Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , chitaneta είπε:

Για να δουμε κορίτσια μου...

Είμαι απο νωρις νωρίς στο ποδι, ξερετε τωρα πως μπορει να νιωθω...αχ...βαχ

σας φιλώ όλες

Πάρε βαθιές ανάσες και σκέψου αυτά που έχουμε πει. Ο,τι ήταν να γίνει έχει γίνει. Πάμε να το μάθουμε.

Ανάσα και ομμμμμμμμ!!!! Και σεβασμός στο σώμα μας και ομμμμμμ!!! Και όλα θα πάνε καλά no matter what και ομμμμμμμμ!!!! Και δεν είσαι μόνη σε αυτή τη γη γιατί πέρα από τους δικούς σου ανθρώπους έχεις αυτή τη στιγμή άτομα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα κ σε όλη την Ελλάδα που θα χαρούν με τη χαρά σου και αν χρειαστεί να βάλουν πλάτη, θα βάλουν... και ομμμμμμμμ! Και είσαι η γλυκιά μας @chitaneta με μωράκι ή σκέτη, δεν μας νοιάζει και ομμμμμμμμ!!!! Και πάμε με χαμόγελο και ομμμμμμμμ!!!

❤️❤️❤️❤️❤️ 

• Μου αρέσει 11
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Καλημέρα φιλενάδες μου!!! Μα τι όμορφη συζήτηση πιάσαμε χτες!! Με τα μικρούτσικα σπιτάκια μας γεμάτα όμως από αγάπη και όνειρα!! Και το δικό μας είναι μια σταλιτσα 42 τμ εμείς και ένα ντόμπερμαν μέσα καταλαβαίνετε. Και μπορεί να είναι τύπου φοιτητικό αφού λείπουν έπιπλα αλλά η αγάπη το γεμίζει!!  @chitaneta μου καλή επιτυχία. Όπως είπαν και τα κορίτσια όλες σήμερα σε έχουμε στη σκέψη μας και περιμένουμε με κομμένη την ανάσα το αποτέλεσμα. Τόση περιπέτεια θα έχει αίσιο τέλος. Έχουμε σχηματίσει μια νοητή αλυσίδα γύρω σου και είμαστε δίπλα σου. 

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Πίνω το τσαγακι μου και σε καμια ωρα μαλλον θα ξεκινησουμε να παμε για την χοριακη...

@marina_86 ευχαριστώ πολύ για τον καταιγισμο καρδιών! Τις χρειαζομαι πολύ αυτην τη στιγμή!

Σου στελνω την αγαπη μου κι εγω!:wub:

Καλή επιτυχία γλυκιά μου!!! Εύχομαι με ένα τεράστιο νούμερο χοριακης!!!!!!! ❤️

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Τώρα που θα πας στη Λευκ τούρμπο θα σε κάνει! Εγώ έπαιρνα pregnacare όταν πήγα αλλά μου έδωσε κ έξτρα γιατί ήμουν οριακά χαμηλή. Θέλει τη βιταμίνη d πάνω από 30 για την ετ... Η άλλη αιματολογος δεν σου ζήτησε να δεις τη d; 

Τριζωνικο είναι το ώριμο ενδομήτριο. Ουσιαστικά, στον υπέρηχο αντί το ενδομήτριο να φαίνεται ενιαίο αρχίζει όσο ωριμάζει να εμφανίζει κάτι παράλληλες, οριζόντιες, λευκές γραμμές. Πρέπει να είναι 3 για να θεωρείται ώριμο κ υποδεκτικο. Σε κάποιες γυναίκες εμφανίζονται 2 κ αυτό θέλει μία διερεύνηση. Εγώ πλέον έχω μάθει να το βλέπω στον υπέρηχο αν είναι τριζωνικο ή όχι, στην αρχή δεν το καταλάβαινα. Εκτός από το πάχος λοιπόν θεωρώ ότι καλό είναι να ρωτάμε και αυτό. 

@chitaneta μου, το μόνο που θέλω να σου πω είναι ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. Αυτό!

Καλημέρα σε όλες!!!!

Καλά η άλλη ούτε τα μισά δεν μου κανε... Τζάμπα το πάνω - κάτω στη Θεσσαλονίκη.. Ότι να ναι.... Μόνη μου πάντα κοιτάω την d κ την b. Η d ήταν 29.5 κ έπαιρνα βιταμίνες deltious 10000iu για κανά δίμηνο μαζί με φιλικό κ ω3. Είχα αφήσει για λίγο τα pregnacare, λέω αχταρμά τα Κάνες τόσες βιταμίνες!!! Χαχαχαχα

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Καλή επιτυχία γλυκιά μου!!! Εύχομαι με ένα τεράστιο νούμερο χοριακης!!!!!!! ❤️

Καλά η άλλη ούτε τα μισά δεν μου κανε... Τζάμπα το πάνω - κάτω στη Θεσσαλονίκη.. Ότι να ναι.... Μόνη μου πάντα κοιτάω την d κ την b. Η d ήταν 29.5 κ έπαιρνα βιταμίνες deltious 10000iu για κανά δίμηνο μαζί με φιλικό κ ω3. Είχα αφήσει για λίγο τα pregnacare, λέω αχταρμά τα Κάνες τόσες βιταμίνες!!! Χαχαχαχα

Με 10000 μονάδες στο 29.5, ε; Αυτό να το πεις στη Λευκ. Εμένα μου είχε δώσει κατι d που ήταν μαζί με b12 και τις έπαιρνες υπογλωσσια. Αλλά όχι κάθε μέρα. Αν θυμάμαι καλά μου είχε πει 3 φορές την εβδομάδα. Αλλά επειδή δε μου ανέβηκαν όσο θα ήθελε μου αύξησε τη δόση. Θα δει αυτή τις μετρήσεις σου και θα σου πει από κοντά ακριβώς πόσο πρέπει να παίρνεις για την περίπτωσή σου . Όταν κλείσεις ραντεβού θα σου γράψουν επιτόπου τις εξετάσεις έτσι ώστε όταν πας να τις έχεις έτοιμες. Σε εμένα έτσι είχαν κάνει. Βέβαια εγώ μετά στη συζήτηση ζήτησα κι άλλες (ασύμφορη που λέει κ η @MELINASP) και μετά κάναμε τηλεφωνικό ραντεβού. Το πόσο έκαναν δεν θέλεις να ξέρεις.... 

πρίν από 25 λεπτά , marina_86 είπε:

Με 10000 μονάδες στο 29.5, ε; Αυτό να το πεις στη Λευκ. Εμένα μου είχε δώσει κατι d που ήταν μαζί με b12 και τις έπαιρνες υπογλωσσια. Αλλά όχι κάθε μέρα. Αν θυμάμαι καλά μου είχε πει 3 φορές την εβδομάδα. Αλλά επειδή δε μου ανέβηκαν όσο θα ήθελε μου αύξησε τη δόση. Θα δει αυτή τις μετρήσεις σου και θα σου πει από κοντά ακριβώς πόσο πρέπει να παίρνεις για την περίπτωσή σου . Όταν κλείσεις ραντεβού θα σου γράψουν επιτόπου τις εξετάσεις έτσι ώστε όταν πας να τις έχεις έτοιμες. Σε εμένα έτσι είχαν κάνει. Βέβαια εγώ μετά στη συζήτηση ζήτησα κι άλλες (ασύμφορη που λέει κ η @MELINASP) και μετά κάναμε τηλεφωνικό ραντεβού. Το πόσο έκαναν δεν θέλεις να ξέρεις.... 

Πριν τις 10000 ήταν 29.5 τώρα έχω ξανά δίμηνο που τις έπαιρνα κ τις τελείωσα κ συνέχισα μετά από το φαρμακείο με 2000iu.δεν έχω κάνει επαναληπτική εξέταση να δω που πήγε.. Ρε συ  τρομάζω λίγο με το ποσό για  τις εξετάσεις στην λ... Ου.. Χάχαχα. Πόσο θα πάει το μαλλί πιστεύεις από εμπειρίας σου. Να ξέρω τι με περιμένει...

πρίν από 6 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Πριν τις 10000 ήταν 29.5 τώρα έχω ξανά δίμηνο που τις έπαιρνα κ τις τελείωσα κ συνέχισα μετά από το φαρμακείο με 2000iu.δεν έχω κάνει επαναληπτική εξέταση να δω που πήγε.. Ρε συ  τρομάζω λίγο με το ποσό για  τις εξετάσεις στην λ... Ου.. Χάχαχα. Πόσο θα πάει το μαλλί πιστεύεις από εμπειρίας σου. Να ξέρω τι με περιμένει...

Εσένα σε βοήθησαν αυτές οι εξετάσεις;; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Εσένα σε βοήθησαν αυτές οι εξετάσεις;; 

Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένη. Γύρω στο 300αρι. Αλλά ζήτησα κι εγώ κ εξειδικευμένες εξετάσεις. Ήθελα να ελέγξω όλους τους τύπους θρομβοφιλιας κτλ.

Όχι, δεν είχα τίποτα τελικά. Ευτυχώς δηλαδή μη λέμε κ χαζά! Χαχαχα Κι εγώ έχω πάει να φανταστείς δύο φορές. Μια μέρα την αποτυχία με τα δικά μας και μια μετά από αποτυχία με τη δωρεά. Κάτι να αποφεύγω τη γλουτένη μου είπε, γενικά δεν τη γουστάρει τη γλουτένη. Κ ειδικά μετά την ετ μου είπε κομμένη! Έδωσα κ μια περιουσία να τρώμε ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, ψωμί χωρίς γλουτένη κτλ. 

Απλά σκέφτηκα ΑΝ βρει κάτι.... θα πω πάλι καλά που τις έκανα. ΑΝ δεν βρει, θα πω "οκ, αιματολογικά είμαι καλά, αλλού είναι το πρόβλημα". 

πρίν από 15 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Γιατί δεν πας στο τμ. αποβολών του Έλενα να τις κάνεις δωρεάν; Αν είσαι κοντά στην Αθήνα βέβαια...

πρίν από 9 λεπτά , marina_86 είπε:

Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένη. Γύρω στο 300αρι. Αλλά ζήτησα κι εγώ κ εξειδικευμένες εξετάσεις. Ήθελα να ελέγξω όλους τους τύπους θρομβοφιλιας κτλ.

Όχι, δεν είχα τίποτα τελικά. Ευτυχώς δηλαδή μη λέμε κ χαζά! Χαχαχα Κι εγώ έχω πάει να φανταστείς δύο φορές. Μια μέρα την αποτυχία με τα δικά μας και μια μετά από αποτυχία με τη δωρεά. Κάτι να αποφεύγω τη γλουτένη μου είπε, γενικά δεν τη γουστάρει τη γλουτένη. Κ ειδικά μετά την ετ μου είπε κομμένη! Έδωσα κ μια περιουσία να τρώμε ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, ψωμί χωρίς γλουτένη κτλ. 

Απλά σκέφτηκα ΑΝ βρει κάτι.... θα πω πάλι καλά που τις έκανα. ΑΝ δεν βρει, θα πω "οκ, αιματολογικά είμαι καλά, αλλού είναι το πρόβλημα". 

Α!!! Οκ είπα κ γω... Όχι ότι είναι λίγα κ τα 300 μην τρελαθώ!!φαντασου εγώ σε αυτήν που πήγα πάλι στη Θεσσαλονίκη πλήρωσα 100ευρω για τις εξετάσεις. Θρομβοφιλια πάντως δεν έχω χάχαχα!! είδε όλους τους τύπους καθότι ευαισθητοποιημενη μιας κ αυτή είναι θρομβοφιλικη.. 

Troia δεν με βολεύει καθόλου να ρθω Αθήνα. Πιο κοντά είναι η Θεσσαλονίκη... 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Α!!! Οκ είπα κ γω... Όχι ότι είναι λίγα κ τα 300 μην τρελαθώ!!φαντασου εγώ σε αυτήν που πήγα πάλι στη Θεσσαλονίκη πλήρωσα 100ευρω για τις εξετάσεις. Θρομβοφιλια πάντως δεν έχω χάχαχα!! είδε όλους τους τύπους καθότι ευαισθητοποιημενη μιας κ αυτή είναι θρομβοφιλικη.. 

Troia δεν με βολεύει καθόλου να ρθω Αθήνα. Πιο κοντά είναι η Θεσσαλονίκη... 

Σου έστειλα πμ

@Ναντιν40 @marina_86Ναι αυτό με τη γλουτενη το έχει μάλλον η Λευκού. Και μενα μου είπε κομμένη. Οι εξετάσεις περίπου στο 400 συν φυσικά επισκέψεις. Το καλό είναι ότι βρήκαμε ότι έχει χάσιμο το ο καλός μου που δεν το ήξερε κ χαμηλή β12. Εγώ μια χαρά. Γι άλλον πήγαμε αλλουνου ανακάλυψε :P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

πρίν από 41 λεπτά , Fili είπε:

@Ναντιν40 @marina_86Ναι αυτό με τη γλουτενη το έχει μάλλον η Λευκού. Και μενα μου είπε κομμένη. Οι εξετάσεις περίπου στο 400 συν φυσικά επισκέψεις. Το καλό είναι ότι βρήκαμε ότι έχει χάσιμο το ο καλός μου που δεν το ήξερε κ χαμηλή β12. Εγώ μια χαρά. Γι άλλον πήγαμε αλλουνου ανακάλυψε :P

Να ρωτήσω ρε κορίτσια η γλουτένη δηλαδή τόσο μεγάλο κακό προκαλεί; Η πρέπει πχ να έχεις κάτι για να την κόψεις; Στο τέλος θα πίνουμε μόνο νερό. Αν δηλαδή έχουμε ρυθμισμένο ζάχαρο και θυροειδή λέω εγώ τώρα και από τα άλλα είμαστε νορμάλ πχ μια φέτα ψωμάκι κανονικό θα μας βλάψει. Διαβάζω και διαβάζω κομμένη γλουτένη κομμένα τα ζυμαρικά κομμένο το ημιμόνιμο μανικιούρ και αναρωτιέται το φτωχό μυαλουδακι μου..εμάς που δεν προσπαθούμε με δικό μας αυγουλάκι και με τόσα φάρμακα που περνούμε θα φάμε κάτι και θα πάει στραφι η προσπάθεια;; 

Ψωμιά και ζυμαρικά λευκά δεν τρώω,  μανικιούρ το έκοψα και αυτό για οικονομικούς βέβαια λόγους, τρέφομαι  όσο καλύτερα μπορώ αλλά ούτε ο γυναικολόγος ούτε ο εξωσωμ ούτε η ενδοκρινολόγος μου μου είπαν ότι παίζει τόσο βασικό ρόλο η διατροφή. Αν τρώω μου είπαν σωστά και ισορροπημένα δεν θα με βλάψει ένα γλυκο η κάτι...

@chitaneta ???? Να βγάλω τα καπνογόνα?? 

• Χαχα 1

14 minutes ago, marina_86 said:

@Fili θύμισε μου εσένα ο καλός σου ο γιατρουλης, με το fertil.. συνεργάζεται; Εκεί ήσουν εσύ; 

Με το fivi ο καλουλης

Σήμερα με πήρε πρωί να πάω το βράδυ για υπέρηχο. Ομμμμμμμμμ

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...