Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

9 minutes ago, chitaneta said:

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Ειστε οι πρωτες που το μαθαινετε εκτος απο εμας!

Μπράβο γλυκό μας κορίτσι!!! Ε ναι! Απολαυσε το, χαλαρωσε και γιόρτασε το με καλό σου και μαμακα σου!!! 

:wub:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Συγχαρητήριααα!!! @chitaneta μεγαλη χαρά μεγάλη ανακούφιση κορίτσι μου επιτέλους να ηρεμήσεις! Μέσα απο την καρδιά μου καλούς διπλασιασμούς και μια ομορφη εγκυμοσύνη. Πιστολέρο ο ντοκ όμως εεε; 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 12 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Αγαπημενηηηη!!!!!!

Δεν το πιστεύω !!!!!! Τι χαρά!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Μπράβο κ πάλι μπράβο!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Κοριτσακι μου γλυκό!!!!! Νέα μανουλιτσα μας φτου φτου το καλύτερο δώρα αγάπη μου στη μανούλα σου να  κάνεις!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Συγχαρητήρια να τη κ άλλη εγκυουλα χαμός !!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,,,,μπραβο μπραβο μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!!! Έλα στο χορό της κοιλιάς και εσύ να μεγαλώνει ο κύκλος,,,,,τί ευχάριστα νεα !!!!!!!!! καλούς 3πλασιασμούς 2πλασιασμούς τώρα,,,και με το καλό να έχεις την πιο ομορφη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!! 

Κορίτσια σόρυ για την απουσια μου αλλα πραγματικα είναι δύσκολη μέρα σήμερα στην εργασία μου! Θα επανέλθω κάποια στιγμή! Σας φιλώ όλες.

• Μου αρέσει 5

πρίν από 20 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Συγχαρητηρια!!! Μπραβο και καλούς διπλασιασμούς!

• Μου αρέσει 1

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας γλυκα μου κοριτσια!

Μακαρι να πανε καλα για ολες μας εδω γιατί όλες το αξιζουμε!

Την Δευτερα παω ξανα για την χοριακή...

ΣΑς φιλω και σας στελνω μια σφιχτη αγκαλια!

πρίν από 5 λεπτά , geozak είπε:

Συγχαρητήρια.!!!!!.χιλια μπράβο!!!!!!❤️

Ευχομαι αυριο να εχουμε και αλλα ευχαριστα! Στο ευχομαι απο την καρδια μου!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 39 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Μπραβο ρε κοριτσαρα μου!!!! Συγχαρητηρια!!! Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! 

• Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσιάαααα

Βγηκε θετική! 157

Ακομα δεν το πιστευω!

Μπράβο!! Δόξα τω θεώ!!

Καλούς διπλασιασμούς!!

Χαϊδευε κοιλίτσα και το θαυματάκι ....is loading!!

Άξιζε η ταλαιπωρία την ημέρα του χιονιά!!

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, MELINASP είπε:

Κοριτσακι μ λυπάμαι πολύ για ότι έχεις περάσει ειλικρινά. 

Δεν είχες ποτέ σ σύλληψη; 

Γτ ούτε εγώ έχω κάνει ποτέ σαλπιγγογρςφια και όλοι μ είπαν δεν χρειάζεται αφού μένω έγκυος και φυσικά. 

Λυπάμαι πολύ για τον παλιό γιατρό. Ούτε υστεροσκόπηση σου είχε κάνει; 

Κοίτα μέσα στην ατυχία σου το καλό είναι ότι βρήκες το θέμα. Εύχομαι από εδώ και πέρα να κάνεις αυτά που σ είπαν και να λυθεί το θέμα και η επόμενη εμ να είναι η τελευταία σου με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!! 

Τσακ μπαμ τα αποτελέσματα μια χαρά. Όχι μην αγχώνεσαι δεν θα έχει μεγάλη απόκλιση μωρε

Θα μπορέσεις και θα το δείξεις στο παιδάκι σου αγάπη μ όλα καλά θα πάνε από εδώ και πέρα γτ σου αξίζει έχεις περάσει πολλά! 

Δώσε πόνο και για εμάς χαχαχααχχχα

Με άγχωσες τώρα πάντα πρέπει; γτ ούτε εγώ έχω κάνει ποτέ όλοι μ έλεγαν δεν χρειάζεται γτ μένω ργκυοε μόνη μου και γτ στην υστεροσκόπηση τα κεφάλια αν το λέω καλά από τις σάλπιγγες φαίνονταν οκ

Κοίτα αν και τα δύο τεστ είναι αρνητικά ενώ έχεις ήδη καθυστέρηση πιστεύω ότι και η χοριακη θα είναι αρνητική. Αλλά καλό είναι να πας δύο γυναικολόγο σου ίσως είναι κάποια ανωμαλία στον κύκλο η κάποια κυστουλα

Τα ωάρια τα κακά επίσης φαίνονται και στις διαιρέσεις στις δύο πρώτες μέρες από το πόσα γονιμοποιουντσιψστοωποσα φτάνουν 2η μέρα έμβρυα. 

Ναι φίλη το έχει κάνει εμ σε φυσικό κύκλο χωρίς σικλακούρ και έπιασε διδυμακια. 

Έλα ρε συ δεν το ήξερα αυτό με την αντιπικτικη δράση.

Πωωω ω3 πως το πίνεις;;; κάποια στιγμή κάποιος μ είπε να το πάρω και δοκίμασα 3 μάρκες και δεν μπορούσα να καταπιώ κανένα είναι τόσο μεγάλα σαν υπόθετα χαχαχαχαχα

Αααα ορίστε τα ω3 δεν μας είπες @marina_86 χαχααχαχαχχα αδιάβαστη σε βρισκωωω

Αν μπορούσα να βγάλω φωτό τον πάγκο της κουζίνας μου θα έβλεπες και ένα mollers!!!! Χαχαχαχαχα

πρίν από 34 λεπτά , chitaneta είπε:

Εν τω μεταξύ όχι μόνο συνεχίζεις το σερί, αλλά άνοιξες και θετικά τον Φεβρουάριο!!!! 

@Condios τι γίνεται καλέ; Εγώ θα τα λέω;;;; 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, MELINASP είπε:

Με άγχωσες τώρα πάντα πρέπει; γτ ούτε εγώ έχω κάνει ποτέ όλοι μ έλεγαν δεν χρειάζεται γτ μένω ργκυοε μόνη μου και γτ στην υστεροσκόπηση τα κεφάλια αν το λέω καλά από τις σάλπιγγες φαίνονταν οκ

Sorry αν σε άγχωσα. απλά  νόμιζα οτι το κάνουν όλοι, ότι  ειναι απο τα sos!Ειλικρινά δεν ξέρω να σου πω αν χρειάζεται στη περίπτωση σου.  Εγώ πρώτη φορά που έκανα ήταν απαραίτητο για να περάσεις επιτροπή εξωσωματικής . Όταν το 2018 πηγα στον Σφακ και παρόλο που είχα κάνει ήδη μια, μου ξανά ζήτησε σαλπιγγογραφια, αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι θελει πρόσφατη. 

18 ώρες πρίν, MaryH είπε:

θα ερθουν κ τα μπεμπε σας και η βαπτιση κ ουτε θα το καταλαβετε ποτε θα ερθει αυτη η στιγμη! Γι αυτο γραφουμε εδω εμεις οι παλιες για να σας κανουμε ενα μινι ταξιδι στο μελλον! Να δειτε τι σας περιμενει σε λιγο καιρο! Να μην χανετε την ελπιδα κ να το πιστεψετε . 

Η αληθεια ειναι οτι μας δινετε ελπιδα! Μου αρεσει πολυ που δεν ξεχνατε τις επομενες και συνεχιζετε να μας βοηθατε! Ευχαριστουμε Μαιρουλα!

18 ώρες πρίν, Fili είπε:

@Viv37καλό και το δισκάκι θα πω εγώ. Εμείς μέχρι πρόσφατα είχαμε στρώμα στο πάτωμα για κρεβάτι. Και τώρα που έχουμε πάρει ένα από τα ικεα (μια χαρά)μου φαίνεται παράξενο που βρίσκομαι τόσο ψηλά από το έδαφος. Χαχαχχα

Πραγματικά το μόνο που χρειαζόμαστε είναι αγάπη, γέλιο, κατανόηση και την υγεία μας. Αν έρθουν και παιδικές φωνούλες ακόμα καλύτερα. Αν όχι...ολα για κάποιο λόγο γίνονται. 

Επίσης να πω @Condios @marina_86ούτε εμεις έχουμε τραπεζαρία αλλά κάνουμε τις καλύτερες μαζωξεις με φίλους για καφέ μαγείρεμα και κους κους. Να είναι καλά το πάτωμα τα μαξιλάρια και όλοι οι καλοί χωράνε :)

Καληνύχτα υπέροχες καταπληκτικες αξιοθαυμαστες φίλες μου. 

Φιλί σε όλες και καρδούλα 

Χαχαχαχα! Συνηθεια ειναι ολα τελικα! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 43 λεπτά , chitaneta είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου ευχομαι!!!! 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...