Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 55 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Ειστε οι πρωτες που το μαθαινετε εκτος απο εμας!

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!! Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Πόσο πολύ χάρηκα για εσάς!! Με το καλό να έχεις υπέροχους διπλασιασμους τώρα και μια τελειόμηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου!!

Αχ βρε κορίτσια μου, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά το νέο έτος μπήκε δυναμικά και μοιράζει μωράκια-θαυματάκια!! Μακάρι να συνεχίσει έτσι για όλες μας!! Η παρέα εδώ πετάει!!

@geozak μια το ίδιο υπέροχη και λαχταριστή θετική χοριακη σου εύχομαι ολόψυχα αύριο!

@silvy22 μου και σε εσένα το ίδιο εύχομαι να ακολουθήσεις εδώ την απίστευτα όμορφη πορεία που χάραξαν τα κορίτσια με τα θετικά τους!! Σε περιμένω να ξέρεις..!! Θύμισε μου πότε έχεις χοριακη;

Άντε όλες θα τα καταφέρουμε!!!:wub:

• Μου αρέσει 5

OiAXp2.pngbfhkp3.png

1 hour ago, chitaneta είπε:

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

φιλη μου κοριτσι μ γλυκια μ εσυ.ποοοοοοοξ μπραβο μπραβο μπραβο...με το καλο η εγκυμοσυνη σ....απο χαρα κλαιω με τοσα ομορφα νεα εδω μεσα....ποσο το αξιζες κ εσυ μα ποσο πολυ....η μαμα σπηγε τελεια κ θα την κανεις γιαγια επιτελους.....η παναγια μαζι σ....

υγ.γεια σ ρε κουρτη με τα σερι σ....αχχαχαχχα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Kiddo είπε:

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!! Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Πόσο πολύ χάρηκα για εσάς!! Με το καλό να έχεις υπέροχους διπλασιασμους τώρα και μια τελειόμηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου!!

Αχ βρε κορίτσια μου, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά το νέο έτος μπήκε δυναμικά και μοιράζει μωράκια-θαυματάκια!! Μακάρι να συνεχίσει έτσι για όλες μας!! Η παρέα εδώ πετάει!!

@geozak μια το ίδιο υπέροχη και λαχταριστή θετική χοριακη σου εύχομαι ολόψυχα αύριο!

@silvy22 μου και σε εσένα το ίδιο εύχομαι να ακολουθήσεις εδώ την απίστευτα όμορφη πορεία που χάραξαν τα κορίτσια με τα θετικά τους!! Σε περιμένω να ξέρεις..!! Θύμισε μου πότε έχεις χοριακη;

Άντε όλες θα τα καταφέρουμε!!!:wub:

Μακαρι να ακολουθήσουμε κ μείς !!!

09.02 κανονικά 12η μέρα αλλά δεν βλέπω να αντέχω χαχα 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:wub::wub: Άντε πια!!!!! Καλή εγκυμοσύνη κορίτσι μου!!!! 

m0W3p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!! Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Να ρωτήσω ρε κορίτσια η γλουτένη δηλαδή τόσο μεγάλο κακό προκαλεί; Η πρέπει πχ να έχεις κάτι για να την κόψεις; Στο τέλος θα πίνουμε μόνο νερό. Αν δηλαδή έχουμε ρυθμισμένο ζάχαρο και θυροειδή λέω εγώ τώρα και από τα άλλα είμαστε νορμάλ πχ μια φέτα ψωμάκι κανονικό θα μας βλάψει. Διαβάζω και διαβάζω κομμένη γλουτένη κομμένα τα ζυμαρικά κομμένο το ημιμόνιμο μανικιούρ και αναρωτιέται το φτωχό μυαλουδακι μου..εμάς που δεν προσπαθούμε με δικό μας αυγουλάκι και με τόσα φάρμακα που περνούμε θα φάμε κάτι και θα πάει στραφι η προσπάθεια;; 

Ψωμιά και ζυμαρικά λευκά δεν τρώω,  μανικιούρ το έκοψα και αυτό για οικονομικούς βέβαια λόγους, τρέφομαι  όσο καλύτερα μπορώ αλλά ούτε ο γυναικολόγος ούτε ο εξωσωμ ούτε η ενδοκρινολόγος μου μου είπαν ότι παίζει τόσο βασικό ρόλο η διατροφή. Αν τρώω μου είπαν σωστά και ισορροπημένα δεν θα με βλάψει ένα γλυκο η κάτι...

@chitaneta ???? Να βγάλω τα καπνογόνα?? 

Και μενα ακριβως αυτα μου ειπαν. Καο γοα γλουτενη ρωτησα και μου ειπαν οτο μονο αν εχεις κοιλιοκακη δεν κανει να την τρως. Αλλιως δεν παιζει ρολο. Αλλα ειναι πολλοι αυτοι που την αποφευγουν. Αντε βγαλε ακρη!!

5 ώρες πρίν, Fili είπε:

Ρε ‘σύ χρυσά τι να πω ..και εγω το αναρωτιέμαι πολλές φορές. Δεν καπνίζω ,γυμναζόμουν πολύ και εντατικά πριν, δεν τρώω κρέας και junk πολλά χρόνια τώρα, δεν είμαι φαν των γλυκών με εξαίρεση παγωτό .. Η λευκού είχε πει και στην προετοιμασία και ειδικά μετά την ετ αποφυγή γλουτένης μέχρι 14 αν θυμάμαι εβδομάδα (πρέπει να το τσεκάρω)

Πριν τη ετ έτρωγα και τα ζυμαρικά κ το ψωμάκι μου το πρωί .τώρα τα εχω κόψει ολα just in case χωρίς να έχει βρει δυσανεξία η κάτι τέτοιο. Προληπτικά.

Αχ τι μπερδεμα. Καποιοι γιατροι ειναι κιολας πολυ απολυτη στο οτι δεν πρεπει να λοβουμε τη γλουτενη γιατι ειναι σημαντικη πρωτεινη για τη δοατροφη μας! Δηλαδη και να πεις δεν θα φαω για λιγο καιρο ισως να ειναι και κακο! Βεβαια αφου το ειπε η αιματολογος κατι θα ξερει. 

Να σε ρωτησω κοριτσακι μου. Εσυ πηγε στη Λευ..ου μετα απο προτροπη του γιατρου σου ή απο μονη σου πριν την ετ; Μηπως πρεπει να παω κ εγω προληπτικα αφου πηγατε ολες; Ο γιατρος μου δε μου ειπε τιποτα...

4 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Κορίτσια! Τελικά καθυστερησα να πάω είχε και τρελη κίνηση!!!

Την έκανα πριν μια ωρα, αλλά μου είπαν οτι θα βγει μετα τις 6!!!

Ετοιμη ήμουν να πάω στο Ιασώ, αλλά τεελικα λεω αστο...

Καποιες φορες λενε πιο πολλες ωρες και τελικα σε λιγες ωρες με παιρνουν...

ΟΟΟΟμμμμμ και μεγάλη ανασα!

Είστε ολες πολυ γλυκες με τα ομορφα μυνημα, σκεψεις και θετικη ενεργεια που μου στελνετε!!!

Σας στελνω κι εγω πολλες καρδουλες!:wub:

Ειναι 15 λεπτα μετα τις 6! Ολη μερα σε εχω στο μυαλο μου! Βγηκαν;;;;;;;

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Συγχαρητήρια!!! Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι :wub: και καλούς διπλασιασμους

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , marina_86 είπε:

Αν μπορούσα να βγάλω φωτό τον πάγκο της κουζίνας μου θα έβλεπες και ένα mollers!!!! Χαχαχαχαχα

Εν τω μεταξύ όχι μόνο συνεχίζεις το σερί, αλλά άνοιξες και θετικά τον Φεβρουάριο!!!! 

@Condios τι γίνεται καλέ; Εγώ θα τα λέω;;;; 

Χαχαχαχαχαχα θέα!!! 

πρίν από 27 λεπτά , Villi είπε:

Sorry αν σε άγχωσα. απλά  νόμιζα οτι το κάνουν όλοι, ότι  ειναι απο τα sos!Ειλικρινά δεν ξέρω να σου πω αν χρειάζεται στη περίπτωση σου.  Εγώ πρώτη φορά που έκανα ήταν απαραίτητο για να περάσεις επιτροπή εξωσωματικής . Όταν το 2018 πηγα στον Σφακ και παρόλο που είχα κάνει ήδη μια, μου ξανά ζήτησε σαλπιγγογραφια, αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι θελει πρόσφατη. 

Εσύ όταν σου ξαναέκανε ο σκαφ είχες σύλληψη; 

Θα ρωτήσω τον ντοκ σήμερα. 

Καλά έκανες και με άγχωσες καλεεεε :)

πρίν από 9 λεπτά , Viv37 είπε:

Και μενα ακριβως αυτα μου ειπαν. Καο γοα γλουτενη ρωτησα και μου ειπαν οτο μονο αν εχεις κοιλιοκακη δεν κανει να την τρως. Αλλιως δεν παιζει ρολο. Αλλα ειναι πολλοι αυτοι που την αποφευγουν. Αντε βγαλε ακρη!!

Κανονικά η γλουτένη αν την κόψεις θέλει άλλα σκεύη απ'αυτά που μαγειρεύουμε,,, δικά της ολοδικα της,,,,άρα? Τι συζητάμε? Κορίτσια? Αν θέλει να έρθει και να κρατηθεί το μωράκι μας δε ρωτάει τι φάγαμε ! Και όχι μόνο,,,ζωντανά παραδείγματα οι φυσιολογικές μας συλλήψεις και τόσες άλλες γυναίκες που και καπνιζανε και τρώγανε και πίνανε ελάχιστα ,,, τα πρέπει και τα μη τα ακούω και βγάζω καντήλες πια. Και βελονισμό έκανα για καλή εμφύτευση,,,και ξεκούραστη ήμουν και όλα με ευλάβεια τα έκανα στις εξωσωματικες. Και? Δεν είπα να μην προσέχουμε αλλά η υπερβολή με ενοχλεί εμένα. Όταν είχα μείνει μόνη μου έγκυος , ήταν Αύγουστος, έτρωγα, έπινα, κάπνιζα, έμπαινα θάλασσα , χόρευα,,,! Αφήστε με πια!!!!! Ξέρω κοπέλα που στην πρώτη της ετ με δανεικά (και μοναδική) απ'το άγχος της αντί να κόβει το κάπνισμα κάπνιζε περισσότερο μέχρι να δει πως προχωρήσει καλά (αφού πήρε θετικό) ,,, ε,,, γεννάει σε λίγο το αστεράκι της, όλα πάνε εξαιρετικά. Τί συζητάμε?!

@marina86 εγώ τα είπα προ πολλού,,,περιμένω να δω ένα ένα να βγαίνουν τα ευχάριστα  και ο κρίκος της μητρότητας για το 2022 να μεγαλώνει με το καλό!!!! Όλες ένα βήμα πιο κοντά , όλες ακουμπισμένες στο όνειρο!!!! Μπράβο ηρωίδες γυναικάρες δυνατές , αλήθεια μπράβο!!!!! 

@geozak & @silvy22 υπομονή κορίτσια μου,λίγο έμεινε!!!!! Με το καλό και πολύ θετικη σκέψη για σας.

• Μου αρέσει 7

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

Αχ ανυπομονώ και δε σου κρύβω φοβάμαι κ λιγάκι. Μην κάτι έχει στραβώσει φτου φττου ξουτ. Μου το είπε και χθες ότι κι αυτός σκέφτηκε μετά το δεύτερο νούμερο χοριακη μήπως διαιρεθηκε γιατί συμβαίνει, σπάνια μεν . Αχ μου ήρθε να του πω, το ξέρω! Μου το είπαν τα κορίτσια αλλά κρατήθηκα… χχαχχαχαχ

Αχαχχαχαχαχδαψαχ έλα Πουαρό μου αγαπημένη. Ρωτά ότι θέλεις. Λοιπόν αρχικά με αναλαμβάνει και στα μετέπειτα γιατί είναι ο γυναικολόγος που πάω τα τελευταία πέντε χρόνια μετά από έναν που άλλαξα κακιν κακώς γκρρρρρ, ούτε να τον θυμάμαι δε θέλω. Με μηδέν ωάρια αντί να μου πει ξεκάθαρα κοπέλα έχεις ΠΩΑ μου έλεγε για την ανύπαρκτη περίοδο, έκανες τεστ;μήπως είσαι έγκυος; Μαλ@ας ομμμμμμ τεσπα

μετα λοιπόν βρηκα καλουλη μου. Αυτός συνεργαζόταν με fivi κι έτσι και πήγαμε εκεί. Αλλιώς δεν ξέρω αν θα το επέλεγα, δεν το ήξερα καν. Δότρια μας βρήκαν σε περίπου ενάμιση μήνα. Χωρίς κανένα deal. Ότι δώσει δικά μας υποτίθεται. Πήραν εφτα ωάρια νομίζω γονιμοποιήθηκαν τα πεντε προχώρησαν τα τρία.

Χαχαχχαχαχχαχακαλα κλαίω με την εικόνα του ανάσες ανάσες. Γενικά είναι πολύ κουλ . Με τη ετ αγχώθηκε πολύ ο καλουλης γιατί το θέλει πολύ είπε να μας δώσει αυτή τη χαρά, Μα είναι καλουλης

Άσχετη και εγω δε ρώτησα τίποτα. Δεν ήξερα ότι παίζουν Ντιλια και αριθμός κτλ κτλ

Καλα εγω οταν πηγα στο γιατρο δεν ηξερα καμ τι ειναι η βλαστοκυστες! Μου ειπε θα παρουμε 8 ωαρια και λρω α ωραια αρα θα εχουμε 4 προσπαθειες χαχαχαχα! Απο εσας εμαθα τι ειναι πι βλαστοκυστες και πως λειτπυργουν τα πραγματα! Για ντιλια και αριθμους ουτε λογος!

Τι ωρα θα πας στο γιατρο; Ολα θα πανε καλα! Να μασ ενημερωσεις αμεσως μολις φτασεις σπιτι! Ανυπομονουμε!! Ομμμμμμμμμμμ 

• Χαχα 1

πρίν από 9 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλα εγω οταν πηγα στο γιατρο δεν ηξερα καμ τι ειναι η βλαστοκυστες! Μου ειπε θα παρουμε 8 ωαρια και λρω α ωραια αρα θα εχουμε 4 προσπαθειες χαχαχαχα! Απο εσας εμαθα τι ειναι πι βλαστοκυστες και πως λειτπυργουν τα πραγματα! Για ντιλια και αριθμους ουτε λογος!

Τι ωρα θα πας στο γιατρο; Ολα θα πανε καλα! Να μασ ενημερωσεις αμεσως μολις φτασεις σπιτι! Ανυπομονουμε!! Ομμμμμμμμμμμ 

Κλαίω με το "ντιλια" χαχαχαχαχαχαχαχαχα θεουλες και εσύ και η @Filli,,,,,με το καλό ο υπέρηχος οοοομμμμμμμ (κατοχυρώθηκε ξέρεις δικό σου πλέον το οοοομμμμ ) 

Αααα,,,δεν ξέρω αν κατάλαβες για την αναμονή της αγαπημένης chitanetas,,,, βγήκαν και είναι έγκυος το κορίτσι μας!!!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...