Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Viv37 είπε:

Και εμεις το ιδιο! Μενουμε σε ενα μικρουτσικο σπιτακι που δεν εχει τιποτα μεσα. Αλλα χαλαλι ειπαμε. Αρκει να τα καταφερουμε και να μην κανουμε οικονομια χωρις λογο! Αλλα τουλαχιστον γνωρισα εσας! Τοσες καινουριες φιλες δεν ειναι και λιγο!

Καλο κουτουπωμα μαναρι μου χαχαχα! Βγαλτε τα ματια σας!!

Δεν έχω καρδούλες. Στις κάνω εδώ! Βρε, θα γεμίσετε το σπίτι με τα μωρουλια σας! Τι τα θέλετε τα περιττά; ❤️❤️❤️❤️❤️ 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Κοριτσακι μου λιγο off topic αλλα μολις μου εστειλε ο φωτογραγος μας το αλμπουμ του γαμου μας (ηλεκτρονικα μονο)! Δεν ξερω αν φταινε τα χαπια ή το αγχος που ειχα τοτε για να γινει ο γαμος μεσα στον covid ή η γενικη πιεση για την ετ,  αλλα μολις το ειδαμε εβαλα τα κλαματα απο συγκινηση! Εχω γινει πολυ κλαψιαρα ξαφνικα! Νομιζω οτι θα μου μεινει κουσουρι με ολη αυτη τη διαδικασια. Τη μερα του γαμου δεν πολυκαταλαβαινα τι γινοταν αλλα τωρα ηταν καπως σαν να το ξαναεζησα και συγκινηθηκα. Τελικα πρεπει να βρω καποιον τροπο να εκτιμαω αυτα που εχω αντι να καθομαι και να στεναχωριεμαι συνεχεια για το θεμα του παιδιου και του ΠΩΑ και ολης αυτης της καταστασης τελος παντων. Μακαρι να μπορεσω καποια στιγμη να το δειξω στο παιδακι μου αλλα και αν δεν τα καταφερω δε χαθηκε και ο κοσμος! Ουφ σνιφ

Kαι που να δειτε το αλμπουμ της βαπτισης οταν ερθει η ωρα με το καλο!! Εκει να δειτε κλαααμαααα!!!!

Κοριτσια μου ειστε πολυ τυχερες που εχετε τους αγαπημενους σας που σας αγαπουν κ τους αγαπατε. Ζειστε τις ωραιες στιγμες τα δυο σας γιατι μετα που χρονος! 

• Μου αρέσει 6

1 hour ago, Fili είπε:

Τι γλυκο off topic είναι αυτό... Πραγματικά πόσο σημαντικό να ζούμε και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή μας Βιβή μου. Κι εγώ θυμαμαι όταν μου πρώτοειπαν για ΠΩΑ δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Τώρα όσο περίμενα στην ετ το γλυκάκι είχε τυπώσει σε καδρακια φωτογραφίες μας από τότε που γνωριστήκαμε μέχρι σήμερα για έκπληξη και δώρο Γενέθλιων. Και τώρα που το θυμήθηκα πάλι κλαίω, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα 

Γλυκό φιλί και μεγάλη αγκαλιά. (λίγο σε ζηλεύω για το χιονακι που έχετε τ ρα εκεί) 

Αχ χαχαχαχα ε με αυτή τη ρημάδα την τραπεζαρία! Το λέω γιατι κ η αδεφη μου την ανέφερε μέχρι να πάρει συνέχεια και το θυμήθηκα. Επεισοδιακός και ο δικός σου ο γάμος 

Να τον σκέφτεσαι και να χαμογελάς εύχομαι όταν θα κλείσεις τα μπούτια μετά την ετ και θα χαϊδεύεις στην κοιλιτσα τα παιδάκια σου γλυκιά μου

Ευχαριστω γλυκουλα μου για την αγκαλιτσα και το φιλι!! Πραγματικα το ενιωσα πολυ εντονα γιατι μεχρι να γινει ο γαμος στραβα κουτσα (καθε μηνα καινουρια σχεδια καναμε, ακομα και την προηγουμενη μερα εγιναν μεγαλες αλλαγες) εκλαιγα συνεχεια γιατι ολα ηταν λαθος. Αλλα τελικα τωρα που βλεπω τις φωτογραφιες ο γαμπρος ηταν σωστος οποτε ολα ηταν τελεια ακομα και αν δεν το πιστευα τοτε. Βεβαια η  @Chrussa1982 την καλυτερη δουλεια εκανε. Λιγα ατομα και καλα! 

Τι υπεροχη εκπληξη σου εκανε το γλυκακι σου!! Τι καλος!! 

Για τις τραπεζαριες και τα σπιτια... ας πιασουμε εμεις παιδακι και μετα ολα θα τα φτιαξουμε λιγο λιγο!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , Viv37 είπε:

Και εμεις το ιδιο! Μενουμε σε ενα μικρουτσικο σπιτακι που δεν εχει τιποτα μεσα. Αλλα χαλαλι ειπαμε. Αρκει να τα καταφερουμε και να μην κανουμε οικονομια χωρις λογο! Αλλα τουλαχιστον γνωρισα εσας! Τοσες καινουριες φιλες δεν ειναι και λιγο!

Καλο κουτουπωμα μαναρι μου χαχαχα! Βγαλτε τα ματια σας!!

Ασε τωρα εχω μετσκομισει θεσσαλονικη οποτε το χιονακι φετος δεν το ειδα. Αλλα ευχομαι να δω ασπρη μερα με τα θετικα νεα απο εσας και απο μενα χιχι! 

Όταν υπάρχει αγάπη , κατανόηση και κοινή πορεία το σπίτι είναι γεμάτο !!!! Τα υλικά όλα εδώ θα μείνουν,,, τη γεμάτη μας καρδιά και ψυχή θα έχουμε μαζί μας πάντα!!!!! Εύχομαι να γεμίσει με παιδικές φωνουλες το σπιτάκι σας και τότε θα έχει τα πάντα!!! Η άσπρη μέρα είναι κοντά!!!! 

@marina86 ούτε εγώ έχω ακόμα τραπεζαρία γιατί μένουμε ακόμα σε μικρό διαμέρισμα,, και τί έγινε? Τάχα κάνουμε τραπέζια όπως κάποτε? Κοβιντ εποχή! Πλερουα και πίστη!!!! Έχει ο Θεός!!!! 

@MaryH αν κάνω μπεμπέ και κάνω και βάφτιση τότε θα τυπώσω άλμπουμ και χαλάλι ξανά τα κλάματα,,,,ως τότε φίλα το θαυματακι σου εσύ και από εμάς!!!! 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, marina_86 είπε:

Αχ κι εμείς τα ίδια με την τραπεζαρία!!! Με αιματηρές οικονομίες πήραμε! Τι γίνεται ρε παιδιά με τις τραπεζαρίες; Χαχαχα

Οριστε ακομα και για την επιπλωση εχουμε συμπαρασταση κοριτσια! Χαχαχα

Ενα θα σας πω. Εμεις τρωνε σε δισκο στην αγκαλια στον εναν και μοναδικο 2θεσιο καναπε μας χαχαχαχαχαχα! Ελπιζω να μας μεινουν λιιιιγα λεφτα απο το γαμο για επιπλωση. Μην τα φαμε ολα στους γιατρους! 

Αλλα εχετε δικιο. Καλυτερα χωρις πολλα πολλα επιπλα. Να υπαρχει ελευθερος χωρος να μπουσουλανε τα νινακια μας!

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Condios είπε:

Όταν υπάρχει αγάπη , κατανόηση και κοινή πορεία το σπίτι είναι γεμάτο !!!! Τα υλικά όλα εδώ θα μείνουν,,, τη γεμάτη μας καρδιά και ψυχή θα έχουμε μαζί μας πάντα!!!!! Εύχομαι να γεμίσει με παιδικές φωνουλες το σπιτάκι σας και τότε θα έχει τα πάντα!!! Η άσπρη μέρα είναι κοντά!!!! 

@marina86 ούτε εγώ έχω ακόμα τραπεζαρία γιατί μένουμε ακόμα σε μικρό διαμέρισμα,, και τί έγινε? Τάχα κάνουμε τραπέζια όπως κάποτε? Κοβιντ εποχή! Πλερουα και πίστη!!!! Έχει ο Θεός!!!! 

@MaryH αν κάνω μπεμπέ και κάνω και βάφτιση τότε θα τυπώσω άλμπουμ και χαλάλι ξανά τα κλάματα,,,,ως τότε φίλα το θαυματακι σου εσύ και από εμάς!!!! 

θα ερθουν κ τα μπεμπε σας και η βαπτιση κ ουτε θα το καταλαβετε ποτε θα ερθει αυτη η στιγμη! Γι αυτο γραφουμε εδω εμεις οι παλιες για να σας κανουμε ενα μινι ταξιδι στο μελλον! Να δειτε τι σας περιμενει σε λιγο καιρο! Να μην χανετε την ελπιδα κ να το πιστεψετε . 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 20 λεπτά , Condios είπε:

Αγάπη, εσύ βάλε τα δυνατά σου να κάνεις το ΕΡΑ γιατί ακολουθώ κι εγώ και εμείς οι δύο πάμε ντόμινο στην προετοιμασία όπως το έχω καταλάβει κι άσε τις τραπεζαρίες! Χαχαχαχα ❤️❤️❤️

πρίν από 5 λεπτά , MaryH είπε:

θα ερθουν κ τα μπεμπε σας και η βαπτιση κ ουτε θα το καταλαβετε ποτε θα ερθει αυτη η στιγμη! Γι αυτο γραφουμε εδω εμεις οι παλιες για να σας κανουμε ενα μινι ταξιδι στο μελλον! Να δειτε τι σας περιμενει σε λιγο καιρο! Να μην χανετε την ελπιδα κ να το πιστεψετε . 

@MaryH πολύ σε ευχαριστούμε! ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

@Viv37καλό και το δισκάκι θα πω εγώ. Εμείς μέχρι πρόσφατα είχαμε στρώμα στο πάτωμα για κρεβάτι. Και τώρα που έχουμε πάρει ένα από τα ικεα (μια χαρά)μου φαίνεται παράξενο που βρίσκομαι τόσο ψηλά από το έδαφος. Χαχαχχα

Πραγματικά το μόνο που χρειαζόμαστε είναι αγάπη, γέλιο, κατανόηση και την υγεία μας. Αν έρθουν και παιδικές φωνούλες ακόμα καλύτερα. Αν όχι...ολα για κάποιο λόγο γίνονται. 

Επίσης να πω @Condios @marina_86ούτε εμεις έχουμε τραπεζαρία αλλά κάνουμε τις καλύτερες μαζωξεις με φίλους για καφέ μαγείρεμα και κους κους. Να είναι καλά το πάτωμα τα μαξιλάρια και όλοι οι καλοί χωράνε :)

Καληνύχτα υπέροχες καταπληκτικες αξιοθαυμαστες φίλες μου. 

Φιλί σε όλες και καρδούλα 

• Μου αρέσει 5

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλά, θα τρελαθουμε. Αποτυγχάνεις με άριστες βλαστοκυστες δικές σου, φταίνε τα ωάρια. Αποτυγχάνεις με δανεικά ωάρια και πάλι άριστες βλαστοκυστες, φταίει το ενδομήτριο. Ο,τι και να γίνει δηλαδή φταις εσύ! 

Οι φυσικοί κύκλοι ακριβώς γι'αυτό προτείνονται! Λόγω χαμηλής ανταπόκρισης στα φάρμακα και μεγαλύτερης ηλικίας. Ή, όπως εγώ που έκανα στα 32, λόγω χαμηλής ΑΜΗ και πάλι καλή ανταπόκριση. Δηλαδή, αν είμαι νέα με τέλεια ανταπόκριση γιατί να μπλέξω με φυσικούς; Μόνο αν οικειοθελώς δεν θέλω να πάρω φάρμακα διέγερσης. Δεν υπάρχει όμως ιατρικός λόγος.

Η @MELINASP νομίζω πρότεινε εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο, χωρίς δηλαδή cyclacur κτλ. Πράγματι πετυχαίνει σε πολλές αυτό, ΑΝ είναι καλές οι 3 ορμόνες και ΑΝ παχαινει ικανοποιητικά το ενδομήτριο από μόνο του. Αν γίνονται τα παραπάνω, είναι μια καλή επιλογή εμβρυομεταφοράς που έχει δώσει επιτυχία σε γυναίκες που αποτύγχαναν σε φαρμακευτικό κύκλο.

Είπα κι εγώ! 5000 για 5 ωάρια! Χαχαχαχα Να πας και Λευκ και ενδοκρινολόγο. Αν δεν τα ψάχνουμε από μόνες μας... δεν βγάζεις άκρη. Δυστυχώς! 

Εσύ έχεις πολύ καλό ενδομήτριο. Δεν χρειάζεται να τα πάρεις έξτρα αφού παίρνεις τα pregnacare conception. Μα ρωτάτε αν είναι τριζωνικο!!! Λένε τον αριθμό πάχους κ δεν λένε το σημαντικότερο.

Να τρελαίνεσαι. 

Πώς της είδε; Με απλό υπέρηχο ή ζήτησε υστεροσαλπιγγογραφια;

Τι είναι το τριζωνικο;;πρώτη φορά το ακούω;;; 

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλά, θα τρελαθουμε. Αποτυγχάνεις με άριστες βλαστοκυστες δικές σου, φταίνε τα ωάρια. Αποτυγχάνεις με δανεικά ωάρια και πάλι άριστες βλαστοκυστες, φταίει το ενδομήτριο. Ο,τι και να γίνει δηλαδή φταις εσύ! 

Οι φυσικοί κύκλοι ακριβώς γι'αυτό προτείνονται! Λόγω χαμηλής ανταπόκρισης στα φάρμακα και μεγαλύτερης ηλικίας. Ή, όπως εγώ που έκανα στα 32, λόγω χαμηλής ΑΜΗ και πάλι καλή ανταπόκριση. Δηλαδή, αν είμαι νέα με τέλεια ανταπόκριση γιατί να μπλέξω με φυσικούς; Μόνο αν οικειοθελώς δεν θέλω να πάρω φάρμακα διέγερσης. Δεν υπάρχει όμως ιατρικός λόγος.

Η @MELINASP νομίζω πρότεινε εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο, χωρίς δηλαδή cyclacur κτλ. Πράγματι πετυχαίνει σε πολλές αυτό, ΑΝ είναι καλές οι 3 ορμόνες και ΑΝ παχαινει ικανοποιητικά το ενδομήτριο από μόνο του. Αν γίνονται τα παραπάνω, είναι μια καλή επιλογή εμβρυομεταφοράς που έχει δώσει επιτυχία σε γυναίκες που αποτύγχαναν σε φαρμακευτικό κύκλο.

Είπα κι εγώ! 5000 για 5 ωάρια! Χαχαχαχα Να πας και Λευκ και ενδοκρινολόγο. Αν δεν τα ψάχνουμε από μόνες μας... δεν βγάζεις άκρη. Δυστυχώς! 

Εσύ έχεις πολύ καλό ενδομήτριο. Δεν χρειάζεται να τα πάρεις έξτρα αφού παίρνεις τα pregnacare conception. Μα ρωτάτε αν είναι τριζωνικο!!! Λένε τον αριθμό πάχους κ δεν λένε το σημαντικότερο.

Να τρελαίνεσαι. 

Πώς της είδε; Με απλό υπέρηχο ή ζήτησε υστεροσαλπιγγογραφια;

Επίσης μαζι με τα pregnacare μπορώ να παίρνω κ ξεχωριστά d? Παίρνω ω3 αλλά δεν ξέρω για την d....

3 ώρες πρίν, StrongWoman είπε:

@Villi den kserw an mporw na pw edw pios itan.Elpizw na pane ola kala, seuxaristw ki esena Kai ta ypoloipa koritsia, eiste yperoxes :*

Να μην ανησυχείς είναι πολύ καλός γιατρός ο Σφακ.,, Ασε που έλειπε και μια κοπέλα του Σφακ στην παρέα μας. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Ναντιν40 είπε:

Τι είναι το τριζωνικο;;πρώτη φορά το ακούω;;; 

Επίσης μαζι με τα pregnacare μπορώ να παίρνω κ ξεχωριστά d? Παίρνω ω3 αλλά δεν ξέρω για την d....

Τώρα που θα πας στη Λευκ τούρμπο θα σε κάνει! Εγώ έπαιρνα pregnacare όταν πήγα αλλά μου έδωσε κ έξτρα γιατί ήμουν οριακά χαμηλή. Θέλει τη βιταμίνη d πάνω από 30 για την ετ... Η άλλη αιματολογος δεν σου ζήτησε να δεις τη d; 

Τριζωνικο είναι το ώριμο ενδομήτριο. Ουσιαστικά, στον υπέρηχο αντί το ενδομήτριο να φαίνεται ενιαίο αρχίζει όσο ωριμάζει να εμφανίζει κάτι παράλληλες, οριζόντιες, λευκές γραμμές. Πρέπει να είναι 3 για να θεωρείται ώριμο κ υποδεκτικο. Σε κάποιες γυναίκες εμφανίζονται 2 κ αυτό θέλει μία διερεύνηση. Εγώ πλέον έχω μάθει να το βλέπω στον υπέρηχο αν είναι τριζωνικο ή όχι, στην αρχή δεν το καταλάβαινα. Εκτός από το πάχος λοιπόν θεωρώ ότι καλό είναι να ρωτάμε και αυτό. 

@chitaneta μου, το μόνο που θέλω να σου πω είναι ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. Αυτό!

Καλημέρα σε όλες!!!!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Καλημερα κοριτσια!

Πίνω το τσαγακι μου και σε καμια ωρα μαλλον θα ξεκινησουμε να παμε για την χοριακη...

@marina_86 ευχαριστώ πολύ για τον καταιγισμο καρδιών! Τις χρειαζομαι πολύ αυτην τη στιγμή!

Σου στελνω την αγαπη μου κι εγω!:wub:

• Μου αρέσει 11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...