Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 57 λεπτά , MELINASP είπε:

Ο νέος ντοκ είναι ο Παπαθανακος αν πάμε με δανεικά συνεργάζεται με κουρτη.

Ναι τον εχω ακούσει, πολύ καλός θεωρείται. Εύχομαι τα καλύτερα. 

πρίν από 32 λεπτά , marina_86 είπε:

Ναι, το ξέρω. Αλίμονο! Χαχαχα το έχω ήδη ρωτήσει κ στον καινούργιο μου γιατρό. 

Ρε συ Μαρίνα too much information, πως το διαχειρίζεσαι όλο αυτό; Έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα λέμε. 

πρίν από 42 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μήπως να μας αναλάβεις όλες???

Έχει αναλάβει και το ψυχολογικό κομμάτι και το ιατρικό.. πολυεργαλείο λέμε 

πρίν από 46 λεπτά , marina_86 είπε:

Απλή βιταμίνη Ε. 2x400 mg τη μέρα, πρωί βράδυ.

Πηρα κι απο αυτά ντοκ, και την αργινίνη και όλα. Ξεκινάω σήμερα μαζί με τον ανανά 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

4 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Καλά θέα και εσύ!!! 

Ρε κορίτσια εδώ Αθήνα φυσικό χυμό ρόδι που βρίσκεται; έχω γυρίσει όλα τα σούπερ και έχουν αναμικτο με μήλο καρότο κ σταφυλι

Ανανά έχω φάει και τις κούτες χαχαχαχαχαχαχχα

Αργινίνη πήρα θα ξεκινήσω από μεθαύριο! 

Στο μπρόκολο με έχασες χαχαχαχαχα όπως και στα ζεστά πόδια γενικά ακρα. Όταν λέμε καταψυξη είναι λίγο χαχαχαχα με διπλή κάλτσα κιολας

Υστεροσκόπηση και σκρατσινγκ έχω κάνει. 

Καστορελαιο δεν το ήξερα θα πάρω να τρίβω κοιλιά φουλ χαχαχαχα

Βιάγκρα δεν έχω δοκιμάσει και νομίζω ο άντρας μ αν τα δει θα πάθει εγκεφαλικό χαχαχαχαχα

Πολύ καλά ήσουν στο 8 με πόσα σικλακούρ; 

Τι συγνώμη καλέ για το σεντόνι;;; σε υπερευχαριστουμε!! 

Ξέρω κοπέλα που με άριστες βλαστοκυστες με εξωσωματική δεν είχε ποτέ εμφύτευση. Μόνη της έπιανε. Ώσπου πήγε και έκανε εμ σε φυσικό κύκλο και έμεινε σε διδυμακια. Ρώτα τον γιατρό και για αυτό. 

Καλέ τα έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια και εσύ με διπλή πας;;; 

Στον κουρτη;; μι; εμ έχεις κάνει; 

Για εμένα αν είσαι Θεσσαλονίκη προσπάθησε να κλείσεις με λευκού ακόμα και αν αργεί το ραντεβού. Μπορείς να πεις και στα κορίτσια ότι επειδή επείγει αν έχουν κάποια ακύρωση να σε βαλουν

Είναι κορυφή. Εγώ από Αθήνα μαζί της είχα πάει. 

Τα brazilian μόνο να προσέχετε είναι μέχρι 4 τη μέρα και ειδικά στους άντρες. Εγώ μου τα είχαν πει λόγο χάσιμοτο η λευκού ότι βοηθάει δύο την ημέρα. Αλλά μ είχε πει πρόσεχε τον άντρα σ μην φάει πάνω από 4 τη μέρα είναι τοξικά ειδικά σπτυς άντρες 

Καλό είναι ακόμα και αν δεν έχεις θέμα με θυροειδη να τον τσεκάρεις όταν ξεκινάς εξωσωματική και φυσικά πάντα με θετική χοριακη. Το ότι οι γιατροί δεν λένε πολλά όσον αφορά το ψάξιμο άστο πρέπει να γίνουμε και εμείς λίγο γιατροί και να ψαχνόμαστε. 

Προλακτινη συμφωνώ και εγώ πολύ σημαντική κορίτσια. Εγώ πρόπερσι ανακάλυψα ότι είχα θέμα με ανεβασμένη. Και μάλιστα έλεγα στην βλαμμένη τη παλιά ενδοκρινολόγο μου ότι μετά από όλες τις αποβολές έβγαζα γάλα στο στήθος και μ έλεγε φυσιολογικό. Πλέον παίρνω 1/4 dostinex δύο φορές την εβδομάδα το θέλουμε όσο πιο χαμηλό πάει. 

Περιμένουμε να ακούσουμε νέα από το ραντεβού σ κοριτσακι μ εύχομαι να πει κάτι. 

Ισιωσες που τα έκοψες λογικό αγάπη 

Καλημέρα κοριτσαρα ε2 δεν ξέρω να σ πω αλλά το ενδομητριο για τη μέρα που είσαι μου φαίνεται πολύ καλό! 

Αγάπες εγώ χθες πήγα για τη δεύτερη δόση με γονάτισε πόνο παντού και τάση για εμετό όλη μέρα ασπρίζω μαυρίζουν τα χείλη μ κ νιώθω ότι θα πέσω κάτω. Επίσης σε όλο αυτό αδιαθέτησα κιόλας τέλειο;;; 

Λοιπόν κορίτσια μου μίλησα με Αν... Ίδη. Πάλι δεν μου το απέδωσε κάπου, ίσως στις βλαστοκυστες παρότι μορφολογίκα άριστες ίσως  να μην ήταν χρωμοσωμικα καλές. Δεν είχε γίνει λέει προγεννητικός!! Λες κ μου το πε κ γω δεν το κάνα!! Τεσπα για Φ. Κ του χα πει στην πρώτη ετ  λόγω χαμηλής απόκρισης στα φάρμακα αλλά με είπε ότι δεν ταιριάζει σε μένα μάλλον λόγω ηλικίας. Του πα εάν έχω κάτι στη μήτρα που πρέπει να φτιάξουμε, απάντησε ότι είναι μια χαρά ούτε φλεγμονές, ούτε ινομυωματα, ούτε πολύποδες εδεν βλέπει κάτι να κανει. Του πα επίσης να πάω σε αιματολογο, ενδοκρινολόγο γιατί πρέπει κάτι να κάνω ρε άνθρωπε μπας κ βγάλω άκρη!! Με είπε ότι δεν το κρίνει απαραίτητο όπως μου χε ξαναπεί κ τότε  αλλά εάν θέλω να το ψάξω έχω κάθε δικαίωμα. Στο τέλος με είπε ότι μπορώ να δοκιμάσω ξανά με τα δικά μου κ το σπέρμα του συζύγου αλλά εάν δεν υπάρχει ψυχικό σθένος (αφού του πα ότι στεγνωσαμε κ από τα 2)με παρέπεμψε σε δίπλα δανεικά. Κάτι το οποίο όπως σας είπα σκεφτόμασταν για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. Είπε αναμονή 6-7 μήνες για δοτρια.οπως καταλάβατε δεν έβγαλα άκρη... Γι αυτό κ γω ξαναπήρα τηλ μίλησα στην κοπέλα που έχω θαρρος κ συμπάθεια ότι θέλω να αλλάξω γιατρό κ δε τον χρισ.... Ιδη. Μου πε κανένα πρόβλημα έχεις κάθε δικαίωμα (κακώς που δεν το χα κάνει νωρίτερα). Οπότε είμαι σε σκέψεις... Δεν έχω πρόβλημα με το κέντρο, νιώθω καλά εκτός από τα κουλούρια που έφαγα χάχαχα α!!!!! Τώρα για το ass... Na... Re  να διορθώσω κατι:με Είπανε 5000ευρα κ ότι η δότρια εάν θυμάμαι καλά, έχουν δει να δίνει έως κ 5 βλαστοκυστες Κ ο χι ωαρια. Οπότε αυτό που κατάλαβα είναι να κλείσω ραντεβού στην Λε.....ου από μόνη μου κ σε έναν ενδοκρινολόγο.. Από κει κ μετά να περιμένω να μιλήσω με Δ...β.  κ να πάρω μια απόφαση. Ουφ!! Τα πα!!

Υ. Γ εγώ παίρνω πολυβιταμινες(pregnacare be... Consep...) διαβάζω για αργινινη, βιταμίνη Ε. Τις έχει μέσα αυτή η πολυβιταμιμξ. Πρέπει λέτε να τις πάρω ξεχωριστά; ρόδι χυμό κάθε πρωί με λίγο πορτοκαλί κατά καιρούς ανανά κ αβοκάντο.ενδομητριο πάντα 9-9.5 Τι άλλο να κάνουμε οι ερμες!!!!! 

MELINASP Καλη επιτυχία με το προγεννητικό.!!!ελπιζω να είναι καλα κ να είναι τα τυχερά σου!!! 

• Μου αρέσει 6

Τι να πω .. @Ναντιν40 καλα ξεμπερδέματα. Καλά μου τινάξες τα μυαλά το πρωί με τα πέντε ωαρια, εγκεφαλικό παραλίγο.  Κι εγω στη φάση που ήθελα να αλλαξω γιατρό χαλια ημουν, πολυ μπερδεμένη, μετα αποφάσισα και ηρέμησα. Και στη Λευκού να πας και σε ενδοκρινολόγο αν βγάλεις άκρη πες μου κι εμένα. Τις πολυβιταμίνες που αναφέρεις  τις παίρνω κι εγω αλλα αν δεις την περιεκτικότητα σε αργινίνη και Ε ειναι πολυ χαμηλότερη δόση απο αυτη που προτείνει η @marina_86.  

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Η Ε2 είναι καλή η τιμή που βγήκε? Χρόνια πολλά κορίτσι μου! Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα τώρα απο το γιατρό!

Δεν ξερω,,,η οδηγια ειναι ξανα Σαββατο Ε2 και υπερηχο,,,,αφου φαγανε τη φολα πως εδω επαρχια δυσκολο να κανω υπερηχο Σαββατο ,,, και πόσο μάλλον Ε2 στο ίδιο εργαστήριο,,,με ξαναπηρανε και ειπαν ,,,, "ενταξει , δε χρειάζεται να κάνετε υπέρηχο , κάντε όμως σίγουρα Ε2 και να ξαναμιλήσουμε για τη συνέχιση των οδηγιών",,,,, τη βλεπω τη φολα να ερχεται,,,,ειναι δυνατον να τους κανει η Ε2 απο αλλο μικροβιολογικο? Πάντως απο ντοπάρισμα το περιμενα πιο δυνατο και δεν,,,,,,,μου προσθεσε μονο 1*50 dermestril αυριο + 1 κολπικό cyclacour μεθαύριο,,, πολύ δειλά με πάει και απορώ,,,ότι πείραμα πανω μου θα το κάνει,,,αχαχαχαχα 

Γιατρέεεεεε??????? εεεεεε @marina86 ήθελα να πω,,,,,αν πάρω όσα γράφεις + αυτά που παίρνω ήδη (και δεν ειναι λίγα) ,,,θα εχω τοση ενεργεια που φοβάμαι μην πιανω παιδί με μυρωδιά (ευτυχώς φοράω μάσκα παντού)  ,,,αφού με ωάρια δικά μου δεν πρόκειται,,,αχαχαχαχααχααχαχα ,,,,,,,, Μου άρεσε πολύ το κατεβατό με οδηγίες όμως και διατροφή,,,,ποιος το κάνει ομως και το τηρεί,,,δε μας είπες! πφφφφφφφφφφφφφφφφ και οομμμμμμμμμμμμμ που λεει η αγαπημενη @Filli 

@Chrussa1982 εσύ τι φάση? ξεκινάς? απο Δευτέρα θα έχουμε έναρξη? 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

@marina_86απλα δεν υπάρχεις . Πόσες πληροφορίες καταχωρημένες στο κεφάλι σου πραγματικά. Εύχομαι να πάει καλά ο έλεγχος και να ήρθε επιτέλους κ η ώρα σου Τρελοκόριτσο μας!
@Ναντιν40 καλά έκανες κ του είπες ότι σκέφτεσαι. Εχω ακούσει τα καλύτερα για το γιατρό Αν… αλλά τελικά όλα είναι υποκειμενικά. Να πας και στη Λευκού και θα σου πει αυτή αν χρειάζεται να σε δει ενδοκρινολόγος. Εμένα μετά από πολλές εξετάσεις δε χρειάστηκε. Μόνο αποφυγή γλουτένης πρότεινε χωρίς να εχω δυσανεξία όπως είπε και πρότεινε κορτιζόνη και salospir . Τα προώθησα όλα στο γιατρό κ πήγαμε σύμφωνα με αυτό. Μιλα και με άλλον γιατρό η με άλλο κέντρο. Όρισε κάνει να νιώθεις καλυτερα

@Condios μου γλυκιά όποτε μέχρι το Σάββατο οομμμμ κ χαλαρά να δούμε τι θ γίνει κ με σένα . Θα είσαι Φούλ power όταν έρθει η δότρια με το καλό!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Ο Χριστός καλέ τι μ@@@κας ήταν αυτός;;;;;; 

Καλά έκανες και σηκώθηκε και έφυγες!!! 

Έτσι είχα εγώ μια και πήγαινα και μ έλεγε ότι έχω απλό υποθυροειδισμο και η λευκού να σκίζει τα πτυχία της αφού τα αντισώματα του χάσιμοτο ήταν θετικά. Να της λέω να με δει και ορμονικα αφού χάνω τα παιδιά το ρνα πίσω από το άλλο και αυτή τίποτα να μ λέει κάνε λίγη δίαιτα (τότε είχα φτάσει 90 κιλά). Να της λέει ο άντρας μου δες την ορμονικα γτ κάτι δεν πάει καλά δεν τρώει για αυτά τα κιλά τρώει πολύ λίγο. Τίποτα αυτή! Κάποια στιγμή στη λευκού μ βγαίνει λίγη αντίσταση στην ινσουλίνη το λέω στη βλαμμένη την ενδοκρινολόγο και μ λέει δεν είναι τίποτα. Κάνε δίαιτα είπαμε! Να της λέω καλή μ γυναίκα κάνω κ πάνω από 6 κιλά δεν χάνω. 

Με τα πολλά αλλάζω γιατρό πάω σε έναν ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής και στα πρώτα 5 λεπτά μ λέει έχεις χάσιμοτο με αντίσταση στην ινσουλίνη δεν δουλεύει ο μεταβολισμός σου καθόλου. Πρέπει να ξεκινήσεις γλουκοφειζ γιατί έχεις πολύ χαμηλό Ζάχαρο. Ξεκίνησα γλυκουφειζ και σε 6 μήνες έχασα 40 κιλά!!!!! 

Κάτσε γτ εγώ μπερδεύτηκα. Για να μεγαλώσουμε το Ε δομητριο εγώ έπαιρνα άσπρα σικλακούρ και κάποιες φορές παλιά μαζί έβαζα και δερμεστριλ. Εσύ με τα αυτοκόλλητα και Ντουφαστον πάλι μεγάλωνε ενδομητριο; 

Μακάρι Παναγία μ να είναι δεν το συζητώ!!! 

Ο νέος ντοκ είναι ο Παπαθανακος αν πάμε με δανεικά συνεργάζεται με κουρτη.

Τι είναι τούτο καλέ;;;; 

Το ιντραλιπιτ ήξερα μέχρι τώρα ότι βοηθάει στην εμφύτευση. 

Καλέ γκουρού τι είναι αυτό με το υγρό πρώτη φορά το ακούω. Βιταμίνη Ε απλή; πες πες να πάρω και από τούτη χαχαχαχα

Ασυμφωρη είσαι χαχαχαχαχα

Πωπω πόσοι άχρηστοι γιατροί υπάρχουν ρε παιδί μου! Αυτό που τους λες κάτι και δε σε πιστεύουν με τρελαίνει!

Όχι μην μπερδεύεσαι αυτά τα παίρνω πάντα για το ΠΩΑ που έχω ανεξάρτητα από την ετ. Σαν αποκατάσταση των ορμονών που δεν παράγει ο οργανισμός μου. Καμία σχέση με ενδομήτριο. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα διαδικασία εξωσωματικής.

Αυτό με την κόλλα ιδέα δεν έχω! Σε λίγο θα αρχίσουμε να βάζουμε UHU stick να κολλήσουν...!

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Ναι, το ξέρω. Αλίμονο! Χαχαχα το έχω ήδη ρωτήσει κ στον καινούργιο μου γιατρό. Είναι όπως είπες υαλουρονικο. Κοίτα, τόσο η κόλλα όσο και ο όρος intralipid δεν σου κάνουν κακό. Δεν είναι δηλαδή φάρμακα. Μπορεί να βοηθήσουν, χωρίς όμως να είναι 100% σίγουρο. Συγκεκριμένα:

- Η κόλλα μπαίνει ακριβώς τη μέρα της εμβρυομεταφοράς με ένα λεπτό σωληνάκι. Η μήτρα έχει από μόνη της υαλουρονικο αλλά καμιά φορά, με αποτυχίες εμφύτευσης, το συνιστούν. Κάνει πιο φιλόξενο το περιβάλλον. Στη Θεσσαλονίκη δεν το πολυδουλευουν, μόνο αν το ζητήσεις. Στην Αθήνα το εφαρμόζουν κάποιες μεγάλες κλινικές μετά από αποτυχίες εμφύτευσης. Εμείς είπαμε ότι θα το κάνουμε αλλά όχι ότι πιστεύω πως είναι κ η λύση... Να το ξεκαθαρίσω... Ένα απλό μπουσταρισμα είναι! Πολλοί γιατροί (κλασικά) δεν το πιστεύουν. Εμένα ο γιατρός μου είπε εδώ που έχεις φτάσει, ότι και να ζητήσεις θα σου πω ναι! Τι να πει κι αυτός...

- intralipid. Μπαίνει ενδοφλέβια με όρο, είναι πιο ακριβό και υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα εφαρμογής. Το έκανα στη 2η εμβρυομεταφορά. Τα αποτελέσματα τα ξέρετε! Χαχαχα Είναι ακριβό (γύρω στα 250€) γιατί θέλει αναισθησιολογο να στο βάλει. Είναι ένα κοκτέιλ βιταμινών και πρωτεϊνών και "ηρεμεί" τη μήτρα ειδικά αν έχει αυξημένα ΝΚ κύτταρα. 

Εντάξει. Σας εκαψα! Μόνη μου θα μείνω στο φόρουμ. Χαχαχαχα Τώρα καταλάβατε γιατί έλεγα θα με αποφεύγουν οι γιατροί! Χαχαχαχα

Τώρα καταλαβαίνεις πόσο κρατήθηκα για να μη σου απαντήσω πριν πας στο γιατρό, Ε;; Χαχαχα Και λέω αχ, αν της πει ξεκινάμε προετοιμασία πώς θα της πω... Don't do it!!! Ανακουφίστηκα πραγματικά όταν σου είπε περιμένουμε περίοδο κ μετά. ❤️

Δεν πας βρε πουλάκι μου να δώσεις για ιατρική? Θα μπεις και θα βγεις στο αψε σβήσε. Θα σε βάλουν στο 6ο έτος κατευθείαν μαι φαίνεται!

1 hour ago, Ναντιν40 είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου μίλησα με Αν... Ίδη. Πάλι δεν μου το απέδωσε κάπου, ίσως στις βλαστοκυστες παρότι μορφολογίκα άριστες ίσως  να μην ήταν χρωμοσωμικα καλές. Δεν είχε γίνει λέει προγεννητικός!! Λες κ μου το πε κ γω δεν το κάνα!! Τεσπα για Φ. Κ του χα πει στην πρώτη ετ  λόγω χαμηλής απόκρισης στα φάρμακα αλλά με είπε ότι δεν ταιριάζει σε μένα μάλλον λόγω ηλικίας. Του πα εάν έχω κάτι στη μήτρα που πρέπει να φτιάξουμε, απάντησε ότι είναι μια χαρά ούτε φλεγμονές, ούτε ινομυωματα, ούτε πολύποδες εδεν βλέπει κάτι να κανει. Του πα επίσης να πάω σε αιματολογο, ενδοκρινολόγο γιατί πρέπει κάτι να κάνω ρε άνθρωπε μπας κ βγάλω άκρη!! Με είπε ότι δεν το κρίνει απαραίτητο όπως μου χε ξαναπεί κ τότε  αλλά εάν θέλω να το ψάξω έχω κάθε δικαίωμα. Στο τέλος με είπε ότι μπορώ να δοκιμάσω ξανά με τα δικά μου κ το σπέρμα του συζύγου αλλά εάν δεν υπάρχει ψυχικό σθένος (αφού του πα ότι στεγνωσαμε κ από τα 2)με παρέπεμψε σε δίπλα δανεικά. Κάτι το οποίο όπως σας είπα σκεφτόμασταν για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. Είπε αναμονή 6-7 μήνες για δοτρια.οπως καταλάβατε δεν έβγαλα άκρη... Γι αυτό κ γω ξαναπήρα τηλ μίλησα στην κοπέλα που έχω θαρρος κ συμπάθεια ότι θέλω να αλλάξω γιατρό κ δε τον χρισ.... Ιδη. Μου πε κανένα πρόβλημα έχεις κάθε δικαίωμα (κακώς που δεν το χα κάνει νωρίτερα). Οπότε είμαι σε σκέψεις... Δεν έχω πρόβλημα με το κέντρο, νιώθω καλά εκτός από τα κουλούρια που έφαγα χάχαχα α!!!!! Τώρα για το ass... Na... Re  να διορθώσω κατι:με Είπανε 5000ευρα κ ότι η δότρια εάν θυμάμαι καλά, έχουν δει να δίνει έως κ 5 βλαστοκυστες Κ ο χι ωαρια. Οπότε αυτό που κατάλαβα είναι να κλείσω ραντεβού στην Λε.....ου από μόνη μου κ σε έναν ενδοκρινολόγο.. Από κει κ μετά να περιμένω να μιλήσω με Δ...β.  κ να πάρω μια απόφαση. Ουφ!! Τα πα!!

Υ. Γ εγώ παίρνω πολυβιταμινες(pregnacare be... Consep...) διαβάζω για αργινινη, βιταμίνη Ε. Τις έχει μέσα αυτή η πολυβιταμιμξ. Πρέπει λέτε να τις πάρω ξεχωριστά; ρόδι χυμό κάθε πρωί με λίγο πορτοκαλί κατά καιρούς ανανά κ αβοκάντο.ενδομητριο πάντα 9-9.5 Τι άλλο να κάνουμε οι ερμες!!!!! 

MELINASP Καλη επιτυχία με το προγεννητικό.!!!ελπιζω να είναι καλα κ να είναι τα τυχερά σου!!! 

Ρε συ σοβαρά τώρα δεν το αποδίδει πουθενα? Μήπως να ρωτήσουμε τα άστρα? Θα τρελλαθώ! Μήπως πρέπει να απευθυνθείς σε αυτή την κλινική που ειδικεύεται σε αποβολές στην Αθήνα να δεις τι συμβαίνει?Δε θυμάμαι αν το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Villi είπε:

Τι να πω .. @Ναντιν40 καλα ξεμπερδέματα. Καλά μου τινάξες τα μυαλά το πρωί με τα πέντε ωαρια, εγκεφαλικό παραλίγο.  Κι εγω στη φάση που ήθελα να αλλαξω γιατρό χαλια ημουν, πολυ μπερδεμένη, μετα αποφάσισα και ηρέμησα. Και στη Λευκού να πας και σε ενδοκρινολόγο αν βγάλεις άκρη πες μου κι εμένα. Τις πολυβιταμίνες που αναφέρεις  τις παίρνω κι εγω αλλα αν δεις την περιεκτικότητα σε αργινίνη και Ε ειναι πολυ χαμηλότερη δόση απο αυτη που προτείνει η @marina_86.  

Sorry ρε κοριτσι για την τρομάρα.!! Εκ παραδρομής έγραψα λάθος!! Πολύ μπερδεμένη, δεν ξέρω τι να κάνω;;;; 

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλή επιτυχια κορίτσι μου γλυκό... Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον προεμφυτικο. Καλέ γράψε κανένα αρχικό του γιατρού σου. Εκτός κ αν το έχεις αναφέρει και δεν θυμάμαι η απαράδεκτη!!

Ο νέος ντοκ είναι ο παπαθανακ... Και αν πάμε με δανεικά συνεργάζεται με Κουρτ 

Σε ευχαριστώ αγάπη μ να σαι καλά! 

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Χαχαχα είμαι το ξέρω...

Και να φανταστείς τα ψάχνω τόσο πολύ και μετά πάω και τα ρωτάω. Κι εγώ μπορεί να  έχω ήδη κάνει διάγνωση στον εαυτό μου κ με νευριάζουν όταν με καθυστερούν κ δεν καταλαβαίνουν ότι έχω δίκιο! Αφού ο παλιός παλιός μου γυναικολόγος (καμία σχέση με εξωσωματική) είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο. Μου έλεγε σου βάζω τώρα εξετάσεις και είμαι σίγουρος ότι θα γράψεις δέκα. Οι φοιτητές μου δεν τα ξέρουν αυτά! Χαχαχα 

Απλή βιταμίνη Ε. 2x400 mg τη μέρα, πρωί βράδυ. Ναι, δε λένε για το υγρό! Να τρελαίνεσαι. Εγώ μόνη μου το είχα ψάξει κ στον υπέρηχο ρώτησα έχω υγρό; Και μου λέει τώρα όχι. Ε άμα τώρα όχι χριστιανή μου, γιατί δεν μου είχες πει τότε ότι ναι; Έξαλλη!

Γλυκούλα μου εύχομαι αυτά τα δύο να είναι τα τόσο υπερτυχερα που θα ξεπεράσουν και τις μεγαλύτερες προσδοκίες!❤️

Εμείς πάμε σε διπλή γιατί κ ο σύζυγός έχει ολιγοασθενοσπερμια... Οπότε είπαμε φτάνουν τα πειράματα... Να τελειώνουμε! Αλλά δεν έχει τέλος... 

Μια γέννα την κάνεις εύκολα η αλήθεια είναι χαχαχαχα

Απλή βιταμίνη Ε μάλιστα. Έχουμε μάρκα προτίμηση η ότι μ δώσει η φαρμακοποιός; 

Έλα ρε συ πρώτη φορά το ακούω αυτό με το υγρό!!!

Να σαι καλά ψυχή μ μακάρι!! 

Α κατάλαβα έχετε κ εσείς θέματα κια εκεί. Από πειράματα άσε. Πφφφ 

Μακάρι η επόμενη Να ναι η τυχερή!!!! 

Τώρα σε τι φάση είσαι; 

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Ναι, το ξέρω. Αλίμονο! Χαχαχα το έχω ήδη ρωτήσει κ στον καινούργιο μου γιατρό. Είναι όπως είπες υαλουρονικο. Κοίτα, τόσο η κόλλα όσο και ο όρος intralipid δεν σου κάνουν κακό. Δεν είναι δηλαδή φάρμακα. Μπορεί να βοηθήσουν, χωρίς όμως να είναι 100% σίγουρο. Συγκεκριμένα:

- Η κόλλα μπαίνει ακριβώς τη μέρα της εμβρυομεταφοράς με ένα λεπτό σωληνάκι. Η μήτρα έχει από μόνη της υαλουρονικο αλλά καμιά φορά, με αποτυχίες εμφύτευσης, το συνιστούν. Κάνει πιο φιλόξενο το περιβάλλον. Στη Θεσσαλονίκη δεν το πολυδουλευουν, μόνο αν το ζητήσεις. Στην Αθήνα το εφαρμόζουν κάποιες μεγάλες κλινικές μετά από αποτυχίες εμφύτευσης. Εμείς είπαμε ότι θα το κάνουμε αλλά όχι ότι πιστεύω πως είναι κ η λύση... Να το ξεκαθαρίσω... Ένα απλό μπουσταρισμα είναι! Πολλοί γιατροί (κλασικά) δεν το πιστεύουν. Εμένα ο γιατρός μου είπε εδώ που έχεις φτάσει, ότι και να ζητήσεις θα σου πω ναι! Τι να πει κι αυτός...

- intralipid. Μπαίνει ενδοφλέβια με όρο, είναι πιο ακριβό και υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα εφαρμογής. Το έκανα στη 2η εμβρυομεταφορά. Τα αποτελέσματα τα ξέρετε! Χαχαχα Είναι ακριβό (γύρω στα 250€) γιατί θέλει αναισθησιολογο να στο βάλει. Είναι ένα κοκτέιλ βιταμινών και πρωτεϊνών και "ηρεμεί" τη μήτρα ειδικά αν έχει αυξημένα ΝΚ κύτταρα. 

Εντάξει. Σας εκαψα! Μόνη μου θα μείνω στο φόρουμ. Χαχαχαχα Τώρα καταλάβατε γιατί έλεγα θα με αποφεύγουν οι γιατροί! Χαχαχαχα

Τώρα καταλαβαίνεις πόσο κρατήθηκα για να μη σου απαντήσω πριν πας στο γιατρό, Ε;; Χαχαχα Και λέω αχ, αν της πει ξεκινάμε προετοιμασία πώς θα της πω... Don't do it!!! Ανακουφίστηκα πραγματικά όταν σου είπε περιμένουμε περίοδο κ μετά. ❤️

Ρε συ 250€€€€ το ιντραλιπιτ;;;; 

Έχει 5-8€ στο φαρμακείο. Εγώ πάντα το έπαιρνα από φαρμακείο και τους το πήγαινα και πλήρωνα 60€ για να μου βάλει τη φλέβα μια νοσοκόμα. 

Αυτό με τη κόλλα καινούργιο βάλε uhu γιατρέ εεε 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Viv37 είπε:

Πωπω πόσοι άχρηστοι γιατροί υπάρχουν ρε παιδί μου! Αυτό που τους λες κάτι και δε σε πιστεύουν με τρελαίνει!

Όχι μην μπερδεύεσαι αυτά τα παίρνω πάντα για το ΠΩΑ που έχω ανεξάρτητα από την ετ. Σαν αποκατάσταση των ορμονών που δεν παράγει ο οργανισμός μου. Καμία σχέση με ενδομήτριο. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα διαδικασία εξωσωματικής.

Αυτό με την κόλλα ιδέα δεν έχω! Σε λίγο θα αρχίσουμε να βάζουμε UHU stick να κολλήσουν...!

Δεν πας βρε πουλάκι μου να δώσεις για ιατρική? Θα μπεις και θα βγεις στο αψε σβήσε. Θα σε βάλουν στο 6ο έτος κατευθείαν μαι φαίνεται!

Ρε συ σοβαρά τώρα δεν το αποδίδει πουθενα? Μήπως να ρωτήσουμε τα άστρα? Θα τρελλαθώ! Μήπως πρέπει να απευθυνθείς σε αυτή την κλινική που ειδικεύεται σε αποβολές στην Αθήνα να δεις τι συμβαίνει?Δε θυμάμαι αν το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό

Όχι ρε συ!! Είπε απλά ότι ίσως να είναι χρωμόσωμικη ανωμαλία στις  βλαστοκυστες. Αχ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω;;;ποιο είναι αυτό το κέντρο;; δεν το ξέρω... 

πρίν από 17 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Sorry ρε κοριτσι για την τρομάρα.!! Εκ παραδρομής έγραψα λάθος!! Πολύ μπερδεμένη, δεν ξέρω τι να κάνω;;;; 

Τιποτα παραπάνω απο αυτά που είπες.. θα δεις Δοβ.. και Χριστ.. και θα πας Λευκού. Αυτά για αρχή. Μόλις αποφασίσεις και μπουν λίγο τα πράγματα σε μια σειρά θα ηρεμήσεις. Στον Ανες… τελικά Χ ή το σκέφτεσαι ακόμα; 

πρίν από 9 λεπτά , Villi είπε:

Τιποτα παραπάνω απο αυτά που είπες.. θα δεις Δοβ.. και Χριστ.. και θα πας Λευκού. Αυτά για αρχή. Μόλις αποφασίσεις και μπουν λίγο τα πράγματα σε μια σειρά θα ηρεμήσεις. Στον Ανες… τελικά Χ ή το σκέφτεσαι ακόμα; 

Επίσης μια ακόμα λύση εφόσον κάνετε βλαστοκυστες,  ειναι να ξανακάνεις με δικό σας υλικό και να κανεις και το χρωμοσωμικο έλεγχο..έτσι θα ξέρεις σίγουρα αν φταίνε τα έμβρυα. Βέβαια κοστίζει αρκετά αυτό 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Ναι τον εχω ακούσει, πολύ καλός θεωρείται. Εύχομαι τα καλύτερα. 

Ρε συ Μαρίνα too much information, πως το διαχειρίζεσαι όλο αυτό; Έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα λέμε. 

Έχει αναλάβει και το ψυχολογικό κομμάτι και το ιατρικό.. πολυεργαλείο λέμε 

Πηρα κι απο αυτά ντοκ, και την αργινίνη και όλα. Ξεκινάω σήμερα μαζί με τον ανανά 

Να σαι καλα αγάπη μου!!! 

Ααα ποια ε πήρες εσύ;;; εγώ σήμερα πήρα ρόδι αύριο ανανά και Ε βιταμίνη χαχαχαχα

1 ώρα πρίν, Ναντιν40 είπε:

Να πας εννοείται στη λευκού και σε ενδοκρινολόγο γιατί ακόμα και με διπλή δωρεά να προχωρήσεις αυτές τις δύο ειδικότητες τις θέλουμε να είναι οκ. 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κοριτσάκι μου! 

1 hour ago, Condios είπε:

Δεν ξερω,,,η οδηγια ειναι ξανα Σαββατο Ε2 και υπερηχο,,,,αφου φαγανε τη φολα πως εδω επαρχια δυσκολο να κανω υπερηχο Σαββατο ,,, και πόσο μάλλον Ε2 στο ίδιο εργαστήριο,,,με ξαναπηρανε και ειπαν ,,,, "ενταξει , δε χρειάζεται να κάνετε υπέρηχο , κάντε όμως σίγουρα Ε2 και να ξαναμιλήσουμε για τη συνέχιση των οδηγιών",,,,, τη βλεπω τη φολα να ερχεται,,,,ειναι δυνατον να τους κανει η Ε2 απο αλλο μικροβιολογικο? Πάντως απο ντοπάρισμα το περιμενα πιο δυνατο και δεν,,,,,,,μου προσθεσε μονο 1*50 dermestril αυριο + 1 κολπικό cyclacour μεθαύριο,,, πολύ δειλά με πάει και απορώ,,,ότι πείραμα πανω μου θα το κάνει,,,αχαχαχαχα 

Γιατρέεεεεε??????? εεεεεε @marina86 ήθελα να πω,,,,,αν πάρω όσα γράφεις + αυτά που παίρνω ήδη (και δεν ειναι λίγα) ,,,θα εχω τοση ενεργεια που φοβάμαι μην πιανω παιδί με μυρωδιά (ευτυχώς φοράω μάσκα παντού)  ,,,αφού με ωάρια δικά μου δεν πρόκειται,,,αχαχαχαχααχααχαχα ,,,,,,,, Μου άρεσε πολύ το κατεβατό με οδηγίες όμως και διατροφή,,,,ποιος το κάνει ομως και το τηρεί,,,δε μας είπες! πφφφφφφφφφφφφφφφφ και οομμμμμμμμμμμμμ που λεει η αγαπημενη @Filli 

Δεν πειράζει που είναι άλλο το εργαστήριο δεν θα έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση! 

Οομμμμ με ρι το Σάββατο και βλέπουμε αγαοη! 

πρίν από 43 λεπτά , Viv37 είπε:

Αααα τα έχω χαμένα τώρα κατάλαβα που το έγραψες. 

πρίν από 19 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Όχι ρε συ!! Είπε απλά ότι ίσως να είναι χρωμόσωμικη ανωμαλία στις  βλαστοκυστες. Αχ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω;;;ποιο είναι αυτό το κέντρο;; δεν το ξέρω... 

Ίσως το χωραιμιο να λέει. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , Villi είπε:

Επίσης μια ακόμα λύση εφόσον κάνετε βλαστοκυστες,  ειναι να ξανακάνεις με δικό σας υλικό και να κανεις και το χρωμοσωμικο έλεγχο..έτσι θα ξέρεις σίγουρα αν φταίνε τα έμβρυα. Βέβαια κοστίζει αρκετά αυτό 

Αν.......Ίδη  Σίγουρα δεν ξαναπάω. Το πήρα αποφαση. Θα δω όπως είπε τους άλλους 2 κ βλέπουμε. Δεν μπορούμε να ξαναμπούμε στη διαδικασια με τα δικά μας κ ψυχικά κ  οικονομικα. Κ επειδή η διαδικασία της υιοθεσίας είναι πολύ δύσκολη, είπαμε να πάμε με δίπλα δανεικά.  Μπας κ ξεμπερδεύουμε... ανεβάζοντας τις πιθανότητες.... 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 7 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Αν.......Ίδη  Σίγουρα δεν ξαναπάω. Το πήρα αποφαση. Θα δω όπως είπε τους άλλους 2 κ βλέπουμε. Δεν μπορούμε να ξαναμπούμε στη διαδικασια με τα δικά μας κ ψυχικά κ  οικονομικα. Κ επειδή η διαδικασία της υιοθεσίας είναι πολύ δύσκολη, είπαμε να πάμε με δίπλα δανεικά.  Μπας κ ξεμπερδεύουμε... ανεβάζοντας τις πιθανότητες.... 

Συγχώρεσε με που δεν θυμάμαι, αλλά γιατί διπλή δωρεά; 

Τα εμπιστευεσαι τα εργαστηρια στην επαρχια; Εγω οταν εμενα στην πολη μου οτι να ναι μου τα βγαζαν. Μπουρδελο. Ασε που εκαναν 3 μερες για μια απλη αιματολογικη. Ποσο μαλλον πιο πολυπλοκες εξετασεις...

Εγώ αγάπη μου σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού μου περιμένω να αδιαθετησω για να ξεκινήσω. Βέβαια είπα να κάνω τον γιατρό στον εαυτό μου κ επειδή ξέρω τον οργανισμό μου είμαι σίγουρη ότι η αιμορραγία που είχα τόσες μέρες ήταν περίοδος κ ότι δεν πρόκειται να αδιαθετησω τόσο σύντομα. Οπότε αναμονή και οομμμμμμ χαχαχα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...