Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, MELINASP είπε:

Την καλύτερη δουλειά κάνετε αγάπη μ γτ εγώ που λυσαξα να πάρω τραπεζαρια μετά τον γάμο τι κατάλαβα;;; καθόμαστε πάτωμα με μαξιλάρι στο τραπέζι του σαλονιού χααχαχαχαχαχα

Την έχουμε δει μπεμπακια χαχαχαχαχα

Εμείς κορίτσια είμαστε σε ένα παμπαλαιο σπίτι του σύζηγου μέναμε μέσα γύρω στα 3,5 χρόνια με το σπίτι βαμμένο με χρυσά γυψινα και παλιά έπιπλα τύπου μαυσωλειο. Και εγώ διακοσμητρια να τρώω φρίκες χαχαχαχα αλλά δεν με ένοιαζε ήταν η φωλιτσα μας. Με τον γάμο σιγά σιγά πήρα αλλά έπιπλα αλλά το σπίτι ακόμα έχει μωσαικα παμπάλαια στο πάτωμα. Έχει θέμα μόνωσης έχει πολλά. Αλλά δεν με νοιαζει γτ δεν έχουμε ενοίκιο και όποτε μπορώ κάτι φτιάχνω. Και έχω όνειρο πρώτα ο Θεός όταν έρθει ένα παιδάκι το τι θα πρώτο κάνω για το παιδικό Παναγία μου σαν τρελή θα είμαι να το διακοσμησω. :)

Χαχαχαχαχαχα έτσι κ εγώ λέω βάλε βάλε και μετά μ. Έρχεται το μπουγιουρντι χαχαχαχα

Και εμένα μου είπε η λευκού αποφυγή γλυοτενης. Αλλά μου το είπε γιατί μου είχε βρει το γονίδιο της κοιλιοκακη. Είχα κάνει βιοψία και δεν έχω τη νόσο απλά το γονίδιο και μ είχε πει να μην τρώω γλουτενη από Εμ μέχρι και 3ο μήνα για αν τυχόν ξυπνήσει η νόσος τοτέ. Γτ το κοιλιοκακη συνδέεται με αποβολές 1ου τριμήνου. 

Εμένα πάλι η λευκού για θρομβοφιλια δεν μ έκανε τον πλήρη έλεγχο. 

Με το καλό ψυχή μ γλυκιά να έχεις τα πιο ωραία νέα σήμερα!!! 

Πωπω εγω ευτυχως τα ηξερα τα προβληματα μας πριν το γαμο οποτε κρατηθηκαμε (μαλλον ο κορωνοιος μας κρατησε δηλαδη!). Σε καταλαβαινω απολυτα! Αλλα λιγο λιηο θα το φτιαξεις και ευχομαι πολυ πολυ συντομα να φτιαξεις το παιδικο δωματιο που ονειρευεσαι. Και κανονισε να ειναι υπερπαραγωγη!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Κοριτσια μου καλά μου τελειωσαν τα reaction και δεν μπορω να σας ευχαριστησω και να σας στειλω την αγαπη μου σε μια μια ξεχωριστα!

@geozak και @silvy22 που ειστε οι επομενες ευχομαι να εχετε και εσεις τις ιδιες χαρες! Και οποιο αλλο κοριτσι ακολουθει επισης!

• Μου αρέσει 6

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Ειστε οι πρωτες που το μαθαινετε εκτος απο εμας!

Τωρα το ειδα!!!!! Αγαπη μου μπραβο σου!!!!!!!! Τι υπεροχα νεα!!!!!!!!! Να τα πεις και στη μαμα σου να βγει χορευοντας απο το νοσοκομειο!!!!! Αχ τι ωραια ρε κοριτσια! Ποσο συγκινουμαι!! Η μπεμπεδοσκονη και η θετικη μας ενεργεια κανουν δουλιτσα τελικα! Χαιδευε τωρα! :x

@Chrussa1982 ετοιμα τα βεγγαλικα; Μπουμπούνα τα!!!!!

• Μου αρέσει 1

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Mπραβο κοριτσαρα μου!!!!!Τριτη και τυχερη λοιπον! Πολυ χαιρομαι!!!

πρίν από 6 λεπτά , Viv37 είπε:

Τωρα το ειδα!!!!! Αγαπη μου μπραβο σου!!!!!!!! Τι υπεροχα νεα!!!!!!!!! Να τα πεις και στη μαμα σου να βγει χορευοντας απο το νοσοκομειο!!!!! Αχ τι ωραια ρε κοριτσια! Ποσο συγκινουμαι!! Η μπεμπεδοσκονη και η θετικη μας ενεργεια κανουν δουλιτσα τελικα! Χαιδευε τωρα! :x

@Chrussa1982 ετοιμα τα βεγγαλικα; Μπουμπούνα τα!!!!!

Ναι, και μαλλον η μαμα θα βγει αυριο απο το νοσοκομειο! Ειναι και χορευταρου γενικα :D

πρίν από 6 λεπτά , MaryH είπε:

ΝΑι σαν και σενα! Μακαρι να πανε ολα καλα απο εδω και περα, τι να πω!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , chitaneta είπε:

Ναι, και μαλλον η μαμα θα βγει αυριο απο το νοσοκομειο! Ειναι και χορευταρου γενικα :D

Ναι αγαπη μου σαν και μενα! Ετσι θα πανε ολα καλα οπως και στη δικη μου εγκυμοσυνη και μετα θα μας ρωτας για κουνιες κ καροτσια!!!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, chitaneta said:

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Μπράβο κορίτσι μου γλυκό! Δεν γράφω πολύ εδώ (δεν σας προλαβαίνω, χαχά) αλλά σας διαβάζω και αγωνιώ μαζί σας! Τι χαρά, τι ανακούφιση! Και τι χαρά θα πάρει και η μανούλα σου! Μπράβο! :wub:

• Μου αρέσει 1

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Μπαμμμμ το βαρέλοτο 

Φςςςςςςςς το καπνογόνο 

Φλοπ ο φελλός της σαμπάνιας 

Κορίτσι μου μπράβο. Έχω δακρύσει....μα τι υπέροχα νέα!!! Είσαι έγκυος καλέ το κατάλαβες?? Το παλέψες πολύ ταλαιπωρήθηκες ακόμα πιο πολύ και τώρα δικαιώθηκες!!! Καλή και τελιομηνη εγκυμοσύνη ψυχή μου. 

Ε ρε ο Κουρ.   Αχαστος!!!!

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 7

πρίν από 28 λεπτά , Condios είπε:

Κανονικά η γλουτένη αν την κόψεις θέλει άλλα σκεύη απ'αυτά που μαγειρεύουμε,,, δικά της ολοδικα της,,,,άρα? Τι συζητάμε? Κορίτσια? Αν θέλει να έρθει και να κρατηθεί το μωράκι μας δε ρωτάει τι φάγαμε ! Και όχι μόνο,,,ζωντανά παραδείγματα οι φυσιολογικές μας συλλήψεις και τόσες άλλες γυναίκες που και καπνιζανε και τρώγανε και πίνανε ελάχιστα ,,, τα πρέπει και τα μη τα ακούω και βγάζω καντήλες πια. Και βελονισμό έκανα για καλή εμφύτευση,,,και ξεκούραστη ήμουν και όλα με ευλάβεια τα έκανα στις εξωσωματικες. Και? Δεν είπα να μην προσέχουμε αλλά η υπερβολή με ενοχλεί εμένα. Όταν είχα μείνει μόνη μου έγκυος , ήταν Αύγουστος, έτρωγα, έπινα, κάπνιζα, έμπαινα θάλασσα , χόρευα,,,! Αφήστε με πια!!!!! Ξέρω κοπέλα που στην πρώτη της ετ με δανεικά (και μοναδική) απ'το άγχος της αντί να κόβει το κάπνισμα κάπνιζε περισσότερο μέχρι να δει πως προχωρήσει καλά (αφού πήρε θετικό) ,,, ε,,, γεννάει σε λίγο το αστεράκι της, όλα πάνε εξαιρετικά. Τί συζητάμε?!

@marina86 εγώ τα είπα προ πολλού,,,περιμένω να δω ένα ένα να βγαίνουν τα ευχάριστα  και ο κρίκος της μητρότητας για το 2022 να μεγαλώνει με το καλό!!!! Όλες ένα βήμα πιο κοντά , όλες ακουμπισμένες στο όνειρο!!!! Μπράβο ηρωίδες γυναικάρες δυνατές , αλήθεια μπράβο!!!!! 

@geozak & @silvy22 υπομονή κορίτσια μου,λίγο έμεινε!!!!! Με το καλό και πολύ θετικη σκέψη για σας.

Συμφωνω απολυτα. Μια ισορροπια χρειαζεται. Με τετοιες υπερβολες και στερησεις εγω δε θα μπορω να ποασω απο το αγχος μου! Μπορει να μην κανουν καλο ολα αυτα που τρωμε αλλα και το να μην τα τρωμε μας προκαλει ψυχικο στρες. Οτι ειναι να γινει θα γινει!

• Μου αρέσει 1

35 minutes ago, Viv37 said:

Καλα εγω οταν πηγα στο γιατρο δεν ηξερα καμ τι ειναι η βλαστοκυστες! Μου ειπε θα παρουμε 8 ωαρια και λρω α ωραια αρα θα εχουμε 4 προσπαθειες χαχαχαχα! Απο εσας εμαθα τι ειναι πι βλαστοκυστες και πως λειτπυργουν τα πραγματα! Για ντιλια και αριθμους ουτε λογος!

Τι ωρα θα πας στο γιατρο; Ολα θα πανε καλα! Να μασ ενημερωσεις αμεσως μολις φτασεις σπιτι! Ανυπομονουμε!! Ομμμμμμμμμμμ 

Καλά εγω βλαστοκυστες έμαθα τι είναι μετά την πρώτη ετ.  8 παρά δέκα. Οοομμμμμμμ

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Condios είπε:

Κανονικά η γλουτένη αν την κόψεις θέλει άλλα σκεύη απ'αυτά που μαγειρεύουμε,,, δικά της ολοδικα της,,,,άρα? Τι συζητάμε? Κορίτσια? Αν θέλει να έρθει και να κρατηθεί το μωράκι μας δε ρωτάει τι φάγαμε ! Και όχι μόνο,,,ζωντανά παραδείγματα οι φυσιολογικές μας συλλήψεις και τόσες άλλες γυναίκες που και καπνιζανε και τρώγανε και πίνανε ελάχιστα ,,, τα πρέπει και τα μη τα ακούω και βγάζω καντήλες πια. Και βελονισμό έκανα για καλή εμφύτευση,,,και ξεκούραστη ήμουν και όλα με ευλάβεια τα έκανα στις εξωσωματικες. Και? Δεν είπα να μην προσέχουμε αλλά η υπερβολή με ενοχλεί εμένα. Όταν είχα μείνει μόνη μου έγκυος , ήταν Αύγουστος, έτρωγα, έπινα, κάπνιζα, έμπαινα θάλασσα , χόρευα,,,! Αφήστε με πια!!!!! Ξέρω κοπέλα που στην πρώτη της ετ με δανεικά (και μοναδική) απ'το άγχος της αντί να κόβει το κάπνισμα κάπνιζε περισσότερο μέχρι να δει πως προχωρήσει καλά (αφού πήρε θετικό) ,,, ε,,, γεννάει σε λίγο το αστεράκι της, όλα πάνε εξαιρετικά. Τί συζητάμε?!

@marina86 εγώ τα είπα προ πολλού,,,περιμένω να δω ένα ένα να βγαίνουν τα ευχάριστα  και ο κρίκος της μητρότητας για το 2022 να μεγαλώνει με το καλό!!!! Όλες ένα βήμα πιο κοντά , όλες ακουμπισμένες στο όνειρο!!!! Μπράβο ηρωίδες γυναικάρες δυνατές , αλήθεια μπράβο!!!!! 

@geozak & @silvy22 υπομονή κορίτσια μου,λίγο έμεινε!!!!! Με το καλό και πολύ θετικη σκέψη για σας.

Αυτό που λες αγαοη για την γλουτενη και τα σκευη είναι μονάχα αν εχεις κοιλιοκακη  τη νόσο που δεν κάνει ούτε ίχνη. Εγώ έχω το γονίδιο αλλά όχι τη νόσο και πάντα σε εμ κόβω τη γλουτενη μέχρι 3ο μήνα γιατί αν ξυπνήσει το κοιλιοκακη που έχω το γονίδιο είναι επικυνδινο και κάνει αποβολές 1ου τριμήνου. Αλλά δεν αλλάζω σκεύη τα ίχνη δεν με νοιαζουν. 

πρίν από 30 λεπτά , Villi είπε:

Nope :unsure:

Ίσως για αυτό να στο είπε να ξανακανεις. Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου βρήκες κάτι και υπάρχει λυση

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , MaryH είπε:

Τέταρτη!!! Εχουμε @Neli83, @Fili@gigi 72 και τώρα την  @chitaneta μας! Υπεροχα εχει μπει το 2022!@geozak και @silvy22 περιμενουμε κι αλλες τεραστιες χοριακες! Καλη επιτυχια γλυκουλες μου!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 30 λεπτά , Viv37 είπε:

Πωπω εγω ευτυχως τα ηξερα τα προβληματα μας πριν το γαμο οποτε κρατηθηκαμε (μαλλον ο κορωνοιος μας κρατησε δηλαδη!). Σε καταλαβαινω απολυτα! Αλλα λιγο λιηο θα το φτιαξεις και ευχομαι πολυ πολυ συντομα να φτιαξεις το παιδικο δωματιο που ονειρευεσαι. Και κανονισε να ειναι υπερπαραγωγη!!!!!!!!

Αμήν κοριτσακι μ να σαι καλά για όλες μας πρωτ; ο Θεός!!!! Και τα προβλήματα μας να είναι το χρώμα να κάνουμε το παιδικό δωμάτιο! 

πρίν από 25 λεπτά , chitaneta είπε:

Αντε μπράβο ρε κορίτσι μ απανωτά τα ωραία νέα σιδερένια κ η μανουλιτσα σ!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσια μου καλά μου τελειωσαν τα reaction και δεν μπορω να σας ευχαριστησω και να σας στειλω την αγαπη μου σε μια μια ξεχωριστα!

@geozak και @silvy22 που ειστε οι επομενες ευχομαι να εχετε και εσεις τις ιδιες χαρες! Και οποιο αλλο κοριτσι ακολουθει επισης!

Συγχαρητήρια !!!!! Καλή εγκυμοσυνη ! Μόνο χαρές από εδώ και πέρα σου εύχομαι !

58 minutes ago, Viv37 said:

Και μενα ακριβως αυτα μου ειπαν. Καο γοα γλουτενη ρωτησα και μου ειπαν οτο μονο αν εχεις κοιλιοκακη δεν κανει να την τρως. Αλλιως δεν παιζει ρολο. Αλλα ειναι πολλοι αυτοι που την αποφευγουν. Αντε βγαλε ακρη!!

Αχ τι μπερδεμα. Καποιοι γιατροι ειναι κιολας πολυ απολυτη στο οτι δεν πρεπει να λοβουμε τη γλουτενη γιατι ειναι σημαντικη πρωτεινη για τη δοατροφη μας! Δηλαδη και να πεις δεν θα φαω για λιγο καιρο ισως να ειναι και κακο! Βεβαια αφου το ειπε η αιματολογος κατι θα ξερει. 

Να σε ρωτησω κοριτσακι μου. Εσυ πηγε στη Λευ..ου μετα απο προτροπη του γιατρου σου ή απο μονη σου πριν την ετ; Μηπως πρεπει να παω κ εγω προληπτικα αφου πηγατε ολες; Ο γιατρος μου δε μου ειπε τιποτα...

Εμένα μου είπε να πάω ο γιατρός μετά την πρώτη ετ που απέτυχε ενώ είχα ενδομήτριο από την πρώτη στιγμή πολύ καλό και δυο βλαστοκυστες. Συζήτησε το με το γιατρό σου καλυτερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...