Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, chitaneta είπε:

Kαλή μου @geozak , κι εγω σε σκεφτόμουν σημερα... έκανες τελικά τεστ ε; Περίμενε να κανεις και την χοριακη γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τα τεστ. Παρ ολα αυτα λυπαμαι που σου βγηκε αρνητικο...μακαρι να ειχε βγει θετικο και να μην στενοχωριόσουν τωρα :cry:

Η μαμά μου το ξέρει αλλά ούτε κι εμείς το πολυσυζηταμε.

Εγω θα πάω αυριο για τη χοριακή τελικα, η μητερα μου θα βγει Παρασκευή ή Σάββατο απο το νοσοκομειο...

Κορίτσια, εχω αρχίσει να εχω ξανά αγχος για αυριο... τεστ δεν θελω να κανω με τιποτα

Θα πάω το πρωι ή στο μητερα ή στο Ιασω που τα βγαζουν και γρήγορα

Μόλις μαθω θα σας στο πω εννοειται

Πω πω φοβαμαι πολύ οτι θα τριτωσει το κακό... υπομονη ως αυριο

Μην λες τέτοια.. Θέλω θετική ενέργεια..Ολα καλά θα πάνε αυτή τη φορά.. Στο εύχομαι ολόψυχα.. Θα περιμένουμε με αγωνία. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 7 λεπτά , gigi 72 είπε:

Μην λες τέτοια.. Θέλω θετική ενέργεια..Ολα καλά θα πάνε αυτή τη φορά.. Στο εύχομαι ολόψυχα.. Θα περιμένουμε με αγωνία. 

Ευχαριστώ πολύ καλή μου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Hope19 είπε:

@Chrussa1982 χαχαχα κ εγω ενα φιλισιν ξεροσφυρι!!! Συν ενα σαλοσπιρ που ξεκινησα καθημερινα μετα απο εντολη της αιματολογου (δεν ξερω για ποιο λογο)..βουυυυρ για φαρμακειο ειμαι!! 

Ε μα είδες όλες παίρνουν βιταμίνες επιπλέον και καλά κάνουν βέβαια οι φίλες μας. Είμαστε που είμαστε σε αυτή τη διαδικασία ας είμαστε τουλάχιστον τούρμπο γυναικάρες χαχαχαχα. Βέβαια πήγα φαρμακείο να πάρω της τετράποδος κόρης φάρμακα χτύπησα και μια βιταμίνη Ε την eviol πήρα. @marina_86 τι λες;; Τώρα που σε βρήκαμε με τις ιατρικές και ψυχολογικές σου γνώσεις εγώ προσωπικά θα σε εκμεταλλευτώ. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Kαλή μου @geozak , κι εγω σε σκεφτόμουν σημερα... έκανες τελικά τεστ ε; Περίμενε να κανεις και την χοριακη γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τα τεστ. Παρ ολα αυτα λυπαμαι που σου βγηκε αρνητικο...μακαρι να ειχε βγει θετικο και να μην στενοχωριόσουν τωρα :cry:

Εγω θα πάω αυριο για τη χοριακή τελικα, η μητερα μου θα βγει Παρασκευή ή Σάββατο απο το νοσοκομειο...

Κορίτσια, εχω αρχίσει να εχω ξανά αγχος για αυριο... τεστ δεν θελω να κανω με τιποτα

Κοριτσακι μ γλυκό εύχομαι να πάρεις τη μεγαλύτερη χαρά αύριο και εσύ και η μανουλιτσα σου!!! 

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Της lamberts 400iu 

Τέλεια αυτή θα πάρω αύριο. Θα σε κάνω γενική γραμματεύς της κυρίας μαρίνας χαχαχαχα

1 hour ago, chitaneta είπε:

τον Παπαθ τον γνωρισα Αυτός μου συστησε τον κουρ. Πολύ καλη εντύπωση μου εκανε, ειλικρινης και ανθρώπινος. Μακάρι να βγουν τα εμβρυακια σας καλα και να πτοχωρησετε, αλλιως παμε στο εποενο βημα!

Περαστικα κι απο το εμβόλιο! Ενδεικνεται από τους γιατρους να παιρνεις ντεπον γαι τις παρενργειες.

Λοιπόν, αν αυριο πάρω αρνητική χοριακή και αποφασισω να συνεχισω τις προσπαθειες πρώτα θα ζητήσω συμβουλες από εσενα και μετα απο τους γιατρούς!

Σου βγαζω το καπελο!:grin:

Ναι είναι πολύ καλός και ειλικρινής μιλάει χύμα δεν ζυγίζει τα λόγια του ούτε χαϊδεύει αφτιά. 

Σε ευχαριστώ κοριτσακι μ

• Μου αρέσει 2

Koritsia mou kalispera.Eixa rwtisei edw gia na vrw giatro Kai telika kateliksa ston sfak. Mou fanike swstos Kai anthrwpos. Eimai omws na klaiw . Mou vrike Kai tis dyo ydrosalpigges.Mou eipe pws proxwrame alla vre koritsia o proigoumenos giatros giati mou ekane tin et afou iksere pws einai katadikasneni? :(:( 

• Λυπημένη/-ος 4

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Εύχομαι να σου πανε ολα καλά...εχεις καποιο σύμπτωμα;

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Τα εμπιστευεσαι τα εργαστηρια στην επαρχια; Εγω οταν εμενα στην πολη μου οτι να ναι μου τα βγαζαν. Μπουρδελο. Ασε που εκαναν 3 μερες για μια απλη αιματολογικη. Ποσο μαλλον πιο πολυπλοκες εξετασεις...

Η Λάρισα είναι μεγάλη πόλη και έχει πολλά αξιόλογα εργαστήρια ναι,,, θα σου πω μόνο πως το τωρινό μου 8:15 πήγα σήμερα,,,10:15 είχα το αποτέλεσμα στο mail μου,,,,, όταν έκανα δε με τις ετ χοριακες και τους έλεγα ότι είμαι από εξωσωματική,,,σε μια ώρα τα είχα τα αποτελέσματα. Απλά αναρωτιομουν αν θα έχει μεγάλη απόκλιση εργαστήριο με εργαστήριο,,,αλλά λογικά όχι ιδιαίτερα. 

@MELINASP σε ευχαριστώ πολύ,,,οοοομμμμμμμ,,,,καλή τύχη στον προεμφυτευτικο σας !!!!!! 

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Εγώ αγάπη μου σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού μου περιμένω να αδιαθετησω για να ξεκινήσω. Βέβαια είπα να κάνω τον γιατρό στον εαυτό μου κ επειδή ξέρω τον οργανισμό μου είμαι σίγουρη ότι η αιμορραγία που είχα τόσες μέρες ήταν περίοδος κ ότι δεν πρόκειται να αδιαθετησω τόσο σύντομα. Οπότε αναμονή και οομμμμμμ χαχαχα.

Αν σου πω ότι σε πιστεύω?????? Είναι πολύ βασικό να "ακούμε" το σώμα μας ,,, ποτέ δε μας διαψεύδει ,,,, ειδικά αν συνοδεύεται από αλάνθαστο ένστικτο. Ίσως είναι και ευκαιρία να απολαύσεις λίγο ηρεμία ως την επόμενη περίοδο από άποψη εφιδρωσεων και εξαψεων. Και φουσκώματος ρε παιδάκι μου. Πόσο πια? Σε νιώθω απόλυτα! Οοομμμμμμ και έρωτα ,,, απόλαυσε όσο προλαβαίνεις ,,,μετά θα είσαι έγκυος !!!!!! 

Πας για το καλύτερο,,,πίσω κοιτάμε μόνο για να παρκάρουμε,,,,η στιγμή τώρα είναι η ουσιαστική και η σημαντική,,, εύχομαι ολόψυχα και εσύ και η @geozak να πετάξετε από χαρά ,,,, ξεκινώντας εσύ το πέταγμα!!!! Να είσαι δυνατή,,,είσαι στο σωστό δρόμο!!!! 

πρίν από 40 λεπτά , StrongWoman είπε:

Koritsia mou kalispera.Eixa rwtisei edw gia na vrw giatro Kai telika kateliksa ston sfak. Mou fanike swstos Kai anthrwpos. Eimai omws na klaiw . Mou vrike Kai tis dyo ydrosalpigges.Mou eipe pws proxwrame alla vre koritsia o proigoumenos giatros giati mou ekane tin et afou iksere pws einai katadikasneni? :(:( 

Λυπάμαι πολύ για τον προηγούμενο γιατρό και το πώς σε αντιμετώπισε. Ελπίζω με το Σφακ να έχεις επιτέλους το μωράκι σου σύντομα. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι? Σαλπιγγογραφια δεν έκανες με τον προηγούμενο γιατρό? Εκεί φαίνεται αν έχεις υδροσαλπιγγες,,, θα στο έλεγε δηλαδή και ο ακτινοδιαγνωστης. 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 2

πρίν από 19 λεπτά , Condios είπε:

Η Λάρισα είναι μεγάλη πόλη και έχει πολλά αξιόλογα εργαστήρια ναι,,, θα σου πω μόνο πως το τωρινό μου 8:15 πήγα σήμερα,,,10:15 είχα το αποτέλεσμα στο mail μου,,,,, όταν έκανα δε με τις ετ χοριακες και τους έλεγα ότι είμαι από εξωσωματική,,,σε μια ώρα τα είχα τα αποτελέσματα. Απλά αναρωτιομουν αν θα έχει μεγάλη απόκλιση εργαστήριο με εργαστήριο,,,αλλά λογικά όχι ιδιαίτερα. 

@MELINASP σε ευχαριστώ πολύ,,,οοοομμμμμμμ,,,,καλή τύχη στον προεμφυτευτικο σας !!!!!! 

Αν σου πω ότι σε πιστεύω?????? Είναι πολύ βασικό να "ακούμε" το σώμα μας ,,, ποτέ δε μας διαψεύδει ,,,, ειδικά αν συνοδεύεται από αλάνθαστο ένστικτο. Ίσως είναι και ευκαιρία να απολαύσεις λίγο ηρεμία ως την επόμενη περίοδο από άποψη εφιδρωσεων και εξαψεων. Και φουσκώματος ρε παιδάκι μου. Πόσο πια? Σε νιώθω απόλυτα! Οοομμμμμμ και έρωτα ,,, απόλαυσε όσο προλαβαίνεις ,,,μετά θα είσαι έγκυος !!!!!! 

Α ενταξει η Λαρισα ειναι μεγαλη πολη. Εγω ειμαι απο Φλωρινα. Μια σταλιτσα ειναι.

• Μου αρέσει 1

Κοριτσακι μου λιγο off topic αλλα μολις μου εστειλε ο φωτογραγος μας το αλμπουμ του γαμου μας (ηλεκτρονικα μονο)! Δεν ξερω αν φταινε τα χαπια ή το αγχος που ειχα τοτε για να γινει ο γαμος μεσα στον covid ή η γενικη πιεση για την ετ,  αλλα μολις το ειδαμε εβαλα τα κλαματα απο συγκινηση! Εχω γινει πολυ κλαψιαρα ξαφνικα! Νομιζω οτι θα μου μεινει κουσουρι με ολη αυτη τη διαδικασια. Τη μερα του γαμου δεν πολυκαταλαβαινα τι γινοταν αλλα τωρα ηταν καπως σαν να το ξαναεζησα και συγκινηθηκα. Τελικα πρεπει να βρω καποιον τροπο να εκτιμαω αυτα που εχω αντι να καθομαι και να στεναχωριεμαι συνεχεια για το θεμα του παιδιου και του ΠΩΑ και ολης αυτης της καταστασης τελος παντων. Μακαρι να μπορεσω καποια στιγμη να το δειξω στο παιδακι μου αλλα και αν δεν τα καταφερω δε χαθηκε και ο κοσμος! Ουφ σνιφ

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

τον Παπαθ τον γνωρισα Αυτός μου συστησε τον κουρ. Πολύ καλη εντύπωση μου εκανε, ειλικρινης και ανθρώπινος. Μακάρι να βγουν τα εμβρυακια σας καλα και να πτοχωρησετε, αλλιως παμε στο εποενο βημα!

Περαστικα κι απο το εμβόλιο! Ενδεικνεται από τους γιατρους να παιρνεις ντεπον γαι τις παρενργειες.

Λοιπόν, αν αυριο πάρω αρνητική χοριακή και αποφασισω να συνεχισω τις προσπαθειες πρώτα θα ζητήσω συμβουλες από εσενα και μετα απο τους γιατρούς!

Σου βγαζω το καπελο!:grin:

Αχ @chitaneta μου αναγκάστηκα να τα μάθω! Μακάρι να μη χρειαστούν σε καμιά κοπέλα. Αλλά πήρα την απόφαση να σας τα πω και είπα "τώρα ξερασε τα όλα" χαχαχα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να βοηθηθεί κάποια κοπέλα κάπου, σε κάτι, όπως κι εγώ βοηθήθηκα από πολλά κορίτσια σε ελληνικά κ ξένα forum.

Δεν θα χρειαστεί γλυκούλα μου η βοήθεια μου!❤️ Γιατί μετά τη θετική χοριακη σταματάνε αυτόματα οι γνώσεις μου!!! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Condios είπε:

Πας για το καλύτερο,,,πίσω κοιτάμε μόνο για να παρκάρουμε,,,,η στιγμή τώρα είναι η ουσιαστική και η σημαντική,,, εύχομαι ολόψυχα και εσύ και η @geozak να πετάξετε από χαρά ,,,, ξεκινώντας εσύ το πέταγμα!!!! Να είσαι δυνατή,,,είσαι στο σωστό δρόμο!!!! 

Λυπάμαι πολύ για τον προηγούμενο γιατρό και το πώς σε αντιμετώπισε. Ελπίζω με το Σφακ να έχεις επιτέλους το μωράκι σου σύντομα. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι? Σαλπιγγογραφια δεν έκανες με τον προηγούμενο γιατρό? Εκεί φαίνεται αν έχεις υδροσαλπιγγες,,, θα στο έλεγε δηλαδή και ο ακτινοδιαγνωστης. 

Koritsi mou o anthrwpos to eide Kai me aplo iperixo giati einai proxwrimeno.enoeite oti tha kanw Kai salpiggografia Kai laparoskopisi .o proigoumenos mou ekane mono enan iperixo mitras Kai eipe ola teleia proxwrame 

πρίν από 16 λεπτά , marina_86 είπε:

Αχ @chitaneta μου αναγκάστηκα να τα μάθω! Μακάρι να μη χρειαστούν σε καμιά κοπέλα. Αλλά πήρα την απόφαση να σας τα πω και είπα "τώρα ξερασε τα όλα" χαχαχα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να βοηθηθεί κάποια κοπέλα κάπου, σε κάτι, όπως κι εγώ βοηθήθηκα από πολλά κορίτσια σε ελληνικά κ ξένα forum.

Δεν θα χρειαστεί γλυκούλα μου η βοήθεια μου!❤️ Γιατί μετά τη θετική χοριακη σταματάνε αυτόματα οι γνώσεις μου!!! Χαχαχαχα

Θα δούμε καλό μου κοριτσι...μια μερα εμεινε!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσακι μου λιγο off topic αλλα μολις μου εστειλε ο φωτογραγος μας το αλμπουμ του γαμου μας (ηλεκτρονικα μονο)! Δεν ξερω αν φταινε τα χαπια ή το αγχος που ειχα τοτε για να γινει ο γαμος μεσα στον covid ή η γενικη πιεση για την ετ,  αλλα μολις το ειδαμε εβαλα τα κλαματα απο συγκινηση! Εχω γινει πολυ κλαψιαρα ξαφνικα! Νομιζω οτι θα μου μεινει κουσουρι με ολη αυτη τη διαδικασια. Τη μερα του γαμου δεν πολυκαταλαβαινα τι γινοταν αλλα τωρα ηταν καπως σαν να το ξαναεζησα και συγκινηθηκα. Τελικα πρεπει να βρω καποιον τροπο να εκτιμαω αυτα που εχω αντι να καθομαι και να στεναχωριεμαι συνεχεια για το θεμα του παιδιου και του ΠΩΑ και ολης αυτης της καταστασης τελος παντων. Μακαρι να μπορεσω καποια στιγμη να το δειξω στο παιδακι μου αλλα και αν δεν τα καταφερω δε χαθηκε και ο κοσμος! Ουφ σνιφ

Γλυκούλα μου ...εμείς παντρεύτηκαμε πέρυσι Φεβρουάριο στο Δημαρχείο. Με 7 καλεσμένους και μήνυμα με κωδικό 4 χαχαχαχα. Ήμουν ευτυχισμένη πολύ. Ένιωθα ότι είχε σταματήσει ο χρόνος και είμαστε οι 2 μας. Τέλος Απρίλη που έκανα τις ενέσεις της διέγερσης μας εκτύπωσε το ψηφιακό  άλμπουμ ο φωτογράφος. Γιατί είχα φωτογράφο εννοείται. Και έκανα ότι και εσύ..κλαμαααα όλη μέρα κοιτούσα τις φωτογραφίες. Έπρεπε το απόγευμα να κάνω την ένεση και έτρεμε το χέρι μου από συγκίνηση. Αν κάτσω να σκεφτώ πόσα έχω χάσει στην προσπάθεια να μαζέψουμε λεφτά για εξωσωματική (δεν κάναμε διακοπές, δεν έχουμε επιπλώσει ακόμα το σπίτι να φανταστείς δεν έχω τραπεζαρία)  βάλε και το ψυχολογικό κόστος θα σαλταρω. Ναι ειναι μεγαλη η λαχτάρα για ένα παιδάκι αλλά κάπου έχασα τον εαυτό μου. Τώρα όμως βρήκα όλες εσάς να παίρνω δύναμη. Και στανιαρω. Να φανταστείς με έχει πάρει στο ψιλό και ο άντρας μου και με πειράζει..πάλι πρηζεις κόσμο μου λέει χαχαχαχα . @Condios μου ξεκίνησα δυναμικά το άθλημα πάλι..είπα μέχρι να αδιαθετησω δεν θα κλείσω μπούτι. Αρκετά πια ..άσε που θα ξανανιώσω κιόλας!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 8

πρίν από 21 λεπτά , Viv37 είπε:

Α ενταξει η Λαρισα ειναι μεγαλη πολη. Εγω ειμαι απο Φλωρινα. Μια σταλιτσα ειναι.

Εσύ όμως έχεις χιονακιιιιιιιι ,,,, 

Όσο για το κλάμα,,,κλάψε θα πω εγώ,,, είναι λυτρωτικό,,, ακόμα και από συγκίνηση,,,, και εγώ κλαψιαρα έχω γίνει απίστευτα ,,,που πάντα ήμουν bitch,,, αλλά να σου πω κάτι,,,απολαμβάνω όλα μου τα συναισθήματα. Ποιος θα μας πει τι και γιατί και αν!? Άσε μας,,,τραβαμε τα σωψυχα μας!!!!

Και τώρα που είπες άλμπουμ γάμου,,,,φτουυυυυυυ τί μου θυμισες,,,,, απ'το 2018 ακόμα δεν το έχω τυπώσει,,,,τα βαριέμαι αυταααα,,,, χαχαχαχαχχαχα ,,, ευτυχώς τύπωσα για κορνίζες τουλάχιστον!!! 

πρίν από 12 λεπτά , StrongWoman είπε:

Koritsi mou o anthrwpos to eide Kai me aplo iperixo giati einai proxwrimeno.enoeite oti tha kanw Kai salpiggografia Kai laparoskopisi .o proigoumenos mou ekane mono enan iperixo mitras Kai eipe ola teleia proxwrame 

Απ'όσο ξέρω με υπέρηχο δε φαίνονται οι σάλπιγγες,,,, και το ότι δε σου έκανε σαλπιγγογραφια ο προηγούμενος μάλλον δεν πέρασες επιτροπή και τα πλήρωσες τα φάρμακα σου ε? Διαφορετικά θα είχες κάνει ήδη. Παρόλα αυτά βήμα βήμα,,,μην αγχεσαι. Κάνε πρώτα τη σαλπιγγογραφια σου,,, και αν όντως είναι υδροσαλπιγγες κάνεις και τη λαπαροσκοπηση σου. Σου μίλησε για απολίνωση?Ο Σφακ θα την κάνει και αυτή? Εννοώ τη λαπαροσκοπηση? 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...