Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 7 λεπτά , Villi είπε:

Κανέναν άλλο έχουμε; Δεν έχω χρόνο να τον περιμένω αυτόν 

Δεν ξέρω κανέναν άλλον στη Θεσσαλονίκη. Έψαχνα 2 χρόνια! Να φανταστείς σε έναν που είχα πάει για το ΠΩΑ μου του έλεγα δε μου έρχεται περίοδος και μου έλεγε χαλάρωσε και θα σου έρθει και πήγα και έκανα εξετάσεις και έκανα και την ΑΜΗ που μου την έγραψε η γυναικολόγος μου η οποία μόλις είχε αποφοιτήση από την ιατρική. Η ΑΜΗ μου φυσικά ήταν πάρα πάρα πολύ χαμηλή. όταν πήγα να του δείξω τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου είπε: Αυτήν την εξέταση δε σου είπα εγώ να την κάνεις. Οι άλλες είναι μια χαρά δεν έχεις τίποτα. Θα σου έρθει η περίοδος κάποια στιγμή!!!!!!! Το χασιμότο μου ούτε που το κατάλαβε! Δηλαδή αυτός τώρα είναι γιατρός!! Μετά που πήγα στον καλό με το που με κοίταξε μου είπε έχεις χασιμότο το ήξερες? Χωρίς καν να δει εξετάσεις και υπέρηχο. Μετά τις έκανα και επιβεβαιώθηκε. Και εννοείται ότι και για το ΠΩΑ με ενημέρωσε κατάλληλα. Όχι σαν τον άλλον τον ηλίθιο. Άκου χαλάρωσε και θα σου έρθει!!! Λες και του είπα ότι έβγαλα σπυράκι και είπε θα σου φύγει!!! Έξαλλη έγινα που τον θυμήθηκα!

Γι' αυτό σου λέω. Κάνε μια προσπάθεια στον καλό. Πες ότι είσαι για εξωσωματική και επείγει. Ίσως καταφέρουν να σου βρουν κάτι. 

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Το duphaston τι είναι??

Τα duphaston είναι προγεστερόνη. Τα καφέ cyclacur έχουν προγεστερόνη μαζί με οιστρογόνα. Δηλαδή εγώ που έχω ταυτόχρονα αυτοκόλλητο και παίρνω και duphaston είναι σαν να παίρνω καφέ cyclacur. Σε καταλαβαίνω απόλυτα που σε ξετίναξαν. Εγώ κάπως έτσι νιώθω μόνιμα χαχαχα.

• Μου αρέσει 3

Μίλησα με ιασω θα κάνουν απόψυξη σε αυτά τα δύο δικά μας έμβρυα που έμειναν για να κάνουν προεμφυτευτικους. Αύριο πάω γιατρό να με δει αφού αδιαθέτησα σήμερα. Λογικά να δει το ενδομητριο μ πως πάει γτ είναι νέος ντοκ. 

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, geozak είπε:

Δυστυχώς αυτές ειναι οι τιμες..μοιράζουν τα ωαρια της δοτριας..κ εγω πληρωσα 5500 για 4 βλαστοκύστες....κ παλι καλα διοτι θα μπορούσα να ειχα λιγότερες...9 ωαρια μου εδωσαν.τους ειπα ομως οτι υπερηχους κ ε2 δεν εκανα στο εργαστήριο τους κ μου ειπαν 5200..πλέον ρωταω εκπτωση στυγνα....μας παίρνουν κ τα σωβρακα.τα πληρωσα..τούς ειπα οτι εχω 900 μοναδες bemfola που λήγουν μαιο κ μου είπαν δεν τις θέλουν για να πεσει η τιμη αλλα θελουν να τους τις δωρισω στο κεντρο...για χαζή με περνανε;;; θα τις δωσω μονη μου σε κάποια κοπέλα...να τους κανω πλουσιότερους;;αυτα

Μα ναι, το ξέρω αυτό. Αλλά άλλο 4 βλαστοκυστες και άλλο 5 ωάρια. Από τα 5 ωάρια δηλαδή με ένα μέτριο σπέρμα είναι ρίσκο το πόσες βλαστοκυστες θα προκύψουν... 

Και μη στενοχωριέσαι γλυκούλα μου. Τίποτα δεν έχει τελειώσει!!! Είναι νωρίς ακόμα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , MELINASP είπε:

Μίλησα με ιασω θα κάνουν απόψυξη σε αυτά τα δύο δικά μας έμβρυα που έμειναν για να κάνουν προεμφυτευτικους. Αύριο πάω γιατρό να με δει αφού αδιαθέτησα σήμερα. Λογικά να δει το ενδομητριο μ πως πάει γτ είναι νέος ντοκ. 

Ωραία. Καλή επιτυχία κουκλίτσα! Το ξέρω ότι το αποκλείεις αλλά λες τελικά να είναι καλά τα 2 τελευταία? ίσως να είναι τα τελευταία και τυχερά!

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , MELINASP είπε:

Με το καλό ο προεμφυτευτικος, καλα αποτελέσματα. Ποιος ειναι ο νέος ντοκ; 

Κορίτσια διάβασα σε ένα αμερικάνικο group για το embryo glue. Είναι λένε όχι κόλλα αλλά ουσιαστικά υαλουρονικό που βοηθάει τα έμβρυα να εμφυτευτούν! Τι είναι πάλι αυτό ? Το έχετε ακούσει? Είναι καινούρια μόδα?

• Μπερδεμένη/-ος 1

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Το ειδικό μασάζ ποιο είναι? Γιατι να κάνω μόνη μου βελονισμό λίγο δύσκολο. Θα τρυπήσω κανένα μάτι. Τελικά το ενδομήτριο τι πάχος πρέπει να έχει ρε κορίτσια γιατί έχω μπερδευτεί. Είχα την εντύπωση ότι αν είναι πάνω από 7 είναι οκ. Οχι?

Χαχαχαχα όχι καλέ βελονισμό μόνη σου. Μαλάξεις και μασαζακι. Εγώ δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, δεν ήθελα να πληρώσω ΚΑΙ για μασάζ! Ένα έλεος δηλαδή! Χαχαχαχα 

Οι περισσότεροι λένε ότι ένα ενδομήτριο πάνω από 7 είναι ικανοποιητικό. Πάνω από 8 ακόμα καλύτερο. Ωστόσο, κι επειδή το έχω ψάξει αρκετά, δεν είναι απαραίτητο το νούμερο. Βασικό είναι να είναι τριζωνικο και χωρίς υγρό μέσα που προκαλούν τα cyclacur. Στο υγρό πχ βοηθάει η βιταμίνη e. Ένα καλό ενδομήτριο στο 7,5 μπορεί να είναι πολύ καλύτερο κ πιο φιλόξενο από ένα στο 9 που έχει πρόβλημα. 

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Viv37 είπε:

Δεν ξέρω κανέναν άλλον στη Θεσσαλονίκη. Έψαχνα 2 χρόνια! Να φανταστείς σε έναν που είχα πάει για το ΠΩΑ μου του έλεγα δε μου έρχεται περίοδος και μου έλεγε χαλάρωσε και θα σου έρθει και πήγα και έκανα εξετάσεις και έκανα και την ΑΜΗ που μου την έγραψε η γυναικολόγος μου η οποία μόλις είχε αποφοιτήση από την ιατρική. Η ΑΜΗ μου φυσικά ήταν πάρα πάρα πολύ χαμηλή. όταν πήγα να του δείξω τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου είπε: Αυτήν την εξέταση δε σου είπα εγώ να την κάνεις. Οι άλλες είναι μια χαρά δεν έχεις τίποτα. Θα σου έρθει η περίοδος κάποια στιγμή!!!!!!! Το χασιμότο μου ούτε που το κατάλαβε! Δηλαδή αυτός τώρα είναι γιατρός!! Μετά που πήγα στον καλό με το που με κοίταξε μου είπε έχεις χασιμότο το ήξερες? Χωρίς καν να δει εξετάσεις και υπέρηχο. Μετά τις έκανα και επιβεβαιώθηκε. Και εννοείται ότι και για το ΠΩΑ με ενημέρωσε κατάλληλα. Όχι σαν τον άλλον τον ηλίθιο. Άκου χαλάρωσε και θα σου έρθει!!! Λες και του είπα ότι έβγαλα σπυράκι και είπε θα σου φύγει!!! Έξαλλη έγινα που τον θυμήθηκα!

Γι' αυτό σου λέω. Κάνε μια προσπάθεια στον καλό. Πες ότι είσαι για εξωσωματική και επείγει. Ίσως καταφέρουν να σου βρουν κάτι. 

Τα duphaston είναι προγεστερόνη. Τα καφέ cyclacur έχουν προγεστερόνη μαζί με οιστρογόνα. Δηλαδή εγώ που έχω ταυτόχρονα αυτοκόλλητο και παίρνω και duphaston είναι σαν να παίρνω καφέ cyclacur. Σε καταλαβαίνω απόλυτα που σε ξετίναξαν. Εγώ κάπως έτσι νιώθω μόνιμα χαχαχα.

Ο Χριστός καλέ τι μ@@@κας ήταν αυτός;;;;;; 

Καλά έκανες και σηκώθηκε και έφυγες!!! 

Έτσι είχα εγώ μια και πήγαινα και μ έλεγε ότι έχω απλό υποθυροειδισμο και η λευκού να σκίζει τα πτυχία της αφού τα αντισώματα του χάσιμοτο ήταν θετικά. Να της λέω να με δει και ορμονικα αφού χάνω τα παιδιά το ρνα πίσω από το άλλο και αυτή τίποτα να μ λέει κάνε λίγη δίαιτα (τότε είχα φτάσει 90 κιλά). Να της λέει ο άντρας μου δες την ορμονικα γτ κάτι δεν πάει καλά δεν τρώει για αυτά τα κιλά τρώει πολύ λίγο. Τίποτα αυτή! Κάποια στιγμή στη λευκού μ βγαίνει λίγη αντίσταση στην ινσουλίνη το λέω στη βλαμμένη την ενδοκρινολόγο και μ λέει δεν είναι τίποτα. Κάνε δίαιτα είπαμε! Να της λέω καλή μ γυναίκα κάνω κ πάνω από 6 κιλά δεν χάνω. 

Με τα πολλά αλλάζω γιατρό πάω σε έναν ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής και στα πρώτα 5 λεπτά μ λέει έχεις χάσιμοτο με αντίσταση στην ινσουλίνη δεν δουλεύει ο μεταβολισμός σου καθόλου. Πρέπει να ξεκινήσεις γλουκοφειζ γιατί έχεις πολύ χαμηλό Ζάχαρο. Ξεκίνησα γλυκουφειζ και σε 6 μήνες έχασα 40 κιλά!!!!! 

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Κάτσε γτ εγώ μπερδεύτηκα. Για να μεγαλώσουμε το Ε δομητριο εγώ έπαιρνα άσπρα σικλακούρ και κάποιες φορές παλιά μαζί έβαζα και δερμεστριλ. Εσύ με τα αυτοκόλλητα και Ντουφαστον πάλι μεγάλωνε ενδομητριο; 

1 hour ago, Viv37 είπε:

Ωραία. Καλή επιτυχία κουκλίτσα! Το ξέρω ότι το αποκλείεις αλλά λες τελικά να είναι καλά τα 2 τελευταία? ίσως να είναι τα τελευταία και τυχερά!

Μακάρι Παναγία μ να είναι δεν το συζητώ!!! 

πρίν από 48 λεπτά , Villi είπε:

Με το καλό ο προεμφυτευτικος, καλα αποτελέσματα. Ποιος ειναι ο νέος ντοκ; 

Ο νέος ντοκ είναι ο Παπαθανακος αν πάμε με δανεικά συνεργάζεται με κουρτη.

πρίν από 35 λεπτά , Viv37 είπε:

Κορίτσια διάβασα σε ένα αμερικάνικο group για το embryo glue. Είναι λένε όχι κόλλα αλλά ουσιαστικά υαλουρονικό που βοηθάει τα έμβρυα να εμφυτευτούν! Τι είναι πάλι αυτό ? Το έχετε ακούσει? Είναι καινούρια μόδα?

Τι είναι τούτο καλέ;;;; 

Το ιντραλιπιτ ήξερα μέχρι τώρα ότι βοηθάει στην εμφύτευση. 

πρίν από 26 λεπτά , marina_86 είπε:

Χαχαχαχα όχι καλέ βελονισμό μόνη σου. Μαλάξεις και μασαζακι. Εγώ δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, δεν ήθελα να πληρώσω ΚΑΙ για μασάζ! Ένα έλεος δηλαδή! Χαχαχαχα 

Οι περισσότεροι λένε ότι ένα ενδομήτριο πάνω από 7 είναι ικανοποιητικό. Πάνω από 8 ακόμα καλύτερο. Ωστόσο, κι επειδή το έχω ψάξει αρκετά, δεν είναι απαραίτητο το νούμερο. Βασικό είναι να είναι τριζωνικο και χωρίς υγρό μέσα που προκαλούν τα cyclacur. Στο υγρό πχ βοηθάει η βιταμίνη e. Ένα καλό ενδομήτριο στο 7,5 μπορεί να είναι πολύ καλύτερο κ πιο φιλόξενο από ένα στο 9 που έχει πρόβλημα. 

Καλέ γκουρού τι είναι αυτό με το υγρό πρώτη φορά το ακούω. Βιταμίνη Ε απλή; πες πες να πάρω και από τούτη χαχαχαχα

Ασυμφωρη είσαι χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, MELINASP είπε:

Καλή επιτυχια κορίτσι μου γλυκό... Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον προεμφυτικο. Καλέ γράψε κανένα αρχικό του γιατρού σου. Εκτός κ αν το έχεις αναφέρει και δεν θυμάμαι η απαράδεκτη!!

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , MELINASP είπε:

Καλέ γκουρού τι είναι αυτό με το υγρό πρώτη φορά το ακούω. Βιταμίνη Ε απλή; πες πες να πάρω και από τούτη χαχαχαχα

Ασυμφωρη είσαι χαχαχαχαχα

Χαχαχα είμαι το ξέρω...

Και να φανταστείς τα ψάχνω τόσο πολύ και μετά πάω και τα ρωτάω. Κι εγώ μπορεί να  έχω ήδη κάνει διάγνωση στον εαυτό μου κ με νευριάζουν όταν με καθυστερούν κ δεν καταλαβαίνουν ότι έχω δίκιο! Αφού ο παλιός παλιός μου γυναικολόγος (καμία σχέση με εξωσωματική) είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο. Μου έλεγε σου βάζω τώρα εξετάσεις και είμαι σίγουρος ότι θα γράψεις δέκα. Οι φοιτητές μου δεν τα ξέρουν αυτά! Χαχαχα 

Απλή βιταμίνη Ε. 2x400 mg τη μέρα, πρωί βράδυ. Ναι, δε λένε για το υγρό! Να τρελαίνεσαι. Εγώ μόνη μου το είχα ψάξει κ στον υπέρηχο ρώτησα έχω υγρό; Και μου λέει τώρα όχι. Ε άμα τώρα όχι χριστιανή μου, γιατί δεν μου είχες πει τότε ότι ναι; Έξαλλη!

Γλυκούλα μου εύχομαι αυτά τα δύο να είναι τα τόσο υπερτυχερα που θα ξεπεράσουν και τις μεγαλύτερες προσδοκίες!❤️

Εμείς πάμε σε διπλή γιατί κ ο σύζυγός έχει ολιγοασθενοσπερμια... Οπότε είπαμε φτάνουν τα πειράματα... Να τελειώνουμε! Αλλά δεν έχει τέλος... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 50 λεπτά , Viv37 είπε:

Μου είχε κάνει ο Μουστ...θυμάμαι μου είχε πει ότι θα μου κάνει ενέσιμο παραγοντα για να βοηθήσει την εμφύτευση. Τώρα αν ήταν υαλουρονικο θα σε γελάσω. Ξέρω μόνο ότι την πλήρωσα 54 ευρα

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Κανέναν άλλο έχουμε; Δεν έχω χρόνο να τον περιμένω αυτόν 

Αγαπημένη, εγώ έχω έναν ακόμα που έχουν πάει αρκετές γνωστές κ φίλες κ μου έχουν πει τα καλύτερα. Είναι λίγο στυλ σαν τον Θεσσαλονικιό γιατρό μας απ' ότι κατάλαβα. Σου στέλνω πμ.

Ίσως όμως αξίζει να κάνουμε μια κρούση στης @Viv37... Το πολύ πολύ να φάμε μια χυλοπιτα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , marina_86 είπε:

Χαχαχα είμαι το ξέρω...

Και να φανταστείς τα ψάχνω τόσο πολύ και μετά πάω και τα ρωτάω. Κι εγώ μπορεί να  έχω ήδη κάνει διάγνωση στον εαυτό μου κ με νευριάζουν όταν με καθυστερούν κ δεν καταλαβαίνουν ότι έχω δίκιο! Αφού ο παλιός παλιός μου γυναικολόγος (καμία σχέση με εξωσωματική) είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο. Μου έλεγε σου βάζω τώρα εξετάσεις και είμαι σίγουρος ότι θα γράψεις δέκα. Οι φοιτητές μου δεν τα ξέρουν αυτά! Χαχαχα 

Απλή βιταμίνη Ε. 2x400 mg τη μέρα, πρωί βράδυ. Ναι, δε λένε για το υγρό! Να τρελαίνεσαι. Εγώ μόνη μου το είχα ψάξει κ στον υπέρηχο ρώτησα έχω υγρό; Και μου λέει τώρα όχι. Ε άμα τώρα όχι χριστιανή μου, γιατί δεν μου είχες πει τότε ότι ναι; Έξαλλη!

Γλυκούλα μου εύχομαι αυτά τα δύο να είναι τα τόσο υπερτυχερα που θα ξεπεράσουν και τις μεγαλύτερες προσδοκίες!❤️

Εμείς πάμε σε διπλή γιατί κ ο σύζυγός έχει ολιγοασθενοσπερμια... Οπότε είπαμε φτάνουν τα πειράματα... Να τελειώνουμε! Αλλά δεν έχει τέλος... 

Θα τελειώσεις κορίτσι μου κ εσύ...καλέ "ο γιατρός στο σπίτι σας" σας είσαι το ποσό με έχεις βοηθήσειε σχολιασμούς για φάρμακα εξετάσεις κλπ δεν λέγεται. Εδω μου έγραψες προχτές για τις εξετάσεις μου τα ίδια πράγματα που μου είπε ο Κουρ...το απόγευμα. Μήπως να μας αναλάβεις όλες???

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , Viv37 είπε:

Ναι, το ξέρω. Αλίμονο! Χαχαχα το έχω ήδη ρωτήσει κ στον καινούργιο μου γιατρό. Είναι όπως είπες υαλουρονικο. Κοίτα, τόσο η κόλλα όσο και ο όρος intralipid δεν σου κάνουν κακό. Δεν είναι δηλαδή φάρμακα. Μπορεί να βοηθήσουν, χωρίς όμως να είναι 100% σίγουρο. Συγκεκριμένα:

- Η κόλλα μπαίνει ακριβώς τη μέρα της εμβρυομεταφοράς με ένα λεπτό σωληνάκι. Η μήτρα έχει από μόνη της υαλουρονικο αλλά καμιά φορά, με αποτυχίες εμφύτευσης, το συνιστούν. Κάνει πιο φιλόξενο το περιβάλλον. Στη Θεσσαλονίκη δεν το πολυδουλευουν, μόνο αν το ζητήσεις. Στην Αθήνα το εφαρμόζουν κάποιες μεγάλες κλινικές μετά από αποτυχίες εμφύτευσης. Εμείς είπαμε ότι θα το κάνουμε αλλά όχι ότι πιστεύω πως είναι κ η λύση... Να το ξεκαθαρίσω... Ένα απλό μπουσταρισμα είναι! Πολλοί γιατροί (κλασικά) δεν το πιστεύουν. Εμένα ο γιατρός μου είπε εδώ που έχεις φτάσει, ότι και να ζητήσεις θα σου πω ναι! Τι να πει κι αυτός...

- intralipid. Μπαίνει ενδοφλέβια με όρο, είναι πιο ακριβό και υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα εφαρμογής. Το έκανα στη 2η εμβρυομεταφορά. Τα αποτελέσματα τα ξέρετε! Χαχαχα Είναι ακριβό (γύρω στα 250€) γιατί θέλει αναισθησιολογο να στο βάλει. Είναι ένα κοκτέιλ βιταμινών και πρωτεϊνών και "ηρεμεί" τη μήτρα ειδικά αν έχει αυξημένα ΝΚ κύτταρα. 

Εντάξει. Σας εκαψα! Μόνη μου θα μείνω στο φόρουμ. Χαχαχαχα Τώρα καταλάβατε γιατί έλεγα θα με αποφεύγουν οι γιατροί! Χαχαχαχα

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Θα τελειώσεις κορίτσι μου κ εσύ...καλέ "ο γιατρός στο σπίτι σας" σας είσαι το ποσό με έχεις βοηθήσειε σχολιασμούς για φάρμακα εξετάσεις κλπ δεν λέγεται. Εδω μου έγραψες προχτές για τις εξετάσεις μου τα ίδια πράγματα που μου είπε ο Κουρ...το απόγευμα. Μήπως να μας αναλάβεις όλες???

Τώρα καταλαβαίνεις πόσο κρατήθηκα για να μη σου απαντήσω πριν πας στο γιατρό, Ε;; Χαχαχα Και λέω αχ, αν της πει ξεκινάμε προετοιμασία πώς θα της πω... Don't do it!!! Ανακουφίστηκα πραγματικά όταν σου είπε περιμένουμε περίοδο κ μετά. ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...