Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Ουφ σας διάβασα χαχαχαχα. Εγώ δεν είχα περιέργεια καθόλου να μάθω την εθνικότητα η το επίπεδο των σπουδών της. Και σαν γνήσιος Υδροχόος που είμαι εννοείται ότι δεν έχω ρωτήσει ομάδα αίματος!! Κορίτσια δεν θέλω να αγχώνομαι άλλο αλήθεια σας λέω. Και επειδή εμείς θα πούμε την αλήθεια στο παιδί δεν θεώρησα απαραίτητο να ζητήσω ίδια ομάδα αίματος. Τώρα αν έπραξα σωστά η λάθος θα δείξει ..αφού έφαγα την φολα με τις 3 βλαστοκυστες που χρυσοπληρωσα είπα στοπ!!! Δεν σκέφτομαι άλλο. Μπήκα στην διαδικασία αυτή ενώ θα μπορούσα να δοκιμάσω κάνα δυο τροποποιημένους μήπως τα κατάφερνα με δικό μου αυγουλάκι αλλά τα λεφτά είναι πολλά ρε κορίτσια. Κόψαμε από παντού πια χαχαχα.

Αμάν σεντοναρα βγήκε συγνωμη

πρίν από 10 λεπτά , geozak είπε:

Κορίτσια φοβάμαι τοσο...ειδα τωρα καφε...πηρα στο κεντρο κ μου ειπαν δεν ειναι τιποτα αφου δεν ειναι αιμα...στην ετ μου ειχαν πει αν δω καφε να κοψω το σαλοσπιρ...δεν εχω αλλα ψυχικα αποθεματα να αντέξω....εσεις τι λετε...την αλήθεια ομως..μη με χαιδευεται

Τον Αύγουστο που ημουν έγκυος απο μονη μου ειχα παλι καφε...αλλα μετα την πρωτη χοριακη οι επόμενες δεν ηταν καλες 

Μην αγχωνεσαι κορίτσι μου.. κάτσε ξάπλα όσο μπορείς και μείνε ψύχραιμη. Δεν σημαίνει κάτι κακό το καφέ. Πια μέρα είσαι από την ερ θύμησε μου 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 11 λεπτά , geozak είπε:

Κορίτσια φοβάμαι τοσο...ειδα τωρα καφε...πηρα στο κεντρο κ μου ειπαν δεν ειναι τιποτα αφου δεν ειναι αιμα...στην ετ μου ειχαν πει αν δω καφε να κοψω το σαλοσπιρ...δεν εχω αλλα ψυχικα αποθεματα να αντέξω....εσεις τι λετε...την αλήθεια ομως..μη με χαιδευεται

Τον Αύγουστο που ημουν έγκυος απο μονη μου ειχα παλι καφε...αλλα μετα την πρωτη χοριακη οι επόμενες δεν ηταν καλες 

. Τα καφέ δεν είναι τίποτα γενικά . Είναι πολύ συνηθισμένο. 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ουφ σας διάβασα χαχαχαχα. Εγώ δεν είχα περιέργεια καθόλου να μάθω την εθνικότητα η το επίπεδο των σπουδών της. Και σαν γνήσιος Υδροχόος που είμαι εννοείται ότι δεν έχω ρωτήσει ομάδα αίματος!! Κορίτσια δεν θέλω να αγχώνομαι άλλο αλήθεια σας λέω. Και επειδή εμείς θα πούμε την αλήθεια στο παιδί δεν θεώρησα απαραίτητο να ζητήσω ίδια ομάδα αίματος. Τώρα αν έπραξα σωστά η λάθος θα δείξει ..αφού έφαγα την φολα με τις 3 βλαστοκυστες που χρυσοπληρωσα είπα στοπ!!! Δεν σκέφτομαι άλλο. Μπήκα στην διαδικασία αυτή ενώ θα μπορούσα να δοκιμάσω κάνα δυο τροποποιημένους μήπως τα κατάφερνα με δικό μου αυγουλάκι αλλά τα λεφτά είναι πολλά ρε κορίτσια. Κόψαμε από παντού πια χαχαχα.

Μην αγχωνεσαι κορίτσι μου.. κάτσε ξάπλα όσο μπορείς και μείνε ψύχραιμη. Δεν σημαίνει κάτι κακό το καφέ. Πια μέρα είσαι από την ερ θύμησε μου 

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Εμένα πάντως καθόλου δεν με ενοιαξε η εθνικότητα. Οκ, ήθελα να είναι κοντά στα χρώματα μου (μην γίνει καταμελαχρινο ή κοκκινομαλλικο) αλλά ως εκεί. Σιγά, έτσι κι αλλιώς τούτι φρουτι είμαστε! Με ένοιαξε η ομάδα αίματος. Επίσης, για ηλικία δεν είχα ζητήσει κάτι και τελικά αυτή πού βρέθηκε ήταν 20 ετών. Μετά μου είπαν ότι είναι Ελληνίδα (αλλά ειλικρινά το θεώρησα περιττή πληροφορία) και φοιτήτρια γιατί είδαν και το πάσο της (επίσης περιττή πληροφορία). Θα προτιμούσα αντ'αυτών να μου έδειχναν μια φωτογραφία της μωρό! Χαχαχα 

Ομάδα αίματος γιατί ζήτησες;; 

Εγώ δεν έχω ξεκινήσει ακόμα και δεν τα ξέρω αυτά για αυτό ρωτάω 

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Θα δώσει και για μας αν είναι γραφτό μας,,, υπομονή και πίστη να έχουμε μόνο!!! Α,,, και λεφτά,,,,τα ερμααααα δεν υπάρχει και λεφτοδεντρο να φυτέψω δύο τρία,,,χαχαχα

Τελικά γίνεται και έτσι μάλλον,,, η εδώ γιατρος που με παρακολουθεί είπε οτι το κάνει για να σε πάει πιο γρήγορα,,αν δε βγει θα πάμε όλο το μήνα με σικλακουρ,,, και εκεί απάντησα πως αν δε βγει εγώ θα τα παρατήσω όλα για 6 μήνες τουλάχιστον. Οπότε ότι πει ο Θεός θα γίνει και βλέποντας και κάνοντας,τόσο απλά πια το έχω στο μυαλό μου. Κουράστηκα με το να καίγομαι στις σκέψεις.

Καλό μήνα σε όλες κορίτσια,,,, είθε ο Άγιος Συμεών μας (προστάτης των παιδιών) να φέρει σε όλες γερά μωράκια σύντομα!!!! 

Λεφτοδεντρο δεν λες τίποτα χαχαχαχα

Πρώτα ο Θεός κορίτσι μ όλα καλά να πάνε και να μην χρειαστείς το 6μηνο αλλά το 9μηνο :)

πρίν από 24 λεπτά , geozak είπε:

Να μην αγχώνεσαι καθόλου είναι πολύ νορμάλ τα καφέ. Όσο βλέπεις καφέ μην αγχώνεσαι. Όπως σου είπαν δεν είναι αίμα. Και στο λέω εγώ που στις 6 από τις 7 εγκυμοσύνες μ είχα σε όλες αιμοραγια φουλ! 

Ξάπλωσε και χαλάρωσε. 

• Ευχαριστώ 2

Κι εγω πάντως δεν ξέρω τίποτα για τη δότρια , πέρα από το ότι έχει συμβατή ομάδα με εμάς και την ηλικία της.Κι αυτά δλδ τα έμαθα όταν κάναμε την πρώτη ετ το καλοκαίρι γιατί τα έγραφε πάνω στο χαρτί που μου έδωσαν. Στην αρχή το σκεφτόμουν αλλά τώρα πραγματικά δε με νοιάζει. Γερή να είναι καλά να είναι και την ευχαριστώ όπου κι αν βρίσκεται.

@geozak μην αγχώνεσαι καλή μου. Μιλά με το γιατρό σου και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά . Εμείς εδώ σου στέλνουμε πολύ αγάπη και οομμμμμμμμμμ

εγω τώρα μίλησα με γιατρό και μου είπε θα κάνουμε άλλες δυο χοριακες μπορεί κ τρεις να δούμε πως πάει. Οοομμμμμμμμμμμμμμμμ

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Κ ελληνική εθνικότητα μπορείς; Εσείς ζητήσατε να είναι ελληνίδα ας πούμε ή δεν σας νοιάζει;

Ναι, μπορεις να ζητησεις. Στο δικο μου κεντρο μ ειχαν πει οτι ειναι Ελληνιδα. Η ομαδα αιματος ειναι σημαντικη αν δεν το πεις στο παιδι. Σημαντικο να εχει ιδια χρωματα. Η μπεμπα μου εχει περιπου τα χρωματα μου

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Και εμείς θέλουμε να το πούμε στο παιδάκι αν έρθει με αυτό τον τρόπο γιατί αυτό που σκέφτηκα. Εγώ είναι το παιδί θα πηγαίνει σε γιατρό πχ και θα δίνει δικό μας ιστορικό;; 

πρίν από 7 λεπτά , Fili είπε:

Κι εγω πάντως δεν ξέρω τίποτα για τη δότρια , πέρα από το ότι έχει συμβατή ομάδα με εμάς και την ηλικία της.Κι αυτά δλδ τα έμαθα όταν κάναμε την πρώτη ετ το καλοκαίρι γιατί τα έγραφε πάνω στο χαρτί που μου έδωσαν. Στην αρχή το σκεφτόμουν αλλά τώρα πραγματικά δε με νοιάζει. Γερή να είναι καλά να είναι και την ευχαριστώ όπου κι αν βρίσκεται.

@geozak μην αγχώνεσαι καλή μου. Μιλά με το γιατρό σου και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά . Εμείς εδώ σου στέλνουμε πολύ αγάπη και οομμμμμμμμμμ

εγω τώρα μίλησα με γιατρό και μου είπε θα κάνουμε άλλες δυο χοριακες μπορεί κ τρεις να δούμε πως πάει. Οοομμμμμμμμμμμμμμμμ

Υπέρηχο ποτέ με το καλό έχεις;; 

Καλά κ εγώ πάντα έκανα σίγουρα 3 χοριακες μπορεί κ 4 μαζόχα παιδί μου είμαι χαχαχαχαχαχα

πρίν από 9 λεπτά , MELINASP είπε:

Ομάδα αίματος γιατί ζήτησες;; 

Εγώ δεν έχω ξεκινήσει ακόμα και δεν τα ξέρω αυτά για αυτό ρωτάω 

Βασικά εγώ στην αρχή πίστευα ότι ήταν υποχρεωτικό. Οπότε είχαμε πει ναι, και ίδια ομάδα αίματος με εμένα ή τον σύζυγο. Οι λόγοι είναι δύο. Πρώτον, δεν έχουμε αποφασίσει, αν τα καταφέρουμε ποτέ, αν θα το πούμε ή όχι. Δεύτερον και σημαντικότερο για εμένα, αν χρειαστεί κάτι να μπορούμε να δώσουμε άμεσα έστω το πιο απλό ... το αίμα μας. Ωστόσο, καταλαβαίνω ότι δεν είναι και απαραίτητος παράγοντας και αν βιαζομουν ίσως να μην το περιόριζα τόσο πολύ. Ή αν είχαμε σπάνιες ομάδες μπορεί να μην το ζητούσα... εμείς έχουμε τις συχνότερες.

πρίν από 7 λεπτά , MaryH είπε:

Ναι, μπορεις να ζητησεις. Στο δικο μου κεντρο μ ειχαν πει οτι ειναι Ελληνιδα. Η ομαδα αιματος ειναι σημαντικη αν δεν το πεις στο παιδι. Σημαντικο να εχει ιδια χρωματα. Η μπεμπα μου εχει περιπου τα χρωματα μου

Να σε ρωτήσω όμως κάτι πες ότι το παιδ κάποια στιγμή πάει σε γιατρό δίνει το δικό σου ιστορικό; 

Δεν ξέρω καθόλου από αυτά. 

Εμείς αυτό λέγαμε αν δεν το πούμε θα λέει ο γιατρός ιστορικό μαμάς και θα λέει τ; δικά μ;; 

πρίν από 8 λεπτά , MELINASP είπε:

Και εμείς θέλουμε να το πούμε στο παιδάκι αν έρθει με αυτό τον τρόπο γιατί αυτό που σκέφτηκα. Εγώ είναι το παιδί θα πηγαίνει σε γιατρό πχ και θα δίνει δικό μας ιστορικό;; 

Και εμείς για αυτό θα του το πούμε. Ας έρθει με το καλό και θα τον βρούμε τον τρόπο!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , marina_86 είπε:

Βασικά εγώ στην αρχή πίστευα ότι ήταν υποχρεωτικό. Οπότε είχαμε πει ναι, και ίδια ομάδα αίματος με εμένα ή τον σύζυγο. Οι λόγοι είναι δύο. Πρώτον, δεν έχουμε αποφασίσει, αν τα καταφέρουμε ποτέ, αν θα το πούμε ή όχι. Δεύτερον και σημαντικότερο για εμένα, αν χρειαστεί κάτι να μπορούμε να δώσουμε άμεσα έστω το πιο απλό ... το αίμα μας. Ωστόσο, καταλαβαίνω ότι δεν είναι και απαραίτητος παράγοντας και αν βιαζομουν ίσως να μην το περιόριζα τόσο πολύ. Ή αν είχαμε σπάνιες ομάδες μπορεί να μην το ζητούσα... εμείς έχουμε τις συχνότερες.

Ααα κατάλαβα τι λες. Αλλά αν δεν το πεις το παιδί δίνει δικό σ ιστορικό; 

15 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Λοιπόν, εγώ τώρα που η @Chrussa1982 κόβει τα καφέ, τα παίρνω εγώ! Μετά τα γνωστά... Περίοδος, σικλακουρ, ορμονικές, προγεστερόνη και προετοιμασία για ΕΡΑ. Ααααννν πάνε όλα καλά θα γίνει η υστεροσκοπηση λαπαροσκόπηση τέλη Φεβρουαρίου. Βάλε μέσα με τέλη Μαρτίου να έχουμε αποτελέσματα, βάλε και αντιβίωση... Α, καλά... Ο,τι να ναι τώρα που τα έβαλα κάτω! Όταν θα γεννήσει η @Neli83 εγώ θα κάνω εμβρυομεταφορά! Χαχαχα

Τι να πω βρε πουλάκι μου. Εύχομαι να βγάλεις κι εσύ γρήγορα άκρη και να μη χρειαστεί να παιδευτείς για πολύ ακόμα! Εγώ όπως με κόβω θα περιμένω τη δότρια ακόμα οπότε θα έχεις και παρέα χαχαχα

πρίν από 6 λεπτά , MELINASP είπε:

Να σε ρωτήσω όμως κάτι πες ότι το παιδ κάποια στιγμή πάει σε γιατρό δίνει το δικό σου ιστορικό; 

Δεν ξέρω καθόλου από αυτά. 

Εμείς αυτό λέγαμε αν δεν το πούμε θα λέει ο γιατρός ιστορικό μαμάς και θα λέει τ; δικά μ;; 

Ναι δυστυχως ετσι. Παιρνει ομως κ απο δικο μας dna. O αντρας μου ομως δεν θελει με τπτ να το πουμε στο παιδι

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Και εμείς για αυτό θα του το πούμε. Ας έρθει με το καλό και θα τον βρούμε τον τρόπο!!!

Καλέ ναι ας έρθει και τον τρόπο θα τον βρούμε!!! 

πρίν από 6 λεπτά , MaryH είπε:

Ναι δυστυχως ετσι. Παιρνει ομως κ απο δικο μας dna. O αντρας μου ομως δεν θελει με τπτ να το πουμε στο παιδι

Παίρνει λίγο από τη μαμά ναι αυτό το ξέρω. 

Δεν ξέρω εγώ φοβάμαι πολύ μην το μάθει με κάποιο τρόπο κούφια η ώρα. Για αυτό εμείς είπαμε να το μάθει για να είμαστε ήσυχοι. 

Εσάς είναι δωρεά ωαριων; εκεί ναι ίσως δεν το έλεγα κ εγώ δεν έχει νόημα. 

Σίγουρα θα μιλήσω και με παιδί ψυχολόγο όταν έρθει η ώρα πρώτα ο Θεός. 

14 ώρες πρίν, Condios είπε:

Είμαι ήδη στη λίστα απλά δε βιάζομαι,,, εξάλλου θέλω την ιδανικότερη και αυτό το ξέρουν (ομάδα αίματος , ομοιότητες κλπ κλπ) ,,, + ότι έχουν ευτυχώς αρκετές απ'όσο γνωρίζω,,,την προηγούμενη φορά σε ένα μήνα βρέθηκε. Το θέμα είναι αν υπάρχει πρόβλημα θα λυθεί,,,αν δεν υπάρχει θέμα τι θα κάνουμε πάλι??? Το σταυρό μας σίγουρα!!!! 

Εμένα εφόσον ο προηγούμενος κύκλος (παρόλη την καταστολή και τα λευκά σικλακουρ) δεν προχώρησε και ακύρωσα με την προσπάθεια,,,μου εδωσε μαζί λευκό και καφέ για 10 μέρες να τα παίρνω μαζί,,,μια αδιαθετησα στις 4 μέρες μετά όπως είπε ακριβώς. Μα πόσες "συνταγές" έχουν αυτά τα σικλακουρ πχια????? Αχαχχαχαχαχ 

Έχω πάψει να μετράω,,,,γιατί όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει,,,και με μένα σίγουρα ξεκαρδιζεται κάθε φορά που τολμά να σκεφτώ κάτι ,,, άρα χαμηλά τη μπάλα και όποτε είναι η επόμενη. Τυχερή θέλω να είναι , όχι απλά άλλη μια ετ. Όλες με καταλαβαίνετε τι θα πει υπομονή και δύναμη και επιμονή.

@chitaneta σιδερένια η μανούλα!!!!!!! Και η σειρά σου για μανουλιτσα !!!!! 

Και πολύ καλά κάνεις! Αλλά δεν υπάρχε3ι περίπτωση να μη βρεθεί με εμάς εδώ να προσευχόμαστε! Θα μας ακούσει ο Θεούλης και θα τη βρεις την άκρη κι εσύ. Και το/τα παιδάκι/α σου θα είναι σύντομα στην αγκαλιά σου!

Κι εγώ έτσι με τη δότριά μου... σκέφτομαι να έχει 2 πόδια 2 χέρια να είναι υγιής γιατί αν περιμένω ομοιότητα ούτε σε 5 χρόνια δε θα βρεθεί χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...