Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , anemonii είπε:

Κορίτσια, να σας ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί, όταν κάνουμε ετ με κατεψυγμένα γίνεται απόψυξη μόνο αυτών που θα μεταφέρουμε ή περισσότερων; Γιατί μου έλεγε μια φίλη για μια συναδελφισσα της που είχε αρκετα έμβρυα και της αποψυξανε τα μισά για να δουν ποια δύο έχουν την καλύτερη δυναμική, της τα μετέφεραν και τα υπόλοιπα ουσιαστικά καταστράφηκαν. Και της έμειναν τα άλλα μισά για 2η ετ. Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι καλα εγώ ή η φίλη μου. Έτσι είναι η διαδικασία; 

Καλησπέρα και σε σένα! Όσα έμβρυα βάλεις,τόσα θα βγάλουν από την κατάψυξη και γίνεται το πρωί της ίδιας μέρας.Κοιταζουν τις αξιολογήσεις των εμβρύων μερικές μέρες πρίν και σου λένε ποια είναι τα πιο κατάλληλα για να μεταφερθούν.Υπαρχει συνεχής ενημέρωση, τουλάχιστον στο κέντρο που ήμουν εγώ.Καλη επιτυχία 🥰 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Villi είπε:

Ο Σφακ δεν σταματάει τους φυσικούς αν δεν μαζέψει δέκα έμβρυα. Τουλάχιστον αυτό είχε πει σε εμένα. 

Εντάξει έχει μια λογική. Αλλά αν θες 2 χρόνια να τα μαζέψεις φέξε μου και γλίστρησα.

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 11 λεπτά , marina_86 είπε:

Πω ρε θεέ μου, πόση ταλαιπωρία. Τα έχω περάσει κι εγώ... Να μην παρεξηγηθω, σίγουρα οι φυσικοί βοήθησαν πολλές κοπέλες αλλά εμάς μας διέλυσαν και οικονομικά και χρονικά και κυρίως ψυχολογικά. Αυτό το κάθε μήνα κάθε μήνα εξετάσεις, λεφτά, ωοληψια και μετά χλαπάτσα... πολύ βαρύ μας κάθησε. Θα μου πεις αν πετύχαινε δεν θα το έλεγες αυτό. Θα σου πω προφανώς δεν θα το έλεγα, εκ του δικού μου αποτελέσματος μιλάω και για μένα προσωπικά. (Έκανα κ τον διάλογο μόνη μου) 

Κι εμενα με διέλυσε ψυχολογικά, για το οικονομικό δεν θα μιλησω καν, σκέψου οτι εγω έπρεπε να κατεβαίνω και αθηνα για να τα κάνω ολα αυτά. Ψυχολογικά όμως έγινα ράκος. Για ένα χρόνο μετά την τελευταία αποτυχία με δικά μου δεν ήθελα να βλέπω φάρμακα εξωσωματικης. Έβλεπα utrogestan και έκλαιγα. 

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 8 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Φοιτήτρια;;;;; Πω πωωωωωωω! Όχι ότι είναι κακό προς θεού αλλά εκπλήσσομαι.

Γιατί; Εμένα μου είχαν πει ότι πολλές φοιτήτριες γίνονται δοτριες, τις περισσότερες φορές για οικονομικούς λόγους κ λιγότερες φορές λόγω ιδεολογίας. Ωστόσο, εγώ έφαγα τη χυλοπιτα με τα πρώτα 4 έμβρυα και μου μένουν αλλά 3. Ελπίζω να είναι κάποιο το "τυχερό". Στην τελική έχω από μόνη μου πολλά πτυχία, από τη δοτρια ήθελα καλά ωάρια. Τα υπόλοιπα θα τα κάνω εγώ.

Βέβαια μια χαρά φάνηκαν τα ωάρια της κοπέλας, θα φανεί στη συνέχεια. Ελπίζω να μην πήγε ο κόπος της χαμένος. Εγώ πάντως είχα ζητήσει στην ωοληψια να της πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ, ο,τι και να γίνει. Και συνεχίζω να το λέω και να το εννοώ. ❤️

• Μου αρέσει 5

πρίν από 8 λεπτά , marina_86 είπε:

Γιατί; Εμένα μου είχαν πει ότι πολλές φοιτήτριες γίνονται δοτριες, τις περισσότερες φορές για οικονομικούς λόγους κ λιγότερες φορές λόγω ιδεολογίας. Ωστόσο, εγώ έφαγα τη χυλοπιτα με τα πρώτα 4 έμβρυα και μου μένουν αλλά 3. Ελπίζω να είναι κάποιο το "τυχερό". Στην τελική έχω από μόνη μου πολλά πτυχία, από τη δοτρια ήθελα καλά ωάρια. Τα υπόλοιπα θα τα κάνω εγώ.

Βέβαια μια χαρά φάνηκαν τα ωάρια της κοπέλας, θα φανεί στη συνέχεια. Ελπίζω να μην πήγε ο κόπος της χαμένος. Εγώ πάντως είχα ζητήσει στην ωοληψια να της πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ, ο,τι και να γίνει. Και συνεχίζω να το λέω και να το εννοώ. ❤️

Κι εμενα μου είχαν πει ότι οι περισσότερες ειναι φοιτήτριες. Ειναι συνηθισμένο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , marina_86 είπε:

Ε προφανώς και το κάνουν για οικονομικούς λόγους. Ευχομαι να είναι κάποιο απο αυτά το παιδάκι σου.

πρίν από 12 λεπτά , Villi είπε:

Κι εμενα μου είχαν πει ότι οι περισσότερες ειναι φοιτήτριες. Ειναι συνηθισμένο. 

Μάλιστα λοιπόν !!!!! 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Villi είπε:

εσύ @νικηαντωνια81 εισαι σε φάση αναζήτησης κέντρου; δότριας; Σορυ αλλά δεν είμαι πολύ καιρό στο καφέ και δεν θυμάμαι καθόλου σε τι φάση είσαι. 

Μπα όχι ακόμα! Είναι πολλά τα λεφτά για την δωρεά και δεν υπάρχει περίπτωση ο άντρας μου να δεχτεί εφόσον έχουμε ήδη παιδί.

Οποτε για την ώρα θα συνεχίσω τους φυσικούς κάποια στιγμή και διέγερση φυσικά.

Εχουμε ένα μετριο έμβρυο στην κατάψυξη.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 6 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μπα όχι ακόμα! Είναι πολλά τα λεφτά για την δωρεά και δεν υπάρχει περίπτωση ο άντρας μου να δεχτεί εφόσον έχουμε ήδη παιδί.

Οποτε για την ώρα θα συνεχίσω τους φυσικούς κάποια στιγμή και διέγερση φυσικά.

Εχουμε ένα μετριο έμβρυο στην κατάψυξη.

Αααα ωραία.. με το καλό λοιπόν. 

12 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Συμφωνώ σε όλα!!! Κι εγώ αυτά σκέφτομαι. Και άντε... ακόμα και αν υπάρχει πρόβλημα και λυθεί... πάλι κανείς δεν εγγυάται τίποτα. Α ρε @Condios πολύ παιδευομαστε... Όπως το είπες. Μια τυχερή ετ και για εμάς! ❤️

Εγώ περίμενα γύρω στους τέσσερις μήνες. Ο μέσος όρος είναι έξι μήνες. Έχεις απευθυνθεί κάπου; Είσαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Γιατί Αθήνα είναι πιο γρήγορα τα πράγματα.

Θα δώσει και για μας αν είναι γραφτό μας,,, υπομονή και πίστη να έχουμε μόνο!!! Α,,, και λεφτά,,,,τα ερμααααα δεν υπάρχει και λεφτοδεντρο να φυτέψω δύο τρία,,,χαχαχα

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα και καλώς μας ήρθες!! Η δική μου αναμονή ήταν κάτι λιγότερο από 2 μήνες. Βέβαια δεν ζήτησα κάτι παρά μόνο να μου μοιάζει στα χρώματα. 

@Condios γλυκιά μου η υπομονή είναι μια αρετή που όλες εδώ διαθέτουμε. Εξάλλου δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο. Πάντα κάτι θα στραβωνει όταν κάνουμε σχέδια αλλά αυτόας κάνει πιο δυνατές. Το ίδιο με εσένα σκέφτομαι ακριβώς. Μια επιτυχημένη ετ θέλω. Ας γίνει όταν θα είμαστε έτοιμες. Όσο για τα σικλακουρ γίνεται να τα πάρεις έτσι μαζί και τα 2;  Όσο ζω μαθαίνω τελικά!!

Τελικά γίνεται και έτσι μάλλον,,, η εδώ γιατρος που με παρακολουθεί είπε οτι το κάνει για να σε πάει πιο γρήγορα,,αν δε βγει θα πάμε όλο το μήνα με σικλακουρ,,, και εκεί απάντησα πως αν δε βγει εγώ θα τα παρατήσω όλα για 6 μήνες τουλάχιστον. Οπότε ότι πει ο Θεός θα γίνει και βλέποντας και κάνοντας,τόσο απλά πια το έχω στο μυαλό μου. Κουράστηκα με το να καίγομαι στις σκέψεις.

Καλό μήνα σε όλες κορίτσια,,,, είθε ο Άγιος Συμεών μας (προστάτης των παιδιών) να φέρει σε όλες γερά μωράκια σύντομα!!!! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Villi είπε:

Λύστε μου μια απορία… Γιατί απο το πρωί λέμε για τον άγιο Συμεών; 

Είναι μεθαύριο κ είναι προστάτης των παιδιών ούτε κιβεγω το ήξερα.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 28 λεπτά , Villi είπε:

Λύστε μου μια απορία… Γιατί απο το πρωί λέμε για τον άγιο Συμεών; 

Ο Άγιος Συμεών είναι ο κατ’ εξοχήν προστάτης των εγκύων γυναικών και ο φύλακας άγγελος της κυοφορούμενης νέας ζωής δηλαδή του εμβρύου.

Ο Άγιος Συμεών που έδωσε το όνομά του στις τρεις εορταστικές ημέρες του Φεβρουαρίου, τα «Συμόγιορτα» (1-3 Φεβρουαρίου) είναι ο κατ’ εξοχήν προστάτης των εγκύων γυναικών και ο φύλακας άγγελος της κυοφορούμενης νέας ζωής δηλ. του εμβρύου.

Οι έγκυες γυναίκες τιμούν με μεγάλη ευλάβεια τη μνήμη του και απέχουν από κάθε εργασία μέσα και έξω από το σπίτι, για να μη γεννηθεί το παιδί σημαδεμένο.

Του «Άη Συμεού» δεν κόβουνε με το μαχαίρι τίποτε, ούτε ψαλίδι ανοίγουν, ούτε ξύλα κόβουν με το τσεκούρι, «για να μην πάθει το παιδί καμίας εγκύου τίποτε». Την παραμονή πριν κοιμηθούν οι έγκυες βγάζουν τα ρούχα τους ανάποδα και προς τα πίσω, ώστε αν κατά τύχη είχαν αγγίξει κάτι, το σημάδι να βγει πίσω για να μη φαίνεται.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια φοβάμαι τοσο...ειδα τωρα καφε...πηρα στο κεντρο κ μου ειπαν δεν ειναι τιποτα αφου δεν ειναι αιμα...στην ετ μου ειχαν πει αν δω καφε να κοψω το σαλοσπιρ...δεν εχω αλλα ψυχικα αποθεματα να αντέξω....εσεις τι λετε...την αλήθεια ομως..μη με χαιδευεται

Τον Αύγουστο που ημουν έγκυος απο μονη μου ειχα παλι καφε...αλλα μετα την πρωτη χοριακη οι επόμενες δεν ηταν καλες 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...