Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

30 minutes ago, Chrussa1982 said:

Να ρωτήσω ρε κορίτσια η γλουτένη δηλαδή τόσο μεγάλο κακό προκαλεί; Η πρέπει πχ να έχεις κάτι για να την κόψεις; Στο τέλος θα πίνουμε μόνο νερό. Αν δηλαδή έχουμε ρυθμισμένο ζάχαρο και θυροειδή λέω εγώ τώρα και από τα άλλα είμαστε νορμάλ πχ μια φέτα ψωμάκι κανονικό θα μας βλάψει. Διαβάζω και διαβάζω κομμένη γλουτένη κομμένα τα ζυμαρικά κομμένο το ημιμόνιμο μανικιούρ και αναρωτιέται το φτωχό μυαλουδακι μου..εμάς που δεν προσπαθούμε με δικό μας αυγουλάκι και με τόσα φάρμακα που περνούμε θα φάμε κάτι και θα πάει στραφι η προσπάθεια;; 

Ψωμιά και ζυμαρικά λευκά δεν τρώω,  μανικιούρ το έκοψα και αυτό για οικονομικούς βέβαια λόγους, τρέφομαι  όσο καλύτερα μπορώ αλλά ούτε ο γυναικολόγος ούτε ο εξωσωμ ούτε η ενδοκρινολόγος μου μου είπαν ότι παίζει τόσο βασικό ρόλο η διατροφή. Αν τρώω μου είπαν σωστά και ισορροπημένα δεν θα με βλάψει ένα γλυκο η κάτι...

@chitaneta ???? Να βγάλω τα καπνογόνα?? 

Ρε ‘σύ χρυσά τι να πω ..και εγω το αναρωτιέμαι πολλές φορές. Δεν καπνίζω ,γυμναζόμουν πολύ και εντατικά πριν, δεν τρώω κρέας και junk πολλά χρόνια τώρα, δεν είμαι φαν των γλυκών με εξαίρεση παγωτό .. Η λευκού είχε πει και στην προετοιμασία και ειδικά μετά την ετ αποφυγή γλουτένης μέχρι 14 αν θυμάμαι εβδομάδα (πρέπει να το τσεκάρω)

Πριν τη ετ έτρωγα και τα ζυμαρικά κ το ψωμάκι μου το πρωί .τώρα τα εχω κόψει ολα just in case χωρίς να έχει βρει δυσανεξία η κάτι τέτοιο. Προληπτικά.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 41 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Να ρωτήσω ρε κορίτσια η γλουτένη δηλαδή τόσο μεγάλο κακό προκαλεί; Η πρέπει πχ να έχεις κάτι για να την κόψεις; Στο τέλος θα πίνουμε μόνο νερό. Αν δηλαδή έχουμε ρυθμισμένο ζάχαρο και θυροειδή λέω εγώ τώρα και από τα άλλα είμαστε νορμάλ πχ μια φέτα ψωμάκι κανονικό θα μας βλάψει. Διαβάζω και διαβάζω κομμένη γλουτένη κομμένα τα ζυμαρικά κομμένο το ημιμόνιμο μανικιούρ και αναρωτιέται το φτωχό μυαλουδακι μου..εμάς που δεν προσπαθούμε με δικό μας αυγουλάκι και με τόσα φάρμακα που περνούμε θα φάμε κάτι και θα πάει στραφι η προσπάθεια;; 

Ψωμιά και ζυμαρικά λευκά δεν τρώω,  μανικιούρ το έκοψα και αυτό για οικονομικούς βέβαια λόγους, τρέφομαι  όσο καλύτερα μπορώ αλλά ούτε ο γυναικολόγος ούτε ο εξωσωμ ούτε η ενδοκρινολόγος μου μου είπαν ότι παίζει τόσο βασικό ρόλο η διατροφή. Αν τρώω μου είπαν σωστά και ισορροπημένα δεν θα με βλάψει ένα γλυκο η κάτι...

@chitaneta ???? Να βγάλω τα καπνογόνα?? 

Αυτό με τη γλουτένη με έχει κι εμένα ξεπεράσει! Η Λευκ μου είπε ότι υπάρχουν μελέτες ότι η γλουτένη φέρνει αποβολές σε ατομα που έχουν μια τάση δυσανεξίας στη γλουτένη. Βέβαια, πολλά άτομα έχουν δυσανεξία στη γλουτένη και μπορεί να είναι κ υπερβολικό όλο αυτό. Σαματις εγώ που την έκοψα, τι έγινε; Αλλά μην ανησυχείς. Ξέρω ποιον θα ρωτήσω! Θα τον ρωτήσω, το έχω συμπεριλάβει στη λίστα μου, και θα σας πω τι θα μου πει για το θέμα! Χαχαχα

• Χαχα 3

Κορίτσια! Τελικά καθυστερησα να πάω είχε και τρελη κίνηση!!!

Την έκανα πριν μια ωρα, αλλά μου είπαν οτι θα βγει μετα τις 6!!!

Ετοιμη ήμουν να πάω στο Ιασώ, αλλά τεελικα λεω αστο...

Καποιες φορες λενε πιο πολλες ωρες και τελικα σε λιγες ωρες με παιρνουν...

ΟΟΟΟμμμμμ και μεγάλη ανασα!

Είστε ολες πολυ γλυκες με τα ομορφα μυνημα, σκεψεις και θετικη ενεργεια που μου στελνετε!!!

Σας στελνω κι εγω πολλες καρδουλες!:wub:

• Μου αρέσει 14

26 minutes ago, marina_86 said:

Αυτό με τη γλουτένη με έχει κι εμένα ξεπεράσει! Η Λευκ μου είπε ότι υπάρχουν μελέτες ότι η γλουτένη φέρνει αποβολές σε ατομα που έχουν μια τάση δυσανεξίας στη γλουτένη. Βέβαια, πολλά άτομα έχουν δυσανεξία στη γλουτένη και μπορεί να είναι κ υπερβολικό όλο αυτό. Σαματις εγώ που την έκοψα, τι έγινε; Αλλά μην ανησυχείς. Ξέρω ποιον θα ρωτήσω! Θα τον ρωτήσω, το έχω συμπεριλάβει στη λίστα μου, και θα σας πω τι θα μου πει για το θέμα! Χαχαχα

Μαρίνα εγώ έλεγα να ρωτήσω και εσένα για σιγουριά αλλά με πρόλαβες. Περιμένουμε τις οδηγίες σου χχεχεχε

5 minutes ago, chitaneta said:

Είστε ολες πολυ γλυκες με τα ομορφα μυνημα, σκεψεις και θετικη ενεργεια που μου στελνετε!!!

Αντε βρε πουλάκι μου να ανάψουμε τα βεγγαλικά καπνογόνα τι είχε πει η Χρύσα δε θυμάμαι! 

Ομμμμμμμμμμμ

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , chitaneta είπε:

Τελείωσε τώρα γλυκούλα μου. Ξεκουράσου λιγο. Περιμένουμε με όλη μας τη θετική ενέργεια!!! ❤️❤️❤️ 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Fili είπε:

Με το fivi ο καλουλης

Σήμερα με πήρε πρωί να πάω το βράδυ για υπέρηχο. Ομμμμμμμμμ

Μπράβο κορίτσι μου. Ανυπομονείς να υποθέσω ε;;  Και εγώ ανυπομονώ. Να δούμε είναι ένα η δύο τα μωράκια?? Με το καλό ψυχή μου και εννοείται περιμένω πλήρη αναφορά!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Fili είπε:

Με το fivi ο καλουλης

Σήμερα με πήρε πρωί να πάω το βράδυ για υπέρηχο. Ομμμμμμμμμ

Τώρα με έχει πιάσει η ερευνητική μανία. Σε εσάς θα ξεσπάσω! Σήμερα στόχευσα @Fili Χαχαχαχαχα 

Και δε μου λες @Fili μου, σε πόσο καιρό βρήκαν δοτρια; Και το deal έλεγε για συγκεκριμένο αριθμό βλαστοκυστεων ή το άφηναν στο φλου;

Καλά, ο γλυκούλης γιατρουλης θα σε αναλάβει στην εγκυμοσύνη??? Τελειοοοοο!!!! Πρόσεχε τον όμως στη γέννα! Αυτός θα έχει πιο πολύ άγχος από εσάς. Τον βλέπω ξαπλωμένο κ να του λέτε "ανάσες, ανάσες" χαχαχαχα Τέλειο όμως που θα σε αναλάβει αυτός! Όλα να πάνε τέλεια στον υπέρηχο! ❤️❤️❤️

• Χαχα 2

1 hour ago, marina_86 είπε:

Εγώ ξέρω ότι όταν έμεινα έγκυος ήταν καλοκαίρι σε διακοπές. Καταλαβαίνεις τι έτρωγα χαχαχαχα. Και όμως το τσακωσα αλλά αυτό δε με ήθελε μάλλον .. 

Για ρώτα και Έλα μετά να μας πεις. Με επιστημονικά κριτήρια πάντα!!! 

@chitanetaμου γλυκιά λίγο έμεινε...θα είσαι η επόμενη θα δεις...θα το εχει κάνει το θαύμα του ο Κουρ ..περιμένουμε και την @Fili σήμερα καλά θα γίνει χαμός.

Τώρα βέβαια το κλασσικό ομμμμμμ και νιρβάνα . 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Chrussa1982 said:

Μπράβο κορίτσι μου. Ανυπομονείς να υποθέσω ε;;  Και εγώ ανυπομονώ. Να δούμε είναι ένα η δύο τα μωράκια?? Με το καλό ψυχή μου και εννοείται περιμένω πλήρη αναφορά!!!

Αχ ανυπομονώ και δε σου κρύβω φοβάμαι κ λιγάκι. Μην κάτι έχει στραβώσει φτου φττου ξουτ. Μου το είπε και χθες ότι κι αυτός σκέφτηκε μετά το δεύτερο νούμερο χοριακη μήπως διαιρεθηκε γιατί συμβαίνει, σπάνια μεν . Αχ μου ήρθε να του πω, το ξέρω! Μου το είπαν τα κορίτσια αλλά κρατήθηκα… χχαχχαχαχ

1 hour ago, marina_86 said:

Τώρα με έχει πιάσει η ερευνητική μανία. Σε εσάς θα ξεσπάσω! Σήμερα στόχευσα @Fili Χαχαχαχαχα 

Και δε μου λες @Fili μου, σε πόσο καιρό βρήκαν δοτρια; Και το deal έλεγε για συγκεκριμένο αριθμό βλαστοκυστεων ή το άφηναν στο φλου;

Καλά, ο γλυκούλης γιατρουλης θα σε αναλάβει στην εγκυμοσύνη??? Τελειοοοοο!!!! Πρόσεχε τον όμως στη γέννα! Αυτός θα έχει πιο πολύ άγχος από εσάς. Τον βλέπω ξαπλωμένο κ να του λέτε "ανάσες, ανάσες" χαχαχαχα Τέλειο όμως που θα σε αναλάβει αυτός! Όλα να πάνε τέλεια στον υπέρηχο! ❤️❤️❤️

Αχαχχαχαχαχδαψαχ έλα Πουαρό μου αγαπημένη. Ρωτά ότι θέλεις. Λοιπόν αρχικά με αναλαμβάνει και στα μετέπειτα γιατί είναι ο γυναικολόγος που πάω τα τελευταία πέντε χρόνια μετά από έναν που άλλαξα κακιν κακώς γκρρρρρ, ούτε να τον θυμάμαι δε θέλω. Με μηδέν ωάρια αντί να μου πει ξεκάθαρα κοπέλα έχεις ΠΩΑ μου έλεγε για την ανύπαρκτη περίοδο, έκανες τεστ;μήπως είσαι έγκυος; Μαλ@ας ομμμμμμ τεσπα

μετα λοιπόν βρηκα καλουλη μου. Αυτός συνεργαζόταν με fivi κι έτσι και πήγαμε εκεί. Αλλιώς δεν ξέρω αν θα το επέλεγα, δεν το ήξερα καν. Δότρια μας βρήκαν σε περίπου ενάμιση μήνα. Χωρίς κανένα deal. Ότι δώσει δικά μας υποτίθεται. Πήραν εφτα ωάρια νομίζω γονιμοποιήθηκαν τα πεντε προχώρησαν τα τρία.

Χαχαχχαχαχχαχακαλα κλαίω με την εικόνα του ανάσες ανάσες. Γενικά είναι πολύ κουλ . Με τη ετ αγχώθηκε πολύ ο καλουλης γιατί το θέλει πολύ είπε να μας δώσει αυτή τη χαρά, Μα είναι καλουλης

Άσχετη και εγω δε ρώτησα τίποτα. Δεν ήξερα ότι παίζουν Ντιλια και αριθμός κτλ κτλ

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Fili είπε:

Αχ ανυπομονώ και δε σου κρύβω φοβάμαι κ λιγάκι. Μην κάτι έχει στραβώσει φτου φττου ξουτ. Μου το είπε και χθες ότι κι αυτός σκέφτηκε μετά το δεύτερο νούμερο χοριακη μήπως διατέθηκε γιατί συμβαίνει, σπάνια μεν . Αχ μου ήρθε να του πω, το ξέρω! Μου το είπαν τα κορίτσια αλλά κρατήθηκα… χχαχχαχαχ

Αχ όπως μου περιέγραψε και εμένα ο γιατρός την περιπέτεια που είχε για να φτάσει να κάνει ετ στη @chitaneta. Τι να του έλεγα του χριστιανού?? Ότι το ξέρω ήδη χαχαχα. Δεν έχει στραβωσει τίποτα κούκλα μου. Άντε να πας να δεις ότι είναι μέσα στην κοιλίτσα σου και ας είναι και ένα και δύο. Αλλά αν έχει διαιρεθεί κ η δική σου βλαστοκυστη να σκεφτούμε σοβαρά να αλλάξουμε όνομα στο καφέ μας. 

• Χαχα 3

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Koριτσακι μου ευχομαι ολοψυχα μια ομορφη χορταστικη χοριακη!!!!

• Ευχαριστώ 1

19 ώρες πρίν, StrongWoman είπε:

Koritsia mou kalispera.Eixa rwtisei edw gia na vrw giatro Kai telika kateliksa ston sfak. Mou fanike swstos Kai anthrwpos. Eimai omws na klaiw . Mou vrike Kai tis dyo ydrosalpigges.Mou eipe pws proxwrame alla vre koritsia o proigoumenos giatros giati mou ekane tin et afou iksere pws einai katadikasneni? :(:( 

Κοριτσακι μ λυπάμαι πολύ για ότι έχεις περάσει ειλικρινά. 

Δεν είχες ποτέ σ σύλληψη; 

Γτ ούτε εγώ έχω κάνει ποτέ σαλπιγγογρςφια και όλοι μ είπαν δεν χρειάζεται αφού μένω έγκυος και φυσικά. 

Λυπάμαι πολύ για τον παλιό γιατρό. Ούτε υστεροσκόπηση σου είχε κάνει; 

Κοίτα μέσα στην ατυχία σου το καλό είναι ότι βρήκες το θέμα. Εύχομαι από εδώ και πέρα να κάνεις αυτά που σ είπαν και να λυθεί το θέμα και η επόμενη εμ να είναι η τελευταία σου με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!! 

19 ώρες πρίν, Condios είπε:

Η Λάρισα είναι μεγάλη πόλη και έχει πολλά αξιόλογα εργαστήρια ναι,,, θα σου πω μόνο πως το τωρινό μου 8:15 πήγα σήμερα,,,10:15 είχα το αποτέλεσμα στο mail μου,,,,, όταν έκανα δε με τις ετ χοριακες και τους έλεγα ότι είμαι από εξωσωματική,,,σε μια ώρα τα είχα τα αποτελέσματα. Απλά αναρωτιομουν αν θα έχει μεγάλη απόκλιση εργαστήριο με εργαστήριο,,,αλλά λογικά όχι ιδιαίτερα. 

@MELINASP σε ευχαριστώ πολύ,,,οοοομμμμμμμ,,,,καλή τύχη στον προεμφυτευτικο σας !!!!!! 

Αν σου πω ότι σε πιστεύω?????? Είναι πολύ βασικό να "ακούμε" το σώμα μας ,,, ποτέ δε μας διαψεύδει ,,,, ειδικά αν συνοδεύεται από αλάνθαστο ένστικτο. Ίσως είναι και ευκαιρία να απολαύσεις λίγο ηρεμία ως την επόμενη περίοδο από άποψη εφιδρωσεων και εξαψεων. Και φουσκώματος ρε παιδάκι μου. Πόσο πια? Σε νιώθω απόλυτα! Οοομμμμμμ και έρωτα ,,, απόλαυσε όσο προλαβαίνεις ,,,μετά θα είσαι έγκυος !!!!!! 

Πας για το καλύτερο,,,πίσω κοιτάμε μόνο για να παρκάρουμε,,,,η στιγμή τώρα είναι η ουσιαστική και η σημαντική,,, εύχομαι ολόψυχα και εσύ και η @geozak να πετάξετε από χαρά ,,,, ξεκινώντας εσύ το πέταγμα!!!! Να είσαι δυνατή,,,είσαι στο σωστό δρόμο!!!! 

Λυπάμαι πολύ για τον προηγούμενο γιατρό και το πώς σε αντιμετώπισε. Ελπίζω με το Σφακ να έχεις επιτέλους το μωράκι σου σύντομα. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι? Σαλπιγγογραφια δεν έκανες με τον προηγούμενο γιατρό? Εκεί φαίνεται αν έχεις υδροσαλπιγγες,,, θα στο έλεγε δηλαδή και ο ακτινοδιαγνωστης. 

Τσακ μπαμ τα αποτελέσματα μια χαρά. Όχι μην αγχώνεσαι δεν θα έχει μεγάλη απόκλιση μωρε

18 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Κοριτσακι μου λιγο off topic αλλα μολις μου εστειλε ο φωτογραγος μας το αλμπουμ του γαμου μας (ηλεκτρονικα μονο)! Δεν ξερω αν φταινε τα χαπια ή το αγχος που ειχα τοτε για να γινει ο γαμος μεσα στον covid ή η γενικη πιεση για την ετ,  αλλα μολις το ειδαμε εβαλα τα κλαματα απο συγκινηση! Εχω γινει πολυ κλαψιαρα ξαφνικα! Νομιζω οτι θα μου μεινει κουσουρι με ολη αυτη τη διαδικασια. Τη μερα του γαμου δεν πολυκαταλαβαινα τι γινοταν αλλα τωρα ηταν καπως σαν να το ξαναεζησα και συγκινηθηκα. Τελικα πρεπει να βρω καποιον τροπο να εκτιμαω αυτα που εχω αντι να καθομαι και να στεναχωριεμαι συνεχεια για το θεμα του παιδιου και του ΠΩΑ και ολης αυτης της καταστασης τελος παντων. Μακαρι να μπορεσω καποια στιγμη να το δειξω στο παιδακι μου αλλα και αν δεν τα καταφερω δε χαθηκε και ο κοσμος! Ουφ σνιφ

Θα μπορέσεις και θα το δείξεις στο παιδάκι σου αγάπη μ όλα καλά θα πάνε από εδώ και πέρα γτ σου αξίζει έχεις περάσει πολλά! 

18 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Γλυκούλα μου ...εμείς παντρεύτηκαμε πέρυσι Φεβρουάριο στο Δημαρχείο. Με 7 καλεσμένους και μήνυμα με κωδικό 4 χαχαχαχα. Ήμουν ευτυχισμένη πολύ. Ένιωθα ότι είχε σταματήσει ο χρόνος και είμαστε οι 2 μας. Τέλος Απρίλη που έκανα τις ενέσεις της διέγερσης μας εκτύπωσε το ψηφιακό  άλμπουμ ο φωτογράφος. Γιατί είχα φωτογράφο εννοείται. Και έκανα ότι και εσύ..κλαμαααα όλη μέρα κοιτούσα τις φωτογραφίες. Έπρεπε το απόγευμα να κάνω την ένεση και έτρεμε το χέρι μου από συγκίνηση. Αν κάτσω να σκεφτώ πόσα έχω χάσει στην προσπάθεια να μαζέψουμε λεφτά για εξωσωματική (δεν κάναμε διακοπές, δεν έχουμε επιπλώσει ακόμα το σπίτι να φανταστείς δεν έχω τραπεζαρία)  βάλε και το ψυχολογικό κόστος θα σαλταρω. Ναι ειναι μεγαλη η λαχτάρα για ένα παιδάκι αλλά κάπου έχασα τον εαυτό μου. Τώρα όμως βρήκα όλες εσάς να παίρνω δύναμη. Και στανιαρω. Να φανταστείς με έχει πάρει στο ψιλό και ο άντρας μου και με πειράζει..πάλι πρηζεις κόσμο μου λέει χαχαχαχα . @Condios μου ξεκίνησα δυναμικά το άθλημα πάλι..είπα μέχρι να αδιαθετησω δεν θα κλείσω μπούτι. Αρκετά πια ..άσε που θα ξανανιώσω κιόλας!!! 

Δώσε πόνο και για εμάς χαχαχααχχχα

18 ώρες πρίν, Villi είπε:

Δηλαδή εκανες εξωσωματική χωρίς  να έχει προηγηθεί  σαλπιγγογραφία ; Σοκ. Ποιος ήταν αυτός ο πανεπιστημονας;  Τουλάχιστον είσαι πλέον σε καλα χέρια κι όλα καλά θα πάνε. 

Με άγχωσες τώρα πάντα πρέπει; γτ ούτε εγώ έχω κάνει ποτέ όλοι μ έλεγαν δεν χρειάζεται γτ μένω ργκυοε μόνη μου και γτ στην υστεροσκόπηση τα κεφάλια αν το λέω καλά από τις σάλπιγγες φαίνονταν οκ

18 ώρες πρίν, Georb είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις γυναίκες! Νέο μέλος και χρειάζομαι τα φώτα σας. Έχω σταθερό κύκλο 26 ημερών,το αργοτερο 28. Είμαι ήδη στην 8η μέρα καθυστέρησης. Έκανα πριν τρεις ημέρες τεστ το μεσημέρι βγήκε αρνητικό. Έκανα άλλο ένα πριν δύο μέρες αρνητικό. Δεν χρησιμοποιούμε κάποια προφύλαξη πάρα μόνο μέθοδος τραβηγματος. Έχω πονακια εδώ και 2 εβδομάδες στην κοιλιά χαμηλά. Γουργουριζει συνέχεια η κοιλιά μου. Είχε πρηστεί το στήθος μου όπως όταν περιμένω περίοδο αλλά ενώ ξεπρηστηκε η περίοδος πουθενά ακόμα. Το μόνο που έχει μείνει είναι τα πονακια κατά διαστήματα και γουργουρητο και σήμερα ξεκίνησαν και κάποια υγρά σαν αυτά πριν την περίοδο Αύριο θα πάω για χοριακη. Πείτε μου την γνώμη σας...! 

Κοίτα αν και τα δύο τεστ είναι αρνητικά ενώ έχεις ήδη καθυστέρηση πιστεύω ότι και η χοριακη θα είναι αρνητική. Αλλά καλό είναι να πας δύο γυναικολόγο σου ίσως είναι κάποια ανωμαλία στον κύκλο η κάποια κυστουλα

18 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλά, θα τρελαθουμε. Αποτυγχάνεις με άριστες βλαστοκυστες δικές σου, φταίνε τα ωάρια. Αποτυγχάνεις με δανεικά ωάρια και πάλι άριστες βλαστοκυστες, φταίει το ενδομήτριο. Ο,τι και να γίνει δηλαδή φταις εσύ! 

Οι φυσικοί κύκλοι ακριβώς γι'αυτό προτείνονται! Λόγω χαμηλής ανταπόκρισης στα φάρμακα και μεγαλύτερης ηλικίας. Ή, όπως εγώ που έκανα στα 32, λόγω χαμηλής ΑΜΗ και πάλι καλή ανταπόκριση. Δηλαδή, αν είμαι νέα με τέλεια ανταπόκριση γιατί να μπλέξω με φυσικούς; Μόνο αν οικειοθελώς δεν θέλω να πάρω φάρμακα διέγερσης. Δεν υπάρχει όμως ιατρικός λόγος.

Η @MELINASP νομίζω πρότεινε εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο, χωρίς δηλαδή cyclacur κτλ. Πράγματι πετυχαίνει σε πολλές αυτό, ΑΝ είναι καλές οι 3 ορμόνες και ΑΝ παχαινει ικανοποιητικά το ενδομήτριο από μόνο του. Αν γίνονται τα παραπάνω, είναι μια καλή επιλογή εμβρυομεταφοράς που έχει δώσει επιτυχία σε γυναίκες που αποτύγχαναν σε φαρμακευτικό κύκλο.

Είπα κι εγώ! 5000 για 5 ωάρια! Χαχαχαχα Να πας και Λευκ και ενδοκρινολόγο. Αν δεν τα ψάχνουμε από μόνες μας... δεν βγάζεις άκρη. Δυστυχώς! 

Εσύ έχεις πολύ καλό ενδομήτριο. Δεν χρειάζεται να τα πάρεις έξτρα αφού παίρνεις τα pregnacare conception. Μα ρωτάτε αν είναι τριζωνικο!!! Λένε τον αριθμό πάχους κ δεν λένε το σημαντικότερο.

Να τρελαίνεσαι. 

Πώς της είδε; Με απλό υπέρηχο ή ζήτησε υστεροσαλπιγγογραφια;

Τα ωάρια τα κακά επίσης φαίνονται και στις διαιρέσεις στις δύο πρώτες μέρες από το πόσα γονιμοποιουντσιψστοωποσα φτάνουν 2η μέρα έμβρυα. 

Ναι φίλη το έχει κάνει εμ σε φυσικό κύκλο χωρίς σικλακούρ και έπιασε διδυμακια. 

18 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

@Chrussa1982 Και εγω μπηκα ιντερνετικα να παραγγειλω για να διαλεξω  με την ησυχια μου,κ διαπιστωσα στις αντενδειξεις για την Ε κ την αργινινη οτι δεν κανει αν λαμβανεις ασπιρινη η αντιπηκτικη αγωγη γτ προκαλει πιο εντονη αντιπηκτικη δραση ,κ φοβηθηκα κ δεν τις παραγγειλα....(θα πρεπει να ρωτησω την αιματολογο) ..ετσι ομως για να μην φυγω με αδεια χερια απο το σαιτ πηρα μια  D που εχω συχνα ανεπαρκεια ,κ μια με Ω 3 ...εεε θα ενισχυθω λιγακι τι λες? 

Έλα ρε συ δεν το ήξερα αυτό με την αντιπικτικη δράση.

Πωωω ω3 πως το πίνεις;;; κάποια στιγμή κάποιος μ είπε να το πάρω και δοκίμασα 3 μάρκες και δεν μπορούσα να καταπιώ κανένα είναι τόσο μεγάλα σαν υπόθετα χαχαχαχαχα

Αααα ορίστε τα ω3 δεν μας είπες @marina_86 χαχααχαχαχχα αδιάβαστη σε βρισκωωω

Εμείς πάλι καλά προλάβαμε και οαντρεθτηκαμε το 2016 χωρίς κορονοιο χωρίς τίποτα χαχαχαχα 

Κάναμε παρταρα μετά ξελυσαξξαμε και με τα λεφτά πήγαμε ταξίδι Αμερική κ Καναδά και επιπλωσαμε το σπίτι. Δεν ξέραμε τότε τι μας περίμενε λίγους μήνες μετά που βάλαμε μπροστά κούνια που μας κούναγε χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Οριστε ακομα και για την επιπλωση εχουμε συμπαρασταση κοριτσια! Χαχαχα

Ενα θα σας πω. Εμεις τρωνε σε δισκο στην αγκαλια στον εναν και μοναδικο 2θεσιο καναπε μας χαχαχαχαχαχα! Ελπιζω να μας μεινουν λιιιιγα λεφτα απο το γαμο για επιπλωση. Μην τα φαμε ολα στους γιατρους! 

Αλλα εχετε δικιο. Καλυτερα χωρις πολλα πολλα επιπλα. Να υπαρχει ελευθερος χωρος να μπουσουλανε τα νινακια μας!

Την καλύτερη δουλειά κάνετε αγάπη μ γτ εγώ που λυσαξα να πάρω τραπεζαρια μετά τον γάμο τι κατάλαβα;;; καθόμαστε πάτωμα με μαξιλάρι στο τραπέζι του σαλονιού χααχαχαχαχαχα

Την έχουμε δει μπεμπακια χαχαχαχαχα

7 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα φιλενάδες μου!!! Μα τι όμορφη συζήτηση πιάσαμε χτες!! Με τα μικρούτσικα σπιτάκια μας γεμάτα όμως από αγάπη και όνειρα!! Και το δικό μας είναι μια σταλιτσα 42 τμ εμείς και ένα ντόμπερμαν μέσα καταλαβαίνετε. Και μπορεί να είναι τύπου φοιτητικό αφού λείπουν έπιπλα αλλά η αγάπη το γεμίζει!!  @chitaneta μου καλή επιτυχία. Όπως είπαν και τα κορίτσια όλες σήμερα σε έχουμε στη σκέψη μας και περιμένουμε με κομμένη την ανάσα το αποτέλεσμα. Τόση περιπέτεια θα έχει αίσιο τέλος. Έχουμε σχηματίσει μια νοητή αλυσίδα γύρω σου και είμαστε δίπλα σου. 

Εμείς κορίτσια είμαστε σε ένα παμπαλαιο σπίτι του σύζηγου μέναμε μέσα γύρω στα 3,5 χρόνια με το σπίτι βαμμένο με χρυσά γυψινα και παλιά έπιπλα τύπου μαυσωλειο. Και εγώ διακοσμητρια να τρώω φρίκες χαχαχαχα αλλά δεν με ένοιαζε ήταν η φωλιτσα μας. Με τον γάμο σιγά σιγά πήρα αλλά έπιπλα αλλά το σπίτι ακόμα έχει μωσαικα παμπάλαια στο πάτωμα. Έχει θέμα μόνωσης έχει πολλά. Αλλά δεν με νοιαζει γτ δεν έχουμε ενοίκιο και όποτε μπορώ κάτι φτιάχνω. Και έχω όνειρο πρώτα ο Θεός όταν έρθει ένα παιδάκι το τι θα πρώτο κάνω για το παιδικό Παναγία μου σαν τρελή θα είμαι να το διακοσμησω. :)

6 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Με 10000 μονάδες στο 29.5, ε; Αυτό να το πεις στη Λευκ. Εμένα μου είχε δώσει κατι d που ήταν μαζί με b12 και τις έπαιρνες υπογλωσσια. Αλλά όχι κάθε μέρα. Αν θυμάμαι καλά μου είχε πει 3 φορές την εβδομάδα. Αλλά επειδή δε μου ανέβηκαν όσο θα ήθελε μου αύξησε τη δόση. Θα δει αυτή τις μετρήσεις σου και θα σου πει από κοντά ακριβώς πόσο πρέπει να παίρνεις για την περίπτωσή σου . Όταν κλείσεις ραντεβού θα σου γράψουν επιτόπου τις εξετάσεις έτσι ώστε όταν πας να τις έχεις έτοιμες. Σε εμένα έτσι είχαν κάνει. Βέβαια εγώ μετά στη συζήτηση ζήτησα κι άλλες (ασύμφορη που λέει κ η @MELINASP) και μετά κάναμε τηλεφωνικό ραντεβού. Το πόσο έκαναν δεν θέλεις να ξέρεις.... 

Χαχαχαχαχαχα έτσι κ εγώ λέω βάλε βάλε και μετά μ. Έρχεται το μπουγιουρντι χαχαχαχα

5 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένη. Γύρω στο 300αρι. Αλλά ζήτησα κι εγώ κ εξειδικευμένες εξετάσεις. Ήθελα να ελέγξω όλους τους τύπους θρομβοφιλιας κτλ.

Όχι, δεν είχα τίποτα τελικά. Ευτυχώς δηλαδή μη λέμε κ χαζά! Χαχαχα Κι εγώ έχω πάει να φανταστείς δύο φορές. Μια μέρα την αποτυχία με τα δικά μας και μια μετά από αποτυχία με τη δωρεά. Κάτι να αποφεύγω τη γλουτένη μου είπε, γενικά δεν τη γουστάρει τη γλουτένη. Κ ειδικά μετά την ετ μου είπε κομμένη! Έδωσα κ μια περιουσία να τρώμε ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, ψωμί χωρίς γλουτένη κτλ. 

Απλά σκέφτηκα ΑΝ βρει κάτι.... θα πω πάλι καλά που τις έκανα. ΑΝ δεν βρει, θα πω "οκ, αιματολογικά είμαι καλά, αλλού είναι το πρόβλημα". 

Και εμένα μου είπε η λευκού αποφυγή γλυοτενης. Αλλά μου το είπε γιατί μου είχε βρει το γονίδιο της κοιλιοκακη. Είχα κάνει βιοψία και δεν έχω τη νόσο απλά το γονίδιο και μ είχε πει να μην τρώω γλουτενη από Εμ μέχρι και 3ο μήνα για αν τυχόν ξυπνήσει η νόσος τοτέ. Γτ το κοιλιοκακη συνδέεται με αποβολές 1ου τριμήνου. 

Εμένα πάλι η λευκού για θρομβοφιλια δεν μ έκανε τον πλήρη έλεγχο. 

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Με το καλό ψυχή μ γλυκιά να έχεις τα πιο ωραία νέα σήμερα!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...