Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , MaryH είπε:

Nαι το δειχνουν ερευνες. Παιρνει θραυσματα  dna μας απ τη μητρα

Αλήθεια? Αχ τι ωράια!!!! Κι εγώ που νόμιζα ότι θα μιμείται μόνο τις εκφράσεις μου!!!!Πολύ χάρηκα!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Θα πω εγώ το δικό μου ιστορικό στον παιδίατρο να κλάψει με μαύρο δάκρυ! Χαχαχα Καλέ, αλήθεια δεν το έχουμε σκεφτεί τόσο. Καααατσε να πετύχω, καααατσε να γεννηθεί και μετά θα το σκεφτώ. Δεν είμαι αρνητική. Και σ' εμένα όπως είπε η @MaryH ο σύζυγός είναι πιο μαζεμένος στο να το πει. Εγώ δεν το φοβάμαι καθόλου. Οπότε είπαμε για καλό κ για κακό ας έχει μια από τις δικές μας ομάδες και αποφασίζουμε μετά.

Διάβασα το βιβλίο της Παπαληγούρα, η οποία είναι καθηγήτρια ψυχολογίας με ειδίκευση στις εξωσωματικές και στη δωρεά. Η ίδια είναι υπέρ στο να το πεις, αλλά καταλήγει στο εξής. Ότι στην Ελλάδα με την αυστηρή νομοθεσία ανωνυμίας η πληροφορία αυτή είναι λίγο άχρηστη για το παιδί. Από ψυχολογικής άποψης δεν έχει τι να την κάνει. Του πετάς ένα μπαλάκι το οποίο δεν ξέρει τι να το κάνει μετά. Όσον αφορά στο ιατρικό ιστορικό, εμείς δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο κ στην οικογένεια τα έχουμε όλα τα συνηθισμένα από λίγο. Ο δότης έχει ακριβώς ίδιο ιστορικό με του συζύγου (εντελώς τυχαίο). Τώρα αν η δοτρια έχει κάποια κληρονομική ασθένεια.... έτσι κι αλλιώς δεν θα το ξέρει!

Εγώ εγώ!!! Νομίζω μία των 1000 είναι καλά! Αλλά θα ρωτήσω για σίγουρα και θα το ψάξω κ λίγο (το χόμπι μου) και θα σου πω συντόμως!❤️

Αυτο με την αχρηστη πληροφορια στην Ελλαδα ισχυει. Και να το μαθει , δεν μπορει να αξιοποιηθει αυτη η πληροφορια. Μονο για το ιατρικο οικογενειακο ιστορικο

πρίν από 8 λεπτά , Viv37 είπε:

Αλήθεια? Αχ τι ωράια!!!! Κι εγώ που νόμιζα ότι θα μιμείται μόνο τις εκφράσεις μου!!!!Πολύ χάρηκα!!

Ναι, κατα τη διαρκεια της εμφυτευσης

Εγω παντως αν το ελεγα, θα το ερμηνευα σαν δωρεα οργανου, οπως δηλ μεταμοσχευση νεφρων, μυελου οστων κλπ. Τα παιδια στην προσχολικη ηλικια μπορουν να το καταλαβουν

• Μου αρέσει 4

20 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ωραία κορίτσι μου!!! Όπως είδες έχουμε σπάσει τα κοντέρ φέτος. Το ίδιο θα συμβεί και σε εσένα!!!

Καλέ στον δρόμο είναι!!! Πιστεύω είναι θέμα ημερών και δεν το λέω ειρωνικά. Αφού τηλ και είδαν ότι έχεις αγανακτήσει κάτι θα γίνει!!

Ευτυχώς bye bye παλιό καφέ. Έχω πρηστεί πολύ. Βέβαια δεν ξέρω αν σας έχω πει αλλά ιδρώνω και πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Ίσως είναι από τα κωλοχαπια.

Καλά μη νομίζεις ότι τους έτριξα και τα δόντια χαχαχα! Με το σεις και με το σας τα έλεγα!

• Χαχα 2

πρίν από 27 λεπτά , Viv37 είπε:

Α εγώ το πώς το έψαχνα για μήνες και βρήκα τους καλύτερους και ευκολότερου τρόπους.Θα σου πω ακριβώς τι πρέπει να κάνεις! Καταρχήν υπάρχουν βιβλία στο εξωτερικό για τέτοια θέματα (στην Ελλαδίτσα έχουμε μείνει λίγο πίσω) αλλά το καλύτερο είναι να φτιάξεις εσύ ένα βιβλίο με την ιστορίας σας. Πχ. Ξεκινάς με μια φωτογραφία από το γάμο σας ή κάπου που τέλος πάντων είστε μαζί το ζευγάρι και φαίνεστε αγαπημένοι. Μετά γράφεις ότι ήσασταν πολύ αγαπημένοι αλλά κάτι έλειπε στη ζωή σας και αυτό ήταν ένα μωράκι αλλά δυστυχώς η μαμά δεν είχε αλλα αυγουλάκια και έτσι ζήτησαν από μια καλή κυρία, τη Δότρια, να τους δανείσει μερικά γιατί εκείνη είχε πολλά! (αν φοβάσαι το μπλέξιμο με τα αυγά και τις κότες μπορείς να γράψεις κύτταρα/0. Μετά κάνεις και χαζοζωγραφιά για να δείξεις πώς με τα σπερματοζωάρια του μπαμπά έγινε έμβρυο και πώς μπήκε στην κοιλιά της μαμάς. Συνεχίζεις με φωτογραφίες σου με φουσκωμένη την κοιλιά και μετά μια στο μαιευτήριο τη μέρα της γέννας. Και έτοιμο. Αυτό μέσες άκρες γράφουν τα sites και τα βιβλία που υπάρχουν ήδη. Αν μπεις πχ στο creatingfamily.org ή ακομα και στο google και γράψεις egg donation books έχει άπειρα για να πάρεις μια γεύση αλλά γενικά οι παιδοψυχολόγοι προτείνουν να φτιάξουμε δικά μας. Πολύ απλά. Δε χρειάζεται να είσαι ζωγράφος ούτε να κάνεις καμιά ωραία ζωγραφία. Απλά σκιτσάκια και φωτογραφίες και με απλά λόγια εξηγείς τη διαδικασία. Αρχιζείς λοιπόν να το διαβάζεις στο μωρό από μωρό μέχρι οποτε θέλει αυτό. Όταν θα αρχίσει να καταλαβαίνει λίγο παραπάνω του εξηγείς ότι απορία έχει. Έτσι δε θα νιώθει ότι είναι κάτι αφύσικο που πρέπει να το λέει σε άλλους σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει και νιώθει ότι είναι ξεχωριστό παιδάκι και ότι το αγαπούν πολύ. Αυτά μέσες άκρες. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες όταν με το καλό έρθουν τα μωράκια μου θα σου τις λύσω όλες τις απορίες :)

Τι ωραίο ρε συ έτσι έλεγε κ; ι αυτή η κοπέλα στο ινταγκραμ βιβλίο παραμύθι της είχαν κάνει πολύ ωραίο σαν ιδέα!!! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Viv37 είπε:

Α εγώ το πώς το έψαχνα για μήνες και βρήκα τους καλύτερους και ευκολότερου τρόπους.Θα σου πω ακριβώς τι πρέπει να κάνεις! Καταρχήν υπάρχουν βιβλία στο εξωτερικό για τέτοια θέματα (στην Ελλαδίτσα έχουμε μείνει λίγο πίσω) αλλά το καλύτερο είναι να φτιάξεις εσύ ένα βιβλίο με την ιστορίας σας. Πχ. Ξεκινάς με μια φωτογραφία από το γάμο σας ή κάπου που τέλος πάντων είστε μαζί το ζευγάρι και φαίνεστε αγαπημένοι. Μετά γράφεις ότι ήσασταν πολύ αγαπημένοι αλλά κάτι έλειπε στη ζωή σας και αυτό ήταν ένα μωράκι αλλά δυστυχώς η μαμά δεν είχε αλλα αυγουλάκια και έτσι ζήτησαν από μια καλή κυρία, τη Δότρια, να τους δανείσει μερικά γιατί εκείνη είχε πολλά! (αν φοβάσαι το μπλέξιμο με τα αυγά και τις κότες μπορείς να γράψεις κύτταρα/0. Μετά κάνεις και χαζοζωγραφιά για να δείξεις πώς με τα σπερματοζωάρια του μπαμπά έγινε έμβρυο και πώς μπήκε στην κοιλιά της μαμάς. Συνεχίζεις με φωτογραφίες σου με φουσκωμένη την κοιλιά και μετά μια στο μαιευτήριο τη μέρα της γέννας. Και έτοιμο. Αυτό μέσες άκρες γράφουν τα sites και τα βιβλία που υπάρχουν ήδη. Αν μπεις πχ στο creatingfamily.org ή ακομα και στο google και γράψεις egg donation books έχει άπειρα για να πάρεις μια γεύση αλλά γενικά οι παιδοψυχολόγοι προτείνουν να φτιάξουμε δικά μας. Πολύ απλά. Δε χρειάζεται να είσαι ζωγράφος ούτε να κάνεις καμιά ωραία ζωγραφία. Απλά σκιτσάκια και φωτογραφίες και με απλά λόγια εξηγείς τη διαδικασία. Αρχιζείς λοιπόν να το διαβάζεις στο μωρό από μωρό μέχρι οποτε θέλει αυτό. Όταν θα αρχίσει να καταλαβαίνει λίγο παραπάνω του εξηγείς ότι απορία έχει. Έτσι δε θα νιώθει ότι είναι κάτι αφύσικο που πρέπει να το λέει σε άλλους σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει και νιώθει ότι είναι ξεχωριστό παιδάκι και ότι το αγαπούν πολύ. Αυτά μέσες άκρες. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες όταν με το καλό έρθουν τα μωράκια μου θα σου τις λύσω όλες τις απορίες :)

Είσαι θεά!!! Νομίζω είναι ο πιο όμορφος και ανώδυνος αν μπορώ να το πω έτσι τρόπος να καταλάβει το παιδάκι μας την αλήθεια. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Ομάδα αίματος γιατί ζήτησες;; 

Εγώ δεν έχω ξεκινήσει ακόμα και δεν τα ξέρω αυτά για αυτό ρωτάω 

Λεφτοδεντρο δεν λες τίποτα χαχαχαχα

Πρώτα ο Θεός κορίτσι μ όλα καλά να πάνε και να μην χρειαστείς το 6μηνο αλλά το 9μηνο :)

Να μην αγχώνεσαι καθόλου είναι πολύ νορμάλ τα καφέ. Όσο βλέπεις καφέ μην αγχώνεσαι. Όπως σου είπαν δεν είναι αίμα. Και στο λέω εγώ που στις 6 από τις 7 εγκυμοσύνες μ είχα σε όλες αιμοραγια φουλ! 

Ξάπλωσε και χαλάρωσε. 

Ωραία ευχή , σε ευχαριστώ πολύ πολύ,,,,μια βοήθεια,,,την αργινίνη ποτε την έπαιρνες? εννοώ την ξεκίναγες με την αρχή της προετοιμασίας ενδομητρίου ή απο πριν? 

3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Και πολύ καλά κάνεις! Αλλά δεν υπάρχε3ι περίπτωση να μη βρεθεί με εμάς εδώ να προσευχόμαστε! Θα μας ακούσει ο Θεούλης και θα τη βρεις την άκρη κι εσύ. Και το/τα παιδάκι/α σου θα είναι σύντομα στην αγκαλιά σου!

Κι εγώ έτσι με τη δότριά μου... σκέφτομαι να έχει 2 πόδια 2 χέρια να είναι υγιής γιατί αν περιμένω ομοιότητα ούτε σε 5 χρόνια δε θα βρεθεί χαχαχαχαχα

Όλα στο δρόμο είναι,,,απλά αν ξέραμε τα πάντα από πριν όλη η μαγεία της αναμονής θα είχε χαθεί , μαζί και η χαρά,,,ενώ τώρα? Χαμός με κάθε θετικό που διαβάζουμε εδώ μεσα ότι και αν είναι αυτό.

Πολύ βασική και η πληροφορία για να το πουμε στα παιδάκια μας όταν έρθει η ώρα με το καλό, αν και μένα ο σύζυγος δεν το θεωρει πως χρειάζεται,,,,και όπως λεει η @marina86 ως τοτε εχουμε καιρο να το σκεφτουμε.

@Chrussa1982 δεν είναι ιδέα σου,,,,προκαλούν τρελο αλαλουμ αυτά τα παλιοσικλακουρ. Η άρβεκαπ να δεις πόσες εφιδρώσεις έχει , ειδικά το βράδυ. Περνάω εμμηνόπαυση γερή συμπτωματικά με όλη τη διαδικασία, άσε. Υπομονή, κοντά είναι το όνειρο , κοντά και η πραγμάτωσή του. 

Αύριο τα νεα για μενα κοριτσια,,,,Ε2 το πρωί και υπερηχο, μολις δω αποτελεσμα Ε2 και ενδομητριο θα ξερω αν θα προχωρήσω ήδη για τα τεστ. Αυτό το ότι έχουμε γίνει εξπερ να διαβάζουμε υπερήχους και αίματος καλύτερα και απο τους ειδικούς πια,,,,πφφφφφφφφφφφφφφφφφ

• Μου αρέσει 5

πρίν από 8 λεπτά , Condios είπε:

Ωραία ευχή , σε ευχαριστώ πολύ πολύ,,,,μια βοήθεια,,,την αργινίνη ποτε την έπαιρνες? εννοώ την ξεκίναγες με την αρχή της προετοιμασίας ενδομητρίου ή απο πριν? 

Δεν ξέρω καθόλου διάβασα που λέγανε τ; κορίτσια εδώ για βιταμίνη αργινίνη ότι βοηθάει στο ενδομήτριο και εγώ έχω θέμα στη δεύτερη εγκυμοσύνη μ είχα έναν μ@λ@κ@ γιατρό και με άφησε να αποβάλλω μόνη μου στην 11η βδομάδα και από τότε είναι τσουρουτικο. 3στιβο ποιοτικό αλλά πρέπει να κάνω prp και να παίρνω 9 άσπρα σικλακούρ και φτάνει μάξιμουμ 9 και κάνω παρτι

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 13 λεπτά , MELINASP είπε:

Δεν ξέρω καθόλου διάβασα που λέγανε τ; κορίτσια εδώ για βιταμίνη αργινίνη ότι βοηθάει στο ενδομήτριο και εγώ έχω θέμα στη δεύτερη εγκυμοσύνη μ είχα έναν μ@λ@κ@ γιατρό και με άφησε να αποβάλλω μόνη μου στην 11η βδομάδα και από τότε είναι τσουρουτικο. 3στιβο ποιοτικό αλλά πρέπει να κάνω prp και να παίρνω 9 άσπρα σικλακούρ και φτάνει μάξιμουμ 9 και κάνω παρτι

Κορίτσια, θα κάνω μελέτη και θα σας τα πω ακριβώς. Τα είχα διαβάσει με λεπτομέρειες και τα ξέχασα! Πάντως στο εξωτερικό το προτείνουν για επιπλέον πάχυνση του ενδομητρίου. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , MELINASP είπε:

Συγνώμη αλλά το 9άρι ενδομήτριο μια χαρά το ακούω, τέλειο θα έλεγα,,,,για το χαζογιατρό τί να σχολιάσω? μόνο ξουξουξου και αλάργα,,,με τον κάθε @#$%$#@#$%#,,,,, prp Μήτρας είναι υπερμαχος και η εδω γιατρός μου,,,βοηθάει λεει αρκετά,,,έκανες? 

9 άσπρα ε, απ'την αρχή ή σταδιακά? πολλά κάπως ακούγονται αλλά μπρος τα κάλλη τί είναι τα 9! dermestril δε σου έδωσε καθόλου για να μην παίρνεις τόσα χάπια? Εγώ η πόντια χθες έμαθα πως τα dermestril μπορούν να κολληθούν και στο ισχίο,,,γιατί στην κοιλιά μου έκαναν λίγο ξεφλούδισμα ,,,, έβαζα ενα 50άρι τη μία μερα, και σταδιακά μου τα αυξανε, αλλά δε διάβασα οδηγίες , κοιλιά ειπαν κοιλιά τα κόλλαγα η ερμη,,πόσο χώρο να έχει αυτή η κοιλιά των 54 κιλών πια για να τα παω λίγο πιο δω λίγο πιο κει? Και ο Τσιρ δεν είναι υπερμαχος των πολλών πόσιμων οιστρογόνων γιατί σε βάθος χρόνου λεει φοβάται ότι "καίνε" το ενδομήτριο....ο εγκέφαλός μας να δεις πως έχει καεί του λεω ,,, αν είναι στο χέρι του γιατρού να με βάλεις πρωτη του λεω , να έχεις πιει το καφεδακι σου, να μη σε εχουν νευριασει οι νοσηλευτριες και οι πελατισσες ακομα και μετά θα μπει και το χερι του Θεου. Ευτυχώς γελάμε λίγο με το γιατρούλη,,,αν και παει να πουλήσει τρελα και κοπλιμεντα του τυπου (αν ημουν ελευθερος θα σε επαιρνα γυναικα μου,,,,και του λεω αν με δωσει ο αντρας μου θα καλοπερασεις και εσυ αχαχα), που? σε πωλητρια 20 χρονια,,,,τον κοιταω λοξα,,,και του λεω,,,εμένα βρήκες?προχώρα και κανε με νανι να μη σας ακουω! Βάλε κανά βαρβάτο εμβρυακι εδω να γινει παρτι και ασε τα χαχαχουχα! Ψυχιτσα και αυτος,,,,γενικα ομως ειναι φωνακλας σε οσες τον ρωτανε χαζομαριτσες και όσες δεν ακουνε και δεν κανουν τα σωστα. Ευτυχως η μαια του ειναι αστερακι και χρυσο κοριτσι. Αλλιώς το χαος παντού , αυτο καταλαβαινω εγω. 

• Μου αρέσει 6

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

@Viv37 προτείνω να γράψεις εσύ ένα βιβλιαράκι μπαμ μπαμ όσο περιμένεις την κυρία δοτρια για να το έχεις και έτοιμο και να βοηθήσεις και τις φιλενάδες σου! Χαχαχα Τα λες τέλεια!❤️

πρίν από 8 λεπτά , Condios είπε:

Συγνώμη αλλά το 9άρι ενδομήτριο μια χαρά το ακούω, τέλειο θα έλεγα,,,,για το χαζογιατρό τί να σχολιάσω? μόνο ξουξουξου και αλάργα,,,με τον κάθε @#$%$#@#$%#,,,,, prp Μήτρας είναι υπερμαχος και η εδω γιατρός μου,,,βοηθάει λεει αρκετά,,,έκανες? 

9 άσπρα ε, απ'την αρχή ή σταδιακά? πολλά κάπως ακούγονται αλλά μπρος τα κάλλη τί είναι τα 9! dermestril δε σου έδωσε καθόλου για να μην παίρνεις τόσα χάπια? Εγώ η πόντια χθες έμαθα πως τα dermestril μπορούν να κολληθούν και στο ισχίο,,,γιατί στην κοιλιά μου έκαναν λίγο ξεφλούδισμα ,,,, έβαζα ενα 50άρι τη μία μερα, και σταδιακά μου τα αυξανε, αλλά δε διάβασα οδηγίες , κοιλιά ειπαν κοιλιά τα κόλλαγα η ερμη,,πόσο χώρο να έχει αυτή η κοιλιά των 54 κιλών πια για να τα παω λίγο πιο δω λίγο πιο κει? Και ο Τσιρ δεν είναι υπερμαχος των πολλών πόσιμων οιστρογόνων γιατί σε βάθος χρόνου λεει φοβάται ότι "καίνε" το ενδομήτριο....ο εγκέφαλός μας να δεις πως έχει καεί του λεω ,,, αν είναι στο χέρι του γιατρού να με βάλεις πρωτη του λεω , να έχεις πιει το καφεδακι σου, να μη σε εχουν νευριασει οι νοσηλευτριες και οι πελατισσες ακομα και μετά θα μπει και το χερι του Θεου. Ευτυχώς γελάμε λίγο με το γιατρούλη,,,αν και παει να πουλήσει τρελα και κοπλιμεντα του τυπου (αν ημουν ελευθερος θα σε επαιρνα γυναικα μου,,,,και του λεω αν με δωσει ο αντρας μου θα καλοπερασεις και εσυ αχαχα), που? σε πωλητρια 20 χρονια,,,,τον κοιταω λοξα,,,και του λεω,,,εμένα βρήκες?προχώρα και κανε με νανι να μη σας ακουω! Βάλε κανά βαρβάτο εμβρυακι εδω να γινει παρτι και ασε τα χαχαχουχα! Ψυχιτσα και αυτος,,,,γενικα ομως ειναι φωνακλας σε οσες τον ρωτανε χαζομαριτσες και όσες δεν ακουνε και δεν κανουν τα σωστα. Ευτυχως η μαια του ειναι αστερακι και χρυσο κοριτσι. Αλλιώς το χαος παντού , αυτο καταλαβαινω εγω. 

Καλέ το εννιάρι ενδομήτριο είναι τέλειο!!! Να ζητήσεις και dermastill έχει δίκιο η @Condios βοηθάνε.

Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια, πού βρίσκετε των 50; Εγώ μόνο των 25 βρίσκω στη Θεσσαλονίκη!!!!!!! :-(

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , marina_86 είπε:

@Viv37 προτείνω να γράψεις εσύ ένα βιβλιαράκι μπαμ μπαμ όσο περιμένεις την κυρία δοτρια για να το έχεις και έτοιμο και να βοηθήσεις και τις φιλενάδες σου! Χαχαχα Τα λες τέλεια!❤️

Λοιπόν,,,,η @Viv37 θα γράψει βιβλίο,,,η @Kiddo θα ανοίξει blog για το σπέρμα και όχι μόνο,,,,και όλες εμείς θα είμαστε οι χορηγοί, ακόλουθοι, προωθητές. Απ' όλα , χαμός θα γίνει! Θα ρωτήσω και εγώ για την αργινίνη και θα διασταυρώσουμε τα ευρήματά μας. 

πρίν από 9 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλέ το εννιάρι ενδομήτριο είναι τέλειο!!! Να ζητήσεις και dermastill έχει δίκιο η @Condios βοηθάνε.

Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια, πού βρίσκετε των 50; Εγώ μόνο των 25 βρίσκω στη Θεσσαλονίκη!!!!!!! :-(

Υπάρχουν και των 100,,,,αν έχεις σταθερο φαρμακείο που τα παίρνεις όλα θεωρητικά σκίζονται και στα βρίσκουν,,,εγώ ευτυχώς έχω το αδερφάκι μου σε φαρμακείο και οι άνθρωποι μου τα κρατάνε και ψάχνουν τα πάντα όλα και φροντίζουν και τα έχουν για μένα καβάντζα. Δυσκολεύονται αλλά τα βρίσκουν, και εγώ φυσικά τις ενημερωνω απο τώρα για το επόμενο 3-6μηνο. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 48 λεπτά , marina_86 είπε:

Ούτε εγω εχω βρει 50αρι στη θεσσαλονικη, μονο 25 και 100. Εμενα βέβαια 100αρι μου δίνει ο γιατρός. Αν χρειαστείς των 100 να σου πω που θα τα βρεις. 

1 hour ago, MELINASP είπε:

3στιβο ποιοτικό αλλά πρέπει να κάνω prp και να παίρνω 9 άσπρα σικλακούρ και φτάνει μάξιμουμ 9 και κάνω παρτι

Ρε συ 9 ειναι πολυ καλό, δεν χρειάζεται πάρτι. Υπάρχουν εδώ μέσα κορίτσια που κυοφορούν δίδυμα και έκαναν ετ με 7,5 ενδομήτριο.  

πρίν από 49 λεπτά , Condios είπε:

Και ο Τσιρ δεν είναι υπερμαχος των πολλών πόσιμων οιστρογόνων γιατί σε βάθος χρόνου λεει φοβάται ότι "καίνε" το ενδομήτριο...

Ώστε έτσι λέει ο γιατρός εε; Αν ισχύει αυτό, που προφανώς θα ισχύει,  με τόσα που μου έδινε ο προηγούμενος γιατρός πρέπει να το εχω κάψει το χωράφι…. ο οποίος επίσης δεν έδινε αυτοκόλλητα ποτέ. 

πρίν από 50 λεπτά , Villi είπε:

Ούτε εγω εχω βρει 50αρι στη θεσσαλονικη, μονο 25 και 100. Εμενα βέβαια 100αρι μου δίνει ο γιατρός. Αν χρειαστείς των 100 να σου πω που θα τα βρεις. 

Ρε συ 9 ειναι πολυ καλό, δεν χρειάζεται πάρτι. Υπάρχουν εδώ μέσα κορίτσια που κυοφορούν δίδυμα και έκαναν ετ με 7,5 ενδομήτριο.  

Ώστε έτσι λέει ο γιατρός εε; Αν ισχύει αυτό, που προφανώς θα ισχύει,  με τόσα που μου έδινε ο προηγούμενος γιατρός πρέπει να το εχω κάψει το χωράφι…. ο οποίος επίσης δεν έδινε αυτοκόλλητα ποτέ. 

Αχ ναι!!! Στείλε μου πμ γιατί θα σκάσω!!!❤️❤️❤️

Επίσης, κι εμένα η προηγούμενη δεν τα ήθελε τα αυτοκόλλητα. Ποιο είναι το πρόβλημα τους, δεν μπορώ να το καταλάβω!!!

1 hour ago, Condios είπε:

Όλα στο δρόμο είναι,,,απλά αν ξέραμε τα πάντα από πριν όλη η μαγεία της αναμονής θα είχε χαθεί , μαζί και η χαρά,,,ενώ τώρα? Χαμός με κάθε θετικό που διαβάζουμε εδώ μεσα ότι και αν είναι αυτό.

Πολύ βασική και η πληροφορία για να το πουμε στα παιδάκια μας όταν έρθει η ώρα με το καλό, αν και μένα ο σύζυγος δεν το θεωρει πως χρειάζεται,,,,και όπως λεει η @marina86 ως τοτε εχουμε καιρο να το σκεφτουμε.

@Chrussa1982 δεν είναι ιδέα σου,,,,προκαλούν τρελο αλαλουμ αυτά τα παλιοσικλακουρ. Η άρβεκαπ να δεις πόσες εφιδρώσεις έχει , ειδικά το βράδυ. Περνάω εμμηνόπαυση γερή συμπτωματικά με όλη τη διαδικασία, άσε. Υπομονή, κοντά είναι το όνειρο , κοντά και η πραγμάτωσή του. 

Αύριο τα νεα για μενα κοριτσια,,,,Ε2 το πρωί και υπερηχο, μολις δω αποτελεσμα Ε2 και ενδομητριο θα ξερω αν θα προχωρήσω ήδη για τα τεστ. Αυτό το ότι έχουμε γίνει εξπερ να διαβάζουμε υπερήχους και αίματος καλύτερα και απο τους ειδικούς πια,,,,πφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Πάντως να σου πω ότι χτες που τα σταμάτησα σήμερα δεν ιδρωσα καθόλου. Μιλάμε ιδρωνα πολύ και βρωμουσα σαν ασβός χαχαχα. Ψυχολογία χάλια νεύρα πολλά νεύρα καταλαβαινεις...που θα πάει...αν όχι τώρα σε λίγο θα το ακουμπήσουμε κ εμείς το όνειρο. Όπως έχω ξαναπεί δεν έχω κάνει τίποτα από όσα κάνετε εσείς κορίτσια. Ούτε καν υστεροσκοπηση. Δεν μου ζητήθηκε. Νιώθω λίγο ότι πάω στα κουτουρου. 

Τώρα που το θυμήθηκα στον πρώτο κύκλο μαζίε τα 6 άσπρα μου είχε δώσει και αυτοκόλλητα. Φυσικά βρήκα μόνο των 25 και έβαζα 4 στην κοιλιά. Τα ξεκολλαγα και βελαζα στον πόνο. Μετα τα κολλούσα στα μπουτακια μου και όλα καλά!!! Με βοήθησαν πολύ ανέβηκε μπαμ μπαμ το ενδομήτριο. 

Καλά αποτελέσματα στις λατρεμένες αιματολογικές. Να προχωρήσεις κ εσύ ένα βήμα προς το θαύμα. Το οποίο έρχεται. Έχουμε πάρει φόρα όλες τίποτα δεν μας σταματάει 

πρίν από 9 λεπτά , marina_86 είπε:

Αχ ναι!!! Στείλε μου πμ γιατί θα σκάσω!!!❤️❤️❤️

Επίσης, κι εμένα η προηγούμενη δεν τα ήθελε τα αυτοκόλλητα. Ποιο είναι το πρόβλημα τους, δεν μπορώ να το καταλάβω!!!

Από ότι καταλαβαίνω είναι θέμα του γιατρού αυτό με τα αυτοκόλλητα; Οι μισοί λένε ναι οι άλλοι μισοί λένε όχι. Άντε βγάλε άκρη. Θα μας τρελάνουν πια!!!

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια, θα κάνω μελέτη και θα σας τα πω ακριβώς. Τα είχα διαβάσει με λεπτομέρειες και τα ξέχασα! Πάντως στο εξωτερικό το προτείνουν για επιπλέον πάχυνση του ενδομητρίου. 

Ελ; ρε συ κ εγώ εδώ το διάβασα πρώτη φορά. 

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Καλέ με τα 9 σικλακούρ και το prp φτάνει τόσο. Παλιά με δερμεστριλ 100 και 6 σικλακούρ έφτανε 7,2 το πολύ. Αλλά γενικά θέλει πολύ εμένα για να πάει. Για αυτό σου λέω με 9 άσπρα και prp μόνο έτσι το φτάνω 9 και χοροπηδαω. 

Ναι και μπούτι τα αυτοκόλλητα πάνε. Εμένα με έκαναν εγκαύματακια στη κοιλια

Ωραίος ο γιατρός να σε πάρω γυναίκα μ χαχαχαχαχαχα

Εγώ εδώ Αθήνα 100 και 25 και σπάνια αα 50. Και ρώτα τα φαρμακεία που είναι κοντά σε μαιευτήρια και κε τρα εξωσωματικής. Εδώ Αθήνα αυτά τα φαρμακεία πάντα έχουν. 

Το βιβλίο αγαοη είναι το "οικογένεια πάση θυσία"; 

1 hour ago, Villi είπε:

Καλέ κ εγώ με 7,1 τα έπιασα τα δυδυμα αλλά για να πάει τόσο είχα χάσει πόσους κύκλους. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...