Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

πόσες μέρες πριν;

Πχ θυμάμαι τελευταία φορά που έκανα φυσικό κύκλο τα μετρήσαμε 7η ημέρα στις 30/12 και κάναμε ωοληψια 2/1. 
      Άλλες φορές στο φυσικό τροποποιημένο πάλι κάναμε ωοληψια μαξ 12η ημέρα του κύκλου (έχοντας κάνει orgalutran) αλλά πάλι από την ώρα που μου έδινε οδηγίες να ξεκινήσω orgalutran περνούσαν 3 ημέρες μέχρι την ωοληψια.

πρίν από 7 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου στα 16χιλ κάνεις μια χαρά ovitrelle και μεγαλώνουν άνετα ως τα 18-20 μετά και είναι άψογα. Δεν περιμένεις να πάει το ωοθυλάκιο 18 για να κάνεις ovitrelle, το έχασες! 

Δεν είναι κανένας γιατρός τόσο άσχετος να τα παίρνει επανειλημμένα ανώριμα. Αν είναι δυνατόν. Άσε που το βλέπουν στο εργαστήριο αν ωρίμασαν. 

Ο κύκλος μπορεί να είναι μικρός λόγω μικρής ωχρινικής φάσης, κι εμένα έτσι είναι.

Θα συμφωνήσω. Άλλωστε έχουν γονιμοποιηθεί τα περισσότερα, άσχετα του ότι δε προχώρησαν σε βλαστοκύστες. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Βάζω 2 στο κάθε μπούτι. Στην κοιλιά δεν μπορώ..πως πάει η μανούλα σου;; Καταλαβαίνω την αγωνια σου για την χοριακη αλλά πραγματικά αν ήμουν στη θέση σου με όλο αυτό που περνάς ίσως καθυστερούσα και εγώ καμία μέρα να την κάνω. 

Ναι, Χρύσα μου, νομίζω είναι καλή η ιδεα να καθυστερησω καμια μερα...

Θα σας ενημερώσω!

Εντωμεταξυ με τη μητέρα μου είμαι πολυ ευχαριστημενη με την κατασταση της, γιατι σημερα που ειχε συνελθει απο την ναρκωση, κεηλαδούσε σαν πουλάκι! Μιλουσε, ελεγε ιστορίες, κινητικα ειναι καλα.

Μέχρι που όταν της είπα να τη βγαλω φωτο να την στειλω στο αδερφο μου, εβαλε και το μασελιδιο και εβαλε και λιγο μολυβακι στα ματια της χαχαχα

Δεν μασάει η μαμα! :D

• Μου αρέσει 12

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποια κοπέλα κάνει προσπάθεια με δίπλα δανεικά. Αύριο εχω ραντεβού με το γιατρο κ θα ήθελα να ξέρω τι πρέπει να ρωτήσω. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε εμπειρίες σχετικά με τα διπλά γιατί μέχρι χθες είχα στο μυαλό μου μόνο τη δωρεά ωαριων κ σε μια συζήτηση με το σύζυγό αναφερθήκαμε κ σε δοτη. Κ ενώ το είχα ξεκαθαρίσει μέσα μου, τώρα μπερδεύτηκα.... Πλιζ, ένα χέρι βοήθειας!!! 

6 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Τι ωραίο ρε συ έτσι έλεγε κ; ι αυτή η κοπέλα στο ινταγκραμ βιβλίο παραμύθι της είχαν κάνει πολύ ωραίο σαν ιδέα!!! 

Ναι! Κι εμενα μου αρεσε πολυ! Απλο κατανοητο χωρις φρου φρου και αρωματα αλλα με πολλη αγαπη

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , chitaneta είπε:

Θα σας ενημερώσω!

Εντωμεταξυ με τη μητέρα μου είμαι πολυ ευχαριστημενη με την κατασταση της, γιατι σημερα που ειχε συνελθει απο την ναρκωση, κεηλαδούσε σαν πουλάκι! Μιλουσε, ελεγε ιστορίες, κινητικα ειναι καλα.

Μέχρι που όταν της είπα να τη βγαλω φωτο να την στειλω στο αδερφο μου, εβαλε και το μασελιδιο και εβαλε και λιγο μολυβακι στα ματια της χαχαχα

Τι όμορφα νέα είναι αυτά?? Μπράβο η μαμά είναι αστέρι!! Εδώ εγώ καμία φορά κ βαριέμαι να βαφτώ κ η μαμά φρεσκοχειρουργημενη μεν κοκέτα δε!! Σιδερένια καλή ανάρρωση και γρήγορα στο σπίτι σας!! Που να μάθει κιόλας ότι θα ξαναγίνει και γιαγιά (τόσο σίγουρη είμαι για εσένα) ε τότε θα σηκωθεί να χορέψει κιόλας.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 24 λεπτά , chitaneta είπε:

Θα σας ενημερώσω!

Έλα ρε γλυκούλα μανούλα μπράβο κορίτσι μ σιδερένια πάντα και να τελειώνει γρήγορα η ταλαιπωρία να πάει σπιτάκι της!! 

πρίν από 11 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποια κοπέλα κάνει προσπάθεια με δίπλα δανεικά. Αύριο εχω ραντεβού με το γιατρο κ θα ήθελα να ξέρω τι πρέπει να ρωτήσω. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε εμπειρίες σχετικά με τα διπλά γιατί μέχρι χθες είχα στο μυαλό μου μόνο τη δωρεά ωαριων κ σε μια συζήτηση με το σύζυγό αναφερθήκαμε κ σε δοτη. Κ ενώ το είχα ξεκαθαρίσει μέσα μου, τώρα μπερδεύτηκα.... Πλιζ, ένα χέρι βοήθειας!!! 

Εμεις θα πάμε με διπλή δωρεά αλλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα διαδικασία γτ έχουμε δύο ακόμα. Έμβρυα δικά μας και θα κάνουμε. Βιοψία σε αυτά πρώτα. Αλλά κατά 99% και αυτά παθολογικά υα είναι. 

Εσείς γτ πάτε με διπλή δωρεά; 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Condios είπε:

Ωραία ευχή , σε ευχαριστώ πολύ πολύ,,,,μια βοήθεια,,,την αργινίνη ποτε την έπαιρνες? εννοώ την ξεκίναγες με την αρχή της προετοιμασίας ενδομητρίου ή απο πριν? 

Όλα στο δρόμο είναι,,,απλά αν ξέραμε τα πάντα από πριν όλη η μαγεία της αναμονής θα είχε χαθεί , μαζί και η χαρά,,,ενώ τώρα? Χαμός με κάθε θετικό που διαβάζουμε εδώ μεσα ότι και αν είναι αυτό.

Πολύ βασική και η πληροφορία για να το πουμε στα παιδάκια μας όταν έρθει η ώρα με το καλό, αν και μένα ο σύζυγος δεν το θεωρει πως χρειάζεται,,,,και όπως λεει η @marina86 ως τοτε εχουμε καιρο να το σκεφτουμε.

@Chrussa1982 δεν είναι ιδέα σου,,,,προκαλούν τρελο αλαλουμ αυτά τα παλιοσικλακουρ. Η άρβεκαπ να δεις πόσες εφιδρώσεις έχει , ειδικά το βράδυ. Περνάω εμμηνόπαυση γερή συμπτωματικά με όλη τη διαδικασία, άσε. Υπομονή, κοντά είναι το όνειρο , κοντά και η πραγμάτωσή του. 

Αύριο τα νεα για μενα κοριτσια,,,,Ε2 το πρωί και υπερηχο, μολις δω αποτελεσμα Ε2 και ενδομητριο θα ξερω αν θα προχωρήσω ήδη για τα τεστ. Αυτό το ότι έχουμε γίνει εξπερ να διαβάζουμε υπερήχους και αίματος καλύτερα και απο τους ειδικούς πια,,,,πφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Καλη επιτυχια γλυκια μου!! 

4 ώρες πρίν, Condios είπε:

Συγνώμη αλλά το 9άρι ενδομήτριο μια χαρά το ακούω, τέλειο θα έλεγα,,,,για το χαζογιατρό τί να σχολιάσω? μόνο ξουξουξου και αλάργα,,,με τον κάθε @#$%$#@#$%#,,,,, prp Μήτρας είναι υπερμαχος και η εδω γιατρός μου,,,βοηθάει λεει αρκετά,,,έκανες? 

9 άσπρα ε, απ'την αρχή ή σταδιακά? πολλά κάπως ακούγονται αλλά μπρος τα κάλλη τί είναι τα 9! dermestril δε σου έδωσε καθόλου για να μην παίρνεις τόσα χάπια? Εγώ η πόντια χθες έμαθα πως τα dermestril μπορούν να κολληθούν και στο ισχίο,,,γιατί στην κοιλιά μου έκαναν λίγο ξεφλούδισμα ,,,, έβαζα ενα 50άρι τη μία μερα, και σταδιακά μου τα αυξανε, αλλά δε διάβασα οδηγίες , κοιλιά ειπαν κοιλιά τα κόλλαγα η ερμη,,πόσο χώρο να έχει αυτή η κοιλιά των 54 κιλών πια για να τα παω λίγο πιο δω λίγο πιο κει? Και ο Τσιρ δεν είναι υπερμαχος των πολλών πόσιμων οιστρογόνων γιατί σε βάθος χρόνου λεει φοβάται ότι "καίνε" το ενδομήτριο....ο εγκέφαλός μας να δεις πως έχει καεί του λεω ,,, αν είναι στο χέρι του γιατρού να με βάλεις πρωτη του λεω , να έχεις πιει το καφεδακι σου, να μη σε εχουν νευριασει οι νοσηλευτριες και οι πελατισσες ακομα και μετά θα μπει και το χερι του Θεου. Ευτυχώς γελάμε λίγο με το γιατρούλη,,,αν και παει να πουλήσει τρελα και κοπλιμεντα του τυπου (αν ημουν ελευθερος θα σε επαιρνα γυναικα μου,,,,και του λεω αν με δωσει ο αντρας μου θα καλοπερασεις και εσυ αχαχα), που? σε πωλητρια 20 χρονια,,,,τον κοιταω λοξα,,,και του λεω,,,εμένα βρήκες?προχώρα και κανε με νανι να μη σας ακουω! Βάλε κανά βαρβάτο εμβρυακι εδω να γινει παρτι και ασε τα χαχαχουχα! Ψυχιτσα και αυτος,,,,γενικα ομως ειναι φωνακλας σε οσες τον ρωτανε χαζομαριτσες και όσες δεν ακουνε και δεν κανουν τα σωστα. Ευτυχως η μαια του ειναι αστερακι και χρυσο κοριτσι. Αλλιώς το χαος παντού , αυτο καταλαβαινω εγω. 

Ωχχχχ! Οχι! Εγω τα παιρνω τα dermestril μονιμα και σε καταλαβαινω. Αλλα που να καταλαβουμε και οδηγιες που τις γραφουν στα ιταλικα! Μπορεις να τα κολλησεις παντου εκτος απο σπονδυλικη στηλη και στηθος καο ποτε 2 φορες συνεχομενες στο ιδιο σημειο

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

@Viv37 προτείνω να γράψεις εσύ ένα βιβλιαράκι μπαμ μπαμ όσο περιμένεις την κυρία δοτρια για να το έχεις και έτοιμο και να βοηθήσεις και τις φιλενάδες σου! Χαχαχα Τα λες τέλεια!❤️

Καλέ το εννιάρι ενδομήτριο είναι τέλειο!!! Να ζητήσεις και dermastill έχει δίκιο η @Condios βοηθάνε.

Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια, πού βρίσκετε των 50; Εγώ μόνο των 25 βρίσκω στη Θεσσαλονίκη!!!!!!! :-(

Στηριχτειτε πανω νου κοριτσια. Μπορω να φτιαξω ενα για ολες! Χαχαχα! 

Των 50 εμενα μου εφερε μια φιλη απο γερμανια αλλα δεν μπορει να ξαναφερει οποτε τωρα μπαινω σε οποιο φαρμακειο βρισκω μπροστα μου και τους αφηνω τηλ για να νε παρουν οταν θα εχουν γιατι λεω οτι ειναι απολυτη αναγκη και 2 στους 5 με παιρνουν.  Ενας φιλος φαρμακοποιος μου ειπε οτι αν εχουμε συνταγη γιατρου φροντιζουν να κρατανε στην ακρη για μας που τα χρειαζομαστε. Επισης μπορεις να βαζεις και 2 των 25. Ειναι το ιδιο

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, chitaneta είπε:

Κορίτσια εμένα η μαι μου είπε οτι τα αυτοκόλλυτα μπορω να τα βαζω και στο ίδιο σημείο αν θέλω. Εσεις το βάζετε σε διαφορετικά;

@chitanetaΠόσα αυτοκόλλητα βάζεις;; ποια;;;

Περαστικά στη μανούλα σου κ μακάρι να της δωσεις το πιο ομορφο νεο της ζωής σου!!!ας ελπίσουμε στην ευτυχία!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , MELINASP είπε:

Έλα ρε γλυκούλα μανούλα μπράβο κορίτσι μ σιδερένια πάντα και να τελειώνει γρήγορα η ταλαιπωρία να πάει σπιτάκι της!! 

Εμεις θα πάμε με διπλή δωρεά αλλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα διαδικασία γτ έχουμε δύο ακόμα. Έμβρυα δικά μας και θα κάνουμε. Βιοψία σε αυτά πρώτα. Αλλά κατά 99% και αυτά παθολογικά υα είναι. 

Εσείς γτ πάτε με διπλή δωρεά; 

Έχω κάνει 5 ωοληψιες με χαμηλη απόκριση στα φάρμακα, 4 ετ με μηδενική χοριακη. Είμαι σε φάση που ψάχνομαι  ξανά για κέντρο. Επειδή έχουμε απελπιστει(δεν μου απέδωσε ο γιατρός πουθενά τις αποτυχίες αν κ μορφολογικα ήταν άριστες βλαστοκυστες χωρίς έλεγχο βέβαια). Ψυχολογικα κ οικονομικά εξαντλήθηκαμε...για αυτό κ ρωτάω...επειδη αύριο θα μιλήσω μαζί του. 

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Πάντως να σου πω ότι χτες που τα σταμάτησα σήμερα δεν ιδρωσα καθόλου. Μιλάμε ιδρωνα πολύ και βρωμουσα σαν ασβός χαχαχα. Ψυχολογία χάλια νεύρα πολλά νεύρα καταλαβαινεις...που θα πάει...αν όχι τώρα σε λίγο θα το ακουμπήσουμε κ εμείς το όνειρο. Όπως έχω ξαναπεί δεν έχω κάνει τίποτα από όσα κάνετε εσείς κορίτσια. Ούτε καν υστεροσκοπηση. Δεν μου ζητήθηκε. Νιώθω λίγο ότι πάω στα κουτουρου. 

Τώρα που το θυμήθηκα στον πρώτο κύκλο μαζίε τα 6 άσπρα μου είχε δώσει και αυτοκόλλητα. Φυσικά βρήκα μόνο των 25 και έβαζα 4 στην κοιλιά. Τα ξεκολλαγα και βελαζα στον πόνο. Μετα τα κολλούσα στα μπουτακια μου και όλα καλά!!! Με βοήθησαν πολύ ανέβηκε μπαμ μπαμ το ενδομήτριο. 

Καλά αποτελέσματα στις λατρεμένες αιματολογικές. Να προχωρήσεις κ εσύ ένα βήμα προς το θαύμα. Το οποίο έρχεται. Έχουμε πάρει φόρα όλες τίποτα δεν μας σταματάει 

Από ότι καταλαβαίνω είναι θέμα του γιατρού αυτό με τα αυτοκόλλητα; Οι μισοί λένε ναι οι άλλοι μισοί λένε όχι. Άντε βγάλε άκρη. Θα μας τρελάνουν πια!!!

Ασε κι εγω πρωταρα ειμαι δεν εχω κανει τιποτα. Γι αυτο αγχωνομαι που αργει η δοτρια γιατι λεω τοσα κανουν τα κοριτσια. Αν χρειαστει κ εγω ποσο ποσω θα παμε; Πφφφφ

πρίν από 8 λεπτά , geozak είπε:

@chitanetaΠόσα αυτοκόλλητα βάζεις;; ποια;;;

Περαστικά στη μανούλα σου κ μακάρι να της δωσεις το πιο ομορφο νεο της ζωής σου!!!ας ελπίσουμε στην ευτυχία!!

@geozak Ευχαριστώ καρδούλα μου! Ναι ας ελπίσουμε στην ευτυχία!

Βάζω συνολικα 100mg. Συνηθως 4 των 25 ή 2 των 50

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Εγω νομίζω οτι αυτοί που λένε οχι στα αυτοκόλλητα είναι απλά μ@λ@κς. Στον προηγούμενο γιατρό μια φορα χρησιμοποίησα ένα αυτοκόλλητο, ΕΝΑ, μετά απο υπόδειξη του γυναικολόγου μου, και με ένα αυτοκόλλητο εκτοξεύτηκε το ενδομητριο. Όταν του είπα του εξωσωματικού γιατι με τυραννάς με τόσα χαπια και δεν μου έδινες απο την αρχή κανενα αυτοκόλλητο, η απάντηση ηταν οτι συνήθως τα αυτοκόλλητα δεν βοηθούν τοσο… που ειναι τελείως άκυρο. Δεν εχω ακούσει γυναίκα που δεν τη βοήθησαν. Και ο Κούρ…  λέει επίσης οτι τα αυτοκόλλητα δεν  πειράζουν το συκώτι όπως τα  cyclacur. Ουφ, τον έβρισα και ησύχασα. 

Συμφωνω απολυτα! Για οσες πρεπει να παιρνουμε μονιμα τα dermestril κανουν ακριβως το ιδιο και χωρις να γεμιζει λασπη το συκωτι. Εγω γι αυτο το λογο αλλαξα τα cyclacur.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , chitaneta είπε:

Θα σας ενημερώσω!

Μπράβο η μαμά? Που να ακούσει και τα ευχάριστα τα δικά σου.. Κατευθείαν στα Hontos Center θα πάει για προμήθειες, μολυβάκια, κραγιονακια, κ.τ.λ..Καλά κάνει, την χαίρομαι.. Σιδερένια να είναι και πάντα υγιής από δω και πέρα εύχομαι. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλησπερα @geozak!

Αργησα να σου απαντησω γιατί ήμουν νοσοκομειο στη μαμα μου.

Σε καταλαβαίνω να ανησυχείς... αλλά τα συμπτώματα δεν εχουν τελικα καμία σημασια... Εμενα απασχοληθηκε το μυαλο μου με το θεμα της μητέρας μου και τα τλευταια 24ωρα δεν το σκεφτομαι  πολύ...

Δεν ξερω αν θα κανω τεστ... Στην πρωτη ετ δεν ειχα κανει, στην δευτερη έκανα μια μερα πριν τη χοριακή... Αυριο είναι μια μέρα πριν την χοριακή μου αλλά προς το παρών δεν μου έχει βγει καθόλου να κάνω... Φοβάμαι να μου βγει αρνητικό και να μην έχω τη δύναμη ούτε να επισκεφθω τη μητερα μου...

Επίσης διάβασα ότι ειχες καφε υγρα. Κι εγώ από εχτες το απόγευμα έβγαλα καποιες καφε σταγόνες. Μην ανησυχείς όμως. Το πρωι μιλησε ο καλός μου με τον γιατρό να του το πει μπας και έπρεπε να μεινω ξαπλα, επειδη ηθελα να παω στο νοσοκομείο, κι ο γιατρός είπε κανένα προβλημα και να μην ανησυχώ, γίνεται κάποιες φορές και μπορεί μέχρι και να σημαίνει κατι καλό...

Οπότε μέχρι τη μερα της χοριακής υπομονή...

Να σου πω την αλήθεια εγώ έχω αγχωθεί την Πέμπτη που είναι η χοριακή μου, να συμπεσει με το εξητήριο απο το νοσοκομείο της μητέρας μου και αν ειναι αρνητική να μην ξερω που να κρυφτω... Οπότε υπαρχει μια περιπτωση να μην παω Πέμπτη και να περιμένω ως την Παρασκευή... Μου πέρασε απο το μυαλό, αλλά θα δω και ποτε θα βγει τελικα η μαμα..

Αχ, μακάρι καλό μου κορίτσι να έχουμε κι οι δυο μας ευχαριστα νέα! Αλλά στην περίπτωση που δεν, πρέπει να σταθουμε δυνατες κα να δουμε τα καλα της ζωής μας! Στο λέω να τα ακούω κι εγώ...

Πώς ειναι η μαμα σου γλυκουλα μου; Ελπιζω να νιωθει καλα τωρα. Και ευχομαστε ολες να ειναι θετικες οι χοριακες σας. Ολη μας η θετικη ενεργεια ειναι μαζι σας οπως παντα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Λοιπόν, κορίτσια και κυρίως @Chrussa1982 και @MELINASP το βιβλίο είναι αυτό που σας είπα. Το Νέες Διαδρομές Μητρότητας. (Πήγα μια τουαλέτα πριν το δω για να είμαι ειλικρινής... Βρέχει και στη Θεσσαλονίκη και όταν βρέχει δεν μπορώ να κρατηθώ! Χαχαχαχα)

Σαν βιβλίο δεν είναι ότι ταυτίστηκα και με όλες τις ιστορίες. Ωστόσο, επειδή μου αρέσει η ψυχολογία και έχω κάνει πολλά σεμινάρια ήθελα να το διαβάσω. Εκτιμώ και την Παπαληγούρα. Ίσως το γαλλικό να είναι πιο εστιασμένο στο θέμα της ψυχολογίας. Αυτό που συγκλόνισε εμένα στο βιβλίο είναι κ αυτό που σας έγραψα. Ότι το σωστό είναι να το πεις στο παιδί αλλά στην Ελλάδα είναι λίγο προβληματική η αποκάλυψη γιατί δεν θα μπορεί εκ των πραγμάτων να ικανοποιήσει την περιέργεια που θα του προκαλέσουμε. Αλλά γενικά είναι θετική στην αποκάλυψη της αλήθειας.

@Viv37 αυτό το προφίλ στο ινστα το είχες προτείνει πριν καιρό και είχα μπει να το δω. Είναι πολύ ωραίο! Σας ήξερα κορίτσια μου πριν κάνω την εμφάνιση μου επισήμως! ❤️ Χαχαχα 

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Κορίτσια εμένα η μαι μου είπε οτι τα αυτοκόλλυτα μπορω να τα βαζω και στο ίδιο σημείο αν θέλω. Εσεις το βάζετε σε διαφορετικά;

Στις οδηγιες γραφει σε διαφορετικα καλη μου. Μπορεις και στο ιδιο αλλα οχι 2 φορες συνεχονενες γιατι θα ερεθιστει η περιοχη οχι για κανεναν αλλο λογο.

πρίν από 13 λεπτά , marina_86 είπε:

Λοιπόν, κορίτσια και κυρίως @Chrussa1982 και @MELINASP το βιβλίο είναι αυτό που σας είπα. Το Νέες Διαδρομές Μητρότητας. (Πήγα μια τουαλέτα πριν το δω για να είμαι ειλικρινής... Βρέχει και στη Θεσσαλονίκη και όταν βρέχει δεν μπορώ να κρατηθώ! Χαχαχαχα)

Σαν βιβλίο δεν είναι ότι ταυτίστηκα και με όλες τις ιστορίες. Ωστόσο, επειδή μου αρέσει η ψυχολογία και έχω κάνει πολλά σεμινάρια ήθελα να το διαβάσω. Εκτιμώ και την Παπαληγούρα. Ίσως το γαλλικό να είναι πιο εστιασμένο στο θέμα της ψυχολογίας. Αυτό που συγκλόνισε εμένα στο βιβλίο είναι κ αυτό που σας έγραψα. Ότι το σωστό είναι να το πεις στο παιδί αλλά στην Ελλάδα είναι λίγο προβληματική η αποκάλυψη γιατί δεν θα μπορεί εκ των πραγμάτων να ικανοποιήσει την περιέργεια που θα του προκαλέσουμε. Αλλά γενικά είναι θετική στην αποκάλυψη της αλήθειας.

@Viv37 αυτό το προφίλ στο ινστα το είχες προτείνει πριν καιρό και είχα μπει να το δω. Είναι πολύ ωραίο! Σας ήξερα κορίτσια μου πριν κάνω την εμφάνιση μου επισήμως! ❤️ Χαχαχα 

Χαχαχα! Μας παρακολουθουσες ε; Και γιατι νας στερουσες τοσο γελιο τοσο καιρο και δεν εμπαινες κατευθειαν; Εδωσες νεα πνοη στο φορουμ ειναι η αληθεια! Χαχα

Γενικα σε ολη την ευρωπη απαγορευεται η αναζητηση των δοτριων οποτε το ιδιο ισχυει παντου υποθετω. Στην Αμερικη τις διαλεγουν και τις γνωριζουν κιολας και μετα δειχνουν φωτογραφιες στα παιδια. Τωρα κι αυτο δεν ξερω ποσο υγιες ειναι...

Τα βιβλια θα τα παραγγειλω κ εγω και τα 2! Χαμος στις πωμησεις. Best seller ξαφνικα lol!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...