Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 26 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Από ότι καταλαβαίνω είναι θέμα του γιατρού αυτό με τα αυτοκόλλητα; Οι μισοί λένε ναι οι άλλοι μισοί λένε όχι. Άντε βγάλε άκρη. Θα μας τρελάνουν πια!!!

Εγω νομίζω οτι αυτοί που λένε οχι στα αυτοκόλλητα είναι απλά μ@λ@κς. Στον προηγούμενο γιατρό μια φορα χρησιμοποίησα ένα αυτοκόλλητο, ΕΝΑ, μετά απο υπόδειξη του γυναικολόγου μου, και με ένα αυτοκόλλητο εκτοξεύτηκε το ενδομητριο. Όταν του είπα του εξωσωματικού γιατι με τυραννάς με τόσα χαπια και δεν μου έδινες απο την αρχή κανενα αυτοκόλλητο, η απάντηση ηταν οτι συνήθως τα αυτοκόλλητα δεν βοηθούν τοσο… που ειναι τελείως άκυρο. Δεν εχω ακούσει γυναίκα που δεν τη βοήθησαν. Και ο Κούρ…  λέει επίσης οτι τα αυτοκόλλητα δεν  πειράζουν το συκώτι όπως τα  cyclacur. Ουφ, τον έβρισα και ησύχασα. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

πρίν από 28 λεπτά , MELINASP είπε:

Το βιβλίο αγαοη είναι το "οικογένεια πάση θυσία"; 

Αν θυμάμαι καλά, είναι το Νέες Διαδρομές Μητρότητας, Παπαληγούρα Ζαιρα. Αλλά για 100% θα δω στη βιβλιοθήκη μου μόλις γυρίσω σπίτι! ❤️

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, geozak είπε:

Ναι στον ίδιο είμαστε ,,,, κάνε εσύ την αρχή μεθαύριο να κάνουμε πάρτι ντε!!!!! 

Κορίτσια,,,άβυσσος το ενδομήτριο μας κυριολεκτικά και μεταφορικά. Εγώ καταλήγω στην στιγμή και μόνο πια,,, πραγματικά. Όταν είναι η ώρα να μας στείλει ο Θεός μωράκι επιλέγει απ'τα ήδη αγγελούδια που έχει στον ουρανό ποιο θα είναι αυτό που θα έρθει στη ζωή μας και θα το κάνουμε ευτυχισμένο. Ένας φίλος μου άντρας παρακαλώ κιόλας μου το είχε πει αυτό και από τότε το πιστεύω πραγματικά και εγώ. Άρα,,,όταν είναι να έρθει το ή τα μωράκι/α μας , θα είναι όλα όπως πρέπει και αυτό θα έρθει για να μείνει!!!!! Ως τότε αλήθεια αισθάνομαι υπέροχα εδώ μαζί σας και σας ευχαριστώ πολύ για όλα μα όλα!!!!! Είστε μοναδικές,υπέροχες , ανεπανάληπτες! Σας ευχαριστώ πολύ!!!!! 

Και όπως λέει και η γιαγιουλα μου,,,,Του Θεού να γεννει και της Παναγίας !!!!!! Αύριο ξημερώνει Υπαπαντή. Βοήθεια μας η στιγμή που σαραντισε ο Χριστός!!!!! 

Πάω γυμναστήριο,,,θα σας διαβάσω σε κάνα δίωρο πάλι!!!!! 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 33 λεπτά , Villi είπε:

Εγω νομίζω οτι αυτοί που λένε οχι στα αυτοκόλλητα είναι απλά μ@λ@κς. Στον προηγούμενο γιατρό μια φορα χρησιμοποίησα ένα αυτοκόλλητο, ΕΝΑ, μετά απο υπόδειξη του γυναικολόγου μου, και με ένα αυτοκόλλητο εκτοξεύτηκε το ενδομητριο. Όταν του είπα του εξωσωματικού γιατι με τυραννάς με τόσα χαπια και δεν μου έδινες απο την αρχή κανενα αυτοκόλλητο, η απάντηση ηταν οτι συνήθως τα αυτοκόλλητα δεν βοηθούν τοσο… που ειναι τελείως άκυρο. Δεν εχω ακούσει γυναίκα που δεν τη βοήθησαν. Και ο Κούρ…  λέει επίσης οτι τα αυτοκόλλητα δεν  πειράζουν το συκώτι όπως τα  cyclacur. Ουφ, τον έβρισα και ησύχασα. 

Ισχύει αυτό που σου είπε ο Κουρ...το ίδιο είπε και σε εμένα αλλά βέβαια μου τα έδωσε μόνο στον πρώτο κύκλο. Το έχω διαβάσει κιόλας σε παλαιότερα ποστ κοριτσιών. Το εκτοξεύει αμέσως το ενδομήτριο πάντως το αυτοκόλλητο.

πρίν από 18 λεπτά , marina_86 είπε:

Αν θυμάμαι καλά, είναι το Νέες Διαδρομές Μητρότητας, Παπαληγούρα Ζαιρα. Αλλά για 100% θα δω στη βιβλιοθήκη μου μόλις γυρίσω σπίτι! ❤️

Πριν βγάλεις παλτό και πας για κατούρημα όμως χαχαχα!!! Με έχεις βάλει στη πρίζα να το πάρω και εγώ.

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ισχύει αυτό που σου είπε ο Κουρ...το ίδιο είπε και σε εμένα αλλά βέβαια μου τα έδωσε μόνο στον πρώτο κύκλο. Το έχω διαβάσει κιόλας σε παλαιότερα ποστ κοριτσιών. Το εκτοξεύει αμέσως το ενδομήτριο πάντως το αυτοκόλλητο.

Πριν βγάλεις παλτό και πας για κατούρημα όμως χαχαχα!!! Με έχεις βάλει στη πρίζα να το πάρω και εγώ.

Αχ μου έχουν τελειώσει και τα reactions!!! Φατσούλες που γελάνε, φατσούλες που γελάνε! :D

Deal!!! ❤️

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Villi είπε:

Μα ναι ρε παιδί μ δώσε μου τις επιλογές να διαλέξω εγώ στην τελική δες αν σου κάνει δουλειά καιετα κρίνε. Χαίρομαι που ο κουρ είναι υπέρ γιατί έχω χρόνια; να βάλω αυτοκόλλητα κ μ έλειψαν και δεν τη παλεύω με τα 9 σικλακούρ 

1 hour ago, marina_86 είπε:

Α το είδα και αυτό αλλά το άλλο που σ έγραψα είχε στην περιγραφή και για δωρεά. ΟταΝ το δεις πες να ξέρω να το παραγγείλω ενθουδιαστηκα που υπάρχει βιβλίο :)

πρίν από 53 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Εμένα με 100 αυτοκόλλητα και 6 σικλακούρ πήγαινε το πολύ 7-7,1. 

Μακάρι τωρ; να πάει καλύτερα! 

Χαχαχαχαχαχαχαχα ναι στην πρόζα κ εγώ χαχαχαχαχα το έχω ήδη ανοίξει στο public να το παραγγείλω χαχαχαχα περιμένω το οκ

Το νέες διαδρομές μητρότητας έχει περιγραφή :

Το βιβλίο αυτό είναι ο καρπός μιας επιστημονικής έρευνας αλλά και το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας ενασχόλησης με τα ζητήματα που αναφέρονται στην υπογονιμότητα και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Απευθύνεται, κυρίως, στους ειδικούς. Δηλαδή, σ' εκείνους που ασχολούνται με την ψυχική υγεία, στους γυναικολόγους, τους βιολόγους και τους νομικούς. Επειδή, όμως, δεν κινείται μόνον σ' ένα στενά -και στεγνά- επιστημονικό πλαίσιο, επειδή μέσα στις σελίδες του ζωντανεύουν οι φωνές, ο πόνος και η αγωνία των ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με την τραυματική εμπειρία του να μην μπορούν (ή να μην μπορούν εύκολα) ν' αποκτήσουν παιδί, απευθύνεται και σ'αυτούς: σε γυναίκες και άνδρες που είτε αντιμετωπίζουν σχετικές δυσκολίες, είτε σκέπτονται να κάνουν χρήση των νέων μεθόδων αναπαραγωγής επειδή επιθυμούν ν' αποκτήσουν παιδί χωρίς σύντροφο ή βρίσκονται σε μια ομοφυλοφιλική σχέση. Στόχος του βιβλίου αυτού δεν είναι να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που, θεωρούμενα υπό διαφορετικό πρίσμα, δεν μπορεί παρά να παραμένουν ανοιχτά, αλλά να προβληματίσει και να προσφέρει υλικό για μια εκ των υστέρων σκέψη. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από ταχύτητα και "δράση" ας σταθούμε για λίγο δίπλα σε αυτούς τους γονείς ακούγοντας με ταπεινοφροσύνη την προσωπική -πάντοτε λίγο-πολύ οδυνηρή- ιστορία τους. Ας δούμε με ποιον τρόπο κατόρθωσαν ν' αποκτήσουν τα παιδιά τους, κάτι που για άλλους είναι τόσο εύκολο, και ας δοκιμάσουμε να σκεφθούμε με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε, να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους που θα βρεθούν στη δική τους θέση. 

Και το οικογένεια πάση θυσία έχει περιγραφη:

Στο βιβλίο αυτό η Genevieve Delaisi de Parseval διευρύνει τις σκέψεις της γύρω από το ζήτημα της σύγχρονης οικογένειας το οποίο πρωτοέθιξε πριν από εικοσιπέντε χρόνια με το βιβλίο της "L'enfant a tout prix" [Παιδί πάση θυσία]. Με βάση την κλινική της εμπειρία όσον αφορά την ιατρικά υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (τεχνητή έγχυση σπέρματος δότη, εξωσωματική γονιμοποίηση, δωρεές γαμετών και εμβρύων...), απευθύνεται κυρίως σε αυτούς τους καινούριους γονείς προκειμένου να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τα σημεία αναφοράς τους σε αυτό το υπερβολικά περίπλοκο πρόβλημα. Τι κάνει κανείς όταν "αυτό" δεν προχωρεί; Πρόκειται για μια εγκυμοσύνη σαν τις άλλες; Πρέπει -και πώς- να μιλήσει κανείς στα παιδιά για τον τρόπο με τον οποίο συνελήφθησαν; Πώς να αναπαραστήσουν τη συμβολή των δοτών γαμετών; Τι να σκεφτούν για την πρακτική της παρένθετης μητρότητας; Και τα αιτήματα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών; Συγκρίνοντας τους νόμους που ισχύουν σε διαφορετικές χώρες του κόσμου, η Genevieve Delaisi de Parseval προτείνει στον γάλλο νομοθέτη συγκεκριμένα μέτρα που αποσκοπούν στην ανανέωση της βιοηθικής διαλογικής αντιπαράθεσης. Είναι το βιβλίο που αναμέναμε σχετικά με την οικογενειακή επανάσταση που προήλθε από την ιατρικά υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

• Μου αρέσει 4

11 ώρες πρίν, geozak είπε:

Καλημερα κοριτσια...οι εγκυουλες αλλα κ εμείς οι υποψήφιες για να  διαβάσουμε  τι κάνουμε αυριο κ μεθαύριο  επειδή ξημερώνει παραμονη του Αγιου Συμεών. 

@chitaneta πως είσαι..εγω ανησυχώ..δεν νιωθω κατι..απο την αλλη βέβαια στις 4 προηγούμενες φυσικές συλλήψεις δεν ειχα τιποτα.σε προηγούμενες ετ ενιωσα πόνους περιοδου κ πηρα κουλουρα.δεν ξερω.προσπαθώ να μου δινω δυναμη.θα κανεις τεστ;;

Καλησπερα @geozak!

Αργησα να σου απαντησω γιατί ήμουν νοσοκομειο στη μαμα μου.

Σε καταλαβαίνω να ανησυχείς... αλλά τα συμπτώματα δεν εχουν τελικα καμία σημασια... Εμενα απασχοληθηκε το μυαλο μου με το θεμα της μητέρας μου και τα τλευταια 24ωρα δεν το σκεφτομαι  πολύ...

Δεν ξερω αν θα κανω τεστ... Στην πρωτη ετ δεν ειχα κανει, στην δευτερη έκανα μια μερα πριν τη χοριακή... Αυριο είναι μια μέρα πριν την χοριακή μου αλλά προς το παρών δεν μου έχει βγει καθόλου να κάνω... Φοβάμαι να μου βγει αρνητικό και να μην έχω τη δύναμη ούτε να επισκεφθω τη μητερα μου...

Επίσης διάβασα ότι ειχες καφε υγρα. Κι εγώ από εχτες το απόγευμα έβγαλα καποιες καφε σταγόνες. Μην ανησυχείς όμως. Το πρωι μιλησε ο καλός μου με τον γιατρό να του το πει μπας και έπρεπε να μεινω ξαπλα, επειδη ηθελα να παω στο νοσοκομείο, κι ο γιατρός είπε κανένα προβλημα και να μην ανησυχώ, γίνεται κάποιες φορές και μπορεί μέχρι και να σημαίνει κατι καλό...

Οπότε μέχρι τη μερα της χοριακής υπομονή...

Να σου πω την αλήθεια εγώ έχω αγχωθεί την Πέμπτη που είναι η χοριακή μου, να συμπεσει με το εξητήριο απο το νοσοκομείο της μητέρας μου και αν ειναι αρνητική να μην ξερω που να κρυφτω... Οπότε υπαρχει μια περιπτωση να μην παω Πέμπτη και να περιμένω ως την Παρασκευή... Μου πέρασε απο το μυαλό, αλλά θα δω και ποτε θα βγει τελικα η μαμα..

Αχ, μακάρι καλό μου κορίτσι να έχουμε κι οι δυο μας ευχαριστα νέα! Αλλά στην περίπτωση που δεν, πρέπει να σταθουμε δυνατες κα να δουμε τα καλα της ζωής μας! Στο λέω να τα ακούω κι εγώ...

• Μου αρέσει 7

πρίν από 31 λεπτά , MELINASP είπε:

Μα ναι ρε παιδί μ δώσε μου τις επιλογές να διαλέξω εγώ στην τελική δες αν σου κάνει δουλειά καιετα κρίνε. Χαίρομαι που ο κουρ είναι υπέρ γιατί έχω χρόνια; να βάλω αυτοκόλλητα κ μ έλειψαν και δεν τη παλεύω με τα 9 σικλακούρ 

Α το είδα και αυτό αλλά το άλλο που σ έγραψα είχε στην περιγραφή και για δωρεά. ΟταΝ το δεις πες να ξέρω να το παραγγείλω ενθουδιαστηκα που υπάρχει βιβλίο :)

Εμένα με 100 αυτοκόλλητα και 6 σικλακούρ πήγαινε το πολύ 7-7,1. 

Μακάρι τωρ; να πάει καλύτερα! 

Χαχαχαχαχαχαχαχα ναι στην πρόζα κ εγώ χαχαχαχαχα το έχω ήδη ανοίξει στο public να το παραγγείλω χαχαχαχα περιμένω το οκ

Το νέες διαδρομές μητρότητας έχει περιγραφή :

Το βιβλίο αυτό είναι ο καρπός μιας επιστημονικής έρευνας αλλά και το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας ενασχόλησης με τα ζητήματα που αναφέρονται στην υπογονιμότητα και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Απευθύνεται, κυρίως, στους ειδικούς. Δηλαδή, σ' εκείνους που ασχολούνται με την ψυχική υγεία, στους γυναικολόγους, τους βιολόγους και τους νομικούς. Επειδή, όμως, δεν κινείται μόνον σ' ένα στενά -και στεγνά- επιστημονικό πλαίσιο, επειδή μέσα στις σελίδες του ζωντανεύουν οι φωνές, ο πόνος και η αγωνία των ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με την τραυματική εμπειρία του να μην μπορούν (ή να μην μπορούν εύκολα) ν' αποκτήσουν παιδί, απευθύνεται και σ'αυτούς: σε γυναίκες και άνδρες που είτε αντιμετωπίζουν σχετικές δυσκολίες, είτε σκέπτονται να κάνουν χρήση των νέων μεθόδων αναπαραγωγής επειδή επιθυμούν ν' αποκτήσουν παιδί χωρίς σύντροφο ή βρίσκονται σε μια ομοφυλοφιλική σχέση. Στόχος του βιβλίου αυτού δεν είναι να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που, θεωρούμενα υπό διαφορετικό πρίσμα, δεν μπορεί παρά να παραμένουν ανοιχτά, αλλά να προβληματίσει και να προσφέρει υλικό για μια εκ των υστέρων σκέψη. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από ταχύτητα και "δράση" ας σταθούμε για λίγο δίπλα σε αυτούς τους γονείς ακούγοντας με ταπεινοφροσύνη την προσωπική -πάντοτε λίγο-πολύ οδυνηρή- ιστορία τους. Ας δούμε με ποιον τρόπο κατόρθωσαν ν' αποκτήσουν τα παιδιά τους, κάτι που για άλλους είναι τόσο εύκολο, και ας δοκιμάσουμε να σκεφθούμε με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε, να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους που θα βρεθούν στη δική τους θέση. 

Και το οικογένεια πάση θυσία έχει περιγραφη:

Στο βιβλίο αυτό η Genevieve Delaisi de Parseval διευρύνει τις σκέψεις της γύρω από το ζήτημα της σύγχρονης οικογένειας το οποίο πρωτοέθιξε πριν από εικοσιπέντε χρόνια με το βιβλίο της "L'enfant a tout prix" [Παιδί πάση θυσία]. Με βάση την κλινική της εμπειρία όσον αφορά την ιατρικά υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (τεχνητή έγχυση σπέρματος δότη, εξωσωματική γονιμοποίηση, δωρεές γαμετών και εμβρύων...), απευθύνεται κυρίως σε αυτούς τους καινούριους γονείς προκειμένου να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τα σημεία αναφοράς τους σε αυτό το υπερβολικά περίπλοκο πρόβλημα. Τι κάνει κανείς όταν "αυτό" δεν προχωρεί; Πρόκειται για μια εγκυμοσύνη σαν τις άλλες; Πρέπει -και πώς- να μιλήσει κανείς στα παιδιά για τον τρόπο με τον οποίο συνελήφθησαν; Πώς να αναπαραστήσουν τη συμβολή των δοτών γαμετών; Τι να σκεφτούν για την πρακτική της παρένθετης μητρότητας; Και τα αιτήματα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών; Συγκρίνοντας τους νόμους που ισχύουν σε διαφορετικές χώρες του κόσμου, η Genevieve Delaisi de Parseval προτείνει στον γάλλο νομοθέτη συγκεκριμένα μέτρα που αποσκοπούν στην ανανέωση της βιοηθικής διαλογικής αντιπαράθεσης. Είναι το βιβλίο που αναμέναμε σχετικά με την οικογενειακή επανάσταση που προήλθε από την ιατρικά υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Όχι, σίγουρα δεν είναι το δεύτερο γιατί δεν είναι της Παπαληγούρα. Άρα κατά 99% είναι το πρώτο. Ωστόσο ωραίο είναι το δεύτερο! Θα το παραγγείλω!!! Χαχαχα 

Το βιβλίο της Παπαληγούρα το κάνει κ στο πανεπιστήμιο, έχει και μια ερευνητική σκοπιά. Δεν είναι δύσκολα γραμμένο και βασίζεται πολύ στην προσωπική μαρτυρία. Εγώ το διάβασα όταν ψάχναμε δοτρια. 

πρίν από 29 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλησπερα @geozak!

Σε καταλαβαίνω να ανησυχείς... αλλά τα συμπτώματα δεν εχουν τελικα καμία σημασια... Εμενα απασχοληθηκε το μυαλο μου με το θεμα της μητέρας μου και τα τλευταια 24ωρα δεν το σκεφτομαι  πολύ...

Δεν ξερω αν θα κανω τεστ... Στην πρωτη ετ δεν ειχα κανει, στην δευτερη έκανα μια μερα πριν τη χοριακή... Αυριο είναι μια μέρα πριν την χοριακή μου αλλά προς το παρών δεν μου έχει βγει καθόλου να κάνω... Φοβάμαι να μου βγει αρνητικό και να μην έχω τη δύναμη ούτε να επισκεφθω τη μητερα μου...

Επίσης διάβασα ότι ειχες καφε υγρα. Κι εγώ από εχτες το απόγευμα έβγαλα καποιες καφε σταγόνες. Μην ανησυχείς όμως. Το πρωι μιλησε ο καλός μου με τον γιατρό να του το πει μπας και έπρεπε να μεινω ξαπλα, επειδη ηθελα να παω στο νοσοκομείο, κι ο γιατρός είπε κανένα προβλημα και να μην ανησυχώ, γίνεται κάποιες φορές και μπορεί μέχρι και να σημαίνει κατι καλό...

Να σου πω την αλήθεια εγώ έχω αγχωθεί την Πέμπτη που είναι η χοριακή μου, να συμπεσει με το εξητήριο απο το νοσοκομείο της μητέρας μου και αν ειναι αρνητική να μην ξερω που να κρυφτω... Οπότε υπαρχει μια περιπτωση να μην παω Πέμπτη και να περιμένω ως την Παρασκευή... Μου πέρασε απο το μυαλό, αλλά θα δω και ποτε θα βγει τελικα η μαμα..

Αχ, μακάρι καλό μου κορίτσι να έχουμε κι οι δυο μας ευχαριστα νέα! Αλλά στην περίπτωση που δεν, πρέπει να σταθουμε δυνατες κα να δουμε τα καλα της ζωής μας! Στο λέω να τα ακούω κι εγώ...

Αχ γλυκούλα μου. 

Μακάρι, μακάρι, μακάρι. Και για τις δυο σας. ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , marina_86 είπε:

Όχι, σίγουρα δεν είναι το δεύτερο γιατί δεν είναι της Παπαληγούρα. Άρα κατά 99% είναι το πρώτο. Ωστόσο ωραίο είναι το δεύτερο! Θα το παραγγείλω!!! Χαχαχα 

Το βιβλίο της Παπαληγούρα το κάνει κ στο πανεπιστήμιο, έχει και μια ερευνητική σκοπιά. Δεν είναι δύσκολα γραμμένο και βασίζεται πολύ στην προσωπική μαρτυρία. Εγώ το διάβασα όταν ψάχναμε δοτρια. 

Αχ γλυκούλα μου. 

Μακάρι, μακάρι, μακάρι. Και για τις δυο σας. ❤️❤️❤️

Κάτι έχει κάνει η παλαλιγουρα και σε αυτό πάντως. Ναι μ άρεσε και αυτό. Πες μας το δικό σου που είναι τσεκαρισμένο χαχαχαχα

Πες μας το οκ κ βαράμε παραγγελίες χαχαχαχα

πρίν από 35 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλησπερα @geozak!

Κοριτσακι μ γλυκό απόλυτα κατανοητά όσα νιώθεις ειλικρινά. Εγώ σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και να βγει η μανούλα σου γερή και εσύ να της δώσεις τα πιο όμορφα νέα!!! <3

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Πάντως να σου πω ότι χτες που τα σταμάτησα σήμερα δεν ιδρωσα καθόλου. Μιλάμε ιδρωνα πολύ και βρωμουσα σαν ασβός χαχαχα. Ψυχολογία χάλια νεύρα πολλά νεύρα καταλαβαινεις...που θα πάει...αν όχι τώρα σε λίγο θα το ακουμπήσουμε κ εμείς το όνειρο. Όπως έχω ξαναπεί δεν έχω κάνει τίποτα από όσα κάνετε εσείς κορίτσια. Ούτε καν υστεροσκοπηση. Δεν μου ζητήθηκε. Νιώθω λίγο ότι πάω στα κουτουρου. 

Τώρα που το θυμήθηκα στον πρώτο κύκλο μαζίε τα 6 άσπρα μου είχε δώσει και αυτοκόλλητα. Φυσικά βρήκα μόνο των 25 και έβαζα 4 στην κοιλιά. Τα ξεκολλαγα και βελαζα στον πόνο. Μετα τα κολλούσα στα μπουτακια μου και όλα καλά!!! Με βοήθησαν πολύ ανέβηκε μπαμ μπαμ το ενδομήτριο. 

Καλά αποτελέσματα στις λατρεμένες αιματολογικές. Να προχωρήσεις κ εσύ ένα βήμα προς το θαύμα. Το οποίο έρχεται. Έχουμε πάρει φόρα όλες τίποτα δεν μας σταματάει 

Από ότι καταλαβαίνω είναι θέμα του γιατρού αυτό με τα αυτοκόλλητα; Οι μισοί λένε ναι οι άλλοι μισοί λένε όχι. Άντε βγάλε άκρη. Θα μας τρελάνουν πια!!!

Κορίτσια εμένα η μαι μου είπε οτι τα αυτοκόλλυτα μπορω να τα βαζω και στο ίδιο σημείο αν θέλω. Εσεις το βάζετε σε διαφορετικά;

πρίν από 6 λεπτά , chitaneta είπε:

Κορίτσια εμένα η μαι μου είπε οτι τα αυτοκόλλυτα μπορω να τα βαζω και στο ίδιο σημείο αν θέλω. Εσεις το βάζετε σε διαφορετικά;

Εγω τα βαζω αριστερά και δεξιά απο τον αφαλό εναλλάξ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , chitaneta είπε:

Επειδή κάνουν μικρό εγκαύματα κια παλιά μ είχαν πει αναλαξ αριστερά δεξιά κοιλιά η αριστερό δεξί γοφο

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , chitaneta είπε:

Βάζω 2 στο κάθε μπούτι. Στην κοιλιά δεν μπορώ..πως πάει η μανούλα σου;; Καταλαβαίνω την αγωνια σου για την χοριακη αλλά πραγματικά αν ήμουν στη θέση σου με όλο αυτό που περνάς ίσως καθυστερούσα και εγώ καμία μέρα να την κάνω. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...