσω αν αντέχω,ότι αντέχω και ότι θέλω. Πες εσύ τώρα? Να μην τον λατρεύω? Εν τω μεταξύ μου άνοιξες και την όρεξη ,,, μακαρονάδα ε?????? Mmmmmm c' est mmmmmmanifique!!!!!!! Εγώ αυγουλάκια ομελέτα ή μελάτα!!!!! Στην ετ δε θέλω να τα βλέπω γιατί τα έτρωγα 5-5 (ασπράδια κυρίως) ,,,τώρα τα λαχταράω,,, βλέπεις τι σου είναι το στανιό???? Χαχαχαχαχα ανώμαλες γυναίκες !!!! Αλλά μοναδικά ανώμαλες!!! Χεχε!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

πρίν από 25 λεπτά , marina_86 είπε:

Είμαστε γυναίκες που πονάμε. Είμαστε γυναίκες που έχουμε ματώσει σωματικά και ψυχολογικά. Είμαστε γυναίκες που νιώσαμε άχρηστες, σκάρτες και μισές. Κάναμε τον πόνο μας ορόσημο της απόφασης μας να πάρουμε ξένο υλικό και να αποκτήσουμε παιδάκι όχι μόνο για εμάς αλλά και τους βράχους συντρόφους μας που μας δέχονται όπως ακριβώς είμαστε.οι λέξεις  Εγωισμός, ματαιοδοξία είναι λέξεις που εμάς μας αφήνουν αδιάφορες. Είμαστε γυναίκες λοιπόν που σηκώσαμε το κεφάλι ψηλά αψηφώντας κακεντρεχη σχόλια που παλεύουμε με αξιοπρέπεια και πείσμα. Μα το πιο σημαντικό...είμαστε γυναίκες άγνωστες μεταξύ μας κ όμως τόσο κοντά η μία στην άλλη!! Κορίτσια είμαστε ευλογημένες το έχετε καταλάβει;;

πρίν από 6 λεπτά , Condios είπε:

Καταρχάς τις ηλεγξα,,,έχω κάνει σαλπιγγογραφια,,,δεν έχω υδροσαλπιγγες,,,ίσα ίσα μετά από εκεί έπιασα μόνη μου..αλλά λέω,,,μια στο εκατομμύριο αν η ενδομητριωση τις έχει επηρεάσει και μήπως παρόλο που δε συμμετέχουν ρίχνουν κάτι στο ενδομήτριο και το καθιστούν μη δεκτικό. Αυτά θα μου λύσει ως απορίες ο λαπαροσκοπος,,κατάλαβες? Αν δεν έχεις από πού να πιαστείς φίλη,,, σκέφτεσαι σενάρια , τί να πω? 

Και εγώ έχω τέτοια φίλη,,,αυτό είναι απόφαση ,,, και εγώ σκέφτομαι πως αν δεν είναι γραφτό να μην έχουμε παιδάκι θα έχουμε ο ένας τον άλλον και την αγάπη μας ,,, αλλά όσο έχω αντοχές θα το παλέψω. Το αγόρι μου με έχει αφήσει ελεύθερη να αποφασίσω αν αντέχω,ότι αντέχω και ότι θέλω. Πες εσύ τώρα? Να μην τον λατρεύω? Εν τω μεταξύ μου άνοιξες και την όρεξη ,,, μακαρονάδα ε?????? Mmmmmm c' est mmmmmmanifique!!!!!!! Εγώ αυγουλάκια ομελέτα ή μελάτα!!!!! Στην ετ δε θέλω να τα βλέπω γιατί τα έτρωγα 5-5 (ασπράδια κυρίως) ,,,τώρα τα λαχταράω,,, βλέπεις τι σου είναι το στανιό???? Χαχαχαχαχα ανώμαλες γυναίκες !!!! Αλλά μοναδικά ανώμαλες!!! Χεχε!

Μου ανοίξατε την όρεξη βρε. Μακαρονάδες αυγουλάκια τα αγαπημένα μου!!! Την έβγαλα με γιαούρτι γιατί γιόρτασα μόνη μου την χοριακη της @chitanetaκαι τσάκισαν μια ΙΟΝ αμυγδάλου. Μα πόσο γουρούνα είμαι πια;; 

σήμερα περιμέναμε όμορφα νέα κ δεν ήθελα να σας πρηξω με τις μ@@@κιες μου. Ρε κορίτσια έκανα τσισακια όταν έφυγα από το γραφείο κ έβγαλα λίγο ροζ. Από τότε τιποτα. Καθαρό βρακί χαχαχα. Λέτε να με ξετιναξε χτες ο αγαπουλης μου που είχε να μαρσαρει πόσο καιρό??

• Μου αρέσει 8

Γυναίκες δυνατές , ευλογημένες , μαχήτριες , δοτικές κ αλληλέγγυες . Έτσι ακριβώς. Τα είπατε όλα  

Εμείς μόλις γυρίσαμε. Είδαμε ένα σάκο με εμβρυϊκά στοιχεία όπως είπε ο καλουλης. Συνεχίζουμε όποτε . ΕΙμΆι περίπου 5 εβδομάδες κ δυο μέρες .Αύριο ξανά χοριακη μέχρι να ακούσουμε καρδούλα. Ομμμμμμμμ αχ ρε αγαπημένες τόσο άγχος ούτε μετά την ετ δεν είχα νομιζω. Και πφφφφ κ οοοομμμμμμ

Χρυσα μου μήπως τα ροζ είναι σημάδι περιόδου κ ήρθε επιτέλους η στιγμή ; 

• Μου αρέσει 13

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Αααααα κοιλιοκακη κ εσύ  ωραία παμεεε 

Κοίτα αν έχεις το γονίδιο γτ είχα μιλήσει με γιατρούς από τον σύλλογο του κοιλιοκακη τότε που μ το είχε βρει όλοι μ είχαν πει ότι το κοιλιοκακη αν ξυπνήσει ευθύνεται για αποβολές. Οπότε εμάς οκ αλλά τις άλλες τις καημένες; συμπαράσταση χαχαχαχα

Το τι κανουμε άστο εμένα ξέρεις τι με βουρλιζει ότι κάνουμε οοοοολα αυτά για να ακούμε από τις "άλλες γυναίκες"  ΜΗΝ ΑΓΧΏΝΕΣΑΙ 

Ε και εκεί απλά στο μυαλό μου εμφανίζεται μια μαϊμού και βαράει πιατινια για να μην βαρέσω αυτή χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

πρίν από 13 λεπτά , Fili είπε:

Γυναίκες δυνατές , ευλογημένες , μαχήτριες , δοτικές κ αλληλέγγυες . Έτσι ακριβώς. Τα είπατε όλα  

Εμείς μόλις γυρίσαμε. Είδαμε ένα σάκο με εμβρυϊκά στοιχεία όπως είπε ο καλουλης. Συνεχίζουμε όποτε . ΕΙμΆι περίπου 5 εβδομάδες κ δυο μέρες .Αύριο ξανά χοριακη μέχρι να ακούσουμε καρδούλα. Ομμμμμμμμ αχ ρε αγαπημένες τόσο άγχος ούτε μετά την ετ δεν είχα νομιζω. Και πφφφφ κ οοοομμμμμμ

Χρυσα μου μήπως τα ροζ είναι σημάδι περιόδου κ ήρθε επιτέλους η στιγμή ; 

Βαθιά ανάσα τώρα που είδες σάκο!! Όλα πάνε καλά ευτυχώς!! Κάνε πολλές αγκαλιές με το αμόρε σου και αύριο πρωί πρωί χοριακη. Για να τα πάρεις νωρίς. Πότε ξαναεχεις υπέρηχο; 

Περίοδος δε νομίζω το βρακί μου εξακολουθεί να είναι καθαρό και μοσχομυρωδατο. Εξάλλου ούτε πονακια έχω ούτε νεύρα!!! Είμαι σε κατάσταση ζεεενννν. Έφαγα και την σοκολάτα μου και όλα καλά!!

• Μου αρέσει 1

@chitaneta συγχαρητήρια!!!άντε όλα καλά κ με εσένα!!!τα καλύτερα σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη με γερά μωράκια!!!

Εγώ σήμερα πήγα Κουρ...κάναμε υπέρηχο κ τελικά ο πολυποδακος μου θέλει αφαίρεση...οπότε την Τετάρτη μάλλον θα με βαλει να ξεμπερδευω .είναι μικρός αλλά δ ξέρουμε πως θα εξελιχθεί...

Τον ρώτησα ποτέ με το καλό κ εγώ κ μου είπε αν δ δούμε βελτίωση στο σπέρμα δ κάνουμε τπτ....δ υπάρχει λόγος λέει δ θα πετύχει...

Αλλά εγώ δ θα μαυρίσω τις χαρούμενες μέρες της παρέας μας όλα θα πάνε καλά για όλες μας κ όλες θα πιάσουμε το όνειρο!!!

Γλυκές κλωσσουλες σας φιλώ...να μιλάτε στις κοιλιτσες σας χαδακια κ όνειρα για παιδικά δωμάτια να κάνετε 

Οι μελλοντικές κλωσσουλες θα κάνουμε όνειρα κ θα παίρνουμε τα χάπια μας....χαχαχαχα

• Μου αρέσει 8
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , MELINASP είπε:

Αααααα κοιλιοκακη κ εσύ  ωραία παμεεε 

Κοίτα αν έχεις το γονίδιο γτ είχα μιλήσει με γιατρούς από τον σύλλογο του κοιλιοκακη τότε που μ το είχε βρει όλοι μ είχαν πει ότι το κοιλιοκακη αν ξυπνήσει ευθύνεται για αποβολές. Οπότε εμάς οκ αλλά τις άλλες τις καημένες; συμπαράσταση χαχαχαχα

Το τι κανουμε άστο εμένα ξέρεις τι με βουρλιζει ότι κάνουμε οοοοολα αυτά για να ακούμε από τις "άλλες γυναίκες"  ΜΗΝ ΑΓΧΏΝΕΣΑΙ 

Ε και εκεί απλά στο μυαλό μου εμφανίζεται μια μαϊμού και βαράει πιατινια για να μην βαρέσω αυτή χαχαχαχαχα

Α καλά άλλη ατάκα αυτή. "Χαλάρωσε και θα έρθει". Μα χαλαρή ήμουν κυρά μου τόσο καιρό και δεν... Κοριτσάκι φαντάσου ότι εμείς για 2 χρόνια κάναμε σεξ κάθε μέρα. Κάθε μέρα όμως. Και χαλαρή ήμουν και ξέγνοιαστη και από όλα. 

Κάτι τέτοιες κυρατσες είναι να τις αγνοείς. Εγώ πάλι δεν μπορώ την άλλη ατάκα και συγνώμη αν προσβάλλω καμία από εσάς. Αρνούμαι το "είναι θέλημα θεού αν θα έρθει ένα παιδάκι η όχι". Και από τέτοια σχόλια έχω χορτάσει για 2 ζωές μη σου πω 

• Μου αρέσει 5

9 minutes ago, Chrussa1982 said:

Βαθιά ανάσα τώρα που είδες σάκο!! Όλα πάνε καλά ευτυχώς!! Κάνε πολλές αγκαλιές με το αμόρε σου και αύριο πρωί πρωί χοριακη. Για να τα πάρεις νωρίς. Πότε ξαναεχεις υπέρηχο; 

Περίοδος δε νομίζω το βρακί μου εξακολουθεί να είναι καθαρό και μοσχομυρωδατο. Εξάλλου ούτε πονακια έχω ούτε νεύρα!!! Είμαι σε κατάσταση ζεεενννν. Έφαγα και την σοκολάτα μου και όλα καλά!!

Δεν ξέρω ποτέ εχω υπέρηχο. Θα μου πει. Θα μιλάμε .είπε ότι θέλω να τον πάρω .κι ούτως η άλλως θα τον παρω αύριο για χοριακη.

σε κατάσταση ζεν είσαι γιατί μάρσαρες, γιατί έφαγες και γιατί τα λέμε όλες μαζί. Χαχαχα 

ευχοναι αύριο το βρακάκι μόσχο μυρωδάτο κ κοκκινο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...