Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , StrongWoman είπε:

Koritsi mou o anthrwpos to eide Kai me aplo iperixo giati einai proxwrimeno.enoeite oti tha kanw Kai salpiggografia Kai laparoskopisi .o proigoumenos mou ekane mono enan iperixo mitras Kai eipe ola teleia proxwrame 

Δηλαδή εκανες εξωσωματική χωρίς  να έχει προηγηθεί  σαλπιγγογραφία ; Σοκ. Ποιος ήταν αυτός ο πανεπιστημονας;  Τουλάχιστον είσαι πλέον σε καλα χέρια κι όλα καλά θα πάνε. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 7 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Γλυκούλα μου ...εμείς παντρεύτηκαμε πέρυσι Φεβρουάριο στο Δημαρχείο. Με 7 καλεσμένους και μήνυμα με κωδικό 4 χαχαχαχα. Ήμουν ευτυχισμένη πολύ. Ένιωθα ότι είχε σταματήσει ο χρόνος και είμαστε οι 2 μας. Τέλος Απρίλη που έκανα τις ενέσεις της διέγερσης μας εκτύπωσε το ψηφιακό  άλμπουμ ο φωτογράφος. Γιατί είχα φωτογράφο εννοείται. Και έκανα ότι και εσύ..κλαμαααα όλη μέρα κοιτούσα τις φωτογραφίες. Έπρεπε το απόγευμα να κάνω την ένεση και έτρεμε το χέρι μου από συγκίνηση. Αν κάτσω να σκεφτώ πόσα έχω χάσει στην προσπάθεια να μαζέψουμε λεφτά για εξωσωματική (δεν κάναμε διακοπές, δεν έχουμε επιπλώσει ακόμα το σπίτι να φανταστείς δεν έχω τραπεζαρία)  βάλε και το ψυχολογικό κόστος θα σαλταρω. Ναι ειναι μεγαλη η λαχτάρα για ένα παιδάκι αλλά κάπου έχασα τον εαυτό μου. Τώρα όμως βρήκα όλες εσάς να παίρνω δύναμη. Και στανιαρω. Να φανταστείς με έχει πάρει στο ψιλό και ο άντρας μου και με πειράζει..πάλι πρηζεις κόσμο μου λέει χαχαχαχα . @Condios μου ξεκίνησα δυναμικά το άθλημα πάλι..είπα μέχρι να αδιαθετησω δεν θα κλείσω μπούτι. Αρκετά πια ..άσε που θα ξανανιώσω κιόλας!!! 

Εμείς προλάβαμε και το κάναμε το πάρτι της ζωής μας με πολύ κόσμο προ κόβιντ,,, Κυριακή πρωί έγινε,,, όπως παλιά, έτσι θέλαμε,, ένα ζεστό πρωινό Μαίου,,, και μετά κλαρίνα και dj ,,,, χαχαχαχα ,,, ήμουν η πιο χαλαρή νύφη εβερ ,,,, το έζησα στο 1000% 

Όσο για τα έξοδα σε νιώθω απόλυτα,,,,ότι είχαμε ότι μαζέψαμε και ότι μαζεύουμε πήγαν και πανε όλα στην προσπάθεια για το μωράκι που ΘΑ έρθει!!!! Και χαλάλι,,, αρκεί να έρθει γερό.

Όσο για το "κόβεται το σεξ?" θα σχολιάσω μόνο πως είναι το καλύτερο botox του προσώπου (λάμπεις Μπάμπη) , του σώματος και της ψυχής μας!!! Αλλά με το "δε θα κλείσω μπούτι" έκλαψα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. 

• Μου αρέσει 6

5 ώρες πρίν, Villi είπε:

Ναι τον εχω ακούσει, πολύ καλός θεωρείται. Εύχομαι τα καλύτερα. 

Ρε συ Μαρίνα too much information, πως το διαχειρίζεσαι όλο αυτό; Έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα λέμε. 

Έχει αναλάβει και το ψυχολογικό κομμάτι και το ιατρικό.. πολυεργαλείο λέμε 

Πηρα κι απο αυτά ντοκ, και την αργινίνη και όλα. Ξεκινάω σήμερα μαζί με τον ανανά 

@Villi αν με παρακολουθήσεις από μια μεριά πως μελετάω θα σοκαριστεις... Χαχαχα Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούσα να σας τα πετάω λίγο λίγο, αλλά είπα δεν γίνεται. Πρέπει να τα πεις. Και τα είπα! Βέβαια, να πω ότι είμαι της μελέτης. Δηλαδή, ο,τι και να μου πεις θα κάτσω να το ψάξω. Έχω σύστημα! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 6

Καλησπέρα σε όλες τις γυναίκες! Νέο μέλος και χρειάζομαι τα φώτα σας. Έχω σταθερό κύκλο 26 ημερών,το αργοτερο 28. Είμαι ήδη στην 8η μέρα καθυστέρησης. Έκανα πριν τρεις ημέρες τεστ το μεσημέρι βγήκε αρνητικό. Έκανα άλλο ένα πριν δύο μέρες αρνητικό. Δεν χρησιμοποιούμε κάποια προφύλαξη πάρα μόνο μέθοδος τραβηγματος. Έχω πονακια εδώ και 2 εβδομάδες στην κοιλιά χαμηλά. Γουργουριζει συνέχεια η κοιλιά μου. Είχε πρηστεί το στήθος μου όπως όταν περιμένω περίοδο αλλά ενώ ξεπρηστηκε η περίοδος πουθενά ακόμα. Το μόνο που έχει μείνει είναι τα πονακια κατά διαστήματα και γουργουρητο και σήμερα ξεκίνησαν και κάποια υγρά σαν αυτά πριν την περίοδο Αύριο θα πάω για χοριακη. Πείτε μου την γνώμη σας...! 

5 ώρες πρίν, Ναντιν40 είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου μίλησα με Αν... Ίδη. Πάλι δεν μου το απέδωσε κάπου, ίσως στις βλαστοκυστες παρότι μορφολογίκα άριστες ίσως  να μην ήταν χρωμοσωμικα καλές. Δεν είχε γίνει λέει προγεννητικός!! Λες κ μου το πε κ γω δεν το κάνα!! Τεσπα για Φ. Κ του χα πει στην πρώτη ετ  λόγω χαμηλής απόκρισης στα φάρμακα αλλά με είπε ότι δεν ταιριάζει σε μένα μάλλον λόγω ηλικίας. Του πα εάν έχω κάτι στη μήτρα που πρέπει να φτιάξουμε, απάντησε ότι είναι μια χαρά ούτε φλεγμονές, ούτε ινομυωματα, ούτε πολύποδες εδεν βλέπει κάτι να κανει. Του πα επίσης να πάω σε αιματολογο, ενδοκρινολόγο γιατί πρέπει κάτι να κάνω ρε άνθρωπε μπας κ βγάλω άκρη!! Με είπε ότι δεν το κρίνει απαραίτητο όπως μου χε ξαναπεί κ τότε  αλλά εάν θέλω να το ψάξω έχω κάθε δικαίωμα. Στο τέλος με είπε ότι μπορώ να δοκιμάσω ξανά με τα δικά μου κ το σπέρμα του συζύγου αλλά εάν δεν υπάρχει ψυχικό σθένος (αφού του πα ότι στεγνωσαμε κ από τα 2)με παρέπεμψε σε δίπλα δανεικά. Κάτι το οποίο όπως σας είπα σκεφτόμασταν για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. Είπε αναμονή 6-7 μήνες για δοτρια.οπως καταλάβατε δεν έβγαλα άκρη... Γι αυτό κ γω ξαναπήρα τηλ μίλησα στην κοπέλα που έχω θαρρος κ συμπάθεια ότι θέλω να αλλάξω γιατρό κ δε τον χρισ.... Ιδη. Μου πε κανένα πρόβλημα έχεις κάθε δικαίωμα (κακώς που δεν το χα κάνει νωρίτερα). Οπότε είμαι σε σκέψεις... Δεν έχω πρόβλημα με το κέντρο, νιώθω καλά εκτός από τα κουλούρια που έφαγα χάχαχα α!!!!! Τώρα για το ass... Na... Re  να διορθώσω κατι:με Είπανε 5000ευρα κ ότι η δότρια εάν θυμάμαι καλά, έχουν δει να δίνει έως κ 5 βλαστοκυστες Κ ο χι ωαρια. Οπότε αυτό που κατάλαβα είναι να κλείσω ραντεβού στην Λε.....ου από μόνη μου κ σε έναν ενδοκρινολόγο.. Από κει κ μετά να περιμένω να μιλήσω με Δ...β.  κ να πάρω μια απόφαση. Ουφ!! Τα πα!!

Υ. Γ εγώ παίρνω πολυβιταμινες(pregnacare be... Consep...) διαβάζω για αργινινη, βιταμίνη Ε. Τις έχει μέσα αυτή η πολυβιταμιμξ. Πρέπει λέτε να τις πάρω ξεχωριστά; ρόδι χυμό κάθε πρωί με λίγο πορτοκαλί κατά καιρούς ανανά κ αβοκάντο.ενδομητριο πάντα 9-9.5 Τι άλλο να κάνουμε οι ερμες!!!!! 

MELINASP Καλη επιτυχία με το προγεννητικό.!!!ελπιζω να είναι καλα κ να είναι τα τυχερά σου!!! 

Καλά, θα τρελαθουμε. Αποτυγχάνεις με άριστες βλαστοκυστες δικές σου, φταίνε τα ωάρια. Αποτυγχάνεις με δανεικά ωάρια και πάλι άριστες βλαστοκυστες, φταίει το ενδομήτριο. Ο,τι και να γίνει δηλαδή φταις εσύ! 

Οι φυσικοί κύκλοι ακριβώς γι'αυτό προτείνονται! Λόγω χαμηλής ανταπόκρισης στα φάρμακα και μεγαλύτερης ηλικίας. Ή, όπως εγώ που έκανα στα 32, λόγω χαμηλής ΑΜΗ και πάλι καλή ανταπόκριση. Δηλαδή, αν είμαι νέα με τέλεια ανταπόκριση γιατί να μπλέξω με φυσικούς; Μόνο αν οικειοθελώς δεν θέλω να πάρω φάρμακα διέγερσης. Δεν υπάρχει όμως ιατρικός λόγος.

Η @MELINASP νομίζω πρότεινε εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο, χωρίς δηλαδή cyclacur κτλ. Πράγματι πετυχαίνει σε πολλές αυτό, ΑΝ είναι καλές οι 3 ορμόνες και ΑΝ παχαινει ικανοποιητικά το ενδομήτριο από μόνο του. Αν γίνονται τα παραπάνω, είναι μια καλή επιλογή εμβρυομεταφοράς που έχει δώσει επιτυχία σε γυναίκες που αποτύγχαναν σε φαρμακευτικό κύκλο.

Είπα κι εγώ! 5000 για 5 ωάρια! Χαχαχαχα Να πας και Λευκ και ενδοκρινολόγο. Αν δεν τα ψάχνουμε από μόνες μας... δεν βγάζεις άκρη. Δυστυχώς! 

Εσύ έχεις πολύ καλό ενδομήτριο. Δεν χρειάζεται να τα πάρεις έξτρα αφού παίρνεις τα pregnacare conception. Μα ρωτάτε αν είναι τριζωνικο!!! Λένε τον αριθμό πάχους κ δεν λένε το σημαντικότερο.

1 ώρα πρίν, StrongWoman είπε:

Koritsia mou kalispera.Eixa rwtisei edw gia na vrw giatro Kai telika kateliksa ston sfak. Mou fanike swstos Kai anthrwpos. Eimai omws na klaiw . Mou vrike Kai tis dyo ydrosalpigges.Mou eipe pws proxwrame alla vre koritsia o proigoumenos giatros giati mou ekane tin et afou iksere pws einai katadikasneni? :(:( 

Να τρελαίνεσαι. 

Πώς της είδε; Με απλό υπέρηχο ή ζήτησε υστεροσαλπιγγογραφια;

Διαφημίσεις

49 minutes ago, Viv37 said:

Κοριτσακι μου λιγο off topic αλλα μολις μου εστειλε ο φωτογραγος μας το αλμπουμ του γαμου μας (ηλεκτρονικα μονο)! Δεν ξερω αν φταινε τα χαπια ή το αγχος που ειχα τοτε για να γινει ο γαμος μεσα στον covid ή η γενικη πιεση για την ετ,  αλλα μολις το ειδαμε εβαλα τα κλαματα απο συγκινηση! Εχω γινει πολυ κλαψιαρα ξαφνικα! Νομιζω οτι θα μου μεινει κουσουρι με ολη αυτη τη διαδικασια. Τη μερα του γαμου δεν πολυκαταλαβαινα τι γινοταν αλλα τωρα ηταν καπως σαν να το ξαναεζησα και συγκινηθηκα. Τελικα πρεπει να βρω καποιον τροπο να εκτιμαω αυτα που εχω αντι να καθομαι και να στεναχωριεμαι συνεχεια για το θεμα του παιδιου και του ΠΩΑ και ολης αυτης της καταστασης τελος παντων. Μακαρι να μπορεσω καποια στιγμη να το δειξω στο παιδακι μου αλλα και αν δεν τα καταφερω δε χαθηκε και ο κοσμος! Ουφ σνιφ

Τι γλυκο off topic είναι αυτό... Πραγματικά πόσο σημαντικό να ζούμε και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή μας Βιβή μου. Κι εγώ θυμαμαι όταν μου πρώτοειπαν για ΠΩΑ δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Τώρα όσο περίμενα στην ετ το γλυκάκι είχε τυπώσει σε καδρακια φωτογραφίες μας από τότε που γνωριστήκαμε μέχρι σήμερα για έκπληξη και δώρο Γενέθλιων. Και τώρα που το θυμήθηκα πάλι κλαίω, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα 

Γλυκό φιλί και μεγάλη αγκαλιά. (λίγο σε ζηλεύω για το χιονακι που έχετε τ ρα εκεί) 

39 minutes ago, Chrussa1982 said:

Γλυκούλα μου ...εμείς παντρεύτηκαμε πέρυσι Φεβρουάριο στο Δημαρχείο. Με 7 καλεσμένους και μήνυμα με κωδικό 4 χαχαχαχα. Ήμουν ευτυχισμένη πολύ. Ένιωθα ότι είχε σταματήσει ο χρόνος και είμαστε οι 2 μας. Τέλος Απρίλη που έκανα τις ενέσεις της διέγερσης μας εκτύπωσε το ψηφιακό  άλμπουμ ο φωτογράφος. Γιατί είχα φωτογράφο εννοείται. Και έκανα ότι και εσύ..κλαμαααα όλη μέρα κοιτούσα τις φωτογραφίες. Έπρεπε το απόγευμα να κάνω την ένεση και έτρεμε το χέρι μου από συγκίνηση. Αν κάτσω να σκεφτώ πόσα έχω χάσει στην προσπάθεια να μαζέψουμε λεφτά για εξωσωματική (δεν κάναμε διακοπές, δεν έχουμε επιπλώσει ακόμα το σπίτι να φανταστείς δεν έχω τραπεζαρία)  βάλε και το ψυχολογικό κόστος θα σαλταρω. Ναι ειναι μεγαλη η λαχτάρα για ένα παιδάκι αλλά κάπου έχασα τον εαυτό μου. Τώρα όμως βρήκα όλες εσάς να παίρνω δύναμη. Και στανιαρω. Να φανταστείς με έχει πάρει στο ψιλό και ο άντρας μου και με πειράζει..πάλι πρηζεις κόσμο μου λέει χαχαχαχα . @Condios μου ξεκίνησα δυναμικά το άθλημα πάλι..είπα μέχρι να αδιαθετησω δεν θα κλείσω μπούτι. Αρκετά πια ..άσε που θα ξανανιώσω κιόλας!!! 

Αχ χαχαχαχα ε με αυτή τη ρημάδα την τραπεζαρία! Το λέω γιατι κ η αδεφη μου την ανέφερε μέχρι να πάρει συνέχεια και το θυμήθηκα. Επεισοδιακός και ο δικός σου ο γάμος 

Να τον σκέφτεσαι και να χαμογελάς εύχομαι όταν θα κλείσεις τα μπούτια μετά την ετ και θα χαϊδεύεις στην κοιλιτσα τα παιδάκια σου γλυκιά μου

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ε μα είδες όλες παίρνουν βιταμίνες επιπλέον και καλά κάνουν βέβαια οι φίλες μας. Είμαστε που είμαστε σε αυτή τη διαδικασία ας είμαστε τουλάχιστον τούρμπο γυναικάρες χαχαχαχα. Βέβαια πήγα φαρμακείο να πάρω της τετράποδος κόρης φάρμακα χτύπησα και μια βιταμίνη Ε την eviol πήρα. @marina_86 τι λες;; Τώρα που σε βρήκαμε με τις ιατρικές και ψυχολογικές σου γνώσεις εγώ προσωπικά θα σε εκμεταλλευτώ. 

@Chrussa1982 Και εγω μπηκα ιντερνετικα να παραγγειλω για να διαλεξω  με την ησυχια μου,κ διαπιστωσα στις αντενδειξεις για την Ε κ την αργινινη οτι δεν κανει αν λαμβανεις ασπιρινη η αντιπηκτικη αγωγη γτ προκαλει πιο εντονη αντιπηκτικη δραση ,κ φοβηθηκα κ δεν τις παραγγειλα....(θα πρεπει να ρωτησω την αιματολογο) ..ετσι ομως για να μην φυγω με αδεια χερια απο το σαιτ πηρα μια  D που εχω συχνα ανεπαρκεια ,κ μια με Ω 3 ...εεε θα ενισχυθω λιγακι τι λες? 

• Χαχα 2

πρίν από 49 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αχ κι εμείς τα ίδια με την τραπεζαρία!!! Με αιματηρές οικονομίες πήραμε! Τι γίνεται ρε παιδιά με τις τραπεζαρίες; Χαχαχα

• Χαχα 2

πρίν από 40 λεπτά , Villi είπε:

Δηλαδή εκανες εξωσωματική χωρίς  να έχει προηγηθεί  σαλπιγγογραφία ; Σοκ. Ποιος ήταν αυτός ο πανεπιστημονας;  Τουλάχιστον είσαι πλέον σε καλα χέρια κι όλα καλά θα πάνε. 

@Villi den kserw an mporw na pw edw pios itan.Elpizw na pane ola kala, seuxaristw ki esena Kai ta ypoloipa koritsia, eiste yperoxes :*

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Hope19 είπε:

@Chrussa1982 Και εγω μπηκα ιντερνετικα να παραγγειλω για να διαλεξω  με την ησυχια μου,κ διαπιστωσα στις αντενδειξεις για την Ε κ την αργινινη οτι δεν κανει αν λαμβανεις ασπιρινη η αντιπηκτικη αγωγη γτ προκαλει πιο εντονη αντιπηκτικη δραση ,κ φοβηθηκα κ δεν τις παραγγειλα....(θα πρεπει να ρωτησω την αιματολογο) ..ετσι ομως για να μην φυγω με αδεια χερια απο το σαιτ πηρα μια  D που εχω συχνα ανεπαρκεια ,κ μια με Ω 3 ...εεε θα ενισχυθω λιγακι τι λες? 

Αντιπηκτικες εγώ συνήθως ξεκινάω τη μέρα την ετ ή κάνα διήμερο πριν. Τότε έτσι κι αλλιώς σταματάω τις βιταμίνες εκτός από το φυλλικό οξύ και αν είναι απαραίτητη vitD. Εγώ όμως τώρα δεν είναι να κάνω άμεσα ετ. Οπότε τα παίρνω σαν προετοιμασία. Ρώτα τον αιματολογο σου αν παίρνεις ασπιρίνη για περισσότερο διάστημα!❤️ Α, κ πες μας τι σου είπε! Χαχαχα Η γνώση μοιράζεται! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλά, θα τρελαθουμε. Αποτυγχάνεις με άριστες βλαστοκυστες δικές σου, φταίνε τα ωάρια. Αποτυγχάνεις με δανεικά ωάρια και πάλι άριστες βλαστοκυστες, φταίει το ενδομήτριο. Ο,τι και να γίνει δηλαδή φταις εσύ! 

Οι φυσικοί κύκλοι ακριβώς γι'αυτό προτείνονται! Λόγω χαμηλής ανταπόκρισης στα φάρμακα και μεγαλύτερης ηλικίας. Ή, όπως εγώ που έκανα στα 32, λόγω χαμηλής ΑΜΗ και πάλι καλή ανταπόκριση. Δηλαδή, αν είμαι νέα με τέλεια ανταπόκριση γιατί να μπλέξω με φυσικούς; Μόνο αν οικειοθελώς δεν θέλω να πάρω φάρμακα διέγερσης. Δεν υπάρχει όμως ιατρικός λόγος.

Η @MELINASP νομίζω πρότεινε εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο, χωρίς δηλαδή cyclacur κτλ. Πράγματι πετυχαίνει σε πολλές αυτό, ΑΝ είναι καλές οι 3 ορμόνες και ΑΝ παχαινει ικανοποιητικά το ενδομήτριο από μόνο του. Αν γίνονται τα παραπάνω, είναι μια καλή επιλογή εμβρυομεταφοράς που έχει δώσει επιτυχία σε γυναίκες που αποτύγχαναν σε φαρμακευτικό κύκλο.

Είπα κι εγώ! 5000 για 5 ωάρια! Χαχαχαχα Να πας και Λευκ και ενδοκρινολόγο. Αν δεν τα ψάχνουμε από μόνες μας... δεν βγάζεις άκρη. Δυστυχώς! 

Εσύ έχεις πολύ καλό ενδομήτριο. Δεν χρειάζεται να τα πάρεις έξτρα αφού παίρνεις τα pregnacare conception. Μα ρωτάτε αν είναι τριζωνικο!!! Λένε τον αριθμό πάχους κ δεν λένε το σημαντικότερο.

Να τρελαίνεσαι. 

Πώς της είδε; Με απλό υπέρηχο ή ζήτησε υστεροσαλπιγγογραφια;

@marina_86 oi salpiges mou ston aplo iperixo fenotan San xontra loukanika :( me esteile gia xoriaki i opoia vgike arnitiki gia na apoklisei tin iparksi ekswmitriou pou kristalwthike. Meta mou eksigise pws Kai oi dio salpigges exoun ygro to opoio evlepa k gw pou den exw idea apo iperixous Kai fisika me esteile gia salpiggografia. An telika isxyei paw gia afairesi k twn dio

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 7 λεπτά , StrongWoman είπε:

@marina_86 oi salpiges mou ston aplo iperixo fenotan San xontra loukanika :( me esteile gia xoriaki i opoia vgike arnitiki gia na apoklisei tin iparksi ekswmitriou pou kristalwthike. Meta mou eksigise pws Kai oi dio salpigges exoun ygro to opoio evlepa k gw pou den exw idea apo iperixous Kai fisika me esteile gia salpiggografia. An telika isxyei paw gia afairesi k twn dio

Λυπάμαι πολύ γι' αυτή την ταλαιπωρία, για το ψυχολογικό κ το οικονομικό κόστος. Φοβερά ανεύθυνοι γιατροί. Εμένα έχει φοβηθεί το μάτι μου. Αφού πάω σε γιατρό και τον τσεκαρω δέκα φορές. 

Κάποιες φορές σκέφτομαι, μπορεί αν είχα εκατομμύρια να μην είχα όλη αυτή την πίεση. Δεν λέω ότι δεν θα στενοχωριομουν, αλλά αυτό το άγχος, αυτά τα χιλιάδες ευρώ, το να στερείσαι πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις, το να δουλεύεις και να μην μπορείς να αποταμιεύσεις... Είναι ψυχοφθόρο. Σίγουρα το θετικό αποτέλεσμα θα σβήσει όλες αυτές τις ταλαιπωρίες και θα πούμε με μια φωνή χαλάλι! Αλλά μέχρι τότε... Πλερουά!...

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , marina_86 είπε:

Αντιπηκτικες εγώ συνήθως ξεκινάω τη μέρα την ετ ή κάνα διήμερο πριν. Τότε έτσι κι αλλιώς σταματάω τις βιταμίνες εκτός από το φυλλικό οξύ και αν είναι απαραίτητη vitD. Εγώ όμως τώρα δεν είναι να κάνω άμεσα ετ. Οπότε τα παίρνω σαν προετοιμασία. Ρώτα τον αιματολογο σου αν παίρνεις ασπιρίνη για περισσότερο διάστημα!❤️ Α, κ πες μας τι σου είπε! Χαχαχα Η γνώση μοιράζεται! 

@marina_86 Ναι θα την ρωτησω κ θα σας πω...γτ κ εγω περιμενω απαντησεις απο εξετασεις κ δεν ξερω ποτε θα κανω εμβρυομεταφορα...αλλα μου εδωσε καθημερινα σαλοσπιρ...γιαυτο δεν τις πηρα...μπορει κ να κανει ομως αλλα δεν ξερω...ας την ρωτησω πρωτα κ βλεπουμε ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , marina_86 είπε:

Λυπάμαι πολύ γι' αυτή την ταλαιπωρία, για το ψυχολογικό κ το οικονομικό κόστος. Φοβερά ανεύθυνοι γιατροί. Εμένα έχει φοβηθεί το μάτι μου. Αφού πάω σε γιατρό και τον τσεκαρω δέκα φορές. 

Κάποιες φορές σκέφτομαι, μπορεί αν είχα εκατομμύρια να μην είχα όλη αυτή την πίεση. Δεν λέω ότι δεν θα στενοχωριομουν, αλλά αυτό το άγχος, αυτά τα χιλιάδες ευρώ, το να στερείσαι πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις, το να δουλεύεις και να μην μπορείς να αποταμιεύσεις... Είναι ψυχοφθόρο. Σίγουρα το θετικό αποτέλεσμα θα σβήσει όλες αυτές τις ταλαιπωρίες και θα πούμε με μια φωνή χαλάλι! Αλλά μέχρι τότε... Πλερουά!...

@marina_86 xalali xilies fores Kai mexri tote ksanasikonomaste Kai proxorame !!!  

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Και εμεις το ιδιο! Μενουμε σε ενα μικρουτσικο σπιτακι που δεν εχει τιποτα μεσα. Αλλα χαλαλι ειπαμε. Αρκει να τα καταφερουμε και να μην κανουμε οικονομια χωρις λογο! Αλλα τουλαχιστον γνωρισα εσας! Τοσες καινουριες φιλες δεν ειναι και λιγο!

Καλο κουτουπωμα μαναρι μου χαχαχα! Βγαλτε τα ματια σας!!

1 hour ago, Condios είπε:

Εσύ όμως έχεις χιονακιιιιιιιι ,,,, 

Όσο για το κλάμα,,,κλάψε θα πω εγώ,,, είναι λυτρωτικό,,, ακόμα και από συγκίνηση,,,, και εγώ κλαψιαρα έχω γίνει απίστευτα ,,,που πάντα ήμουν bitch,,, αλλά να σου πω κάτι,,,απολαμβάνω όλα μου τα συναισθήματα. Ποιος θα μας πει τι και γιατί και αν!? Άσε μας,,,τραβαμε τα σωψυχα μας!!!!

Και τώρα που είπες άλμπουμ γάμου,,,,φτουυυυυυυ τί μου θυμισες,,,,, απ'το 2018 ακόμα δεν το έχω τυπώσει,,,,τα βαριέμαι αυταααα,,,, χαχαχαχαχχαχα ,,, ευτυχώς τύπωσα για κορνίζες τουλάχιστον!!! 

Απ'όσο ξέρω με υπέρηχο δε φαίνονται οι σάλπιγγες,,,, και το ότι δε σου έκανε σαλπιγγογραφια ο προηγούμενος μάλλον δεν πέρασες επιτροπή και τα πλήρωσες τα φάρμακα σου ε? Διαφορετικά θα είχες κάνει ήδη. Παρόλα αυτά βήμα βήμα,,,μην αγχεσαι. Κάνε πρώτα τη σαλπιγγογραφια σου,,, και αν όντως είναι υδροσαλπιγγες κάνεις και τη λαπαροσκοπηση σου. Σου μίλησε για απολίνωση?Ο Σφακ θα την κάνει και αυτή? Εννοώ τη λαπαροσκοπηση? 

Ασε τωρα εχω μετσκομισει θεσσαλονικη οποτε το χιονακι φετος δεν το ειδα. Αλλα ευχομαι να δω ασπρη μερα με τα θετικα νεα απο εσας και απο μενα χιχι! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...