Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Όχι ρε συ!! Είπε απλά ότι ίσως να είναι χρωμόσωμικη ανωμαλία στις  βλαστοκυστες. Αχ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω;;;ποιο είναι αυτό το κέντρο;; δεν το ξέρω... 

Νομιζω Ελενα το ειπαν τα κοριτσια αλλα δεν παιρνω και ορκο. Κοριτσιααααα ποιο ειναι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 15 λεπτά , Villi είπε:

Συγχώρεσε με που δεν θυμάμαι, αλλά γιατί διπλή δωρεά; 

Γιατί είμαι 40χρονων κ έχει ο σύζυγος ολιγοασθενοσπερμια. 5 ωοληψιες κ 4 ετ. Δεν αντέχουμε άλλο... 

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, geozak είπε:

@chitanetaπως είσαι;; η μαμα σου γνωρίζει την ετ;; εμενα λείπει στην Αθήνα κ δεν της ειπα τιποτα για να μην δει ποσο κλαίει η ψυχή μου. Οχι βέβαια πως δεν καταλαβαίνει...απλα δεν ρωταει..νιωθω αδεια οτι δεν εχω τιποτα.εκανα τεστ σημερα 7η μερα ηταν αρνητικό 

Kαλή μου @geozak , κι εγω σε σκεφτόμουν σημερα... έκανες τελικά τεστ ε; Περίμενε να κανεις και την χοριακη γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τα τεστ. Παρ ολα αυτα λυπαμαι που σου βγηκε αρνητικο...μακαρι να ειχε βγει θετικο και να μην στενοχωριόσουν τωρα :cry:

Η μαμά μου το ξέρει αλλά ούτε κι εμείς το πολυσυζηταμε.

Εγω θα πάω αυριο για τη χοριακή τελικα, η μητερα μου θα βγει Παρασκευή ή Σάββατο απο το νοσοκομειο...

Κορίτσια, εχω αρχίσει να εχω ξανά αγχος για αυριο... τεστ δεν θελω να κανω με τιποτα

Θα πάω το πρωι ή στο μητερα ή στο Ιασω που τα βγαζουν και γρήγορα

Μόλις μαθω θα σας στο πω εννοειται

Πω πω φοβαμαι πολύ οτι θα τριτωσει το κακό... υπομονη ως αυριο

• Μου αρέσει 4

πρίν από 6 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Γιατί είμαι 40χρονων κ έχει ο σύζυγος ολιγοασθενοσπερμια. 5 ωοληψιες κ 4 ετ. Δεν αντέχουμε άλλο... 

Κ θα αυξήσουμε τις πιθανότητες έτσι... ❤️

• Μου αρέσει 3

πρίν από 6 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Τότε η δωρεά είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε ώστε να δημιουργήσετε κ εσείς την οικογένεια σας!!! 

Πουλάκια μου βλέπω όλες μου χαπακωνεστε χαχαχαχα. Που πάω η δολια μόνο με το φιλισιν. Πάω φαρμακείο τώρα για τα φάρμακα της σκυλίτσας και θα πάρω κ εγώ μιας και ζηλεψα βιταμίνη Ε. 

Μέσα σε όλα σκέφτομαι και την @chitaneta ελπίζω η μανούλα της να είναι καλύτερα κ καταφέρει να κάνει την χοριακη της στην ώρα της. Θέλουμε κ αλλά θετικά νέα !!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Kαλή μου @geozak , κι εγω σε σκεφτόμουν σημερα... έκανες τελικά τεστ ε; Περίμενε να κανεις και την χοριακη γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τα τεστ. Παρ ολα αυτα λυπαμαι που σου βγηκε αρνητικο...μακαρι να ειχε βγει θετικο και να μην στενοχωριόσουν τωρα :cry:

Εγω θα πάω αυριο για τη χοριακή τελικα, η μητερα μου θα βγει Παρασκευή ή Σάββατο απο το νοσοκομειο...

Κορίτσια, εχω αρχίσει να εχω ξανά αγχος για αυριο... τεστ δεν θελω να κανω με τιποτα

Τώρα μόλις έγραψα για σένα. Μην έχεις άγχος καρδούλα μου. Αρκετά τράβηξες ..αύριο είναι η δική σου μέρα χαράς. Το πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι τα κατάφερες επιτέλους 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Αγαοη μου καλα κανεις και δεν κανεις τεστ. Μια μερουλα περιμενε να δεις αξιοπιστα αποτελεσματα. Και γιατι να τριτωσει το κακο παρακαλω; Αυτο το πραγμα που τα κακα πρεπει να ερχονται σε 3 και το καλο παντα 1 δεν το καταλαβαινω! Ακους εκει!!! Τελος τα κακα. Θα δεις μια υπεροχη τεραστια χοριακη αυριο! 

• Μου αρέσει 3

9 minutes ago, chitaneta said:

Κοριτσάκι γλυκό μην αγχώνεσαι . Όλα καλά θα πάνε. Στο εύχομαι με οοοοολη μο την καρδιά .Να πας πρωί πρωί . Θα σου στ3λνω πολύ θετική ενέργεια κ αγάπη . Φοβάμαι να πω και μπεμπεδοσκονη ακόμα αλλά αν όντως εχω σου στέλνω μπόλικη. 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Villi είπε:

Θα την πω την αμαρτία μου… το πόσο βαριέμαι να πάω και σε ενδοκρινολόγο δεν υπάρχει. Τους βαρέθηκα όλους..Θα ρωτήσω και τον Κούρ… τωρα που θα κατέβω αθηνα 

Κοιτα αν ρωτησει τον Κουρ , το πιο πιθανόν ειναι να σου πει μην πας, αλλά μπας και πας μωρε να μην το έχεις κι αυτο στο κεφάλι σου; Κι εγω κανενα προβλημα δεν εχω, αλλά οταν εμαθα οτι με τα φαρμακα που παιρνουμε μας ανεβαινει η TSH, πήγα...

πρίν από 7 λεπτά , Fili είπε:

Κοριτσάκι γλυκό μην αγχώνεσαι . Όλα καλά θα πάνε. Στο εύχομαι με οοοοολη μο την καρδιά .Να πας πρωί πρωί . Θα σου στ3λνω πολύ θετική ενέργεια κ αγάπη . Φοβάμαι να πω και μπεμπεδοσκονη ακόμα αλλά αν όντως εχω σου στέλνω μπόλικη. 

Αχ σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ για την θετική σας ενεργεια! Οτι κι αν γίνει θα κρατηθω απο τα κύματα αγάπης που στέλνετε! :wub:

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Τώρα μόλις έγραψα για σένα. Μην έχεις άγχος καρδούλα μου. Αρκετά τράβηξες ..αύριο είναι η δική σου μέρα χαράς. Το πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι τα κατάφερες επιτέλους 

πρίν από 12 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Τότε η δωρεά είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε ώστε να δημιουργήσετε κ εσείς την οικογένεια σας!!! 

Πουλάκια μου βλέπω όλες μου χαπακωνεστε χαχαχαχα. Που πάω η δολια μόνο με το φιλισιν. Πάω φαρμακείο τώρα για τα φάρμακα της σκυλίτσας και θα πάρω κ εγώ μιας και ζηλεψα βιταμίνη Ε. 

Μέσα σε όλα σκέφτομαι και την @chitaneta ελπίζω η μανούλα της να είναι καλύτερα κ καταφέρει να κάνει την χοριακη της στην ώρα της. Θέλουμε κ αλλά θετικά νέα !!!

Εγω η αληθεια ειναι για την ετ δεν παιρνω απολυτως τιποτα. Αρχοζω να ανησυχω. Μαλλον θα αρχισω κ εγω τις βιταμινες αργινινες, φολικο, ανανα, ροδι....και κανενα primperan για να μην ανακατευτω απο το πολυ χαπακωμα!

• Χαχα 4

πρίν από 7 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοιτα αν ρωτησει τον Κουρ , το πιο πιθανόν ειναι να σου πει μην πας, αλλά μπας και πας μωρε να μην το έχεις κι αυτο στο κεφάλι σου; Κι εγω κανενα προβλημα δεν εχω, αλλά οταν εμαθα οτι με τα φαρμακα που παιρνουμε μας ανεβαινει η TSH, πήγα...

Να πάω, να πάω αλλα που να τον βρω … τεσπα θα δω τι θα κάνω. Γλυκιά μου εύχομαι με όλη μου την ψυχή αύριο να πάνε όλα καλά, να ξημερώσει μια πολύ χαρούμενη μέρα για εσένα. 

3 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Ο Χριστός καλέ τι μ@@@κας ήταν αυτός;;;;;; 

Καλά έκανες και σηκώθηκε και έφυγες!!! 

Έτσι είχα εγώ μια και πήγαινα και μ έλεγε ότι έχω απλό υποθυροειδισμο και η λευκού να σκίζει τα πτυχία της αφού τα αντισώματα του χάσιμοτο ήταν θετικά. Να της λέω να με δει και ορμονικα αφού χάνω τα παιδιά το ρνα πίσω από το άλλο και αυτή τίποτα να μ λέει κάνε λίγη δίαιτα (τότε είχα φτάσει 90 κιλά). Να της λέει ο άντρας μου δες την ορμονικα γτ κάτι δεν πάει καλά δεν τρώει για αυτά τα κιλά τρώει πολύ λίγο. Τίποτα αυτή! Κάποια στιγμή στη λευκού μ βγαίνει λίγη αντίσταση στην ινσουλίνη το λέω στη βλαμμένη την ενδοκρινολόγο και μ λέει δεν είναι τίποτα. Κάνε δίαιτα είπαμε! Να της λέω καλή μ γυναίκα κάνω κ πάνω από 6 κιλά δεν χάνω. 

Με τα πολλά αλλάζω γιατρό πάω σε έναν ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής και στα πρώτα 5 λεπτά μ λέει έχεις χάσιμοτο με αντίσταση στην ινσουλίνη δεν δουλεύει ο μεταβολισμός σου καθόλου. Πρέπει να ξεκινήσεις γλουκοφειζ γιατί έχεις πολύ χαμηλό Ζάχαρο. Ξεκίνησα γλυκουφειζ και σε 6 μήνες έχασα 40 κιλά!!!!! 

Κάτσε γτ εγώ μπερδεύτηκα. Για να μεγαλώσουμε το Ε δομητριο εγώ έπαιρνα άσπρα σικλακούρ και κάποιες φορές παλιά μαζί έβαζα και δερμεστριλ. Εσύ με τα αυτοκόλλητα και Ντουφαστον πάλι μεγάλωνε ενδομητριο; 

Μακάρι Παναγία μ να είναι δεν το συζητώ!!! 

Ο νέος ντοκ είναι ο Παπαθανακος αν πάμε με δανεικά συνεργάζεται με κουρτη.

Τι είναι τούτο καλέ;;;; 

Το ιντραλιπιτ ήξερα μέχρι τώρα ότι βοηθάει στην εμφύτευση. 

Καλέ γκουρού τι είναι αυτό με το υγρό πρώτη φορά το ακούω. Βιταμίνη Ε απλή; πες πες να πάρω και από τούτη χαχαχαχα

Ασυμφωρη είσαι χαχαχαχαχα

τον Παπαθ τον γνωρισα Αυτός μου συστησε τον κουρ. Πολύ καλη εντύπωση μου εκανε, ειλικρινης και ανθρώπινος. Μακάρι να βγουν τα εμβρυακια σας καλα και να πτοχωρησετε, αλλιως παμε στο εποενο βημα!

Περαστικα κι απο το εμβόλιο! Ενδεικνεται από τους γιατρους να παιρνεις ντεπον γαι τις παρενργειες.

3 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ναι, το ξέρω. Αλίμονο! Χαχαχα το έχω ήδη ρωτήσει κ στον καινούργιο μου γιατρό. Είναι όπως είπες υαλουρονικο. Κοίτα, τόσο η κόλλα όσο και ο όρος intralipid δεν σου κάνουν κακό. Δεν είναι δηλαδή φάρμακα. Μπορεί να βοηθήσουν, χωρίς όμως να είναι 100% σίγουρο. Συγκεκριμένα:

- Η κόλλα μπαίνει ακριβώς τη μέρα της εμβρυομεταφοράς με ένα λεπτό σωληνάκι. Η μήτρα έχει από μόνη της υαλουρονικο αλλά καμιά φορά, με αποτυχίες εμφύτευσης, το συνιστούν. Κάνει πιο φιλόξενο το περιβάλλον. Στη Θεσσαλονίκη δεν το πολυδουλευουν, μόνο αν το ζητήσεις. Στην Αθήνα το εφαρμόζουν κάποιες μεγάλες κλινικές μετά από αποτυχίες εμφύτευσης. Εμείς είπαμε ότι θα το κάνουμε αλλά όχι ότι πιστεύω πως είναι κ η λύση... Να το ξεκαθαρίσω... Ένα απλό μπουσταρισμα είναι! Πολλοί γιατροί (κλασικά) δεν το πιστεύουν. Εμένα ο γιατρός μου είπε εδώ που έχεις φτάσει, ότι και να ζητήσεις θα σου πω ναι! Τι να πει κι αυτός...

- intralipid. Μπαίνει ενδοφλέβια με όρο, είναι πιο ακριβό και υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα εφαρμογής. Το έκανα στη 2η εμβρυομεταφορά. Τα αποτελέσματα τα ξέρετε! Χαχαχα Είναι ακριβό (γύρω στα 250€) γιατί θέλει αναισθησιολογο να στο βάλει. Είναι ένα κοκτέιλ βιταμινών και πρωτεϊνών και "ηρεμεί" τη μήτρα ειδικά αν έχει αυξημένα ΝΚ κύτταρα. 

Εντάξει. Σας εκαψα! Μόνη μου θα μείνω στο φόρουμ. Χαχαχαχα Τώρα καταλάβατε γιατί έλεγα θα με αποφεύγουν οι γιατροί! Χαχαχαχα

Τώρα καταλαβαίνεις πόσο κρατήθηκα για να μη σου απαντήσω πριν πας στο γιατρό, Ε;; Χαχαχα Και λέω αχ, αν της πει ξεκινάμε προετοιμασία πώς θα της πω... Don't do it!!! Ανακουφίστηκα πραγματικά όταν σου είπε περιμένουμε περίοδο κ μετά. ❤️

Λοιπόν, αν αυριο πάρω αρνητική χοριακή και αποφασισω να συνεχισω τις προσπαθειες πρώτα θα ζητήσω συμβουλες από εσενα και μετα απο τους γιατρούς!

Σου βγαζω το καπελο!:grin:

πρίν από 58 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

@Chrussa1982 χαχαχα κ εγω ενα φιλισιν ξεροσφυρι!!! Συν ενα σαλοσπιρ που ξεκινησα καθημερινα μετα απο εντολη της αιματολογου (δεν ξερω για ποιο λογο)..βουυυυρ για φαρμακειο ειμαι!! 

• Χαχα 1

Κοριτσια τώρα καταφερα και διαβασα ολα τα νέα σας!

Και δεν εχω άλλα ριακιον...

@Chrussa1982 να δεις που θα σου (ξανα)ερθει η περίοδος και ο επόμενος κύκλος σου θα ειναι κι ο τυχερός! :wub:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...