Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , anemonii είπε:

Κορίτσια, να σας ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί, όταν κάνουμε ετ με κατεψυγμένα γίνεται απόψυξη μόνο αυτών που θα μεταφέρουμε ή περισσότερων; Γιατί μου έλεγε μια φίλη για μια συναδελφισσα της που είχε αρκετα έμβρυα και της αποψυξανε τα μισά για να δουν ποια δύο έχουν την καλύτερη δυναμική, της τα μετέφεραν και τα υπόλοιπα ουσιαστικά καταστράφηκαν. Και της έμειναν τα άλλα μισά για 2η ετ. Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι καλα εγώ ή η φίλη μου. Έτσι είναι η διαδικασία; 

Αποψυχουν μόνο αυτά που είναι να μεταφέρεις. Προφανώς στην φίλη σου τα είχαν καταψυξει 3 μέρα Κ θα της είπαν ότι θα αποψυξουν τα μισά για να δουν πια θα πάνε 5η μέρα για βλαστοκυστη για να της μεταφέρουν βλαστοκυστη . 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Villi είπε:

Καλημέρα, εκτός απο όσα σου είπαν παραπάνω μπορείς να ζητήσεις να έχει ξαναδώσει εγκυμοσύνη. 

Κ ελληνική εθνικότητα μπορείς; Εσείς ζητήσατε να είναι ελληνίδα ας πούμε ή δεν σας νοιάζει;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 5 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Κ ελληνική εθνικότητα μπορείς; Εσείς ζητήσατε να είναι ελληνίδα ας πούμε ή δεν σας νοιάζει;

Δεν ζήτησα εθνικότητα. Όπως είπα και του γιατρού θέλω να κρατήσω μωρό στα χέρια μου ας είναι και μελανουρι (είμαι ανοιχτόχρωμη φαντάσου δεν μαυρίζω στον ήλιο). Εννοείται ότι ο γιατρός γέλασε!! Για να είμαι όμως ειλικρινής ας είναι και αλλοδαπή η δοτρια 

πρίν από 9 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Αυτό δεν χρειάστηκε να το ζητήσω εγώ γιατι μου το είπαν απο μόνοι τους οτι ειναι ελληνίδα. Αν ειναι κατι που σε απασχολεί να το ζητήσεις μη διστάσεις. Επίσης μπορείς να θέσεις ένα όριο για την ηλικια της, να ζητήσεις πχ να ειναι μέχρι 25 ή οποία ηλικια νομίζεις εσύ. 

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Δεν ζήτησα εθνικότητα. Όπως είπα και του γιατρού θέλω να κρατήσω μωρό στα χέρια μου ας είναι και μελανουρι (είμαι ανοιχτόχρωμη φαντάσου δεν μαυρίζω στον ήλιο). Εννοείται ότι ο γιατρός γέλασε!! Για να είμαι όμως ειλικρινής ας είναι και αλλοδαπή η δοτρια 

Δηλ δεν ξέρεις καν τι εθνικότητας είναι; Δεν εχεις περιέργεια;

πρίν από 6 λεπτά , Villi είπε:

Αυτό δεν χρειάστηκε να το ζητήσω εγώ γιατι μου το είπαν απο μόνοι τους οτι ειναι ελληνίδα. Αν ειναι κατι που σε απασχολεί να το ζητήσεις μη διστάσεις. Επίσης μπορείς να θέσεις ένα όριο για την ηλικια της, να ζητήσεις πχ να ειναι μέχρι 25 ή οποία ηλικια νομίζεις εσύ. 

Κι εσυ στο. Ίδιο κέντρο με την Χρύσα μας είσαι;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 6 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Κι εσυ στο. Ίδιο κέντρο με την Χρύσα μας είσαι;

Τωρα πια ναι, αλλά ακόμα δεν εχω δότρια εκει, τωρα την περιμένω. Αυτά που σου γράφω έγιναν στο Ιακ..Αθηνών. 

πρίν από 8 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Καλα η @Chrussa1982 ειναι μια κατηγορία απο μονη της :) πιο κουλ πεθαίνεις. Ρώτησες βρε την ομάδα αίματος ή το ξέχασες; 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Villi είπε:

Τωρα πια ναι, αλλά ακόμα δεν εχω δότρια εκει, τωρα την περιμένω. Αυτά που σου γράφω έγιναν στο Ιακ..Αθηνών. 

Οκ κατάλαβα! Πόσο χρόνων είσαι;

πρίν από 10 λεπτά , Villi είπε:

Καλα η @Chrussa1982 ειναι μια κατηγορία απο μονη της :) πιο κουλ πεθαίνεις. Ρώτησες βρε την ομάδα αίματος ή το ξέχασες; 

Χαχαχα !!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 6 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Έχων φίλη στην Αθήνα που με φυσικούς έκανε δεύτερο μωρό πέρυσι στην ηλικία σου. Ταλαιπωρήθηκε βέβαια.

Ασε…το κάναμε κι αυτό αλλα τζίφος. Δυο χρόνια έκανα φυσικούς στον Σφακ. Μπράβο στη φίλη σου στάθηκε τυχερή. 

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

Ασε…το κάναμε κι αυτό αλλα τζίφος. Δυο χρόνια έκανα φυσικούς στον Σφακ. Μπράβο στη φίλη σου στάθηκε τυχερή. 

Κοιτά και αυτή στον σφακιανουδη κατέληξε και με αυτόν τα κατάφερε εντελει. Πιο πριν ήταν στον Παράσχο και σε έναν άλλο δεν θυμάμαι Όνομα.

Ποσους φυσικούς είχες κάνει, θυμάσαι;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Εμένα πάντως καθόλου δεν με ενοιαξε η εθνικότητα. Οκ, ήθελα να είναι κοντά στα χρώματα μου (μην γίνει καταμελαχρινο ή κοκκινομαλλικο) αλλά ως εκεί. Σιγά, έτσι κι αλλιώς τούτι φρουτι είμαστε! Με ένοιαξε η ομάδα αίματος. Επίσης, για ηλικία δεν είχα ζητήσει κάτι και τελικά αυτή πού βρέθηκε ήταν 20 ετών. Μετά μου είπαν ότι είναι Ελληνίδα (αλλά ειλικρινά το θεώρησα περιττή πληροφορία) και φοιτήτρια γιατί είδαν και το πάσο της (επίσης περιττή πληροφορία). Θα προτιμούσα αντ'αυτών να μου έδειχναν μια φωτογραφία της μωρό! Χαχαχα 

• Χαχα 4

πρίν από 10 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Κοιτά και αυτή στον σφακιανουδη κατέληξε και με αυτόν τα κατάφερε εντελει. Πιο πριν ήταν στον Παράσχο και σε έναν άλλο δεν θυμάμαι Όνομα.

Ποσους φυσικούς είχες κάνει, θυμάσαι;

Δύσκολο να θυμηθώ ακριβώς .. δώδεκα περίπου ή δεκατρείς. Τελικά μάζεψα δέκα έμβρυα όλα τριών ημερών. Και μετά άρχισα της εμβρυομεταφορες . 

πρίν από 10 λεπτά , marina_86 είπε:

Εμένα πάντως καθόλου δεν με ενοιαξε η εθνικότητα. Οκ, ήθελα να είναι κοντά στα χρώματα μου (μην γίνει καταμελαχρινο ή κοκκινομαλλικο) αλλά ως εκεί. Σιγά, έτσι κι αλλιώς τούτι φρουτι είμαστε! Με ένοιαξε η ομάδα αίματος. Επίσης, για ηλικία δεν είχα ζητήσει κάτι και τελικά αυτή πού βρέθηκε ήταν 20 ετών. Μετά μου είπαν ότι είναι Ελληνίδα (αλλά ειλικρινά το θεώρησα περιττή πληροφορία) και φοιτήτρια γιατί είδαν και το πάσο της (επίσης περιττή πληροφορία). Θα προτιμούσα αντ'αυτών να μου έδειχναν μια φωτογραφία της μωρό! Χαχαχα 

Φοιτήτρια;;;;; Πω πωωωωωωω! Όχι ότι είναι κακό προς θεού αλλά εκπλήσσομαι.

πρίν από 9 λεπτά , Villi είπε:

Δύσκολο να θυμηθώ ακριβώς .. δώδεκα περίπου ή δεκατρείς. Τελικά μάζεψα δέκα έμβρυα όλα τριών ημερών. Και μετά άρχισα της εμβρυομεταφορες . 

Είχες κάνει πολλούς χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 7 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Φοιτήτρια;;;;; Πω πωωωωωωω! Όχι ότι είναι κακό προς θεού αλλά εκπλήσσομαι.

Είχες κάνει πολλούς χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου. 

Ο Σφακ δεν σταματάει τους φυσικούς αν δεν μαζέψει δέκα έμβρυα. Τουλάχιστον αυτό είχε πει σε εμένα. 

πρίν από 8 λεπτά , Villi είπε:

Πω ρε θεέ μου, πόση ταλαιπωρία. Τα έχω περάσει κι εγώ... Να μην παρεξηγηθω, σίγουρα οι φυσικοί βοήθησαν πολλές κοπέλες αλλά εμάς μας διέλυσαν και οικονομικά και χρονικά και κυρίως ψυχολογικά. Αυτό το κάθε μήνα κάθε μήνα εξετάσεις, λεφτά, ωοληψια και μετά χλαπάτσα... πολύ βαρύ μας κάθησε. Θα μου πεις αν πετύχαινε δεν θα το έλεγες αυτό. Θα σου πω προφανώς δεν θα το έλεγα, εκ του δικού μου αποτελέσματος μιλάω και για μένα προσωπικά. (Έκανα κ τον διάλογο μόνη μου) 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...